PDA

Arată Versiune Întreagă : Evolutia si trezirea spirituala.Pagini : [1] 2 3 4 5 6 7 8

sammy11
19-April-2010, 04:36 PM
Dragii mei, am deschis un topic nou, la cererea multor useri, care incearca sa evolueze sau sa isi "trezeazca" fiinta divina din interiorul sau! Cu ajutorul vostru, sper sa reusim sa analizam , sa dezbatem si sa deslusim multe taine! Va doresc multa pace, lumina si intelepciune!!!

vasi67
19-April-2010, 08:08 PM
Cand vorbim de channeling trebuie sa cunoastem cu cine vorbim.
Exista civilizatii inaltate, entitati si civilizatii din alte dimensiuni, maestrii ascensionati sau inaltati , fiinte multidimensionale , maestrii galactici si ierarhiile ceresti.
Acestea din urma sunt entitati eterice din energie pura si nepolarizata (ingeri si arhangheli).
Oamenii de-alungul istoriei au numit aceste energii in diferite feluri.

Pentru inceput principalele civilizatii, cunoscute de noi.Am insistat cu descrierea vamfienilor pentru ca sunt mai putin cunoscuti.

Hathori

Hathorii au fost prezenti in forma fizica in Tibet si in Egiptul antic, in perioada dinaintea faraonilor si s-au retras in astral, de unde au venit sa ne ajute, acum cand Pamantul si locuitorii lui se afla intr-o situatie ce nu a mai fost intalnita pana in prezent. Ei sunt Maestrii iubirii si sunetului si vin dintr-o civilizatie intergalactica inaltata. Mesajul lor, care contine si exercitii practice, ne ajuta sa folosim tehnici pentru a ne adapta corpul fizic la cerintele actuale de evolutie, sa intelegem fenomenul care se numeste |centura fotonica|, sa stim sa ne folosim energiile vindecatoare si multe altele. Vom gasi aici niste prieteni minunati, care se pun cu smerenie si iubire in slujba noastra

Lemuri si Atlanti

Lemuria si Atlantida erau, cu zeci de mii de ani in urma, cele mai civilizate din cele sapte continente existente. Din pacate, conflictul dintre ele s-a terminat cu o conflagratie nucleara, in urma careia nu au existat invingatori. O urmare a conflictului a fost ca Lemuria s-a cufundat lin in ape, pe parcursul unei nopti, iar Atlantida a inceput sa fie scuturata de cutremure, ceea ce a dus, incet-incet, la disparitia ei.
O parte a tezaurului cultural lemurian a fost salvata din vreme in orasul subteran Telos, construit de catre lemurieni, sub muntele Shasta din actualele USA. Doar 25 000 dintre locuitorii Lemuriei au reusit sa ajunga la timp in acest adapost.
Tezaurul cultural atlant a fost salvat in orasul Posid, aflat sub Machu Pichu.
Lemurienii si atlantii alcatuiesc astazi o singura civilizatie inaltata, guvernata de iubire. Se inteleg foarte bine intre ei, iar pe noi ne urmaresc cu interes. Doresc sa ni se arate, dar aceasta se va intampla atunci cand vom fi noi capabili sa-i percepem. E o mare diferenta de frecventa intre noi si ei...ca sa-i putem percepe trebuie sa ne ridicam noi frecventa, parcurgand astfel 2/3 din drum, iar ei sa-si coboare frecventa, parcurgand astfel cealalta treime.

Vamfieni

Acel spatiu si timp este populat de niste fiinte mult superioare noua, pamantenilor, din punct de vedere intelectual a€“ spiritual, dar oarecum inferioare in ceea ce priveste aspectul, armonia corpului material, fizic. Alminteri, sunt prietenoase, dornice de a comunica cu pamantenii si nu numai cu ei. In acest scop, ei, vamfiemii, fac cate ceva pentru a contacta pe cei cu care vor sa comunice... De ce?...

Ei vor sa ajute oamenii sa iasa din blocajul mental, sa poata comunica cu vamfienii, fiindca e foarte greu de conceput ca, la sfarsitul acestui mileniu, oamenii dupa Geea sa nu realizeze comunicarea cu entitati oarecum asemanatoare lui in Univers. In acest scop, ei au realizat deschiderea Ajnei, al celui de altreilea ochi pentru clarviziune.

Da, mai pe intelesul tuturor, au facut un fel de interventii pentru deblocarea mentalului pe corpurile astrale ale catorva zeci de pamanteni; pana in prezent"...
In acel spatiu si timp totul este argintiu. Acolo, cand doresti ceva nici nu apuci bine sa-ti exprimi gandul in intregime ca ti se si da raspunsul prin indeplinirea / realizarea dorintei. Vamfienii, nu au mai mult de un metru in inaltime. Au capul in forma de prisma dreapta, doi ochi foarte mari ocupa toata latimea suprafetei laterale, nasul insesizabil, iar organul lor auditiv se gaseste pe crestet, sub forma unui triunghi mic. Ei au posibilitatea sa isi regleze acest organ pentru ca patrunderea sunetelor sa nu fie de o intensitate mai mare decat cea dorita, cea placuta lor. Gura nu-i prea mare, cu buze foarte, foarte subtiri. Nu au par. Intre degete au o membrana subtire, deasemenea au membrane si intre corp si maini si intre cele doua picioare, de-a lungul acestora. Aceste membrane au o culoare galbuie, iar trupurile au o culoare inchisa, mai precis un cafeniu inchis. Le place sa imbrace pantaloni de culoare galbena. Cand imbraca haine, acele membrane fiind elastice, imbracamintea se muleaza pe picioare, maini sau degete...
"Vamfienii au inchegate durabile prietenii cu spiritele superioare care in vietile lor anterioare au fost incarnate aici pe Pamant. Acele spirite ii ajuta mult pe vamfieni sa se apropie de noi, le furnizeaza multe date care ii ajuta sa ne contacteze. Dar noi, noi cei surzi si orbi suntem de compatimit si ne compatimesc pentru ignoranta noastra spirituala. Tocmai de aceea vamfienii doresc numai forma armonioasa a trupurilor noastre, nu si continutul corpurilor noastre, pline de lacune, mult inferioare cunostintelor lor spirituale. Dar, se pare, si nu numai se pare, ca se apropie vertiginos, ei stiu aceasta mult mai bine ca noi, ca se apropie clipa iluminarii pamantenilor, si daca Divinitatea va considera ca este necesar, atunci se va realiza si acea faptura mai aproape de perfectiune, armonioasa, atat din punct de vedere material cat si spiritual.

vasi67
19-April-2010, 08:21 PM
"NU nu exista "pacat", ci doar lipsa de cunoastere. Oamenii in general nu stiu ca prezentele angelice sunt la picioarele noastre pentru a ne usura calatoria terestra si ca nu trebuie sa se prosternam in genunchi la aparitia unei lumini ci sa stam drepti, demni, asa cum doreste Tatal Creator.
Cunoasterea ne ajuta sa iesim din cercul iluziei, sa ne indreptam pasii catre interior, sa devenim ceea ce suntem.Fara cunoastere ar fi ca si cum am escalada Everestul fara franghii de sustinere, fara alimente, fara echipament si cand am ajunge intr-un final in varf (epuizati desigur si dupa foarte mult timp), am descoperi ca la 2 metri in dreapta noastra se afla un lift cu care am fi putut urca cu usurinta si gratie.
Cunoasterea inseamna constientizare. Inseamna sa cunosti, sa stii ca lucrurile din viata ta nu se intampla dintr-o pura coincidenta sau ca ai avut noroc, ca Dumnezeu ti-a zambit intr-o zi (el nu zambeste intr-o singura zi ci rade cu gura pana la urechi tot timpul); inseamna sa STII ca esti intr-adevar CREATORUL vietii tale, sa stii ca datorita tie se intampla totul in viata ta.
Tu esti Creatorul.Nimeni altcineva "

Voi initia un program de prezentare a Maestrilor Ascensionati care nu prea au fost mediatizati.

"Cautati cunoasterea asa cum insetatul cauta apa, cum flamandul cauta hrana. Cunoasterea e hrana care va trece peste vremi. Grauntele de Adevar prin care Tatal Divin se face vesnic viu in fiecare dintre noi. Acel graunte de adevar este Calea, Adevarul si Viata, sunteti voi."(constantin Brancusi)

Sunt foarte multe fiinte splendide care asteapta sa le contactam pentru a ne putea ajuta, iar noi nu stim de existenta lor. Ele sunt aici si acum pentru a ne face viata de pe terra mult mai usoara, dar nu pot trece peste liberul nostru arbitru. Noi trebuie sa acceptam si sa-i chemam de fiecare data cand simtim ca vrem sa contactam un membru al familiei noastre.

vasi67
19-April-2010, 08:32 PM
"LORD HATONN.
El este Seful Mare Comandant si lucreaza pentru Consiliul celor 48.Sa nu va lasati intimidati/speriati de prima impresie, ma refer la aspectul "fizic" a lui Hatonn.
Este o imagine foarte puternica.
Este o entitate foarte evoluata, foarte iubitoare si foarte frumoasa.
Articolul lui Birgitte Fich: "Hatonn este Comandantul unei flote imense intergalactice, directorul tuturor comunicatiilor dintre Pamant si toate statiile insarcinate cu schimbarile Pamantului. Hatonn are o constiinta foarte avansata, dezvoltata in divesre evolutii si lumi; iar noi nu prea intelegem mult din inteligenta sa superioara si tehnologia pe care el o reprezinta.El si cativa membrii din echipajele de pe nave au descins in nivelele inferioare pentru a se adapta la misiunea prezenta de pe Pamant si din acest Sistem Solar.Pentru acest scop el si-a parasit nava si foloseste un corp facut la comanda de catre savanti la unul dintre laboratoarele inalt evoluate din spatiu. Acest corp nu are sex (e androgin), fara par si fara urechi exterioare. "Ochii" lui au calitati diferite si sunt folositi pentru a proiecta raze. Acest vehicol e suplu, poate fi vizibil fizic sau nu si pare ca poseda calitati si caractere uimitoare, minerale si organice combinate si contine o abundenta de tehnologie inalta. Are o urma de nas si de gura poate doar pentru a parea ceva mai "familiar" cu noi. Acest corp se incarca singur cu energie, un fel de prana si nu are nevoie de sustinere fizica. Totusi, e un sacrificiu pentru o astfel de fiinta inalta asemenea lui Hatonn sau Ashtar, sa descinda intr-o astfel de densitate ca a noastra. Dar in mod normal nu le ia mult efort sau tehnologie inalta pentru a-si face treaba aici, nu, e vorba despre o chestiune de ascultare a Legii Universale date de Dumnezeu, de a fi asistenti atunci cand e necesar. Adevarata lui casa si resedinta e Saptiul Profund." Hatonn se descrie pe el: "Hello pentru toata lumea! Sunt multe feluri de a fi. Eu sunt un Fiu Descendent. Ma puteti numi si un fel de arhanghel. Cand eu spun ca sunt ATON in sinele meu inalt, inseamna ca eu sunt Aton intr-adevar. Aton este un Sine foarte avansat, cum la-ti descrie voi. Aton isi doneaza mai multe fragmente din Sinele Lui multor umani. Eu experimentez ca Hatonn, intr-un corp numit "gri larg" de catre unii. Voi ati citit in Jurnalele Phoenix (acestea contin inregistrarile dezvoltarii Planului Divin pentru Noul Mileniu; iar Hatonn tine mereu de zeci de ani acest jurnal) ca nu am par pe cap si ca sunt inalt de 4 metri.Acesta e un corp facut la comanda si eu il folosesc pentru aceasta misiune, caci am nevoie de un corp. E un corp vizibil pentru cei pe care-i aleg Eu sa-l vada. Pe nava, toti ma pot vedea si multi dintre voi ma vor vedea deasemenea. Acest corp nu se reproduce, e androgin dupa intelegerea voastra. A fost creat de catre savantii universali care detin aceasta cunoastere. Am nevoie sa merg deasemenea pentru acest proiect. De altfel eu am o forma Angelica. Sunt multi gri asociati cu proiectul Pamant. Si ei sunt angelici. Acesta e un tip de corp folosit de catre Fii Descendenti pentru genul acesta de misiune. Mai si mananc cate ceva, dar majoritatea nevoilor mele energetice sunt satisfacute de energia pranica. Deci aveti grija de voi, mergeti si bucurati-va."

xtina
19-April-2010, 08:41 PM
Ca o completare la informatiile aduse de vasi67 puteti intra pe acest link http://tomkenyon.com/roman-archives, unde cei interesati vor putea citi mesajele hathorilor si vor putea descarca muzica.

vasi67
19-April-2010, 08:42 PM
Comandantul Korton este Directorul Comunicatiilor Spatiale si Comandantul Navei Spatiale "CURCUBEU" . Este expert in Comunicatii intergalactice; este insarcinat cu toate comunicarile ale Sistemului nostru Solar. Lucreaza cu Fratii Spatiali Raymere si Andromeda Rex. Comandantul Korton e Seful Bazei Comunicatiilor Kor a Comandei Ashtar, localizata pe un inalt nivel dimensional pe planeta Marte. E comandantul NaveiMama Aerie a Flotei Curcubeu din cadrul acestei comande. Se ocupa cu accelerarea folosirii telepatiei pentru timpurile ce vor veni in curand. Kadar Mon-Ka e deasemenea de pe Marte si e Kadar (seful) Tribunalului Saturnian ce reprezinta planeta Pamant si sistemul ei solar la nivelele galactice si inter-galactice.El este unul dintre protectorii Pamantului. A avut incarnari pe pamant, cea mai notabila a fost VIRACOCHA, Maestrul civilizatiei incase, din Machu Picchu, de pe Muntele
Tap.Este un mare Suflet Universal, e Comandantul Tribunei Salar. Comandorul Korton si Mon-Ka sunt cei care de obicei fac primul contact cu cei care sunt deschisi pentru a primi si a transmite (cei care fac channel) pentru Comanda. Comandantul Korton are sarcina de a antrena si a superviza "VULTURII", cei
care se afla aici pe Pamant in misiune.La bordul navei lui putem experimenta sau sta in amfiteatre mari, rotunde pentru a discuta progresul misiunilor

vasi67
19-April-2010, 08:49 PM
MAHA CHOHAN
Maha Chohan este seful sau suveranul celor sapte cohani ai razelor.Numele lui inseamna ''Marele Lord''. Are un loc special in ierarhia Marii Fratii Albe.El intruchipeaza lumina alba a celor sapte raze si preda echilibrarea si integrarea acestor raze prin raza a 8-a.Deasemenea preda acea iubire adevarata care contine toate celelalte virtuti si fiecare celalalt punct al maiestriei Dumnezeiesti. Maha Chohan este reprezentarea Sfantului Duh si a evolutiei lui pe Pamant. El initiaza suflete in camera secreta a inimii si ii ajuta sa se pregateasca pentru a primi toate cele 9 daruri ale Sfantului Duh : intelepciune, cunoastere, credinta, vindecare , miracole, profetie, discernamatul sufletului, vorbirea in coduri si interpretarea lor. Este numit ''Pastratorul Flacarii'' pentru ca a promis omenirii ca va pastra flacara pana cand ei vor fi capabili sa o utilizeze corect.Locul de odihna a lui Maha Chohan este localizat deasupra tarii Sri Lanka, o insula din Oceanul Indian. A fost incarnat ca poetul Homer, care a scris Iliada si Odiseea. INVOCARE : ''VINO Maha Chohan si ilumineaza-ma''- o fiinta trebuie sa dezvolte si sa
intruchipeze toate virtutile divine si sa ajunga al stadiul de maestru in toate cele 7 raze inainte de a fi calificat ca Maha Chohan. Sfantul Duh este constiinta Lordului Maha Chohan, puterea Sa, calitatile si activitatile, Flacara Sa Cosmica.Maha Chohan este la conducerea taramului Elemental; el e autoritatea
peste manifestarea naturii.El atrage si furnizeaza energie folosita in toata natura si omenirea.El este magnetul ce atrage putere de la Soare.El dirijeaza diferitele forme de cultura si civilizatie prin mintile indivizilor incarnati pentru a se desfasura si a se dezvolta conform cu planul divin. Maha Chohan e cel ce
da prima respiratie noului nascut; El e Cel care i-a ultima respiratie a fiecarui individ ce trece dincolo.Virtutea sa speciala este confortul pe care El il ofera omenirii.Simbolul sau este porumbelul alb.Culoarea Sa este violetul. Iedera , care este simbolul vietii eterne, este favorita Lui.

vasi67
19-April-2010, 10:55 PM
Ca sa intelegem bine despre ce vom discuta, sa mai stabilim ceva. Ce sunt alea dimensiuni (ceruri, nivele....etc).
Cu toti cunostem ca noi facem parte din D3. Adica: inaltime, latime si volum.
Unii dintre noi mai evoluati se pare ca percep si in D4 adica timpul.
Daca reusim sa percepem in D5 deja evoluam. Nu mai exista timp si viteza. Oricum ele sunt relative si inventate de oameni ca sa aiba repere. Daca nu ai un reper nu ai cum sa-ti dai seama ca te misti. Noi raportam miscare fata de un reper fix. Timpul este la fel (fata de soare). Daca nu mai tii cont de repere timpul si miscarea nu mai exista. Sunt infinite.
Asa se explica minunile facute de Iisus. El putea sa transceada timpul si spatiul.
Doar se gandea ca are nevoie de peste si pestele era in cos in D3. De fapt El, in alta dimensiune, dar in acelasi spatiu, lua pestele prins de pescari, il punea in cos si-l aducea (materializa) oamenilor. In dimensiunea noastra totul se petrecea instantaneu.
Teoria este destul de vasta si nu o expun inca. Face parte din starea de A FI si EU SUNT.

De aceea cand |vedem| o entitate, fiecare o percepe in felul lui (in functie de nivelul propriu de vibratie). Unii vad luminite, atii globuri, atii forme eterice...etc.
Cu cat creste valoarea dimensiunii statura entitatii va creste. In D4 de exemplu, unde sunt "ingerii" dimensiunile sunt de la 3 la 4,5 m. In D3 noi vedem doar o parte a entitaii. Exact ca la un Aisberg (doar partea de deasupra).
O explicatie pe intelesul tuturor a ceea ce inseamna dimensiunile este data de celebrul Carl Sagan. Aveti linkurile mai jos.
Partea 1:
http://www.youtube.com/watch?v=UnURElCzGc0
Partea 2:
http://www.youtube.com/watch?v=d6HxDG4h4bg&NR=1

Dupa cum vedeti nu este f. simplu nici pentru ele sa ni se arate.
Voi revenii.

AuraArua
20-April-2010, 01:39 PM
Da,minunate expuneri si lectii...Felicitari si astept cu nerabdare urmatoarea lectie.
Xtina,am pus deja la favorite linkul tau.Pare foarte interesant.Se pare ca vom avea multe de discutat aici,in acest topic.
Si,in tonul acestui topic,postez si eu unul dintre multele linkuri care fac trimitere la marele salt,la trezirea spirituala:

http://www.agniastroterapii.ro/2009/11/29/2012-si-centura-fotonica-%E2%80%93-inceputul-adevarului/

Cu drag,Aura.

sammy11
21-April-2010, 12:36 AM
Imi amintesc de cartile care ma tineau nopti sau zile in sir. cu sufletul la gura.. cautand si explorand ceea ce cu totii cautam. Intr- o zi am obosit, nu mai intelegeam nimic, atunci am reluat biblia.. apoi am gasit carti noi, diferite.. si iar incepeam sa imi umplu "golurile" . insa ramaneau intrebarile, pe care mi le puneam, sau pe care altii mi le puneau. Dar o zi .. un numar de telefon, si o intalnire cu un Om deosebit. mi- a schimbat viata , mi-a daruit credinta, mi-a aratat calea. m-a invatat ceea ce nici in mii de carti nu as fi gasit.. de aceea, spun, ca avand rabdarea necesara, clipa definitorie , cea care indruma care gaseste si inspira, va veni si in "casele voastre" deoarece divinitatea asteapta un semn de la voi, pentru ca mai apoi sa va arate calea ce trebuie urmata!!! Unii spun ca nimeni nu cunoaste adevarata cale.. insa in inima fiecaruia (caci suntem diferiti ca entitati), in cele din urma se alfa calea luminata , calea dreapta , plina de intelpciune!! Asadar, in astralul superior, acolo unde se afla fiintele de Lumina, cele care ne vegheaza permanent au grija ca la timpul potrivit pentru fiecare, sa aduca lumina vie si necesara in inimile noastre, sa ne aduca "trezirea " noastra din mica dimensiune in care ne aflam, si sa ne demonsrteze realitatea creatiei divine. Este bine sa cercetam , dar in primul rand sa ne ascultam inima!!! sa ne regasim pe noi in marele ocean universal , sa ne identificam sa ne cunoastem , sa ne iubim, asa si cum Dumnezeu creator.. iubeste creatia sa!!! nu suntem , decat un produs" al marii CREATII,, iar pentru aceasta trebuie sa ne aducem aminte de unde am venit.. cine suntem,, unde plecam!!! multa pace , iubire si intelepciune, va doresc !!!

adi-gj
21-April-2010, 08:05 AM
si aici este vorba tot de ceruri , unii stiu , altii se tem , cei mai multi ignora... http://en.wikipedia.org/wiki/Vrillon

adi-gj
21-April-2010, 08:20 AM
Stiu ca este socant , stiu ca este greu de crezut si citeodata chiar halucinant , dar sint reactii normale in fata necunoscutului si a necunoasterii , a fricii, si de multe ori a sentimentului de micime si a sentimentului de nimicnicie, de neputinta si frustrare , cum? - nu sintem singuri? cum ? mai sint universuri ,oare ce spune biblia? oare ce spun celelalte scrieri sacre? tote spun ca omul poate si este dator sa cunoasca intreg universul , ca menirea lui este sa duca mai departe lumina din sufletul lui, ca ceruri sint atit de multe ca nici nu putem concepe , incepind de la stari vibrationale inalte si pina la lumi aflate la miliarde de ani lumina departare. ca am facut mai mult rau pe planeta de cind am evoluat[ scuze - involuat mental-], incit ne aflam intr-un impas. care ne va aduce la realitate si ne va trezi din somnul care pina acum ne-a adus la un pas de monstrii. cred ca putem depasii si acest stadiu de emotii cognitive si sa ne regasim pe o treapta a cunoasterii mult superioara. cu dragoste si pace.

dya
21-April-2010, 09:41 AM
mi-a trimis cineva chiar inregistrarea acestei transmisii,spunea mai multe lucruri entitatea......daca reusesc sa o gasesc o voi posta! oricum cati dintre cei care au vazut-o/ascultat-o i-au dat importanta?!si cati au crezut?!oricum o explicatie nu au gasit!

dya
21-April-2010, 09:48 AM
montrealradioguy.wordpress.com/.../alien-transmission-received/

oana
21-April-2010, 11:21 AM
montrealradioguy.wordpress.com/.../alien-transmission-received/

dya, mai incearca o data sa postezi acel link, acum nu merge.
multumesc

erna
21-April-2010, 11:26 AM
http://www.cristal-life.ro/articles.php?id=33&page=8

vasi67
21-April-2010, 05:36 PM
Dar o zi .. un numar de telefon, si o intalnire cu un Om deosebit. mi- a schimbat viata , mi-a daruit credinta, mi-a aratat calea. m-a invatat ceea ce nici in mii de carti nu as fi gasit.. de aceea, spun, ca avand rabdarea necesara, clipa definitorie , cea care indruma care gaseste si inspira, va veni si in "casele voastre" deoarece divinitatea asteapta un semn de la voi, pentru ca mai apoi sa va arate calea ce trebuie urmata!!! Unii spun ca nimeni nu cunoaste adevarata cale.. insa in inima fiecaruia (caci suntem diferiti ca entitati), in cele din urma se alfa calea luminata , calea dreapta , plina de intelpciune!!

Sammy, inteleg tot ce spui.
Avand in vedere ca doresc o exprimare clara si plina de adevar voi posta o declaratie de incredere a lui Drunvalo Melchizedek despre channeling. Postul este mai lung dar nu este important pentru acest topic. Era vorba de campul Merkaba. Pentru cei interesati sa-mi spuna si il voi posta pe topicul de Merkaba.

"Mesaj de la Drunvalo Melchizedek 17 martie 2010


Trebuie sa va dati seama ca mai putin de 1% dintre channelingurile de pe Pamant sunt reale. Marea majoritate vorbesc din propriul lor ego si il numesc in diferite moduri.
Mai mult, toate persoanele care fac channeling - adevarate sau nu - sunt extrem de periculos de urmat, deoarece nimeni nu stie sigur cine vorbeste cu adevarat. Este nevoie de timp ca sa stii cine vorbeste cu adevarat. Doar pentru ca spune ca este Lordul Metatron, asta nu inseamna ca este cine afirma ca este.
Cei ce fac channeling se deschid catre univers a€“ ceea ce poate face oricine, inclusiv dumneavoastra. Este ca si cum ati suna la intamplare pe cineva. Persoana care va raspunde la telefon va poate spune adevarul si numele lor real, sau poate sa nu o faca, afirmind ca sunt aceia pe care ii cautati. Atunci, de ce ar sti mai multe despre un anume subiect, decat oricine altcineva? Exista o adevarata problema in channeling si de aceea este extrem de periculos sa-i credeti sau sa folositi informatiile primite in acest mod.

Da, exista cateva channelinguri importante pe Pamant, cum ar fi Kryon, dar oricum trebuie sa fiti foarte, foarte precauti inainte de a accepta ceva ca fiind adevarat.
A existat un mic grup din Pleiade, care a intrat in sfera noastra de cunoastere, in 1980. Ei l-au contactat, la inceput, pe Billy Meyers si apoi pe altii. Initial, toata lumea a crezut ca erau de partea noastra. Dar ulterior a devenit evident ca nu era asa. Ei s-au aliat cu |cenusii| si cu "reptilienii| , scopul lor fiind sa elimine rasa umana. Trebuie sa intelegeti ca aceste fiinte sunt mult, mult mai inteligente decat fiintele umane si pot lua orice infatisare doresc, pentru ca voi sa-i vedeti. Increderea voastra in ei nu inseamna nimic.
Este interesant ca metoda folosita de acest grup din Pleiade, pentru a separa omenirea, este aproape identica cu cea folosita cu James Tyberonn. Ei vor aborda pe larg un subiect si 99.9% din el va fi adevarat. Aproape oricine ar citi afirmatiile lor ar crede ca acesta este adevarul. Ei ar continua cu adevarul, pana cand inima celor care ii asculta ar fi larg deschisa si apoi vor strecura, subtil, ceva fals. In mijlocul unui paragraf, ei vor insera ceva care nu este adevarat, in mod categoric, dar deoarece ati fost de acord cu ei pana in acel moment, veti permite ca acest lucru sa va intre in minte ca fiind adevarat, desi nu este asa. Pentru a fi cat mai clar, scopul lor este sa divida omenirea, pentru a o cuceri.

Va sugerez sa incetati sa-i mai ascultati pe cei ce fac channeling si sa invatati cum sa intrati in propria voastra inima. Toata informatia si intelepciunea sunt acolo a€“ si nu va fi niciodata o minciuna sau o inselatorie. Intotdeauna va fi ADEVARUL. Aveti incredere in voi, credeti in voi. Gasiti Spatiul Sacru al propriei voastre inimi si atunci nu veti avea nevoie de nimeni, decat de voi si de Sursa intregii Vieti de Pretutindeni, care traieste si a trait intotdeauna, in inima voastra.

Din inima, Drunvalo Melchizedek
"
Voi revenii, nu va las asa.....

AuraArua
21-April-2010, 07:25 PM
Draga Vasi67,este foarte important ca ai postat acest material.Si,bineinteles ca asteptam sa postezi si restul,la Merkaba.Poate fi atat de usor sa intram intr-o sfera de influenta negativa,incat trebuie mare atentie si prudenta in a discerne ce fel de informatii primim si asimilam ca veridice.Asta era si rezerva mea vis-a-vis de channeling.Nu oricine poate transmite informatiile reale ,nu oricine prezinta incredere.Ne-ar fi de folos un punct de reper,in afara de aceasta atentionare,de a privi si cobora in adancul inimii noastre.

iosif
21-April-2010, 07:52 PM
Matei, cap. 24

3. Si sezand El pe Muntele Maslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicand: Spune noua cand vor fi acestea si care este semnul venirii Tale si al sfarsitului veacului?
4. Raspunzand, Iisus le-a zis: Vedeti sa nu va amageasca cineva.
5. Caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt Hristos, si pe multi ii vor amagi.
6. Si veti auzi de razboaie si de zvonuri de razboaie; luati seama sa nu va speriati, caci trebuie sa fie toate, dar inca nu este sfarsitul.
7. Caci se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie si va fi foamete si ciuma si cutremure pe alocuri.
8. Dar toate acestea sunt inceputul durerilor.
9. Atunci va vor da pe voi spre asuprire si va vor ucide si veti fi urati de toate neamurile pentru numele Meu.
10. Atunci multi se vor sminti si se vor vinde unii pe altii; si se vor uri unii pe altii.
11. Si multi prooroci mincinosi se vor scula si vor amagi pe multi.
12. Iar din pricina inmultirii faradelegii, iubirea multora se va raci.
13. Dar cel ce va rabda pana sfarsit, acela se va mantui.
14. Si se va propovadui aceasta Evanghelie a imparatiei in toata lumea spre marturie la toate neamurile; si atunci va veni sfarsitul.
15. Deci, cand veti vedea uraciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stand in locul cel sfant - cine citeste sa inteleaga -
16. Atunci cei din Iudeea sa fuga in munti.
17. Cel ce va fi pe casa sa nu se coboare, ca sa-si ia lucrurile din casa.
18. Iar cel ce va fi in tarina sa nu se intoarca inapoi, ca sa-si ia haina.
19. Vai de cele insarcinate si de cele ce vor alapta in zilele acelea!
20. Rugati-va ca sa nu fie fuga voastra iarna, nici sambata.
21. Caci va fi atunci stramtorare mare, cum n-a fost de la inceputul lumii pana acum si nici nu va mai fi.
22. Si de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scapa nici un trup, dar pentru cei alesi se vor scurta acele zile.
23. Atunci, de va va zice cineva: Iata, Mesia este aici sau dincolo, sa nu-l credeti.
24. Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor da semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi.
25. Iata, v-am spus de mai inainte.
26. Deci, de va vor zice voua: Iata este in pustie, sa nu iesiti; iata este in camari, sa nu credeti.
27. Caci precum fulgerul iese de la rasarit si se arata pana la apus, asa va fi si venirea Fiului Omului.
28. Caci unde va fi starvul, acolo se vor aduna vulturii.
29. Iar indata dupa stramtorarea acelor zile, soarele se va intuneca si luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cadea din cer si puterile cerurilor se vor zgudui.
30. Atunci se va arata pe cer semnul Fiului Omului si vor plange toate neamurile pamantului si vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere si cu slava multa.
31. Si va trimite pe ingerii Sai, cu sunet mare de trambita, si vor aduna pe cei alesi ai Lui din cele patru vanturi, de la marginile cerurilor pana la celelalte margini.
32. Invatati de la smochin pilda: Cand mladita lui se face frageda si odrasleste frunze, cunoasteti ca vara e aproape.
33. Asemenea si voi, cand veti vedea toate acestea, sa stiti ca este aproape, la usi.
34. Adevarat graiesc voua ca nu va trece neamul acesta, pana ce nu vor fi toate acestea.
35. Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
36. Iar de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal.
37. Si precum a fost in zilele lui Noe, asa va fi venirea Fiului Omului.
38. Caci precum in zilele acelea dinainte de potop, oamenii mancau si beau, se insurau si se maritau, pana in ziua cand a intrat Noe in corabie,
39. Si n-au stiut pana ce a venit potopul si i-a luat pe toti, la fel va fi si venirea Fiului Omului.
40. Atunci, din doi care vor fi in tarina, unul se va lua si altul se va lasa.
41. Din doua care vor macina la moara, una se va lua si alta se va lasa.
42. Privegheati deci, ca nu stiti in care zi vine Domnul vostru.
43. Aceea cunoasteti, ca de-ar sti stapanul casei la ce straja din noapte vine furul, ar priveghea si n-ar lasa sa i se sparga casa.
44. De aceea si voi fiti gata, ca in ceasul in care nu ganditi Fiul Omului va veni.
45. Cine, oare, este sluga credincioasa si inteleapta pe care a pus-o stapanul peste slugile sale, ca sa le dea hrana la timp?
46. Fericita este sluga aceea, pe care venind stapanul sau, o va afla facand asa.
47. Adevarat zic voua ca peste toate avutiile sale o va pune.
48. Iar daca acea sluga, rea fiind, va zice in inima sa: Stapanul meu intarzie,
49. Si va incepe sa bata pe cei ce slujesc impreuna cu el, sa manance si sa bea cu betivii,
50. Veni-va stapanul slugii aceleia in ziua cand nu se asteapta si in ceasul pe care nu-l cunoaste,
51. Si o va taia din dregatorie si partea ei o va pune cu fatarnicii. Acolo va fi plangerea si scrasnirea dintilor.

Sunt convins ca majoritatea de aici cunosc fragmentul, ma gandeam doar la o recapitulare. Rog respectuos pe cei care nu si-au propus sa insereze sau sa citeasca in acest topic fragmente din Biblie sa ma scuze. Dar, cu tot riscul de a primi observatii, eu consider ca n-ar trebui sa nu avem in vedere si aceasta "paine"(informatie) cereasca.

AuraArua
21-April-2010, 08:06 PM
Draga Iosif,nu ai de ce sa te temi,dupa parerea mea.Fragmentul este chiar bine venit,face parte din trezirea spirituala,care poate avea loc prin diverse cai.Asa ca este chiar important sa tinem cont de cele postate de tine.Si,cu cat mai multe opinii,cu atat mai bine.Impreuna vom reusi sa discernem,sa invatam unii de la altii,iar discutiile sa le consideram constructive,instructive.
Cu drag,Aura.

vasi67
21-April-2010, 09:06 PM
Sunt convins ca majoritatea de aici cunosc fragmentul, ma gandeam doar la o recapitulare. Rog respectuos pe cei care nu si-au propus sa insereze sau sa citeasca in acest topic fragmente din Biblie sa ma scuze. Dar, cu tot riscul de a primi observatii, eu consider ca n-ar trebui sa nu avem in vedere si aceasta "paine"(informatie) cereasca.

Iosif, este Ok citatul. Este bine ales.
Eu nu am probleme cu Biblia. Doar ca este incompleta si rastalmacita.
Daca nu o interpretam si o lasam asa cum este nu sunt probleme.
Eu am spus ca daca vrem sa aprofundam, sa explicam cate ceva , nu este suficienta.
Si mai am o problema cu cei care vor sa faca din invataturile lui Iisus ceea ce El nu a dorit. DOGME. Atat.
Si incheiem aici subiectul. Gasim pe topicul de religie o multime.

