PDA

Arată Versiune Întreagă : Protectia si armele psihotronice !IREAL
12-September-2010, 08:06 PM
Imi propun ca in acet topic sa dezbatem noile tehnologii existente, avand in vedere ca viitorul razboi vor fii din plin utilizate aceste tehnologii.

Pentru inceput este necesar sa cunoastem ce este psihotronica.
Psihotronica este disciplina biofizica ce studiaza interactiunile psihice la distanta. Obiectul de studiu al psihotronicii il constituie fenomenele parasenzoriale (paranormale) care sunt denumite si fenomenele PSI.
Determinari prin cercetari stiintifice.
Un istoric succint al cercetarilor in domeniul parapsihologic arata sfarsitul secolului al XIX-lea ca timp al "nasterii" primelor societati metapsihice ca organisme de cercetare organizata a acestor fenomene. Este de mentionat numele francezului Max Dessoir care a inlocuit vechiul termen "metapsihica" cu cel de "parapsihologie". Cele mai rudimentare tehnici de influentare la distanta, de manipulare, sunt cunoscutele bombe cu manifeste lansate in teritoriul inamic, dar si manipularea prin intermediul radioului si presei scrise, folosite de Franta, Anglia si Germania (pe frontul primului razboi mondial se auzeau foarte des difuzoarele inamice cu texte defetiste) iar mai aproape de noi in timp, prin persuasiune si programare neurolingvistica. In Decembrie 1989 si dupa, s-a vorbit mult de un asa-zis "atac PSI" asupra Romaniei, cu consecinte nefaste asupra populatiei. Acest lucru este perfect posibil, dar, probabil, nu vom afla ce s-a intamplat cu adevarat decat peste multi ani. Acelasi lucru se pare ca s-a intamplat in conflictul transnistrean. Cercetarile asupra paranormalului s-au facut si se fac inca in multe tari, dintre care SUA, Rusia, China si Cehia ( inca in 1942 in Cehia a aparut lucrarea "Clairvoyance, Hypnotism and Magnetism" ) sunt cele mai cunoscute.Cercetatorii au reusit sa descopere modalitati de dezvoltare a unor capacitati de punere in evidenta a fenomenelor psihice parasenzoriale (PSI) care nu sunt inca explicate stiintific (perceptia extrasensoriala-PES, telepatia, telekinezia s.a.). Ca urmare a numeroase experimente efectuate pe baza unor protocoale riguroase si sub stricta supraveghere a unor oameni de stiinta si specialisti in diferite domenii, s-a conturat concluzia ca exista persoane cu aceste capacitati parasenzoriale / paranormaleTeorii si tehnici utilizate.

Exista posibilitatea de a se efectua controlul psihic al mintii, respectiv ca starea psihica a€“ creierul a€“ sa fie influentata de la distanta. Pentru a explica evenimentele psihotronice, este necesar sa se faca apel la cunostintele de fizica. La inceputul secolului anterior, Ernst Schrodinger si Werner Heisenberg au formulat legile de baza ale mecanicii cuantice. Aceasta teorie descrie fizica lumii subatomice. Dr. Bell a elaborat o teorema din mecanica cuantica care afirma ca particulele subatomice sau fotonii care s-au obtinut prin divizarea in doua a unei alte subparticule sau foton vor avea aceleasi caracteristici. Teorema lui Bell si conectivitatea intre perechile de subparticule le-a permis oamenilor de stiinta sa transmita informatia in conditii de securitate. Daca corpul biofizic este un camp cuantic, atunci cand se divide pentru a realiza actiunea psihotonica, fiecare componenta va cunoaste ceea ce perechea sa din campul biofizic a observat. Transmisia cuantica a informatiei ar putea explica cum informatia psihotronica trece de la situl observat la spionul psihic.

Campurile morfogenetice a€“ campuri energetice care modeleaza viata.
Biologii specializati in studiul celulei stiu ca genomul uman (cromozomii care alcatuiesc materialul genetic uman) nu contine suficienta informatie pentru a transforma masa celulelor oului fertilizat numita blastocist in embrion. Campurile morfogenetice biofizice asigura comutarea pe genele specifice si renuntarea la altele, in functie de pozitia lor in blastocistul din uter. Daca acestia se afla langa axa in varf, ei devin celulele ochiului si ale esofagului. Daca sunt in partea de jos vor deveni anus, iar daca sunt in centrul blastocistului vor deveni tubul digestiv. Daca sunt la suprafata vor deveni celulele pielii. Campurile biofizice pastreaza informatia care va determina ca celule identice sa devina celule din sisteme diferite, in functie de pozitia lor. Prin urmare campul biofizic contine foarte multe informatii care nu sunt continute in genom. Mai mult, campul biofizic poate controla expresia genei. O consecinta naturala a actiunilor psihotronice a fost dezvoltarea la practicienii psihotronisti a unei evolutii in campurile lor morfogenetice. Prin exersarea tehnicilor psihotronice de catre corpul biofizic, campurile morfogenetice din care este alcatuit vor evolua si vor deveni constiente (constienta primara). Cu o practica lunga, aceste campuri devin autoconstiente (constienta inalta), Acest proces permite obtinerea unor puternice abilitati psihotronice, dar mult mai important, ar putea conduce ca psi-operatorul sa fie capabil sa comute aceste gene intre cele doua pozitii on si off. Sanatatea si gerontologia (stiinta prelungirii vietii active) sunt influentate de aceste descoperiri.

Posibilitatea influentarii la distanta prin folosirea unor generatoare psihotronice care amplificau capacitatile psihice ale paranormalilor, a fost facuta posibila de savantii sovietici.
Specialistii in psihotronica au stabilit ca o alta tehnica posibil de aplicat pentru a determina, de exemplu, un individ devenit indezirabil sa se sinucida este sugestia pentru a-i inhiba reflexul de aparare. Astfel, se perturba biocampul individului si se induce o stare depresiva acuta, dar si de euforie, care da un curaj deosebit. Aceste stari se instaleaza brusc, deci "atipic", iar subconstientul individului nu se poate apara. Daca, pe acest fond, i se transmite - tot sugestiv - mesajul subliminal de a-s lua viata, rezulta... crima perfecta.

Creierul se poate modifica prin folosire. Pot fi micsorate reactiile lui sau intensificate fara limite, posibilitati actualmente doar banuite. Am dobandit un patrimoniu genetic educativ si cultural ce poate fi transcens prin experienta directa, daca aceasta este bine condusa. Fizicianul Reynold Johnson spune ca atunci cand puteri paranormale ca |telepatia, clarviziunea, premonitia sunt dobandite de fiinta umana prin evolutie spirituala, nu este exagarat sa spunem ca limitele universului uman sunt largite la infinit si ca omul devine un supraom,un zeu...|

Toate cercetarile asupra energiilor |psi| scot in evidenta realitatea acestora. Prof. Olivier Costa de Beauregard, fizician, a explicat cum priveste el parapsihologia: |Veti fi surprinsi auzind un fizician care declara ca ia in considerare parapsihologia nu in functie de cazuri spontane, ci ca o concluzie a unei reflectii asupra simetriei interne a disciplinelor de care se ocupa: relativitatea si mecanica cuantica|.

Cum spunea si M Jourdain, fizica moderna este pe cale de a-si da seama ca se raporteaza la Spirit.
Fizica secolului XX (relativitatea, cuantica) precum si alte stiinte au ca noutate faptul ca trateaza materia din punct de vedere spiritual. In incercarea de a intelege aceasta relatie intr-o maniera coerenta, se poate ajunge si la constatarea ca parapsihologia este validata de ultimele descoperiri ale stiintei.

Cercetarile actuale in domeniul noilor forme de energie au explicat stiintific telepatia, perceptia extrasenzoriala, vindecarea spontana, clarviziunea, etc. Cercetarea energiilor |misterioase| se realizeaza in multe laboratoare si fenomenele psihice care au fost multa vreme neintelese si ignorate de stiinta sunt explicate, descoperindu-se legea fiecarei energii. Oamenii de stiinta cehi Zdenek Rejdak si Karel Orbel afirma: |omul si toate fiintele vii poseda o energie speciala care a fost ignorata pana acum in Occident. Pe acesta bioenergie sau energie psihotronica pare sa se bazeze fenomenul de psihokinezie; ea ar putea fi si cauza efectului radiestezic si aparent se poate trage concluzia ca ea intervine in toate fenomenele psihice|. Bioenergia a fost cunoscuta inca din antichitate. Chinezii spuneau ca omul este in legatura cu energia vietii ce umple tot Universul. Reicenbach a denumit-o energie odica, iar Blondot energie X. Oamenii de stiinta rusi prefera denumirea de energie bioplasmatica, iar cei cehi de energie psihotronica.

Fizicianul Harris Walker sugereaza ca particulele elementare se comporta ca si cand ar fi guvernate de o forta organizatoare. Fizica cuantica demonstreaza ca natura este un ansamblu indivizibil, unde totul este in relatie: totalitatea universului este prezenta oricand si oriunde. In acesta privinta exista un exemplu frapant: cel al hologramei. Astfel daca se rupe o bucata dintr-un negativ holografic pentru a-l pune sub un proiector laser, nu se va obtine o parte a imaginii, ci imaginea intreaga. De aici rezulta ca imaginea intreaga a fost inregistrata pretutindeni pe placa holografica, in asa fel incat fiecare particica a placii (negativul holografic) reflecta totalitatea.

dya
12-September-2010, 08:17 PM
Ar fi interesant de stiut daca exista metode de contracarare(protectie) a influentelor negative de acest gen! am citit undeva de niste dispozitive mai la ""indemana""-orgoni,chiar sunt bune?

IREAL
12-September-2010, 08:44 PM
ARME PSIHOTRONICE

Armele psihotronice actioneaza asupra psihicului uman alterandu-i starea sa de normalitate. In aceasta categorie se pot include atat inventii a€“ aparaturi tehnice care afecteaza si celalalte organisme vii, nu doar oamenii si care deterioreaza si materialele.

Aceste |arme| au o stransa legatura cu capacitatile psihice ale |emitatorului|. Fie ca el este cel care influenteaza starea psihica a unei persoane/ a unui partid in populatie sau care determina actionarea unei masinarii care produce aceste modificari.

Un exemplu concludent de dubla actionare atat asupra psihicului telespectatorului, cat si asupra obiectelor a€“ imaginea televizorului : fenomenal Kaspirovski a€“ cand el aparea la televizor spre a vorbi si trata diverse boli a€“ perceptia imaginilor se schimba din alb negru intr-o tenta alb-mov si crea publicului o stare asemanatoare unei nelinisti greu de explicat. Ambele fenomene incetau cand se termina emisiunea.
Un alt caz de actiune psihotronica se inregistreaza in zonele de lupta din raioanele de peste Nistru ale Republicii Moldova in 1992.

In aceste zone se receptiona zilnic radio Moscota care emitea pe banda de unde lungi emisiunea lui Alan Ciumak. Terapia sa radiofonica se rezuma la o scurta prezentare verbala, urmata de transmisia unor melodii, fara alte comentarii.
Cercul de medici din Republica Moldova au interzis aceasta emisiune pentru ca au corelat bombardarea cu emisiuni electromagnetice ce rezultau din aceste transmisii radio cu instalarea unei stari colective de abulie(lipsa de vointa, nehotarare) in randul populatiei, in timpul atacurilor fortelor gardistilor rusofoni, ca dupa terminarea acestora sa se instaleze o stare de iritare colectiva, caracterizata printr-un sindrom de isterizare in masa.

Se pare ca in acest domeniu cine au investit si investigat dintr-un inceput au fost rusii. Fapt demonstrat de statia de la Semipalatinsk. Aici se realizau experiente de captare a energiei exploziilor de mare intensitate si de transmitere a lor prin mijloace psihotronice, reconvertindu-le intr-o detonatie reala pe tinta dorita de cateva decenii: vezi scufundarea submarinului atomic |Thresher| a€“ 10 aprilie 1963, sau cutremurul catastrofal din Iran a€“ 1970.
Intregul mecanism se putea produce utilizand principiile radionicii, efectuandu-se un |acord| intre emitator si tinta pe baza unei fotografii a acesteia.

Tot pe bazele radionicii functioneaza si |aparatul de detectie, inregistrare si masurare a radiatiilor emite de catre metale si alte materiale| a lui Thomas Galenus Hieronymus brevetate in 1946 de catre Oficial American pentru patente, cu nr. 2482773.
Inventatorul se bazeaza pe lucrarile lui De la War si Albert Abrahams, pe cercetarile lui I.T.Fisher si J.W.Campbell privind magnetismul animal ale lui Mesmer, si realizeaza diferite dispozitive in care directionau radiatiile produse si emite de catre diverse structuri biologice.
Astfel, numai dupa o saptamana utilizarea sa intr-o plantatie de meri infestata cu nematodo a dus la disparitia acestora.
La fel in Germania a€“ Rosenheim in 1969, au disparut termitele, de la distanta si fara a folosi pesticide.
Acest aparat a fost folosit si pentru a monitoriza de la sol starea fÃ*zica a cosmonautilor programelor Apollo 8 si Apollo 11

Dupa aceste cateva exemple elocvente se poate remarca agresivitatea si gravitate utilizarii acestor |arme|, cat si faptul ca nu se cauta o destinatie pasnica si constructiva in viata civila. (Doar cateva cazuri izolate).

Cine dispune de asemenea arme, care necesita ani de investigatii si de experiente, ca sa un mai spunem de banii cheltuiti?! Guvernele unor tari puternice economic, militar, cu ideologii |razboinice|, serviciile secrete, trusturile intermationale cu campanii agresive de intimidare a concurentei!
Si cum publicul larg e prea putin informat si prea putin constient de actiunea care o au asupra lor , nu e de mirare ca incetul cu incetul ne vom transforma in niste |robotei| programati sa reactionam cum ne cere |stapanul| armei.

Daca prin reteaua de sateliti Echelon ne era furata intimitatea, sufravegheata si intimidata libertatea de exprimare si de informare, aceata arma ne va fura libertatea de gandire si actionare conform propriilor convingeri. Nici nu vom sti daca sunt convingerile noastre sau am fost convinsi ca e asa.

Oare cum sa recapatam controlul asupra noastra si certitudinea ca asa suntem noi si nu produsul vreunui experiment?!

IREAL
12-September-2010, 08:48 PM
Articol in ziarul ZIUA
14 noiembrie 2005
Operatiuni psihologice

"Anumite structuri, de genul serviciilor secrete, pot utiliza, pentru influentarea "unor actori statali si chiar a unor oameni cu functii foarte importante in stat", tehnici care se incadreaza in seria operatiilor psihologice "gri" sau chiar "negre", a afirmat adjunctul sefului PSYOPS din cadrul Ministerului Apararii Nationale, colonelul Eugen Lungu. "Din informatiile pe care le avem noi, in afara de doctrina aliata, toti membrii NATO au si doctrine nationale, care, in virtutea unor interese de mai mare sau mica putere, se pun in aplicare. Se vorbeste de un «PSYOPS gri» sau de un «PSYOPS negru» chiar. In PSYOPS-ul gri - adevarurile sunt amestecate cu neadevarurile, iar in PSYOPS-ul negru nu se cunoaste sursa de unde provin informatiile", a spus Lungu, citat de Rompres. El nu exclude ca acest tip de influentare poate sa utilizeze si metode din zona oculta, extrasenzoriala. (Rompres)"

adn
12-September-2010, 08:52 PM
http://www.infonews.ro/art_102183_Actualitate-1508_-_Mai_marii_lumii_au_magicieni_printre_asistenti.ht ml


Atacurile parapsihologice (numite si psihotronice, termen introdus de profesorul Zdenek Rojdak in 1973) pot fi contracarate prin actiunile altor specialisti in domeniu, un fel de 'vraci' care stiu cum sa asigure protectia sau cel putin sa scoata la timp persoana atacata din zona malefica.

.................................................. ..........................

In privinta situatiei Romaniei in acest domeniu, specialistul a fost transant: 'La ora actuala, in tara noastra nu exista in sistemul apararii nationale, sigurantei si ordinii publice nici o structura specializata care sa studieze si sa contracareze actiunile psihoenergetice. Exista si in tara noastra si tehnologie, si oameni pregatiti in domeniul psihotronic, la acelasi nivel ca in Occident. Din pacate, aceste resurse sunt concentrate doar in domeniul privat sau in mana unor grupuri de interese si de presiune, care le utilizeaza pentru propriile scopuri', a adaugat generalul Emil Strainu. Pentagonul are "arma cu raza telepatica"


interesant de citit
http://www.scribd.com/doc/2665733/Grupul-Pinto-mafia-in-Romania

Mayernic
12-September-2010, 09:08 PM
General rus: Rusia si alte state ale lumii detin arme psihotronice care-i pot transforma pe inamici intr-o adunatura de zombie. Armata SUA ar avea si ea in dotare arma telepatica neletala care e capabila sa induca stari de frica si spaima

Generalul rus in rezerva Boris Ratnikov a declarat recent jurnalistilor publicatiei Pravda , citata de descopera.ro, ca atat Rusia cat si alte state ale lumii detin arme psihotronice performante care pot transforma soldatii trupelor inamice intr-o adunatura de zombie usor manipulabili.

Conform afirmatiilor generalului Ratnikov, Rusia lucreaza la arma psihotronica inca din anii 1920-1930, iar pana la mijlocul anilor a€™80 in toate marile orase ale defunctei URSS existau centre secrete detinute de fostul KGB si destinate experimentarii impactului generatoarelor psihotronice asupra populatiei. Desi in mod oficial aceste laboratoare secrete au fost inchise dupa destramarea URSS, miile de cercetatori au ramas sa lucreze in continuare la dezvoltarea noilor prototipuri de arme care actioneaza asupra psihicului uman. Potrivit acelorasi surse, este cunoscut si acceptat faptul ca multi cercetatori precum academicienii Viktor Kandyba si fiul sau continua cercetarile in acesta directie in cadrul unor centre din Sankt Petersburg, iar academicianul Vlail Kaznacheyev lucreaza la poiecte similare in orasul Novosibirsk.

Generalul Ratnikov este de parere ca in cel mult 10 ani de acum incolo, armele psihotronice vor fi mai eficiente si mai periculoase decat cele atomice sau nucleare, fiind capabile sa distruga moralul si psihicul unor tari intregi, transformandu-le cetatenii in personaje fara vointa sau discernamant de tip |zombie|. Astfel de arme sunt capabile sa controleze comportamentul populatiei, sa le altereze serios functiile psihicului si chiar sa convinga oamenii sa comite sinucideri in masa.

Astel de arme neconventionale sunt detinute si imbunatatite permanent si de catre fortele armate ale altor state. Raportul generalului rus mentioneaza ca americanii se folosesc indeosebi de sistemele psihofizice de inspiratie orientala, carora li se adauga metode din hipnoza si tehnologii ultramoderne de stimulare psihica. Israelienii, in schimb, ar apela la metodele matematice si formulele magice continute in universul ezoteric al Kabbalei. Japonezii s-ar baza pe metodele parapsihologice, in timp ce fortele nord-coreene si pakistaneze apeleaza la metode care cauzeaza disfunctii ale organelor interne sau provoaca moartea de la distanta a inamicului.

Nota:

Recent, Ministerul american al Apararii s-a angajat in finantarea unui nou tip de arma, care poate influenta creierul uman cu ajutorul microundelor. Arma |telepatica| neletala este capabila sa induca stari de frica si spaima sau un fundal de sunete in subconstient, relateaza portalul Wired. Dupa cum relateaza sursa citata, arma ar putea ajunge pe rafturile magazinelor la fel de usor cum va ajunge pe campurile de lupta.

In elaborarea |armei telepatice radiante| este implicata corporatia Sierra Nevada, in cadrul programului MEDUSA (Mob Excess Deterrent Using Silent Audio). Pentru a nu fi confundata cu dispozitive similare care doar emit sunete, aceasta noua |masinarie| foloseste asa-numitul |efect auditiv al microundelor|. Raza microundelor este transformata in sunet prin interactiunea cu creierul uman. Astfel sunetele obtinute nu pot fi auzite decat de persoana care se afla pe directia razei.

Acest efect constituie de multa o vreme o curiozitate in randul cercetatorilor din acest domeniu, dar nu si-a gasit aplicabilitatea. Odata cu trecerea timpului, Armata a fost intrigata de acest lucru. Ideea crearii unei asemenea arme a aparut pentru prima data in 1998, releva un raport declasificat recent al Armatei americane, cu titlul |Efectele biologice ale armei neletale|(|Bioeffects Of Selected Nonlethal Weapons|) Potrivit expertilor, arma telepatica, care va putea fi utilizata in dispersarea manifestatiilor, va fi gata in cel mult un an.

Mayernic
12-September-2010, 09:12 PM
|Arme psihotronice|

Inca de acum douazeci de ani,mass-media a mentionat o combinatie ciudata de cuvinte |Arma psihotronica|.Toate informatiile despre aceste arme soseau de la militarii trecuti in rezerva si de la cercetatori care nu erau recunoscuti de Academia de Stiinta.Ei povesteau despre niste generatoare care puteau face ca oamenii sa devina nauciti,confuzi chiar la distante de sute de kilometri.
Se spune ca aceste dispozitive sunt capabile sa controleze comportamentul oamenilor,sa afecteze serios psihiculsi sa duca chiar la moarte.Imediat ce au aparut aceste informatii in mass-media cativa oameni au si declarat ca sunt victime ale impactului cu aceste arme psihotronice.
Ei au provocat adevarate furtuni in birourile agentiilor de presa,ziarelor raportand atacuricu arme psihotronice,dar li s-a recomandat sa mearga la psihiatri. Nu s-a mai vorbit nimic o perioada despre aceste arme,dar in ultima perioada se pare ca a revenit in discutieacest subiect.
Cateva simptome ale atacului cu arme psihotronice.
Aceste simptome nu fac parte din nici o boala psihica sau mentala.Dar exista tehnologia(arme neurologice,frecventa radio) care produc simptomele.
Corpul omului este un sistem electrochimic:orice disturba impulsurile electrice ale sistemului nervos va afecta functiile corpului si comportamentul.
Simptome:
-tulburari de somn,vise fortate sau artificiale,efecte auditive(sunete,zgomote) carcei,spasme musculare,
-valuri de caldura
-tiuituri
-nas care curge la interactiuni cu alti oameni(medicii specialisti si alergologii nu au gasit o explicatie)
-stranut
-simptome de gripa
-dureri de cap
-vedere tulbure
-false atacuri de inima
-abuz sexual prin folosirea tehnologiei
-senzatii cald rece
Pe baza celor de mai sus,s-a facut o cerere catre Comitetul ONU pentru Drepturile Omului pentru a pune capat acestor activitati care violeaza normele internationale de comportament si obligatiile internationale ale statelor.

Mayernic
12-September-2010, 09:16 PM
Controlul mintii cu sunete tacute si supercalculatoare :

Mecanismul de modificare a mintii umane se bazeaza pe tehnologia purtatorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tacute (SDST) - in engleza SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de Dr Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) si este descris in Patentul SUA nr. 5159703, numit "Sistem de Prezentare Subliminala Tacuta", din 27 octombrie 1992. In introducerea scrisa pentru acest patent, gasim:

"Un sistem de comunicare silentios in care purtatori non-aurali (care nu se pot auzi - nn), din spectrul foarte jos sau foarte inalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulati in amplitudine sau in frecventa cu informatiile dorite si propagati acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, in mod traditional prin folosirea difuzoarelor, castilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtatorii modulati pot fi transmisi direct, in timp real, sau pot fi inregistrati si depozitati pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate si repetate catre ascultator."