Mobel
21-April-2010, 09:58 PM
Draga Vasi67, ma bucur pentru precizarea pe care ai facut-o, pentru mine sunt informatii noi si am avut suspiciuni, deci o consider binevenita, pentru a fi precauta in selectarea materialelor. Draga Iosif, pentru mine, in acest topic, fragmentul prezentat din Biblie este binevenit si conform cu tematica!
Cu drag,
Mobel

sammy11
21-April-2010, 10:28 PM
Draga Iosif!! frumoasa expunere .. si nu are pe cine sa deranjeaze..!! insa acest topic este creat special in indrumarea si deschiderea spre alte "porti" . spre alte orizonturi care sa permita celor interesati informarea sub o mai buna administrare.. Noi, in acest colt micut din univers, abia acum incepem sa deschidem bine ochii. chiar daca au facut-o si altii ma demult, si aici ma refer la venirea lui Iisus, care nu a dorit altceva decat sa aduca iubirea in sufletele oamenilor.. sa nu uitam cata salbaticie si barbarism domina mintile oamenilor din acele timpuri. astfel.... ca un mesager al iubirii, venirea sa, nu a fost inteleasa..cum nici acum multi nu pot crede in alte civilizatii blande , care nu doresc altceva, decat sa semnene samburele de adevar divin in mentalul uman! de ce nu se poate accepta odata si odata ideea, ca in straturile mai inalte ale Pamantului stau si sfintii, si ingerii, si arhanghelii, iar in alte galaxii, sau universuri stau si asteapta si cei care doresc comunicarea cu noi., suntem ajutati si de unii si de celialati... depinde doar de noi cum reusim sa ii iubim, sa ni apropiem ! N u este atat de greu sa ne dam seama ca toate vin de la EI, prin vointa LOR,! iar mai presus decat toti... este unicuL Dumnezeu Creator !! Sa aducem linistea si lumina in suflet in minte,, sa ne ordonam si sa acceptam toate cate vin, in folosul nostru ca natiune, ca Pamanteni! A sadar. sa nu confundam acum topic . cu unul de religie!! Sper ca m- am facut inteleasa. va multumesc pentru aceasta intelegere!!!

sammy11
21-April-2010, 10:37 PM
Vasi 67. asteptam cu totii ceea ce ai sa ne spui si asteptam postarile tale in topicul despre Merkaba!! D a, cunosc si eu teoriile si expunerile lui Drumvalo.. este un initiat, care reuseste sa uimeasca inca, prin comunicarile sale . Cunosc dealtfel si un alt deschizator de drumuri, pe care doresc sa il fac cunoscut si voua , si anume David, Wilcock cand voi avea timp , o sa postez un filmulet cu teoriile sale!!! numai bine!!

sammy11
21-April-2010, 10:48 PM
Iar din cauza timpului limitat, nu am reusit sa actalizez un topic in care sa discutam despre cunoasterea in materie de fizica cuantica, acolo unde gasim cele mai concrete explicatii in cele mai adanci dar si cele mai mici existente ale universului.. daca sunteti de acord,, si in limita timpului de care dispun, .o sa fac o mica prezentare a ceea ce suntem .. mici creati ale unor elemente chimice si fizice ., in comuniune cu Creatorul..

iosif
21-April-2010, 10:49 PM
Vasi67, nu stiu cum si de unde sa incep, dar as vrea, si mi-ar placea sa reusesc ca in cateva cuvinte sa-ti prezint un model de trezire spirituala traita si experimentata de o cunostinta de-a mea. Aceasta cunostinta, prieten i-l voi numi in continuare, primise si cultivase de la parinti un fel de de credinta pe care Isus ar numi-o caldicica. Adica nici nu prea habotnica dar nici nemanifestata, participa duminical si in sarbatorile de porunca la sf. liturghie, din cand in cand se spovedea si primea sf. impartasanie, nu intra in toate profunzimile dogmatice si doctrinare deoarece cu multe nu era de acord si nici nu-i picau prea bine in anumite situatii, cartile cu tematica spirituala nu-l prea interesau, biblia o considera cam neinteleasa si incompleta, deci se multumea cam cu atat.
Vine si anul de gratie ptr. el, 2005, cand se face mare valva in toata lumea in legatura cu faimosul roman a lui Dan Brown, Codul lui DaVinci, agitatie mare in presa, la televizor, etc. Exasperat de atatea discutii se decide sa-l citeasca. Avand un mare elan la citit, il termina in doua zile dupa care apare in el framantarea, unde si care este adevarul. Devine obsedat de idee si incepe sa studieze si sa citeasca destul de metodic o sumedenie de carti, documente si materiale, inclusiv de pe internet. Evitand Biblia, pe care o considera in multe parti in special in vechiul testament, ciudata si fara logica cumva, mai mult simbolistica, face un ocol de vreo patru ani si cateva sute de carti care cuprindeau cam toate invataturile mai vechi si mai noi spirituale:crestine, samanice, yoghine, budiste, hinduse, islamice, iudaice, etc. plus cele esoterice si ezoterice de pe internet, simte de la un timp ca exista riscul sa o ia razna ptr. ca nu mai reusea sa distinga locul sau momentul exact in care se afla in labirintul plin de capcane si piste false fara iesiri. Sub aceasta imensa presiune si povara a faptului ca s-a zbatut atat de mult dar a realizat atat de putin si ca spiritual s-a ratacit mai tare dacat era inainte, simtind ca Cineva in ascuns veghea asupra lui, ia decizia fiului risipitor, se considera invins in marea aventura de a descoperi absolutul si infinitul, se intoarce spre inima lui unde gaseste Evanghelia(Vestea Buna) a lui Cristos. Soarbe cu nesat acele mari adevaruri, pe care el le cauta atat de departe, si descopera acolo toate raspunsurile de care avea atata nevoie. Cel mai impotrant insa, este faptul ca realizeaza ca in inima lui mai locuieste Cineva, care este dispus in orice moment sa-l ajute, sa-l faca fericit si sa-i dea indicatiile necesare ptr. a realiza renasterea spirituala, adica SCOPUL manifestarii pe aceasta planeta in forma grosiera. In concluzie, si sper ca nu am abuzat foarte tare de rabdarea cititorilor, respectivul prieten mi-a confirmat ceea ce banuiam si eu, ca studiul,cititul, meditatia, etc. sunt numai declansatoarele transformarii noastre, esenta si adevarul se afla in inimile noastre, trebuie doar ca fiecare sa-si gaseasca modalitatea individuala de a ajunge acolo, fara a ocoli si pierde timpul prin tot felul de spatii moarte si reci, si a descoperi "limbajul de comunicare" cu Cristos, care ne-a promis, " Eu sunt cu voi pana la sfarsitul veacurilor".

adi-gj
21-April-2010, 11:54 PM
Draga iosif aici dupA EXPUNEREA TA AR FI TREBUIT SA FIE ORI PILDA FIULUI RISIPITOR , ori pilda celui cu un sac in spate, sau povestea focului sacru , ce arde in fiecare casa, dar cum nu sint , pot doar sa-ti spun , ca aici noi de fapt incercam o deschidere spre ceea ce inseamna ALTE LUMI. atit religioase cit si vibrationale , Cautam de fapt alte cai de cunoastere a flacarii sacre din fiecare. si binenteles fiecare este liber sa contribuie cu ceea ce crede ca este determinant pentru el si cu ceea ce considera ca poate fi de folos si altor persoane. uite daca poti si stii , spunene scarile ierarhice ingeresti incepind de la micul inger descris de fiecare , cel purtator de torta si de dragoste. De fapt , pentru asta a inceput Vasi cu Mercaba. sper sa nu te superi si sa postezi in continuare .. cu dragoste si pace.

adi-gj
22-April-2010, 12:12 AM
Sa revin la topic , vorbim despre lumi care prin starea lor vibrationala , sint dispuse in acelasi timp cu noi , doar o mica decalare spre inainte sau inapoi si deja au alt loc fizic. situindu-se in preajma noastra , si orice actiune , facuta de noi , sau de ei , se resimte in ambele lumi. Aici poate aparea evolutie diferita spirituala si sau materila. Adica asa zisele OZN-uri , care de cele mai multe ori au fost zarite pe cer si chiar filmate ca obiect , dar lumea lor reala este la un alt nivel rezonator fata de noi. Adevaratii locuitori ai acelor lumi , fac eforturi deosebite sa treaca , ca si rezonanta , in lumea noastra vibrationala , sa-i putem percepe corporal si material. Alaturi de ei sint asa zisi roboti biologici, facuti in laboratoarele lor tocmai sa poata comunica cu noi. la nivelul nostru rezonator , navele lor se dezintegreaza daca nu sint protejate , de asemenea , cimpurile emise de aparatele noastre ii fac sa sufere cumplit , si sa consume multa energie ca sa poata pastra comunicarea cu noi. de accea ne influenteaza indirect , prin salturi exceptionale de cunostinte , primite doar de citeva persoane , in somn sau in stare de veghe, asa zisi Inventatori si oameni de stiinta care pina nu-si ating scopul nu se opresc. ca ; Da Vinci , Aristotel, Ptolemeu, Arhimede si multi alti vizionari care au dus la formarea celei ce i spunem azi Lume Civilizata. de unde cunostinte , daca tu habar nu ai cum se face , daca nimeni nu ti-a sugerat macar ce sa faci? prin observatie , bine , dar cine te-a pus sa observi ? daca tu habar nu ai ca trebuie sa observi? Deci au fost indrumari subtile , venite pe diferite cai si una posibila chiar am descris-o. pare prostesc, pare uluitor , dar este o posibilitate care trebuie luata serios in seama. sper ca am dat destul de lucru . cu dragoste si pace.

iosif
22-April-2010, 08:16 AM
sper sa nu te superi si sa postezi in continuare .. cu dragoste si pace.

Sigur ca nu ma pot supara doar ptr. atat. Eu am incercat sa ma raportez si sa fiu in consonanta cu numele topicului: "Evolutia si trezirea spirituala". Este o denumire frumoasa si generica, asa ca si expunerile sau exemplele ar putea fi diverse si generice. Dar, poti sa fi convins ca inteleg bine si sensul vorbelor: "nu te baga unde nu-ti fierbe oala" sau "ce te bagi ca musca-n lapte", astfel incat sa nu devin deranjant sau ridicol. Este bine ca fiecare dintre noi sa fie folositor, intelegator, iertator si sa se afle la locul potrivit in momentul potrivit.

vasi67
22-April-2010, 08:47 AM
Vasi 67. asteptam cu totii ceea ce ai sa ne spui si asteptam postarile tale in topicul despre Merkaba!! D a, cunosc si eu teoriile si expunerile lui Drumvalo.. este un initiat, care reuseste sa uimeasca inca, prin comunicarile sale . Cunosc dealtfel si un alt deschizator de drumuri, pe care doresc sa il fac cunoscut si voua , si anume David, Wilcox!! cand voi avea timp , o sa postez un filmulet cu teoriile sale!!! numai bine!!

Cunosca f bine teoriile lui Wilcox. Iar asemanarea lui cu Cayce este uluitoare. Unele guri spunca ar fi reincarnarea lui Cayce.
POti sa le postezi, parca ultima data erau pe Youtube. SUnt fffff. interesante. Mai ales una din conferinte unde explica legatura dintre piramide, ochiul cunoasterii, galanda pineala si pituitara.

iosif
22-April-2010, 08:57 AM
Iar asemanarea lui cu Cayce este uluitoare. Unele guri spunca ar fi reincarnarea lui Cayce.


Am senzatia ca si el insusi crede acest lucru. Merita vizionate materialele(filmuletele), dar mai sunt si altele, nu mai putin interesante.

http://www.youtube.com/user/niculaegeorgepion

xtina
22-April-2010, 09:03 AM
Draga Vasi67, te rog frumos sa imi spui ce carti a scris acest domn Wilcox. Multumesc.

iosif
22-April-2010, 09:14 AM
Draga Vasi67, te rog frumos sa imi spui ce carti a scris acest domn Wilcox. Multumesc.

are un site cu adresa: www.divinecosmos.com

AuraArua
22-April-2010, 01:25 PM
Dar ,ce pacat ca este in engleza...Cei care nu stiu engleza au mult de pierdut!
Am sa il rog pe Ireal,poate ca are in colectie carti in romana de ale lui David Wilcox.

iosif
22-April-2010, 02:13 PM
Dar ,ce pacat ca este in engleza...Cei care nu stiu engleza au mult de pierdut!
Am sa il rog pe Ireal,poate ca are in colectie carti in romana de ale lui David Wilcox.

Mai sus(post-31) ai link-ul ptr. filmuletele postate pe youtube in care-si povesteste teoriile ... si unde s-a gasit un binevoitor sa le traduca in romaneste. Mult succes !

AuraArua
22-April-2010, 02:23 PM
Da,multumesc mult Iosif,am sa urmaresc.Dar o carte este mai detaliata,si o poti savura pe indelete,lasand informatiile sa se asimileze de la sine .Oricum ,multumesc mult pentru intentie,!

vasi67
22-April-2010, 02:29 PM
Dar ,ce pacat ca este in engleza...Cei care nu stiu engleza au mult de pierdut!
Am sa il rog pe Ireal,poate ca are in colectie carti in romana de ale lui David Wilcox.

Aveti aici linkul cu prima parte. Sunt 10 parti. Le gasiti in tot acolo. Au traducere in romana

http://www.youtube.com/watch?v=J_SVKB-wqXw&feature=PlayList&p=868D269CFF285812&index=0&playnext=1

Nae
23-April-2010, 03:51 AM
Laudat fie Isus!
Sa revin la topic , vorbim despre lumi care prin starea lor vibrationala , sint dispuse in acelasi timp cu noi , doar o mica decalare spre inainte sau inapoi si deja au alt loc fizic...Mi se pare destul de evident ca starea "vibrationala" despre care amintesti se refera la "gradul" de patrundere a Duhului Sfant; ma tem ca "accesarea" duhurilor pe cale intelectuala, rationala sau ocazional este sinonim cu esoterism si rezultatele sunt cel mult indoielnice.

Altfel spus, "evolutia si trezirea spirituala", adica transcendenta, nu se realizeaza rational, dupa parerea mea.

adi-gj
23-April-2010, 08:30 AM
Corect Nae , atita timp cit calea aleasa nu este cea a drumului de lumina, atita timp cit tu ca o entitate si ca persoana nu stii sa-ti definesti si sa te definesti , in urma invataturilor primite , sint intr-adevar amagitoare, caile nestiute si multe pericole te pasc, dar gindul curat din liberul arbitru sint definitorii pentru cei care vor sa creasca si stiu ce, de fapt, cauta , urmarind lumina si nelasindu-se atrasi de celelalte forte , care sint de cele mai multe ori imbietoare si atiti de mincinoase. Trezvia si buna ascultare se face mult mai greu intre oameni, nu in chilii departe de mijloacele civilizatiei. Dar de cele mai multe ori , veghetorii tin cu cei ce se lupta, cu toti care cauta calea staruind. invatatura este una din caile de lumina , dar cum o folosesti , cit o folosesti si in ce directie asta tine de liberul arbitru si de puterea de sinteza a fiecarua. cu dragoste si pace.

Nae
23-April-2010, 04:37 PM
Laudat fie Isus!
invatatura este una din caile de lumina , dar cum o folosesti , cit o folosesti si in ce directie asta tine de liberul arbitru si de puterea de sinteza a fiecarua. cu dragoste si pace.Ma tem(cu scuze spun) ca cei mai multi (poate si tu) au impresia falsa ca "liberul arbitru" este simpla vointa personala.
Pentru explicatii ar fi nevoie de un dosar(topic) separat pentru ca liberul arbitru este garantat numai de Duhul Sfant; fara El nu este "alegere libera"(liber arbitru).

sandy76
23-April-2010, 06:41 PM
Liber e arbitrul la fotbal,si nici ala.

adi-gj
23-April-2010, 07:42 PM
Nae , citeste corect , liberul arbitru se refera la firea umana , in cunostinta de cauza si cauzalitate , cu posibilitate de discernere intre bine si rau, cu alegerea finala a caii spre care ai fost invatat sa o alegi sa te defineasca , unii de aceea sint rai , ca le lipseste tocmai legatura esentiala cu divinul si divinitatea , cu adevarata lumina dupa care tinjeste de fapt inima tuturor. cu dragoste si pace.

Nae
23-April-2010, 08:04 PM
Laudat fie Isus!
Nae , citeste corect , liberul arbitru se refera la firea umana , in cunostinta de cauza si cauzalitate , cu posibilitate de discernere intre bine si rau, cu alegerea finala a caii spre care ai fost invatat sa o alegi sa te defineasca , unii de aceea sint rai , ca le lipseste tocmai legatura esentiala cu divinul si divinitatea , cu adevarata lumina dupa care tinjeste de fapt inima tuturor. cu dragoste si pace.Da, asa este! Ai dreptate, imi cer scuze.
Prin fiecare alegere ne definim pe noi insine in raport cu Duhul Sfant si dovedim cat de curata si libera e alegerea.

Te rog insa sa fi de acord ca "adevarata lumina dupa care tanjeste inima tuturor" nu e un obiectiv rational pentru ca ratiunea este o facultate a intelectului, adica a trupului, altfel spus vremelnica, pe cand "adevarata lumina" este vesnica.

adi-gj
23-April-2010, 08:29 PM
de aceea Nae , trebuie sa avem rabdare si sa-i iubim si pe cei care inca nu inteleg adevaraul despre liberul arbitru si alegerea reala . deci sa iubim si pe cei ce ne vor raul. pare ciudat dar , nu te poti supara pe cel ce nu pricepe . ... mai bine il ierti si incerci sa-l ajuti. Daca nu poti , nu o fa , dar nu-i purta pica , iei pe tine rautatea lui , fara sa vrei. cu dragoste si pace.

vasi67
23-April-2010, 09:25 PM
Intrebare: umanul are liber arbitru? Raspunsul este destul de clar: NU PREA.
Oamenii cred ca au liber arbitru, si in general li se spune ca au liber arbitru.
Dar, asa cum a punctat si Adamus, viata voastra ar fi foarte diferita daca ati fi avut liber arbitru. De exemplu, daca ati fi avut liber arbitru nu ati fi ales sa muriti.Dar, cel putin pana acum, toata lumea a murit. Dar majoritatea oamenilor pe care ii cunosc eu se imbolnavesc din cand in cand. Si daca am avea liber arbitru, multi dintre noi am fi uimitor de abundenti. Daca oamenii ar avea liber arbitru, ar fi mult mai tineri, ar arata mult mai bine si ar fi mai multi oameni inteligenti pe planeta. Deci Adamus, punctul tau de vedere este bine argumentat.
Dar scuza-ma, eu nu sunt sigur ca iti inteleg punctul de vedere. Vrei sa spui ca noi SUNTEM papusi? Ca exista o forta inalta care ne controleaza vietile?
E dincolo de capacitatile mele faptul de a-mi crea realitatea? Ca multi altii, am cantarit aceasta intrebare in urmatoarele zile. Acum incep sa ii inteleg sensul. ''Liberul arbitru'' uman este la fel de limitat ca si credinta noastra in dualitate.
Avem capacitatea de a lua unele decizii in vietile noastre, dar adevaratul liber arbitru ne-a ocolit in viata cotidiana.
Cu alte cuvinte, ne folosim liberul arbitru pentru a decide cat de rapid sau de incet mergem pe calea noastra actuala, dar de unde vine calea noastra in primul rand?
Aspectul uman are planuri, dorinte si credinte. Spiritul nu doreste decat sa curga. Asa cum Adamus a declarat in ultimele intalniri, spiritul doreste sa ''se cunoasca pe sine insusi, sa se experimenteze pe sine insusi si sa se exprime pe sine insusi''.
Dorinta divina poate curge impreuna cu liberul arbitru daca umanul are incredere in el sau in sinele sau, dar adesea umanul nu are incredere, si in esenta isi intoarce spatele
de la Sinele Divin. Aici are loc durerea reala a separarii, si umanul trece prin viata in ceata, declarand ca are liber arbitru, neantelegand cu adevarat ce inseamna acest lucru. Din punctul meu de vedere, am norocul ca dorinta mea divina sa aiba prioritate peste iluzia mea de a avea liber arbitru. Au fost multe situatii in viata mea, cand unele ''forte de ghidare'' au creat situatii mai bune decat le-as fi creat eu vreodata. Stiu acum ca a fost dorinta divina a sinelui meu.. ceva mi-a ''adumbrit'' liberul arbitru si m-a condus catre un loc mai inalt. Acum ma intreb ce s-ar fi intamplat daca as fi avut cu adevarat incredere in mine?
Exista un loc unde, constiinta umana se intalneste cu sufletul. El a spus ca la acest punct nu mai exista un corp, minte si spirit. In loc de acestea, noi devenim un corp al constiintei, curgand si lucrand impreuna. Nu mai exista un ''liber arbitru'' uman si o ''dorinta divina'' separata. Exista doar ''eu sunt'' cu totala constientizare si constiinta.
Exista si alta opinie.Unii, nu sunt de acord cu opinia lui Adamus ca noi nu avem liber arbitru. LIBERUL nostru ARBITRU a fost cel care a cauzat intoarcerea noastra cu spatele la suflet, sa uitam cine suntem cu adevarat si sa pretindem ca noi suntem limitati in aceasta dimensiune umana. Acum pur si simplu experimentam cum este sa nu avem un liber arbitru deschis, adevarat si fericit.

IREAL
23-April-2010, 09:38 PM
Liberul arbitru l-as pune un pic in alta lumina.... adica OMUL are vointa libera de alegere si intelegere (ca notiune si fapta) a binelui si a raului.In tot vorbim de polarizare (+ si -),si cel mai important lucru e ca nu exista unul fara celalat. Noi avem lasat DREPTUL de A ALEGE dintr-o tematica data -viata pe pamant.
Atat si doar despre asta este vorba.

Nae
24-April-2010, 12:22 AM
Laudat fie Isus!
Liberul arbitru l-as pune un pic in alta lumina.... adica OMUL are vointa libera de alegere si intelegere (ca notiune si fapta) a binelui si a raului.In tot vorbim de polarizare (+ si -),si cel mai important lucru e ca nu exista unul fara celalat.Vointa libera de alegere este una, iar intelegerea este alta si nu depinde de vointa, ci de discernamant, care la randul lui poate fi mai mult sau mai putin alterat, adica mai putin liber sau mai "liber arbiter"(latina).

Noi avem lasat DREPTUL de A ALEGE dintr-o tematica data -viata pe pamant.
Atat si doar despre asta este vorba.Nu te lasa amagit ca libertatea tine de dreptul de a alege, sau de vointa; acestea doua sunt depline, dar liberul arbitru tine numai de Duhul Sfant. Altfel spus, libertatea alegerii este data de lipsa legaturilor de interese,influente, dependente sau posedari, dar tinand cont mereu de evolutia spirituala, adica de Duhul Sfant.
Nu vorbim aici despre drepturi civile, cetatenesti, lumesti, cel putin din punctul meu de vedere; pe de-o parte ar fi off-topic, iar pe de alta nu as fi intervenit.

Nae
24-April-2010, 06:34 AM
Laudat fie Isus!
Intrebare: umanul are liber arbitru? Raspunsul este destul de clar: NU PREA.
Oamenii cred ca au liber arbitru, si in general li se spune ca au liber arbitru.
Dar, asa cum a punctat si Adamus, viata voastra ar fi foarte diferita daca ati fi avut liber arbitru. De exemplu, daca ati fi avut liber arbitru nu ati fi ales sa muriti.Dar, cel putin pana acum, toata lumea a murit. Dar majoritatea oamenilor pe care ii cunosc eu se imbolnavesc din cand in cand. Si daca am avea liber arbitru, multi dintre noi am fi uimitor de abundenti. Daca oamenii ar avea liber arbitru, ar fi mult mai tineri, ar arata mult mai bine si ar fi mai multi oameni inteligenti pe planeta. Deci Adamus, punctul tau de vedere este bine argumentat.
Dar scuza-ma, eu nu sunt sigur ca iti inteleg punctul de vedere. Vrei sa spui ca noi SUNTEM papusi? Ca exista o forta inalta care ne controleaza vietile?
E dincolo de capacitatile mele faptul de a-mi crea realitatea? Ca multi altii, am cantarit aceasta intrebare in urmatoarele zile. Acum incep sa ii inteleg sensul. ''Liberul arbitru'' uman este la fel de limitat ca si credinta noastra in dualitate.
Avem capacitatea de a lua unele decizii in vietile noastre, dar adevaratul liber arbitru ne-a ocolit in viata cotidiana.
Cu alte cuvinte, ne folosim liberul arbitru pentru a decide cat de rapid sau de incet mergem pe calea noastra actuala, dar de unde vine calea noastra in primul rand?
Aspectul uman are planuri, dorinte si credinte. Spiritul nu doreste decat sa curga. Asa cum Adamus a declarat in ultimele intalniri, spiritul doreste sa ''se cunoasca pe sine insusi, sa se experimenteze pe sine insusi si sa se exprime pe sine insusi''.
Dorinta divina poate curge impreuna cu liberul arbitru daca umanul are incredere in el sau in sinele sau, dar adesea umanul nu are incredere, si in esenta isi intoarce spatele
de la Sinele Divin. Aici are loc durerea reala a separarii, si umanul trece prin viata in ceata, declarand ca are liber arbitru, neantelegand cu adevarat ce inseamna acest lucru. Din punctul meu de vedere, am norocul ca dorinta mea divina sa aiba prioritate peste iluzia mea de a avea liber arbitru. Au fost multe situatii in viata mea, cand unele ''forte de ghidare'' au creat situatii mai bune decat le-as fi creat eu vreodata. Stiu acum ca a fost dorinta divina a sinelui meu.. ceva mi-a ''adumbrit'' liberul arbitru si m-a condus catre un loc mai inalt. Acum ma intreb ce s-ar fi intamplat daca as fi avut cu adevarat incredere in mine?
Exista un loc unde, constiinta umana se intalneste cu sufletul. El a spus ca la acest punct nu mai exista un corp, minte si spirit. In loc de acestea, noi devenim un corp al constiintei, curgand si lucrand impreuna. Nu mai exista un ''liber arbitru'' uman si o ''dorinta divina'' separata. Exista doar ''eu sunt'' cu totala constientizare si constiinta.
Exista si alta opinie.Unii, nu sunt de acord cu opinia lui Adamus ca noi nu avem liber arbitru. LIBERUL nostru ARBITRU a fost cel care a cauzat intoarcerea noastra cu spatele la suflet, sa uitam cine suntem cu adevarat si sa pretindem ca noi suntem limitati in aceasta dimensiune umana. Acum pur si simplu experimentam cum este sa nu avem un liber arbitru deschis, adevarat si fericit.Sa ma ierte Dumnezeu, dar aceasta "discutie Adamus copy/paste" te rog sa mi-o traduci tu cu cuvintele tale intr-o singura fraza, cel mult doua! Te rog frumos!

vasi67
24-April-2010, 07:24 AM
Laudat fie Isus!Sa ma ierte Dumnezeu, dar aceasta "discutie Adamus copy/paste" te rog sa mi-o traduci tu cu cuvintele tale intr-o singura fraza, cel mult doua! Te rog frumos!

As putea sa-ti explic, dar tre' sa gasesc ceva in Biblie. O sa caut si o sa-ti postez citatul.

IREAL
24-April-2010, 07:43 AM
Nae:
*Vointa libera de alegere este una, iar intelegerea este alta si nu depinde de vointa, ci de discernamant, care la randul lui poate fi mai mult sau mai putin alterat, adica mai putin liber sau mai "liber arbiter"(latina).

Draga Nae vointa si alegerea se impletesc fundamental -in functie de intelegere sau "perceptia proprie" iti vei aplica dreptul de a alege. Pentru ca daca iti lipseste intelegerea (la nivel fundamental) nu vei face alegere deoarece nu ai sesiza-o ca un fapt necesar.
Din punct de vedere teologic:
Discernamantul sau dreapta socoteala sau dreapta socotinta este un termen folosit in teologia si spiritualitatea ortodoxa pentru a desemna capacitatea de a face distinctie intre bine si rau.
Obtinerea discernamantului este o chestiune de practicare a credintei celei drepte in modul cel drept . Ajungerea la discernamant este privita ca primul pas inspre indumnezeire, care este starea de slavire.
iar din punct de vedere literar:
Facultatea de a discerne, de a patrunde, de a judeca si a aprecia lucrurile la justa lor valoare. a€“ Din fr. discernement.
fiind in ambele forme cam acelasi lucru. Intelegerea este in acelasi sens ca si discernamantul - ca si termen este pricepre ,iscusinta,inteligenta si ratiune, iar aceasta iti va conferii dreptul de a iti pune in aplicare vointa libera- faptul de a alege.

Nae:
*libertatea alegerii este data de lipsa legaturilor de interese,influente, dependente sau posedari, dar tinand cont mereu de evolutia spirituala, adica de Duhul Sfant.

Aici daca esti amabil te-as ruga sa revii sa ne explici mai clar ce doresti sa spui...... nu este din punctul meu de vedere tocmai logica fraza.......(libertatea alegerii este data de lipsa legaturilor.... dar tinand cont de evolutia spirituala????.....adica de Duhul Sfant???????)

sammy11
24-April-2010, 12:57 PM
http://vimeo.com/8815932 Aveti si in acest filmulet suficiente explicatii! cu drag, sammy11

Nae
25-April-2010, 06:36 AM
Laudat fie Isus!

Sa ma ierte Dumnezeu, dar aceasta "discutie Adamus copy/paste" te rog sa mi-o traduci tu cu cuvintele tale intr-o singura fraza, cel mult doua! Te rog frumos!As putea sa-ti explic, dar tre' sa gasesc ceva in Biblie. O sa caut si o sa-ti postez citatul.Oare nu am scris destul de clar? Eu te rugasem sa folosesti cuvintele tale (nu ale Duhului Sfant care a "dictat" Biblia) pentru ca citatul tau din "adamus" n-are nici o legatura cu Biblia.

Nae
25-April-2010, 08:00 AM
Laudat fie Isus!


*libertatea alegerii este data de lipsa legaturilor de interese,influente, dependente sau posedari, dar tinand cont mereu de evolutia spirituala, adica de Duhul Sfant.

Aici daca esti amabil te-as ruga sa revii sa ne explici mai clar ce doresti sa spui...... nu este din punctul meu de vedere tocmai logica fraza.......(libertatea alegerii este data de lipsa legaturilor.... dar tinand cont de evolutia spirituala????.....adica de Duhul Sfant???????)Ma bucur ca nu e logica fraza pentru ca nici atotputernica iubire a lui Dumnezeu nu e logica; de aceea nu poate fi accesata rational.

Liber arbiter este un dicton latin imprumutat din dreptul roman care in vocabularul bisericesc(folosit chiar si azi) desemneaza o hotarare, o decizie(adica alegere) obiectiva, nu subiectiva.
Care hotarare, decizie, alegere este obiectiva si care e subiectiva?
In cadrul unui sistem de referinta o alegere este obiectiva daca favorizeaza pe toata lumea, iar cea subiectiva favorizeaza doar pe unul sau mai multi subiecti(dar nu pe toti). Singurul sistem de referinta care favorizeaza pe toata lumea este Imparatia lui Dumnezeu. Asadar orice decizie a oricui e necesar sa tina cont de Spiritul Sfant pentru ca orice alegere de aceea ii este oferita omului pentru a se autodefini in raport cu Duhul Sfant si a-i asigura astfel evolutia spirituala.
Sensul vietii oricui de pe Pamant este sa faca voia lui Dumnezeu, nu voia sa personala. Numai cine face voia lui Dumnezeu are liberul arbitru.
30. Eu nu pot sa fac de la Mine nimic; precum aud, judec; dar judecata Mea este dreapta, pentru ca nu caut la voia Mea, ci voia Celui care M-a trimis.(In5,30)

De exemplu, Abraham a inteles ca Dumnezeu i-a cerut sa-l sacrifice pe unicul sau fiu, Isac, si s-a conformat pana cand a fost oprit de acelasi Dumnezeu, care prin acest fiu al lui Abraham, Isac, i-a inmultit neamul cat nisipul de pe tarmul marii. Care-i logica sacrificiului?
Logica este sa dovedesc ca am liber arbiter prin supunerea neconditionata vointei lui Dumnezeu pentru ca numai astfel pot evolua spre fericirea vesnica.
Da, Abraham a demonstrat liberul sau arbitru acceptand sa-l sacrifice pe singurul sau fiu, Isac.

Un alt exemplu de lipsa liberului arbitru este ca un alcoolic, in deplina responsabilitate civila(despre care nu discutam aici), nu se poate abtine sa bea alcool spre satisfactia lui, desigur, dar in paguba lui. Judecata si vointa lui nu mai sunt libere(chiar daca sunt responsabile juridic), ci dependenta de o patima care-i inlantuieste sufletul. La fel si un afemeiat, sau un cleptoman, sau...
Un anumit cleric a colaborat cu Securitatea. A avut el liberul arbitru? Nu, atunci n-a avut pentru ca a fost motivat de interese ascunse, dar mai apoi si-a cerut public iertare mai ales ca s-a denuntat el singur(din proprie initiativa).
24. Caci cine va voi sa-si scape sufletul il va pierde; iar cine-si va pierde sufletul pentru Mine, acela il va mantui.(Lc9,24)P.S. Codul Civil, Comercial sau Penal sunt toate subiective. Nu exista nici un articol de lege care sa tina cont de vesnicia sufletului, sau mai simplu, de suflet!

Mobel
25-April-2010, 11:01 AM
http://vimeo.com/8815932 A veti si in acest filmulet suficiente explicatii! cu drag, sammy11

Foarte interesant acest filmulet! Multumesc Vasi67, Sammy. Desi bagajul meu actual de cunostinte nu poate transcede toate mesajele, dar dezvaluirile despre glanda pineala si intreaga teorie m-a luminat, am gasit tot felul de corelatii si ceea ce este important mi-a confirmat si nu infirmat, dar mai ales mi-a explicat o parte din convingeri si simboluri. Deja am inceput sa "sporovaiesc" celor de langa mine care vor sa asculte.
Cu drag,
Mobel

sammy11
25-April-2010, 03:40 PM
Draga Mobel.. ma bucur ca ai reusit sa definesti si sa percepi mesaul transims noua.. ma refer la ceea ce ai vizionat!! iti doresc cat mai multa deschidere.. csci am intrat in era varsatorului, ea fiind cea a descoperirii, a inovayiilor, a Innoirii!!! te imbratisez cu mult drag. sammy11

sammy11
25-April-2010, 03:44 PM
Pentru cei care nu au inteles despre ce se discuta in acest topiC,, ii rog sa revada , reciteasca denumirea topicului!! Dar ca sa se inteleaga perfect . am mai scris de fapt.. ACEST TOPIC NU ESTE UNUL DE RELIGIE!!! sper sa intelegeti. iar trezirea spirituala.... nu insaemna neaparat religie!!! aveti topic special unde va puteti confrunta cat doriti!! SPER CA ATI INTELES! MULTUMESC!!!!!

iosif
25-April-2010, 04:10 PM
"Draga sammy11", AM INTELES, numai ca noi astia mai "religiosi" s-ar parea ca reusim sa cadem mai usor in capcana dezbaterilor inversunate, fiind si mai limitati ca si orizonturi de manifestare(religia,... nu-i asa ca ne impune si niste bariere?) vom fi foarte interesati sa urmarim si deschiderile oamenilor liberi de influentele religiei, ptr. a ne completa eventualele neajunsuri, care cu siguranta ne lipsesc la toti. Multumim ptr. intelegere si ingaduinta.

erna
25-April-2010, 08:35 PM
http://video.google.ro/videoplay?docid=-8361418375735578062&hl=ro&emb=1# se deschide mai greu

http://video.google.ro/videoplay?docid=-4031456065173859190&hl=ro&emb=1#

vasi67
25-April-2010, 09:10 PM
Pentru cei care nu au inteles despre ce se discuta in acest topiC,, ii rog sa revada , reciteasca denumirea topicului!! Dar ca sa se inteleaga perfect . am mai scris de fapt.. ACEST TOPIC NU ESTE UNUL DE RELIGIE!!! sper sa intelegeti. iar trezirea spirituala.... nu insaemna neaparat religie!!! aveti topic special unde va puteti confrunta cat doriti!! SPER CA ATI INTELES! MULTUMESC!!!!!

Oricum eu luasem o pauza, sa vad cat dureaza gluma cu religia pe topicul de paranormal.

diandra
25-April-2010, 09:41 PM
buna ziua vasi

stiu ca nu am pregatirea necesara si nici "calitati deosebite" de aceea sunt rezervata in ceea ce priveste channelingul, comunicarea cu ingerii deoarece nu stii cu cine vorbesti.
eu cred ca in preajma noastra sunt "entitati rele sau cele cu probleme" si oricat de tentant este, mai bine sa nu incerci ca nu stii cu cine "vorbesti"

Nicolae800
25-April-2010, 10:28 PM
http://vimeo.com/8815932 Aveti si in acest filmulet suficiente explicatii! cu drag, sammy11


Mesajul unei civilizatii extraterestre in legatura cu Iubirea si Adevarul!


In seara zilei de 26 Noiembrie 1977 ora 17.10, in sudul Angliei, emisiunea postului de televiziune Independent Televison News a fost intrerupta complet de o voce neidentificata , utilizandu-se pentru aceasta o tehnologie care nu exista pe planeta Pamant la acea vreme.
Aceasta persoana a adresat pentru prima data in direct telespectatorilor, in limba engleza, un mesaj alcatuit din 600 de cuvinte si cu durata de aproximativ sase minute.
O agentie guvernamentala din Marea Britanie a incercat fara success sa blocheze semnalul respectiv. La scurt timp dupa aceea, atat postul de televiziune respectiv, cat si Politia au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autoritatile si-au cerut de trei ori scuze pentru aceasta intrerupere, calificand mesajul drept o banala transmisiune pirat sau chiar o farsa, dar cu toate acestea, pana in prezent sursa enigmatica a acelei |farse| nu a putut fi identificata.
Inregistrarea audio integrala o puteti gasi la:
http://www.youtube.com/watch?v=t7MSsdrVH80&NR=1

Traducerea mesajului ce a fost transmis in 26 noiembrie 1977:

|Va vorbeste Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar.
Timp de mai multi ani, unii dintre voi ne-ati vazut pe cer sub forma unor lumini.
Ne adresam voua cu iubire, in pace si intelepciune, asa cum am facut aceasta cu fratii si surorile voastre de pe intreaga voastra planeta, Tera.
Am venit acum sa va avertizam despre destinul rasei si a lumii voastre si intentionam sa va sfatuim cu intelepciune pentru a putea sa comunicati semenilor vostri care este calea cea mai buna pe care trebuie sa o adoptati pentru a evita in felul acesta toate dezastrele care ameninta atat lumea voastra, cat si alte lumi din jurul vostru.
Aceasta interventie este necesara pentru a putea sa participati la marea trezire spirituala ce va avea loc atunci cand planeta voastra va trece intr-o alta era, a Varsatorului.
Aceasta noua era a profundelor transformari ar putea sa fie pentru rasa voastra o perioada de iubire, bunavointa, mare pace si evolutie, cu conditia ca aceia care va conduc, unii dintre ei din umbra, sa devina constienti de fortele rele care le intuneca acum judecata.
Ramaneti calmi si ascultati cu atentie ce am sa va spun, caci aceasta sansa s-ar putea sa nu se mai repete.
Toate armele voastre distrugatoare si nefaste trebuie sa fie neintarziat suprimate. Vremea conflictelor si a razboaielor trebuie sa devina pentru voi ceva de domeniul trecutului iar rasa din care faceti parte ar putea sa progreseze cu usurinta spre noi niveluri, mult mai elevate, de evolutie, daca va veti arata demni de aceasta.
Nu va mai ramane decat putin timp pentru a invata sa traiti cu totii impreuna in iubire, pace si bunavointa. Peste tot pe acesta planeta mici grupuri sunt inspirate de noi si va invata deja aceasta, ei se afla aici pentru a va transmite lumina plina de intelepciune a noii ere care se naste. Sunteti liberi sa le acceptati sau sa le respingeti invataturile autentice, dar luati aminte caci numai aceia care vor invata sa traiasca in pace si iubire vor avea cu siguranta acces la sferele superioare ale evolutiei spirituale.
Va vorbeste acum Vrillon, un reprezentant al Comandametului Galactic Ashtar.
Trebuie sa mai stiti ca exista numerosi profeti si ghizi spirituali falsi ce actioneaza in lumea voastra. Ei va iau si apoi va consuma energia- pe care voi o numiti bani- si apoi o utilizeaza in scopuri malefice, neoferindu-va in final in schimb decat mizerii fara valoare.
Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simt si intuitia, Sinele vostru divin profound va va apara cu usurinta de toate acestea.
Invatati neintarziat sa fiti atenti la vocea voastra interioara, care va ajuta sa discerneti adevarul de eroare, permitandu-va sa evitati starea de confuzie, haosul launtric si minciuna. Invatati sa ascultati aceasta voce divina, care se afla in fiecare dintre voi si indrepatati-va pe calea evolutiei spirituale fiind totodata perseverenti.
Acesta este mesajul nostru catre prietenii nostri. V-am observat toate progresele pe care le-ati facut de mai multi ani, tot asa cum voi observati luminile de la vehiculele noastre ce apar pe cer.
Exista pe Pamant si in jurul Pamantului, mai multe fiinte decat savantii vostri vor sa admita. Suntem profund ingrijorati pentru voi si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va ajuta pe drumul vostru spre lumina.
Nu va temeti, cautati sa va cunoasteti si sa va intelegeti cu adevarat pe voi insiva, pentru a trai in armonie si iubire pe planeta voastra Terra.
Noi cei din Comandamentul Galactic Ashar va multumim pentru atentia acordata.
Vom parasi acum planul existentei voastre pamantesti. Fiti binecuvantati in numele iubirii supreme si al adevarului cosmic.|

1977 Vrillon of the Ashtar Galactic CommandP.S.- Mie mi se pare pertinent mesajul, nu vad sa urmareasca interese meschine, nu ataca pe nimeni in mod direct, ci doar ne da un sfat pe care noi incepem sa il cautam din momentul in care incepem sa ne punem intrebari in legatura cu ce suntem, de ce existam aici, ce avem noi de invatat in aceasta existenta si nu in ultimul rand catre ce ar trebui sa aspiram noi ca fiinte constiente de toate aceste lucruri...

vasi67
26-April-2010, 08:29 AM
buna ziua vasi

stiu ca nu am pregatirea necesara si nici "calitati deosebite" de aceea sunt rezervata in ceea ce priveste channelingul, comunicarea cu ingerii deoarece nu stii cu cine vorbesti.
eu cred ca in preajma noastra sunt "entitati rele sau cele cu probleme" si oricat de tentant este, mai bine sa nu incerci ca nu stii cu cine "vorbesti"

Ai dreptate. Alegerea este individuala.
Incepand cu sfarsitul anului 1940, un numar impresionant de extraterestrii au inceput sa se intereseze de planeta noastra din diferite motive, uneori contradictorii. Unii au vrut sa ne ajute, altii din contra, de a face din noi sclavii lor. Orice trecere de la o realitate cunatica de a cincea dimensiune (5D) la o realitate 3D prezinta anumite riscuri.

Nae
26-April-2010, 08:31 AM
Laudat fie Isus!
Pentru cei care nu au inteles despre ce se discuta in acest topiC,, ii rog sa revada , reciteasca denumirea topicului!! Dar ca sa se inteleaga perfect . am mai scris de fapt.. ACEST TOPIC NU ESTE UNUL DE RELIGIE!!! sper sa intelegeti. iar trezirea spirituala.... nu insaemna neaparat religie!!! aveti topic special unde va puteti confrunta cat doriti!! SPER CA ATI INTELES! MULTUMESC!!!!!Nu stiu cine a inteles gresit.

N-am pomenit nimic de religie, de cruce, de liturghie, de dogme, de rituri. Am vorbit despre liberul arbitru cu argumente infailibile(Biblia), nu cu linkuri relative.

Oare vrei sa spui ca aici se "discuta" despre evolutie spirituala, dar fara a se aminti de spirit? Ce se poate discuta despre spirit fara a se pomeni de duh, sau de suflet? Ce altceva poate insemna evolutia spirituala daca nu purificare sufleteasca(dependenta 100% de liberul arbitru)?

Sau pentru ca topicul a fost deschis la capitolul fenomene paranormale, oare este incorect a se discuta despre aspectele normale ale spiritului, ci numai despre cele anormale, astrologie si horoscop?

Indraznesc sa spun ca limitarea spiritului induce ignoranta. Evolutia spirituala nu e paranormala deloc.
Multumesc si eu!

vasi67
26-April-2010, 08:39 AM
P.S.- Mie mi se pare pertinent mesajul, nu vad sa urmareasca interese meschine, nu ataca pe nimeni in mod direct, ci doar ne da un sfat pe care noi incepem sa il cautam din momentul in care incepem sa ne punem intrebari in legatura cu ce suntem, de ce existam aici, ce avem noi de invatat in aceasta existenta si nu in ultimul rand catre ce ar trebui sa aspiram noi ca fiinte constiente de toate aceste lucruri...

Intentionam , dupa ce posturile despre citarea bibliei incetau, sa reiau prezentarea maestrilor ascensionati.
Iti multumesc ca ai pomenit despre Ashtar. Acesta merge impreuna cu Lord Sananda.
Lord Sananda este numele nepamantean a lui IIsus. Dar voi revenii cu detalii interesante despre Sananda.
Acum despre Ashtar Sheran.
Cred ca este ultimul lui channeling din acest an. Invataturile lui sunt f. apropropiate de cele ale lui Iisus (Sananda). Ei lucreaza impreuna pentru ajutarea celor care ies din "intuneric" si aleg calea spre maestrie.
Despre Marea Fratie Alba si despre fratia ordinului Melchizedek voi vorbi mai tarziu.

"
duminica, ianuarie 03, 2010
COMANDANTUL ASHTAR - SAPTE PASI CATRE MAIESTRIE

Salutari, dragi prieteni, aceasta este Ashtar ! Ma bucur sa va vad. Bine ati venit la bordul navelor de lumina ale
Comandei Ashtar. Noi am fost aici impreuna de multe ori inainte. Voi ati sosit aici in corpurile eterice pentru aflarea misiunii si poate cel mai important, pentru vindecare. Acum, voi accesati flota noastra la un nivel constient si asta asa trebuia sa se intample.
Vedeti voi, faptul ca v-ati gasit calea aici este o indicatie pentru noi - si un semn puternic pentru voi, ca faceti un progres semnificativ in misiunile voastre pamantesti. Bine ati facut ! Eu vad cativa sceptici aici pe internet, deci, lasati-ma sa va spun ca
prima noastra directiva a fost cocentrata in principal pe a va trezi pe toti ! Acesta a fost un proces de lunga durata in sine, deci, a va avea pe voi fata mea astazi ESTE un mare pas inainte ! Doar prin deschiderea voastra catre aceste cuvinte voi ati devenit
imediat "inalt vizibili" pentru noi - este ca si cum ati fost acoperiti cu o vopsea luminoasa ! Aceasta este permiterea pentru un transfer de "pachete de lumina de informatii" in campul vostru auric, care va accelera propria voastra crestere spirituala la timpul potrivit. Toti cei conectati cu noi aici vor primi un "dus de binecuvantari" de la maestri ! Acei dintre voi care sant deschisi catre oportunitate (adica majoritatea dintre voi) , sant deasemenea de acord prin accesarea acestui site sa isi dea permisiunea sa se lucreze asupra lor de catre multe Fiinte de Lumina iubitoare de pe Nava Pegasus , la noapte, in timp ce dormiti, pentru "integrarea luminii" si vindecare. Deci, acum ca incepeti sa realizati ca exista mai mult in viata voastra decat melodrama, plata facturilor si in general supravietuirea, noi putem schimba focalizarea. Majoritatea dintre voi este acum in "alerta constienta". Prin asta vreau sa
spun ca, fie ati imbratisat sau cel putin santeti deschisi la asocierea voastra cu Comanda Ashtar.
Da, noi santem divizia aeropurtata a Marii Fratii Albe si santem Maestrii Ascensionati ai Pamantului vostru , draga Mama Gaia si noi ( ca si voi ) , santem din multe puncte diferite ale originii, dimensiunilor inalte si a omniversului, intalnindu-ne toti sub drapelul Comandei Ashtar !
Acum, as dori sa fiti foarte atenti la ceea ce urmeaza ; ganditi-va la acesti pasi , ca la o cale sigura mergand printr-un camp minat -
analogia este mai apropiata decat credeti !
CEI 7 PASI AI LUI ASHTAR CATRE MAIESTRIA DE SINE
1. Iubiti-i pe toti neconditionat - in special pe voi insiva !
2. NICIODATA sa nu va criticati pe voi sau pe altii.
3. Binecuvantati fiecare situatie din viata voastra, fie ca punctul vostru de vedere este "bun" sau "rau".
4. Deschideti-va inima zilnic si faceti o alegere constienta de a va mentine inima deschisa pentru ceea ce poate sosi.
5. Mentineti zilnic un dialog cu Prezenta voastra Eu Sant / Dumnezeu si CERETI ceea ce aveti nevoie ( in acord cu binele vostru cel mai inalt).
6. Faceti numai ce va face sa va simtiti bucuros si viu !
7. Credeti in voi insiva, mentineti-va credinta si NICIODATA NU RENUNTATI !
Puteti sa scrieti acesti pasi si sa ii afisati intr-un loc in care sa ii puteti vedea in fiecare dimineata. Voi mi-ati cerut ajutorul de multe ori , dragii mei si eu va ofer ajutorul meu aici. Uitand sa folositi aceste daruri este ca si cum ati uita ca aveti un milion de euro sub patul vostru, in timp ce traiti in saracie ! Iubirea si incurajarea mea sa fie cu voi toti ; noi santem atat de mandri
de voi si amintiti-va : NICIODATA SA NU VA PIERDETI SPERANTA !"

vasi67
26-April-2010, 09:04 AM
N-am pomenit nimic de religie, de cruce, de liturghie, de dogme, de rituri. Am vorbit despre liberul arbitru cu argumente infailibile(Biblia), nu cu linkuri relative.

Oare vrei sa spui ca aici se "discuta" despre evolutie spirituala, dar fara a se aminti de spirit? Ce se poate discuta despre spirit fara a se pomeni de duh, sau de suflet?

Nae, nu are nimeni, nimic cu nimeni. Dar in acest topic incercam sa explicam ALTFEL decat in Biblie , despre lumina, spirit, ingeri si Arhangheli.
Adica , mai pe romaneste, incercam sa explicam cu, cuvintele secolului XXI, ceea ce Biblia a spus cu, cuvintele sec. I.
De aceea nu vrem citate din Biblie aici. Aproape toti cunoastem Biblia.
Poate unii vor sa afle ce s-a intamplat in astral inainte ca IIsus sa se nasca pe pamant. Cum s-a luat decizia venirii lui sa ne mantuiasca in pofida si dezaprobarea altor civilizarii, care ne doreau exterminarea.
Nu suntem singuri si nu toti ne vor binele. De aceea trebuie sa intelegem foarte bine cuvintele Lui si ale prietenilor Lui, care l-au ajutat sa se intrupeze in 3D. Nu este usor sa cobori de la 5D in 3D, fara consecinte. Dupa venirea Lui aici, in astral a urmat o perioada lunga de purificare. De aceea toate comunicarrile cu El au inceput destul de tarziu si doar anumiti oameni Il pot poercepe.
Nu trebuie sa faci 5 ani de teologie ca sa-l poti percepe pe El. Nu tu alegi. El te alege.
Nu mai continui. Cred ca intelegi ce vrem noi pe acest topic.
Cine vrea sa ramana la nivel de Biblie nu are decat sa stea acolo.
Noi nu negam Biblia nici pe Iisus (asa cum ai sustinut intr-un post despre mine). Inseamna ca nu ai inteles nimic din postarile mele. POate eu Il inteleg mai bine ca tine si II inteleg si durerea la intoarcerea Lui ACASA. Biblia nu pomeneste de asa ceva. Pe noi ne intereseaza doar ca ne-a luat pacatele.
Acum noi trebuie sa-l "ajutam" pe El, asa cum El ne-a ajutat pe noi, pentru ca misiunea Lui sa reuseasca si sa nu fie luat in ras acolo, pentru ca a avut incredere in noi ca civilizatie.
Nu prin stagnare Il ajutam. Am stagnat 2000 de ani in dogmele bisericesti si nu s-a intamplat nimic.
Eu nu cer decat deschidere de la cei dogmatici. Cum eu am citit si inteles cartile bisericesti, asa le cer si eu lor. Sa citeasca si sa-si puna intrebari.
Cam asta e. Sunteti bineveniti pe orice topic. Dar sa incercam ceva constructiv.
Bafta si sa sti ca nu suntem suparati.

xtina
26-April-2010, 09:06 AM
"a— Mintea reprezinta un sol fertil pentru concepte, idei si opinii. Daca cineva ne spune o minciuna si ajungem sa credem in ea, acea minciuna prinde radacini in mintea noastra, crescand din ce in ce mai puternica, la fel ca un copac. O minciuna cat de mica poate fi extrem de contagioasa, raspandindu-si semintele din om in om, pe masura ce o impartasim cu altii.
a— Cunoasterea patrunde astfel in capul nostru si da nastere unei anumite structuri, respectiv totalitatea lucrurilor pe care le cunoastem. Odata implantata in mintea noastra, noi ajungem sa percepem numai ceea ce credem, respectiv propria noastra cunoastere. Iar aceasta nu consta, in cea mai mare parte, decat din minciuni.
a— De indata ce Pomul Cunoasterii prinde radacini in mintea noastra, noi incepem sa auzim vocea puternica a ingerului cazut. Aceasta voce nu se opreste niciodata din judecatile sale. Ea ne spune ce este bine si ce este rau, ce este frumos si ce este urat. Asa se naste in mintea noastra povestitorul, care devine apoi din ce in ce mai puternic, caci noi il hranim cu credinta noastra.
a— Raiul exista, dar nu apare decat prin deschiderea ochilor spirituali, atunci cand incepem sa percepem lumea prin ochii adevarului. De indata ce minciunile ne capteaza atentia, ochii nostri spirituali se inchid. Iesim astfel din visul raiului si incepem sa visam visul iadului.
a— Raiul ne apartine tuturor, caci noi suntem copiii raiului. Vocea din capul nostru nu ne apartine, caci atunci cand ne nastem, nu ne nastem cu ea. Gandirea apare ulterior, prin invatare. Incepem prin a invata limbajul, apoi diferite puncte de vedere, si in sfarsit toate aceste judecati si minciuni. Vocea cunoasterii se naste odata cu acumularea de cunostinte.
a— Inainte de a ne hrani cu minciunile care apar odata cu cunoasterea, noi traim in adevar. Nu rostim altceva decat adevarul. Traim in iubire, fara nici un pic de teama. De indata ce apare cunoasterea, incepem sa ne judecam pe noi insine. Nu ne mai simtim suficient de buni, devenim vinovati, ne rusinam si simtim nevoia de a fi pedepsiti. Incepem sa visam numai minciuni, si ne separam astfel de Dumnezeu.
a— Din clipa in care ne separam de Dumnezeu, incepem cautarea lui, a iubirii pe care suntem convinsi ca am pierdut-o. Oamenii cauta incontinuu dreptatea, frumusetea, adevarul a€“ adica exact ceea ce erau inainte de a cadea in capcana marelui mincinos. In realitate, ea isi cauta propriul sine." Don Miguel Ruiz, Vocea Cunoasterii

Nae
26-April-2010, 03:31 PM
Laudat fie Isus!

Noi nu negam Biblia nici pe Iisus (asa cum ai sustinut intr-un post despre mine). Inseamna ca nu ai inteles nimic din postarile mele. POate eu Il inteleg mai bine ca tine si II inteleg si durerea la intoarcerea Lui ACASA. Biblia nu pomeneste de asa ceva.Eu am inteles din Biblie ca El este fericit, nu indurerat, ca S-a intors acasa cu misiunea indeplinita, adica vesnic fericit.
Nu poti sa-L susti pe Isus Cristos denigrandu-L, defaimandu-L si injosindu-L asa cum ai facut comparandu-L cu un simplu muritor, ba chiar cu un fugar care si-a abandonat copiii(vei da socoteala pentru aceste cuvinte), iar aici se confirma atitudinea ta prin prezentarea materialelor care se vor"intelectuale"(ca sa nu zic paranormale, adica inexplicabile), cand aceleasi idei se gasesc de 2000 de ani la indemana oricui, in Biblie.

Nu mai continui. Cred ca intelegi ce vrem noi pe acest topic.
Cine vrea sa ramana la nivel de Biblie nu are decat sa stea acolo.Faca-se voia ta!
Dar nu defaima si Biblia incercand s-O inlocuiesti din aprecierea celorlalti cu mesajele comandantului "de mustar"!

Nae, nu are nimeni, nimic cu nimeni. Dar in acest topic incercam sa explicam ALTFEL decat in Biblie , despre lumina, spirit, ingeri si Arhangheli.De ce incerci tu exclusiv alta prezentare(a aceluias Adevar)?
Pentru ca esti motivat de resentimente impotriva preotilor.

Crestin nu e cel care are certificat de botez, ci cel care-L marturiseste pe Isus Cristos!

Am incheiat.

sammy11
26-April-2010, 06:23 PM
Laudat fie Isus!Nu stiu cine a inteles gresit.

N-am pomenit nimic de religie, de cruce, de liturghie, de dogme, de rituri. Am vorbit despre liberul arbitru cu argumente infailibile(Biblia), nu cu linkuri relative.

Oare vrei sa spui ca aici se "discuta" despre evolutie spirituala, dar fara a se aminti de spirit? Ce se poate discuta despre spirit fara a se pomeni de duh, sau de suflet? Ce altceva poate insemna evolutia spirituala daca nu purificare sufleteasca(dependenta 100% de liberul arbitru)?

Sau pentru ca topicul a fost deschis la capitolul fenomene paranormale, oare este incorect a se discuta despre aspectele normale ale spiritului, ci numai despre cele anormale, astrologie si horoscop?

Indraznesc sa spun ca limitarea spiritului induce ignoranta. Evolutia spirituala nu e paranormala deloc.
Multumesc si eu!

Nu am scris special pentru tine Nae.. dar vad ca ai sarit ca ars.. !! erau altiii care aveau manifestari de a transforma topicul in unul de religie, si chiar si tu il aduci in discutie pe Iisus.. ce faceti acum confruntari?? noi dorim sa aducem cunoastere.. nu ce a fost candva.. !!

sammy11
26-April-2010, 06:27 PM
"Draga sammy11", AM INTELES, numai ca noi astia mai "religiosi" s-ar parea ca reusim sa cadem mai usor in capcana dezbaterilor inversunate, fiind si mai limitati ca si orizonturi de manifestare(religia,... nu-i asa ca ne impune si niste bariere?) vom fi foarte interesati sa urmarim si deschiderile oamenilor liberi de influentele religiei, ptr. a ne completa eventualele neajunsuri, care cu siguranta ne lipsesc la toti. Multumim ptr. intelegere si ingaduinta.
noi iti multumim pentru dovada ta de deschidere in domeniile care au fost tinute ascunse , .. binisor sub cheie!!!! o sa avem rabdarea necesara. asa cum au avut si altii rabdare cu noi!! cu drag, sammy11

vasi67
26-April-2010, 06:37 PM
Cred ca tot ce spune acest OM ar trebuii sa ne intereseze.

http://www.mediafax.ro/life-inedit/stephen-hawking-omenirea-ar-trebui-sa-evite-orice-contact-cu-civilizatiile-extraterestre-6063725/

sammy11
26-April-2010, 06:39 PM
Draga Nicolae800, iti multumim ca esti alaturi de noi. si observ ca prima ta postare a fost facuta cu intelepciune!!! te asteptam cu noi detalii!

sammy11
26-April-2010, 06:50 PM
Cred ca tot ce spune acest OM ar trebuii sa ne intereseze.

http://www.mediafax.ro/life-inedit/stephen-hawking-omenirea-ar-trebui-sa-evite-orice-contact-cu-civilizatiile-extraterestre-6063725/

Da, Vasi67.. sunt de acord si cu ceea ce spune Stephen H. insa asa mai in gluma mai iun serios, eu cred ca ei s-ar speria de noi.. de involutia noastra ca specie, cat si de aroganta ce caracterizeaza pe toti locuitorii planetei!! eu una , nu cred ca ar dori sa aibe de-a face cu o lume. care nu cunoaste,, nu vrea, este atotstiutoare.. atotcunoscatoare.. si in plus si temperamentala. ! ei vor sa traiasca, dar pamantenii i-ar ucide cu sange rece! asa cum au mai facut-o de atatea ori. ..

Nicolae800
26-April-2010, 08:39 PM
Dar nu defaima si Biblia incercand s-O inlocuiesti din aprecierea celorlalti cu mesajele comandantului "de mustar"!
De ce incerci tu exclusiv alta prezentare(a aceluias Adevar)?
Pentru ca esti motivat de resentimente impotriva preotilor.

Asa cum mai intai invatam sa vorbim, apoi invatim sa citim cuvinte, dupa care invatam reguli gramaticale pentru a sti mai tarziu cum sa folosim cuvintele intr-o propozitie si propoziitiile intr-o fraza, la fel invatam (si simtim de data aceasta) "cuvintele" spirituale, pas cu pas, pana ajungem sa intelegem in profunzime anumite elemente, ce par abstracte pentru o persoana care nu are curajul sa depaseasca anumite limite ale cunoasterii impuse de autoritatea Bisericii.
Cei ce se tem sa nu supere Biserica si Clericii Ei spunand ca este purtatoarea de Cuvant si Duh a Divinitatii, sunt sigur ca, in loc sa indrazneasca sa Il iubeasca pe Dumnezeu si creatia Lui au ales sa ramana cu Frica de Dumnezeu in inimile lor. Fericitul Augustin a spus: "Iubeste si fa ce vrei!".
Oare nu ne ajung 2000 de ani cat am fost oi si capre bune de muls pentru pastorii care mai degraba amenintau cu ANATEMA oaia pierduta prin meleagurile cunoasterii, insetata de un Adevar mai cuprinzator, in loc sa o caute si sa o indrume spre Izvoul Cunoasterii pe care vrea sa-l guste?
Eu am fost una dintre oile acestea si nu mi-a fost frica sa plec din turma. Orice tentativa de frica mi-a disparut in momentul in care mi-am dorit si am reusit sa ma transform intr-un caine! Acum sunt un cercetas si... pot sa spun ca imi place, simt ca nu mai traiesc pentru lapte si lana si pentru inima mea.
Puteti viziona aici documentarul "2012- Singularitatea in matrice" de David Bruce

http://www.aum.ro/video/filme/david-bruce---2012-singularitatea-in-matrice.html

Timpul nostru este pretios si se scurteaza pe zi ce trece in mod exponetial! Ce-ar fi sa incepem sa ne iubim intre noi, iar dupa ce am inceput aceasta putem sa iubim si animalele... si plantele... si aerul pe care il inspiram... si apa pe care o bem... in loc sa ne certam cu Biblia pe masa, asezata in locul in care batem cu pumnul?

Nicolae800
26-April-2010, 08:42 PM
Prima parte a mesajului meu am preluato sub forma de citat de la dl. Nae dar nu stiu din ce cauza nu a aparut in chenarul specific...?

vasi67
26-April-2010, 08:57 PM
Puteti viziona aici documentarul "2012- Singularitatea in matrice" de David Bruce

http://www.aum.ro/video/filme/david-bruce---2012-singularitatea-in-matrice.html

Timpul nostru este pretios si se scurteaza pe zi ce trece in mod exponetial! Ce-ar fi sa incepem sa ne iubim intre noi, iar dupa ce am inceput aceasta putem sa iubim si animalele... si plantele... si aerul pe care il inspiram... si apa pe care o bem... in loc sa ne certam cu Biblia pe masa, asezata in locul in care batem cu pumnul?

Imi pare bine ca mai urmareste si altcineva aceste filme, in afara de mine. Asta imi dovedeste ca nu sunt singur.
Eu le-am vazut de mult si sunt foarte bune. Eu am mai pus un link cu ele, dar se pare ca gresisem topicul. In acel post erau toate. Linkurile aveau niste "blankuri' in ele. daca stergeai "blankurile" functionau.
Oricum un film bun. si cele ale lui greg Braden, Drunvalo Melkizedek...etc.
Super

sammy11
26-April-2010, 09:29 PM
A i toata aprecierea mea, Nicolae800.!

Nicolae800
26-April-2010, 10:05 PM
A i toata aprecierea mea, Nicolae800.!

Multumesc pentru aprecierile sincere sammy11! Cand am intrat pe acest forum si am citit gandurile voastre, mi-am dat seama ca in viata mea incepe un nou capitol, unul plin de emotie si de speranta, mult mai intens si mai vibrant decat celelalte capitole de pana acum.
Sper ca noi toti, ajutandu-ne reciproc, sa putem urca pe treptele Vietii, Adevarului si Credintei noastre, a fiecaruia.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

sammy11
26-April-2010, 10:07 PM
Greg Braden despre legea atractiei http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2009/12/greg-braden-despre-legea-atractiei.html

sammy11
26-April-2010, 10:27 PM
http://dincolo-de-limite.blogspot.com/ o femeie din Italia sustine ca a fost rapita de extraterestrii

vasi67
27-April-2010, 07:56 AM
Greg Braden despre legea atractiei http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2009/12/greg-braden-despre-legea-atractiei.html

Greg Braden este un fenomen.
Sper sa vada acest filmulet si cei care sunt pe topicul de Religie. Poate inteleg ce am vrut sa spun prin studierea si altor texte si ca nu insult Biblia cand o comentez si incerc sa o explic sau sa o comentez cu alte texte antice
Multe texte importante, care dau sens si continut, au fost scoase, sau traduse gresit.
Am terminat de curand "Codul lui Dumnezeu" de Greg Braden. Este f interesant, ca dealtfel toate cartile lui.

vasi67
27-April-2010, 08:25 AM
Aveti mai jos un link cu un adevarat Maestru. A "invatat" cum sa polarizeze energia, cum sa controleze Yin si Yang. O sa vedeti in filmulet cum aduce din pamant energie polarizata negativ si din astral energie polarizata pozitiv. Ele se intalnesc in stomac (Muladhara) si genereaza curent electric. Acesta nu poate fi masurat cu aparatele de masura, dar f. ciudat poate aprinde un bec.
Mai incolo o sa vedeti cum controleaza materia. Poate trece obiecte prin alte obiecte masive.
F interesant.
Acesta este qigong.
Este unul dintre rarele filme date publicitatii. Maestrul a fost pedepsit pentru ca a facut publica puterea sa.
NU are treducere in limba romana, dar este elocvent.

http://www.youtube.com/watch?v=RAAB0dbc3Es

http://www.youtube.com/watch?v=nu99GRUUN6Y&feature=related

Eu spun sa nu luam in ras conceptul de energie nepolarizata. Vrem nu vrem, ea exista si poate fi controlata.

gabriela_a
27-April-2010, 08:37 AM
Incerc, chiar in aceasta clipa in care scriu primele randuri , sa simt bataia inimii voastre, prieteni necunoscuti, care incercati sa defrisati drumuri spre tainele vietii si evolutiei spirituale si ati pornit intr-o calatorie a cunoasterii , din care in mod sigur, ca si eu si voi vom iesi imbogatiti sufleteste atat timp, cat ne vom impartasi convingerile si vom indrazni sa cautam, sa cercetam si sa intelegem ce se intampla acum , in vremurile pe care le traim ...Dar ptr asta trebuie sa privim cu iubire tot ce ne inconjoara! Iar daca vom face asta, vom simti cum, in interiorul nostru va incepe sa deruleze un proces alchimic, care ne va transforma intr-un mod firesc, natural, in cea mai pura si mai puternica, autentica si tulburatoare iubire, aceea care intelege totul, imbratiseaza totul.Atunci vom sesiza ca in spatele fiecarei existente se afla un glas, o Constiinta....si poate vom putea vedea ca totul este Viata ...si vom avea mai multa grija de ea.Vom sti ca si Tacerea este vie, Iubirea , Adevarul, Bunatatea sunt Viata din Viata divina.Sau cuvantul Pace?Este adevarat ca Pacea este o stare de a fi, dar Pacea este -parerea mea- si o entitate , un Spirit nemuritor , care lucreaza alaturi de noi toti. Spiritul Pacii a ramas pe Pamant ptr totdeauna ptr ca Iisus i-a poruncit sa ramana cu noi.Cand a spus:Pacea mea vi-o dau voua.El ne-a lasat o Fiinta divina, care sa ne protejeze, sa colaboreze cu noi....Eu iubesc f mult natura, ador muntele si deseori acolo in acel univers mirific unde uneori nu exista Spatiu si Timp imi regasesc libertatea si pacea...

adi-gj
27-April-2010, 08:38 AM
am fost putin plecat , fara posibilitate de conectare , dar am revenit si continuam discutia noastra , incercind sa o canalizez putin pe un subiect de dezbatut aici , pentru a face mai bine lumina .Vreau sa luati in considerare si lumea asiatica , cu religiile ei , nu numai crestinismul, care stim dupa ce dogme se desfasoara si ne arata clar si deslusit care sint conducatorii si ierarhiile celor care ne ajuta sa evoluam. se spune despre crestinism ca este religia cea mai adevarata si dreapta , tocmai prin permisivitatea ei ,[vezi liberul arbitru in discutie]dupa parerea lui ECKART TOLLE SI IN VIZIUNEA LUI DAVID WILCOCK. , care ne-au aratat legatura dintre religie , desavirsire spirituala si glanda pineala si deschiderea corpului uman spre calea energetica transformatoare. spuneam de religiile asiatice , care au pus mai mare baza pe procreatie si creatie directa sustinind mai mult simbolul falic in cultura lor , de fapt o rezultanta a iubirii. dar tinind cont ca Issus a fost nevoie sa se arate pamintenilor dupa Mao, Sinto sau Visnu, sau alti calauzitori formatori de constiinte , veniti spre desvoltare umanitara pe tera, tocmai pentru a canaliza spiritul uman spre lumina dupa ce oluase pe calea falica , a procreatiei. cred ca este un subiect de dezbatut si poate ridica cunostintele noastre despre lume si omenire in general. nu din punctul de vedere al religiilor ci din punctul de vedere al conotaiei si legaturilor cu personajele care duc la evolutie energetice si trezire spirituala. Vazind ca de fapt orientul a venit cu multe tehnici si dogme comportamentale pentru deschidere energetica. ps. draga vasi daca ai ceva legat de cele de mai sus , asemeni si dl. Nicolae 800. discutia poate continua spre si trecind prin aceste coordonate care mi se pare au fost prea putin atinse. cu dragoste si pace.

doru
27-April-2010, 08:55 AM
Aveti mai jos un link cu un adevarat Maestru. A "invatat" cum sa polarizeze energia, cum sa controleze Yin si Yang. O sa vedeti in filmulet cum aduce din pamant energie polarizata negativ si din astral energie polarizata pozitiv. Ele se intalnesc in stomac (Muladhara) si genereaza curent electric. Acesta nu poate fi masurat cu aparatele de masura, dar f. ciudat poate aprinde un bec.
Mai incolo o sa vedeti cum controleaza materia. Poate trece obiecte prin alte obiecte masive.
F interesant.
Acesta este qigong.
Este unul dintre rarele filme date publicitatii. Maestrul a fost pedepsit pentru ca a facut publica puterea sa.
NU are treducere in limba romana, dar este elocvent.

http://www.youtube.com/watch?v=RAAB0dbc3Es

http://www.youtube.com/watch?v=nu99GRUUN6Y&feature=related

Eu spun sa nu luam in ras conceptul de energie nepolarizata. Vrem nu vrem, ea exista si poate fi controlata.

cum as putea sa iau in ras asa ceva ?
binenteles ca exista asa ceva si binenteles ca poate fi controlata " aceasta lume " . e o lume fascinanta , stiu sigur

doru
27-April-2010, 08:57 AM
ps
daca acest maestru a fost pedepsit pentru aceste " puteri " , el le spun daruri , e de inteles , asa ceva nu prea se arata la public , e o arta secreta tinuta bine ascunsa de mii de ani .

doru
27-April-2010, 09:01 AM
ps
tot am uitat ceva ( e devreme )
daca putem controla sau intelege energia inseamna ca intelegem universul , universul inseamna energie cu tot ceea ce are in el si in acelasi timp inseamna ordine si perfectiune

adi-gj
27-April-2010, 09:08 AM
Tocmai de aceea am adus in discutie necesitatea venirii lui Issus dupa atitia ani si secole de credinta falica , ce a dus la desvoltarea unor forte ca cele aratate de clipul de mai sus, dar aceste puteri denota o canalizare a energiei pe corp fizic , pe cind Issus a venit cu ideea canalizarii puterii pe corp astral deci cresterea de care sa vorbeste acum si care a fost anuntata inca de catre anunaki si cei din vechime in scrierile lor. este vorba de cresterea energetica si de posibilitatea ca umanitatea sau o parte a ei[ cei pregatiti ] sa poata interfera si cu alte lumi aflate in alte stari vibrationale , deci o crestere a cunostintelor si a constiintei o data cu aducere de noi coduri comportamentale si renuntarea la confruntare armata , si trecere la intelegera altor sisteme vibrationale . cu dragoste si pace.

iosif
27-April-2010, 09:09 AM
Greg Braden este un fenomen.
Sper sa vada acest filmulet si cei care sunt pe topicul de Religie. Poate inteleg ce am vrut sa spun prin studierea si altor texte si ca nu insult Biblia cand o comentez si incerc sa o explic sau sa o comentez cu alte texte antice
Multe texte importante, care dau sens si continut, au fost scoase, sau traduse gresit.
Am terminat de curand "Codul lui Dumnezeu" de Greg Braden. Este f interesant, ca dealtfel toate cartile lui.

Fi convins ca le-am vazut pe acelea si multe altele, de asta am postat si un link - http://www.youtube.com/user/niculaegeorgepion , tocmai a evidentia ca nu sunt obtuz in a observa evolutia si tendintele ei, personal am o deschidere maxima catre toate directiile care au legatura substantiala cu "Spiritul" si "spiritualitatea" in general, tocmai ptr. a-mi hrani sufletul din belsug cu hrana corespunzatoare si a avea de unde extrage QUINTESENTA ADEVARULUI si a VIETII. Problema este, d.p.m.d.v. ca daca nu se tine cont in primul rand de "abecedarul" sufletului care este BIBLIA, dar in mod deosebit EVANGHELIA lui Isus, atunci ratacirea este mai mult decat garantata. Biblia ne da o directie si un sens foarte clare de urmat in timp ce aceste materiale super revolutionare si moderne ne trimit in sute de directii, in afara faptului ca cele mai multe dintre aceste teorii se contrazic intre ele insele, unele par chiar indoielnice, fara a reusi sa ne dam seama exact cine este de fapt in spatele lor. Cu alte cuvinte sunt ptr. a primi cat mai multe, ptr. a pastra ce este bun si folositor si a arunca sau respinge ce este nefolositor sau foarte nociv. Am avut de multe ori ocazia sa descopar sub un ambalaj frumos si sclipitor(gratie capitalismului) un continut "alterat" si necorespunzator. Traim in timpurile in care atentia trebuie sa fie maxima deoarece "inselatorul" are si el libertate maxima pentru a-si ademeni si recolta "roadele" muncii sale.

AuraArua
27-April-2010, 12:08 PM
Ma tot uit cu mare interes la discutiile voastre despre trezirea spirituala...si imi place tare mult aceasta " controversa" constructiva.
Nu este necesar sa ajungem neaparat la un consens,de aceea sunt atatea practici,ataea surse de informare,atatea convingeri.Toate ,in final ,trebuie sa conduca la aceeasi concluzie: omul nu este singur in univers,universul nu este doar ceea ce se vede si se stie;universul incepe cu noi,iar noi suntem parte componenta din el.Intelegerea asa cum o cunoastem noi trebuie depasita,pentru ca a ne rezuma doar la dogme inseamna saracie spirituala,inseamna moartea spiritului.In termeni mai simpli,adevarul este unul singur: Exista un mare creator ,care ne vrea inapoi la El,imbogatiti,curatiti de toate marasmele trupesti si sufletesti , iar intelegerea acestui fapt se poate face in mai multe moduri.In functie de pregatirea fiecaruia,de deschiderea lui spirituala ,de accesul la informatii si de cat de dispus este el sa accepte si ceva nou in viata lui spirituala.Biblia este cea unde ne regasim cu totii,cei ortodocsi ,simbolurile si invataturile ei vor ramane valabile multa vreme de acum incolo,insa semnificatia simbolurilor ,intelesul lor,capata rezonante noi,imbogatite.Instrumentele cu care se lucreaza mai nou sunt revolutionare: ingerii,heruvimii,etc.,sunt de fapt echivalentul ghizilor spirituali,al lucratorilor de lumina,al indrumatorilor ...Diferenta nu exista ci doar o alta modalitate de abordare,de explicare a fenomenelor.Biblia este un punct de reper primordial,insa ea poate fi aprofundata si sfera de interes poate fi completata cu aceste noi directii,care nu fac altceva decat sa explice " mai la zi" ceea ce exista in jurul nostru dintotdeauna,iar noi nu stiam.Acum exista posibilitatea sa facem cunostinta cu noi intelesuri,cu noi sensuri si ,astfel,putem intelege mai bine Biblia.Cunoscand si insusindu-ne si alte invataturi,directii spirituale nu facem altceva decat sa venim in intampinarea celor spuse in Biblie, percepand mult mai complet,mai amplu adevarul univeral.Nu este nici o filozifie mareata aici,exista doar o aprofundare mai vasta,mai revolutionara a celor etern existente.Omul a fost tinut in intuneric mult amar de ani,acum are posibilitatea sa isi completeze cunostintele,credintele ,iar noi,aici,suntem recunoscatori acelor care au adus un plus de lumina si acces in viata noastra.Am urmarit filmuletele recomandate de voi,la David Wilcokc inca vizionez si toate mi se par demne de a fi luate in seama.Macar pentru ca exista si o alta perceptie decat a noastra si tot ar trebui sa ne dea de gandit.Multe le stiam,unele le-am aflat acum,dar in toate am vazut unul si acelasi lucru:sunt oameni care cauta,isi pun intrebari si incearca sa abordeze acest adevar si din alte unghiuri.Din aceste framantari de naste cunoasterea,nu din stationarea intr-un singur reper.Asa a evoluat si omenirea ,in materie,asa evolueaza si spiritul,pentru reantregirea lui ,pentru purificare si inaltare.Nu trebuie sa impunem nimanui parerea noastra,dar sa fim recunoscatori celor care vin si isi spun deschis parerea ,crezul lor intim;este o onoare si un real ajutor.Asta este parerea mea si eu,ca si voi,caut,ma intreb,incerc sa imi fac o privire cat mai aproape de realitate,asa cum o inteleg eu;si ,ca si voi,sunt deschisa sa primesc si alte idei,pareri,in urma carora voi lua o hotarare,functie de vibratia si intuitia sufletului meu.
Cu drag,Aura.

viorica
27-April-2010, 12:16 PM
Cred ca e nevoie de multa rabdare si perseverenta pentru a atinge un grad ridicat in evolutia spirituala.

Mobel
27-April-2010, 12:43 PM
Iertati-mi off topicul, dar nu pot rezista sa nu admir aceasta implozie intre crezuri si explozie de invitatie spre regasirea autentica si spre inaltare autentica! Ma regasesc foarte mult in ceea ce spui, draga Aura. Multumesc.
Va transmit tuturor de aici respectul meu pentru ceea ce sunteti!
Va rog, scuze pentru off topic.
Cu mare drag,
Mobel

iosif
27-April-2010, 01:34 PM
Parerea mea este ca atata timp cat toate aceste informatii noi si suplimentare le vom folosi ptr. completarea golurilor pe care le avem, din diferite motive, iar la baza ca si fundament de sustinere si raportare vom utiliza invataturile lui Cristos, vom progresa si ne vom apropia tot mai mult de adevar. Mi-e teama sa nu se intample cu multi dintre noi asa cum s-a intamplat dupa revolutie, cand cuprinsi de noutatile si tentatiile libertatilor democratice si necunoscand riscurile unei democratii dezordonate, ne-am lasat coplesiti de reclamele mirifice ale occidentului si am cazut in "extazul" amagirilor frumoase, dar ce pacat, atat de otravitoare. Majoritatea ne-am lepadat prea usor de multe si nepretuite valori, mostenite si cultivate de la strabuni, aparate si cu pretul vietii, ptr. niste nonvalori, aparente spoite cu tot felul de imitatii ieftine si fara consistenta spirituala, si asa avem si ne minunam la ceea ce se vede astazi pe strada, in media, la scoala, etc. Numai credinta ne mai poate apara si proteja de riscurile mai vizibile sau mai subtile ale influentelor vremurilor care au menirea de a separa "oile de capre". Doamne ajuta!