Conform celor sustinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind supercalculatoare, sa se analizeze modelul emotional regasit in electro-encefalograma umana (EEG) si sa se replice (sa se "cloneze") aceste modele, adevarate "semnaturi emotionale", pe alt calculator, si, la vointa, "sa se induca sau sa se modifice starea emotionala a fiintei umane, in mod silentios".

Compania Silent Sounds Inc. declara ca este interesata numai in emotii pozitive, dar cartelul militar american nu este atat de limitat in scopuri. Este deci evident ca acesta este un proiect al Departamentului Apararii al SUA.

Edward Tilton, presedintele companiei Silent Sounds, declara chiar el aceste lucruri despre S-quad intr-o scrisoare din 13 decembrie 1996:

"Toate semnaturile si schemele (referitoare la starile emotionale - nn) au fost declarate secrete de stat de catre Guvernul SUA si nu avem permisiunea de a revela detaliile exacte... Facem casete inregistrate si CD-uri pentru Guvernul German si chiar pentru tarile fostei Uniuni Sovietice! Totul se face, evident, cu permisiunea Departamentului de Stat al SUA... Sistemul a fost folosit pe tot parcursul operatiunii Furtuna in Desert (Iraq) cu un deplin succes."

Ilustratia grafica ce apare in patent, numita "Evolutia semnaturii emotionale prin inducerea undelor alfa - theta" este identificata cu AB 116-394-95 UNCLASSIFIED si este obtinuta de la "cel mai sensibil si versatil electro-encefalograf din lume". Are un raport de amplificare de 200000, fata de celelalte EEG-uri obisnuite care au numai 50000. Este controlat prin program de "cele mai rapide calculatoare" folosind o tehnologie de anulare a zgomotului similara celei folosite de submarinele nucleare la detectia obiectelor foarte mici din apa, la distante foarte mari.

Scopul acestei intregi "creme" de tehnologii avansate este obtinerea unei "harti" a semnaturilor emotionale umane si modificarea lor prin semnale catre creier. Ilustratia arata ecranul EEG-ului de la un subiect uman, atat emisfera stanga cat si cea dreapta, simultan.

Clonarea emotiilor

Folosind aceste EEG-uri asistate de calculator, oamenii de stiinta pot identifica si izola "semnaturile emotionale" electrice de foarte mica amplitudine ale creierului, le pot sintetiza si stoca pe alt calculator. Cu alte cuvinte, studiind modelele subtile ale undelor cerebrale care apar atunci cand un subiect uman experimenteaza o anumita emotie, oamenii de stiinta au identificat aceste modele ale undelor cerebrale si acum le pot duplica, oricand, la vointa. "Aceste semnaturi sunt apoi transmise folosind frecvente purtatoare de tip Silent Sound si ele vor determina exact acelasi tip de emotie in orice alt subiect uman care le primeste!"

Sistemul si aplicatiile

Aici este vorba de mai mult decat un simplu sistem de control prin semnale subliminale. Exista extrem de multe tehnologii patentate care se pot adauga in acest sistem de frecvente purtatoare, in scopul de a obtine toate tipurile de efecte.

Exista doua metode de transmisie cu acest sistem. Una este inductia directa de microunde in creierul subiectului, fiind limitata la operatiuni in imediata apropiere. Cealalta, asa cum a fost descrisa mai sus, foloseste frecventele purtatoare ale radioului si televiziunii, care sunt prezente peste tot.

Nu credem ca sistemul este folosit pentru a controla o singura persoana, insa el poate avea numeroase aplicatii pozitive. Totusi, faptul ca informatiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat si, deci, periculoase pentru public.

Intr-o utilizare conventionala, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor in sistemele de siguranta. Dar, in spatele placutei melodii pe care o auziti in magazine si in supermarket-uri poate fi un mesaj secret, absolut nedetectabil in mod obisnuit, care va interzice sa furati de pe rafturi, sau va indeamna sa cumparati cat mai multa marfa. Si chiar daca simpla comanda vocala este destul de eficienta, atunci cind sistemul de prezentare subliminal transmite semnaturi emotionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

Pe piata libera se foloseste acesta tehnologie pentru casetele audio de auto-educare prin afirmatii pozitive, relaxare si meditatie, precum si metode de crestere a disponibilitatilor de invatare (mai ales pentru studenti si elevi).

In context medical, aceste sisteme pot fi folosite pentru a rezolva multe probleme grave de natura psihiatrica si psihosomatica. Se spune ca este cel mai eficient mod de a trata surzenia. Dar acestea sunt numai promisiuni, pentru ca surzii ramin tot surzi desi metoda se foloseste de 30 ani. In schimb, cartelul militar si elita mondiala au acum o arma pe care o folosesc impotriva omului obisnuit care aude normal.

Oficialii nu recunosc nimic

De fapt, Guvernul SUA nu recunoaste nimic si a refuzat sa comenteze pe marginea existentei armelor de control mental, de ani de zile. Numai anul trecut, revista US News & World Report a publicat un articol intitulat "Arme miraculoase", care este doar o simpla trecere in revista a asa-numitelor arme "care nu ucid". Nici-un cuvant insa despre S-quad, desi tehnologia era folosita de sase ani.

Extrase din articol:
"Charles Bernard, fost director de proiecte pentru cercetarea armelor din Marina americana: Nu am vazut inca o astfel de arma care sa si functioneze."
"DARPA (Agentia pentru Proiecte de Cercetare Avansata pentru Aparare) a venit la noi anual pentru a vedea daca sunt cai de a suspenda functionarea sistemului nervos central de la distanta, spune Dr F. Terry Hambrecht, seful Programului de Proteze Neurale, dar nu a aparut nimic pana acum. Totul pare prea Science-Fiction."
Poate parea ca este de domeniu SF, dar nu este deloc asa. Oricum, asta nu este decat ceea ce ei vor sa credem, ca sa-i lasam in pace sa-si urmeze planul...

Ideea care sta la baza acestor arme "care nu ucid" este de a determina ca inamicul sa-si piarda capacitatea de a rationa fara a-l ucide, pentru a-i lua ostateci, pentru a zadarnici orice forma de rezistenta fara a-i rani (fizic), de preferat chiar fara sa-si dea seama. Toate tehnologiile de modificare a starilor mentale pe cale electromagnetica sunt toate in aceasta categorie, dar din moment ce nu sunt recunoscute oficial ele pot fi folosite oriunde si oricand, dupa bunul plac al celor care hotarasc acest lucru.

Si de ce anumite companii din industria divertismentului au recunoscut ca au acces la aceste tehnologii cand chiar existenta acestora este negata fata de marele public?

Chiar in februarie 1998, abordarea de tip "monolit" in negarea existetei acestor tehnologii si totala tacere in ce priveste acest subiect s-a mentinut chiar si in fata comitetelor Congresului american!

Comitetul Economic Unit, condus de Jim Saxton, s-a reunit pe 25 februarie pe tema "Audierea despre Armele de Radio Frecventa si proliferarea lor: impactul asupra economiei". Ca martori au fost invitati numeroase personalitati militare:
Dr Alan Kehs, de la Laboratoarele Militare SUA, a vorbit despre amenintarea Radio-Frecventelor, in general.
James O'Bryon, director de Testari Operationale si director de Testari Incendii de la Biroul Secretarului Apararii la Pentagon, a discutat rolul testelor la incendiu ii implicatiile acestor teste in cazul armelor de radio-frecventa.
David Schriner, inginer principal la Studii de Energie Directionala al companiei Electronic Warfare Associates si recent pensionat ca inginer pentru testarea armelor navale, a vorbit despre dificultatea construirii armelor de radio-frecventa si despre amenintarea terorista.
Dr Ira Meritt, seful Diviziei de Identificarea Conceptelor si Analiza a Aplicatiilor, al Directoratului de Tehnologie Avansata, de la Centrul de Rachete Defensive si Tehnologie Spatiala din Huntsville, Alabama (SUA), a vorbit despre proliferarea armelor de radio-frecventa venind mai ales dinspre fosta Uniune Sovietica.

Desi aceste informatii de interes tehnic sunt importante, mult mai importanta este lipsa oricaror informatii despre existenta armelor de radio-frecventa care afecteaza in mod direct creierul si sistemul nervos uman.

Psihotrinica de la KGB

Aceste tehnologii nu au aparut peste noapte. Exista o lunga istorie de dezvoltare si ascundere a acestora de catre Guvernul SUA si probabil ca inca jumatate din celelalte guverne ale lumii.

Noi stim ca fosta Uniune Sovietica era activ angajata in acest tip de cercetari. In timpul anilor 1970 KGB-ul sovietic a dezvoltat un Sistem de Influenta Psihotronic care era folosit pentru a transforma soldatii in adevarati "roboti umani" programabili. Sistemul se baza pe o combinatie de hipnoza si radio-frecventa. Proiectul a fost inceput ca raspuns la o schema de antrenament similara lansata in SUA de presedintele Jimmy Carter, a afirmat Iuri Malin, fost consilier de securitate al presedintelui URSS, MIhail Gorbaciov.

In cartea "Istoria Armelor Electromagnetice" s-a aratat ca timp de peste 60 ani s-au realizat numeroase cercetari in acest domeniu, iar in articolul despre telepatia sintetica am aratat ca primele cercetari in cadrul programului "vocea din creier" s-au realizat in 1961, folosind referinte din literatura stiintifica publica.

Puterea complexului militar-industrial (sau elita mondiala)

Jan Wiesemann a scris o notabila descriere a situatiei care exista acum in SUA, despre "fortele de drept" si cum s-a ajuns la aceasta situatie: "In timpul razboiului rece, Statele Unite nu numai ca s-au angajat intr-o cursa deschisa de inarmare cu tehnica nucleara impotriva Uniunii Sovietice, dar si intr-o cursa secreta de dezvoltare de arme neconventionale. Pe masura ce agentiile de spionaj au continuat sa-si mareasca puterea de influenta si control - de unde pana la al doilea razboi mondial au avut doar un rol de sustinere si de servire a guvernelor - la fel au fost suplimentate si fondurile cheltuite pentru dezvoltarea tehnicilor proiectate pentru surclasarea celorlalti competitori."

"Si pe masura ce grupul american de spionaj avea sa creasca, o cultura secreta s-a raspandit, ceea ce a permis celor din spionaj sa aplice numeroasele tehnici dezvoltate de ei pentru a ocoli in mod perfid procesele si institutiile democratice..."

"Ca multe alte democratii, Guvernul SUA este compus din doua mari parti: cei care au fost votati, adica guvernatorii, judecatorii, cei din Congres si Presedintele, si, a doua parte - birocratia perpetuata de-a lungul timpului, cei care sunt in numeroasele agetii federale."

"intr-o democratie bine echilibrata si care functioneaza corect, partea votata de public controleaza partea birocratica, asigurand poporului o reprezentare reala in cadrul planului guvernamental."

"In timp ce o parte semnificativa din guvernul SUA urmeaza fara indoiala acest principiu, o alta parte opereaza intr-un deplin secret si urmeaza propriul plan ascuns, fara stirea celor multi, plan care este de cele mai multe ori complet diferit de cel public."

In mesajul sau de adio adresat natiunii americane in 1961, presedintele Eisenhower a spus: "...am fost obligati sa construim o industrie de armament permanenta, care a atins proportii vaste. In plus, trei milioane si jumatate de oameni sunt direct implicati in stabilimentul apararii. Anual cheltuim pe securitate militara mai mult decat profitul net al tuturor corporatiilor americane."

"Aceasta reunire a imensului stabiliment militar cu marea industrie de armament este noua pentru americani. Influenta totala (economica, politica, chiar spirituala) este simtita in fiecare oras, in fiecare casa, in fiecare birou al guvernului federal. Recunoastem nevoia imperativa pentru aceasta dezvoltare. Totusi nu trebuie sa trecem cu vederea gravele sale implicatii. Munca, resursele si chiar viata noastra sunt deplin implicate; la fel si chiar structura societatii noastre."

"In cadrul consiliilor guvernamentale, trebuie sa veghem impotriva influentelor nedorite, voite sau nu, ale complexului militar-industrial. Potentialul unei cresteri dezastruoase a puterii acestuia deja exista si va persista. Nu trebuie sa lasam ca presiunile acestuia sa puna in pericol libertatile sau procesele noastre democratice."

Nelinisti internationale in legatura cu noile arme

Natiunile Unite a fost infiintata in 1945 cu scopul de a "salva generatiile viitoare de la pericolul razboiului". In 1975 Adunarea generala a ONU a luat in considerare o prima propunere de proiect a Uniunii Sovietice: "Interzicerea dezvoltarii si producerii de noi tipuri de arme de distrugere in masa si de noi sisteme de acest fel".

In 1979 URSS a adaugat la lista acestor sisteme de distrugere in masa:
1. Armele radiologice (cu materiale radioactive) care ar putea produce efecte similare cu cele ale unei explozii nucleare;
2. Armele cu raze de particule subatomice (neutrino, pozitroni, etc) care afecteaza tinte biologice;
3. Arme cu radiatie acustica infrasonora
4. Arme electromagnetice care opereaza prin anumite radiatii de radio-frecventa care au efecte negative asupra functionarii organelor din corpul uman.
Ca raspuns, SUA si celelalte guverne occidentale au ignorat demersul.

In articolul "Armele non-letale nu respecta tratatele", autorul noteaza ca asa-numita Conventie a Armelor Conventionale acopera multe din armele ne-conventionale; "cele care folosesc infrasunete sau energie electromagnetica (inclusiv lasere, microunde, sau radio-frecventa, sau lumina vizibila pulsand la frecvente proprii creierului - unde cerebrale)".

Harlan Gerard, Director executiv al Comitetului International Impotriva Armelor cu microunde, mi-a spus ca strategia guvernului care sta in spatele promovarii armelor non-letale este un subterfugiu. Acum se incearca un scrutin pentru aprobarea publica a acestor arme. Tehnologiile de control mental nu sunt deloc mentionale, dar ele vor fi aduse "la lumina" mai tarziu, si integrate sub generoasa umbrela a "armelor non-letale".

Aceste arme au fost recent transferate de la Departamentul Apararii la Departamentul de Justitie. De ce? Pentru ca exista numeroase tratate internationale care limiteaza in mod specific sau chiar exclud folosirea armelor de acesta natura in razboi.

Cu alte cuvinte, arme care sunt interzise intr-un razboi impotriva inamicilor natiunii americane (desi ele au fost folosite in razboiul din Iraq!) acum pot fi folosite impotriva propriilor cetateni de catre politia locala, impotriva unor grupuri de protestanti pasnici la adresa politicii nucleare americane.

Spre un control mental la scara planetara

Secretul in dezvoltarea tehnologiei de control mental reflecta uriasa putere care sta in ea. Ca sa o spunem direct, cine controleaza aceasta tehnologie, controleaza populatia. Toata populatia.

Exista dovezi ca Guvernul SUA are planuri de a extinde aplicatiile acestei tehnologii de control mental, pentru a ingloba pe toti oamenii, din toate tarile. Aceasta este posibil si chiar se realizeaza in aceste momente folosind celebrul proiect HAARP pentru zonele externe si reteaua GWEN pentru zonele interne ale SUA. Guvernul SUA nu recunoaste nimic. (Mai stim noi si altii care nu recunosteau nimic... - nn)

Dr Michael Persinger este profesor de psihologie si Stiinte Neuronale la Universitatea Laurentiana din Ontario, Canada. El a mai vorbit despre efectele profund nocive ale radiatiilor electromagnetice asupra creierului uman.

"Stimularea lobului temporal al creierului poate evoca in pacient sentimentul unei prezente stranii, dezorientare si dereglari de perceptie. Poate activa imagini din memoria subiectului, inclusiv cosmaruri si monstri, care in mod normal sunt ascunsi in subconstient."

Dr Persinger a scris un articol in urma cu cativa ani, intitulat "Despre posibilitatea accesului direct la creierul fiecarui om prin inductia electromagnetica a algoritmilor fundamentali". Citam din articol:

"Stiinta neronala contemporana sugereaza existenta unor algoritmi fundamentali prin care toate semnalele senzoriale sunt traduse intr-un fel de cod specific creierului. Stimularea (sinteza) directa a acestor coduri in lobii temporali sau corticali prin aplicarea modelelor electromagnetice necesita nivele energetice care sunt deja prezente in mediul inconjurator: activitatea geomagnetica naturala a planetei si retelele de comunicatie contemporana (radio, televiziune, telefonie mobila, etc)."

"In ultimile doua decenii s-au realizat multe care in trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnica de a influenta direct cele aprox. sase miliarde de creiere umane, fara intermediere, prin generarea informatiei neuronale in mediu fizic atotcuprinzator (planeta Pamant - nn)".

"Aparitia si dezvoltarea istorica a acestor posibilitati, incepand cu praful de pusca si continuand cu fisiunea nucleara, au determinat schimbari majore in evolutia sociala care a urmat extraordinar de repede dupa inceperea folosirii lor. Reducerea riscului folosirii gresite a acestor tehnologii necesita discutii deschise in ceea ce priveste implicatiile lor atat pe taram stiintific, cat si in plan public."

Nu poate fi mai clar de atat! Insa nu poate fi vorba de discutii deschise atata timp cat Guvernul SUA nu recunoaste existenta acestei tehnologii.

Articol preluat dupa Resonance (Bioelectromagnetics Special Interest Group), scris de Judy Wall.

Mayernic
12-September-2010, 09:20 PM
Arme psihotronice neletale:

Cercetatorii sovietici au ajuns la concluzia ca persoanele aflate in transa, in timpul meditatiei, sau in proceduri telepatice sau de hipnoza, emit campuri electromagentice pornind de la 3 pana la 6 herti, utilizand retelele naturale din ionosfera pentru a propaga sau capta undele emise de catre ceilalti.
In general, campurile magnetice sunt generate acolo unde exista curenti electrici. Intensitatea lor este direct proportionala cu cea a curentului si scade pe masura indepartarii de sursa. Toate sursele de electricitate au un halou, ca un nor imperceptibil deasupra lor. Organele umane fiind activate de impulsuri electromagentice emit si ele campuri. Spre exemplu, inima emite un camp de 0,0005mG, creierul emite intre 6 si 10 mG. Observam, asadar cat de receptiv este creierul la variatiile electromagentice. Aceste constatari stiintifice au condus ca armatele lumii sa dezvolte tehnologii de control infoenergetic (psihotronic) neletale si letale. Politiile din Orientul Mijlociu si din Africa,precum si armata americana in Irak, folosesc gloante acustice, raze si grenade acustice, sunete care creaza fobii, aparatura care declanseaza epilepsia, dispozitive cu infrarosu care pot provoca orbire chiar in ciuda protectiei sau acelora care stau cu ochii inchisi, nemaivorbind despre ultimile descoperiri nano-tehnologice care le permit soldatilor sa-si schimbe culoare a uniformei, devenind una cu mediul, asemeni cameleonului.Prin manipularea frecventionala a undelor de la ultra scurte la cele foarte inalte se pot crea o serie de conditionari subliminale ale subiectilor vizati.
Exista o preocupare a tarilor foarte dezvoltate de a crea uniforme protejate hologramic, creandu-se asftel invizibilitatea, studiata de cerecetatori dupa capcanele plantelor carnivore, insectelor, animalelor marine care se camufleaza pentru a-si atrage prada in zona de control. Nano-tehnologia permite deja instalarea acestor dispozitive de manipulare si control distal aproape oriunde.

Mayernic
12-September-2010, 09:25 PM
TOT MAI MULTI ROMANI ATACATI DE ARMELE PSIHOTRONICE:


Intr-un raport descoperit intr-o pivnita la NASA, care dateaza din 1989, s-a aratat ca armatele americane s-au axat pe dezvoltarea unor arme psihotronice, care sa tina in frau masele prin controlarea mintii, impulsuri telepatice si bombardarea cu radiatii, arme care dupa a€™90 au fost aduse intr-un mod misterios si in Romania, la sediul central al armatei.

Raportul, intitulat |Bioefectele armelor neletale asupra populatiei Romaniei| prezinta 1256 de tipuri de arme psihotronice cu care romanii sunt tinuti in frau din 1990 incoace, aceasta fiind de altfel si explicatia pentru lipsa revoltelor, rascoalelor, revolutiilor, in randul romanilor dupa a€™90.

Pavel Corut, implicat in dezvoltarea armelor psihotronice

Un oficial al armatei a dezvaluit ca in Romania armele psihotronice aduse de americani au fost adaptate pietei prin dezvoltarea lor pe baza conceptului de bubul psihotronic elaborat de Pavel Corut. Statisticile au aratat ca un roman din trei este atacat zilnic de un bubul psihotronic care se poate manifesta in modurii diverse: dureri de cap in fata televizorului, intepaturi in degetul mic de la mana, senzatia de gura inclestata dimineata, albeata pe unghii, moleseala in corp, nervi amestecati cu scarba la vederea emisiunilor de divertisment de la tv, senzatia ca iti intra cuvinte in urechi.

Surorile Porumbita, victime nebagate in seama de autoritati

Singurele persoane care au sesizat pericolul armelor psihotronice sunt surorile Porumbita, care au incercat in zadar in mijloacele de transport in comun sa traga un semnal de alarma asupra pericolului care pluteste in fiecare moment asupra cetatenilor Romaniei.

|Oameni buni, sunteti iradiati la cap cu armele psihotronice cand dormiti. Fugiti cat puteti de bubuli, nimeni nu scapa| a€“ ne-a adresat una din surorile Porumbita inainte de a cobori din autobuzul 311 si de a lovi cativa calatori cu umbrela pe spinare.

Traian Basescu cere populatiei sa se linisteasca

Panicat de impactul pe care il are aceasta veste asupra populatiei, Traian Basescu a marturisit intr-o declaratie oficiala televizata ca nu suntem singuri in univers, iar bubulii psihotronici sunt impulsuri extraterestre, care nu au efect letal decat in cazuri extrem de rare, ei ramanand activati in corp maxim 10 ani. |Cer romanilor sa nu intre in panica. Le multumesc pe aceasta cale surorilor Porumbita ca au mobilizat in cele din urma populatia. Le declar eroine nationale| a€“ si-a incheiat seful statului discursul.

Mayernic
12-September-2010, 09:33 PM
Arme psihotronice in Romania!:

Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara, efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziarea€¦ Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5 de pe PRO TV si nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, batai, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibratie foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipulare.

Si totusi, toate aceste lucruri, ce vor a realiza din Romania ? Romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal, si pe deasupra, la conducerea tarii sunt doar oameni ce vor sa se imbogateasca fara sa conduca poporul undeva. De ce acest haos total ? Pentru ca omul nu este stapan pe fiinta sa. Pentru ca romanul este foarte influentabil si se lasa dus de conflicte si agitatie, de lucruri ce-i starnesc curiozitatea si care-l tin treaz cu actiune, fara sa fie ceva mai profund in spatele lor. Romanul se lasa condus de oameni cu o putere mai mare de convingere. Si toate astea pentru ca nu vrea sa fie mai atent la gandurile sale.

Oameni precum liderii politici din Romania, guvernatorul bancii romanesti, prim ministri, si politicienii inutili, sunt cei care sunt lasati la putere pentru ca romanul este indiferent, si manipulat zilnic sa fie indiferent. I se starneste indiferenta cu orice ocazie, este stimulat zilnic sa plece capul, crezandu-se incapabil sa faca ceva. Dar ce poate face romanul ??? MULTE. Poate sa creada ca el poate schimba ceva. Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi. Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata. Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania. Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.

Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Si nu este pentru ca omul nu ar putea face ceva. Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe, incat i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct in mizerie si inchisoare sufleteasca. Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe. Ca, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm. Nu va mai luati dupa ideea ca |sunt singur, ce pot face eua€¦ ?|. Ce puteti face ? Ganditi diferit ! Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur. Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti. Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.

Din dorina de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor. Cei care veti citi acest post, aveti grija cat mai mare la mentalul vostru. Fara frica oameni buni. Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre voi sunteti foarte neatenti la ceea ce ganditi.

Orasele principale afectate de astfel de instrumente:
1. Bucuresti
2. Brasov
3. Cluj Napoca
4. Iasi
5. Galati
6. Constanta
7. Arad
8. Timisoara
9. Craiova
10. Focsani

Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21

Deci, multa atentie la gandurile voastre si emotiile pe care le emiteti. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi. Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
Asta nu va scuteste insa de disciplina. Fiecare e responsabil pentru faptele sale. Astfel, faceti ce puteti pentru a evita sa fiti influentati subtil, si nu puneti vina pe nimeni altcineva. Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre. Este o decizie ce trebuie sa o luati personal.

Mayernic
12-September-2010, 09:36 PM
Arme psihotronice in Romania si in lume:

Pe youtube.com circula doua filmulete care ne vorbesc despre armele psihotronice din Romania si lume. Ba chiar este publicata o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii si mesajul lor. Orasele principale afectate de astfel de instrumente sunt aratate a fi Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Galati, Constanta, Arad, Timisoara, Craiova si Focsani.
Orele de emisie sunt indicate 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21. Mesajele sunt de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor,

mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice. In opinia autorilor, gandurile si emotiile pe care le emitem, de cele mai multe ori nu sunt generate de noi. Influentele acestor instrumente se fac simtite zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare. Asta nua€“i scuteste pe romani de disciplina, mai ales ca fiecare este responsabil pentru faptele sale. Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara, se arata in aceste filmulete, efectele lor sunt destul de puternice si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si pe plan direct. Asta dupa ce romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal. Romanul este indiferent si, cum afirma autorii filmuletelor, manipulat zilnic sa fie indiferent. Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe.
Preluare dupa http://www.zonainterzisa.ro

Mayernic
12-September-2010, 09:43 PM
Spionajul comunist si armele psihotronice:

STUDII. La comanda lui Ceausescu, specialistii romani au pus la punct, voluntar sau involuntar, bazele unor tehnologii revolutionare, prin care acesta controla populatia.
Pe langa constructiile megalomanice si cultul personalitatii, Ceausescu visa sa revolutioneze armata si stiinta romaneasca, pentru a se sti in siguranta. Astfel, el a ordonat construirea unor arme si dezvoltarea unor tehnologii si mijloace de lupta neconventionale, cum ar fi tehnicile de manipulare psihica la distanta si tunul orgonic.
De asemenea, regimul comunist a dispus supravegherea electronica a indivizilor si a grupurilor de indivizi care prezentau potential nociv la adresa conducerii statului. Tot inainte de �89, specialistii au incercat sa obtina energie din Marea Neagra, tot prin tehnici neconventionale.

Telefonul-spion de la Electromagnetica

Ani de-a randul, Ceausescu a vrut sa supravegheze cat mai mult din populatia Romaniei. Astfel, la Uzinele Electromagnetica din Bucuresti a fost inventat un telefon-spion, cu ajutorul caruia se putea asculta tot ce se discuta intr-o incapere, chiar daca receptorul era pus in furca. "Prin 1985-1986, era o campanie de schimbare a aparatelor de telefon din casele romanilor.
Veneau cei de la compania de telefonie cu argumente de genul �telefonul acesta este mai performant si mai miniaturizat etc.�, aparatul fiind, de fapt, unul de ascultare, produs al cercetarii neconventionale romanesti", povesteste general de brigada dr. Emil Strainu, cercetator militar, specializat in radare si arme geofizice si climatologice.

Romania, aparata prin tehnici neconventionale

Inainte de 1989, toate persoanele cu capacitati psihice si hipnotice dezvoltate erau monitorizate de catre institutii militare specializate. Acestea, impreuna cu Militia si retelele de informatori, ii racolau pe indivizii in cauza, unii dintre ei fiind chiar folositi la actiuni de spionaj si contraspionaj. "Deveneau atat militari de cariera, cat si civili incadrati pe functii militare, fiind grupati in doua unitati, una de supraveghere interna si alta de protectie impotriva atacurilor parapsihologice externe", explica Emil Strainu. Cu privire la acest subiect, reprezentantii Ministerului Apararii (MAp) au subliniat ca "institutia nu dispune de laboratoare specializate pentru cercetari in domeniul psihotronicii, nefiind inregistrate rezultate notabile in domeniu".

Tunul orgonic, lupta fara pierderi

Tot inainte de Revolutie s-au mai efectuat studii si cu privire la energia libera, precum cea orgonica. Aceasta materializeaza puterea gandului sub forma unor campuri energetice, care pot fi captate, directionate, amplificate si folosite in diverse scopuri. Unele institute si centre de cercetari psihologice au incercat sa dezvolte pentru industria militara latura aplicativa a utilizarii energiei orgonice, in acea perioada punandu-se bazele realizarii asa-numitului "tun orgonic". "Tunul ar fi putut scoate din lupta adversarul, fara a se trage niciun cartus", spune generalul Emil Strainu. In principal, aceasta energie este focalizata si concentrata cu ajutorul unor cristale mari si deosebit de bine prelucrate.

Energie din Marea Neagra

Expertii militari ai vremii l-au mai informat pe fostul dictator ca in apele Marii Negre exista zeci de miliarde de metri cubi de hidrogen sulfurat. Daca ar fi fost extras, zilnic putea fi oferit combustibilul necesar unei termocentrale de 4.000 de megawati. De asemenea, s-ar fi putut obtine cantitati imense de sulf coloidal si apa grea (necesara proiectului de dezvoltare a primei arme nucleare romanesti). Luand in calcul toate acestea, fostul lider comunist a decis sa construiasca o termocentrala langa Navodari.
Ca sa-l descurajeze pe Ceausescu, rusii au contrazis analizele chimistilor romani si au pretins ca apa de mare nu contine destul hidrogen sulfurat, iar termocentrala ar fi nerentabila.
Verificarile ulterioare, realizate de cercetatorul francez Jacques-Yves Cousteau si de profesorul Robert Ballard, de la Institutul de Explorari Oceanice al Universitatii din Delaware, au confirmat prezenta din abundenta a hidrogenului sulfurat in apele de adancime din Marea Neagra.

STUDII

Arme cu energie dirijata

Agentia de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare (ACTTM) din cadrul MAp studiaza, in prezent, potentialul armelor cu energie dirijata. Acestea se bazeaza pe energia cinetica sau chimica a unui proiectil si pot lovi tinta cu particule subatomice sau unde electromagnetice. In aceasta categorie intra si tehnologia laserelor de inalta energie (HEL), care formeaza fascicule puternice ce lovesc tintele precis si de la distante mari, fara pierderi colaterale.
De asemenea, se studiaza tehnologia impulsurilor electromagnetice nucleare si nenucleare (microunde de mare putere - High Power Microwaves - HPMurile), arme care opresc dusmanul in vehicule fara a-l rani, arme care pot scoate din functiune sau distruge sisteme de comunicatii, retele de calculatoare si dispozitive electronice, care pot intrerupe alimentarea cu energie electrica, lasand intacta intreaga infrastructura. Armele acestea pot lovi cu viteza luminii, fara a lasa cel mai mic indiciu referitor la locul de unde au fost lansate.

Mayernic
12-September-2010, 09:48 PM
Armele psihotronice folosite impotriva populatiei civile sunt o realitate:
"Cine detine informatia, detine puterea" se spune in zilele noastre. Insa poti sa detii o informatie, dar sa nu o poti folosi. Creierul uman este centrul tuturor sferelor de creatie si de simtire, este generatorul de idei, de emotii si reactii, este centralizatorul necesitatilor si senzatiilor incercate de om. Daca acest centru care detine si proceseaza informatia, ultima bariera in calea influentelor exterioare, este influentat cumva, de exemplu electromagnetic, astfel incat, el sa ofere decizia dorita de cel ce urmareste un anumit scop, informatia nu va mai folosi la absolut nimic. Asistam astazi la o avalansa de dezvaluiri, la informatii care nu au mai fost cunoscute pana acum despre conspiratiile, actiunile si scopurile masoneriei si a celor care ne conduc, insa de multe ori oamenii raman apatici si unii dintre ei nu au nici o reactie. Va plangeti deseori de dureri de cap? Ori de oboseala cronica? S-ar putea sa nu fie doar de la telefonul mobil. Noua sintagma a celor care conduc lumea a devenit: "Cine stapaneste mijloacele de influenta asupra creierului uman, va stapani lumea."
SUA cumpara tehnologie rusa pentru manipularea mintii!
Rezultatele cercetarilor unui centru moscovit vor fi testate de americani
Departamentul pentru securitate interna al SUA a semnat un contract cu Institutul de cercetare psihotehnologica din Moscova, a carui activitate consta in manipularea subconstientului. Agentia americana a justificat incheierea acordului prin incercarile de detectare a teroristilor.
Dupa atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, serviciile americane de securitate cauta tot felul de metode si sisteme care sa le ajute sa "demaste" teroristii pentru a-i putea impiedica sa comita noi atentate. Cercetarile efectuate la institutul moscovit ar putea fi un important pas inainte pentru tehnologia antitetorista dezvoltata de americani.
Acestia nu sunt deranjati de faptul ca inceputurile centrului se pierd in era sovietica, liderii comunisti manifestand un interes special pentru controlarea mintii umane. Interesul Departamentului securitatii interne pentru activitatea institutului a aparut in momentul in care directoarea Elena Rusalkina a creat SSRM Tek, un software despre care afirma ca poate citi gandurile si sentimentele oamenilor.
SSRM Tek, un software care poate citi gandurile
Institutul are la dispozitie mai multi voluntari, care au acceptat postura de cobai, de dragul stiintei sau pentru
anumite sume de bani. Software-ul SSRM Tek pare un joc de computer inocent. In functie de reactia subconstientului la imaginile subliminale transmise pe ecranul computerului, voluntarii apasa pe diverse butoane. Potrivit studiilor facute de Rusalkina, persoanele cu comportament violent reactioneaza la imaginile socante sau obscure, in timp ce oamenii normali prefera imaginile clare.
Pentru a patrunde pe piata occidentala, directoarea a apelat la Northam Psychotehnologies, o firma din Canada, care, ulterior, a semnat un contract de colaborare cu SRS Technologies, un contractor militar al armatei americane.
Departamentul pentru securitate interna va testa SSRM Tek pentru a-i stabili eficacitatea. Oficialii spera ca il vor putea folosi pentru a detecta starea de spirit a pasagerilor de pe liniile aeriene. Contractul reprezinta o "mica victorie" pentru institutul din Moscova, care incearca de ani buni sa fie acceptat in SUA. Pe de alta parte, acordul demonstreaza cat de departe merge guvernul american in lupta antiterorista, mizand chiar si pe metode neconventionale. Institutul de cercetare psi*hotehnologica a fost creat de sotul Elenei Rusalkina, Igor Smirnov, un om de stiinta controversat.
Smirnov, pe care multi l-au comparat cu Rasputin, este parintele armei psihotronice. El sustinea ca sunetele subliminale pot modifica radical comportamentul unei persoane. Conform presei americane, armata sovietica a folosit psihotehnologia in anii a€™80, in razboiul din Afganistan.
Experimentele lui Smirnov au atras atentia FBI-ului in 1991, cu ocazia unei conferinte organizate de KGB la Moscova. El a fost contactat dupa acest eveniment de Chris si Janet Morris, doi autori de SF, deveniti consultanti ai Pentagonului si creatori ai conceptului de arme neletale.
Moartea lui Igor Smirnov in 2004 nu a impiedicat-o pe Elena Rusalkina sa continue experimentele. Cer*cetatoarea considera ca armele psihotronice vor deveni mult mai periculoase decat cele nucleare.

Mayernic
12-September-2010, 09:52 PM
La ce mai trebuiesc armele standard ?

Savantii
sovietici au reusit prin rezultatele lor sa convinga liderii militari
ca arma psihica poate castiga razboaie. Astfel, au fost alocate de
catre URSS fonduri uriase pentru intreprinderea cercetarilor secrete in
acest domeniu. De aceea rusii au fost intotdeauna in fata concurentilor
americani in studiul razboiului paranormal. Aceasta nu include numai
spionajul psihic, dar si abilitatea de a intra in mintile personalului
inamic si scanarea creierelor acestora pentru obtinerea informatiilor.
Personalul operativ KGB era insarcinat cu depistarea persoanelor cu
abilitati paranormale pentru a fi utilizati in proiectele vaste de
cercetari parapsihologice. In nord-estul orasului Leningrad exista o
baza uriasa secreta unde se intreprindeau astfel de cercetari. Acest
fapt a fost dezvaluit intr-un articol din 1996 din revista Fortean
Times. Se vorbeste ca telepatii rusi ar fi putut, inca din anii a€˜80, sa
scaneze orice lider militar american oricand. Ostrander si Schroeder au
declarat ca rusii sunt singurii din lume care sunt cunoscuti ca au
incercat telepatia ca arma. Prin introducerea unui al treilea telepat,
care cunostea existenta unui flux informational sub forma unei
conversatii telepatice intre alte doua persoane, rusii au descoperit ca
acest flux de date poate nu numai sa fie intrerupt, dar si schimbat de
cel de-al treilea telepat. Prin aceasta metoda rusii au invatat cum sa
devina hackeri ai conversatiilor telepatice si sa le substituie cu
imagini si mesaje eronate. Cercetarile privind razboiul psihic au fost
executate in mai mult de 20 de institute conduse de comunitatea
stiintifica din Siberia, mai precis Novosibirska. Aceste cercetari au
continuat pana in anul 1991. Andropov a comandat cercetatorilor sa uite
consideratiile morale, sa neglijeze subiectii care si-au pierdut viata
sau au suferit mari chinuri si sa actioneze cat mai eficient in cursa
pentru perfectarea armei paranormale. Peste 500 milioane de ruble au
fost investite in acest proiect de Comisia Militaro-Industriala si de
KGB. In primiii ani de dupa 1980, peste o jumatate de miliard de dolari
a fost cheltuita de sovietici pentru razboiul psihotronic, asa cum
afirma Martin Ebon, un comentator american al razboiului PSI. Bugetul
pentru dezvoltarea armelor psihotronice a fost depasit numai de acela
pentru armamentul nuclear, care ajunsese la peste 40.000 de ogive.
Cercetarile erau strict secrete. Astfel, laboratorul din Odesa al
Universitatii era ascuns sub Gradina Botanica|.

Mayernic
12-September-2010, 09:57 PM
http://www.youtube.com/watch?v=UiywPnozfyg&feature=player_embedded

Mayernic
12-September-2010, 10:07 PM
Psihotronica - razboiul viitorului:

Psihotronica este disciplina biofizica ce studiaza interactiunile psihice la distanta. Obiectul de studiu al psihotronicii il constituie fenomenele parasenzoriale (paranormale) care sunt denumite si fenomenele PSI.
Determinari prin cercetari stiintifice.
Un istoric succint al cercetarilor in domeniul parapsihologic arata sfarsitul secolului al XIX-lea ca timp al "nasterii" primelor societati metapsihice ca organisme de cercetare organizata a acestor fenomene. Este de mentionat numele francezului Max Dessoir care a inlocuit vechiul termen "metapsihica" cu cel de "parapsihologie". Cele mai rudimentare tehnici de influentare la distanta, de manipulare, sunt cunoscutele bombe cu manifeste lansate in teritoriul inamic, dar si manipularea prin intermediul radioului si presei scrise, folosite de Franta, Anglia si Germania (pe frontul primului razboi mondial se auzeau foarte des difuzoarele inamice cu texte defetiste) iar mai aproape de noi in timp, prin persuasiune si programare neurolingvistica. In Decembrie 1989 si dupa, s-a vorbit mult de un asa-zis "atac PSI" asupra Romaniei, cu consecinte nefaste asupra populatiei. Acest lucru este perfect posibil, dar, probabil, nu vom afla ce s-a intamplat cu adevarat decat peste multi ani. Acelasi lucru se pare ca s-a intamplat in conflictul transnistrean. Cercetarile asupra paranormalului s-au facut si se fac inca in multe tari, dintre care SUA, Rusia, China si Cehia ( inca in 1942 in Cehia a aparut lucrarea "Clairvoyance, Hypnotism and Magnetism" ) sunt cele mai cunoscute.Cercetatorii au reusit sa descopere modalitati de dezvoltare a unor capacitati de punere in evidenta a fenomenelor psihice parasenzoriale (PSI) care nu sunt inca explicate stiintific (perceptia extrasensoriala-PES, telepatia, telekinezia s.a.). Ca urmare a numeroase experimente efectuate pe baza unor protocoale riguroase si sub stricta supraveghere a unor oameni de stiinta si specialisti in diferite domenii, s-a conturat concluzia ca exista persoane cu aceste capacitati parasenzoriale / paranormaleTeorii si tehnici utilizate
Exista posibilitatea de a se efectua controlul psihic al mintii, respectiv ca starea psihica a€“ creierul a€“ sa fie influentata de la distanta. Pentru a explica evenimentele psihotronice, este necesar sa se faca apel la cunostintele de fizica. La inceputul secolului anterior, Ernst Schrodinger si Werner Heisenberg au formulat legile de baza ale mecanicii cuantice. Aceasta teorie descrie fizica lumii subatomice. Dr. Bell a elaborat o teorema din mecanica cuantica care afirma ca particulele subatomice sau fotonii care s-au obtinut prin divizarea in doua a unei alte subparticule sau foton vor avea aceleasi caracteristici. Teorema lui Bell si conectivitatea intre perechile de subparticule le-a permis oamenilor de stiinta sa transmita informatia in conditii de securitate. Daca corpul biofizic este un camp cuantic, atunci cand se divide pentru a realiza actiunea psihotonica, fiecare componenta va cunoaste ceea ce perechea sa din campul biofizic a observat. Transmisia cuantica a informatiei ar putea explica cum informatia psihotronica trece de la situl observat la spionul psihic.
Campurile morfogenetice a€“ campuri energetice care modeleaza viata.
Biologii specializati in studiul celulei stiu ca genomul uman (cromozomii care alcatuiesc materialul genetic uman) nu contine suficienta informatie pentru a transforma masa celulelor oului fertilizat numita blastocist in embrion. Campurile morfogenetice biofizice asigura comutarea pe genele specifice si renuntarea la altele, in functie de pozitia lor in blastocistul din uter. Daca acestia se afla langa axa in varf, ei devin celulele ochiului si ale esofagului. Daca sunt in partea de jos vor deveni anus, iar daca sunt in centrul blastocistului vor deveni tubul digestiv. Daca sunt la suprafata vor deveni celulele pielii. Campurile biofizice pastreaza informatia care va determina ca celule identice sa devina celule din sisteme diferite, in functie de pozitia lor. Prin urmare campul biofizic contine foarte multe informatii care nu sunt continute in genom. Mai mult, campul biofizic poate controla expresia genei. O consecinta naturala a actiunilor psihotronice a fost dezvoltarea la practicienii psihotronisti a unei evolutii in campurile lor morfogenetice. Prin exersarea tehnicilor psihotronice de catre corpul biofizic, campurile morfogenetice din care este alcatuit vor evolua si vor deveni constiente (constienta primara). Cu o practica lunga, aceste campuri devin autoconstiente (constienta inalta), Acest proces permite obtinerea unor puternice abilitati psihotronice, dar mult mai important, ar putea conduce ca psi-operatorul sa fie capabil sa comute aceste gene intre cele doua pozitii on si off. Sanatatea si gerontologia (stiinta prelungirii vietii active) sunt influentate de aceste descoperiri.
Posibilitatea influentarii la distanta prin folosirea unor generatoare psihotronice care amplificau capacitatile psihice ale paranormalilor, a fost facuta posibila de savantii sovietici.
Specialistii in psihotronica au stabilit ca o alta tehnica posibil de aplicat pentru a determina, de exemplu, un individ devenit indezirabil sa se sinucida este sugestia pentru a-i inhiba reflexul de aparare. Astfel, se perturba biocampul individului si se induce o stare depresiva acuta, dar si de euforie, care da un curaj deosebit. Aceste stari se instaleaza brusc, deci "atipic", iar subconstientul individului nu se poate apara. Daca, pe acest fond, i se transmite - tot sugestiv - mesajul subliminal de a-s lua viata, rezulta... crima perfecta. Creierul se poate modifica prin folosire. Pot fi micsorate reactiile lui sau intensificate fara limite, posibilitati actualmente doar banuite. Am dobandit un patrimoniu genetic educativ si cultural ce poate fi transcens prin experienta directa, daca aceasta este bine condusa. Fizicianul Reynold Johnson spune ca atunci cand puteri paranormale ca |telepatia, clarviziunea, premonitia sunt dobandite de fiinta umana prin evolutie spirituala, nu este exagarat sa spunem ca limitele universului uman sunt largite la infinit si ca omul devine un supraom,un zeu...|
Toate cercetarile asupra energiilor |psi| scot in evidenta realitatea acestora. Prof. Olivier Costa de Beauregard, fizician, a explicat cum priveste el parapsihologia: |Veti fi surprinsi auzind un fizician care declara ca ia in considerare parapsihologia nu in functie de cazuri spontane, ci ca o concluzie a unei reflectii asupra simetriei interne a disciplinelor de care se ocupa: relativitatea si mecanica cuantica|.
Cum spunea si M Jourdain, fizica moderna este pe cale de a-si da seama ca se raporteaza la Spirit.
Fizica secolului XX (relativitatea, cuantica) precum si alte stiinte au ca noutate faptul ca trateaza materia din punct de vedere spiritual. In incercarea de a intelege aceasta relatie intr-o maniera coerenta, se poate ajunge si la constatarea ca parapsihologia este validata de ultimele descoperiri ale stiintei.
Cercetarile actuale in domeniul noilor forme de energie au explicat stiintific telepatia, perceptia extrasenzoriala, vindecarea spontana, clarviziunea, etc. Cercetarea energiilor |misterioase| se realizeaza in multe laboratoare si fenomenele psihice care au fost multa vreme neintelese si ignorate de stiinta sunt explicate, descoperindu-se legea fiecarei energii. Oamenii de stiinta cehi Zdenek Rejdak si Karel Orbel afirma: |omul si toate fiintele vii poseda o energie speciala care a fost ignorata pana acum in Occident. Pe acesta bioenergie sau energie psihotronica pare sa se bazeze fenomenul de psihokinezie; ea ar putea fi si cauza efectului radiestezic si aparent se poate trage concluzia ca ea intervine in toate fenomenele psihice|. Bioenergia a fost cunoscuta inca din antichitate. Chinezii spuneau ca omul este in legatura cu energia vietii ce umple tot Universul. Reicenbach a denumit-o energie odica, iar Blondot energie X. Oamenii de stiinta rusi prefera denumirea de energie bioplasmatica, iar cei cehi de energie psihotronica. Fizicianul Harris Walker sugereaza ca particulele elementare se comporta ca si cand ar fi guvernate de o forta organizatoare. Fizica cuantica demonstreaza ca natura este un ansamblu indivizibil, unde totul este in relatie: totalitatea universului este prezenta oricand si oriunde. In acesta privinta exista un exemplu frapant: cel al hologramei. Astfel daca se rupe o bucata dintr-un negativ holografic pentru a-l pune sub un proiector laser, nu se va obtine o parte a imaginii, ci imaginea intreaga. De aici rezulta ca imaginea intreaga a fost inregistrata pretutindeni pe placa holografica, in asa fel incat fiecare particica a placii (negativul holografic) reflecta totalitatea.