AuraArua
27-April-2010, 01:51 PM
Draga iosif tu ai reusit sa sintetizezi in cateva cuvinte ceea ce eu am incercat intr-o pagina intreaga.Si ai dreptate,sa fim cu bagare de seama , sa reusim sa separam amagirile,mirajul de adevarata invatatura a domnului Iisus.Invataturile Lui stau la baza universului,implicit a credintei noastre,ea ,prin ea ajungem la adevarul suprem.Cu drag,Aura.

adi-gj
27-April-2010, 05:12 PM
Draga iosif toate aceste invataturi nu trebuiesc sa sfirseasca in dogmatism si ura , cum se pare sau se induce in mase conceptul de razbunare , atit in lumea islamica cit si in lumea crestina, cu scopuri precise de dominare a tuturor , deci nu trebuie sa deviem in dogmatism ci sa fim destepti si treji in orice cautare am face si in orice alta religie am studia[ nu aplica sau nu neaparat aplica] ori noi fiind crestini de cind ne stim pe acest pamint , nu ne este greu sa iertam si sa respectam indrumarile dar nestiind modul si caile de reper ale celorlalte religii se poate cadea in fanatism dogmatic. ai subliniat bine rostul si drumul nostru . cu dragoste si pace.

iosif
27-April-2010, 05:48 PM
Singura "ura" sau "ciuda" sau "indaratnicia" care ar trebui sa ne stapaneasca si sa ne conduca in momentul de fata ar trebui sa fie IUBIREA fata de Tatal, creatorul nostru si fata de aproapele, indiferent de culoarea lui, religia lui, pregatirea lui, starea sociala sau nationalitatea lui. Aceasta "ura" sa fie resortul trezirii noastre spirituale, deoarece: "cum ar putea cineva sa iubeasca pe altcineva pe care nu-l vede atata timp cat nu poate iubi pe cei pe care-i vede?". Este un total NON-sens sa spui ca-l iubesti pe D-zeu pe care nu-l vezi atata timp cat poti trece impasibil pe langa un "nenorocit" fara sa-l observi. Cred ca pilda "bunului samaritean" este foarte cunoscuta si insusita de toti cei care-si cauta rostul si implinirea in aceasta conjunctura atat de speciala.

actualizare: sper sa fiu bine inteles referitor la sensul si jocul cuvintelor de mai sus. Mai exact ma refeream la o convertire a acestor energii negative pe care le avem din plin, mostenite, dobandite, cultivate, etc. fiind si energii explozive, ofensive si distructive in energii mai domolite, defensive dar constructive pline de compasiune, mila, altruism, empatie, dragoste, etc.

Nae
27-April-2010, 06:28 PM
Laudat fie Isus!
Parerea mea este ca atata timp cat toate aceste informatii noi si suplimentare le vom folosi ptr. completarea golurilor pe care le avem, din diferite motive, iar la baza ca si fundament de sustinere si raportare vom utiliza invataturile lui Cristos, vom progresa si ne vom apropia tot mai mult de adevar. Mi-e teama sa nu se intample cu multi dintre noi asa cum s-a intamplat dupa revolutie, cand cuprinsi de noutatile si tentatiile libertatilor democratice si necunoscand riscurile unei democratii dezordonate, ne-am lasat coplesiti de reclamele mirifice ale occidentului si am cazut in "extazul" amagirilor frumoase, dar ce pacat, atat de otravitoare. Majoritatea ne-am lepadat prea usor de multe si nepretuite valori, mostenite si cultivate de la strabuni, aparate si cu pretul vietii, ptr. niste nonvalori, aparente spoite cu tot felul de imitatii ieftine si fara consistenta spirituala, si asa avem si ne minunam la ceea ce se vede astazi pe strada, in media, la scoala, etc. Numai credinta ne mai poate apara si proteja de riscurile mai vizibile sau mai subtile ale influentelor vremurilor care au menirea de a separa "oile de capre". Doamne ajuta!Minunatele tale cuvinte sunt(metaforic vorbind) mai puternice ca Chi Power.

Nicolae800
27-April-2010, 10:20 PM
Cred ca e nevoie de multa rabdare si perseverenta pentru a atinge un grad ridicat in evolutia spirituala.

Citind ceea ce ai spus mi-a venit in minte intrebarea: Oare cu cine ar trebui sa avem mai multa rabdare si perseverenta, cu noi insine sau cu cei din jur? Intrebarea aceasta are un substrat mai adinc, eu nu am aflat inca raspunsul la ea.
Astept raspunsurile si parerile voastre :)

Nicolae800
27-April-2010, 10:54 PM
Laudat fie Isus!Minunatele tale cuvinte sunt(metaforic vorbind) mai puternice ca Chi Power.

Si eu sunt de parere ca nu trebuie sa distrugem ceea ce avem de la strabunii nostri referitor la valorile si frumusetea religiei transmise de ei. Noi, spre deosebire de ei, avem acces la informatie cu viteza luminii... astfel putem cerceta mai multe "culori" si "fatzete" ale spiritualitatii pe care fiecare dintre noi le simtim.
Uneori am impresia ca oamenii religiosi din aceasta perioada a tehnicii si a vitezei se simt atat de straini fata de semenii lor ce incearca sa evolueze pozitiv pe anumite cai, incat simt nevoia fireasca sa-si apere "teritoriul" in loc sa il impartaseasca cu toata dragostea celorlalti. De aici si pana la scoaterea Dogmelor si a Bibliei drept arme de lupta nu este decat un pas logic. Cred ca oamenii ce au pasit anumite trepte spirituale ar trebui sa inteleaga acest mecanism de aparare si sa actioneze in consecinta. Oare noi cand vedem un catzel care-si apara curtea crezand ca este a lui, incepem sa ii explicam ca de fapt nu este curtea lui ci ca el doar traieste in ea si de asta i se pare ca este a lui? Sau ne uitam ...poate... dupa stapanul ograzii si il rugam sa isi linisteasca catelul?

vasi67
27-April-2010, 11:13 PM
Laudat fie Isus!Minunatele tale cuvinte sunt(metaforic vorbind) mai puternice ca Chi Power.

Ce zici de citatul de mai jos?
"Creatia lui Dumnezeu nu este Universul pe care-l observam si-l locuim, ci potentialul de auto-creatie al Universului."
Ervin Laszlo - Transformarea cuantica la nivelul creierului global.

adi-gj
27-April-2010, 11:36 PM
Deci dragilor putem spune ca nu stapinirea unei anumite biserici , indiferent de ce spune sau te pune sa faci este concludenta , ci invataturile date spre iluminare si trezvie trebuiesc urmarite si urmate si mai ales distinctia clara intre dogme si dogmatism , sa nu cadem in plasa lui eu sint si eu fac , care tot de la cel rau vine denotind nota de egoism specifica fiecarei religii.si sa ne dam seama de manipularea indusa de dorinta necontrolata de a fi . iubirea aproapelui si a vietii inseamna de cele mai multe ori calea uitarii de sine si a pina la urma ignorarii propriei persoane , a propriului ego dusmanos si ostil cu ceilalti semeni aflati in nevoie si necunoastere . pe terra sau geea sau cum vreti sa-i spunem planetei asteia , au venit inca de la creerea omului , deci din protoistorie , si pina in zilele noastre invatati care au urmarit fara a forta ritmul , ridicarea umanitatii pe culmile cunoasterii de sine , cu atit mai mult cu cit sa dovedit ca fiecare culme cucerita avea, inca multe altele ascunse, care si ele trebuiesc cunoscute si cucerite , deci cunoasterea este contimua si neconditionata decit de dorinta interna a fiecarei persoane. de aceea trebuie sa se faca pace intre oameni si intre biserici si iata de ce , conducatorii din umbra ai acestei planete nu vor acest lucru, nu mai au sclavi , si implicit mina de lucru ieftina , asta -i deranjeaza si-i face sa creeze haos in lume , dar este doar o stare , lumea incepe sa se miste si constientizeaza aceste lucruri si nu le mai accepta asa usor.

viorica
27-April-2010, 11:49 PM
Citind ceea ce ai spus mi-a venit in minte intrebarea: Oare cu cine ar trebui sa avem mai multa rabdare si perseverenta, cu noi insine sau cu cei din jur? Intrebarea aceasta are un substrat mai adinc, eu nu am aflat inca raspunsul la ea.
Astept raspunsurile si parerile voastre :) Daca-mi permiteti ,as compara sufletul cu un diamant brut.Depinde de noi cum il slefuim pentru a fi apreciat si admirat.In ceea ce priveste rabdarea si perseverenta ,sunt calitati ce nu trebuie sa lipseasca pentru a evolua spiritual.

Nae
28-April-2010, 12:56 AM
Laudat fie Isus!
1-Uneori am impresia ca oamenii religiosi din aceasta perioada a tehnicii si a vitezei se simt atat de straini fata de semenii lor ce incearca sa evolueze pozitiv pe anumite cai, incat simt nevoia fireasca sa-si apere "teritoriul" in loc sa il impartaseasca cu toata dragostea celorlalti. De aici si pana la scoaterea Dogmelor si a Bibliei drept arme de lupta nu este decat un pas logic. Cred ca oamenii ce au pasit anumite trepte spirituale ar trebui sa inteleaga acest mecanism de aparare si sa actioneze in consecinta.
_________________
2-Oare cu cine ar trebui sa avem mai multa rabdare si perseverenta, cu noi insine sau cu cei din jur?...
Astept raspunsurile si parerile voastre 1-Cu cat se ajunge mai sus pe "scara" evolutiei spirituale cu atat se schimba negresit si capacitatea acelei persoane de a impartasi si de a se "partasi"(a se oferi, a se jertfi) celor din jur spre folosul lor; asadar nu se mai pune problema apararii, ci a impartasirii, nu a alungarii, ci a invitarii.
_________________
2-Din cele de mai sus rezida(dupa parerea mea) si raspunsul la framantarea urmatoare, ca daca nu am dobandit eu insumi suficient, nu am de unde oferi, adica in primul rand am nevoie sa manifest eu rabdare cu mine insumi ca sa am pe ce ma baza si in raport cu altii.
Un sportiv nicicand nu poate ajunge campion, adica nu va invinge pe nimeni, daca nu se invinge pe sine insusi mereu, la fiecare antrenament, altfel spus, daca nu-si depaseste mereu inertia statica, comoditatea, indolenta; urcarea pe podium este de fapt triumful atitudinii sale de a se pregati. Cu alte cuvinte, victoria(evolutia, mantuirea) nu apare pentru ca ziua victoriei ar fi miraculoasa, ci pentru ca atitudinea, conceptia de viata este miraculoasa; exemplu: invierea lui Isus Cristos.
Victoria nu este o minune, este un rezultat.

Ce zici de citatul de mai jos?
"Creatia lui Dumnezeu nu este Universul pe care-l observam si-l locuim, ci potentialul de auto-creatie al Universului."
Ervin Laszlo - Transformarea cuantica la nivelul creierului global.Spun ca este acelasi lucru, dar mult mai profund; una este ce vedem si alta este mecanismul(motorul) ce-l anima. La fel este si omul: unul este trupul lui si alta este conceptia lui de viata.
Stiinta incearca sa explice ceea ce se vede si se poate masura, dar cum apare (si de ce), deocamdata nimeni n-a reusit mai bine decat(asa cum prezinti) Ervin Laszlo si altii; "auto-creatia" Universului este de fapt(nu mi-e frica s-o spun) un cod special(hai sa zicem, ca un fel de DNA) care include in sine insusi atat originea, cat si starea sa prezenta, dar mai ales scopul final, adica exact evolutia. Acest cod se numeste Duhul Sfant si este prezent in oricare element, fiind particula de baza a Universului.
Se mai poate numi si Legea Imparatiei lui Dumnezeu pe baza carei Universul se auto-armonizeaza, adica evolueaza automat prin sine insusi.

Deci dragilor putem spune ca nu stapinirea unei anumite biserici , indiferent de ce spune sau te pune sa faci este concludenta , ci invataturile date spre iluminare si trezvie trebuiesc urmarite si urmate si mai ales distinctia clara intre dogme si dogmatism , sa nu cadem in plasa lui eu sint si eu facApreciez mesajul tau, chiar daca am selectat(si am "boldat") numai o secventa care demonstreaza ca ai pus punctul exact pe i.

Daca-mi permiteti ,as compara sufletul cu un diamant brut.Depinde de noi cum il slefuim pentru a fi apreciat si admirat.Splendida comparatia, ca si "reteta".

vasi
28-April-2010, 08:09 AM
Draga Iosif, am citit doar doua postari concepute si scrise de tine. Nu se putea sa nu le remarc, ai o minte ascutita, bine organizata si o personalitate care-ti face placere sa o antalnesti.
Acesta este motivul pentru care te-am cautat pe forum si postez acest mic mesaj. Personal este o placere sa te "cunosc" si astept postarile tale cu interes.
Cu respect si mult drag
vasi

iosif
28-April-2010, 09:36 AM
Ma straduiesc doar, ca si voi toti dealtfel, sa mai fac cate un mic pas, dar cu multa prudenta pe "scara" inaltarii si evolutiei spirituale. Consider ca este nevoie de foarte multa prudenta deoarece acea fraza care ne avertizeaza ca: "multi sunt chemati, dar putini sunt cei alesi" ma pune in dilema perceperii clare a sensului complet al frazei, dand mai multa importanta si acuratete cuvantului "PUTINI'. De ce putini ? unde se pierd acei multi ? unde se greseste si unde se rateaza "calea cea stramta" care duce la D-zeu. In multitudinea si diversitatea "ofertelor" de "mantuire" aflate pe "piata" de resort , am senzatia ca acei MULTI nimeresc tocmai "poarta larga" a pierzaniei. Am aceasta perceptie deoarece observ ca oamenilor le place mai mult acum partea de suprafata, partea usoara si fara "sacrificiile" participarii profunde in actiune, "ambalajul", cuvintele frumoase si promitatoare in defavoarea continutului si mai ales a faptelor personale. Cuvintele fara fapte in spate nu au valoare, nu au viata. Degeaba stim daca nu aplicam si nu dovedim. Consider ca suntem pe ultima 100 (suta) de metri de finalul cursei, cand nu avem voie sa gresim si sa ratam, nu avem voie sa dam "cioara din mana pe vrabia de pe gard" atata timp cat nu avem garantia ca macar ramanem cu vrabia. Riscul este mare, sigur cine nu risca nu castiga, dar si riscul care asuma 85%-95% pierdere sigura, consider ca nu merita. Este nevoie de CONCENTRARE maxima la fel si de PRUDENTA maxima. Ar fi un mare dezastru sa "reusim" sa pierdem "cursa" pe ultimul metru.

adi-gj
28-April-2010, 01:02 PM
Observ aici cu bucurie ca numarul baietilor implicati creste , sa pornit dela natco gepaco si sa ajuns la iosiv , nae si nicolae800, pe linga ceilalti care posteaza si sau doar citesc. un lucru inbucurator si care a diversificat sfera discutiilor. A meritat si este meritorie decizia de a deschide si o astfel de discutie . cu dragoste si pace.

sabinutza91
28-April-2010, 04:35 PM
Aveti aici linkul cu prima parte. Sunt 10 parti. Le gasiti in tot acolo. Au traducere in romana

http://www.youtube.com/watch?v=J_SVKB-wqXw&feature=PlayList&p=868D269CFF285812&index=0&playnext=1

foarte interesant linkul .

Rosse
28-April-2010, 06:10 PM
Raul colaboreaza cu binele,dar cu intentii rele,isi face lucrarea in secret,ii place sa treaca neobservat si sa ramana in umbra,el nu suporta sa fie demascat si adus la lumina;cand este descoperit isi abandoneaza prada si se duce. Dar BUNUL DUMNEZEU,toate le lucreaza, spre binele celor ce iubesc pe DUMNEZEU.Binecuvantat esti,DOAMNE DUMNEZEULE si laudat si preaslavit este numele Tau in veci.AMIN.

IREAL
28-April-2010, 06:21 PM
As dorii daca tot este deschis acest topic incet... incet sa trecem la chestiuni mai pragmatice din arealul de generalitati -adica inspre metode si pasi de evoluare, portitele si mijloacele de iesire din acest sitem de valori al societatii actuale.

Nu stiu daca ati auzit sau citit despre cele 6 note muzicale originale "Solfeggio". In ziua noastra exista 7 note in octava centrala sa zic asa....Do,Re,Mi,Fa,Sol,La,Si. Note care cu timpul au fost modificate.

De ex. in trecut se foloseau 6 note de baza(cu frecventa specifica pt fiecare sunet) in cantecele Gregoriene, un gen muzical lithurgic utilizat in cultul crestin catolic, in special intr-un imn inchinat Sf.-ului Ioan Botezatorul.
Daca aveti posibilitatea de a stiudia munca doctorului Leonard G. Horowitz. El si Dr. Joseph Puleo vb. detaliat despre descoperirea si puterea acestor frecvente sacre.

Cautati si in Biblie pt. exemple.( Iosua, cand au daramat cetatea din Jerihon)

Notele originale Solfeggio:
1. Ut - queant laxis
2. Re - sonare fibris
3. Mi - ra gestorum
4. Fa - muli tuorum
5. Sol - ve polluti
6. La -0 biireatum


Notele de azi, modificate:
1. Do - queant laxis
2. Re - sonare fibris
3. Mi - ra gestorum
4. Fa - muli tuorum
5. Sol - ve polluti
6. La - biireatum
7. SI - Sancto Iohannes

Aici sunt frecventele pt. fiecare nota.
1. Ut = 396 = 9 (Elibereaza frica si vina)
2. Re = 417 = 3 (Dezleaga situatii si aduce schimbari in bine)
3. Mi = 528 = 6 (Transforma si aduce miracole,Repara ADN-ul)
4. Fa = 639 = 9 (Ajuta in relatiile dintre oameni)
5. Sol = 741 = 3 (Trezeste,amplifica intuitia)
6. La = 852 = 6 (Restaureaza ordinea spirituala)

ex. Ut=369=3+6+9=18=1+8=9

3,6,9 numere "magice". Intreaga munca a d-lui Nicola Tesla se bazeaza pe aceste numere. Verificati.

Acestea se bazeaza pe matematica "pierduta' al lui Pitagora, care spunea ca exista doar 9 cifre in univers. 1 inceputul - 9 finalul. 10 este doar 1 si 0 care tine locul decimal. Deci ar veni 10=1+0=1, 11=1+1=2 etc. . Mai multe informatii gasiti si in munca lui Marko Rodin. (Leonard Horowitz - Healing Codes)

Ideea de baza este, ca notele muzicale de azi sunt un pic diferite,nu sunt in armonie. Azi muzica pe care o auzim e bazata pe frecventa A440 Hz, schimbata in jurul anilor 1917 de la 417Hz. Frecventele originale au fiecare un corespondent in culori/centre energetice din organism. Prin intonarea unor cantece bazate pe aceste frecvente( in trecut Psalmare, imnurile, rugaciunile) spiritul omului se apropie mai mult de Dumnezeu. Frecventa A440Hz stimuleaza mintea, intelectul (degradeaza,creaza anxietate) si rupe legatura cu inima/intuitia/spiritul care rezoneaza la o frecventa de 528hz. Incercati muzica clasica al lui Beethoven,Hyden,Mozart si veti fi surprinsi cat de relaxanta si revigoranta este.

In ziua de azi toata cunoasterea acestor frecvente sunt folosite impotriva noastra, sa ne faca mai docili, robotici, rupti de spiritual. Atat muzica(frecvente), cat si alfabetul nostru care este exact inversul alfabetelor sacre( ebraica, sanscrita) dupa cum rezulta din unele calcule simple bazate pe coduri alfanumerice.
Sunetele( lb vorbita) daca este in forma ei sacra, data de Dumnezeu, gen ebraica, are putere creatoare. Inversata, ea distruge.

Frecventele se pot descarca de pe net. Cautati in "google" "solfeggiotones" sau

www.solfeggiotones.com

Nicolae800
28-April-2010, 07:22 PM
Va propun, avand in vedere subiectul acestei discutii, sa povestim cum, cand si in ce imprejurari s-a petrecut trezirea spirituala, a fiecaruia dintre noi. Poate ca din povestirile noastre vom putea extrage cateva puncte cheie, ce ne vor ajuta mai mult sa intelegem anumite fenomene, chiar si paranormale, ce se intampla in jurul nostru si in noi.
Pe scurt, povestea mea incepe asa:
In jurul varstei de cinci ani eram un baietel energic, niciodata nu-mi ajungeau jucariile si jocurile de la gradinitza, si inca dormeam cu mama!
Intr-o dimineata de primavara, pe cand inca dormeam, s-a intamplat ceva nou pentru mine... O fiinta viu colorata si foarte luminoasa a venit la mine, m-a luat de mana si m-a tras afara din corpul meu, astfel incat eu puteam sa vad din tavan cum mama si cu mine dormeam unul langa celelalt. Aceasta fiinta vorbea telepatic nu mine si eu la fel ii raspundem parca prin gand. Senzatia era ca atunci cand te trezesti dintr-un vis din care nu intelegi nimic si deodata intri in realitate intelegand totul. Simteam intens pace si bucurie, iar intr-un timp extrem de scurt am primit o infuzie de informatii despre lumea in care traiesc si acum.
Dupa acest timp foarte scurt pe care l-am petrecut in camera, acea fiinta m-a luat iarasi de mana spunandu-mi ca vom merge sa vedem si alte lumi... am trecut prin perete, am vazut parcarea din fata blocului, apoi fabrica de peste drum am vazut-o toata de sus(era ceva nou pt mine), apoi am ajuns in nori. Viteza crestea exponential, astfel incat imediat am vazut stelele iar la un noment dat am iesit din zona stelelor, intrand intr-un fel de cer multicolor unde nu erau stele in schimb erau multe fiinte , multa agitatie, totul se petrecea la viteza mare si nu reuseam sa-mi dau seama de foarte multe.
Foarte repede am ajuns pe o planeta verde, unde am fost lasat pentru o perioada scurta... erau multi copii ca si mine acolo care se jucau, alergau si cantau. Lumina era atat de intensa si totul se vedea atat de clar incat florile, copacii, micile pasari si animale se vedeau extrem de intens colorate. In timpul scurt petrecut acolo gasisem un cosulet in care incepusem sa pun cele mai frumoase flori pe care le intalneam pe unde mergeam...
Trebuie sa specific ca simturile mele se ascutisera foarte mult si eram oarecum coplesit de tot ceea ce mi se intampla!
La intoarcere, viteza a fost si mai mare, ametitor de mare, dar cu toate acestea fiinta aceea a avut timp sa imi spuna cateva lucruri extrem de importante si anume: traieste pentru iubire, respira iubire si invata sa iubesti ca si cum tu ar trebui sa devii iubirea insasi, pentru asta sa traisesti... Eu am sa fiu cu tine mereu si am sa te indrum. Eu, nu stiam prea multe despre iubire, dar in acel moment AM SIMTIT in mine ce este iubirea, am traito efectiv si am fost invadat de ea...
Ne-am oprit deasupra patului meu (in tavan) de unde o vedeam pe mama cum imi da palme incercand sa ma trezeasca! Cosul cu flori il aveam inca in mana, deoarece, tin minte ca imediat dupa ce m-am uitat la acel cos cu flori am deshis ochii si am vazuto pe mama care era foarte speriata! Si prima mea intrebare a fost legata tot de el... "Unde mi-ai ascuns cosul meu cu flori mama?" la care... va dati seama ce privire am primit...

Gabriela2112
28-April-2010, 07:48 PM
Buna tuturor, Rosse si Iosif aveti toata stima mea, nu te-am uitat nici pe tine Nae si nici pe cei ca voi, sunteti Crestini adevarati, Amin.

Rosse
28-April-2010, 08:02 PM
Multumesc Gabriela2112,sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU sa ne punem nadejdea numai in EL si sa ne ne pastram credinta pana la ultima suflare !

Gabriela2112
28-April-2010, 08:03 PM
Nicolae 800, interesant ce ai trait tu, copii au mai des asemenea intamplari. Spune-mi te rog, daca acest lucru te-a apropiat de Dumnezeu, cum ai vazut viata de atunci incoace si daca ai mai calatorit ?

Nicolae800
28-April-2010, 09:35 PM
Nicolae 800, interesant ce ai trait tu, copii au mai des asemenea intamplari. Spune-mi te rog, daca acest lucru te-a apropiat de Dumnezeu, cum ai vazut viata de atunci incoace si daca ai mai calatorit ?

Dupa acea intamplare perceptia mea asupra vietii s-a schimbat destul de mult, uneori simteam prin ce stari treceau cei din jurul meu, alte ori, copil fiind, nu puteam intelege actiunile unor oameni care erau contrare cu principiile iubirii pe care eu le purtam mereu in inima... Toate acestea ma depaseau oarecum si ajunsesem intr-o stare de inhibitie in relatiile cu adultii si chiar cu proprii parinti.
La scoala ma concentram destul de greu din cauza ca simteam tot felul de lucruri ciudate referitoare la starile de tensiune si disconfortul celor din jur, iar relatia cu profesorii era destul de meschina insotita si de timiditate, deoarece nu intelegeam rolul autoritatii lor in raport cu mine si cu ceilalti colegi.
Datorita profesoarei de religie din gimnaziu am cunoscut rolul Bisericii in viata fiecarui om, dar pentru ca nu o simteam aproape de inimile oamenilor nu m-au convins lectiile despre Dumnezeu si Biserica pe care le facea. In schimb am fost foarte fericit cand am aflat ca fiecare dintre noi are un Iger pazitor, astfel identificand acea fiinta de lumina, ce m-a luat in calatorie si mi-a aratat ce este iubirea, spunandu-mi ca va fi mereu alaturi de mine. Am simtit prezenta Ingerului meu de multe ori si chiar am primit unele "sfaturi" de la el pe care le percepeam initial sub forma de intuitie... dar mai tarziu imi dadeam seama ca de fapt primeam raspunsuri concrete la probleme concrete.
O singura data am mai iesit din corpul meu cand eram adolescent... ascultam Enigma sau Enia(nu mai stiu) LA CASTI la volum tare, intins pe canapea, in camera fiind semi-intuneric; la un moment dat nu am mai auzit nici o muzica, in schimb auzeam televizorul din sufragerie la care parintii se uitau... am vrut sa vad ce are aparatul de nu mai aud nimic, dar, spre disperarea mea, nu puteam sa ma misc deloc; m-am "chinuit" sa misc macar un deget dar nu am putut! Imediat am intrat in panica(nefiind deloc pregatit pentru acea intamplare) apoi, am cazut in gol ca si cum mi-as fi dat drumul din avion... In timp ce cadeam, deveneam din ce in ce mai gol in interior, era din ce in ce mai intuneric si aveam sentimentul ca voi ajunge intr-un loc unde, fiintele ce le voi intalni nu vor avea intentii prea bune! In momentul cand am decis ca nu vreau sa vad acea "lume", m-am oprit brusc din cadere si l-am rugat pe Dumnezeu sa nu ma lase sa ajung si sa vad ce este acolo pentru ca nu vreau sa traiesc cu acele amintiri si vreau sa cunosc doar partea frumoasa a lucrurilor. Dupa ce am spus asta, am avut senzatia unui lift care ma urca repede! Imediat cum am deschis ochii incepuse si muzica sa ma surzesca; am oprit repede micul meu casetofon, am dat castile jos si am iesit din camera mergand in sufragerie ... eram foarte confuz... si ma uitam la parintii mei care se uitau si ei la randul lor, parca hipnotizati la televizor fara sa intoarca capul nici macar o secunda la mine. Aveam furnicaturi in tot corpul si eram umpic ametzit. Ulterior am verificat caseta din aparat, amintindu-mi ca inainte de intamplarea asta ascultasem doar primele doua melodii de pe caseta...surpriza a fost cand am vazut ca in timpul experientei mele au mai "cantat" inca doua melodii, era oprit spre sfarsitul celei de-a patra melodii.
Ma gandesc ca daca as fi avut atunci destula dragoste in inima mea, nu mi-ar mai fi fost frica sa merg si acolo...

Nae
28-April-2010, 11:52 PM
Laudat fie Isus!
...Ma gandesc ca daca as fi avut atunci destula dragoste in inima mea, nu mi-ar mai fi fost frica sa merg si acolo...Cam asa banuiesc si eu.

sammy11
28-April-2010, 11:55 PM
Draga Nicolae 800! ce frumos ai putut sa ne prezinti asemenea sentimente si experiente traite de tine!!!! este adevarat ca venim cu amintiri din alte locuri frumoase ... acolo unde nu ne supara nimeni., unde era frumusete, iubire. si multea armonie.. Este adevarat ca aici la intrupare, am venit ca sa experimentam si alte sentimente,. sau alte experiente pe care nu am reusit sa le facem in alte vieti,, sau doar ca ne-am dorim sa stim cum este sa traiesti intr-un corp uman! Iar de acolo de unde ai venit,, era raiul asa cum spunem noi(dar se stie cata complexitate este acolo, in dimensiunea cea mai frumoasa si rarefiata ale straturilor de lumina) si ai pastrat acele sentimente de calm, de duiosie, de armonie, de iubire pentru orice,, oricine.. iar cand ai 'ajuns" in aceasta dimensiune a pamantenilor, era si firesc sa te confrunti cu asemenea dizarmonii si temerii confuzie! iar teama de autoritati mai ales.. spune multe.. sufletul tau a fost si este sensibil, pentru ca nu puteai intelege complexitatea de frica, de autoritate impusa.. ! asa sunt sufletele care vin la intrupare din cel mai minunat loc ,. din stratul binecuvantat!! acolo ai cunoscut .. si ai trait cu totul alte sentimente profunde, pe cand aici ele se aflau intr- o totala neconcordanta cu vibratiile tale si cu lumina calda pe care inca o aveai.. !! de aceea erai total diferit de ceilalti copii, de oameni. . si mai ales cum de cum priveai acest sistem pamantean plin de minciuna , confuzie, desertaciune!! stiu ca nici instituia bisericeasca nu rezona cu tot ceea ce purtai inca pura amintire din acele locuri. oricum de acolo de unde ai venit. nu erau biserici.. nici preoti.. doar maestrii, care radaiau lumina mai mare, si alti invatatori, care nu se pretindeau cu nimic mai presus decat toti de acolo!! acolo era si este legea lui UNU~! cum voiai sa te adaptezi la rautatile si meschinariile altor oameni obisnuiti care parca veneau constient pe acest pamant doar sa aduca raul. si neintelegerea intre suflete?? asemenea tie. am patit si eu.. si de aceea nu imi intelegeam nici colegii la scoala.. si nici apropiatii uneori!! simteam multe cand eram copil.. dar nu ma asculta nimeni..! apoi am inteles alte taine cu mult mai tarziu!! referitor la decorporalizarea pe care a incercat subconsstentul sa o "faca".. era amintirea ta de mai demult, atunci cand stiai ca poti sa pleci unde vrei ,, cand vrei, dovada fiind si muzica , care nuj era una intamplatoare, insa la fel teama . apoi sentimentul de a te departa, si iarasi revenirea in trup. au actionat asupra ta. toate in mod diferit. insa cineva .. ingerul tau, a reechilibrat acest experiment. si te-a adus inapoi .. deoarece daca nu trebuie sa pleci definiv acolo . nu esti primit!!!

sammy11
29-April-2010, 12:06 AM
continui aici sa iti scriu.. asadar, ca om evoluat, este si normal sa te intrebi de ce simti toate acestea ?? iar teama care s-a infiripat incet si ea, in mintea ta, nu ti-a permis sa te lase sa calatoresti macar pentru scurt timp undeva , unde dorea cineva sa iti spuna,. sa iti comunice alte informatii!! draga Nicolae800. ai grija cum canalizezi toate sentimentele, insa eu simt ca tu esti o entitate care aduce lumina ,. si multa intelepciune celorlalti ... care au nevoie! Iti multumesc pentru prezenta ta pe acest forum dar si pentru ca ai ales sa fi printre noi! nimic nu este intamplator!!! fi binecuvantat.. cu drag, sammy11

Nicolae800
29-April-2010, 12:49 AM
continui aici sa iti scriu.. asadar, ca om evoluat, este si normal sa te intrebi de ce simti toate acestea ?? iar teama care s-a infiripat incet si ea, in mintea ta, nu ti-a permis sa te lase sa calatoresti macar pentru scurt timp undeva , unde dorea cineva sa iti spuna,. sa iti comunice alte informatii!! draga Nicolae800. ai grija cum canalizezi toate sentimentele, insa eu simt ca tu esti o entitate care aduce lumina ,. si multa intelepciune celorlalti ... care au nevoie! Iti multumesc pentru prezenta ta pe acest forum dar si pentru ca ai ales sa fi printre noi! nimic nu este intamplator!!! fi binecuvantat.. cu drag, sammy11

Draga Sammy, nu merit tot ceea ce ai scris despre si pentru mine dar iti multumesc pentru cuvintele frumoase.:)

vasi67
29-April-2010, 04:26 PM
Ca sa nu mai ocup loc pe topic, va postez link-ul direct de unde puteti citi despre ei.

http://www.esoterism.ro/ro/maestrii-inaltati.php

sammy11
29-April-2010, 07:02 PM
Ca sa nu mai ocup loc pe topic, va postez link-ul direct de unde puteti citi despre ei.

http://www.esoterism.ro/ro/maestrii-inaltati.php

Vasi67, multumesc pentru link.. sper sa vada toti cei interesti . de unde venim.. si unde o sa mergem! pace mult.. si iubire!!

sammy11
29-April-2010, 07:06 PM
Draga Sammy, nu merit tot ceea ce ai scris despre si pentru mine dar iti multumesc pentru cuvintele frumoase.:)

Draga Nicolae800. de ce esti modest?? trebuie sa te identifici cu tine... dealtfel. asa cum ne-ai povestit, nu puteai veni din alt loc,.. .sau mai putin luminos!! toti oamenii care au asemenea sentimente, sunt intruparile celor mai alese fiinte de lumina!! te imbratisez cu mult drag!!

IREAL
29-April-2010, 07:21 PM
Am o intrebare... sunteti careva care ati facut grade in Reiki sau alte forme de utilizare a energiei si sunteti practicant?
Ar fii minunat sa ne impartasiti din experienta dvs.

Gabriela2112
29-April-2010, 07:48 PM
Buna tuturor, Nicolae 800 eu cred ca acel Inger pazitor a vrut s-ati arate si ce se poate intampla daca nu mergi pe calea Lui Dumnezeu. Poate data viitoare o sa mergi acolo si sa vezi cu ochii tai, pentru ca acele amintiri o sa te tina |treaz|, ca sa nu te abati de la drumul bun, pentru ca noi suntem oameni si suntem supusi greselii. Eu cred ca cei care vad iadul sunt norocosi (chiar daca este o experienta cumplita), pentru ca vad si simt cu adevarat, nu din povestite, unde pot ajunge daca se abat de la drumul bun.

sammy11
29-April-2010, 07:52 PM
Am o intrebare... sunteti careva care ati facut grade in Reiki sau alte forme de utilizare a energiei si sunteti practicant?
Ar fii minunat sa ne impartasiti din experienta dvs.

Da, Ireal... probabil avem destui initiati in reiki.. insa nu cred ca vor sa fie expusi.. sau nu au suficient timp pentru a impartasi din experiente.. cred ca este greu sa o iei cu inceputul, daca cineva se ofera.. sa fie binevenit! poate va dori totusi cineva sa tina si un minicurs despre cunostiintele pe care le-a dobandit. este inspirata ideea ta.. dar sa vedem si cine se ofera..

gabriela_a
29-April-2010, 10:36 PM
Il cautam pe Dumnezeu si nu stim ca EL este atat de aproape de noi!El ne trimite Ingeri de Lumina , dar din pacate...putini sunt cei care accepta ajutorul lor.Il cautam pe Dumnezeu in Temple si in Biserici si nu-L vedem cum ne priveste cu totala iubire din spatele frumusetii fapturilor Sale!...Poti sa ma atingi oricand vrei, pare a spune Creatorul,fiecarei fiinte....Poti sa ma contempli in fiecare picatura de Lumina...in umbra noptii sau in cantecul pasarii ...in surasul apei care curge la vale...Eu sunt pretutindeni in calea ta si nu e clipa in care sa nu-ti spun cat de mult te iubesc...Trebuie doar noi sa stim a asculta...

gabriela_a
29-April-2010, 10:53 PM
Nu trebuie sa fim initiati in anumite tehnici , trebuie doar sa traim cu ardoare Viata, dar sa nu uitam ca suntem pelerini ai Eternitatii...Sa insemnam drumul nostru pe Pamant cu fapte nobile,ptr ca ele sa fie faruri aprinse ptr cei care vor veni...si sa nu uitam ca intr-o zi ne vom intoarce acasa...Un prieten , drag mie, imi vorbea intr-o zi despre Frumusete.Ca de fapt, numai ea exista in spatele tuturor lucrurilor si ca sarcina noastra, ca Oameni, este sa descoperim aceasta Frumusete, pretutindeni unde privim, caci in felul acesta il vom descoperi pe Dumnezeu.Exista o Frumusete a Iubirii si exista o Frumusete a Bunatatii.Exista o Frumusete a Compasiunii,a Gandului bun, a Iertarii si una a Intelegerii.Exista o Frumusete a Prieteniei care nu se stinge niciodata.Exista Frumusetea Drumului drept si Frumusetea Cunoasterii, a Sperantei si a Increderii in Bine.Frumusetea se exprima in mangaiere sau in cantec sau in dans, in avant ,in ardoare sau in rugaciune, in bucurie sau in suferinta...Sa eliberezi Frumusetea din tine...mi-a soptit...

Nicolae800
29-April-2010, 11:56 PM
Draga Nicolae800. de ce esti modest?? trebuie sa te identifici cu tine... dealtfel. asa cum ne-ai povestit, nu puteai veni din alt loc,.. .sau mai putin luminos!! toti oamenii care au asemenea sentimente, sunt intruparile celor mai alese fiinte de lumina!! te imbratisez cu mult drag!!