Ce parere aveti despre acest tip de razboi.Va fi folosit in viitor?Si daca da cum va putea fi contraatacat?

Mayernic
12-September-2010, 10:12 PM
Cateva pareri ale unor specialisti in domeniu:

"In momentul de fata, a fost depasita faza conflictelor clasice, cu tancuri, mitraliere si trupe, intrandu-se intr-o noua perioada, a unor operatiuni militare speciale denumite neconventionale sau a amenintarilor in care relatia agresor-tinta nu mai respecta raporturile obisnuite, incadrandu-se in zona conflictelor asimetrice. Cu alte cuvinte, nu mai primesti direct un pumn in fata, ca tinta, ci il primesti de la distanta, prin mijloace nemateriale, invizibile. In aceasta categorie se pot incadra tehnicile de agresiune de tip informational-energetic si agresiunile psihotronice",a declarat generalul Emil Strainu. Sunt utile cursurile postuniversitare de psihotronica.
Colonel prof. univ. dr. Constantin Teodorescu, profesor la catedra "Sisteme informationale militare"de la Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", este primul doctor in stiinte militare de la noi, cu specializarea in "razboi electronic". Este, de asemenea, printre putinii militari care sustin necesitatea reluarii cercetarii si studiilor in domeniul psihotronic in Romania.
"La noi nu mai exista astfel de preocupari, din pacate, desi in anii 70- 80 eram pe locul 4 in lume in domeniul actiunilor psihotronice. Gama aparatelor si metodelor inventate pe plan mondial este impresionanta, de la cele pentru modificarea undelor cerebrale de la distanta sau de control, tot de la distanta, a sistemului nervos al unui organism viu pana la cele de modificare a starilor la nivel mental, emotional si fizic ori cele pentru obtinerea starilor de constiinta dorite sau chiar pentru modificarea constiintei. Principiul de actiune se bazeaza pe transmiterea unor informatii pe o anumita banda de frecventa catre o persoana sau un grup-tinta, ce poate induce starile dorite de catre cel care le transmite", spunea colonelul Teodorescu. El face demersuri pentru introducerea in programa scolara a unui curs post-universitar de psihotronica, "de actiune energo-informationala", care sa creeze baza necesara de specialisti in acest extrem de putin cunoscut domeniu, pentru armata.

Mayernic
12-September-2010, 10:14 PM
Program de cercetare asupra celei de-a patra dimensiuni, cu obiective secrete:

Conform analistilor militari, razboiul geofizic se desfasoara in prezent nonstop, indiferent de amicitii sau adversitati, variind numai intensitatea componentelor sale in functie de interesele politico-militare de moment sau de perspectiva. Romania, aflata geostrategic in |zona de tampon| dintre Europa Occidentala, Federatia Rusa si Balcani, intr-o situatie de siguranta strategica conjuncturala relativ stabila, se constituie ca o potentiala tinta prezenta si viitoare pe arena confruntarii in razboiul geofizic. Din aceste considerente nu putem sa omitem programul HAARP. In salbaticia Alaskai, in Gakona, la 32O kilometri nord-est de Anchorage, nu mai putin de 36O de gigantice antene parca desprinse din filmele SF, lungi de 1O kilometri, emit asupra ionosferei a€“ sau termosferei, cuprinsa intre 48 si 6OO de kilometri inaltime a€“ radiatii de inalta (HF) sau de joasa frecventa (ELF). Sistemul propriu-zis, care are masuri de securitate exceptionala, are ca beneficiar US Space Force, fiind cuplat cu unul dintre cele mai mari computere din lume a€“ al Universitatii Alaska a€“ Fairbanks de la Butrovith building. Denumit HAARP a€“ High frequency Active Auroral Research Program (programul de cercetare asupra frecventelor aureorale active) reprezinta oficial activitatea de cercetare destinata stabilirii comportamentului ozonului, azotului si ionilor acestora atat la bombardamentele radiatiei solare si cosmice, cat si la emisiunea de unde radio de tipul celor mentionate de pe Terra, dar titularul de proiect este Departamentul Apararii al Statelor Unite, prin US Navy si US Air Force.

Stefan Erdmann sintetizeaza astfel sistemul de antene gigantice din Alaska: |Mai simplu spus, acest radiator al ionosferei trimite energie in stratul de protectie exterior. El trimite in ionosfera o raza de inalta frecventa, cu o putere de pana la 1O miliarde de wati|. Una din consecintele acestor emisii este distrugerea oricarui obiect stationar sau in miscare, oriunde s-ar afla, dar in acelasi timp poate crea sparturi in ionosfera si |lentile| artificiale care faciliteaza patrunderea razelor cosmice nocive, dar si le mareste puterea de penetrare. Specialistii arata ca, daca se fixeaza un camp tahionic undelor ELF, iar undele sunt indreptate apoi catre o persoana, se ajunge la dereglarea functiilor electrice din creier, putandu-i-se controla gandirea si comportamentul. Daca mai adaugam la cele spuse ca HAARP poate fi privit printre altele si ca un sistem de comunicatii pentru submarine, sursa de raze X pentru planeta, generator de fulgere globulare de mare putere, arma de razboi electronic, mijloc de producere de explozii comparate cu cele nucleare, acesta este sau poate fi primul sistem de arme de valoare universala si cosmica, care, dupa cum precizeaza generalul Strainu, isi ia munitie din cosmos si din surse de energie proprie. Este o arma cu doua taisuri, cercetarile subliniind atat pericolul dereglarii echilibrului ecologic, cat si folosirea HAARP ca |terorism ecologic|. Astfel, de la descoperirea tehnicii radiofonice directionale se observa tot mai pregnant disparitia pe langa conifere si a foioaselor cu nervurile frunzelor lor dimensionate pentru o extinsa receptie de banda, fenomen care nu ocoleste nici Romania.

Mayernic
12-September-2010, 10:16 PM
Istorie neconventionala:

Istoria PSY-ului international incepe in 1915, cand este infiintat in Franta |Serviciul de propaganda prin aviatie|, urmat de |Biroul de propaganda| din Germania si de cel din Anglia. In 1917 este lansata pe |piata| prima bomba cu manifeste, capabila sa imprastie aproximativ 500 de manifeste. Ulterior, in sistemul de propaganda de razboi intra si radioul si presa scrisa. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, pe campul de lupta apare difuzorul care transmitea mesaje menite sa-i slabeasca pe luptatori sau sa le distraga atentia.
Ca replica la dezvoltarea acestei arme psihologice, una dintre preocuparile principale ale vechiului regim a fost infiintarea unui departament de lupta PSY.
Se stie faptul ca si Ceausescu urmarea sa-si dezvolte propriii specialisti PSY. Asa se explica experimentele de la Azomures, ce aveau ca tema aparatura de |bruiaj optic| prin crearea unui camp de radiatii gen |Philadelphia|, care facea imposibila fotografierea anumitor obiective. Acesta a fost poate cel mai reusit test trecut de Romania in domeniul parapsihologiei|, ne-a declarat Eugen Celan, autorul cartii |Serviciile secrete si parapsihologia|, aparuta la Editura Obiectiv, Craiova.

Targu-Mures si Transnistria
Dupa evenimentele din a€˜89, Romania s-a confruntat cu destule agresiuni psihologice. Unele servicii de informatii straine au incercat sa loveasca folosindu-se de religie, stiind ca structura romanului este crestina. |In martie 1990, la Targu-Mures s-a actionat intr-o directie resurectionista pe segmentul religios, dar a esuat|, ne-a explicat prof. dr. Ilie Badescu.
|Serviciile secrete ungare, care au avut grija sa umple Ardealul de afise cu |Iisus traieste|, pregatisera o intreaga armata de Iisusi pentru un circ mistico-religios, care a fost neutralizat de noi inca dinainte de 2000|, a declarat Dan Alexe.
Pe de alta parte, arma psihotronica ruseasca, un dispozitiv care radia pe o frecventa radio joasa, provocand diverse stari emotionale, caderi psihice etc., a fost folosita si in conflictul transnistrean, in 1992. Eugen Celan constata ca |atacurile gardistilor rusofoni erau precedate de o reactie de lipsa de vointa, inertie si nehotarare in randul locuitorilor si luptatorilor din teatrul de operatiuni|. Mai mult decat atat, |la terminarea atacului se instala o iritare colectiva, o isterizare in masa|, ca reactie la ceea ce numeste Eugen Celan |experiment psihotronic|.

Conform lui Dan Alexe, un ultim caz de manipulare in masa a fost vizita lui George Bush la Bucuresti, cand |curcubeul aparut din senin a fost pregatit inca din SUA de Pentagon|, sustine cel care a publicat la Editura Obiectiv cartea |Conspiratia psihotronica|. Si asta pentru ca |o astfel de coincidenta| era de bun augur pentru romanii care cred in simboluri ceresti.

|Nimic nu este mai distructiv decat iluzia unui atac cu avioane care apar atat vizual, cat si pe radare, cum s-a intamplat la Revolutie, in Timisoara|, spune Dan Alexe, care pe atunci era cadru activ in Contrainformatii.

|Revolutia romana|, un experiment Acesta a reusit sa demonteze de pe un bloc din Capitala un aparat psihotronic, |scos| din uz, care a |lucrat| in timpul evenimentelor din 1989 propagand panica, teroare si groaza. |Aparatul psihotronic a fost testat de specialistii contrainformatiilor armatei, care au stabilit ca a fost folosit la Revolutia din a€˜89 ca receptor al unor unde emise prin satelit|, continua acesta. |Aparatele psihotronice au functionat inclusiv la purtatori, propagand starea de groaza si panica|, explica Dan Alexe.

|Una dintre greselile majore ale fostului dictator a fost mitingul din 21 decembrie. Este elementar ca multimile sunt cel mai usor de manipulat. Odata intrunita |starea de multime|, orice impuls negativ poate genera panica, groaza si haos|, sustine doctorul in psihologie, Mihai Turcu.


Simulatoare si diversiune
|Cel mai elocvent exemplu de atac PSY asupra Romaniei a fost cel din decembrie a€˜89, cand simulatoarele si tehnicile de diversiune americane sau rusesti si-au dat mana pentru a hotari definitv soarta vechiului regim si pentru a mentine constanta cifra zilnica a victimelor|, spune doctorul in psihologie, din cadrul Universitatii Lucian Blaga, Sibiu, Mihai Turcu.
Colonelul Eugen Lungu, din cadrul Departamentului PSYOPS al Statului Major General al MapN, crede ca |operatiunile psihologice din teatrele de operatiuni nu pot fi considerate ca actiuni de manipulare pentru ca sunt fundamentate pe realitate, pe adevar, recoltate de la populatia bastinasa|.
sursa: http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=2188

Mayernic
12-September-2010, 10:21 PM
ARSENALUL RAZBOIULUI MODERN

ARMELE PSIHOTRONICE (3)
de Victor DACIAN

http://www.rense.com/politics5/mindcontrols.htm

Controlul silentios al mintii si super-calculatoare

NEGARI OFICIALE

De fapt, guvernul american a negat sau refuzat comentarea armelor de alterare cerebrala de ani de zile. Doar in ultimul an, ziarul "US News & World Report" a publicat un articol numit "Wonder Weapons", de fapt o trecere in revista a asa-numitelor arme non-letale. Nici un cuvant despre S-quad, desi tehnologia a fost folosita acum sase ani!

Extragem un fragment din acest articol:

"Spune Charles Bernard, fost director in cercetarea armelor din fortele navale: 'Tocmai am vazut una dintre aceste radio-tunuri care chiar functioneaza"; si

DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) a venit la noi odata la cativa ani sa vada daca exista modalitati de a incapacita sistemul nervos central de la distanta', spune Dr. F. Terry Hambrecht, seful Programului Proteze Neuronale la NIH, citeaza US News, 'dar nu s-a produs nimic inca. Acest lucru este prea SF si greu de atins."'

Nu este chiar asa. Totusi, aceasta opinie este tocami cea dorita de puteri ca sa o credeti, astfel incat sa o lasam in pace in cautarea lor fara odihna pentru a gasi... ce?

Ideea din spatele armelor non-letale este de a incapacita inamicul fara a-l omora, sau, in cazul controlului maselor de oameni, pentru a incapacita participantii fara a le lasa rani permanente, preferabil fara ca acestia sa-si dea seama. Tehnologiile electromagnetice pentru alterarea cerebrala intra toate in aceasta clasa de arme non-letale, dar de vreme ce ele nu exista oficial, cine decide daca ele vor fi folosite sau nu, unde si cand?

Si de ce anumite companii din industria media au acces la aceasta tehnologie cand simplul fapt al existentei lor este negat public?

In februarie 1998, acest zid de negare totala sau tacere asupra subiectului a fost cutremurat de interventiile comitetelor din congresul american:

- Comisia Economica condusa de Jim Saxton (R-NJ) intrunita in data de 25 februarie 1998 pe tema "Audierea proliferarii armelor de radio-frecvente: impact potential asupra economiei". Invitati din partea autoritatilor militare au sustinut anumite afirmatii:

- Dr. Alan Kehs, de la Laboratoarele Armatei americane, a discutat despre amenintarea generala reprezentata prin aceste arme.

- James O'Bryon, director al testarilor operationale si director al testarilor sistemelor de conducere a focului de la oriul Secretariatului Apararii al Pentagonului, a discutat despre rolul acestor testari si rolul jucat in testarea echipamentului militar cu arme de radiofrecventa.

- David Schriner, inginer sef a Asociatiei Studiilor Energetice si a Razboiului Electronic si recent pensionat ca inginer al unei baze navale de testare a armelor, a vorbit despre dificultatea construirii armelor RF si despre amenintarea terorista.

- Dr. Ira Merritt, sef la Divizia de Identificare a Conceptelor si Analiza Aplicatiilor, Directoratul Tehnologiilor Avansate, Centrului de Aparare Anti-rachete si Tehnologii Spatiale, din Huntsville, a discutat despre proliferarea armelor RF mai ales in fosta Uniune Sovietica.

Desi aceste discursuri au dat informatii tehnice de interes, poate ca sunt mai importante decat cele care nu au fost date: informatia despre existenta armelor radio care afecteaza direct creierul uman si sistemul nervos.

KGB SI ARMELE PSIHOTRONICE

Aceasta tehnologie nu s-a nascut peste noapte. Are o lunga istorie despre dezvoltarea ei si negarile guvernului american si probabil a jumatate din guvernele acestei lumi.

Stim ca fosta Uniune Sovietica a fost angajata activ in acest gen de cercetari. In timpul anilor 1970 cand KGB a dezvltat sistemul de influenta psihotronica(PIS) care a fost folosit pentru a transforma soldatii in "arme umane" programabile. Sistemul era o combinatie de unde radio de frecventa inalta si hipnoza. Proiectul PIS a inceput ca raspuns la schemele de pregatire similare lansate de catre presedintele american Carter, conform lui Yuri Malin, fost consilier pe probleme de securitate a presedintelui Gorbachev.

PUTEREA COMPLEXULUI MILITAR-INDUSTRIAL

Jan Wiesemann a scris o descriere competenta asupra situatiei care exista in prezent in Statele Unite despre"fortele care sunt" si care este situatie:

"In timpul Razboiului Rece, Statele Unite nu numai ca s-au angajat intr-o cursa a inarmarilor relativ deschisa, dar s-a angajat de asemenea intr-o cursa secreta a dezvoltarii armelor neconventionale. Cum agentiile de dinformatii (care in al II-lea razboi mondial au jucat un rol important in guverne) au continuat sa-si mareasca puterea, tot asa au crescut fondurile cheltuite in dezvoltarea tehnicilor desemnate pentru dominatia reciproca.

INTERESUL INTERNATIONAL ASUPRA NOILOR ARME

Natiunile Unite au fost fondate in 1945 cu scopul de "a salva generatiile urmatoare de flagelul razboiului". In 1975, Adunarea Generala a analizat undocument propus de catre Uniunea Sovietica: "Prohibitia dezvoltarii si producerii de noi tipuri de arme pentru distrugerea in masa si a noilor sisteme de asemenea arme".

In 1979, Uniunea Sovietica a adaugat listei un numar de arme potentiale pentru distrugerea in masa:

1) armele radiologice (cu materiale radioactive) care pot produce efecte de distrugere similare celor cu explozie nucleara ;

2) armele cu particule nucleare, care afecteaza tintele biologice;

3) armele cu radiatii acustice infrasonice;

4) armele electromagnetice care opereaza cu anumite frecvente radio si care afecteaza organele umane.

Ca raspuns,SUA si alte natiuni vestice au tegiversat lucrarile. Au dat un raspuns lung, combinat, dar rezultatul a fost acelasi.

Harlan Girard, director al Comitetului International contra Armelor Ofensive cu Microunde, a spus ca parerea lui este ca strategia din spatele guvernarii de promovare a armelor non-letale este un subterfugiu. Se urmareste aprobarea publica a acestora. Tehnologiile elecromagnetice de alterare cerebrala nu sunt mentionate, dar vor fi aduse mai tarziu sub umbrela armelor non-letale.

Aceste arme au fost recent transferate de la Departamentul Apararii la Departamentul Justitiei in SUA. De ce? Pnetru ca sunt numeroase tratate internationale care speifica limitarea sau excluderea armelor de aceasta natura din zona militara.

Cu alte cuvinte, armele interzise a fi folosite contra inamicilir SUA pot fi acum folosite contra propriilor lor cetateni de catre departamentele locale de politie impotriva unor grupuri cum ar fi pasnicii protestanti contra politicii nucleare a SUA.

SPRE CONTROLUL MENTAL GLOBAL

Secretul implicat in dezvoltarea tehnologiei electromagnetice de alterare cerebrala reflecta imensa putere pe care o au. Pe sleau, cine detine aceasta tehnologie controleaza mintile tuturor.

Exista dovezi ca guvernul SUA are planuri de extindere a domeniului acestei tehnologii pentru a acoperi intrega populatie, toate tarile. Acest scop poate fi atins prin folosirea proiectului HAARP pentru alte tari si reteaua GWEN in interiorul SUA. Guvernul neaga toate acestea.

Dr. Michael Persingereste profesor de psihologie si neurologie la Universitatea Laurentian University, Ontario, Canada.

"Stimularea lobului temporal poate da senzatia unei prezente, de dezorientare si de perceptii neregulate. Poate activa imagini inregistrate in memoria subiectului, inclusiv un cosmar si monstrii care in mod normal sunt imagini suprimate."

Dr, Persinger a scris un articol acum cativa ani, numit "Despre posibilitatea de acces direct al oricarui creier uman prin inducere electromagnetica a algoritmilor fundamentali". Rezumatul este urmatorul:

"Stiintele neurologice contemporane sugereaza existenta unor algoritmi fundamentali prin care toata transmisia senzoriala este translatata intr-un set de coduri intrinsec specific fiecarui creier in parte. Stimularea directa a acestor coduri prin cortexul temporal sau limbic prin aplicarea unor modele electromagnetice poate necesita nivele de energie care sunt in domeniul activitatii geomagnetice si al retelelor de comunicatii. Un proces care este legat de banda ingusta a temperaturii creierului poate permite unui creier uman normal sa fie afectat de subarmonicele a caror frecventa este de circa 10 Hz si care variaza doar cu 0. 1 Hz."

El incheie articolul cu urmatoarele cuvinte:

"In ultimele doua decade un potential ce parea improbabil este acum fezabil. Acest potential este capacitatea tehnica de a influenta direct o mare parte din cele aproximativ 6 miliarde de creiere ale speciei umane, fara medierea prin modalitati clasice senzoriale, ci prin generarea informatiei neurale intr-un mediu fizic in care sunt toti membrii speciei."

Nu poate fi mai pe intelesul tutror decat atat. Si nu va exista o discutie deschisa cat vreme va exista negarea.

- VA URMA -

Mayernic
12-September-2010, 10:23 PM
ARSENALUL RAZBOIULUI MODERN

ARMELE PSIHOTRONICE (1)
de Victor DACIAN

Influenta campurilor electromagnetice asupra creierului uman

Creierul uman este centrul tuturor sferelor de creatie si de simtire, este generatorul de idei, de emotii, este centralizatorul necesitatilor si senzatiilor incercate de om. Sintagma celebra si folosita extensiv in ultimii 50 de ani "Cine detine informatia, detine puterea" a devenit insuficienta in zilele noastre. Poti sa detii informatia, dar daca modul de folosire nu va fi eficient in scopul de a canaliza comportamentul uman? Atunci, trebuie localizat centrul care detine acea informatie astfel incat printr-o prelucrare adecvata a acestui centru, el sa ofere decizia dorita de cel ce urmareste un anumit scop. Sau poti sa extragi mai usor informatia din acel centru, daca este stimulat asa cum trebuie. Acest centru nu este altul decat creierul uman, ultima bariera in calea influentelor exterioare. Noua sintagma va fi definita cam in felul urmator: "Cine stapaneste mijloacele de influenta asupra creierului uman, va stapani lumea."

Desi ignoranta noastra, ca umanitate, in ceea ce priveste cunoasterea propriului creier este destul de mare, acest lucru nu a impiedicat experimentele care sa conduca la o cunoastere mai deplina. Numai ca, asa cum s-a intamplat in multe cazuri celebre, cauti ceva si dai peste altceva. Este modul in care a fost descoperita si bomba atomica, ce trebuia de fapt sa fie un generator de energie mai eficient decat cele existente. Asa s-a intamplat si cu creierul uman. Pornind de la realizarea unor dispozitive de analiza a creierului care au un scop pozitiv, cum ar fi RMN (dispozitivul cu rezonanta magnetica) sau cele care fac electroencefalogramele, intrebarea care s-a pus la un moment dat, data fiind depasirea oarecum a erei atomice in sensul influentei radiatiilor nucleare asupra corpului uman, a fost: "Daca pericolul uzitarii armelor nucleare duce la disparitia oamenilor, de ce sa nu cautam mijloace non-letale de a controla masele de oameni ce se pot impotrivi unei directii impuse; adica, sa ne folosim eficient de acele mase de oameni, si nu sa le distrugem, caci in cazul armelor nucleare nici oamenii nostri n-ar putea popula un mediu afectat". Iata cum principiul eficientei - considerat inca din anii '70 ca poate conduce la distrugerea creativitatii si adevaratului progres (Bertrand de Jouvenal), alaturi de "apararea drepturilor omului" - nu mai vrem sa vedem sange varsat la televizor, au condus la dezvoltarea unor subtile metode de a controla lumea prin oamenii care o reprezinta. Astfel au aparut armele non-letale, care nu distrug, nu ranesc vizibil oamenii, dar constituie o metoda "mai umana" de a reduce la tacere glasurile care striga din strada in numele unor revendicari.

Un exemplu notabil al influentei electromagnetice asupra organismului uman este "Experimentul Philladelphia", care speculat in diverse moduri nu a putut autentifica teleportarea, dar efectele asupra echipajului au fost extraordinare, lasandu-i afectati neurologic pe tot restul vietii, sau chiar cauzandu-le moartea.