Draga sammy11, sunt constient intr-o oarecare masura ca sunt o fiinta de lumina si am observat cum lumina mea i-a calauzit si pe alti oameni de pe langa mine. De exempu parintii mei s-au schimbat foarte, foarte mult fatza de cum mi-i amintesc de cand eram mic. Orice decizie pe care o luam cu privire la viata mea o adoptau si ei in scurt timp! Pe la 15 ani am inceput sa merg la Biserica, sa vorbesc cu preotii despre spiritualitate, sa tin posturile, sa citesc Biblia si unele carti scrise de mari duhovnici iluminati... cam intr-un an parintii mei au adoptat tot. Pe la 16 ani am renuntat complet la orice fel de mancare ce continea carne de animale sau peste(considerand ca si ele merita iubite si nu mancate), inlocuindu-le cu salate, mai multe fructe, nuci si alte seminte,etc... de data aceasta tranzitia lor a fost mai lunga... cam doi ani. Apoi am renuntat la SARE inlocuindo cu(veti rade probabil) sucuri naturale facute la storcator :54: tranzitia lor... o luna :drool5: Facuse mama greseala fatala de a-mi da cadou, cu mare fast de ziua mea, un lant de aur cu o cruciulitza :) care a doua zi s-au transformat in storcator de fructe:wink: Ii spuneam mereu: hai sa facem un suc la lantz... sau... sucul asta e aur curat:smilielol5:
Dar perioada mea frumoasa din acesta existenta a luat sfarsit in momentul cand am vazut acest documentar:

http://video.google.com/videoplay?docid=-5901613175404106812&ei=a_3dSsv5B6CY2AK33fmvAw&q=esoteric+agenda+romana#

Din acea zi am inceput sa privesc viatza altfel, ca si cum EU as fi unul din oamenii responsabili pentru suferinta multora, ca si cum EU as fi permis prin nepasarea mea sa se intample toate acestea in "casa" in care traiesc! Cred ca renuntarea la bucuriile noastre pentru meditatie si rugaciune fierbinte, din inima, pentru ororile ce se intampla in lumea aceasta este o datorie a noastra a tuturor celor deschisi spre iubire, ce am venit in lumea acesta, nu pentru noi, ci pentru a da lumina sufletelor ce incearca sa se salveze din intuneric.
Va rog sa vizionati documentarul si sa imi spuneti daca veti mai putea avea liniste si pace in inimile voastre, vreodata, in acesta viata!

Nicolae800
30-April-2010, 12:10 AM
Buna tuturor, Nicolae 800 eu cred ca acel Inger pazitor a vrut s-ati arate si ce se poate intampla daca nu mergi pe calea Lui Dumnezeu. Poate data viitoare o sa mergi acolo si sa vezi cu ochii tai, pentru ca acele amintiri o sa te tina |treaz|, ca sa nu te abati de la drumul bun, pentru ca noi suntem oameni si suntem supusi greselii. Eu cred ca cei care vad iadul sunt norocosi (chiar daca este o experienta cumplita), pentru ca vad si simt cu adevarat, nu din povestite, unde pot ajunge daca se abat de la drumul bun.

Sincer, daca as merge acolo, probabil ca as vedea viitorul... pentru ca Iadul se va muta in curand pe Pamant si il vom vedea cu totii!

Nae
30-April-2010, 02:18 AM
Laudat fie Isus!
... Cred ca renuntarea la bucuriile noastre pentru meditatie si rugaciune fierbinte, din inima, pentru ororile ce se intampla in lumea aceasta ...

Va rog sa vizionati documentarul si sa imi spuneti daca veti mai putea avea liniste si pace in inimile voastre, vreodata, in acesta viata!Cred ca rugaciunea din inima pentru iertarea pacatelor mele va purifica lumea de iresponsabilitatea mea prin care am contribuit si eu la situatia mondiala actuala; asta ma va curata si neindoielnic va face sa pot avea de indata liniste si pace in inima pentru ca daca n-as avea atunci inima mea n-ar fi curata.

gabriela_a
30-April-2010, 05:55 AM
Interesant documentar.Hristos a venit sa ne invete iertarea,sa elibereze raul, ptr a deschide calea Binelui.Cea mai mare parte a omenirii a ales calea suferintelor.Alegerea facuta de om este libera si sfanta,dar fiecare trebuie sa stie ca dupa fapta vine si rasplata.Nici corpul nici societatea, nu mai pot sa se vindece la nivel fizic asa cum ne-am obisnuit.Medicamentele nu-si mai fac efectul si majoritatea bolilor devin cronice.Totul are o semnificatie ,nimic nu se intampla fara o cauza si nimic nu ramane fara efect.Conditia de OM ne obliga sa ne miscam corect, astazi insa este imposibil sa avansam daca nu corectam greselile omenirii care se afla pe marginea prapastiei...dar din pacate ...prea multa lume...doarme...sa folosesc asa un cuvant mai dulce ...

Nae
30-April-2010, 06:58 AM
Laudat fie Isus!
Alegerea facuta de om este libera si sfanta,dar fiecare trebuie sa stie ca dupa fapta vine si rasplata.

i...dar din pacate ...prea multa lume...doarme...sa folosesc asa un cuvant mai dulce ...Da, e dulce cuvantul tau, dar somnul de care vorbesti demonstreaza ca pentru el alegerea nu e nici libera, nici sfanta.
In general, omul nu e constient de puterile sale eliberatoare, ci de dorintele sale "orbitoare"; el nu se straduieste pentru el, ci impotriva lui.

danfloarea56
30-April-2010, 07:21 AM
gabriela_a , multumesc ptr. minunatele cuvinte pe care le-ai impartasit aici , Il vad pe Dumnezeu in ele , numai un suflet patruns de dragostea Lui , poate asterne pentru semeni atita frumusete , multumesc inca odata , mi-ai bucurat sufletul cred ca voi citi de acum incolo citeva zile cele postate de tine , minunat, minunat!

vasi67
30-April-2010, 08:00 AM
Il cautam pe Dumnezeu si nu stim ca EL este atat de aproape de noi!El ne trimite Ingeri de Lumina , dar din pacate...putini sunt cei care accepta ajutorul lor.Il cautam pe Dumnezeu in Temple si in Biserici si nu-L vedem cum ne priveste cu totala iubire din spatele frumusetii fapturilor Sale!...Poti sa ma atingi oricand vrei, pare a spune Creatorul,fiecarei fiinte....Poti sa ma contempli in fiecare picatura de Lumina...in umbra noptii sau in cantecul pasarii ...in surasul apei care curge la vale...Eu sunt pretutindeni in calea ta si nu e clipa in care sa nu-ti spun cat de mult te iubesc...Trebuie doar noi sa stim a asculta...

Foarte frumos ce-ai scris. Intrebarea mea este, daca si intelegi ce ai scris.
El este TOT si peste tot. Trebuie sa invatam sa-l simtim. Trebuie sa invatam cum sa-l simtim. Daca nu putem singuri trebuie sa cerem ajutorul. Eu cred ca greseala noastre este ca nu-L cautam in noi. Ca nu I-am inteles mesajele si invataturile pe care le-a transmis.
Am fost manipulati ca sa nu putem intelege si sa nu putem sa ne ascultam pe noi.
Fara supare, dar nu inseamna ca daca te duci la biserica si unul, care nici nu intelegi ce spune ("cam da rasol la citit"), citeste dintr-o carte, tu esti aproape de D-zeu si gata.
DA, cam la asta s-a ajuns. Faci pacate, greseli...etc, te duci la biserica....te spovedesti si El te iarta, pentru ca cineva citeste dintr-o carte.
Scuzati ca va spun, dar principiul de functionare nu prea este asta.
EI asa ne-au obisnuit. Trebuie sa mergi la biserica si sa-ti citeasca din carte, sau sa citesti acasa din carte.
NU este bine. Asta ne-a tinut pe loc. Cititul din carte.
Cartea trebuie citita, inteleasa si aplicata. Ai citit-o de cateva ori....o ai la indemana oricand sa te uiti pe ea...dar daca nu aplici ce este acolo.....munca este in zadar.
Nimeni nu-ti explica ce trebuie sa faci. De ce, cu aproape nimeni (sau majoritatea) de 2000 de ani nu s-a intamplat nimic "spectaculos". Doar calugarii care mai tin adevaratele taine reusesc.
Cu parere de rau spun ca Biserica s-a transformat in "Biserica S.A."
Daca nici acum nu este clar ca urmeaza o transformare (trecee), inseamna ca suntem orbi de-a binelea.
Noi traim intr-o comunitate cu problemele ei de zi cu zi. Munca non stop, Tv, bani, circulatie pe sosele...etc. Nu traim izolati in padure. Depindem unii de altii. Chiar daca ne ducem in padure si traim cu radacini, depindem de ceilalti. Daca paraul din care bem apa este poluat, daca ploaia, care uda pamantul ca sa cresca radacina, este acida, daca vremea devine secetoasa sau ploioasa si nu mai putem sta in padure...tot de societate depinde. Totul este domeniu privat. Nu mai poti sa stai unde vrei tu. SUntem legati unii de alti. Degeaba iti cultivi tu garul in curte, daca apa nu este buna sau vremea nu tine cu tine.
Ideea este ca totul trebuie readaptat la conditiile actuale.
Trebuie sa ne reintoarem in natura si la natura. Dar cum? Singuri? NU. Toti. Altfel nu se mai poate.
Pe parte spirituala, trebuie sa ne cautam interiorul si trebuie sa punem in practica invataturile lui Iisus conform intelegerilor sec XXI. Pildele lui trebuiesc adaptate la zilele noastre ca noua generatie sa le inteleaga.
Nu stiu, daca se va intelege exact ce am vrut sa spun, fara a se interpreta.


Sincer, daca as merge acolo, probabil ca as vedea viitorul... pentru ca Iadul se va muta in curand pe Pamant si il vom vedea cu totii!

Este f. frumos ce incerci tu sa faci aici. Iti doresc "succesuri". Cred ca te-au scos de la inima vre-o catva de p'aici cu filmuletul. Eu ma chinuiesc de ceva timp sa le explic ca totul este simbolistica si trebuie sa ne punem intrebari sa nu fim manipulati. Totul este in noi. Daca o sa stam sa asteptam sa ne cada de sus...."asteptare placuta" va urez.

adi-gj
30-April-2010, 08:32 AM
Draga vasi , cam la aceleasi concluzii am ajuns si eu, nu este neaparat sa-ti arati in public evlavia si sa te duci zilnic si de doua ori pe zi daca se poate la biserica, sa citesti de sa te spetesti sa si provadui ce ai citit , degaba , daca sufletul tau este gol , mort, negru , poti tine toate posturile , tot nu ajungi nici cu un gram mai departe de unde ai plecat.domnul este , sau ar trebuii sa fie in noi, nu in biserici , care acum incet, incet devin alceva, de aceea se spune sa nu faci,,, stiti si voi, , daca inima ta nu arde zilnic in lumina domnului si tu nu crezi cu ultima farima a corpului tau , greu sa fii macar pe drumul cel bun, daruirea de sine si adevarata dragoste se obtine greu daca nu esti obisnuit cu altruismul, ca cu apa zilnica. este frumos ce spune si gabriela si nicolae , dar.. de aceea vachii calugari spuneau ca ascultarea si slujirea domnului intre oamenii , unde sint ispitele si durerea zilnica se fac foarte greu si putini rezista cu adevarat fara sa calce strimb. cu dragoste si pace.

adi-gj
30-April-2010, 08:42 AM
Nicolae , nu faptul ca nu maninci carne te defineste , sau faptul ca ai trecut la un alt regim alimentar, corpul uman se adapteaza foarte usor la astfel de lucruri, hrana zilnica , fara a cadea in alte parti , trebuie sa fie credinta si constiinta ca esti o lumina data de domnul nostru . da poti amplifica anumita forta spirituala dar asta tine deja de exercitiul facut , nu in scopul de a fi tu mai evlavios sau mai aproape de domnul ci a-ti intarii tie anumite abilitati, ., nu crezi ca si acestea pot devenii o sursa de pierzanie, dinduti tie o incredere care daca nu este calauzita de lumina te poate duce chiar in bratele lui? si dupa cite stiu eu animalele au fost lasate sa ne slujeasca si sa ne haraneasca, nu finul -scuze-. nu am vriut sa sune asa dar asta este. esti pe o cale buna , dar sa nu te minti singur amagindu-te. ai mare grija . Nu te cert ca nu am dreptul , doar atrag putin atentia . scuze daca este deranjant , tu judeca singur si fara patima . daca ai patima , atunci pune-ti semne mari de intrebare unde gresesti . cu dragoste si pace. ps sper ca ma vei considera incontinuare un prieten.

Nicolae800
30-April-2010, 12:02 PM
Nicolae , nu faptul ca nu maninci carne te defineste , sau faptul ca ai trecut la un alt regim alimentar, corpul uman se adapteaza foarte usor la astfel de lucruri, hrana zilnica , fara a cadea in alte parti , trebuie sa fie credinta si constiinta ca esti o lumina data de domnul nostru . da poti amplifica anumita forta spirituala dar asta tine deja de exercitiul facut , nu in scopul de a fi tu mai evlavios sau mai aproape de domnul ci a-ti intarii tie anumite abilitati, ., nu crezi ca si acestea pot devenii o sursa de pierzanie, dinduti tie o incredere care daca nu este calauzita de lumina te poate duce chiar in bratele lui? si dupa cite stiu eu animalele au fost lasate sa ne slujeasca si sa ne haraneasca, nu finul -scuze-. nu am vriut sa sune asa dar asta este. esti pe o cale buna , dar sa nu te minti singur amagindu-te. ai mare grija . Nu te cert ca nu am dreptul , doar atrag putin atentia . scuze daca este deranjant , tu judeca singur si fara patima . daca ai patima , atunci pune-ti semne mari de intrebare unde gresesti . cu dragoste si pace. ps sper ca ma vei considera incontinuare un prieten.


In ceea ce ma priveste, evolutia spirituala are legatura cu tot ceea ce se intampla in viata mea de zi cu zi si implicit, cu toate deciziile pe care le iau. Astfel, am cautat sa creez armonie in jurul meu, in corpul meu si nu in ultimul rand in sufletul meu. Metodele prin care puteti creea armonia sunt diverse... eu am scris mai sus ceea ce am ales pentru mine.
Oamenii nu sunt constienti de cat confort mental poate aduce un corp sanatos, echilibrat si purificat. Daca nu reusim sa purificam materia(corpul, mintea), cum credeti ca vom ajunge sa ne purificam sufletul? Eu nu dau corpului meu nimic din ceea ce vedeti in magazine... considerandu-le nocive(sucuri, conserve, biscuiti, ciocolata, PAINE, lapte, branza, oua). Mananc lapte , branza si oua de la tarani , nu din magazine, iar paine fac eu la cuptor... iese net superioara! Daca s-ar duce toti ca si mine la medicul de familie, la farmacie si in spital, cred ca in orasul Iasi ar mai fi doi medici de familie, o farmacie si un spital de urgente!
Va urez multa sanatate si intelepciune, bine ca nu suntem si noi animale, lasate pentru hrana vreunei civilizatii...

iosif
30-April-2010, 12:59 PM
Va urez multa sanatate si intelepciune, bine ca nu suntem si noi animale, lasate pentru hrana vreunei civilizatii...

Stai, nu te grabi cu genul acesta de afirmatii, inca nu se stie, ptr. "iluminatii" nostri(de pe terra si din...) nu stiu daca insemnam(valoric) mai mult decat atat, gandestete ce-am putea reprezenta ptr. alte "supercivilizatii interplanetare, interstelare, intergalactice, interluminice, inter... s.a.m.d.", daca nu tinem cont de sfatul lui Stephen Hawking, desigur incerc o gluma si sper sa nu iasa una foarte sinistra.
Si acum ceva mai serios, sunt total de acord ca exista o foarte stransa si importanta legatura intre suflet si corpul fizic. Parerea mea considera ca este extrem de important felul in care si cu ce ne alimentam. Dupa logica mea daca tot ce percepem noi ca fiind fizic este demonstrat stiintific ca reprezinta energie, adica informatie, inseamna ca noi ne alimentam cu informatie. In acest caz consider ca este important cu ce fel de informatie ne alimentam, adica daca este informatie elevata sau bruta, linistitoare sau agitatoare, impaciuitoare sau razboinica, etc. Consider ca omul este ceea ce mananca, ceea ce face, ceea ce gandeste, ceea ce manifesta, etc. Spre exemplu daca consumam carne de tigru, vom utiliza informatie cu caracteristicile tigrului, iar daca vom consuma fructe vom asimila informatiile specifice. Sa nu uitam ca omului este dat sa manance numai ca sa nu fie completamente liber, adica i s-a dat o dependenta, ptr. care el trebuie sa munceasca ca sa poata avansa pas cu pas spre Dumnezeu(adica sa se intoarca inapoi de unde de fapt a plecat). Iar corpul in functie de cum este ingrijit, ne ajuta sau ne franeaza in dezideratul nostru spre o evolutie mai inalta.

AuraArua
30-April-2010, 01:33 PM
Draga Nicolae,ce tarziu iti spun si eu "Bine ai venit !"Chiar daca nu te-am salutat,am citit de la inceput postarile tale si m-am bucurat mult pentru ceea ce esti,pentru continutul postarilor,pentru cum gandesti.Ca si tine si eu gandesc la fel: fiecare dintre noi alege singur calea pe care o crede potrivita catre inima lui,catre spiritualitate.Aceste modalitati nu fac decat sa ne creeze un echilibru interior,care usureaza ,netezesc munca sufleteasca ce incepem sa o depunem ,din proprie initiativa.Este la fel cu atunci cand poti sa iti oferi o seara muzicala,de exemplu,dar o faci in diferite moduri: cu semiobscuritate in camera,intins comod in pat,cu "atmosfera" de rigoare,sau,cu usa camerei deschisa,cu zgomotol televizorului de alaturi in timpane,cu mama care mai tipa pe dincolo,etc.Intentia si rezultatul vor fi aceleasi,dar fiecare primeste mesajul muzicii in felul lui,cum crede el ca il percepe mai bine,mai aproape de sufletul lui.Sunt convinsa ca tu stii foarte bine in ce sa crezi,in cine sa crezi,care este valoarea inestimabila a invataturilor Domnului,pentru ca tu ai facut cunostinta cu ingerul de lumina de mic;stii ca exista si alta viata,alte lumi si ca lumea cea mai frumoasa si mai valoroasa este lumea din interiorul tau,unde glasul Domnului este puternica si plina de lumina la tine.Deci,eu sunt de acord si gasesc ca este foarte frumos cum ai ales sa traiesti,cum ai inteles sa traiesti si sunt convinsa ca stii de "masura" si legea echilibrului in toate.Ma bucur mult ca ai venit aici,alaturi de ceilalti oameni minunati: vasi67,Iosif,Ireal,Sammy,Adi,Gabriela,Rosse, Nae si ca impreuna cu ei oferi o lectie de spiritualitate minunata si utila tuturor.Spatiu este,timp,fiecare cum are,bunavointa-nu ne plangem,ba se mai molipsesc si altii,asa ca ...Spor la scris, si iti urez sa ai acea lumina in suflet si in minte mereu.
Cu mare drag,Aura.

Nicolae800
30-April-2010, 05:15 PM
Dupa logica mea daca tot ce percepem noi ca fiind fizic este demonstrat ca reprezinta energie, adica informatie, inseamna ca noi ne alimentam cu informatie. In acest caz consider ca este important cu ce fel de informatie ne alimentam, adica daca este informatie elevata sau bruta, linistitoare sau agitatoare, impaciuitoare sau razboinica, etc. Consider ca omul este ceea ce mananca, ceea ce face, ceea ce gandeste, ceea ce manifesta, etc. .

Bine spus Iosif, am sa vin in sprijinul afirmatiilor tale cu un documentar ce putini oameni au avut ocazia sa-l vizioneze:

http://video.google.com/videoplay?docid=4947261865733171856#

Am uitat sa mentionez anterior faptul ca APA este la fel sau... poate chiar mai importanta decat ceea ce mancam. Va recomand sa beti doar apa de izvor sau, daca nu aveti acces la un izvor bun, sa filtrati apa de la robinet cu un filtru ce utilizeaza si o membrana osmotica, filtrand apa prin procesul de osmoza inversa; aceste tipuri de filtre purifica apa pana la 99,99 % si costa cat un telefon mobil mai bunicel cu 3D... Eu am de mult timp un asemenea filtru... in schimb, telefonul e cam jaf.

Nicolae800
30-April-2010, 06:42 PM
Draga Nicolae,ce tarziu iti spun si eu "Bine ai venit !" .
Ma bucur mult ca ai venit aici,alaturi de ceilalti oameni minunati: vasi67,Iosif,Ireal,Sammy,Adi,Gabriela,Rosse, Nae si ca impreuna cu ei oferi o lectie de spiritualitate minunata si utila tuturor.Spatiu este,timp,fiecare cum are,bunavointa-nu ne plangem,ba se mai molipsesc si altii,asa ca ...Spor la scris, si iti urez sa ai acea lumina in suflet si in minte mereu.
Cu mare drag,Aura.

Draga Aura, multumesc pentru intampinarea caldurasa! Consider ca este necesar sa oferim tot ce avem mai bun in noi unii altora si astfel, impreuna, sa urcam pe treptele desavarsirii...
Cu drag, Nicolae.

sandy76
30-April-2010, 07:16 PM
Bine spus Iosif, am sa vin in sprijinul afirmatiilor tale cu un documentar ce putini oameni au avut ocazia sa-l vizioneze:

http://video.google.com/videoplay?docid=4947261865733171856#

Am uitat sa mentionez anterior faptul ca APA este la fel sau... poate chiar mai importanta decat ceea ce mancam. Va recomand sa beti doar apa de izvor sau, daca nu aveti acces la un izvor bun, sa filtrati apa de la robinet cu un filtru ce utilizeaza si o membrana osmotica, filtrand apa prin procesul de osmoza inversa; aceste tipuri de filtre purifica apa pana la 99,99 % si costa cat un telefon mobil mai bunicel cu 3D... Eu am de mult timp un asemenea filtru... in schimb, telefonul e cam jaf.

Aici vorbim de una alta, dar de la membrane osmotice in nici un caz sa nu beti apa. Nicolae800, te rog sa recomanzi ce cunosti ,te descurci bine in evolutie si trezire spirituala ,dar la filtre cred ca numai din auzite. Lasa filtrele pe seama specialistilor. Nu, eu nu sunt specialist in filtre ,dar am citit ce recomanda specialistii .

iosif
30-April-2010, 07:41 PM
Ca si completare la comentariul meu de mai sus as vrea sa mai adaug, ptr. cazurile care nu sunt foarte familiarizate cu subiectul, ca Dumnezeu prin marea sa milostivire fata de fapturile sale cele mai dragi, oamenii, care sunt "cireasa" creatiei, ne da o lectie de smerenie maxima facandu-ne trimitere la umilele plante(fara de care n-am putea supravietui) care au marea virtute(ceea ce oamenii poseda numai partial) de a inmagazina energie(informatie) prin fenomenul numit fotosinteza, atat de indispensabila si cruciala ptr. asigurarea existentei noastre fizice. Adica, cu alte cuvinte as vrea sa subliniez ca daca folosim hrana vegetala utilizam energie(informatie) la prima mana, iar daca folosim hrana animala utilizam energie(informatie) la mana a doua, de fapt energie utilizata de animal, iar noi folosim reziduul deja sintetizat, modificat si saracit in elementele vitale de care avem atata nevoie, ramanandu-ne numai proteina animala care ne ingrasa si ne incarca cu boli si trasaturi uneori animalice de diferite naturi functie de carnea consumata.

actualizare:
Apropo de documentar, VODA, am avut sansa sa-l vizionez, si am trait o senzatie de "normalitate" ptr. ca sunt convins ca orice manifestare fizica a elementelor pe care noi le numim ale naturii au in compozitia lor ESENTA SPIRITULUI lui DUMNEZEU. Tot ce este si se manifesta ca "particula" fizica sau aproape fizica, reprezinta "gandurile fixate" ale lui Dumnezeu, si in consecinta au un rol determinant si poarta in "arhiva" lor informatia primordiala a determinarii.

vasi67
30-April-2010, 08:47 PM
Aici vorbim de una alta, dar de la membrane osmotice in nici un caz sa nu beti apa. Nicolae800, te rog sa recomanzi ce cunosti ,te descurci bine in evolutie si trezire spirituala ,dar la filtre cred ca numai din auzite. Lasa filtrele pe seama specialistilor. Nu, eu nu sunt specialist in filtre ,dar am citit ce recomanda specialistii .

http://www.cafeshop.ro/TRATARE%20APA/OSMOZA%20INVERSA.htm

vasi67
30-April-2010, 09:03 PM
Da, Ireal... probabil avem destui initiati in reiki.. insa nu cred ca vor sa fie expusi.. sau nu au suficient timp pentru a impartasi din experiente.. cred ca este greu sa o iei cu inceputul, daca cineva se ofera.. sa fie binevenit! poate va dori totusi cineva sa tina si un minicurs despre cunostiintele pe care le-a dobandit. este inspirata ideea ta.. dar sa vedem si cine se ofera..

Sammy, este mult de vorbit despre reiki. Eu am cateva maiestrii. Dar cred ca cel mai bine este sa urmarim o expunere despre Gradele 1 si 2 de Shamballa ale domnului Argeseanu.
Sunt interesante si o sa gasim multe explicatii. Chiar si simbolurile.

Sunt 12 parti a cate 10 minute.

http://www.youtube.com/watch?v=8j1Xyyl88-Q

Au fost filmate special sa fie puse pe net pentru discutii. Sunt proaspete, cred ca de o luna. Eu am linkul de cineva apropiat. nu se stia de el pana acum.
Vorbim......dupa.

adi-gj
30-April-2010, 10:22 PM
Nicolae am citi raspunsul tau si m-am lamurit , s, ma bucur sa vad ca tii la curatenie si lumina . cu dragoste si pace
.

sandy76
30-April-2010, 10:36 PM
http://www.cafeshop.ro/TRATARE%20APA/OSMOZA%20INVERSA.htm

Atat de pura face apa ca ramane fara minerale si apoi tre sa bem apa minerala ,sau suplimente minerale, daca citesti in ultima parte spune: ca mineralele le luam din alimente,o parte este din alimente ,dar ,nu tot, si atunci se produce decalcifierea oaselor sau osteoporoza. Ca sa vinda un produs aia pot sa spuna ca e bine cum le dicteaza interesul. Reclama e mare.

sammy11
30-April-2010, 10:56 PM
Da Vasi67.. este mai bine asa. . multumesc pentru link! este greu sa postezi pe un topic, initieri, iar ele se fac si se inteleg cel mai bine de la maestru!!

Nicolae800
30-April-2010, 11:31 PM
Aici vorbim de una alta, dar de la membrane osmotice in nici un caz sa nu beti apa. Nicolae800, te rog sa recomanzi ce cunosti ,te descurci bine in evolutie si trezire spirituala ,dar la filtre cred ca numai din auzite. Lasa filtrele pe seama specialistilor. Nu, eu nu sunt specialist in filtre ,dar am citit ce recomanda specialistii .

Banuiesc ca unii oameni ce nu stiu ca trebuie citit prospectul inaintea utilizarii oricarui echipament complex, asa cum este si un asemenea filtru, au avut probleme de sanatate. In prospect sunt cateva atentionari cu privire la membrana osmotica, una dintre ele si cea mai importanta, suna cam asa: Atentie! Membrana osmotica este conservata intr-o substanta chimia daunatoare sanatatii! Ea este conservata pentru a nu se deteriora intre data fabricarii si data desigilarii ei si punerii in functiune. Membrana se curata de aceasta substanta in timpul filtrarii primilor 20-30 de litri de apa. Atentie!! Nu beti primii 30 de litri de apa pentru ca aceasta poate cauza intoxicatii!
Sunt si unii "specialisti" care au venituri foarte mari de pe urma oamenilor ce consuma apa fluorurata , clorurata si chimizata de la robinet si chiar ambalata(la pet)! Pentru ca oamenii capata tot felul de alergii si alte boli de la aceasta apa murdara... si apoi merg la farmacie unde dau bani pe MEDICAMENTE. Tu sa fii un "specialist" actionar la astfel de companii producatoare de medicamente, ai incuraja folosirea filtrelor cu membrana osmotica ce ofera oamenilor o apa 99,99% pura?

Nicolae800
30-April-2010, 11:41 PM
Atat de pura face apa ca ramane fara minerale si apoi tre sa bem apa minerala ,sau suplimente minerale, daca citesti in ultima parte spune: ca mineralele le luam din alimente,o parte este din alimente ,dar ,nu tot, si atunci se produce decalcifierea oaselor sau osteoporoza. Ca sa vinda un produs aia pot sa spuna ca e bine cum le dicteaza interesul. Reclama e mare.

Mineralele dintr-un litru de apa sunt mult mai putine decat gasesti intr-un mar de exemplu, care pe langa minerale mai are si enzime vii, vitamine, glucide si multe altele, toate ORGANICE! In apa nu gasesti minerale organice ci le gasesti pe cele anorganice, care ajuta cu atat mai putin celulele din organismul nostru!
Daca vrei sa cunoasti cu adevarat cum stau lucrurile, ar fi bine sa cercetezi, nu sa asculti orbeste de oricine, pentru ca nu poti sti cu adevarat ce intentii are.
Stiu ca am deviat de la tematica dar am vrut sa dau o lamurire acestei probleme. Sper sa va fie tuturor cu folos.

sandy76
01-May-2010, 08:28 AM
Mineralele dintr-un litru de apa sunt mult mai putine decat gasesti intr-un mar de exemplu, care pe langa minerale mai are si enzime vii, vitamine, glucide si multe altele, toate ORGANICE! In apa nu gasesti minerale organice ci le gasesti pe cele anorganice, care ajuta cu atat mai putin celulele din organismul nostru!
Daca vrei sa cunoasti cu adevarat cum stau lucrurile, ar fi bine sa cercetezi, nu sa asculti orbeste de oricine, pentru ca nu poti sti cu adevarat ce intentii are.
Stiu ca am deviat de la tematica dar am vrut sa dau o lamurire acestei probleme. Sper sa va fie tuturor cu folos.

Daca asta e credinta ta eu nu o pot schimba ,cu alte cuvinte sa bem apa de ploaie, ca mineralele le luam din alimente. Daca era asa, Domnul nu facea ca apa sa fie atat de mineralizata natural.

gabriela_a
01-May-2010, 09:43 AM
Sunt un om fericit atunci cand, pot aduce Lumina si Bucurie in sufletele semenilor mei.Daca vom putea iubi neconditionat tot ce a creat Dumnezeu, atunci cu siguranta Il vom simti pe Dumnezeu in inima noastra.Dar ca sa iubim trebuie sa intelegem.Eu inteleg, draga Vasi67,ca universul este o imensa armonie, opera divinului compozitor,o orchestra condusa de insusi Dumnezeu...Sa nu uitam totusi cuvantul Evangheliei:Fericiti cei cu inima curata , ca aceia vor vedea pe Dumnezeu!...

Nicolae800
01-May-2010, 12:41 PM
Daca asta e credinta ta eu nu o pot schimba ,cu alte cuvinte sa bem apa de ploaie, ca mineralele le luam din alimente. Daca era asa, Domnul nu facea ca apa sa fie atat de mineralizata natural.

La #138 am pus pe primul loc IZVORUL NATURAL pe care si eu l-as alege dar, din zece milioane de oameni care traiesc in Romania in orase, foarte putini au aceasta posibilitate. Asadar, eu am recomandat acestei categorii de oameni ceea ce am crezut si cred ca este cea mai buna alegere.
Daca Domnul a facut apa asa cum trebuie iar eu nu pot avea acces la ea, ci doar la o apa murdara, tu ce imi propui sa fac, sa o beau asa?

AuraArua
01-May-2010, 01:34 PM
Draga Vasi67 am citit despre Maerstrii inaltati;mi-a placut tare mult articolul si cum a fost el conceput.Am retinut o fraza minunata,care sta la baza intelegerii si armoniei noastre cu Divinitatea:
. El Morya impreuna cu celelate fiinte de lumina care guverneaza raza albastra, ne invata ca daca vointa studentului este una cu Voina Divina, acesta va reusi indifferent de circumstante.

Mie personal mi se pare absolut superba aceasta constatare si indrumare,care vorbeste despre liberul arbitru,despre relatia om-divinitate.
Multumesc! Cu drag,Aura.

sandy76
01-May-2010, 11:03 PM
La #138 am pus pe primul loc IZVORUL NATURAL pe care si eu l-as alege dar, din zece milioane de oameni care traiesc in Romania in orase, foarte putini au aceasta posibilitate. Asadar, eu am recomandat acestei categorii de oameni ceea ce am crezut si cred ca este cea mai buna alegere.
Daca Domnul a facut apa asa cum trebuie iar eu nu pot avea acces la ea, ci doar la o apa murdara, tu ce imi propui sa fac, sa o beau asa?

In aceasta situatie un filtru simplu format din 2 unitati,una cu bumbac sau orice fel de fitrare mecanica in jurul a 5 microni si a doua cu carbune activ si argint. Acest fel de filtru este destul de eficient in cazul in care apa este de la retea. Daca apa are nitrati si nitriti intradevar osmoza inversa te scapa de ei, dar si de minerale pe care va trebui sa le adaugi in apa, separat, pentru ca altfel bei apa de ploaie.

Nicolae800
02-May-2010, 10:26 PM
Am dat zilele acestea peste un documentar ce se numeste "Sfidatorul" destul de interesant ca si continut (pentru ca realizarea lasa de dorit), este format din sase parti si il gasiti aici:

http://www.trilulilu.ro/lakefloating/1ae5e55df5ab87

Cine are timp sa il vizioneze rog sa lase un feedback.

marius1967
03-May-2010, 08:36 AM
Tot in legatura cu evolutia spirituala am gasit un documentar interesant despre dedublarea constienta: http://fymaaa.blogspot.com/2010/03/proiectii-astrale-17032010.html

sandy76
03-May-2010, 11:06 AM
Tot in legatura cu evolutia spirituala am gasit un documentar interesant despre dedublarea constienta: http://fymaaa.blogspot.com/2010/03/proiectii-astrale-17032010.html

Da,este mult mai pe intelesul oamenilor acest documentar,eu zic chiar instructiv.

Mobel
04-May-2010, 08:04 PM
Draga Nicolae, in prmul rand, iti urez si eu un bun venit pe acest forum. Am citit cu drag si interes postarile tale, mai ales experinetele deosebite pe care le-ai trait. Am urmarit cu interes primul documentar postat, care mi s-a parut f. interesant, informatii noi, o constientizare a ceea ce se intampla in jurul nostru, planuit si pus in practica din vechime, iar mesajul final mi-a placut f. mult - lupta noastra, a fiecaruia consta in "ce vei face tu" in plan individual - o invitatie la trezire spirituala.
Cu drag,
Mobel

Mobel
04-May-2010, 08:11 PM
[QUOTE=vasi67;44452]Sammy, este mult de vorbit despre reiki. Eu am cateva maiestrii. Dar cred ca cel mai bine este sa urmarim o expunere despre Gradele 1 si 2 de Shamballa ale domnului Argeseanu.
Sunt interesante si o sa gasim multe explicatii. Chiar si simbolurile.

Sunt 12 parti a cate 10 minute.

http://www.youtube.com/watch?v=8j1Xyyl88-Q

Un material pe care l-am urmarit cu mare interes, un plus de cunoastere, pentru mine, informatii noi, explicatii si corelatii.
Cu drag,
Mobel

sammy11
04-May-2010, 08:38 PM
Draga Nicolae800, iti multiumesc pentru postarile tale, si mai ales , iti multumesc pentru interesul tau de a expune si altora cunostiintele tale!! te imbratizez cu mult drag!

sammy11
04-May-2010, 08:44 PM
[QUOTE=vasi67;44452]Sammy, este mult de vorbit despre reiki. Eu am cateva maiestrii. Dar cred ca cel mai bine este sa urmarim o expunere despre Gradele 1 si 2 de Shamballa ale domnului Argeseanu.
Sunt interesante si o sa gasim multe explicatii. Chiar si simbolurile.

Sunt 12 parti a cate 10 minute.

http://www.youtube.com/watch?v=8j1Xyyl88-Q

Un material pe care l-am urmarit cu mare interes, un plus de cunoastere, pentru mine, informatii noi, explicatii si corelatii.
Cu drag,
Mobel

Mobel, draga mea.. mii de multumiri!!! sper sa fie de folos celor care doresc sa cunoasca cateva informatii ! te imbratisez scumpa mea!!

vasi67
04-May-2010, 09:52 PM
Ganduri de final

Doar timpul va spune daca suntem cu adevarat intr-un proces de Inaltare planetara, asa cum cred Hatorii. In prezent, atatea |prostii| se vantura, incat este greu sa spui unde anume ne aflam, in cadrul procesului de Inaltare, sau daca ne inaltam in vreun fel. Toata situatia noastra pe Pamant imi aminteste de acea istorioara despre doi copii carora li se promisese un ponei. Intr-o zi, plimbandu-se prin grajd, ei au zarit o baliga uriasa de cal si au strigat cu entuziasm: |Trebuie sa fie un ponei pe aici, pe undeva|!

Asadar, cu atata rahat care zboara primprejur, ar putea chiar sa fie pe undeva un ponei cu aripi, ca sa zic asa. Desigur, conform personalitatii mele molatice, anticipez ca ar trebui sa fie vorba despre vreun magar. Dar, sa nu deviez in propriu-mi scepticism.

Va marturisesc faptul ca este o situatie neobisnuita pentru mine sa fac channeling avand drept sursa un grup de fiinte care par intotdeauna sa priveasca latura optimista a lucrurilor si sa sustina o viziune a maretiei omenesti pe care eu, ca fiinta umana, uneori nu o impartasesc.

Si totusi, stiu si eu ca in mijlocul imensului haos si a negativitatii cu care ne confruntam cu totii se petrec miracole. Dar, majoritatea acestor miracole care se manifesta cu gratie apar in lumea interioara si intr-un mod personal. Si, in cele mai multe cazuri, ele nu sunt prezentate in acele maratoane manipulatoare si hipnotizatoare numite stiri si difuzate de media centrala.

Si mai stiu ca traim intr-un univers extraordinar si magic, in care posibilitati inimaginabile pot aparea sub forma unor realitati neasteptate. Iar ceea ce parea odata o realitate solida poate disparea rapid din campul radarului, devenind istorie.

In cele din urma, eu cred ca o mare parte din ceea ce se intampla cu omenirea este pur si simplu intamplator si aleatoriu. Insa, o alta parte din ceea ce se intampla este in mod clar un rezultat direct al gandurilor si faptelor noastre, atat la nivel individual, cat si colectiv. Si aici este rezerva noastra de speranta in ceea ce ne priveste, dincolo de scepticismul meu si in ciuda manipularilor hipnotizatoare cu care ne aiuresc mintile conducatorii nostri corporatisti, guvernele, institutiile si religiile noastre.

Eu simt ca mult mai multi dintre noi, cei care locuim pe aceasta planeta uimitoare, incep sa se trezeasca in moduri pe care nu si le-ar fi putut imagina niciodata cei care ne controleaza. In ciuda tuturor acestor resurse vaste pe care le folosesc pentru a ne hipnotiza si controla prin frica, invidie si dezinformare, magia este in plina desfasurare.

Exista o masa in crestere exponentiala de oameni care se trezesc in feluri greu de imaginat.

Unii dintre noi se trezesc la realitatea tulburatoare ca liderii nostri din economie si politica ne-au orbit, ne-au lipsit de drepturile noastre omenesti si ne-au jefuit prin intermediul bancilor lacome, pentru a-si hrani poftele lor nestavilite pentru bani, ranguri si putere a€“ chiar in detrimentul celor carora le-au jurat ca ii vor servi.