Desi cercetarile asupra acestor arme sunt plasate temporar inca de la inceputul secolului XX, ele s-au dezvoltat in doua directii conform situatiilor ce apar in societate: pentru grupuri de oameni ce trebuie controlati in strada, mijloacele de care dispun fortele de ordine sunt de tipul coercitiv, dar nu letal, cum sunt jeturile de apa sau spuma imobilizatoare, plasele, electrosocuri aplicate pe scurta durata; a doua categorie, armele psihotronice, este ceva mai speciala si ea a fost testata mai intai pe animale (in numele "respectului fata de viata", mai ales a oamenilor, si pot fi exemplificate ca acele aparate cu infrasunete pentru alungarea cainilor), aceasta categorie fiind destinata actionarii asupra individului. Rafinamentul acestora din urma este greu de evaluat, dar trebuie precizat in spiritul celor spuse mai devreme ca destinatia initiala nu a fost aceea de arma, ci de instrument medical pentru tratarea afectiunilor neuronale sau psihiatrice (in URSS, in anii '20 se folosea aparatul LIDA pentru tratarea nevrozelor si depresiilor in cadrul unui spital de veterani). Dar cum mintea umana a dualizat orice creatie transformand totul si in tratament si in arma, urmatorul pas a fost dezvoltarea armelor speciale care sa actioneze asupra vointei umane, asupra organismului etc.

Printr-o documetare sumara pe web, oricine poate afla istoria acestor arme, felul in care ele au evoluat odata cu dezvoltarea tehnologica, mai ales in domeniul radio. O carte a carei fragmente sunt publicate pe site-ul organizatiei CAHRA (Citizens Against Human Rights Abuse http://www.dcn.davis.ca.us/~welsh/index.htm) numita "THE 1950's SECRET DISCOVERY OF THE CODE OF THE BRAIN: U.S. and Soviet Scientists Have Developed the Key to Consciousness for Military Purposes. How The U.S. Government Won the Arms Race to Control Man" scrisa de Cheryl Welsh, este un document relevant si foarte cuprinzator in ceea ce priveste istoria, structura si cazurile ce afirma existenta si modul de folosire a acestor arme. In acest articol, vom incerca sa sintetizam unele informatii din aceasta carte, precum si din alte surse, astfel incat sa deschidem opiniei publice posibilitatea de a vedea o parte din viitorul potential al omenirii cu ochii ratiunii.

Dat fiind interesul guvernelor, manifestat prin intermediul fortelor de ordine in care includem si zonele militare, de a avea controlul absolut asupra oamenilor, s-a produs acea infuzie de capital masiva in cercetarile de gasire a cheii constiintei umane. Scopul final este de citire, decodare si de simulare a semnalelor creierului uman vizat pentru a fi transmise victimei, astfel procesul de control a victimei este total. Cei mai multi oameni de stiinta sunt de acord ca determinarea codului cerebral ar fi o descoperire extraordinara, asa cum au fost proiectul Manhattan pentru dezvoltarea bombei nucleare, sau proiectul Starwars pentru dezvoltarea tehnologiilor militare spatiale. In 1940, atat Rusia cat si SUA au lansat aceasta cursa, si cum Razboiul Rece nu a constituit decat premiza vizibila a acestei curse si care avea responsabilitatea asigurarii informatiilor de o parte si de alta a starii curente in ceea ce priveste stadiul acestor cercetari, putem spune ca acest razboi asa cum a fost declarat a fost un razboi al inteligentei, al cunoasterii, al spionajului industrial si politic, iar in momentul de fata traim faza de experimentare a noutatilor tehnologice destinate razboiului. Intrebarile care apar in momentul in care cineva afla de asemenea arme, sunt cum au putut fi ascunse cercetarile de un asemenea fel? Cum? Este simplu: prin negare, prin manipularea teoriilor stiintifice, astfel incat sa nu fie nimic transparent in ceea ce priveste scopurile finale. De exemplu, SUA nega teoria efectelor "non-termale" a radiatiilor electromagnetice (ea a deveni transparenta partial datorita comercializarii tehnologiei GSM, prin avizarile date de unii oameni de stiinta despre efectele pe care le au radiatiile electromagnetice de o anumita putere si frecventa asupra creierului uman, efectele neurologice resimtite de utilizatori sub forma depresiilor, oboselii cronice, irascibilitatii devenind prea vizibile pentru opinia publica), pe cand in literatura stiintifica ruseasca exista dovezi publicate inca din 1920, alte exemple fiind legate de tratarea victimelor care au avut curajul sa semnaleze aceste experimente ilegale ca nebuni, discreditandu-i astfel in viata sociala. Aceasta atitudine de ascundere a informatiilor stiintifice nu poate decat sa sugereze dezvoltarea unei tehnologii militare.

Pentru a aduce cateva dintre concluziile stiintifice si pentru a nu lasa cititorul fara repere concrete in ceea ce priveste aceste arme psihotronice, mai jos sunt expuse un tabel cu frecventele la care raspunsul cerebral uman exista si formele simptomatice de manifestare sunt descrise in figura, date preluate de pe site-ul http://www.tuvpo.com/ren/ren2e.html .

Lista de frecvente pentru stimularea cerebrala prin EMF

Aria cerebrala afectata Frecventa de rezonanta bioelectrica Informatia indusa prin modulatie
cortex-ul controlului motrice 10 Hz coordonarea impulsurilor motorii
cortex-ul auzului 15 Hz sunete care traverseaza (eludeaza) urechea interna
cortex-ul vizual 25 Hz imagini transmise creierului eludand ochii (halucinatii)
sistemul senzorial somatic 9 Hz senzatia de atingere - fantoma
centrul gandirii 20 Hz ganduri induse in subconstient


Aceste date de mai sus arata efectele armelor electromagnetice secrete asupra oamenilor conform unor rapoarte cunoscute. Se presupune ca Agentia de Securitate Americana (ASA) dispune de aceasta tehnologie inca din anii '60 si una dintre dovezi este procesul lui John St.Clair Akwei care a facut o plangere contra Agentiei Nationale de Securitate (NSA), acest proces fiind inca in derulare. Specificatia din site-ul de mai sus face referinta la faptul ca aceasta tehnologie este folosita in aviatia militara, si se presupune ca sunt folosite unele dispozitive la baza militara din Yncirlik, Turcia. Un caz celebru mentionat aici este cel al ambasadorului SUA la Moscova intre anii 1960-1965, a carui moarte in ambasada a fost pusa pe seama unor efecte electromagnetice inca necunoscute. Alte documente arata derularea unor proiecte care au ca scop influentarea metabolismului uman de la distanta (320km) si chiar cauzarea mortii.

Articolul de fata nu este decat un inceput sumar al documetarii pe care intentionam sa o realizam. Vom continua acest serial cu alte informatii, in baza principiului ca avem nevoie de cunoastere si suntem obligati sa o facem in interesul respectului fata de propria viata, fata de viata in general. Nu trebuie sa lasam realitatea asa cum cred unii ca trebuie sa arate, ci trebuie sa o modelam, fiecare din noi, in sensul vietii, a evolutiei calitatii ei, nu numai materiale, dar mai ales spirituale. Poate ca trebuie sa incercam sa rezolvam problemele prin eradicarea acestei tendinte de a transforma totul in arme, trebuie sa ne gandim la viitor in sensul in care ne asumam libertatea de a aduce evolutia in viata noastra si a urmasilor, sa nu ne lasam dominati de dorinta de dominare, de control, sau de distrugere, si in acelasi timp, sa nu-i lasam pe cei care au asemenea tendinte si chiar putere de decizie sa ne duca intr-un viitor pe care nu ni-l dorim. Pentru a atinge acest deziderat, trebuie sa reconsideram pozitia noastra fata de stiinta, fata de tehnologie, sa fim atenti ca lucrurile sa nu scape de sub controlul bunului-simt, al consideratiei fata de viata. Am dovedit ca specie ca avem o mare capacitate de distrugere, a mediului, a altor specii, totul in numele "binelui omenirii". Cine a ajuns sa se foloseasca de aceasta metafora si cine are dreptul sa isi bata joc de esenta ei? Vom descoperi acest lucru daca vom pastra mintile deschise la ceea ce se intampla in jurul nostru. Sa nu mai fim indiferenti la suferinta, la distrugere, sa incercam sa ne redefinim ca fiinte care simt, care traiesc de pe pozitia unei specii dotate cu acel surplus de contiinta care nu ne da dreptul la distrugere.

- VA URMA -http://www.enciclopedia-dacica.ro/webring/nouaromanie.ro/revista%20on-line_files/nr3-martie2002/SIMPTOME.jpg

Mayernic
12-September-2010, 10:33 PM
Psihotronica a€“ razboiul viitorului:
(Anatol Basarab)
|Cine detine informatia, detine puterea| se spune in zilele noastre. Insa poti sa detii o informatie, dar sa nu o poti folosi. Creierul uman este centrul tuturor sferelor de creatie si de simtire, este generatorul de idei, de emotii si reactii, este centralizatorul necesitatilor si senzatiilor incercate de om. Daca acest centru care detine si proceseaza informatia, ultima bariera in calea influentelor exterioare, este influentat cumva, de exemplu electromagnetic, astfel incat, el sa ofere decizia dorita de cel ce urmareste un anumit scop, informatia nu va mai folosi la absolut nimic.
Daca pana acum cele mai puternice si eficiente arme, erau considerate armele de distrugere in masa, cum ar fi bomba atomica, neutronica, hidrogenica, asfel incat pe planeta s-au adunat 27000 de astfel de bombe atomice, care ar fi capabile sa distruga de 12 ori planeta. Anumiti oameni de stiinta si-au dat seama ca asftfel de arme sunt ineficiente si au trecut la construirea de alte arme mult mai sofisticate cum ar fi armele psihotronice, armele geofizice si armele climatronice. Efectul lor poate fi local sau global, cu pierderi controlate.
Armele psihotronice actioneaza asupra psihicului uman alterandu-i starea sa de normalitate.
Intr-un raport descoperit intr-o pivnita la NASA, care dateaza din 1989, s-a aratat ca armatele americane s-au axat pe dezvoltarea unor arme psihotronice, care sa tina in frau masele prin controlarea mintii, impulsuri telepatice si bombardarea cu radiatii, arme care dupa a€™90 au fost aduse intr-un mod misterios si in Romania, la sediul central al armatei.
Raportul, intitulat |Bioefectele armelor neletale asupra populatiei Romaniei| prezinta 1256 de tipuri de arme psihotronice cu care romanii sunt tinuti in frau din 1990 incoace, aceasta fiind de altfel si explicatia pentru lipsa revoltelor, rascoalelor, revolutiilor, in randul romanilor dupa a€™90.
Acest tip de arme |pot transforma soldatii trupelor inamice intr-o adunatura de zombie usor manipulabili|.
Exista 2 tipuri de arme: psihotronice si psihotropice.
Armele psihotropice reprezinta o categorie de substante care au aparut de curand. Prin substante psihotropice ,se inteleg compusi naturali sau sintetici promovati pe cale olfactiva, intramusulara, alimentara, capabile de a genera la oameni sanatosi cele mai diferite anomalii psihice sau fizice, de a indeplini cele mai diferite sarcini. Aceste substante genereaza distrugeri psihice si mentale ce se manifesta printr-o schimbare brusca de comportament a omului. Starea de psihoza, generata de anumiti compusi psihotropici sunt analogice imbolnavirii de schizofrenie. Unele din aceste substante sunt capabile sa genereze incapacitatea de coordonare a miscarilor, orbire temporara, surditate, voma, pot brusc modifica tensiunea arteriala. Exista substante ce pot folosite in scopuri militare cu efecte de sedare, relaxare (tranchilizante) care genereaza apatie, indiferenta, letargie, influente negative asupra gandirii, genereaza incapacitatea de a te concentra si de a gandi.
Unele dintre armele psihotronice pot fi studiate in manualele de marketing, in cartile sfinte, in cartile de inspiratie divina a celor mai vechi traditii.
Armele psihotronice reprezinta un complex de influente prin intremediul carora se distruge sistemul nervos, inima, vezica biliara, pancreasul, ficatul, genereaza o dischinezie artificiala a cailor biliare, a organelor sexuale si urinare, a tractului intestinal, desincronizeaza si franeza activitatea cerebrala, picioare permanent incordate, a spatelui, rinichilor, gat, incheieturi, distruge dantura, infecteaza organismul cu microbi, virusi, stafilococi, streptococi, asfel, scopul final al armei este de a distruge omul sau de a-l schilodi.
Se modifica infatisarea, se atrofiaza muschii picioarelor si a spatelui, distrug tendoanele iar in cele din urma, omul se misca greu si cu greu isi stapaneste mainile.
Arma psihotronica, este una de natura oscilatorie si din acest motiv, infuentele ei se raspandesc pana la aparatura electronica. Astfel, pot fi vizibile defectarea televizorului, radioului, magnetofonului, frigiderului sau a telefonului. Un efect mai slab al acestor arme se manifesta prin modificarea culorilor la tv.
Complexul oscilatoriu al armelor psihotronice poate genera ca efect aparitia in numar mare, in apartamente a gandacilor de bucatarie, plosnite sau alte insecte. Numarul mare de astfel de insecte, aparute in casa prin efecte oscilatorii, produce un foarte mare discomfort psihic deoarece ele pot fi gasite pretutindeni, in dulapul cu haine, alimente, haine, debara, etc, ceea ce produce intr-o anumita perioada de timp un discomfort si un stres psihoemotional destul de puternic omului. Procesele oscilatorii ale armelor psihotronicee impiedica omul sa faca curat, sa renoveze apartamentul, sa se ingrijeasca, sa vorbeasca si sa se alimenteze.
Clasificarea armelor psi
1. In functie de scopurile si aplicarea acestora in domeniul potitic, economic si militar.
- arme strategice, tactice si individuale
2. In functie de strategie si tactica de aplicare
a€“ arme ofensive
-arme defensive
3. In functie de factorul energetic
a€“ arme subliminale (sub pragul perceptiv), extrasenzitive si informative (nu energetice)
a€“ biocampuri electromagnetice slabe si alte forme de radiatii
a€“ campuri psihice puternice de grup (mase de oameni)
a€“ campuri coerente energetice foarte puternice capabile de a provoca dezastre ecologice la scara mare
a€“ mijloace topologice de denaturare a caracteristicilor spatiu-timp
4. In functie de zona de influenta asupra obiectelor vii
a€“ senzoriale
a€“ extrasenzoriale cu impact asupra sistemului de perceptie
a€“ psihokinestezice cu efect asupra aparatului locomotor si implcit se ingreuneaza deplasarea
a€“ influente extrasenzoriale imperceptibile cu efect asupra capacitatii decizionale
5. In functie de timpul de actionare
a€“ pe termen scurt si reversibile
a€“ pe termen lung
a€“ ireversibile si patologice
6. In functie de finalul actiunii:
a€“ neletale si letale
7. In functie de sistemul de control:
a€“ controlabile din directia inductorului sau generatorului la comanda
a€“ incontrolabile
8. In functie de raza de actiune:
a€“ locale, raza scurta de actiune, teritoriale cu raza de actiune pana la un km.
a€“ raza medie de actiune pana la 10.000 km
a€“ raza de actiune globala, planetara
9. In functie de viteza de raspandire:
a€“ lente, cu viteza redusa (epidemiile, panica)
a€“ rapide care actioneaza cu viteza raspandirii undelor electromagnetice
a€“ instantanene, cu actiune fulgeratoare, supersonice
10. In functie de tinta propusa:
a€“ orientate catre o singura persoana
a€“ un grup local de persoane
a€“ o masa de oameni (demonstanti, unitate militara, etc.)
a€“ lumea animala, lumea vegetala, rauri, lacuri, ape in general
a€“ alimentatia, imbracamintea, materiale
a€“ tehnica militara
a€“ sisteme de calcul electronice (pc, retele, servere, etc.)
a€“ constructii si cladiri industriale sau de locuit
a€“ mijloace de transport si comunicatii
11. In functie de canalul de raspandire
a€“ fortele apararii nationale
a€“ alte sgtructuri de putere: spionaj/contraspionaj
a€“ prin organizatiile de protectie a mediului
a€“ organizatii si intreprinderi medicale
a€“ prin evenimente cultural-artistice organizate in masa
a€“ structurile criminale si mafiote
a€“ mediu de afaceri
a€“ organizatii de management si vanzari
a€“ prin sistemele de eductie si instruire
a€“ sectrorul privat si alte canale
Categorii de arme psihotronice:
1. Oficial, armele psihotronice (ce au la baza ultrasunet), au fost utilizate ca mijoace pentru imprastierea demonstrantilor in tarile Europei si Americii inca din anii 50. Este adevarat ca aceste arme in acea perioada nu purtau denumirea de psihotronice.
2. Arme psihotronice pe baza de radiatii cu frecventa extrem de inalta care se incadreaza in lungimi de unda milimetrice, cuprind diapazonul dintre 30ghz-300ghz. O astfel de arma, poate intr-un mod ascuns, sa distruga la distanta anumite centre ale creierului, poate declansa distrugerea sau oprirea completa a oricarui sistem vital. O asfel de arma nu este utilizata cu acelasi scop ca si armele de distrugere in masa. Atunci cand puterea armei este mai mica, poate distruge un singur om pentru ca efectul sa fie maxim victima trebuie sa se afle singura in apartament, de dorit sa stea intins, relaxat si sa nu se miste, deoarece in acest mod poate fi distrus doar un singur centru dorit. (ex. Inima)
3. O alta categorie de arme psihotronice sunt cele care care functioneaza in baza frecventelor ultradecimetrice si care cuprind paleta oscilatorie de la 300 mhz-3ghz. Lungimea de unda este de la un metru pana la 10 cm. O asfel arma poate penetra profund organismul omenesc si ca rezultat poate activa sau genera celule cancerigene, asfel incat peste o perioada de timp, omul in mod natural moare de cancer. O astfel de arma nu este capabila sa distruga instantaneu o victima (putin si des) precum arma de foc. In schimb, rezultatul mortii pare intotdeauna a fi unul natural.
4. Arme psihotronice care se bazeaza pe radiatii si frecvente superioare precum cupturol cu microunde cu frecvente de 3000 mhz. Acestea sunt cele mai puternice unde aproape identice cu cele din cuptroul cu microunde. In calitate de intiator al acestor unde foarte eficient pot fi folosite cablurile telefonice, tv, telefonul, armele antiincendiu, retelele radio. O astfel de arma indreptata care un om sau mai multi, de regula genereza spasme ale picioarelor, arsuri in talpa, dureri in urechi, intepaturi in ochi, pocnituri in capul care vajaie, voma si dureri de cap. Emitatorul trebuie sa fie in apropierea victimei, emitatorul nu trebuie sa aiba dimensiuni mari si nu trebuie sa fie foarte puternic. Daca doza unei asfel de arme e prea puternica, victima, se prajeste exact ca un sandwich in cuptroul cu microunde.
5. Arme psihotronice bazate pe ultrasunete a€“ functioneaza pe lungimi de unda de aproximativ 0.017 metri- frecventa mai mare de 30khz. O asfel de arma poate fi utilizata pentru inhibarea sau franarea sistemului imunitar al organismului. Oamenii de stiinta, afirma ca ultrasunetul poate opri brusc inima oricarui om iar inteparea anumitor zone ale creierului cu ajutorul ultrasunetelor, poate sterge din memorie anumite amintiri dorite.
6. Armele care functioneaza in baza radiaatiilor infra sonice. Lungime de unda 17m cu frecventa mai mica de 17 hz. Cel mai periculos diapazon este considerat cel de la 6hz-9 hz. In acest interval, omul simte cum ii va exploda creierul. Un sunet cu o asemenea instensitate, genereaza voma, sunete in urechi, deformarea si distrugerea vederii, o frica neconstientizata. O astfel de arma poate fi cu usurinta folosita ca arma de distrugere in masa. Pe acelasi principiu, functioneaza o multime de aparatura civila, cu efecte mai mici, orientate spre sperierea cainilor, sobolanilor, alte animale. Unele dintre astfel de tehnologii se pot cumpara liber, se monteaza pe automobile, cu scopul de a genera unde specifice in jurul masinii in vederea sperierii animalelor de nu sari in fata masinii.
7. Arma care foloseste cel de-al 25-lea cadru. Arma a fost folosita de Stalin si Hitler cu succes. In ultima perioada de timp, s-au adus imbunatatiri remarcabile acestui principiu iar noile descoperiri a fost folosite cu succes in Cecenia.
Ochiul nostru este construit in asa fel, incat filmul este posibil numai datorita inertiei perceptiei, cu alte cuvinte vitezei de excitare a receptorilor. Daca montam cel de-al 25-lea cadru cu o anumita imagine, atunci 1/25 secunde va aparea o imagine. Daca imaginea va fi foarte luminata, o vom vedea si ne va deranja, oarecum o vom percepe ca un mic blitz pe ecran. Daca va fi prea intunecata in comparatie cu celelalte 24 de cadre, aceasta nu va fi remarcata, deci va deveni ineficienta. Daca cel de-al 25-lea cadru intruneste anumite conditii de fond general, atunci el va fi perceput rapid de ochi, aruncat in subonstient si va genera efecte (dorinte, afecte, dispozitii, etc), O buna parte din armele psihotronice nu sunt facute pentru a omori, sarcina lor este de a produce infuente de cele mai diferite tipuri cu cele mai diferite scopuri. Din acest motiv, multi oameni de stiinta au tendinta sa le numeasca mijloace de influenta psihotronica sau psihotropica. Aparitia acestor arme a fost posibila, numai in urma dezvoltarii cunostintelor in domeniul psihicului uman, a medicinii, educatiei, instruirii. Al 25-lea cadru nu este o arma ci este o psihotehnologie, un instrument de producere a influentei asupra multimii (ex coca cola). De foarte mult timp este cunoscut faptul ca multiumea, reprezinta ceva ce detine propriile legi, propriile valori, moravuri, etc. Nimerind in multime, omul inceteaza sa mai fie un individ independent, indiferent de dorinta lui. O explicatie clara, nu exista asupra acestui fapt, desi ipoteze exista destule. Astfel, masa este un pseudo organism cu care poti coincice si caruia ii poti sugera si induce anumite stari prin intermediul muzicii, folosind al 25-lea cadru, sloganurilor, imaginilor, fricii, sentimentelor, trairilor. Exista posibilitatea ca multi dintre voi ati avut sentimentul de unificare, contompirea la anumite concerte, mai ales daca traiti aceleasi sentimente cu cei din jur. Aceasta psihotehnologie care poate fi considerata arma, este de mult folosita de cei mai diferiti manipulatori, constructori ai piramidelor financiare si al altor sisteme piramidale. Majoritatea dintre ele au fost descoperite intamplator, si au avut drept scop, binele omului (pentru a dezvolta invatarea, memorarea, etc.)
Armele psihotronice sunt folosite cu succes in sistemul de aparare nationala a Ucrainei, Israelului, Rusiei, Frantei, Belgiei, Germaniei, Canadei.
Psihicul omenesc poate fi influentat destul de usor, iar acest lucru ni-l poate spune orice psihiatru. Este suficient sa gasim locul vulnerabil. Fiecare om are ceva de genul |NU STIU SI NICI NU VREAU SA STIU|.
Cateva exemple:
Sugestia acustica
a€“ metode si mijloace de transmitere a informatiei direct in subconstient, evitand constientul prin intermediul stimulilor auditivi subliminal. Radacinile acestor tehnici se ascunde in negura timpurilor. Ele sunt strans legate de aparitia graiului la om, deoarece primele cuvinte erau mai mult legate de sugestie decat de sens.
Exista 3 metode:
a€“ prezentarea stimulilor auditivi subliminal pe fondul unei informatii auzite (perceptibile a€“ muzica);
a€“ mascarea mesajului de comunicat subconstientului prin metoda franarii acestuia. Inregistrand o linie melodica, in spatele ei se ascunde o fraza, care este rostita cu incetinitorul. Fraza trebuie repetata de 10-15 ori pentru a avea efect. Chiar daca fraza ascunsa, in spatele liniei melodice, a sunetelor, receptorulului ii va apare in scurt timp ideea ascunsa ca fiind proprie si obsesiva.
a€“ mascarea spectrala pe linia melodiilor clasice
Cercetari in aceasta directie:
a€“ exista diapazoane acustice cu lungimi de unda proprii fiecarui organ, tesut, celula a fiecarui bio-obiect
a€“ exista posibilitatea de a utiliza rezonantele acustice si manifestarile lor in sensul de a actiona asupra bio-obiectelor.
a€“ exista posibilitatea utilizarii stimulilor auditivi subliminali
a€“ exista metode si tehnologii legate de audiosugestie: mascarea spectrala, utilizarea muzicii, cd-uri, dvd-uri.
Proprietati:
a€“ om-audiotehnica-om
a€“ informatie subliminala, mascarea spectrala
a€“ influenta asupra unui individ sau asupra unui grup de oameni
a€“ sunt relativ usor de demascat din punct de vedere tennic
a€“ au un nivel inal de cercetare si de realizare
Biovirusul
a€“ sunt virusi sau softuri pentru calculator, ce au functia de a modifica psihicul operatorului. Ex. de virusi RAVEON, V666, V2SR-23876, Brain Blaster
Blitz crig
a€“ reprezinta un sistem complex de arme computerizate. Creatorul lor este Future Vision Grup din Santa Fe. Componenta de baza o reprezinta virusii de computer. Poate ataca si calculatoarele care nu sunt conectate in retea deoarece tehnologia functioneaza la un nivel mai scazut decat electronii sau particulele elementare.
Cu ajutorul acestei arme, inamicul poate fi strivit, deoarce razboiul poate fi oprit inainte ca el sa poata incepe.
Arme care pot actiona asupra fiecarui individ in parte de pe planeta
a€“ aceste arme sunt numite arme de retea (telefonie, etc.)
Sugestia vizuala
a€“ mijloace si tehnici de transmise a informatiei, neconstientizate, telespectatorului. Prima demonstratie experimentala a fost facuta in 1960.
Metode:
a€“ al 25-lea cadru
a€“ prezentarea de imagini diferentiate
Caracteristici:
a€“ om-videotehnica-om
a€“ 25-lea cadru
a€“ prezentarea de informatii vizuale prin imagini diferentiate
a€“ actiunea individuala sau de grup
a€“ este relativ usor de descoperit prin instrumente tehnologice
a€“ un nivel inalt de cunoastere, cercetare si realizare
Aparatura si tehnologie acustica cu raza mare de actiune (LRAD- long range acustic device), reprezinta arme de control al multimii, descoperita de catre American Tehnology Corporation. Arma a fost descoperita in 2000 si prima ei functie a fost de a pazi corabiile de atacul teroristilor si piratilor cat si importiva demonstratiilor antimilitare. Arma este inofensiva pentru membrii echipajului deoarece ecoul nu exista in mare. Utilizeaza sunete de oscilatii mici pentru a nu traumatiza urechea. Pentru influenta asupra oamenlilor se foloseste sunetul. LRAD afecteaza oamenii cu un seunet a 150 decibeli, ca si comparatie, motorul cu reactie a unui avion scoate 120 de decibeli iar sunetul de 130 decibeli poate distruge complet aparatul auditiv al omului. Toata aparatura cantareste 120 de kg si produce sunete sub un unghi de 130 grade. Raza de actiune cu eficeinta maxima se situeaza intre 90-270 metri.
Arcanul
Modalitate si tehnologie ce-i permite constiintei si subonstientului sa se scilizeze treptat pe o anumita actiune si aceasta actiune devine functionala si programabila chiar si atunci cand se inceteaza influenta asupra omului.
Se foloseste sub forma de voci, sunete, cuvinte, ordine, mascate sub diferite sunete pe care nu le percepe constientul, dar pe care subonstientul de cuprinde in totalitate. Constiinta omului, rapid ajunge la o framantare interioara si incearca un |ce este asta| din partea subonstientului. Subonstientul nu rasunpde insa in nicu un fel deoarece el nu-si poate explica ceea ce stie. Omul, intra rapid intr-o stare asemanatoare cu aceea in care nu-si poate aminti ceva. O framantare interioara.
Apar asociatii cunoscute si neplacute; apar imagini cunosucte dar neplacute.
Metode de aparare impotriva ARCANULUI
- aluminium foil deflector beanie AFDB a€“ reprezinta o caciula construita din 5 pana la 15 folii de aluminiu, ce are ca scop apararea impotriva influentelor psihotronice. Este considerata o metoda de aparare ieftina si putin eficienta. Oamenii de stiinta din domeniu, considera ca o astfel de caciula, intr-adevar poate apara creierul uman de astfel de influente negative cum ar fi campurile electromagnetice, altor influente ce vin din parte calculatroului si a altor aparate electrocasnice cat si alte metode distale de dirijare a constiinte.
Implantul dentar
Metoda a fost inventata de Adrija Puharich la comanda FBI. Din 1932 pana acum, odata cu inceperea proiectului Moonstruck, implanturile au fest efectuate atat in dinti cat si in creier. Implanturile pot fi facute cu acordul victimei, in taina, cat si farul acordul lui.
Jocurile cu povesti
Are un caracter distractiv sau ludic, orientata catre deformarea psihicului in directia dorita. Omul se arunca mult mai rapid si mai usor intr-un joc, fara sa intelega proprietatile sugestive ale jocului, metodele si mecanismele de distorsionale a eu-conceptie in urma jocului.
Mafia drogurilor, investeste multi bani in crearea realitatii virtuale incercand astfel sa creeze un drog de clasa superioara, cu efecte mult mai puternice decat heroina sau LSD. In creierul celor care joaca, apar: fantome, vise, frici, crize de epilepsie, cosmaruri, atacuri de panica. Foarte multi oameni, dupa astfel de jocuri au ajuns la spital cu traume psihice foarte serioase.
Creierul omului nu are aparare genetica impotriva modelelor de comportament in lumea infernala a combinatiilor computerizate, sintetizate din imagini artificiale, sunete, si culori; se sterge foarte usor granita intre adevar-minciuna, real-ireal, autentic-fals si prin urmare omul ajunge in lumea de |dincolo de oglinda|.; se dezvolta stresul, emotii negative, iluzii, halucinatii, placeri patologice si comportamente deviante.
Carcateristicele jocurilor pe calculator:
- rezolva sarcinile sugestive avand in fata un operator constient absolut de actiunile sale
- metoda realitatii virtuale prin scufundarea in abisurile psihicului uman, ii ajuta sa conduca eficente cu subonstientul uman
- realitatea virtuala este utilizata pentru profilaxia stresului, detensionarea emotionala si profesionala, selectia oamenilor pentru selectie (ex. auto), cresterea aptitudinilor profesionale (aviatori, simulator)
- exista amenintarea aparitiei unui drog mult mai complex, usor de raspandit, drogul tehnogen.
Influenta negativa a jocurilor:
- cufunda jucatorul intr-o lume a violentei,
- indeparteaza jucatorul de lumea reala,
- jucatorii de cele mai multe ori primesc arme din cele mai performante iar inamicii de regula primesc arme rudimentare (ex: jucatorii rusi primesc arme americane iar rusii sunt prezentati ca avand arme rudimentare)
- distrugerea propriei patrii la jucatori, genereaza un sentiment euforic
- fanatul multimedia nu mai are nici un interes fata de lumea reala.
Arma informationala
Reprezinta tehnici si mijloace de influenta informationala asupra tehnicii si oamenilor cu scopul de a rezolva problemele partii infuente.
Tipuri de arme informationale:
a€“ mijloace si tehnologii, echipamente de inalta precizie, de pozitionare a tuturor mecanismelor care emit in spectrul electromagnetic si distrugerea lor (ex. ai telefon, te localizeaza si te distruge)
a€“ mijloace, tehnologii si echipamente cu impact asupra componentelor de echipament eclectronic.
a€“ mijloace de a influenta procesul de transfer de informatii
a€“ mijloace de propaganda si dezinformare
a€“ arme psihotronice
RADISON a€“ reprezinta o arma distala si genereaza fara nici un contact asupra subiectului o stare de somnolenta si pierdere a constiintei. Efectul se produce de la un minut pana la 7 min. Arma poate fi aplicata unui individ, unei mase de oameni, unui teritoriu intreg. Arma se afla in dotarea serviciilor secrete.
Concluzii:
Stundiind si alte materiale, concluzia este ca armele PSI exista de mii de ani. La inceput ele erau simple si cu efecte mai mari sau mai mici, de scurta sau de lunga durata. Astazi, armele PSI au capatat o dezvoltare sustinute stiintific si au capatat puteri nebanuite pentru omul de rand. Statul, care va indeplini sau va descoperi cea mai puternica arma PSI, controlabila, reglabila, va primi o superioritate inimaginabila asupra inamicului sau chiar asupra intregii lumi. Nici macar detinerea in forma de monopol a armeleor nucleare nu poate oferi o superioritate atat de mare. Castigul, in urma unei astfel de descoperi facute de o tara, va fi colosal. Cele mai multe cercetari in directia armelor PSI se efectueaza in Rusia, SUA, Germania, Belgia, Olanda.
Arma PSI este orientata catre distrugerea realitatii, care a devenit cotidian. Metodele folosite intr-un asemenea razboi sunt reprezentate de |psihozombare|, cercetarea profunda a psihicului uman si psihocorectia (influenta oreintata, controlata, asupra psihicului). Astazi, tehnologiile PSI sunt activ utilizaate in spionaj, in sferele diplomatice si in sistemele de guvernare a diferitelor state. Exista tehnologii sunt legalizate si sunt date spre cumparare cetatenilor. De ex. in 1985 americanii au desecretizat una din armele lor militare a€“ metoda cunoscuta ca programare neruolingvistica. Esenta acestei tehnologii consta in aceea ca opertaorul introduce interlocutorul intr-o stare de hipnoza usoara iar apoi, neobservabil incepe sa manipuleze cu anumite fraze, intonatie si ganduri. Colaboratorii serviciilor secrete si agentii FBI, a departamentelor de stat SUA in mod obligatoriu trec prin cursuri de NLP. Aceste deprinderi sunt activ utilizate in timpul tratativelor, negocierilor si recrutarilor de personal. Alaturi de toti liderii din G7 exista consilieri pentru tehnici NLP. Operatorii NLP sunt foarte activi la intalnirile internationale si in timpul pregatii acestora. Metoda este urmatoarea: un operatoror NLP experimentat intra cu dvs intr-un dialog lejer dupa care poate sa va |oblige| sa va ridicati, sa va luati hania, sa va duceti pana la magazinul de tigari, sa luati 2 pachete de tigari, sa va intoarceti si nu veti tine minte nimic. Veti ramane surprinsi de unde au mai aparut pe masa inca 2 pachete de tigari. Tot sub influeneta metodelor NLP omul poate incepe a vorbi despre cele mai secretizate informatii, sa faca declaratii neasteptate, sa-si piarda autocontrolul,.
Desecretizand metoda PSI a€“ NLP, militarii USA au dat un instrument eficent pentru manipulare in mana persoanelor private dar astfel si-au asigurat un sistem multilevel de cautare si selectie a cadrelor. Astazi in lume exista aproximativ 30 de organizatii internationale si 50 nationale de centre deschise pentru pregatirea persoanelor fizice in vederea stapanaii tehnicilor NLP. Formele si metodele de recrutare a persoanelor cu capacitati psihice extraordinare reprezinta cea mai mare si importnata problema a tuturor institutelor vestice. Astazi, practica NLP este raspandita in structurile business, este luata spre inarmare si in lumea criminalitatii, este pe larg utilizata in activitatea organizatilor extremiste.
Sistemele acustice asa numitul |semnal inteligent|, mijloacele optice cu diapazoane vizibile si invizibile, sistemele de biorezonanta, sistemele cu radiatii radioctive de mica putere, manipularea prin intermediul mirosurilor, manipularea prin intermediul elementelor chimice adaugate in produse de cosmetica, alimente, intretinere, toate la un loc reprezinta componentele celor mai noi arme PSI.

Mayernic
12-September-2010, 10:36 PM
Re: Contracararea la armele psihotronice de influentare a gandirii si comportamentului uman


--- In credinta_ortodoxa@yahoogroups.com, Credinta_Ortodoxa Maria <credinta_ortodoxa@...> wrote:
>
> Referitor la articolul precedent, de manipulare a mintii umane folosind ultrasunetele - toti avem o metoda de contracarare. Rugaciunea inimii sau orice alta rugaciune, fie si numai cuvintele "Doamne, Iisuse" cand suntem prea ocupati ca sa rostim totul. Sau rostirea rugaciunii "Tatal nostru" - duhovnicul meu, parintele Adrian Fageteanu spunea ca si rostirea acestei rugaciuni are acelasi efect ca si Rugaciunea inimii.
> Chiar si daca ne punem in urechi casti in care ascultam un acatist sau un cantec ortodox (sau o rugaciune) care invoca numele Mantuitorului - atunci "incuiem" spatiul mintii si il facem impenetrabil pentru ticalosiile agentilor intunericului. Asa ca, vrand-nevrand, daca doriti sa nu va puneti mintea la dispozitia lor, aveti o singura alternativa: sfintirea trairilor si gandurilor !
>
mai practic:

-dati televizorul la ghena de gunoi;

-nu luati nici un credit ca sa nu macinati toata ziua ganduri si griji de cum il veti mai putea plati;

-simplificati-va viata la maxim, nu va rupeti oasele muncind ca sa cumparati jucarelele scumpe ale altora

-cine are posibilitatea sa se retraga in mediul rural sau izolat undeva si sa practice o agricultura/pescuit/etc de subzistenta sa abandoneze de indata viata nenaturala din aglomerarile urbane;

si altele asemenea-toti le intrevad dar multi se incapataneaza sa nu le aplice, si este in detrimentul lor...

De ce <invatatorii poporului> autoproclamatii <bunii pastori> nu si-au povatuit turma care a ajuns supraindatorata la camatari???

De ce nu le-a lamurit pe intelesul lor simpla constatare ca CREDITUL , DIN SARAC TE FACE SI MAI SARAC, LIPIT PAMANTULUI...

De ce au lasat <oile> sa ajunga in conditia de sclavi, acceptand orice umilinta pentru a plati niste credite viclene ???

Si la ce au folosit banii bietele oi? Majoritatea la cumpararea unor autoturisme aproape complet inutile, un moft, care le mananca si putinul ramas prin taxe, asigurari, revizii, piese...Cine le foloseste cu adevarat in mod eficient? Adica macar sa scoata km parcurs cu un pret mai mic decat transportul in comun.....

Sau au cumparat apartamente de bloc--adica niste celule de puscarii, unde daca s-a oprit apa si energia electrica e mai rau ca intr-un lagar de exterminare....unde daca nu ai permanent bani in buzunar sa plateste facturile nenumarate si piperate te azvarle asociatia in strada.....

Nu cumva <pastorii> sunt mana in mana cu camatarii?

CINE POATE INTELEGE? ESTE CUMVA POPORUL NOSTRU BLESTEMAT?

Mayernic
12-September-2010, 10:43 PM
Atacul psihic si protectia psihica:

Tot UNIVERSUL este tesut din particule energetice.Sursa principala de energie pentru noi este Soarele, care timp de miliarde de ani a acumulat energia cosmica si acum ne-o reflecta noua.Particulele energetice, strabatand tot UNIVERSUL, se descompun in diferite particule mai mici. Ajungand pana la Pamant, ele energizeaza tot ce se afla in drumul lor.
Aceasta energie a participat la formarea atmosferei, naturii si vietii pe Pamant.Tot ea ne mentine viata si echilibrul ecologic. Orice corp si obiect are propriul camp energetic.Campul acesta contine mii de parametrii.Pe unii ii cunoastem deja din fizica, altii inca nu sunt descoperiti.
Fizicienii din toata lumea cerceteaza campul energetic uman cu metodele cele mai moderne. Campul energetic sau aura noastra se poate fotografia, masura si poate fi vazuta in infrarosu. Pentru a avea o anumita imagine a valorilor pe care campul energetic le are, vom face apel la etaloanele de masuri cunoscute, neexistand inca un sistem specializat de masuratori.
Corpul nostru este inconjurat de particule energetice, numite leptoni. La omul obisnuit, volumul leptonilor este intre 3, 5-4 m3 de aer, la cei cu capacitati asa-zise |paranormale| sunt 4, 5-5, 5 m3. Volumul acestora se masoara cu ansa. Campul nostru energetic contine, de asemenea, specrul de lumina cu o anumita frecventa. La omul obisnuit frecventa consta in 70% unde milimetrice, 15% centimetrice si 15% decimetrice, cel cu capacitati paranormale are cca. 85-95% unde milimetrice, 8-3% centimetrice si 7-2% decimetrice.
Puterea energiei corpului depinde si de polaritate. Corpul energetic retine particule pozitive, negative si neutre si multe altele, carora noi inca nu le cunoastem denumirea.
Cu cat volumul leptonic, procentul undelor milimetrice si polaritatea pozitiva este mai mare, cu atat puterea de vindecare a bioterapeutului este mai mare.
Toate particulele se gasesc in permanenta miscare.Dupa legile fizicii stim ca ele vibreaza, se atrag, se resping, se transforma in diferite tipuri de energie.
Psihoparticulele sunt responsabile pentru planul psihoemotional.Toate particulele penetreaza corpul nostru energetic si fizic.Cel mai repede patrund particulele informationale aducindu-ne informatia despre tot ce ne inconjoara aici si in departare.Totodata ele duc informatia despre noi in Univers, patrund in corpul nostru alte particule.Corpul nostru fizic capteaza toate particulele prin supafata pielii, prin puncte bioactive, care sunt cunoscute in acupunctura, prin crestet, prin maini, prin piciore, prin respiratie si alimentatie.
Creierul nostru, ca o antena mare, concentreaza toata informatia si cu ajutorul unor mecanisme si a sistemului endocrin transforma leptonii in bioparticule de marime 10-9 si le repartizeaza tuturor sistemelor, organelor, celulelor corpului fizic prin anumite canale si centre energetice mentinand functia normala a organismului.Pana cand structura parametrilor corpului energetic este echilibrata si corpul fizic este sanatos. In cazul dezechilibrului scade functia unor sisteme, organe, celule.Apar diferite afectiuni.
Am spus ca toate particulele energetice vibreaza, transmit informatia de la una la alta.Asa cum toate campurile noastre se intrepatrund si se intersecteaza, informatia se transmite de la un corp energetic la altul, dar creierul nostru prelucrand informatia ne formeaza imagini despre tot ce ne inconjoara in natura si ce reprezentam noi ca fiinte umane.
Intotdeauna campul nostru energetic lasa o urma pe tot ce am atins candva, cui i-am strans mana, pe cine am alintat sau l-am lovit, pe toate obiectele care ne-au fost dragi, ne mentine legatura intre noi si cei ce ne sunt apropiati.Fiecare fotografie este o urma energetica.Fiecare casa sau apartament au impregnat toata informatia despre cei ce au locuit sau locuiesc in casa, dar si despre bucuria sau necazurile, certurile acelora care au trait aici.De aceea, mutandu-va in casa noua, faceti zugraveala sau sfestanie casei.
Deseori simtiti ca unele obiecte sau lucruri va fac bine, va bucura, altele va aduc ghinion.Unii oameni va atrag, altii va resping, etc.Toate lucrurile acestea se petrec la nivel energetic, adica al subconstientului vostru.
Stim ca unii oameni au un instinct foarte dezvoltat si presimt unele lucruri dinainte.Asta inseamna ca subconstientul lor este puternic si daca il asculta se vor descurca mai bine in viata.Informatia se transmite de la om la om, de la om la obiecte si invers.Asa stau lucrurile pe planeta noastra si in tot Universul.
Energiile cosmice influienteaza tot ce se gaseste in Univers si pe Terra.Toate campurile fiintelor vii si ale naturii se influienteaza reciproc.Pentru pastrarea armoniei campului bioenergetic ne ajuta psihoparticulele care se transforma prin epifiza si echilibreaza planul psihoemotional.Cand functia epifizei este scazuta si campul energetic este dezechilibrat, apar diferite afectiuni ale sistemului nervos central si vegetativ.
Epilepsia si alte boli ale sistemului nervos sunt provocate de un dezechilibru energetic foarte profund.Avem rezolvate foarte multe cazuri de epilepsie si comportament neadecvat, prin echilibrarea campului energetic.
Puterea psihoenergiei depinde de gandirea noastra.In ultimii 50 de ani am uitat de puterea gandirii noastre care poate fi pozitiva, adica constructiva, sau negativa, adica distructiva.Fiecare gand, pune in miscare particule din biocampul nostru. Le concentreaza, le tine in campul nostru sau le trimite in afara lui. De aceea este foarte important ce gandim. Fiecare gand inca neformat, nepronuntat, deja a si ajuns la destinatie.Fiecare gand formeaza in campul eteric o forma energetica(forma-gand) de sine statatoare.
Gandurile de aceeasi polaritate si frecventa (fie pozitiva, fie negativa) se aduna, se maresc in volum. Gandurile pozitive de pace, dragoste, bucurie, ne calmeaza, ne echilibreaza fizic si psihic. Ne ajuta sa comunicam mai bine, sa reusim in rezolvarea problemelor, sa vedem viitorul cu optimism, chiar si avand unele greutati in viata. Ne ajuta sa ne mentinem structura campului energetic, primita prin nastere, intr-un echilibru armonios, sa pastram sanatatea corpului fizic si sa trecem mai usor prin toate incercarile vietii.
Gandurile pozitive vibreaza la un nivel inalt si ne ridica in plan spiritual. Ne ajuta sa ne realizam si in toate celelalte planuri: fizic, psihic, material si psihoemotional.
Gandurile negative de invidie, gelozie, ura, manie, barfele, blestemele, farmecele, toate nemultumirile au vibratii de frecventa joasa. Acest camp concentreaza mai multa energie negativa din mediul inconjurator si si iradiaza toate particulele negative, incarcand negativ pe toti si tot ce il inconjoara. Ori de cate ori ne dorim un lucru foarte mult, noi il construim pe plan mental. Orice gand distrugator, adica negativ, incepe sa existe la acel nivel de vibratii joase.
Toti suntem legati prin campuri energetice si gandurile noastre. Aceasta explica faptul ca agresiunile psihice deseori sunt facute incinstient. Oamenii inca nu si-au dat seama de puterea gandirii. Ei nu stiu, dar creeaza ceva ce are o viata proprie in natura.Ceva ce nu se distruge, ramane aici langa noi si influienteaza toate planurile vietii noastre. Nu e bine sa emitem ganduri negative, caci ele se vor intoarce intr-un fel sau altul de unde au plecat si mult amplificate in puterea lor negativa, fiindca in calatoria sa gandul vostru negativ a mai captat si alte ganduri negative de vibratie joasa.
Stim proverbul|Tot ce se aseamana se aduna|. Cu cat se strange mai multa energie negativa in campul vostru energetic, cu atat mai mult va dezechilibrati si energetic si fizic si psihic si spiritual. Intotdeauna invinovatim pe altii ca nu sunt corecti, ca nu ne merge bine in toate, suntem indispusi, disperati, necajiti si nici nu ne dam seama ca deseori cauza turturor necazurilor noastre suntem noi insine, cu gandirea noastra negativa si tot comportamentul nostru. Noi singuri putemsa ne facem viata mai usoara sau mai grea.Totul depinde de gandirea noastra, ce forma-gand emitem zi de zi.
Formele- gand, plutind prin spatiu, influienteaza alte fiinte vii, le poate afecta sau ingreuna starea celor ce ne inconjoara acasa, la serviciu, in mijloacele de transport si oriunda ne aflam noi.
ASADAR CUM SE PETRECE ATACUL PSIHIC ??
Constient din partea unor oameni si din rautate, inconstient din partea altora. Poate fi direct sau indirect. Poate fi ziua sau noaptea, cand omul este mai deschis energetic si nu se poate proteja constient.Poate fi provocat de una sau mai multe persoane. Trimis de rude, vecini, dusmanii vostri sau de oameni stranii(vrajitori). Poate fi indreptat asupra unei persoane, a unei colectivitati sau a unei comunitati.