Altii se trezesc la realitatea socanta ca, cu unele exceptii, religiile noastre ne-au deturnat cele mai inalte aspiratii spirituale. Si, printr-o ironie a sortii, multi dintre ei au devenit surse ale raului in lume a€“ daca raul il definim drept ceea ce creeaza suferinta in si intre membrii familiei noastre omenesti. O privire rapida asupra istoriei si a actualului avant al fundamentalismului si intolerantei religioase ar fi mai mult decat suficienta pentru a clarifica acest adevar.

De asemenea, la nivel mondial, un numar tot mai mare de oameni se trezesc la realitatea ca suntem parte din natura, si nu separati de ea. Iar pentru ei, disparitia unei specii nu este un lucru lipsit de importanta. Pentru acest grup, viata este o responsabilitatea sacra, iar nevoia de a avea grija de Pamant si de vastul sau ecosistem este un adevar evident.

Altii se trezesc din transa realitatii tridimensionale, realizand ca viata noastra si ceea ce suntem noi cu adevarat inseamna mult mai mult decat
i-ar placea culturii noastre sa credem.

Iar acestea sunt doar cateva aspecte la care noi, primatele umane, ne trezim.

Poate ca Hatorii au dreptate. Poate ca exista un val de energie evolutionista, care se misca peste tot prin spatiul nostru. Si poate ca, dupa cum spun ei, ne aflam in mijlocul unei experiente marete a€“ evolutia constiintei intrupate in materie.

Dar, oricare ar fi motivele, mi se pare ca tot mai multi dintre noi aleg sa nu apese pe butonul de adormire al Ceasului nostru Cosmic Desteptator. Si, in loc sa continue sa ramana inconstienti, tot mai multi dintre noi aleg actul radical, curajos si temerar de a se trezi din Marele Somn al Mayasilor si din duhoarea civilizatiei noastre.

Oricine poate ghici ce se va intampla, atunci cand intreaga lume se va trezi.

Tom Kenyon

vasi67
04-May-2010, 09:57 PM
Aveti mai jos un channeling , pe care-l primesc lunar de la grupul respectiv.
linkurile cu melodii si explicatii in urmatorul post


---------------------------------------------------------------------
UN MESAJ PLANETAR DIN PARTEA HATORILOR,
TRANSMIS PRIN TOM KENYON

Oportunitati de evolutie in interiorul Nodului de Haos

In acest mesaj planetar, ne referim la amploarea tot mai mare a Nodului de Haos in care ati intrat.

Comunicarea noastra se concentreaza asupra efectelor subtile si mai putin subtile asupra constiintei, ca rezultat a schimbarilor care se petrec la nivel planetar. Dupa cum am spus in comunicarea noastra anterioara, sunt tot mai dificil de previzionat cu precizie evenimentele seismice si vulcanice, fiindca ati intrat intr-o etapa extrem de volatila.

In luna octombrie a anului trecut, noi prevedeam ca urma sa intrati intr-un Nod de Haos care va crea niveluri tot mai mari de haos, iar conducerile si institutiile vor avea mari dificultati in lupta cu acestea Si, intr-adevar, acest lucru se petrece, de la tipare extreme si aberante ale vremii, peste tot in lume, la o intensificare acuta a activitatii seismice sau actuala eruptie a vulcanului islandez. Aceste manifestari diferite ale Nodului de Haos vor continua sa se inteteasca si sa interactioneze in moduri creative si impredictibile.

Mesajul nostru nu se refera la provocarile de natura fizica cu care va veti confrunta pe masura ce Nodul de Haos devine tot mai mare, ci mai degraba, la oportunitatile evolutioniste care va asteapta, daca sunteti pregatiti sa le revendicati.

In primul rand, haideti sa presupunem o idee care poate fi noua pentru unii dintre voi, dar cunoscuta de multa vreme de catre altii.

Daca aruncam o privire de ansamblu asupra Pamantului, vedem ca el este asemenea voua, o figura geometrica de lumina in forma de ou. Ca si voi, Pamantul are canale pentru energia subtila. In corpul vostru, aceste canale pentru energia subtila sunt cunoscute sub denumirea de meridiane, fiind legate de forta vietii organelor voastre vitale, sau sub numele de nadis-uri, un sistem mai complex si mai subtil de canale energetice legate de chakre.

Pamantul dispune de propria sa retea de canale de energie subtila. Unele dintre acestea se numesc linii Ley (ley-lines). Acestea sunt canale pentru curgerea energiei subtile prin corpul Pamantului, similar canalelor voastre de energie subtila. Insa, desigur, energiile care se misca prin interiorul Pamantului sunt mult mai puternice decat cele care se misca in interiorul corpului vostru. Dar, de buna seama, exista o stransa legatura intre meridianele/ nadis-urile voastre si liniile Ley ale planetei.

Planeta voastra intra intr-o noua faza a procesului sau de inaltare, fapt semnalat de multi factori, dintre care pe unii ii puteti detecta, iar pe altii nu. Doi dintre acesti factori au de a face cu miscarile tectonice si activitatea vulcanica.

Inaintea unui cutremur sau a unei eruptii vulcanice, are loc o miscare masiva a energiei subtile care circula prin liniile Ley ale Pamantului (in preajma unui eveniment seismic). Aceasta miscare a energiilor subtile are loc inainte de aparitia miscarilor tectonice. Miscarile tectonice sunt cele care genereaza activitatea seismica, dupa cum a stabilit in mod clar stiinta voastra. Insa, inaintea unui cutremur, afluxul de energie subtila de-a lungul meridianelor (liniilor Ley) se realizeaza cu ore, zile si chiar saptamani inainte de producerea cutremurului sau a eruptiei vulcanice in sine. El este vestitorul evenimentului fizic. Iar noi ne referim la aspectul energetic al activitatii seismice si vulcanice, fiindca aceste fluctuatii de la nivelul meridianelor Pamantului sau al liniilor Ley sunt cele care va afecteaza in mod direct.

Multi dintre voi simtiti reactii rezonante in corpurile voastre; cand energia subtila legata de un viitor cutremur sau de o viitoare eruptie vulcanica se misca printr-una dintre liniile Ley ale Pamantului, poate aparea o miscare corespunzatoare in sistemul vostru de meridiane. Este ca si cum ati deveni un barometru pentru ceea ce urmeaza sa se petreaca. Unele persoane sunt mai sensibile decat altele si, de aceea, efectele vor fi mult mai pronuntate la acestea dintai. Persoanele sensibile pot reactiona la energetica subtila a schimbarilor Pamantului, de la o distanta de mii de mile fata de evenimentul in sine. Dar, chiar si aceia care sunt mai putin sensibili pot resimti efectele. Intrucat activitatea seismica si vulcanica se intensifica, multi dintre voi resimtiti o crestere a acestor reactii rezonante bizare in corpurile voastre. Si la aceste aspecte ne vom referi acum.

Noi intelegem si recunoastem consecintele cumplite ale activitatii seismice si vulcanice din realitatea voastra tridimensionala, dar am dori sa stiti ca aceleasi evenimente creeaza deschideri energetice, portaluri evolutioniste in care puteti patrunde.

Ele vestesc nu numai schimbarile de la nivelul scoartei Pamantului fizic; ele sunt vestitorii transformarii constiintei umane si planetare.

In continuare, vom descrie unele dintre efectele la nivel fizic si emotional pe care le produc aceste energii subtile legate de activitatea seismica. Amintiti-va ca, atunci cand un cutremur sau o eruptie vulcanica sunt iminente, are loc o curgere de energie subtila prin meridianele sau liniile Ley ale Pamantului, in perioada premergatoare producerii acestor evenimente. Simultan, au loc reactii rezonante in corpurile voastre fizice, mai ales in cazul acelor persoane sensibile la astfel de fenomene. Atunci cand are loc o miscare a acestei energii subtile prin propriul vostru sistem de meridiane, se pot manifesta tot felul de fenomene ciudate.

Acestea includ, dar nu se limiteaza la: intensificarea unor probleme legate de memoria pe termen scurt, episoade de bufeuri si frisoane temporare, disconfort fizic inexplicabil si chiar dureri care par sa apara fara motiv, iar apoi dispar.

De asemenea, puteti avea momente in care vi se perinda prin minte toate problemele. Iar episoadele de scadere subita a nivelului energetic se vor inmulti. In aceste stari energetice ciudate, va veti simti ca si cum sunteti brusc lipsiti de energie. Am vorbit despre aceste stari si in mesajul precedent, dar tot mai multi oameni se vor plange de oboseala, epuizare, si, totodata, de incapacitatea de a avea un somn odihnitor. De asemenea, se vor inmulti starile de somnolenta. Daca va aflati in locuri in care va puteti intinde sau, puteti, cel putin, sa inchideti ochii, aceasta este cea mai buna modalitate de a trece peste aceste fenomene specifice. Cand aceste stari se manifesta des, dar nu continuu, poate fi vorba de un efect al fluxului de energie subtila din sistemul energetic al Pamantului.

Acestea sunt timpuri in care Pamantul insusi isi transforma nivelurile de constiinta planetara, iar voi va puteti atarna de pulpana lui, ca sa zicem asa. Cata vreme Pamantul insusi isi transforma constiinta, in aceste momente, puteti intra si voi in stari profunde de constiinta. Sfatul nostru este sa va detasati de lume si sa va abandonati experientei de a va cufunda in lumea voastra launtrica. Unii vor reusi sa patrunda in realitatea lumii launtrice, proces care are imense efecte vindecatoare si datatoare de putere. Altii nu vor simti decat ca sunt |scosi din circuit| si nu-si vor mai aminti ce anume se intampla. Dar, daca va puteti permite sa va odihniti in acele momente, chiar in mijlocul activitatilor voastre zilnice, veti beneficia foarte mult.

Uneori, unii dintre voi ati putea avea reactii opuse acestora. Ati putea simti cum corpul vostru intra intr-o stare de agitatie, aparent fara niciun motiv, ca si cand metabolismul s-ar accelera. Daca veti fi constienti de energiile subtile, veti observa ca aceste stari sunt generate de corpul vostru subtil de energie (cum este KA), ce vibreaza cu mai multa intensitate decat de obicei. Aceasta senzatie de accelerare vibrationala poate dura putin sau chiar cateva ore. In aceste stari accelerate de constiinta puteti experimenta o descarcare de informatii cosmice si/sau de Lumina spirituala. De asemenea, ati putea simti ca se deschid, in mod spontan, noi canale de energie subtila in corpurile voastre, fapt care determina amplificarea fluxurilor de energie subtila ce trec prin aceste canale. Oricat de ciudate ar parea aceste stari ale corpului si mintii, ele sunt adevarate linii de start catre evolutie. Din pacate pentru ritmurile voastre biologice de pe parcursul zilei, aceste stari unice apar, adesea, in momente nepotrivite. Daca le puteti intelege si stiti ca ele sunt daruri pentru evolutie, puteti beneficia enorm de pe urma lor.

In timp ce Holonul Echilibrului si Holonul Inaltarii - transmise in comunicarile anterioare a€“ va pot fi de folos in mod cert (si pot fi activate spre binele vostru), nu exista nicio posibilitate de a scapa de efectele fizice ale acestor evenimente seismice asupra corpului si constiintei voastre. Asadar, recomandarea noastra este sa le imbratisati, in loc sa le opuneti rezistenta. Acceptati-le asa cum sunt a€“ niste oportunitati de evolutie.

Prin intermediul acestei comunicari, va oferim Acordajul Dimensional al Inimii. La sfarsitul acestui mesaj, veti gasi un link unde puteti accesa aceasta meditatie prin intermediul sunetelor. Acesta este un acordaj special, fiindca el vine din viitor si reprezinta o energetica a Pamantului inca inexistenta in prezent.

Va sugeram sa ascultati in acelasi mod ca in cazul Acordajului Dimensional al Glandei Pineale. In timp ce ascultati, fixati-va atentia in chakra inimii si imaginati-va ca sunetele ies in afara din centrul energetic al inimii. Acest cod al Inaltarii va va ajuta la stabilizarea inimii si la atingerea unei stari de alinare si confort, dintr-un aspect viitor al Pamantului vostru. Scopul sau este sa va sustina in timpul evenimentelor haotice si volatile care se desfasoara in fata voastra. Sunetele sunt esenta vibratorie a noului Pamant, a unui Pamant inaltat. Este promisiunea unei noi lumi, iar voi purtati semintele acelei lumi in profunzimea inimilor voastre.

Indiferent de locul in care va aflati pe Pamant, de conditia voastra in viata sau de circumstantele cu care va confruntati, daca veti imbratisa ceea ce se dezvaluie in fata voastra ca pe un dar pentru evolutie, nivelul vostru de constiinta va creste si veti trece, cu gratie si umor, prin portalul care este Nodul de Haos.

Hatorii
15 aprilie 2010

vasi67
04-May-2010, 10:00 PM
Acordajul Dimensional al Inimii

Acest subiect referitor la ceea ce salasluieste dincolo de valuri ma duce la Acordajul Dimensional al Inimii mentionat in acest Mesaj si la acea poveste ciudata si amuzanta despre modul in care i-au dat viata Hatorii.

Atunci cand Hatorii m-au informat ca doreau ca eu sa inregistrez Acordajul Dimensional al Inimii, mi-au spus ca acele coduri de sunete imi vor fi aduse din viitor. Si ca aceste coduri speciale de sunete il vor conecta pe ascultator cu un Pamant din viitor, nu cu Pamantul de acum.

Si mi-au mai spus ca ei ar aduce aceste sunete inainte, asa cum s-a intamplat cu sunetele transmise in ultima vreme, pe la 3 dimineata, ca sa fiu cat mai exact.

Asadar, cateva zile mai tarziu, ei m-au trezit la ora 3 si au inceput sa descarce tiparele de sunete in studioul meu. Inregistrarea a durat vreo 5 zile, iar fiecare sesiune se incheia odata cu ivirea zorilor.

Lucrul cel mai ciudat, pe langa insistenta lor ca aceste coduri de sunete vin din viitor, a fost faptul ca sase dintre cei treisprezece Hatori care formeaza grupul meu au fost prezenti (ii percepeam prin clarvedere) atat la inregistrare, cat si la mixajul sunetelor in forma lor finala. Acest lucru nu se mai intamplase inainte.

Odata ce am armonizat tiparele energetice pe care ei doreau sa le exprim prin sunete, mi-au armonizat vocea, spunandu-mi, literalmente, cand sa imi schimb vibrato-ul sau cand sa-mi modific sunetele vocii s.a.m.d. Din nou, acest lucru nu se mai intamplase niciodata inainte. Ca sa fiu clar, atunci cand aduc sunete dintr-o anumita sursa, eu le exprim aproape simultan, dar, de obicei, nu sunt intr-o comunicare continua in timp ce dau glas sunetelor, iar fiintele care reprezinta sursa nu se afla, prin perceptia mea de clarvedere, chiar alaturi de mine, spunandu-mi cum sa procesez acele sunete.

Cand a venit vremea sa mixez cele 16 piste audio vocale intr-un singur fisier audio final, ei au fost din nou foarte insistenti. In toate acestea, a existat si un moment plin de umor pentru mine, pe langa impresia ciudata ca am langa mine sase Hatori, inalti de 12-14 picioare, inghesuiti in micul meu studio de sunet. Ori de cate ori incepeam sa adaptez un multiplicator, sa plasez un sunet in campul stereo, sau sa adaptez volumul unui anumit fisier audio in raport cu toate celelalte, ei ma informau ca aceasta inregistrare trebuia realizata in conformitate cu estetica lor, nu cu a mea. Ei au continuat sa-mi explice ca acele coduri de sunete erau, literalmente, din viitor, si ca de aceea nu mi se parea tocmai in regula acel Acordaj.

Am vrut sa modific Acordajul, astfel incat sunetele sa se potriveasca cu simtul meu estetic. Dar, ei au insistat sa spuna ca sunetele erau acordate cu simtul lor estetic si cu o viitoare realitate de pe Pamant. In cele din urma, ei mi-au spus ca Acordajul va capata inteles si pentru mine, dar, deocamdata, trebuia sa am incredere in ei.

Astfel, am creat acest Acordaj urmand instructiunile lor precise. Ei au spus ca lansarea acestui cod special de sunete pentru Inaltare va corespunde unei energetici planetare majore, care ii va ajuta pe cei care il asculta sa se acordeze la un nou Pamant si la un nou tipar de vibratie a vietii.

Atunci cand ascult acest Acordaj Dimensional al Inimii special, cu atentia focalizata in chakra inimii, adesea simt o geometrie complexa care se roteste in centrul inimii. Un portal asemanator unei gauri sapate de un vierme in spatiu si timp se deschide inaintea mea si simt ca un nou Pamant pluteste prin spatiu. Adeseori, sunt puternic influentat de sunetele emise de balene, care sunt o parte intima a acestui Acordaj; uneori, simt cum rasuflarea lor patrunde in inima mea larg deschisa. Alteori, am senzatia ca sunetele lor ma conecteaza cu o linie energetica ce se afla atat pe Pamant, cat si dincolo de el.

Imi imaginez ca cei care il vor asculta vor experimenta aceste sunete in moduri unice pentru ei, fiindca perceptia este un atribut al celui care percepe.

Eu am ascultat Acordajul Dimensional al Inimii in tandem cu Acordajul Dimensional al Glandei Pineale. Aceasta combinatie (am ascultat Acordajul Inimii, urmat de Acordajul Glandei Pineale) este extrem de puternic. Dar, trebuie sa fiti constienti ca daca ascultati mult timp aceste doua Acordaje, este posibil sa experimentati ceea ce eu numesc o detoxifiere psiho-spirituala, care este, in esenta, o curatare de forme-gand limitative, de emotii negative si, in unele cazuri, o eliberare a amintirilor reprimate.

Acordajul inimii:
https://tomkenyon.box.net/shared/75iaxtpf6r?utm_source=Hathors+Messages+through+Tom +Kenyon&utm_campaign=a06b43a7c8-Hathors_4_264_26_2010&utm_medium=email

Acordajul glandei pineale:
https://tomkenyon.box.net/shared/b0xc8la6j5?utm_source=Hathors+Messages+through+Tom +Kenyon&utm_campaign=a06b43a7c8-Hathors_4_264_26_2010&utm_medium=email

IREAL
04-May-2010, 11:10 PM
Multumesc Vasi67 ...exact genul acesta de materiale le astept in cadrul acestei sectiuni dar mai ales de la tine...

Daca tot am inceput sa legam si cu partea practica teoria... in cazul de mai sus prin sunete.... doresc sa va expun si un material despre rugaciune evaluat ca putere... sa nu mi-o luati in nume de rau ca o postez aici... dar cred ca aici este locul ei....cine doreste poate invata cate ceva din ierarhizarea rugaciunilor si modul in care poate sa se desavarseasca.Doresc sa subliniez ca acesta este un mod dintr-o multitudine de abordari posibile in calea evolutiei noastre spirituale. Gasesc ca benefica combinarea mai multor moduri.

"Cand noi zicem o rugaciune cu limba si o intelegem cu mintea si o simtim cu inima, ea devine sferica, rotunda, in miscarea sufletului nostru. Aceasta rugaciune este mult mai desavarsita si se numeste rugaciunea inimii.
Dar o sa ma intrebati: Rugaciunea inimii este cea mai inalta? Nu! Sunt rugaciuni si mai inalte decat a inimii. Dar la rugaciunea inimii, zice Sfantul Isaac Sirianul, de abia ajunge unul din zece mii. Iar la rugaciunea care-i mai sus decat a inimii, de abia ajunge unul din neam in neam; asa de inalta este rugaciunea care trece peste cea a inimii. Si care sunt treptele mai sus de rugaciunea inimii?
Prima este rugaciunea numita De sine miscatoare. De ce se cheama asa? Cand s-a intarit rugaciunea in inima, adica "Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul!", de la o vreme inima se roaga fara sa zica limba cuvinte. Este ceea ce spune la "Cantarea Cantarilor", in Biblie: Eu dorm si inima mea vegheaza. Stii cum este atunci rugaciunea noastra? Asa cum ai intoarce un ceas si apoi el merge singur.
In aceasta treapta ajungi la ceea ce spune marele Apostol Pavel: Neincetat va rugati (I Tes. 5,17). Ni s-ar parea ca Apostolul Pavel zice aici ceva mai presus de puterea noastra. "Cum sa ma rog neincetat? Dar eu mananc. Ma pot ruga cand mananc? Dar eu vorbesc cu oamenii. Ma pot ruga?" Te poti, daca vrei!
Omul care a ajuns la rugaciunea de sine miscatoare, oriunde ar fi, inima lui se roaga permanent. Daca-i in avion, daca-i in tren, daca-i in fabrica, daca-i la gara, daca-i pe drum, daca doarme, inima lui se roaga neincetat. Aceasta rugaciune, cand ajunge sa fie "de sine miscatoare", toata viata omului este o rugaciune. Orice lucreaza pe pamant, el tot timpul se roaga.
Apostolii nimic n-au invatat mai presus de puterea noastra. Cand a zis Apostolul Pavel: Neincetat va rugati, cel ce ajunge la "rugaciunea de sine miscatoare", implineste cuvantul lui. El daca mananca, inima lui se roaga, cand vorbeste cu oamenii, are in taina alta gura: gura cea de foc a Duhului Sfant din inima lui. Cu aceea vorbeste cu Dumnezeu. Este "gura Duhului", cum o numeste Vasile cel Mare. Un asemenea om, care a castigat "rugaciunea de sine miscatoare", orice-ar face el, inima lui se roaga. Aceasta este a patra treapta a rugaciunii.
Este si o alta treapta mai inalta decat aceasta: rugaciunea cea vazatoare. Care este aceasta? Ai vazut pe Sfantul Antonie cel Mare? De-acolo, din muntele lui, din Tebaida, unde era el in Egipt, se ducea cu mintea la Sfantul Amonie, alt sihastru mare. Acela iesise din viata si sufletul lui era dus de ingeri la cer. Si el a inceput a se inchina. Si l-au intrebat calugarii: "Parinte, de ce te inchini?" Si el a raspuns: "Fratele nostru Amonie, marele stalp al cerului si al pamantului, se duce la cer si m-am inchinat sufletului lui".
Si era mare distanta de la Sfantul Antonie pana la muntele lui Amonie, insa Antonie vedea sufletul lui Amonie cum este ridicat de ingeri la ceruri cand a iesit din trup. Asta inseamna oameni inainte-vazatori sau cu minte inainte-vazatoare de Dumnezeu!
Cand ajunge omul sa fie inainte-vazator de Dumnezeu, el are aceasta rugaciune numita "vazatoare". Deci, se suie cu mintea asa de tare, ca el vede aici unde suntem noi, cati demoni sunt - ca sunt multi - si cati ingeri sunt. Pe toti ii vede. Si vede pe cel ce si-a curatit inima, vede si gandurile; gandurile ce le gandeste fiecare. Atat de curata devine mintea lui, ca iti spune ce gandesti tu, ce gandeste celalalt. La fiecare le stie gandurile. Ai vazut la Mantuitorul: Stiind gandurile carturarilor si ale fariseilor, a zis: Ce ganditi rele in inimile voastre? Ce este mai usor a zice? Ridica-te si ia-ti patul tau si umbla? Sau a zice: iarta-ti-se pacatele? Se uita si vedea gandurile lor.
Deci, la masura aceasta ajunge omul care are rugaciunea de sine vazatoare. Stie gandurile la toti care sunt de fata. Vede duhurile rele, vede ingerii si pe toti care se ingrijesc de mantuirea noastra aici.
Dar este si alta treapta de rugaciune mai inalta, a sasea: Rugaciunea in extaz sau in uimire. Prin aceasta, in vremea rugaciunii, omul se rapeste cu mintea la cer, fata lui se face ca focul si mainile si degetele lui ca facliile de foc si nu mai este pe pamant cu mintea, ci numai in cer.
Ultima rugaciune, mai inalta decat cea in extaz, este: Rugaciunea cea duhovniceasca. Aceasta este a saptea. Rugaciunea duhovniceasca nici nu se mai cheama rugaciune. Ea, dupa toti dumnezeiestii Parinti, se cheama vedere duhovniceasca si Imparatie a cerului. La fel zice si dumnezeiescul Parinte Isaac Sirul."

sammy11
04-May-2010, 11:44 PM
Iti multumesc Vasi67 pentru ceea ce ai postat, sper sa nu fiu inteleasa gresit, atasez link-ul blogului care imi este drag, unde gasiti si cateva carti minunate...! sper sa va fie de folos! pace, lumina si iubire!!http://armadaa.blogspot.com/2010/05/oportunitati-de-evolutie.html

sammy11
05-May-2010, 12:09 AM
Pentru a va acorda la matricea universala, postez un link, unde puteti citi si invata, ceea ce multi nu stiu ca este o adresare corecta, si reala catre matricea divina. .. sper sa va fie de folos! Acest mod de "rugaciune" este cea care poate vindeca boli, dar si puterea de a afla dincolo de mintea umana, adevaruri pe care le puteti afla si singuri.. !! trezirea noastra, , evolutia noastra, este privita si luata in seama si de cei care ar fi trebuit sa ne invete multe lucruri, insa bucuria lor este cu mult mai mare, cand singuri reusim sa ne intelegem , sa ne acordam , sa ne repliem altor aspecte de viata din alta parte, pe care candva le-am trait, insa acum sunt uitate.. ! sa va fie de folos!!! va imbratisez cu mult drag. dragii mei!!http://www.scribd.com/doc/18358977/Scrisoaremanifest-Inuaki

Nae
05-May-2010, 06:08 AM
Laudat fie Isus!
Multumesc Vasi67 ...exact genul acesta de materiale le astept in cadrul acestei sectiuni dar mai ales de la tine...

Daca tot am inceput sa legam si cu partea practica teoria... in cazul de mai sus prin sunete.... doresc sa va expun si un material despre rugaciune evaluat ca putere... sa nu mi-o luati in nume de rau ca o postez aici... dar cred ca aici este locul ei....cine doreste poate invata cate ceva din ierarhizarea rugaciunilor si modul in care poate sa se desavarseasca.Doresc sa subliniez ca acesta este un mod dintr-o multitudine de abordari posibile in calea evolutiei noastre spirituale. Gasesc ca benefica combinarea mai multor moduri.Ar fi benefica o combinare a mai multor moduri daca ar duce toate in aceeasi directie si eu gasesc ca metoda propusa de tine, IREAL, adica rugaciunea, este garantat folositoare evolutiei spirituale, spre deosebire de cele... asteptate de tine; spun asta dupa ce le-am citit si pe cele la care faci referire.
Nu va lasati amagiti de linkuri dubioase pentru ca acceptarea unei tenatatii este deja (i)responsabilitate personala.
Atentie, diavolul nu e negru, ci "jmecher"! Ca sa seduca, isi "pune" aceeasi culoare cu cel ce se jura ca se fereste. Daca cineva e verde, se face verde ca sa fie acceptat, daca e maro, se face maro...

Sunt foarte reticent fata de..."nodul de haos", de icniturile din acordajul inimii, de inuaki, de... mai multe, spre deosebire de rugaciuni.

vasi67
05-May-2010, 07:47 AM
Nu va lasati amagiti de linkuri dubioase pentru ca acceptarea unei tenatatii este deja (i)responsabilitate personala.
Atentie, diavolul nu e negru, ci "jmecher"! Ca sa seduca, isi "pune" aceeasi culoare cu cel ce se jura ca se fereste. Daca cineva e verde, se face verde ca sa fie acceptat, daca e maro, se face maro...

Sunt foarte reticent fata de..."nodul de haos", de icniturile din acordajul inimii, de inuaki, de... mai multe, spre deosebire de rugaciuni.

Nae, sunt de acord cu tine 100%.
Eu cred ca trebuie sa citesti din tot si sa pastrezi ce crezi ca este bun pentru tine.
In linkurile de mai sus, nu se regaseste toata lumea. Si asa este bine.
In principal, indiferent ce faci trebuie sa simti cu inima.
Poti sa te rogi singur la tine acasa sau intr-un colt de biserica. Poti sa spui doar 3 cuvinte si pot fii de ajuns pentru tine.
Am intalnit persoane care doar citeau din biblie Psalmii si se simteau minunat.
Am vazut grupuri de rugaciune (nu catolici sau ortodocsi) care se intalneau si se rugau in felul lor. Era ceva mirific ce bucurie se simtea in camera.

vasi67
05-May-2010, 08:05 AM
Pentru a va acorda la matricea universala, postez un link, unde puteti citi si invata, ceea ce multi nu stiu ca este o adresare corecta, si reala catre matricea divina. .. sper sa va fie de folos! Acest mod de "rugaciune" este cea care poate vindeca boli, dar si puterea de a afla dincolo de mintea umana, adevaruri pe care le puteti afla si singuri.. !! trezirea noastra, , evolutia noastra, este privita si luata in seama si de cei care ar fi trebuit sa ne invete multe lucruri, insa bucuria lor este cu mult mai mare, cand singuri reusim sa ne intelegem , sa ne acordam , sa ne repliem altor aspecte de viata din alta parte, pe care candva le-am trait, insa acum sunt uitate.. ! sa va fie de folos!!! va imbratisez cu mult drag. dragii mei!!http://www.scribd.com/doc/18358977/Scrisoaremanifest-Inuaki

Sammy, ceea ce ai postat tu aici este fff. adevarat.
Ca sa ai o vibratie peste 8, trebuie sa ai minim 3 maiestrii in reiki, sau alte sisteme, sau sa fi un calugar practicant.
Ffff. putini preoti au vibratie peste 8. Gasiti asa ceva pe la manastiri sau preoti batrani care s-au dedicat rugaciunii. Adica nu mai fac slujbe cu populatia. Adica , mai pe romaneste, "trebuie sa faca ce zice popa".
Si pentru cei care au ajuns cu vibratie peste 8, trebuie sa si-o mentina. Vibratia poate sa scada f usor.
Cei care stiu radiestezie si infoenergetica, pot verifica cu ansa.
Pendulul personal este o chestie destul de dificila pebtru un incepator, dar nu imposobila.
Eu l-am experimentat si o mai fac daca sunt undeva si nu am ansa sau pendulul cu cristal, la mine.
este f imprevizibil si daca nu iti faci un cod de comunicare poti sa fi pacalit usor.
Un sfat pentru cei care vor sa incerce: relaxati-va, rugati-va cum stiti voi. Cand va simtiti linistit si aproape plutit, atunci puneti intrebari. Prima data faceti un acordaj (cod de lucru), ca sa stiti ce inseamna Da su Nu si cum va miscati. Puneti intrebari test. de ex: numele meu este.....?, sau eu am 12 ani? Si vedeti cam cat va miscati.
Miscare fata/spate este suava si lina. abia perceptibila. Trebuie sa fiti cu, corpul intr-un echilibru relativ.
Sa nu va asteptati sa va impinga cineva de la spate :)
Spor la treaba.

vasi67
05-May-2010, 08:09 AM
Daca tot am inceput sa legam si cu partea practica teoria... in cazul de mai sus prin sunete.... doresc sa va expun si un material despre rugaciune evaluat ca putere... sa nu mi-o luati in nume de rau ca o postez aici... dar cred ca aici este locul ei....cine doreste poate invata cate ceva din ierarhizarea rugaciunilor si modul in care poate sa se desavarseasca.Doresc sa subliniez ca acesta este un mod dintr-o multitudine de abordari posibile in calea evolutiei noastre spirituale. Gasesc ca benefica combinarea mai multor moduri.
"

F bun materialul despre ierarhizare.

sammy11
05-May-2010, 12:58 PM
Draga Vasi67, da , este si ar fi fost adevarata" teoria" cum ca .... doar cei care au o vibratie peste 8, pot sa acceseze si sa comunice" cu matricea divina! D e curand, am descoprit ca oameni care nu au avut in viata lor , un m aestru reiki, si nici nu frecventau regulat manastiri, biserici, au reusit foarte simplu sa se acordeze la matrice. , este un experiment care nu mai necesita ca omul sa aibe vibratia crescuta,. ci depinde de alti factori , care ii pot aduce la aceasta comuniune , car si modul cum se acceseaza matricea, s-a schimbat de la o perioada la alta! constat cu uimire, ca majoritatea celor ce au acces la matrice. sunt oameni simpli, dar cu o constiinta ridicata , cu credinta ca mai exista si altceva in afara de religie, si iata cel mai important lucru pe care l-am constatat, este ca toti cei supusi la experiment, iubeau neconditionat tot ce se afla in jurul lor!!! da, se poate spune si asa , ca emisiile lor sa se afle pe o frecventa suficient de ridicata.. tot ceea ce trebuie unui om, nu sunt maestrii , initiati, ci chiar el , omul, care se poate determina singur pe ce vibratie se aflla!! A sadar, cei care doresc sa incecrce cum se poate comunica cu matricea divina.. pot face acest test, iar asa cum spui si tu, este corect sa intrebam anumite date .. numele real al nostru.. sau depinde de ce doreste fiecare, si se poate constata astfel, daca ceea ce ei au accesat este real, sau nu!! Da, ca si la experimentele cu ansa, sau cu pendulul! multa iubire sa aveti in inimile voastre!

IREAL
05-May-2010, 01:03 PM
[QUOTE=Nae;45697]Laudat fie Isus!Ar fi benefica o combinare a mai multor moduri daca ar duce toate in aceeasi directie si eu gasesc ca metoda propusa de tine, IREAL, adica rugaciunea, este garantat folositoare evolutiei spirituale, spre deosebire de cele... asteptate de tine

Nae asteptarile mele sunt de a vedea cat mai multe metode practice de trezire spirituala ...minunat ar fii daca am vedea totul... pentru a imi putea face o imagine de ansamblu. Doresc sa iti spun ca evolutia spirituala in viziunea mea este de a vedea intregul si nici decum de a ramane doar cu vederea dintr-o perspectiva abstracta uneori..
Inchipuieti ca noi toate sufletele ce se chinuie sa razbata inspre lumina lui Dumnezeu creatorul am fii inchise intr-o hala imensa ( Hipermarchet) cu toate bunataturile puse pe rafturi de jos pana sus . Ni se da o lanterna ( cunoasterea de sine) si ni se stinge lumina in hala pentru a invata singuri drumul catre iesire. In fata noastra vedem doar cat putem noi lumina cu lumina noastra, atat si intelegem dar ne lipseste privirea de ansamblu..... faptul ca reusesti sa luminezi mai tare iti va deschide o perspectiva mai mare si tot asa pana cand te ridici pe cea mai inalta treapta si reusesti sa privesti intregul ansamblu, fiind in acel moment tu insuti o lumina.
Revenind la atentionarea data de tine in mod cert trebuie sa ai discernamant pentru a vedea adevarul de minciuna , calea buna de fundatura. Dar asta tine de revelatie si de indrumare.....nimic nu este intamplator. Nu este binevenita opunerea de a prezenta si alte metode.... eu personal le gasesc benefice si crede-ma , chiar stiu ce vorbesc.

vasi67
05-May-2010, 02:09 PM
Deaga Vasi67, da , este si ar fi fost adevarata" teoria" cum ca .... doar cei care au o vibratie peste 8, pot sa acceseze si sa comunice" cu matricea divina! D e curand, am descoprit ca oameni care nu au avut in viata lor , un m aestru reiki, si nici nu frecventau regulat manastiri, biserici, au reusit foarte simplu sa se acordeze la matrice.

Asa este.
Am masurat de curand niste persoane care nu faceau reiki si nici nu se prea duceau la biserica pt ca nu aveau timp.
Dar erau f "curate".
De ex: Una dintre persoane sta cu un batran si il ingrijeste cu toate ca ar putea sa plece oricand si sa-l lase la un azil.
Are parametrii radiestezici super. Are vibratia mare , DH-ul bun. Ip-ul mare. Egoul f mic (valori negative). Repet, nu merge la biserica si nu are decat 8 clase. De reiki sa nu mai vorbim. Dar e foarte credincioasa. Stie de la parinti cate ceva despre biblie si dumnezeu, tine posturile si sarbatorile.
A avut ea niste probleme Karmice cu batranul, dar am sfatuit-o sa nu plece, ca nu scapa. Gaseste pe altcineva si pateste la fel, pana se termina karma. M-a ascultat si s-au "ars". Acum e curata si poate sa evolueze spre lumina.
Asa ca ai dreptate. Daca traim in iubire si respectam cele 2 poruci ale lui IIsus, eu zic ca e ok.

pic
05-May-2010, 07:02 PM
Foarte interesant Mobel.

Multumim tare mult.


[QUOTE=vasi67;44452]Sammy, este mult de vorbit despre reiki. Eu am cateva maiestrii. Dar cred ca cel mai bine este sa urmarim o expunere despre Gradele 1 si 2 de Shamballa ale domnului Argeseanu.
Sunt interesante si o sa gasim multe explicatii. Chiar si simbolurile.

Sunt 12 parti a cate 10 minute.

http://www.youtube.com/watch?v=8j1Xyyl88-Q

Un material pe care l-am urmarit cu mare interes, un plus de cunoastere, pentru mine, informatii noi, explicatii si corelatii.
Cu drag,
Mobel

Mobel
05-May-2010, 08:03 PM
Draga Pic, postarea filmuletului nu am facut-o eu ci Vasi 67. In momentul in care am vrut sa scriu cateva randuri am gresit si nu a aparut in chenar citatul.
In rest sunt in asentimentul tau, foarte interesant materialul si multumim pentru el.
Cu drag,
Mobel

pic
05-May-2010, 09:56 PM
In orice caz Mobel, multumesc pentru corectitudinea ta si revin cu MULTUMIRI pentru VASI 67, si te-as ruga VASI 67 daca ai si continuarea caci a fost foarte interesant.

adi-gj
05-May-2010, 10:05 PM
Buna seara dragilor, as vrea sa spun doar ca la baza tuturor experientelor si experimentelor divine , trebuie sa stea iubirea neconditionata a vietii in general , de aceea a gasit Vasi 67 valori atit de ridicate la persoane de altfel comune. aplicau iubirea neconditionata, nu pe cea declarativa si declamativa, ci pe cea existentiala , cea primordiala care duce neincetat spre crestere energetica directa. si da secretul marilor invatati cind ajung la limita maxima suprema a unui permisiv uman, este manifestarea umana , deci OMUL. adica dumnezeirea suprema o reprezinta Omul , ciudat? Nicidecum , am fost creati dupa chipul si asemanarea sa. A cui? A Omului, a toate creator . cel primordial si unic celelalte persoane sint doar personaje ajutatoare si auxiliare , care ne calauzesc pe si spre omul dim fiecare acolo unde sta ascunsa saminta primordiala. .