Mayernic
12-September-2010, 10:44 PM
Fotonii transporta informatii:

La inceputul secolului XIX, Ernst Schrodinger si Werner Heisenberg au formulat legile de baza ale mecanicii cuantice. Aceasta teorie descrie fizica lumii subatomice, unde, daca ii credem pe Albert Einstein, care a emis teoria efectului fotoelectric, sau pe Richard Feynman, Freeman Dyson, Julian Schwinger si Sin-Itro Tomonaga, care au reusit sa formuleze ecuatiile de baza ale electrodinamicii cuantice, se intampla fenomene care, deocamdata, ne scapa de sub control.
Toti savantii citati anterior au primit premiul Nobel pentru realizari de exceptie in domeniul fizicii. Ca atare, intr-o prima aproximare, putem sa-i credem pe cuvant.
Cu scuzele de rigoare fata de specialisti, vom formula, in cateva fraze, bazele teoretice ale energiei vii. Einstein a fost cel care a descoperit ca, in afara de particulele din care este alcatuit orice atom (adica electroni, protoni si neutroni), exista inca multe alte subdiviziuni, care au fost numite |particule cuantice".
El a intuit ca lumina, dincolo de faptul ca este o unda electromagnetica, contine astfel de miniparticule, care au fost denumite ulterior fotoni. Studiul radiatiilor nucleare, electromagnetice sau termice a scos in evidenta un schimb permanent de fotoni, care se desfasoara in mod natural intre particulele incarcate electric, respectiv intre electroni si pozitroni.
Acest transfer continuu se asigura prin... diviziune fotonica! Legat de acest aspect, fizicianul irlandez John Stewart Bell a elaborat o teorema fundamentala pentru mecanica cuantica. Ea afirma ca fotonii care se obtin prin divizarea in doua a unui alt foton vor avea aceleasi caracteristici cu cel din care s-au format.
Cand un foton se divide, o parte din el ramane in atom si ii asigura integritatea, iar cealalta paraseste atomul sau este anihilata de alte particule subatomice, numite simbolic particule de antimaterie.
La scara mare, fotonii eliberati de celulele vii (care si ele sunt formate din atomi) pot transmite la distanta informatii care circula, ca si lumina, sub forma de unde electromagnetice.

De la arme neletale pana la scut antiradiatii

Un istoric succint al cercetarilor in domeniul parapsihologic arata ca, exact la sfarsitul secolului al XIX-lea, dupa ce oamenii au inceput sa asocieze gandurile cu electromagnetismul, au aparut si primele societati metapsihice, care si-au propus sa cerceteze organizat aceste fenomene in cel mai adanc secret.
In 1993, un articol publicat de revista americana |New Scientist" il cita pe colonelul John Alexander, care lucra in laboratoarele Los Alamos, din New Mexico, si coordona programul de cercetare in domeniul armelor neletale. |Incercam sa descoperim metode care sa le ofere comandantilor militari mai multe optiuni in confruntarea cu inamicul.
Noile arme trebuie sa ne asigure un control eficient, dar nedistructiv, asupra maselor si civililor ostili", spunea acesta. Noile arme, ce folosesc unde electromagnetice, de diverse frecvente, induc in mintea tuturor celor care nu se protejeaza prin casti speciale tot felul de ganduri (de sinucidere, tristete, oboseala sau deprimare) sau reactii incontrolabile (greata, varsaturi etc.).
Acest gen de atac transforma orice armata, oricat de bine antrenata, intr-un grup de oameni incapabili sa lupte sau sa se opuna unei forte invadatoare. In cei 15 ani care au trecut, cercetarile au avansat cu mult peste aceste exemple.
Azi se pot induce vise controlate, stari de hipnoza sau de isterie care, pe buna dreptate, nu trebuie sa fie la indemana oricui. Din acest motiv, toate studiile legate de particulele subatomice au primit stampila |Top Secret".

Scut antiradiatii care produce curent electric

Liviu Popa-Simil, un inginer fizician roman care a lucrat in laboratoarele Los Alamos, din Statele Unite, a parasit celebrul centru de cercetari si s-a lansat in lumea afacerilor. El a fondat o companie particulara de cercetari (LAVM). Initiat in tainele subparticulelor atomice, el a gasit o metoda de a folosi energia emisa masiv de materialele radioactive care va schimba lumea, spun specialistii.
Alaturi de Claudiu Muntele, profesor de fizica la Universitatea A&M din Alabama, Popa-Simil a reusit sa creeze un nanomaterial special, deosebit de util pentru protectia mediului. Acesta este capabil sa absoarba particulele cuantice emise de materialele radioactive si sa le |epuizeze" de energie, obligandu-le sa genereze curent electric.
Anuntul inventiei a aparut pe 27 martie 2008, in |New Scientist", dar la varful lumii stiintifice din Occident realizarea a circulat cu viteza fulgerului cu vreo doua luni mai devreme. Realizat din nanotuburi de carbon, acest material poate fi folosit ca scut de protectie pentru centralele nucleare si probabil nu intamplator, imediat ce lumea stiintifica s-a convins de calitatile lui extraordinare, energia nucleara a redevenit interesanta pe toate meridianele lumii.

Celulele vii emit informatii sub forma de ... Cum se formeaza si se |citesc" gandurile

Daca admitem ca orice corp viu este, de fapt, un imens camp cuantic, atunci cand fotonii lui se divid poate aparea o forma de comunicare psihotronica. Un gand |emis" de creier nu este altceva decat un |pachet" de fotoni. Fiecare dintre ei poarta caracteristicile perechii sale din campul biofizic al creierului care i-a emis.
Astfel, simplificand putin lucrurile, putem spune ca fiecare gand care ne |trece prin cap" are o copie identica, alcatuita din fotoni liberi, care se raspandeste, fara voia noastra, in jur. Transmisia cuantica a informatiei din creier are forma unei unde electromagnetice si se propaga sferic, cu viteza luminii, chiar in timp ce gandim.
Daca |pachetul" de fotoni ajunge intr-un alt creier, care nu e prea ocupat sau care este interesat de subiectul respectiv (fiind, ca la radio, pe aceeasi lungime de unda), putem spune ca persoana receptor a citit gandurile persoanei emitatoare.
In mod evident, fiind vorba de un fenomen fizic, acest transfer de informatii are loc permanent, intre toti oamenii, si nu intamplator specialistii afirma ca suntem toti |scufundati" intr-un imens si unic ocean de ganduri.

Mayernic
12-September-2010, 10:46 PM
Dl. Emil Stainu sustine ca cel mai straniu incident de natura psihotronica s-a intamplat in 1984 in SUA , cand doua localitati din statul Nebraska au fost atacate din senin de efective militare stranii . Mai exact, ,,militarii atacatori'' , sustin martorii oculari, aveau un aspect ciudat , semanau cu personajele din filmele cu morti vii .
A fost mobilizata Garda Nationala si mai tarziu armata , insa se pare ca atacatorii nu erau afectati de gloante . Cu toate acestea , in prima zi de confruntare peste 20 de atacatori au fost doborati , dar, spre surprinderea fortelor de interventie , acestia ,,au inviat din morti'' in noapte aceleasi zile .
Timp de cateva zile cele doua orase au fost adevarate campuri de lupta , pana cand in zona de conflict au aparut trupe aeropurtate specializate , inarmate cu arme ciudate care trimiteau fascicule distrugatoare asupra atacatorilor . Intr-un timp record trupa de comando a reusit sa-i extermine pe toti atacatorii , dupa care au disparut , luand cu ei trupurile celor ucisi .
Dl. Strainu sustine ca totul ar fi pornit de la un proiect militar ultrasecret numit ,,Luptatorii de dincolo de negura'' , initiat de un savant psihotronist , care crease trupe speciale de soldati ,,zombi'' .
Astfel o subunitate de luptatori s-ar fi razvratit si ar fi scapat de sub control , totul culminand cu incidentul prezentat mai sus .
Autoritatile militare ar fi musamalizat acest incident punand distrugerea celor doua localitati pe seama unor tornade .
Cu toate acestea in mass-media ar fi izbucnit un adevarat scandal pe seama acestui subiect, iar
ulterior acesta ar fi stat la baza scenariului filmului ,,Soldatul Universal'' .
Deci este posibil sa fi fost invers si anume, scenariul filmului sa fi dus la aparitia acestei povesti .
Dar sa-l credem pe cuvant pe dl. Strainu .

Mayernic
12-September-2010, 10:50 PM
CONSPIRATIA PSIHOTRONICA

Publicat la: 2004-05-10 in categoria Diverse | Autor: ADINA MUTAR | Sursa: Ziarul ZIARUL
Un caz fara precedent: un revolutionar din decembrie 1989, ulterior devenit ofiter, a fost pensionat pe caz de boala, in 1998, cu diagnosticul de psihoza paranoida, deoarece a sustinut ca, in zilele revolutiei, a fost victima unei agresiuni psihotronice, "arma" fiind un emitator de unde de ultrajoasa frecventa. Propagarea acestor unde are ca efect perturbarea, pe durata variabila, a subconstientului.
Daca in 1998, astfel de afirmatii mai puteau constitui pentru psihiatri un motiv de a suspecta o boala psihica, in prezent, cand misterul care invaluia evenimentele din decembrie '89 a inceput sa se mai limpezeasca, pare de necrezut ca astazi se mai sustine un asemenea diagnostic. Redam, in continuare, socanta poveste a revolutionarului Dan Alexe.


PRIMA AGRESIUNE, IN 24 DECEMBRIE '89
In dimineata de 22 decembrie '89, Dan, impreuna cu un grup de revolutionari, a ajuns la sediul C.C. al P.C.R., unde a ramas pana in data de 27. Pe 23 a fost repartizat la dispozitivul de paza din fata cladirii, care era format in cea mai mare parte din militari de la fostul "Regiment de Garda". In noaptea de 24, spune Dan, s-a intamplat un fapt neobisnuit: oamenii comasati in fata cladirii au fost cuprinsi de o panica iscata din senin. Nu prea stiau ce i-a apucat, dar simteau nevoia de a o lua la sanatoasa, de parca i-ar fi pandit un atac iminent. Nelinistea se accentua, unii acuzand si un huruit in urechi. Dan zice ca a avut aceeasi stare si, cum se plimba de colo-colo ca sa-si alunge spaima nedefinita, a observat ca, de cate ori trecea prin fata unui barbos, inalt, atletic, aflat in primul rand al multimii, starea de rau se accentua. Practic, il lua cu lesin. S-a dus la un militar din dispozitivul de paza si i-a spus ca oamenii se tem, nu cumva vor fi atacati? Militarul l-a linistit, spunandu-i ca se actioneaza cu unde de foarte joasa frecventa, care determina stari de confuzie si anxietate.


MISTERIOSUL BARBOS
Dan povesteste ca a inteles din discutia cu militarul respectiv, care i-a spus ca face parte dintr-un "batalion special", ca scopul principal al atacului era sa se creeze o busculada, prin scaderea rezistentei psihice a populatiei, dar si a militarilor de paza. Dan a vrut sa i-l arate pe barbosul care statea in primul rand, pentru a fi legitimat, dar acesta disparuse. Spre ghinionul lui, avea sa-l reintalneasca, in 1998, la inmormantarea lui Dumitru Cercel, presedintele unei asociatii de revolutionari din Constanta. Cu acel prilej, Dan l-a revazut pe misteriosul barbos din 24 decembrie, impreuna cu un alt barbat, care au insotit convoiul mortuar, de la o oarecare distanta. La cimitir, isi aminteste el, cei prezenti au simtit o stare de neliniste, uruit in urechi, dar au pus-o pe seama supararii (considerau ca Dumitru Cercel murise in mod ciudat) si a oboselii. Dan insa a facut legatura cu ceea ce se intamplase pe 24 decembrie. Dupa doua zile, timp in care n-a dormit, n-a mancat, s-a intrebat neincetat ce cauta acel om acolo, ce "tinte" mai avea de data asta, a facut un atac de panica. Nu cumva, se intreba el, el era tinta, pentru ca il recunoscuse?


PENSIA MEDICALA
La 35 de ani, Dan Alexe, trecut in rezerva cu grad de locotenent, a fost obligat sa traiasca dintr-o pensie medicala, in jur de doua milioane de lei, fara putinta de a fi integrat in munca, atata timp cat se sustine ca este bolnav psihic, iar peste tot, la incadrare, se solicita fisa medicala. Cine sa angajeze un nebun? Acest diagnostic il "doare" mai tare atunci cand se gandeste la baietii sai, de 12, respectiv 5 ani, si la sotia sa, care munceste cat pentru doi, ca sa intretina familia. Toate astea se intampla pentru ca, la Directia Medicala a MI, in 1998, nu ajunsesera informatiile referitoare la armele radioelectronice cu efecte asupra psihicului, folosite de forte straine, ramase "neidentificate", in timpul evenimentelor din decembrie '89. Dan Alexe ar putea chema, in sprijinul afirmatiilor sale, specialisti militari in domeniu, ceea ce este dificil, deoarece unitatea specializata in combaterea razboiului electronic, care a avut o intensa activitate in decembrie '89, a fost desfiintata. In treacat fie zis, marile armate, ale SUA, Rusiei, si nu numai, sunt foarte avansate la acest capitol.


RUTINA PROFESIONALA
Pe decizia eliberata de Comisia Centrala de Expertiza Medico Militara a MI se specifica, pe verso, ca boala a fost contractata in timpul si din cauza indeplinirii obligatiilor militare, dar nu se specifica in ce mod s-a intamplat acest lucru. Dan Alexe a facut scoala de subofiteri a M.I., a lucrat in Jandarmerie intre anii 1991-1998, perioada in care a absolvit si scoala de ofiteri a M.I. In '98, medicii psihiatri au considerat ca are idei delirante cand a raportat ca a fost victima unui atac psihotronic. Cum Dan sustinea ca totul i se trage de la evenimentele din decembrie '89, psihiatrii au tras concluzia ca are si manifestari obsesive, paranoide. Rutina profesionala, pe fondul unei lipse de informatii in domeniul razboiului psihotronic, alminteri existand pe piata o multime de lucrari scrise de catre specialisti militari romani. Recomandam cartea "Razboiul radioelectronic", autori Emil Strainu si Sorin Topor, care face referiri directe la actiunile de acest gen desfasurate in timpul revolutiei.


PARANOIA SAU CONSPIRATIE?
A vrut sa raporteze comandantului unitatii sale ce se intamplase, mai ales ca urma sa plece intr-o misiune pentru care nu se simtea apt s-o indeplineasca. Acesta era plecat. L-a sunat pe medicul unitatii din care facea parte siâa‚ŹÂŚ asta a fost. In starea de agitatie in care se afla, stiut fiind ca astfel de actiuni psihotronice determina comportament irational, a fost considerat psihotic, paranoic, mai ales ca sustinea ca "il urmareste un KGB-ist", dupa cum reiese din expertiza psihiatrica. De ce KGB-ist?! Psihiatrii care l-au examinat ulterior au considerat agravant faptul ca Dan s-a apucat de scris carti "pentru care nu avea pregatirea necesara, idei delirante, carti despre istoria religiilor...". Aceste carti, la care Dan este coautor, nu au nici o legatura cu istoria religiilor. La bibliografie se citeaza lucrari de lt. col. (r) Teodor Filip ("Razboiul parapsihologic impotriva Romaniei"), col. ing. Tudor Niculescu ("Razboiul electronic"), col. (r) Florian Garz ("Spionajul total in actiune") etc. Tocmai pentru a-si explica ce s-a intamplat cu el, Dan a inceput sa studieze acest domeniu al psihotronicii.


IMAGINATIE NEDEZVOLTATA
La decizia de pensionare medicala nu s-a luat in considerare examinarea psihologica, efectuata la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. dr. Alexandru Obregia", care nu evidentiaza "semne de natura psihopatologica", apreciaza ca subiectul, Dan Alexe, are un QI 122, superior, dar "imaginatia nu e dezvoltata". Deci, a luat-o pe aratura sau, pur si simplu, a fost victima unei agresiuni psihotronice si a raportat, conform regulamentului, ce s-a intamplat. Ramane ca instanta sa stabileasca daca va fi reabilitat sau nu. Mai ales ca timpurile s-au schimbat si domeniul psihotronic nu mai este tabu.

Mayernic
12-September-2010, 10:57 PM
Manipularea, cea mai sangeroasa arma:

Aparate de inspaimantat multimea

Razboaiele secolului XXI au depasit faza
in care soldatii se ucideau intre ei, aruncand cu disperare pe campul de
lupta arme de distrugere in masa, lasand loc unei alte metode de confruntare
mult mai infricosatoare: Razboiul PSY. „Cine poate spune cu certitudine
ca avioanele CIA care transportau prizonieri sau inchisorile de pe teritoriul
Romaniei nu sunt decat simple jocuri?”, sustine un ofiter SIE in rezerva,
Dan Alexe.
„In acest tip de lupta, practic imperceptibil, sunt angrenati specialisti
PSYOPS militari, din cadrul serviciilor secrete, specialisti in imagologie,
antropologi sau istorici care au ca scop controlarea totala a populatiei
dintr-un anumit spatiu”, ne-a declarat profesor doctor Ilie Badescu, directorul
Institutului de Studii Sociocomportamentale si Geopolitice din Bucuresti.
Razboiul PSY este „cel mai inuman si mai crud mijloc de castigare a
unei confruntari armate”, sustine Dan Alexe. In permanenta suntem loviti
de „mesaje subliminale, manipulati de simbolurile si ideile elaborate conform
unui plan strategic international de specialisti, pornind de la educatie
si pana la religie”, spune Ilie Badescu. Pe de alta parte, presedintele
Asociatiei Romane de Cercetari Psihotronice, Eugen Celan, crede ca, „odata
perfectionata arma PSY, fiecare om trebuie sa fie constient ca oricand
realitatea ii poate fi inlocuita de produse ale imaginatiei” si ca va fi
bombardat cu iluzii menite sa „ii arda creierul”.

„Cel mai inuman si crud mijloc de castigare a unui razboi”
In lupta, specialistul PSY a inlocuit gloantele cu mesaje subliminale,
iar armele de foc cu televizorul