Nicolae800
06-May-2010, 12:07 AM
Draga Nicolae, in prmul rand, iti urez si eu un bun venit pe acest forum. Am citit cu drag si interes postarile tale, mai ales experinetele deosebite pe care le-ai trait. Am urmarit cu interes primul documentar postat, care mi s-a parut f. interesant, informatii noi, o constientizare a ceea ce se intampla in jurul nostru, planuit si pus in practica din vechime, iar mesajul final mi-a placut f. mult - lupta noastra, a fiecaruia consta in "ce vei face tu" in plan individual - o invitatie la trezire spirituala.
Cu drag,
Mobel

Multumesc pentru urarile de bine Mobel, eu am ajuns la concluzia ca tehnologia ce ne momeste mintea si "cursa de... viteza" in care ne aflam ne rapeste mult din timpul pretios ce devine din ce in ce mai CONDENSAT. Nu mai acordam decat o minuscula parte din timpul unei zile pentru meditatie si rugaciune. Confortul iluzoriu ce luptam sa il creem pune si mai multe lacate pe usa temnitei in care sufletul nostru este inchis... oare vom mai gasi cheile la timp odata ce ne vom da seama ce am facut?

sammy11
06-May-2010, 12:25 AM
Draga Nicolae, daca ne ordonam timpul asa putin pe care il avem, o sa fie timp si de meditatie, rugaciune.. trebuiesc doar coordonate de noi! si mai avem timp apoi sa fim si aici impreuna unii cu altii!!! te imbratisez cu drag!

Nicolae800
06-May-2010, 01:04 PM
Draga Nicolae, daca ne ordonam timpul asa putin pe care il avem, o sa fie timp si de meditatie, rugciune.. trebuiesc doar coordonate de noi! si mai avem timp apoi sa fim si aici impreuna unii cu altii!!! te imbratisez cu drag!

Da, asa este, eu vorbeam in general, pentru ca in particular de exemplu, cine intra aici, pe forumul domnului Istrate, cred ca face un exercitiu de meditatie mai profund decat daca nu ar intra. Nu mai vorbesc de volumul informational pe care il asimilam aici si binenteles, calitatea informatiilor.
Toti membrii acestui forum sunt interconectati intre ei in nivelurile inalte ale constiintei si chiar daca putini dintre ei sunt constienti de acest lucru, fiecare poate observa cum forta si viteza creativitatii sinelui creste de la o zi la alta datorita, cred eu, coeziunii acestui grup special.
Cu drag, Nicolae.

dya
06-May-2010, 02:09 PM
as dori sa stiu si eu parerea voastra despre o coloana muzicala- healing music- pe you toube,care spun ei....este pentru trezirea intuitiei ,reparare ADN,ajuta la deschiderea celui de-al treilea ochi......pentru fiecare lucru in parte exista un anumit sunet(coloana sonora)de intensitate 741Hz.. etc,mi-a spus si mie cineva si am ascultat una! voi ce credeti!?exista asa ceva sau nu?

sammy11
06-May-2010, 03:23 PM
Draga Nicolae800, .. asa este cum spui! Am observat de-a lungul timpului, ca tot mai multi useri sunt interesati, dar si preocupati in a-si expune propriile opinii!! Incet. au reusit sa isi creeze si un "statut", pentru unii demn de luat in considerare!.. dar nu sti ca la inceputul acestui forum, eram doar cativa useri interesati sa aducem informatii asa cum puteam, iar pe parcurs, am ajuns sa apreciem si cele mai delicate fiinte care din bun simt, sau teama, nu voiau sa intervina deloc.. ! acum suntem mai "solizi" s-a pus un fundament, si fiecare isi cunoaste locul sau, ca la locul de munca!! este parca o datorie pe care ne-o facem, insa o facem cu multa daruire si iubire fata de cei care doresc sa cunoasca, sa afle, sa evolueze.. Anul trecut, am avut alt forum, unde inca nu se inchegase ceva clar, palpabil, acolo se confruntau suficienti useri, dupa interese mai mult sau mai putin de luat in considerare, deci nu ne regasisem acolo, apoi, in decembrie, am primit cadou de la admin un alt forum , abia ne gaseam aici toti cei care ne stiam de pe forumul vechi, insa bucuria a fost enorm de mare, deoarece incepeam sa ne simtim ca o familie asa mica.. insa cu inimi mari care puteau cuprinde aproape un univers! asa ne-am identificat noi aici, asa ne-am cunoscut, , asa vom ramane mereu, cei mai buni, cei mai dragi, si cei mai iubiti .. Am facut o mica istorie a noastra , nu este veche.. dar cred ca va fi trainica, in emotii, bucurii, impliniri, sentimente si tot ceea ce ar putea sa ne apropie mai mult! ... Asa ca , fi binevenit in familia noastra, care asa cum spui si tu, atunci cand cineva se concentreza la un raspuns pe care il va darui cuiva , automat, el evolueaza .. si evolueaza pe zi ce trece..!!! nu pierdem timpul.. ne identificam pe noi , ne pretuim!! .. te imbratisez cu mult drag!!!

sammy11
06-May-2010, 03:46 PM
as dori sa stiu si eu parerea voastra despre o coloana muzicala- healing music- pe you toube,care spun ei....este pentru trezirea intuitiei ,reparare ADN,ajuta la deschiderea celui de-al treilea ochi......pentru fiecare lucru in parte exista un anumit sunet(coloana sonora)de intensitate 741Hz.. etc,mi-a spus si mie cineva si am ascultat una! voi ce credeti!?exista asa ceva sau nu?

Draga Dya, ai inceredere in muzica si melodiile care te fac sa te simti ca intr-un vis frumos! ele ridica nivelul vibratiilor noastre,si mai au o mare capacitate de vindecare , de evolutie!!! este adevarat ca o ascult cu multa placere, si nu de putine ori, stiu si simt ca este coordonata de vointa divina!! o sa iti dau si un link de care poti beneficia ori de cate ori ai nevoie de liniste.. de a te regasi pe tine!!!http://www.trilulilu.ro/zott/651baf59fad0f8http://www.trilulilu.ro/flav23/f65eebd718f186

vasi67
06-May-2010, 03:56 PM
as dori sa stiu si eu parerea voastra despre o coloana muzicala- healing music- pe you toube,care spun ei....este pentru trezirea intuitiei ,reparare ADN,ajuta la deschiderea celui de-al treilea ochi......pentru fiecare lucru in parte exista un anumit sunet(coloana sonora)de intensitate 741Hz.. etc,mi-a spus si mie cineva si am ascultat una! voi ce credeti!?exista asa ceva sau nu?

Vrei o parere sincera? Este "vax...". Nu are nici o valoare. Acea frecvenat depinde de sistemul audio pe care tu il ai si de legatuar la net.
Youtube converteste fisierele mp3 si mod intr-un format personal minimizat care umbla si la frecventa.
Daca vroia sa faca o treba, posta fisierul mp3 si tu il downloadezi si il asculti la casti.
Linkuri-le lui Tom Kenyon asa sunt. Le downloadezi si le asculti la casti pe un PC cu audio bun.. Daca il asculti la boxe se altereaza.
Problema cu ADN-ul vroiam sa o ridic intr-un post separat , detaliat.
Dar in doua cuvinte cam asa stam:
"Modificarile " de ADN (spirale) nu se realizeaza in D3. Ele au loc in D5, asupra corpului astral. Ele se transmit in plan fizic D3, intr-o oarecare masura doar in baze (A, C, T si G). Cat esti tu de evoluata si pregatita, atat o sa simti si modificarile de ADN
Sa nu te astepti ca la analiza de sange o sa apara mai multe spirale (cum i-am mai auzit pe unii).
Daca sunt doritori voi da amanunte.

dya
06-May-2010, 04:41 PM
va multumesc pentru pareri,da, Vasi ma intereseaza orice amanunt pe care doresti sa-l impartasesti! .....ieri dupa ce am ascultat 2 din sunete m-a durut capul-fruntea vreo 4-5 ore....si nu le-am ascultat la maxim!

vasi67
06-May-2010, 08:36 PM
va multumesc pentru pareri,da, Vasi ma intereseaza orice amanunt pe care doresti sa-l impartasesti! .....ieri dupa ce am ascultat 2 din sunete m-a durut capul-fruntea vreo 4-5 ore....si nu le-am ascultat la maxim!

ATENTIE, LA TOT CE ESTE POSTAT PE NET.
Nu ascultati muzica ezoterica decat din surse sigure. Eu nu stiu decat 3. Pentru restul nu bag mana in foc.
Sa vedeti ce inseamna un mesaj subliminal.......
http://www.youtube.com/watch?v=IWPXlggyShs&feature=player_embedded#!

vasi67
06-May-2010, 08:38 PM
Este un pic mai lung, dar merita.


http://revolutiaiubirii.wordpress.com/category/glanda-pineala-al-treilea-ochi/

Andrea
07-May-2010, 07:40 AM
va multumesc pentru pareri,da, Vasi ma intereseaza orice amanunt pe care doresti sa-l impartasesti! .....ieri dupa ce am ascultat 2 din sunete m-a durut capul-fruntea vreo 4-5 ore....si nu le-am ascultat la maxim!

Draga Dya, iti recomand link-urile de mai jos. Sunt pt activarea inimii si glandei pineale , si ne sunt oferite cadou din dimensiunea a 5-a . Chiar ajuta, vei vedea .
https://tomkenyon.box.net/shared/75iaxtpf6r
https://tomkenyon.box.net/shared/b0xc8la6j5

dya
07-May-2010, 09:58 AM
multumesc Andreea!

vulture53
07-May-2010, 11:20 AM
http://www.energeticforum.com/psychic-paranormal/3910-dna-upgrade-ascension-everyone-audio-file.html
initial erau pe 2012evolution.com si solfeggiotones.com dar acum respectivele site-uri nu merg .Sunt testate personal si pot spune ca au efect dar trebuie ascultate 3-5 saptamani o data pe zi

IREAL
07-May-2010, 12:45 PM
http://www.energeticforum.com/psychic-paranormal/3910-dna-upgrade-ascension-everyone-audio-file.html
initial erau pe 2012evolution.com si solfeggiotones.com dar acum respectivele site-uri nu merg .Sunt testate personal si pot spune ca au efect dar trebuie ascultate 3-5 saptamani o data pe zi

Vreau sa certific si eu acest site.Este ok probat de mine si functioneaza.
Durata in care reuseste sa isi faca efectul depinde de la persoana la persoana.

Nicolae800
12-May-2010, 01:53 AM
Problema cu ADN-ul vroiam sa o ridic intr-un post separat , detaliat.
Dar in doua cuvinte cam asa stam:
"Modificarile " de ADN (spirale) nu se realizeaza in D3. Ele au loc in D5, asupra corpului astral. Ele se transmit in plan fizic D3, intr-o oarecare masura doar in baze (A, C, T si G). Cat esti tu de evoluata si pregatita, atat o sa simti si modificarile de ADN
Sa nu te astepti ca la analiza de sange o sa apara mai multe spirale (cum i-am mai auzit pe unii).
Daca sunt doritori voi da amanunte.

Eu doresc amanunte si eventual linkuri in legatura cu acest subiect. Din ceea ce am auzit eu, se pare ca si in plan fizic (3D) au aparut modificari structurale la nivel ADN, la unii copii.

Nae
12-May-2010, 04:18 AM
Laudat fie Isus!

"Modificarile " de ADN (spirale) nu se realizeaza in D3. Ele au loc in D5, asupra corpului astral...
Daca sunt doritori voi da amanunte.
Eu doresc amanunte si eventual linkuri in legatura cu acest subiect. Din ceea ce am auzit eu, se pare ca si in plan fizic (3D) au aparut modificari structurale la nivel ADN, la unii copii.M-ar interesa sa citesc amanunte pentru ca mi-am facut o parere referitoare la modificarile combinatiilor de gene din lantul de ADN care denota si modificari ale conceptiei de viata din aceasta rezultand pacatele, ele dovedind legatura dintre modificarile genetice si modificari de comportament; de pilda, s-a afirmat ca la homosexuali s-ar fi descoperit modificari genetice, fara sa fie specificate care anume.

Mie mi se pare logica o asemenea abordare, chiar daca nu se cunoaste inca un model ideal de ADN, cum banuesc ca ar trebui sa fi fost(sa zicem) ADN-ul lui Isus Cristos. Poate ca El a avut un ADN perfect in 3D, dar n-ar fi exclus sa-l fi avut deja configurat in 5D.

De ce e logica legatura dintre modificari genetice si comportament? Pentru ca sufletul este zamislit de Dumnezeu imaculat, dar sufletul este inchis intr-un trup cu metehne, aceste metehne fiind determinate de karma, metehne care sunt de fapt modificari genetice care dau modificari de comportament, iar aceste metehne impreuna cu puterea sufleteasca de a se opune, definesc destinul care se dovedeste astfel ca e prestabilit.

vasi67
12-May-2010, 08:42 AM
Voi incepe sa postez cateva articole despre religia Zamolxiana.
Cred ca trebuie sa ne cunostem istoria si bazele, ca sa putem merge mai departe.
Va postez un link (foarte bine sintetizat) de inceput, care contine o sinteza (nimic nou pana aici) despre miturile Mesianice (pe care cred ca le cunosteti...).
Dupa ce vom citi acest articol, voi continua sa va prezint, de fapt, care a fost inceputul si in ce mod grosolan s-a falsificat totul.
Poate ne vom trezi si incepem sa intelegem de ce acestei tari, Romania, ii merge asa de prost si este tinuta in continuare in intuneric si nu este lasata sa-si manifeste potentialul spiritual.
Se pare ca daca se va intampla asa ceva (trezirea)....multa lume va avea de dat explicatii

http://www.e-astrologie.ro/religio1.html

Revin mai pe seara, cu religia lui Zamolxe.

vasi67
12-May-2010, 09:47 AM
Laudat fie Isus!M-ar interesa sa citesc amanunte pentru ca mi-am facut o parere referitoare la modificarile combinatiilor de gene din lantul de ADN care denota si modificari ale conceptiei de viata din aceasta rezultand pacatele, ele dovedind legatura dintre modificarile genetice si modificari de comportament; de pilda, s-a afirmat ca la homosexuali s-ar fi descoperit modificari genetice, fara sa fie specificate care anume.

Mie mi se pare logica o asemenea abordare, chiar daca nu se cunoaste inca un model ideal de ADN, cum banuesc ca ar trebui sa fi fost(sa zicem) ADN-ul lui Isus Cristos. Poate ca El a avut un ADN perfect in 3D, dar n-ar fi exclus sa-l fi avut deja configurat in 5D.

De ce e logica legatura dintre modificari genetice si comportament? Pentru ca sufletul este zamislit de Dumnezeu imaculat, dar sufletul este inchis intr-un trup cu metehne, aceste metehne fiind determinate de karma, metehne care sunt de fapt modificari genetice care dau modificari de comportament, iar aceste metehne impreuna cu puterea sufleteasca de a se opune, definesc destinul care se dovedeste astfel ca e prestabilit.

Nae, imi este destul de dificil sa-ti explic ceva ce tu nu vrei sa intelegi. Daca ma insel, imi cer public scuze.....tot omul se mai schimba pe parcurs.
Dar pentru ca mi-ai cerut o sa-ti ofer explicatiile necesare. Subiectul este foarte vast, pentru cineva care studiat si "acceptat" doar Biblia. O sa incep cu niste explicatii preliminare ca sa putem sa ne intelegem.
------------------------------------------------------
Trebuie stiut ca in afara de corpul fizic, fiecare mai avem cel putin alte doua corpuri extrem de importante: cel astral si spiritual. sau altfel spus omul este format din corpul fizic, biosic si noesic. Fizicul se ocupa cu partea fizica si materiala a vietii, cel biosic tine de ratiune, constiinta iar cel noesic este raspunzator cu partea sufleteasca. Mai pe romaneste, noi ca si intreg suntem alcatuiti din trei Eu-ri: sine, suflet si constiinta. Alegoric spus, fiecare om reprezinta intruchiparea Sf. Treimi.

Iti postez teoria care sta la baza celor spuse de mine. Vei vedea ca ce spun eu a fost descoperit de un roman.
Teoria biostructurala a academicianului roman Eugen Macovschi, teoria care demonstreaza existenta omului si dupa moarte:
http://www.lovendal.net/wp52/teoria-biostructurala-a-academicianului-roman-eugen-macovschi-teoria-care-demonstreaza-existenta-omului-si-dupa-moarte/

Acum iti voi incerca sa-ti explic stiintific teria dimensiunilor.
Ea, stiintific se numeste teoria "Versurilor" si este, se pare, matematic in valoare de "n"
Dante Alighieri in Divina Comendie (cu cele 3 carti: Infernul, Purgatoriul si Paradisul), in sec XVI defineste notiunea de nivele existentiale.
In 1978, Ac. M. Draganescu publica "Eseuri despre materialitate, informatie si spiritualitate" si defineste termenul de informaterie. Teoriile le gasim si in "Ortofizica" si "Inelul lumii materiale".
Teoria sa existentialista demonstreaza ca Universul Euclidian (tridimensional - D3) este o hipersfera (fara limita inteleasa de OM). Doua hipersfere formeaza o alta hiperfera mai mare numita Bivers. Dimensiunile din Bivers au semnificatie Riemann si Lobacevski (autorii matematicii neeuclidiene) cu 4 dimensiuni sau mai multe in "Versurile" superioare.
2 BIVERS=1 TRIVERS (4D+1D)
Adica, cand noi o sa trecem in D4 vom traii intr-o zona in care vom vedea de la exterior doua Universuri. Noi vom fi in al treilea , cel care le inglobeaza pe cele doua. De asta este greu de priceput pentru mineta omeneasca.
Fiecare vers este cracterizat de un ordin si de o marime D=0+2
De ex:
Universul=ordin (1)+dimensiune(3)
Biversul= ordin (2)+dimensiune(4)
etc.....
Nivelul 10 este nivelul Divinitatii (9+1). Este "Cetatea de Opal". Este locuinta entitatilor Dumnezeiesti.

Daca ceea ce am scris mai sus va pare interesant......continuam......

xtina
12-May-2010, 09:59 AM
Foarte interesant.

xtina
12-May-2010, 10:02 AM
Adica e ca si cum noi acum traim pe orizontala si cand vom trece in D4 vom avea si o componenta verticala, nu? Ca un bebelus care ridica prima oara capsorul si vede mai mult decat nivelul patutului sau.

xtina
12-May-2010, 10:17 AM
Vasi67, se poate explica aceasta trecere in D4, din care vedem alte doua universuri cu momentul trecerii in starea de martor tacut? Momentul in care intr-o situatie speciala, pentru a nu reactiona pe baza primului impuls sau pentru a nu face scenarii falsen ne dam un pas la stanga sau la dreapta si incepem sa ne contemplam pe noi insisi? nu inseamna cumva incercarea si lupta de a scapa de domesticire, de dogme, de idei preconcepute, adica cu alte cuvinte de a arunca tot gunoiul nostru mental pentru a face loc infinitatii?

sandy76
12-May-2010, 01:30 PM
Nae, imi este destul de dificil sa-ti explic ceva ce tu nu vrei sa intelegi. Daca ma insel, imi cer public scuze.....tot omul se mai schimba pe parcurs.
Dar pentru ca mi-ai cerut o sa-ti ofer explicatiile necesare. Subiectul este foarte vast, pentru cineva care studiat si "acceptat" doar Biblia. O sa incep cu niste explicatii preliminare ca sa putem sa ne intelegem.
------------------------------------------------------
Trebuie stiut ca in afara de corpul fizic, fiecare mai avem cel putin alte doua corpuri extrem de importante: cel astral si spiritual. sau altfel spus omul este format din corpul fizic, biosic si noesic. Fizicul se ocupa cu partea fizica si materiala a vietii, cel biosic tine de ratiune, constiinta iar cel noesic este raspunzator cu partea sufleteasca. Mai pe romaneste, noi ca si intreg suntem alcatuiti din trei Eu-ri: sine, suflet si constiinta. Alegoric spus, fiecare om reprezinta intruchiparea Sf. Treimi.

Iti postez teoria care sta la baza celor spuse de mine. Vei vedea ca ce spun eu a fost descoperit de un roman.
Teoria biostructurala a academicianului roman Eugen Macovschi, teoria care demonstreaza existenta omului si dupa moarte:
http://www.lovendal.net/wp52/teoria-biostructurala-a-academicianului-roman-eugen-macovschi-teoria-care-demonstreaza-existenta-omului-si-dupa-moarte/

Acum iti voi incerca sa-ti explic stiintific teria dimensiunilor.
Ea, stiintific se numeste teoria "Versurilor" si este, se pare, matematic in valoare de "n"
Dante Alighieri in Divina Comendie (cu cele 3 carti: Infernul, Purgatoriul si Paradisul), in sec XVI defineste notiunea de nivele existentiale.
In 1978, Ac. M. Draganescu publica "Eseuri despre materialitate, informatie si spiritualitate" si defineste termenul de informaterie. Teoriile le gasim si in "Ortofizica" si "Inelul lumii materiale".
Teoria sa existentialista demonstreaza ca Universul Euclidian (tridimensional - D3) este o hipersfera (fara limita inteleasa de OM). Doua hipersfere formeaza o alta hiperfera mai mare numita Bivers. Dimensiunile din Bivers au semnificatie Riemann si Lobacevski (autorii matematicii neeuclidiene) cu 4 dimensiuni sau mai multe in "Versurile" superioare.
2 BIVERS=1 TRIVERS (4D+1D)
Adica, cand noi o sa trecem in D4 vom traii intr-o zona in care vom vedea de la exterior doua Universuri. Noi vom fi in al treilea , cel care le inglobeaza pe cele doua. De asta este greu de priceput pentru mineta omeneasca.
Fiecare vers este cracterizat de un ordin si de o marime D=0+2
De ex:
Universul=ordin (1)+dimensiune(3)
Biversul= ordin (2)+dimensiune(4)
etc.....
Nivelul 10 este nivelul Divinitatii (9+1). Este "Cetatea de Opal". Este locuinta entitatilor Dumnezeiesti.

Daca ceea ce am scris mai sus va pare interesant......continuam......

Salve,ceea ce sustii se aseamana cu ce a scris Scarlat Demetrescu -Din tainele vieti si ale universului.

vasi67
12-May-2010, 05:27 PM
Salve,ceea ce sustii se aseamana cu ce a scris Scarlat Demetrescu -Din tainele vieti si ale universului.

Normal, doar nu crezi ca am inventat eu teoria asta. :)
EU am citat din alte teorii. Cand o sa descopar ceva, o sa inregistrez la OSIM si va anunt.
Trecand peste gluma.....chestia este importanta si este unul din principalele subiecte discutate acum in lume.

vasi67
12-May-2010, 05:31 PM
Vasi67, se poate explica aceasta trecere in D4, din care vedem alte doua universuri cu momentul trecerii in starea de martor tacut? Momentul in care intr-o situatie speciala, pentru a nu reactiona pe baza primului impuls sau pentru a nu face scenarii falsen ne dam un pas la stanga sau la dreapta si incepem sa ne contemplam pe noi insisi? nu inseamna cumva incercarea si lupta de a scapa de domesticire, de dogme, de idei preconcepute, adica cu alte cuvinte de a arunca tot gunoiul nostru mental pentru a face loc infinitatii?

Cam asa ceva.
Chestia cu bagajul o sa fie mai greu. Ne-am obisnuit cu el.
Suntem o lume duala. Asteptam totdeauna pe cineva sa ne scape sau sa ne salveze. Asa suntem indoctrinati. Si in filmele americane este la fel. Apar super eroi care ne salveaza.
O sa va supn ceva.....nu mai vine nimeni sa ne salveze. Totul este in noi.
Trebuie sa incepem sa ne salvam de noi insine. Dupa aia.....mai vorbim despre cine.....si cand vine..... si daca mai vine sau trebuie sa ne ridicam noi la nivelul LUI sa-l putem vedea, acolo unde a fost intotdeauna.

AuraArua
21-May-2010, 02:37 PM
Draga Vasi67,poti sa ne dai o mana de ajutor? La postarea ta ,numar 194 ai dat un link.Cand am intrat atunci pe el,am citit si mi-a placut tare mult,dar nu am reusit sa citesc tot.Ulterior nu am mai putut intra pe el,nu ni se mai permite.Azi,la fel.Poti face ceva? Sau ne poti da un alt link?Multumesc oricum,pentru informatiile pe care le postezi pentru noi.

vasi67
21-May-2010, 03:43 PM
Draga Vasi67,poti sa ne dai o mana de ajutor? La postarea ta ,numar 194 ai dat un link.Cand am intrat atunci pe el,am citit si mi-a placut tare mult,dar nu am reusit sa citesc tot.Ulterior nu am mai putut intra pe el,nu ni se mai permite.Azi,la fel.Poti face ceva? Sau ne poti da un alt link?Multumesc oricum,pentru informatiile pe care le postezi pentru noi.

"Calea
Nu-mi place deloc ideea sa merg sa vorbesc cu preotii. Ma tem sa nu stirnesc un conflict idiot. Preotii l-au omorit pe Iisus pentru ca contrazicea puternic toata imaginea de pina atunci a lui Dumnezeu. L-au omorit pentru ca se credea egal cu Dumnezeu. Eu nu sint fiul lui. Dar uneori sintem buni prieteni . Adica egali. De obicei ii cer eu lui sa ma ajute. Dar odata intr-o viziune Dumnezeu m-a rugat el pe mine sa-l ajut .

Iar acuma ma tem. Biserica si lumea n-o sa ma creada ca vorbesc cu Dumnezeu. Nici pe Iisus nu l-au crezut. Ma tem de un conflict intre mine si preoti. Am inceput sa ma sperii de propriile vorbe pe care le scriu . Am scris ca daca Biserica se va ridica impotriva lui Dumnezeu atunci nu va ramine piatra peste piatra din nici o biserica crestina de pe intreg cuprinsul lumii. Si ma tem sa nu se intimple asta din nou. Am vazut filmul ala cu Iisus si stiu ca preotii nu-s prea toleranti in fata profetilor mincinosi care invie morti.

- Doamne , oare nu ar fi mai bine la lasam balta preotii si Biserica ? Ce treaba am eu cu ei? Eu sint inginer si te-am rugat sa ma ajuti sa-mi fac inventia mea. Atit si nimic mai mult. Da-i naibii de preoti , ce vrei sa se darime bisericile si sa se piarda credinta lumii? Mai bine ii lasam in pace pe preoti caci ma indoiesc ca-i pot convinge ca vorbesc de la Dumnezeu si nu de la mine. Ai auzit ce-a zis ala ca nici daca as vindeca oameni n-ar crede caci sint multi care vindeca. N-o sa ma creada si n-o sa afle nimeni.

- Aici te inseli. Oamenii vor afla ce scrii tu. Oare nu sint eu Dumnezeul inca viu al acestei lumi ? Chiar de tu ai muri fara sa spui un cuvint la nimeni , tot as face sa gaseasca cineva aceste scrieri si sa le imprastie in lume. Biserica cade oricum de la sine atit ar mai lipsi sa se ridice preotii impotriva lui Dumnezeu. - Da stiu planurile tale marete de a pastra echilibrul lumii. Dar eu ? La mine nu te gindesti ? Exist si eu , si trag si eu cum pot de bucatica mea de viata. Nu vreau sa fiu zdrobit in lupta asta dintre giganti. Imi place sa ma joc de-a vorbitul cu tine dar nu-mi place deloc ideea sa ma joc de-a martirul. Nu-i buna calea asta a religiei. Mi-e frica.

- Aceasta este singura cale pe care iti voi sta alaturi. Pe orice alta cale ai incerca sa mergi iti voi sta impotriva. Nici mie nu mi-a fost usor. Dar ti-am spus ca daca vei merge pe calea ce ti-o voi arata eu si vei face ce-ti spun eu atunci vei avea oricum o viata mai buna decit aceea pe care ti-o poti face tu singur. Doar ca va fi mai scurta.

- Dar spune-mi cum sa fac lumea sa creada ce le voi spune eu ca fiind de la tine?

- Oamenii trebuie lasati singuri sa decida ce cred. Credinta nu-i ratiune. Tu trebuie sa spui si atit. Nu trebuie nici macar sa incerci sa convingi pe nimeni. Credinta vine dinauntrul omului nu din afara sa. Aceia carora li-e sete aceia vor bea.

- Dar tu ai spus referitor la religia ta ca aceia care vor bea nu vor inseta niciodata. Oare sa nu mai fie buna vechea religie de ma trimiti sa fac alta noua ?

- Lumea asteapta ceva acum. Asteapta intoarcerea mea. Majoritatea cred ca eu nu ma voi mai intoarce vreodata si ca nu-mi voi tine promisiunile . Am spus ca va veni cineva care va fi cunoscut sub numele de Mingiietorul. Eu am puterea sa te ajut sa devii dar decizia iti apartine. Nimeni nu poate alege in locul tau. Eu nu intervin in decizia omului. Tu ai cerut sa-ti dau putere sa ajuti lumea. Era nevoie de asa un om de asta ti-am vorbit. Dar atita vreme cit tu renunti atunci si eu ma dau deoparte din viata ta. Daca tu esti confuz si indoielnic nici eu nu te pot ajuta. Ca sa ai ajutor de la mine atunci crede in mine , lupta pentru idealurile tale si ale mele , si daca vei lupta atunci vei vedea ca nu va intirzia sa apara ajutor si din partea mea si din partea oamenilor. Dar daca stai degeaba si astepti miracole atunci nu vei reusi nimic."

Ultimul articol. Siteul este in schimbare:
Noul link:
http://www.e-astrologie.ro/carte/calea.html

natco
21-May-2010, 04:40 PM
ce frumos si bland e scris!

xtina
21-May-2010, 09:52 PM
Menirea noastra pe lumea asta e sa fim noi insine nu sa incercam sa schimbam pe altii. Menirea noastra e sa ne regasim pe noi insine, sa ne adunam sufletul crapat in mai multe parti si sa-l lipim sa-l intregim. Menirea noastra e sa stam tacuti si sa observam. E prea multa galagie, prea multe cuvinte. de atatea cuvinte nu ne mai auzim vocea interioara. si pana la urma ce atatea explicatii? Vrem prea multe explicatii, nu credeti? Cu cat mai multe explicatii, cu atat ne indepartam de esential. Suntem bolnavi de boala datului de sfaturi necerute si amestecul in ciorba celorlalti. Credem ca ni se cuvine totul. Credem ca viata e un castig care trebuie aparat cu orice pret, cand de fapt e un dar. Nu stim sa multumim. Credem ca apa care o bem, pamantul pe care calcam, iarba, florile, ploaia si norii ni se cuvin. Toate astea sunt un privilegiu. noi nu avem nimic, nu ne apartine nimic si culmea dupa ce ca suntem in pozitia musafirului, numai stricaciuni facem, numai poluam tot timpul. Cum o mai putea pamantul asta sa respire ? Cred ca suntem singurii in universul asta care facem atata galagie si scandal. Cred ca suntem vecinii aia care la 12 noaptea cand toata lumea doarme asculta manele la maxim. cum sa vindecam pe altii cand noi nu suntem vindecati? Cum sa cunoastem altceva cand noi nu ne cunoastem pe noi.

natco
21-May-2010, 10:49 PM
Menirea noastra pe lumea asta e sa fim noi insine nu sa incercam sa schimbam pe altii. Menirea noastra e sa ne regasim pe noi insine, sa ne adunam sufletul crapat in mai multe parti si sa-l lipim sa-l intregim. Menirea noastra e sa stam tacuti si sa observam. E prea multa galagie, prea multe cuvinte. de atatea cuvinte nu ne mai auzim vocea interioara. si pana la urma ce atatea explicatii? Vrem prea multe explicatii, nu credeti? Cu cat mai multe explicatii, cu atat ne indepartam de esential. Suntem bolnavi de boala datului de sfaturi necerute si amestecul in ciorba celorlalti. Credem ca ni se cuvine totul. Credem ca viata e un castig care trebuie aparat cu orice pret, cand de fapt e un dar. Nu stim sa multumim. Credem ca apa care o bem, pamantul pe care calcam, iarba, florile, ploaia si norii ni se cuvin. Toate astea sunt un privilegiu. noi nu avem nimic, nu ne apartine nimic si culmea dupa ce ca suntem in pozitia musafirului, numai stricaciuni facem, numai poluam tot timpul. Cum o mai putea pamantul asta sa respire ? Cred ca suntem singurii in universul asta care facem atata galagie si scandal. Cred ca suntem vecinii aia care la 12 noaptea cand toata lumea doarme asculta manele la maxim. cum sa vindecam pe altii cand noi nu suntem vindecati? Cum sa cunoastem altceva cand noi nu ne cunoastem pe noi.

adaug doar ca zilnic uitam sa multumim pentru ceea ce avem si pentru aceste privilegii! nu avem modestie si nici strop de smerenie in noi (noi- la nivel global).
daca am multumi macar din cand in cand, am face primii pasi mici catre vindecare.

poate ca ar mai fi de dezbatut care e diferenta intre viata ca dar si cea ca un castig (nu de alta, dar sunt si o sa mai fie multi oameni si la noi in tara- nu mai zic de Afghanistan, Palestina sau Thailanda, care nu prea au dupa ce bea apa seara- sunt sigura ca pt ei viata e o lupta, si fiecare zi pe pamant e un castig).

AuraArua
22-May-2010, 12:04 PM
Draga Vasi67,multumesc pentru interventie si noua postare.Urmarim site-ul si ce mai spui si tu.

Dragelor,Natco si Xtina,daca lumea ar fi macar pe sfert ca voi,astazi ar fi o adevarata "armata",a celor care raspandesc iubire si constiinta de grup.Dar,din pacate,sunt inca putini care sa vadeasca atata dragoste de semeni,atata preocupare de ce se intampla in jurul nostru,in noi chiar.Insa,eu raman la convingerea mea: cu o floare nu se face primavara ,dar floare langa floare...Asa ca Natco,langa Xtina,langa altii,langa altii...Lumea se va schimba,va inmuguri acel boboc ce traieste mic,nestiut,in asteptare,in fiecare...iar cei de sus,mai ajuta si ei putin,sau mult,depinde de fiecare cum primeste,cum intelege el.Si daca voi vaditi calitati atat de rare,ce le mai gasesti in general doar la muzeu,atunci Dumnezeu nu a lucrat degeaba,inca mai este o speranta.
Cu drag,Aura.

Achilina
22-May-2010, 04:04 PM
http://bataiosu.wordpress.com/2010/01/14/a-treia-profetie-de-la-fatima/

Nicolae800
23-May-2010, 12:12 AM
Menirea noastra pe lumea asta e sa fim noi insine nu sa incercam sa schimbam pe altii. Menirea noastra e sa ne regasim pe noi insine, sa ne adunam sufletul crapat in mai multe parti si sa-l lipim sa-l intregim. Menirea noastra e sa stam tacuti si sa observam. E prea multa galagie, prea multe cuvinte. de atatea cuvinte nu ne mai auzim vocea interioara. si pana la urma ce atatea explicatii? Vrem prea multe explicatii, nu credeti? Cu cat mai multe explicatii, cu atat ne indepartam de esential. Suntem bolnavi de boala datului de sfaturi necerute si amestecul in ciorba celorlalti. Credem ca ni se cuvine totul. Credem ca viata e un castig care trebuie aparat cu orice pret, cand de fapt e un dar. Nu stim sa multumim. Credem ca apa care o bem, pamantul pe care calcam, iarba, florile, ploaia si norii ni se cuvin. Toate astea sunt un privilegiu. noi nu avem nimic, nu ne apartine nimic si culmea dupa ce ca suntem in pozitia musafirului, numai stricaciuni facem, numai poluam tot timpul. Cum o mai putea pamantul asta sa respire ? Cred ca suntem singurii in universul asta care facem atata galagie si scandal. Cred ca suntem vecinii aia care la 12 noaptea cand toata lumea doarme asculta manele la maxim. cum sa vindecam pe altii cand noi nu suntem vindecati? Cum sa cunoastem altceva cand noi nu ne cunoastem pe noi.

Si totusi... eu nu cred ca oamenii sunt in totalitate VINOVATI de ceea ce spui tu. Fiecare se naste cu un bagaj genetic, traieste si creste intr-un anumit mediu, dupa care incepe sa decida singur in anumite contexte in care poate sa o faca. Cele mai importante decizii in lumea asta le-au luat liderii! De aceste decizii suntem toti afectati pe termen scurt, mediu si lung. Noi traim pe aceasta planeta intr-un sistem pe care inca nu il intelegem foarte bine si in care nu actionam, deci, in cunostinta de cauza. In schimb, in tot ceea ce tine de inima noastra putem sa alegem: putem alege sa iubim sau sa uram, sa ne bucuram sau nu, sa radem sau sa plangem, sa fim calmi sau furiosi, s.a.
Nu sunt deacord ca trebuie doar sa observam si sa tacem. Noi toti trebuie sa contribuim si sa ne implicam in toate grupurile din care avem ocazia sa facem parte! Sa nu ascundem talantul nostru in pamant ci sa il inmultim cat de mult putem! Sa dam tot ce avem mai bun din noi si celorlalti, sa influientam cat de mult putem deciziile liderilor nostri, in bine!
Exista oare evolutie spirituala fara traire spirituala? Daca reusim sa invatam sa traim cu adevarat, sa vedem totul cu ochi frumosi, sa fim optimisti, sa zambim, sa facem lumina oriunde calcam si oriunde deschidem gura, atunci... incepem sa evoluam si spiritual.
Va rog sa nu mai judecati pe nimeni ci sa incercati sa ii intelegeti si acceptandu-i asa cum sunt, iubindu-i, le veti fi un adevarat prieten.
Schimbarea fiecaruia incepe mai intai in cele mai inalte planuri astrale ale spiritului. Dragostea ta... ma va schimba negresit, ma va face mai bun si mai intelegator, iertarea ta... ma va odihni si ma va impaca cu Dumnezeu, ruga ta... ma va apropia mai mult de inima mea si ma va face sa simt ca imi esti alaturi acolo... undeva.

Nicolae800
23-May-2010, 12:56 AM
http://bataiosu.wordpress.com/2010/01/14/a-treia-profetie-de-la-fatima/

In ceea ce am citit aici observ un tip de propaganda religioasa moderna, prin care se induce frica si deznadejde. Acest mesaj este adresat oamenilor usor influientabili emotional, deoarece doar ei ar putea omite un continut atat de mare in dezacorduri logice. De exemplu:
1. Va fi cutremurul cu 10 minute inaintea miezului noptii ?!! pai sunt 24 de miezuri de noapte concomitent pe aceasta planeta!
2. Va fi un razboi ce va distruge totul! Nici un razboi nu a inceput si nu va incepe cu scopul de a distruge totul, scopurile razboielor sunt multe altele; vor fi foarte afectati oamenii care locuiesc in zonele STRATEGICE asa cum de exemplu este zona dimprejurul cartierului Popesti-Leordeni din sudul Bucurestiului, zona care este impanzita cu foarte multe obiective strategice pentru Armata Romana.
3. Noaptea va fi extrem de friguroasa?!! poate daca se instaureaza o noua era glaciara pe tot pamantul, presunand ca mesajul este pentru toata lumea, nu?
4. Va fi multa angoasa si IN SCURT TIMP va incepe un mare cutremur !? aceasta expresie "in scurt timp" este folosita in acest context doar pentru a creea panica in mintea oamenilor, pentru ca tehnic nu are nici un fel de relevanta.
5. "Spiritele rele vor fi libere si vor da tarcoale sufletelor care nu vor vrea sa asculte acest mesaj si a celor care nu vor vrea sa se caiasca." NO COMENT...

Nae
23-May-2010, 03:20 AM
Laudat fie Isus!
Si totusi... eu nu cred ca oamenii sunt in totalitate VINOVATI de ceea ce spui tu...Numai oamenii sunt vinovati de ce spune ea si o spune frumos...

giumbusluc
23-May-2010, 07:50 PM
si eu iti doresc multa pace ,iubire si intelepciune si cred ca esti un OM cu suflet ales sammy11

pucca
23-May-2010, 08:12 PM
Frumos spus in primul comentariu Nicolae800. Am avut ocazia sa am in viata mea aproape 14 ani un suflet minunat, iar acuma cand nu mai este, eu spun ca el a venit sa ne invete sa-i iubim neconditionat pe cei din jurul nostru. Atunci cand o sa intelegem ca oferind primim o sa putem spune ca am inceput sa invatam sa "mergem"

Nicolae800
23-May-2010, 11:59 PM
Frumos spus in primul comentariu Nicolae800. Am avut ocazia sa am in viata mea aproape 14 ani un suflet minunat, iar acuma cand nu mai este, eu spun ca el a venit sa ne invete sa-i iubim neconditionat pe cei din jurul nostru. Atunci cand o sa intelegem ca oferind primim o sa putem spune ca am inceput sa invatam sa "mergem"

Daca ar sti oamenii ce minunata este dragostea neconditionata, iertarea nelimitata... nu cred ca ar mai trai pentru altceva! Din experienta mea va spun ca dupa multe lupte cu mine insumi si cu ceilalti oameni, dupa multe lectii si "examene" trecute, am inceput sa simt si cu inima ceea ce pana atunci doar cu mintea imi imaginam... iar in momentul in care am inceput sa simt si cu inima, am fost deasupra mintii; acum nu mai dicteaza mintea inimii ci invers... inima imi conduce mintea. Va spun ca, atunci cand inima va va conduce, nu veti mai putea gresi drumul, nu veti mai putea privi doar in jos (doar catre voi), nu veti mai putea fi indiferenti de cele ce pana atunci erati... pentru ca nu va va mai lasa inima sa o faceti!
Cu mintea va puteti juca, cu inima nu.

viorica
24-May-2010, 01:11 AM
Ma bucur pentru ca te afli printre noi Nicolae ,pentru ca invat cate ceva cu fiecare postare a ta ,practic imi deschizi sufletul ,ce este inchis de atatea obstacole pe care le-am intampinat pana in prezent.

Nae
24-May-2010, 01:49 AM
Laudat fie Isus!
Daca ar sti oamenii ce minunata este dragostea neconditionata, iertarea nelimitata... nu cred ca ar mai trai pentru altceva! Din experienta mea va spun ca dupa multe lupte cu mine insumi si cu ceilalti oameni, dupa multe lectii si "examene" trecute, am inceput sa simt si cu inima ceea ce pana atunci doar cu mintea imi imaginam... iar in momentul in care am inceput sa simt si cu inima, am fost deasupra mintii; acum nu mai dicteaza mintea inimii ci invers... inima imi conduce mintea. Va spun ca, atunci cand inima va va conduce, nu veti mai putea gresi drumul, nu veti mai putea privi doar in jos (doar catre voi), nu veti mai putea fi indiferenti de cele ce pana atunci erati... pentru ca nu va va mai lasa inima sa o faceti!
Cu mintea va puteti juca, cu inima nu.Inteleg ce spui, ai perfecta dreptate: inima conduce mintea.
Ce frumos ai spus: Cu mintea va puteti juca, cu inima nu!

sammy11
24-May-2010, 05:08 PM
Dragii mei, din motive de securitate a forumului, dar si pentru fiecare , o sa fiu nevoita sa adopt cateva mici masuri in ceea ce privesc postarile unora dintre voi. Sa nu ma intelegeti gresit, dar din acest moment nu voi mai tolera anumite postari care prin continutul lor nu vor face dovada, dar si experienta acumulata .. la fel, si pe topicul de vise, voi lua o atitudine ferma si anume, de a nu mai tolera postari cu un continut dominant science -fiction.. adica acele vise care ies groaznic din tipare, iar uneori se "simt" neadevarate.. In acest context, ii rog pe toti userii care au intr-adevar ceva util de transmis, sa o faca in limita informarii , cat si a bunului simt! Stiu, ca printre voi sunt cateva persoane care cu adevarat au ce sa transmita, si le multumesc pe aceasta cale,insa nu mai raspundeti provocarilor de alt gen..nu faceti decat sa va uzati energia.. iar cel care a emis o posibila ipoteza, va poate rade in spate, gustand amarul minciunilor scrise .. Consider ca este cazul sa aveti grija si sa raspundeti chiar de continutul postarii voastre, dar doresc si o anume calitate in acest sens. Nu este cazul ca un asemenea forum, sa mai fie in continuare ridiculizat de anumite persoane.. Din aceasta cauza, acest forum se doreste a fi unul de o calitate net superioara! Va multumesc pentru intelegere

diandra
24-May-2010, 08:40 PM
buna seara,
ce parere aveti despre dedublarea astrala? dar despre tehnicile si metodele prin care se realizeaza dedublarea?
aveti informatii despre metoda tintei?

Nicolae800
24-May-2010, 08:47 PM
Sa nu ma intelegeti gresit, dar din acest moment nu voi mai tolera anumite postari care prin continutul lor nu vor face dovada, dar si experienta acumulata ..

Draga sammy11, tocmai pentru a nu te intelege gresit si pentru a nu intra in conflict cu recomandarile tale, as vrea sa punctezi mai clar in legatura cu "dovada si experienta acumulata" si cu "nu mai raspundeti provocarilor ".
Eu stiu ca, reactiile omului in ceea ce priveste o provocare se impart in doua categorii mari si anume FUGA sau ATACUL.
Inchipuie-ti ce ar insemna ca oamenii sa ignore provocarile sau sa fuga de ele atunci cand nu le pot ignora? Oamenii au evoluat si evolueaza tocmai datorita provocarilor cu care s-au luptat, pentru care au raspuns cu solutii, pentru care si-au macinat si stors mintile.
Fiecare fuga din fata unei provocari creeaza un precedent negativ pentru noi si pentru cei din jurul nostru, care observa ceea ce facem, iar in afara de acest lucru viata insasi este practic un set de provocari carora trebuie sa invatam sa le facem fata, pentru ca sa putem trece "examenele".
Chiar daca acestea sunt parerile mele, voi respecta regulile si indicatiile stabilite de tine pe acest forum si sfatuiesc pe fiecare sa faca la fel.

vasi67
24-May-2010, 09:45 PM
Sincer, daca ar fi dupa mine, cel putin un sfert din posturile de aici le-as muta la "Mesaje din inima si suflet".
Daca o sa continuati sa va felicitati si sa va laudati (ca sa nu spun "lingeti") unul pe altul, o sa faceti o varza din topicul asta.
Eu de asta nu am mai postat aici. Am vrut sa vad cant mai continuati cu filtre de apa si linguseli.

Mobel
24-May-2010, 11:04 PM
David Wilcock- Drumul catre inaltare a€“ 21 parti
http://www.youtube.com/watch?v=oVIf9_naCNg&feature=related
Un material f. interesant cu informatii, explicatii... pe care eu il adaug precedentului postat de Vasi67 si Sammy.
Cu drag,
Mobel

vasi67
25-May-2010, 08:56 AM
Am primit niste sugerstii de la prietena Aura.
Mi le-am insusit si o sa continui postarea pentru trezirea spirituala.
O sa incep cu bazele. Cred ca incepand cu maestrii inaltati fara sa explic de fapt ce este inaltarea si formarea corpurilor eterice nu a "prins".
Va avertizez ca posturile vor fi "dure" si va vor clatina unele perceptii despre religie.
PE CEI CARE POSTEAZA CITATE DIN BIBLIE PE TOPICUL "RELIGIE" NU-I INVIT SA LE CITEASCA.
O sa incerc sa trezesc in voi spiritul national, DACIC.
O sa vedeti cat si ce, am pierdut adoptand ritualuri Iudaice transformate in dogme neintelese si ilogice, numindule "crestine".
Am pierdut adevarata esenta a credintei MONOTEISTE si iubirea in Cristos.
L-am pierdut pe Tatal si Fiul Omului si ne-am indepartat de MAMA, ignorand-o si nenumind-o, noi facand parte dintr-o lume patriarhala.
Am "uitat" ca suntem nemuritori si nu mai stim cum sa facem asta. Fiind atenti la suprafata nu mai avem timp sa vedem interiorul.

sammy11
25-May-2010, 09:09 AM
Am primit niste sugerstii de la prietena Aura.
Mi le-am insusit si o sa continui postarea pentru trezirea spirituala.
O sa incep cu bazele. Cred ca incepand cu maestrii inaltati fara sa explic de fapt ce este inaltarea si formarea corpurilor eterice nu a "prins".
Va avertizez ca posturile vor fi "dure" si va vor clatina unele perceptii despre religie.
PE CEI CARE POSTEAZA CITATE DIN BIBLIE PE TOPICUL "RELIGIE" NU-I INVIT SA LE CITEASCA.
O sa incerc sa trezesc in voi spiritul national, DACIC.
O sa vedeti cat si ce, am pierdut adoptand ritualuri Iudaice transformate in dogme neintelese si ilogice, numindule "crestine".
Am pierdut adevarata esenta a credintei MONOTEISTE si iubirea in Cristos.
L-am pierdut pe Tatal si Fiul Omului si ne-am indepartat de MAMA, ignorand-o si nenumind-o, noi facand parte dintr-o lume patriarhala.
Am "uitat" ca suntem nemuritori si nu mai stim cum sa facem asta. Fiind atenti la suprafata nu mai avem timp sa vedem interiorul.
Ai cea mai perfecta dreptate Vas67.. astept postarile tale....

vasi67
25-May-2010, 09:32 PM
"Initial, planul principal creat de Consiliul cel mai inalt prevedea o revelare treptata a numeroaselor adevaruri, pe parcursul procesului de transformare a lumii si de renastere spirituala. Cu toate acestea, tenacitatea celor intunecati a creat o criza de timp, intr-un anume fel a€“ desi multe revelatii profunde Inca mai trebuie sa iasa la iveala, pentru ca oamenii sa stie ca sunt zeite si zei puternici, parti inseparabile ale familiei universale de suflete.

Chiar daca va fi suficient timp pentru a asimila acest adevar fundamental, multora Le va fi greu a€“ unora chiar imposibil a€“ sa creada acest lucru. Totusi, aceasta realitate si multe altele, care vor fi socante, vor fi dezvaluite in scurt timp, astfel in cat vor avea loc nenumarate schimbari, de o amploare greu de imaginat, iar toate aceste schimbari vor lua avant. Programul pentru 2012, care prevede ca Pamantul sa paraseasca intunericul celei de-a treia densitati, va fi indeplinit in mai putin de doi ani si jumatate. Timpul, asa cum il percepeti voi, va continua sa treaca tot mai repede, cu cat va apropiati de continuum-ul in care trecutul, prezentul si viitorul timpului linear se desfasoara simultan, in diferite planuri energetice.
Iubitul nostru Pamant urmeaza intocmai acest plan pe calea inaltarii sale, va putem asigura de acest lucru, dar nu stim cine va alege sa vada lumina adevarurilor universale si cine va alege sa nu o vada. Lumina aduce claritate spirituala si modifica structura celulara de la forma bazata pe carbon, la cea cristalina, care ii permite corpului sa supravietuiasca la nivelurile de vibratii ale Erei de Aur. Cei care aleg Lumina vor insoti Pamantul, iar cei care nu au facut aceasta alegere vor avea atatea oportunitati cate le sunt necesare pentru |a vedea Lumina|.

Deoarece vechile invataturi religioase nu pot furniza raspunsuri satisfacatoare intrebarilor de actualitate, oamenii bisericii incep sa-si asculte vocea launtrica. Tot mai mult, |grija fata de fratele tau| depaseste usile bisericii, determinand crearea de noi servicii comunitare sau extinderea celor existente. Oamenii sunt preocupati de aspectele credintei si se leapada de regulile dogmatice ale credintelor lor, in timp ce inimile si mintile lor trec de la religie, la spiritualitate.
Latura istorica a religiei nu este pozitiva. Credintele radicale ale unora dintre oameni reprezinta distorsiunile transmise generatie de generatie a€“ sentimentele de ura si opresiune; insa, baza religiei nu deriva din scopuri nobile. Intentia initiatorilor care conduceau atunci biserica si statul era sa controleze masele, prin reguli religioase riguroase. Ei au hotarat ce este pacatul si au pretins ca oricine pacatuia urma sa simta urgia unui Dumnezeu razbunator. Cand a aparut Crestinismul, oamenii aflati la putere au modificat documentele originare a€“ mistificare care a devenit o Biblie ce le servea intereselor personale, prezentandu- L pe Iisus drept |unicul fiu al lui Dumnezeu| si ridicand bariere de |autoritate| intre oameni si Dumnezeu. De asemenea, ei erau lacomi si au adunat averi uriase, prin impunerea zeciuielii si prin alte mijloace de acaparare a banilor de la credinciosi.
Influenta religiei de-a lungul epocilor istorice a fost atat de puternica, incat a condus la cruciade, persecutii, executii, tortura, privare de libertate, asasinate. Separarea, sistemele de caste si ostracizarea, promovate de religie, inca mai exista, alimentand frica fata de nerespectarea |legilor lui Dumnezeu|, vinovatia si cainta celor care se abat de la rigurozitatile credintei. In Biserica Mormona, familiile celor decedati pot plati pentru ca sufletele celor dragi sa aiba un loc asigurat in spatiul limitat din ceruri; si, cu toate conturile consistente, alimentate de anumite celebritati, Biserica Scientologica este o organizatie care urmareste sa controleze mintile adeptilor sai. Pana si satanismul este recunoscut oficial drept religie!

Din toata intunecimea care a urmarit, de-a lungul erelor istorice, sa tina sufletele in captivitate, religia a fost cea mai eficienta in inrobirea credinciosilor. Odata intorsi in viata spirituala, sufletele realizeaza ca au cazut in acea putere a farmecelor, inca din vremuri de demult, si aleg din nou sa rupa lanturile religiei la urmatoarea reincarnare.

Sufletele pentru care religia reprezinta fundamentul vietii lor vor avea nevoie de compasiune, rabdare si bunavointa; daca, pur si simplu, veti trai in lumina voastra, ii veti putea ajuta pe cei ale caror minti sunt doar pe jumatate deschise. Ne vom bucura alaturi de voi, atunci cand ei vor imbratisa adevarul puterii si potentialului lor nelimitat, ca fiinte Divine; dar, daca vor alege sa nege acest adevar, acesta nu va fi esecul vostru sau al lor. Nicio experienta, chiar daca nu respecta contractul sufletului, nu se iroseste vreodata; fiecare suflet, intr-un timp propriu, va reveni la esenta iubirii pure a Inceputurilor sale.

Sunteti super-pregatiti sa faceti fata oricaror incercari care se intrezaresc la orizont! De-a lungul numeroaselor voastre vieti, ati adunat gramezi de intelepciune, putere si abilitati care va vor surprinde atunci cand vor aparea pe neasteptate; si ele chiar vor aparea, la momentul potrivit, ca sa zicem asa. Iata de ce, dorinta voastra arzatoare de a va afla acolo unde sunteti a fost incuviintata de cel mai inalt Consiliu, in timp ce multe alte suflete la fel de dormice ca voi nu au fost alese. Este adevarat ca unele dintre sufletele alese lancezesc intr-o stare de inconstienta, iar acest lucru este in regula pentru ele, dar si pentru voi. Ele vor avea alte oportunitati de a duce Lumina civilizatiilor razboinice, iar voi sunteti extraordinar de indreptatiti sa va bucurati de victorie, astfel incat sa va imbatati de succes, din perspectiva eternitatii atemporale."

natco
26-May-2010, 01:11 AM
vasi67, imi amintesc ca acum 2-3 luni in urma am citit ceva asemanator..
se vorbea tot asa, de lancezeala, moleseala...de acest Consiliu ce previne...
dar ceea ce nu inteleg eu: chiar suntem bine pregatiti? de unde stim/simtim asta? (macar o parte dintre noi?) citez de la tine: "Sunteti super-pregatiti sa faceti fata oricaror incercari care se intrezaresc la orizont! De-a lungul numeroaselor voastre vieti, ati adunat gramezi de intelepciune, putere si abilitati care va vor surprinde atunci cand vor aparea pe neasteptate; si ele chiar vor aparea, la momentul potrivit, ca sa zicem asa. Iata de ce, dorinta voastra arzatoare de a va afla acolo unde sunteti a fost incuviintata de cel mai inalt Consiliu, in timp ce multe alte suflete la fel de dormice ca voi nu au fost alese. "
de ce alte suflete la fel de dornice nu sunt alese? de ce "Ele vor avea alte oportunitati de a duce Lumina civilizatiilor razboinice"?
nu-i cam "elitist" mesajul, sau mi se nazare mie?
daca intreb prostii, treci peste, nu ma baga in seama, te rog. am sa "prind" din mers!

PS: e bine ca ai subliniat trecerea de la religie la spiritualitate.

natco
26-May-2010, 01:28 AM
David Wilcock- Drumul catre inaltare a€“ 21 parti
http://www.youtube.com/watch?v=oVIf9_naCNg&feature=related
Un material f. interesant cu informatii, explicatii... pe care eu il adaug precedentului postat de Vasi67 si Sammy.
Cu drag,
Mobel
m-am uitat la film... si am ramas la randul meu uimita (sunt uimita si de cate lucruri nu am habar inca!)
am citit atat de mult si acum imi dau seama ca doar am zgariat la suprafata... de fapt nu stiu mare lucru.
filmuletul mi-a dat un imbold nou.

Nae
26-May-2010, 05:20 AM
Laudat fie Isus!
de ce alte suflete la fel de dornice nu sunt alese? de ce "Ele vor avea alte oportunitati de a duce Lumina civilizatiilor razboinice"?
nu-i cam "elitist" mesajul, sau mi se nazare mie?Alegerea se face dupa aura, adica dupa culoarea ei.. Aura este dovada puritatii sufletesti; aura este "cazierul" oricui, in aura se vad pana si gandurile(de aceea Isus stia ce gandeau fariseii pentru ca le vedea aura).
Dorintele(daca nu sunt pure) sunt paraziti ai aurei si o inegresc, iar aura unui sfant trebuie sa fie stralucitoare. Cei alsi au aura curata, deci au facut dovada curatiei sufletesti si pot trece la etapa urmatoare.

Ceilalti, chiar daca doresc, nu sunt inca vrednici de asa o binecuvantare, dar vor avea din nou oportunitati asemanatoare dupa ce vor trece prin noi experiente evolutive si vor trece prin incercari de a demonstra ca aura si-a modoficat culoarea, adica sufletul a devenit mai curat.

vasi67
26-May-2010, 06:37 AM
Laudat fie Isus!Alegerea se face dupa aura, adica dupa culoarea ei.. Aura este dovada puritatii sufletesti; aura este "cazierul" oricui, in aura se vad pana si gandurile(de aceea Isus stia ce gandeau fariseii pentru ca le vedea aura).
Dorintele(daca nu sunt pure) sunt paraziti ai aurei si o inegresc, iar aura unui sfant trebuie sa fie stralucitoare. Cei alsi au aura curata, deci au facut dovada curatiei sufletesti si pot trece la etapa urmatoare.

Ceilalti, chiar daca doresc, nu sunt inca vrednici de asa o binecuvantare, dar vor avea din nou oportunitati asemanatoare dupa ce vor trece prin noi experiente evolutive si vor trece prin incercari de a demonstra ca aura si-a modoficat culoarea, adica sufletul a devenit mai curat.

Nae, ma uimesti. Super tare. Asa e. In aura se vede totul. Daca ai putea vedea, m-ai intelege mai bine. Daca ai sti ce aura frumoasa au unii....si ce stearsa o au altii.
Sa poti sa vezi cum se schimba culoarea in timp ce vorbeste cu tine.......sigur m-ai integele mai bine.... (na ca am facut si versuri :) )

natco
26-May-2010, 12:29 PM
Nae, multumesc. ceea ce spui ii pare atat de logic, incat ma mir ca nu m-am gandit si eu la asta... poate ca noaptea gandesc mai greu :)

Vasi67, tare mi-as dori sa-mi vada si mie cineva aura. eu nu o pot vedea pe a altuia, nu am pregatirea necesara (aure am vazut doar in cateva fotografii).

dya
26-May-2010, 02:15 PM
ar fi extraordinar ! e bine totusi ca poti vedea aura celorlalti ,Natco,eu nu vad aura ci doar simt persoana ....daca e falsa sau e ok! probabil vibratia care o emana acele persoane o pot simti eu...nu stiu exact cum functionez!!

natco
26-May-2010, 02:37 PM
da, dya, "simtim" un ceva...

dar, recitind postarea lui vasi67 la lumina zilei, mi se pare foarte trist...

gepaco
26-May-2010, 02:38 PM
..propun ca Aura sa ne ajute sa vedem si noi ..aura /pe Aura nu prea am mai vazut-o si stiu si de ce ..incercam sa o provoc sa iasa din "ascunzatoare" dar gluma nu a prins si tot "retrasa" sta.Noi toti cred ca am fost "blocati",unii mai mult altii mai putin de un mesaj omniprezent daar,de ce sa nu admitem,cam greu de inteles...aproape de loc..Ne-am revenit,dar nu toti si rog pe aceasta cale sa nu succombam ...lucrurile se vor clarifica in timp...si se vor reaseza.Doamne ajuta

xtina
26-May-2010, 02:38 PM
In cartea lui Alberto Viloldo, Saman, vindecator,intelept sunt descrise si explicate niste exercitii prin care se poate dezvolta acest tip de vedere.

Nicolae800
26-May-2010, 03:15 PM
In cartea lui Alberto Viloldo, Saman, vindecator,intelept sunt descrise si explicate niste exercitii prin care se poate dezvolta acest tip de vedere.

"Munay Ki" este un documentar, in care vorbeste foarte fumos Alberto Villoldo despre evolutia omului, il gasiti netradus la acest link:

http://video.google.com/videoplay?docid=195196750871907582#

natco
26-May-2010, 03:37 PM
In cartea lui Alberto Viloldo, Saman, vindecator,intelept sunt descrise si explicate niste exercitii prin care se poate dezvolta acest tip de vedere.
multumim, eu am s-o caut. sper sa ma ajute sa descifrez cateva taine.

Nicolae800, multumesc si pentru filmulet.

vasi67
26-May-2010, 03:53 PM
..propun ca Aura sa ne ajute sa vedem si noi ..aura

Toata lumea vrea sa vada aura............OK
Sunt o sumedenie de "metode" sa dechidetie al treilea ochi.
Ideea e urmatoarea.
Ramaneti asa cum sunteti. Nu fortati nota.
Oricum el se va deschide cand sunteti pregatiti sa suportati mental ceea ce vedeti si cu acord Divin.
Trebuie sa studiati si sa intelegeti lumile subtile. POti sa citesti un om de la distanta doar daca te conectezi la el, dar pe drum.....intelnesti si alte chestii.
Asa ca puteti voi sa faceti tot ce vreti. Daca sunteti protejati Divin se va deschide cand sunteti pregatiti.
Sunt si metode de agresiune asupra glandei pineale si pituitare si poti sa deschizi ochiul 3.
Dar pe urma sa nu te miri de ce ai sa vezi.
Deci: cititi, studiati, cresteti vibratia, treceti la partea spirituala si separati dogma de credinta.
Daca iesiti in astral cu frica, ideea depacat bisericesc si alte idei preconcepute despre Iad si Satana, asta o sa vedeti.
Asa ca stai calmi.

natco
26-May-2010, 04:50 PM
vasi 67, cred ca ai mare dreptate, poate fi periculos, poate sa se bage si ispititorul pe acolo...
toate la timpul lor.
dar pana atunci, macar ma documentez si studiez chestiunea.

am gasit aceasta carte a lui Viloldo (e ingrozitor tradusa, dar alta n-am)
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.thefourwinds.com/resources-book-excerpts.php&ei=_jX9S4HKIdT-_Ab2zejHAw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CCQQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3DAlberto%2BViloldo%26hl%3Dro%26client% 3Dfirefox-a%26hs%3D9wx%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official

e ceea ce trebuie?

xtina
26-May-2010, 04:56 PM
Foarte mare dreptate are vasi67. Toate vin la timpul lor daca e menit sa vina.

vasi67
26-May-2010, 05:43 PM
vasi 67, cred ca ai mare dreptate, poate fi periculos, poate sa se bage si ispititorul pe acolo...
toate la timpul lor.
dar pana atunci, macar ma documentez si studiez chestiunea.

am gasit aceasta carte a lui Viloldo (e ingrozitor tradusa, dar alta n-am)
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.thefourwinds.com/resources-book-excerpts.php&ei=_jX9S4HKIdT-_Ab2zejHAw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CCQQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3DAlberto%2BViloldo%26hl%3Dro%26client% 3Dfirefox-a%26hs%3D9wx%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official

e ceea ce trebuie?

Nu e.
iti trimit eu cartea pe email in format electronic. E prea mare sa o pun aici. Nu-mi permite forumul fisiere prea mari

vasi67
26-May-2010, 05:48 PM
"Munay Ki" este un documentar, in care vorbeste foarte fumos Alberto Villoldo despre evolutia omului, il gasiti netradus la acest link:

http://video.google.com/videoplay?docid=195196750871907582#

daca faci cele 9 initieri o sa primesti si filmul tradus si alte materiale.
Eu le am pe toate plus alte materiale
Daca rezonezi cu asa ceva te pot indruma. CIteste inainte despre Munay-Ki si pe urma vorbim

dya
26-May-2010, 08:04 PM
Nu intentionez sa fortez nimic! Astept ...oricum toate aceste vise premonitorii si unele "capacitati"(daca le pot numi astfel)le-am dobandit prin anii 90, mai tarziu am constientizat si dupa 2007 am inceput destul de timid sa citesc despre ele si sa incerc sa gasesc un indrumator....dar "toate la timpul lor".

gepaco
26-May-2010, 08:36 PM
..propun ca Aura sa ne ajute sa vedem si noi ..aura /pe Aura nu prea am mai vazut-o si stiu si de ce ..incercam sa o provoc sa iasa din "ascunzatoare" dar gluma nu a prins si tot "retrasa" sta.Noi toti cred ca am fost "blocati",unii mai mult altii mai putin de un mesaj omniprezent daar,de ce sa nu admitem,cam greu de inteles...aproape de loc..Ne-am revenit,dar nu toti si rog pe aceasta cale sa nu succombam ...lucrurile se vor clarifica in timp...si se vor reaseza.Doamne ajuta

pro memoria

Nicolae800
26-May-2010, 09:19 PM
daca faci cele 9 initieri o sa primesti si filmul tradus si alte materiale.
Eu le am pe toate plus alte materiale
Daca rezonezi cu asa ceva te pot indruma. CIteste inainte despre Munay-Ki si pe urma vorbim

Multumesc pentru incurajare, am sa revin cu intrebari pe masura ce inaintez in studiu, iar atunci cand crezi ca ma poti ajuta cu ceva te rog sa o faci, sunt receptiv.

vasi67
26-May-2010, 10:55 PM
Am ceva deosebit, cred, pentru toata lumea de pe acest topic.
Pentru cine a citit opera lui Mircea Eliade (eu am devorat-o), cred ca este o incatare sa o si asculte intins in pat (relaxat).
Am facut rost de Audio Book cu "Istoria Credintelor si Ideilor Religioase", toate cele 3 volume in format mp3.
Intra pe un CD. Aici nu pot sa le postez. Nici nu cred ca este voie.
M-am gandit sa le pun pe un FTP gen transfer.ro si api sa pun linkul aici.
Daca aveti alte idei si sunteti doritori astept sugestii

AuraArua
26-May-2010, 11:14 PM
Draga Vasi67,fa ce oi face si...pune aceste "bunatati",sa beneficiem de ele! Astept idei.

Nicolae800
26-May-2010, 11:31 PM
Am ceva deosebit, cred, pentru toata lumea de pe acest topic.
Pentru cine a citit opera lui Mircea Eliade (eu am devorat-o), cred ca este o incatare sa o si asculte intins in pat (relaxat).
Am facut rost de Audio Book cu "Istoria Credintelor si Ideilor Religioase", toate cele 3 volume in format mp3.
Intra pe un CD. Aici nu pot sa le postez. Nici nu cred ca este voie.
M-am gandit sa le pun pe un FTP gen transfer.ro si api sa pun linkul aici.
Daca aveti alte idei si sunteti doritori astept sugestii

O sugestie din partea mea ar fi, daca ai posibilitatea, sa facilitezi accesul la cat mai multe bunatati pe care majoritatea nu le-au gustat inca. Multumesc.

Nae
27-May-2010, 12:56 AM
Nae, ma uimesti. Super tare. Asa e. In aura se vede totul. Daca ai putea vedea, m-ai intelege mai bine. Daca ai sti ce aura frumoasa au unii....si ce stearsa o au altii.Ma crezi ca aura se poate vedea(adica "citi") si din cuvintele pe care le scrii? Altfel spus, din ideea mesajelor compuse. Tu iti poti vedea aura ta? Daca da, ma bucur.

Si Biblia pomeneste despre aura. Va dau un exemplu:
11. Iar intrand imparatul ca sa priveasca pe oaspeti, a vazut acolo un om care nu era imbracat in haina de nunta,
12. Si i-a zis: Prietene, cum ai intrat aici fara haina de nunta? El insa a tacut.
13. Atunci imparatul a zis slugilor: Legati-l de picioare si de maini si aruncati-l in intunericul cel mai din afara. Acolo va fi plangerea si scrasnirea dintilor.
14. Caci multi sunt chemati, dar putini alesi.(Mt22,11-14)

Ales nu inseamna selectionat, poftit, invitat, premiat, adica nu i se comunica alegerea sa, promovarea sa; ales inseamna vrednic, bun, sfant, pentru ca promovarea se face prin "auto-autorizare".

Nu exista garzi si nici porti la intrarea in Imparatia lui Dumnezeu deoarece Calea este imposibil de escaladat fara puritate sufleteasca (fiind plina de neplaceri), iar cine ajunge acolo deja primeste sarcini de a calauzi pe altii. De cele mai multe ori greutatile Caii sunt ocolite, respinse sau blestemate(agravate), iar prin asta Calea este abandonata...
Cu alte cuvinte: "Toti sunt chemati, dar putini sunt in stare."

Intra pe un CD. Aici nu pot sa le postez. Nici nu cred ca este voie.
M-am gandit sa le pun pe un FTP gen transfer.ro si api sa pun linkul aici.
Daca aveti alte idei si sunteti doritori astept sugestiiCa sa fie evitate orice neplaceri propun sa dai fiecarui doritor prin mesaj privat tot ce cere(tot prin MP).

adrian777
27-May-2010, 01:44 AM
PRIMA ISPITA

Duhul Sfint

1. Atunci cind pentru Isus din Nazaret a devenit un Indrumator, |Atunci Isus a fost dus de Duhul Sfint in pustiu, ca sa fie ispitit de catre diavol|.

2. |Si dupa ce a postit 40 de zile si 40 de nopti, la urma a flaminzit|.-Matei 4/1,2.

3. 40 de zile si 40 de nopti fara mincare este o perioada foarte mare. Si de unde sa ai in pustiu apa si hrana, mai ales apa fara de care, in pustiu practic esti un om mort? In culegerea Sfintei Scripturi ne este data aceasta informatie in forma de simboluri, si ne da posibilitatea de a gasi acest izvor de apa.

4. Ceasca rugaciunii contine vin, ea contine apa, simbolizind singelea€¦ .Si ea se umple de Duhul Sfint. Cind noi o sa o bem pe aceasta, ca efect, rezulta omul perfect.

5. |Bea apa vie din izvorul tau, din al tau rezervor|. Si atunci nu numai ca ai sa poti posti 40 de zile si nopti in pustiu, dar o sa te si transformi si o sa te intaresti in Sfintul Duh. Despre aceasta vom vorbi in alt capitol.

6. La un drumet pe umar totdeauna este o traista, in care totdeauna are un vas, cum pentru hrana, asa si pentru baut. Cum se spune in scriptura: ,,Riuri de apa vii vor curge din pintecele lui|. -Ioan 7/38.

7. Cum Pamintul are izvoare de apa care se folosesc pentru a bea, asa si corpul omenesc izvoraste ,,apa vie|.

8. Si Isus din Nazaret stia despre aceasta.

9. Ispita, cum arata Sfinta Scriptura, Testamentul Nou, se petrece pe 3 directii: hrana (mancarea), mandria si credinta.

10. Isus cu succes trece toate aceste 3 zile de baza, datorita puterii Sfintului Duh, ce se gaseste in El.

11. ,,Ispititorul a zis catre El: De esti Tu fiul lui Dumnazeu, zi ca pietrele acestea sa se faca paini " Matei 4/3, Luca 4/3.

12. Foamea este greu a o invinge cu atit mai mult a€“ 40 de zile si 40 de nopti.

13. Omul fara hrana, flamind se face rau, agresiv si suparacios pentru ca el gindeste ca hrana materiala este singurul lui izvor de bunastare.

14. Dar Isus ne arata un izvor Nou, Vesnic Viu de hrana ,, Nu numai cu piine va trai omul ci cu tot cuvintul care iese din gura lui Dumnezeu| Matei 4/4.

15. Gura Domnului incepe a binecuvanta numai datorita rugaciunii vii ce vine din gura omului cu dragoste in inima lui.

16. Ascultati-l pe Dumnezeul Viu in inima voastra, dar cheia deschiderii inimii voastre catre Dumnezeu este dragostea, iubirea.

17. Si de acolo se va scurge hrana Dumnezeiasca care va va intari pe voi si va va umple corpul cu hrana nearzatoare. Hrana lui Dumnezeu este vindecatoare, placuta si potoleste foamea.

18. Omul trebuie sa se deprinda cu hrana Domnului si sa nu se lege de hrana materiala care aduce corpul treptat spre boala, descompunere si arderea interna a organismului. Omul trebuie sa invete sa se hraneasca nu numai cu paine dar si cu cuvintul lui Dumnezeu.

19. Painea este pentru corpul material al omului, este un fel de material de constructie a organismului, un fel de piatra de constructie. Aceasta piatra nu este vesnica si este supusa descompunerii, arderii.

20. Cuvintul Domnului a€“ painea vesnica, fauritoare de viata constructiva.

21. Omul trebuie sa se invete ca painea Domnului a€“ cuvintul a€“ de al primi cu buna vointa si smerenie in inima lui pentru a intra in Imparatia Domnului pentru Viata Vesnica.

22. Foamea este extrem de greu de a fi invinsa. Biblia ne arata ca Hristos a invins aceasta stare si s-a ridicat deasupra ei, astfel ridicandu-se deasupra corpului. De regula atunci cand omul este flamand, in organismul lui se declanseaza o serie intreaga de fenomene greu de controlat si care afecteaza foarte puternic starile noastre psihologice. Unii oameni infometati, pentru o bucata de paine au tradat, au fost gata sa impuste pe altii doar sa potoleasca starea de foame si astfel sa supravetuiasca. Sunt cunoscute mii de astfel de cazuri in care oamenii aflati in situatii extreme si-au mancat chiar si semenii pentru a potoli foamea. In starea de foame, orice ispita poate sa-l faca pe om sa cedeze, sa se inchine oricui, sa execute o serie intreaga de lucruri pentru a primi o bucata de paine. Hristos insa nu numai ca nu a cedat ispitei ci a gasit in el resurse de a se ridica deasupra acesteai. Credeti-ma acest lucru este extrem de greu. Numai un om extrem de bine pregatit psihologic si spiritual este capabil de asa ceva. Personal am postit in felul descris in Biblie, desigur sub supravegherea a catorva medici si as putea scrie o carte intreaga despre starile care ti se intampla sa le traisti in acea perioada de post. Apar halucinatii, apare slabaciunea fizica dar si sufleteasca, spirituala, apar tot felul de mirosuri extrem de neplacute ce emana din corp, din piele, din transpiratie, dar spre sfarsit apare si mirosul de mir din acelasi corp.

Iata de ce Biblia ne arata aceasta incercare si ispita a lui Hristos. Daca omul are un spirit puternic, calit, poate sa treaca preintr-un astfel de post cu greu daca este protejat psihologic in sens ca nu ii sunt prezentate in fata ochilor produse alimentare de catre un alt om, nimeni nu mananca in fata celui care posteste, nu ajung mirosuri legate de mancarea€¦Dar pentru a trece printr-un astfel de post fiind pe deasupra si ispitit si nu de catre un om oarecare ci de insasi Diavolul, puterile de ispitire ale caruia sunt cu mullt mai puternice, este cu adevarat chinuitor, este cu adevarat o mucenie, adica trebuie sa fii cu adevarat un mucenic, trebuie sa ai un spirit nu din otel ci din diamant.

iosif
27-May-2010, 08:33 AM
adrian777, ceea ce ne prezinti este de la tine sau citezi ? daca citezi atunci "obiceiul" casei este sa ne prezinti sursa. Fara a specifica provenienta informatiilor nu poate fi verificata "veridicitatea" sau minima "seriozitate" a lor si deci in concluzie pot fi considerate indoielnice sau necredibile(apropo de credinta) iar daca sunt de la tine pot fi considerate ca atare fara sa "influenteze", fiind considerate doar o parere personala. Mult succes!

P.S. - fara suparare, as fi considerat ca este parerea ta daca nu ai fi scris in "versete", lucru care nu prea se obisnuieste si de aici deriva intrebarea de mai sus.

vasi67
27-May-2010, 08:58 AM
5. |Bea apa vie din izvorul tau, din al tau rezervor|. Si atunci nu numai ca ai sa poti posti 40 de zile si nopti in pustiu, dar o sa te si transformi si o sa te intaresti in Sfintul Duh.


1. Aici este un paragraf care nu prea place bisericii. Este destul de controversat, dar foarte utilizat in India.
Discutii controversate sunt pe acest paragraf.
2. Nu posta ce nu intelegi
3. Nu am inteles de ca ai postat articolul lui Anatol Basarab Aici. Ce ai vrut sa transmiti?