Colonelul Eugen Lungu este unul dintre specialistii din fruntea Departamentului
de Operatii Psihologice din cadrul Statului Major General. Pe chipul barbatului
inalt, intre doua varste, imbracat in haina militara, abia se mai disting
urmele razboiului pe care pare sa-l fi lasat in urma. Cearcanele adanci
mai amintesc inca de noptile interminabile, in care, alaturi de aliati,
a lucrat la propaganda psihologica din teatrele de operatiuni.
Soldatul perfect
„Pentru noi informatia este vitala, pe ea construin-du-se un intreg
plan operativ”, sunt primele cuvinte ale militarului cu care Sergiu Nicolaescu
a tinut sa se fotografieze in timpul vizitei sale in Kosovo. Ca si in Albania,
Bosnia-Hertegovina, Afganistan sau Irak, in cadrul misiunii KFOR din Kosovo
viata luptatorilor PSY atarna de un fir de par. De aceea, „operatorul psihologic
este atat un bun tragator cu arma, cat si un bun sociolog, psiholog, etnolog
sau economist.
La aceste calitati adaugandu-se si cele de ordin cultural, religios
si istoric”, sustine Eugen Lungu. „Noi suntem partea academica din teatrele
de operatiuni, iar pregatirea unui specialist PSYOPS dureaza peste 3-4
ani”, declara cu mandrie colonelul. „In PSYOPS se lucreaza cu mentalitati,
cu atitudini si primesti foarte greu confirmarea ca actiunile tale si-au
atins scopul”.
La un pas de moarte
Pe un teren controlat de „armele neconventionale”, psihotronice sau
psihoelectronice care induc stari si emotii, dupa cum ne-a semnalat doctorul
in psihologie Mihai Turcu, de la Universitatea „Lucian Blaga”, din Sibiu,
luptatorul PSY risca enorm.
„Luptatorii PSYOPS romani se expun in fiecare misiune riscului de a
fi victimele acestui razboi purtat cu armele obscure ale serviciilor secrete”,
ne-a declarat Dan Alexe, fost ofiter SIE. In Albania, spre exemplu, din
cauza ca s-a luat apa calda in zona unde au fost cantonati romanii, cei
care erau pe teren pentru a imparti reviste, ziare, afise si alte materiale
propagandistice au fost la un pas sa fie linsati de populatia iritata.
„Operatorii nostri au reusit sa scape dintr-un teatru de operatiuni
unde aliatii au inregistrat numeroase pierderi de vieti omenesti”, sustine
Eugen Lungu. „Rolul luptatorilor PSY militari este foarte important, pentru
ca orice civil poate deveni combatant peste noapte. Daca nu se „lucreaza”
la atitudinea localnicilor, soarta ocupantilor poate fi tragica”, sustine
Mihai Turcu.
Daca PSY-ul militar „lucreaza” pentru mentinerea pacii, serviciile
speciale din teatrele de operatiuni duc „razboiul neconventional”, afirma
Mihai Turcu. „Scopul acestora este acela de a manipula prin diversiuni,
iluzii optice, holograme sau substante chimice psihicul luptatorilor”,
conchide acesta.
Operatiunile PSY, razboiul viitorului
Operatiunile psihologice constau in actiuni planificate care au ca scop
transformarea informatiei adunate de pe teren in mesaje catre populatia
dintr-un teritoriu strain, pentru a-i influenta emotiile, motivatiile si
gandirea. „Nu poate fi vorba de o parte negativa a PSY-ului militar atata
timp cat se lucreaza cu elemente din realitatea imediata.
De aceea, nu trebuie confundat cu „deception”, un alt tip de PSY, dar
care lucreaza cu neadevaruri si are alte scopuri”, ne-a declarat Eugen
Lungu. Nu in ultimul rand, aceste mesaje „codate” au ca scop influentarea
comportamentului guvernelor, organizatiilor, gruparilor si indivizilor
din teatrele de operatiuni din alta tara.
Scopul final al operatiunilor psihologice este acela de a induce sau
de a orienta intr-o directie favorabila atitudinea si comportamentul populatiei
din teritoriul tinta in asa fel incat sa coincida cu obiectivele celui
care declanseaza lupta PSY.
O mie de manifeste pe cap de om
Specialistii in operatiuni psihologice din cadrul armatei pot spune
ca, dupa experienta ultimilor douazeci de ani, acest domeniu de activitate
din teatrele de operatiuni a atins maturitatea. In anul 1944, anglo-americanii
lanseaza circa 300 de milioane de manifeste pe luna, in timp ce germanii
arunca in lupta documentele false transmise pe frecventele interceptate
de aliati.
Razboiul din Vietnam a ramas in istorie drept cea mai incrancenata
disputa dusa „in mintea soldatilor”. De la cele peste 1.000 de manifeste
pe cap de vietnamez pana la „insomniile” provocate de emisiile sonore din
cadrul operatiunii „Big One Red”, SUA au aruncat in lupta intreg arsenalul
armelor neconventionale. Dupa aceasta experienta, PSYOPS devine o veritabila
arma nonletala, dar extrem de eficienta, care a fost aruncata in luptele
din Malvine, Golf, Iugoslavia, Albania, Irak, Afganistan si Pakistan.
„Maskirovka” sau „deception”
„Tehnici sofisticate de distragere a atentiei in timpul unei confruntari
armate exista de mult in razboaiele moderne”, sustine dr. Mihai Turcu.
In cadrul programelor de intoxicare de tip rusesc, „maskirovka”, sau american,
„deception”, gaze halucino-gene, holograme hipnotizante sau informatii
de falsificare a realitatii garantau succesul in orice confruntare.
In timpul razboiului din Vietnam, cele doua arme letale obscure ale
Rusiei si SUA s-au lovit in cadrul unui program care avea ca unic scop
„prajirea creierelor combatantilor”. „Bombele sonore” (n.r. - dispozitive
auditive care „atacau” soldatii cu scancete de copii sau diversiuni), holograme,
gaze toxice sau simulatoare sofisticate au fost aruncate in lupta pentru
a slabi puterea de rezistenta a beligerantilor.
secolul XXI
Istorie neconventionala
Istoria PSY-ului international incepe in 1915, cand este infiintat in
Franta „Serviciul de propaganda prin aviatie”, urmat de „Biroul de propaganda”
din Germania si de cel din Anglia. In 1917 este lansata pe „piata” prima
bomba cu manifeste, capabila sa imprastie aproximativ 500 de manifeste.
Ulterior, in sistemul de propaganda de razboi intra si radioul si presa
scrisa. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, pe campul de lupta
apare difuzorul care transmitea mesaje menite sa-i slabeasca pe luptatori
sau sa le distraga atentia.
Ca replica la dezvoltarea acestei arme psihologice, una dintre preocuparile
principale ale vechiului regim a fost infiintarea unui departament de lupta
PSY.
Se stie faptul ca si Ceausescu urmarea sa-si dezvolte propriii specialisti
PSY. Asa se explica experimentele de la Azomures, ce aveau ca tema aparatura
de „bruiaj optic” prin crearea unui camp de radiatii gen „Philadelphia”,
care facea imposibila fotografierea anumitor obiective. Acesta a fost poate
cel mai reusit test trecut de Romania in domeniul parapsihologiei”, ne-a
declarat Eugen Celan, autorul cartii „Serviciile secrete si parapsihologia”,
aparuta la Editura Obiectiv, Craiova.
Targu-Mures si Transnistria
Dupa evenimentele din ‘89, Romania s-a confruntat cu destule agresiuni
psihologice. Unele servicii de informatii straine au incercat sa loveasca
folosindu-se de religie, stiind ca structura romanului este crestina. „In
martie 1990, la Targu-Mures s-a actionat intr-o directie resurectionista
pe segmentul religios, dar a esuat”, ne-a explicat prof. dr. Ilie Badescu.
„Serviciile secrete ungare, care au avut grija sa umple Ardealul de
afise cu „Iisus traieste”, pregatisera o intreaga armata de Iisusi pentru
un circ mistico-religios, care a fost neutralizat de noi inca dinainte
de 2000”, a declarat Dan Alexe.
Pe de alta parte, arma psihotronica ruseasca, un dispozitiv care radia
pe o frecventa radio joasa, provocand diverse stari emotionale, caderi
psihice etc., a fost folosita si in conflictul transnistrean, in 1992.
Eugen Celan constata ca „atacurile gardistilor rusofoni erau precedate
de o reactie de lipsa de vointa, inertie si nehotarare in randul locuitorilor
si luptatorilor din teatrul de operatiuni”. Mai mult decat atat, „la terminarea
atacului se instala o iritare colectiva, o isterizare in masa”, ca reactie
la ceea ce numeste Eugen Celan „experiment psihotronic”.
Conform lui Dan Alexe, un ultim caz de manipulare in masa a fost vizita
lui George Bush la Bucuresti, cand „curcubeul aparut din senin a fost pregatit
inca din SUA de Pentagon”, sustine cel care a publicat la Editura Obiectiv
cartea „Conspiratia psihotronica”. Si asta pentru ca „o astfel de coincidenta”
era de bun augur pentru romanii care cred in simboluri ceresti.
„Nimic nu este mai distructiv decat iluzia unui atac cu avioane care
apar atat vizual, cat si pe radare, cum s-a intamplat la Revolutie, in
Timisoara”, spune Dan Alexe, care pe atunci era cadru activ in Contrainformatii.
„Revolutia romana”, un experiment
Acesta a reusit sa demonteze de pe un bloc din Capitala un aparat psihotronic,
„scos” din uz, care a „lucrat” in timpul evenimentelor din 1989 propagand
panica, teroare si groaza. „Aparatul psihotronic a fost testat de specialistii
contrainformatiilor armatei, care au stabilit ca a fost folosit la Revolutia
din ‘89 ca receptor al unor unde emise prin satelit”, continua acesta.
„Aparatele psihotronice au functionat inclusiv la purtatori, propagand
starea de groaza si panica”, explica Dan Alexe.
„Una dintre greselile majore ale fostului dictator a fost mitingul
din 21 decembrie. Este elementar ca multimile sunt cel mai usor de manipulat.
Odata intrunita „starea de multime”, orice impuls negativ poate genera
panica, groaza si haos”, sustine doctorul in psihologie, Mihai Turcu.
tehnici
Simulatoare si diversiune
„Cel mai elocvent exemplu de atac PSY asupra Romaniei a fost cel din
decembrie ‘89, cand simulatoarele si tehnicile de diversiune americane
sau rusesti si-au dat mana pentru a hotari definitv soarta vechiului regim
si pentru a mentine constanta cifra zilnica a victimelor”, spune doctorul
in psihologie, din cadrul Universitatii Lucian Blaga, Sibiu, Mihai Turcu.
Colonelul Eugen Lungu, din cadrul Departamentului PSYOPS al Statului
Major General al MapN, crede ca „operatiunile psihologice din teatrele
de operatiuni nu pot fi considerate ca actiuni de manipulare pentru ca
sunt fundamentate pe realitate, pe adevar, recoltate de la populatia bastinasa”.

Mayernic
12-September-2010, 11:10 PM
Armele non-letale: sufera pana la moarte... fara sa mori! (autor: Cecilia Stroe):

E drept ca nu te omoara, dar - spun gurile rele -, victimele lor isi doresc s-o fi facut. Sunt noile arme |non-letale|, utilizate copios in cadrul operatiunilor |de pace| din Irak si a recentelor campanii impotriva piratilor somalezi.
Bombardamentul......cu rock:
Totul a pornit de la Bruce Springsteen, da ati citit bine, de la |The Boss|. In 1990, pe timpul invaziei din Panama care a marcat |in forta| renasterea politica a americanilor, acestia au fost pusi in fata unei probleme la care nu se asteptau: dictatorul Noriega se refugiase in legatia pontificala si trebuia gasita o modalitate pentru a-l |evacua|. Nu se stie exact cui i-a venit ideea mareata, dar cert este ca in fata resedintei diplomatice a fost amplasat un sistem stereo enorm, care a |bombardat| cladirea cu muzica rock (cea a lui Bruce Springsteen, evident) pana la capitularea dictatorului.
Legenda spune ca tocmai in ocazia respectiva un ofiter ar fi intuit potentialul undelor sonore: atunci cand iti |bubuie| urechile e greu sa mai tragi in stanga si-n dreapta cu Kalashnikovul, nemaivorbind de faptul ca rapid iti pierzi si echilibrul. Una peste alta, din aceasta ecuatie se pare ca s-ar fi nascut unele dintre cele mai |iscusite| gaselnite ale noii generatii de non-lethal weapons, armele non-letale devenite protagonistele asa-numitelor operatiuni de pace si ale campaniei impotriva piratilor somalezi. Doar ca in acest sector eufemismele curg garla, si poate de aceea unii prefera sa le numeasca (mai prudent) doar arme cu mortalitate scazuta. Pentru ca riscul ca ele sa ucida totusi exista.
Realitatea este ca desi studii cu privire la acest gen de arme se fac de decenii, cercetarile in materie s-au inmultit semnificativ dupa 2003, cand esecul expeditiei ONU in Somalia a readus chestiunea in actualitate: militiile somaleze erau intotdeauna precedate de multimi de civili, femei, copii, batrani, si cum sa le blochezi fara sa deschizi focul? Acelasi scenariu a fost repropus ulterior in Kosovo si in Irak, unde la fiecare post de blocaj americanii riscau sa traga in vreun sofer distrat sau miop, omorand zeci de oameni nevinovati.
Pentru a se pune la adapost, Pentagonul a alocat acestui domeniu de cercetare fonduri considerabile, pana la 200 milioane de dolari in fiecare an, si multe industrii au sesizat potentialul noii afaceri. S-a inceput de la gaz, incercandu-se potentarea traditionalelor substante lacrimogene, iar acesta ramane de altfel si scenariul cel mai nelinistitor, intrucat se afla la frontiera cu armele chimice, interzise de acodurile internationale.
Sunete si lasere :

In prezent, aparatele acustice inregistreaza un succes foarte mare. Un prim sistem a fost deja distribuit trupelor SUA, in Irak si pe navele care lupta impotriva piratilor: |Urla| pana la o distanta de 300 metri impulsuri sonore care in esenta paralizeaza adversarul, actionand si asupra simtului de orientare. |Boxele| montate pe jeep-uri, pe elicoptere sau pe partile laterale ale navelor comerciale aflate in larg, bunaoara in Cornul Africii, sunt uzor de utilizat si si-au demonstrat eficacitatea. Acum se incearca proiectarea unor sisteme mai puternice, care sa creasca raza de actiune la 2-3.000 m, astfel incat sa poata fi neutralizati chiar si agresorii dotati cu mitraliere si rachete.
Efecte similare sunt obtinute si cu noua serie de flash bang-uri. Acestea sunt grenade care provoaca un sunet asurzitor si o lumina extrem de puternica, orbitoare; ca bonus, deplasarea maselor de aer e stiut ca dezechilibreaza. Si daca, in trecut, paralizia dura doar cateva secunde, acum este vorba de minute si au fost introduse lansatoare multiple pentru anihilarea |multimilor ostile|.
Asupra ochilor actioneaza in schimb diferite tipuri de lasere. Modelul intrat deja in serviciu este eficient la circa o suta de metri si garanteaza orbirea pe o durata de cateva minute. In Irak a fost experimentat impotriva soferilor de masini suspecte care nu incetineau inaintea posturilor de control. Unele natiuni au folosit lasere interzise de acordurile internationale, cele care provoaca o orbire permanenta (in mod sigur Irak-ul si Iran-ul pe parcursul indelungatului lor razboi, probabil si flota engleza din insulele Falklands impotriva pilotilor argentinieni).
Cat despre lasere, ele vor capata curand o alta functie: sa traga fascicule de caldura care provoaca o senzatie dureroasa la nivelul pielii, fara arsuri si fara rani. Prototipurile se afla in faza avansata de cercetare: utilizeaza lasere infrarosii pentru a obtine acest efect de exceptie. Dar acelasi obiectiv este atins si de tunurile cu microunde, cele care arunca valuri de arsita insuportabila asupra unor grupuri mari de persoane, iar Pentagonul si le-ar dori desfasurate in teren deja de anul viitor.

Secretele |electrizante| ale Pentagonului :

Arma biochimica este in clipa de fata cel mai secret dintre programe, care a atras atentia colosilor farmaceutici: obiectivul lui este paralizarea inamicului fara a-i permite sa sesizeze amenintarea (din acelasi gen de studii in trecut a fost sintetizat Lsd-ul). Principalii agenti evaluati de specialistii de la Pentagon sunt cel numit alfa2 si compusii de metedomidina.
O noua arma futurista dezvoltata de inginerii militari din SUA este si cea denumita Personal Halting and Stimulation Response Rifle (PHASR). De unde isi trage inspiratia aceasta denumire (stangace)? Pai de unde din alta parte decat din Star Trek! Potrivit creatorilor sai, utilizata corect, |e exclus| sa-ti provoace moartea sau vreo vatamare de durata. Laserul este menit doar a-i orbi temporar pe raufacatori, astfel incat sa poata fi arestati. Si totusi, cei care s-au trezit vreodata noaptea si s-au dus la baie pe intuneric - unde au aprins lumina (a cam durut, nu-i asa?) -, sa-si imagineze ca respectiva a fost conceputa pentru a lansa o unda de cateva sute de ori mai puternica decat becul de la baie, mult mai eficienta la a-i praji victimei globul ocular.
Nu multe alte natiuni dezvolta aceasta tehnologie. Oare motivul sa fie acela ca militarii americani sunt mai isteti decat toti ceilalti, sau faptul ca un protocol interzice in plan international din 1995 incoace utilizarea laserelor orbitoare?
Unora insa le place sa se joace cu curentul electric. Pe navele comerciale care se tem de abordaje se amplaseaza deja ecrane menite a le provoca o zguduitura serioasa piratilor urcati pe peretii laterali ai acestora. Si in timp ce pistoalele Taser cu ale lor |crosete| electrificate care paralizeaza raufacatorii, unicul dintre aceste sisteme utilizat si de fortele politienesti, fac din ce in ce mai des obiectul polemicilor in tarile occidentale, noi inventii sunt studiate.
Precum Laser Induced Plasma Channel sau Portal Denial System, acel soi de bariera electrica care apare in filmele SF de zeci de ani. In lumea reala, sistemul va putea fi instalat pe un coridor pentru a permite doar persoanelor autorizate sa treaca. Ceilalti, daca o vor face, va fi pe raspunderea proprie, si garantat vor avea parte de o experienta |electrizanta|. The Plasma Channel le va livra o descarcare electrica non-letala, ceea ce inseamna bineinteles ca nu-i va ucide, ci doar ii va face sa se tavaleasca pe jos urland de durere. De altminteri, daca se intampla se vezi bariera pe un coridor si nu te tii departe de ea inseamna ca ti-ai facut-o cu mana ta si cu siguranta meriti sa simti ce inseamna o putere de 10,000 volti.
Te-ai impiedicat vreodata izbindu-te de un perete? Te-a durut? Dar de un gard electric? Ia sa vezi cum este sa te impiedici de o bariera electrica, sa ramai cu corpul intepenit intre |elementi|, sa te zvarcolesti pe jos din cauza curentului de inalta tensiune si sa urli de durere la operatorul sistemului, care sa nu te auda pentru ca urmareste un meci de fotbal.
Daca imaginatia ta nu este destul de bogata, fii fara grija. Sistemul este dezvoltat atat pentru uz militar, cat si civil, prin urmare vei avea destule sanse sa afli.

Ce nu te omoaraa€¦ te pune pe fuga!

The Active Denial System (ADS) este un soi de |tigaie| gigantica instalata intr-un container, care |trage| cu radiatii electromagnetice in tinta (mari grupuri de persoane) provocandu-i fiecaruia in parte cate o halucinanta senzatie de arsura (radiatia poate trece prin haine, desi dupa cate se pare nu si prin metal). Specialistii militari spun ca raza provoaca doar |impresia| de arsura (ca nu exista posibilitatea de a-ti lua foc parul, de exemplu), penetrand superficial epiderma, doar cat sa-i faca omului terminatiile nervoase sa |creada| ca a luat foc. De asemenea, mai spun si ca arma este cat se poate de sigura intrucat |tinta| isi ia picioarele la spinare atat de rapid incat expunerea n-are cum sa fie prea indelungata.
Pe langa asta, ingrijorarea ca nefericitilor le-ar putea arde ochii este inlaturata complet - cred tot militarii - de faptul ca oamenii isi feresc din instinct privirea cand le |explodeaza|ceva in fata.
Dar daca, dintr-un motiv sau altul, tu, civil fiind, nu poti sa fugi? Poate pentru ca, sa zicem, esti ranit, probabilitate destul de mare atunci cand te afli intr-o zona de razboi. Ei bine, in acest caz nu vei avea alta alternativa decat sa zaci acolo o perioada de timp nedeterminata, experimentand senzatia suprarealista de a fi fost inchis in cuptorul cu microunde. Experimentele au convins insa fortele armate americane sa comande primele exemplare operative: este totusi unicul instrument capabil sa puna pe fuga o multime imensa de persoane.
Cei cu simtul umorului mai cred si ca, daca testele de siguranta au fost conduse de armata (cum s-a intamplat), procedura cel mai probabil s-a derulat dupa cum urmeaza:
- Armata: este aceasta arma sigura?
- Armata: da.
- Armata: Grozav!
Si in ultima instanta, problemele au tendinta de a aparea in tot soiul de situatii neprevazute, cum ar fi cand politistii descopera ca un pistol taser plus un spray cu piper egal foc. Si cu siguranta armata va avea ceva explicatii de dat cand undele unui ADS se vor incrucisa cu cele ale unui PHASR, trimitind oameni nevinovati intr-o alta dimensiune.

Nu ma tasa, frate!

Cand vine vorba despre Taser, |problema| este ca trebuie sa te afli foarte aproape de tinta pentru ca un asemenea pistol sa-si dovedeasca utilitatea, cam la 20 de picioare. Ca atare, cateva companii s-au luat la intrecere pentru a rezolva si aceasta deficienta, dezvoltand gloante care pot sa te loveasca cu o forta capabila sa-ti zdrobeasca coastele de la distanta, si apoi sa-ti mai dea si un |bobarnac| electric; doar asa, just in case. Doar nu poti fi niciodata destul de precaut, nu-i asa?
In frunte se afla compania Taser International, cea pe care s-ar putea s-o cunoasteti din filmuletele de pe YouTube, precum cel intitulat sugestiv |Don't Tase Me Bro|. Specialistii de aici au dezvoltat Taser XREP, un proiectil wireless care se lipeste de tine si-ti tranteste si un soc electric de 20 de secunde in timp ce te zvarcolesti.
Taserele ("Thomas A. Swift Electric Rifle|) au fost botezate dupa tanarul inventator cu acelasi nume, eroul a cinci povestiri SF pentru copii, un subiect la care vei putea sa reflectezi in timp ce vei sta incarligat in pozitia fetusului, cu muschii sfasiati de convulsii involuntare si terminatiile nervoase urland de durere. Asta presupunand ca vei mai putea gandi dupa ce ai fost lovit de un glonte electric.
In cele din urma, solutia cea mai eficienta este, ca intotdeauna, si cea mai simpla: utilizarea unor gloante de guma in locul celor adevarate. Exista de ani buni, dar incidente apar frecvent: cele trase de la distanta foarte mica la nivelul fetei devin mortale, in timp ce cele trase de la una prea mare sunt inutile. Solutia in acest caz a fost gasita de compania Beretta din Brescia, Italia, in cadrul unui program finantat de Ministerul Apararii care i-a lasat muti de admiratie chiar si pe marines. Un micut telemetru calculeaza distanta de tinta si dozeaza forta loviturii, astfel incat sa fie evitate excesele.
"Energia cinetica este adaptata astfel incat sa ramana neschimbata la orice distanta|, a explicat Michele Micheletti, responsabil al proiectului numit Ltl X7000: "Noi am evaluat alte optiuni, dar nu doream sa ne asumam riscul de a trage la intamplare. Punctul de plecare a fost experienta somaleza de la Check Point Pasta, cand o multime de persoane fara aparare era impinsa inainte de cateva elemente ostile|. Noua carabina Beretta a fost testata pe manechine in cadrul unor crash test asemanatoare celor automobilistice, iar utilizarea ei este prevazuta doar pentru misiunile militare.
De altfel, niciuna dintre aceste noi versiuni de arme non-letale nu-si propune sa omoare oameni, in masura in care sunt utilizate |cu responsabilitate|. Si bineinteles, nu exista niciun motiv sa suspectam ca soldatilor aflati intr-o zona de razboi sau politistilor in timpul unei revolte de strada le-ar putea trece prin cap altceva.

Sursa: Espresso

sandy76
12-September-2010, 11:21 PM
-Un nou subiect care in aproape 3 ore a fost umplut cu informatii,nu stiu cat de veridice sunt acestea dar stilul de postare la foc automat ma face sa cred ca este o pasiune a lui Mayernic. -Cred ca detine recordul la numarul de postari pe acest forum.

Mayernic
12-September-2010, 11:27 PM
-Un nou subiect care in aproape 3 ore a fost umplut cu informatii,nu stiu cat de veridice sunt acestea dar stilul de postare la foc automat ma face sa cred ca este o pasiune a lui Mayernic. -Cred ca detine recordul la numarul de postari pe acest forum.

Sper ca nu deranjez,ca nu supar pe nimeni.Dorinta mea este de a da cat mai multe informatii despre subiectul in cauza.Fiecare este liber sa citeasca si sa analizeze veridecitatea informatiilor.

gabriela_a
12-September-2010, 11:48 PM
Da ...bun subiect ..si protectia psihica este importanta...care este subtila si invizibila,funtioneaza la un nivel diferit de cel fizic,se supune principiului afinitatii,ne invata adevarata putere a gandului,ne invaluie cu o bariera de protectie in interiorul caruia putem sa ne extindem campul de constiinta fara pericol sau unde putem sa ne vedem linistiti de viata obisnuita.Protectia functionand la un nivel vribational ,ea poate fi largita prin folosirea energiei subtile , a esentei florale si a cristalelor. Aura ...de exemplu ,este o protectie naturala...

Andrea
13-September-2010, 06:07 AM
Am citit despre acest subiect in cartea lui Steven Greer- Adevarul ascuns, informatii interzise. Se pare ca guvernul din umbra poate face tot cu ajutorul acestor arme. Inclusiv sa induca imbolnaviri grave, tip cancer intr-un grup redus de populatie sau chiar individual tintit. El descrie foarte frumos simptomele pe care le-a simtit el cand sau folosit aceste arme asupra lui si da si solutia de protectie pe care o putem folosi impotriva lor.

pic
13-September-2010, 12:41 PM
Am citit despre acest subiect in cartea lui Steven Greer- Adevarul ascuns, informatii interzise. Se pare ca guvernul din umbra poate face tot cu ajutorul acestor arme. Inclusiv sa induca imbolnaviri grave, tip cancer intr-un grup redus de populatie sau chiar individual tintit. El descrie foarte frumos simptomele pe care le-a simtit el cand sau folosit aceste arme asupra lui si da si solutia de protectie pe care o putem folosi impotriva lor.

Andrea, poate ne poti importasi si noua din cartea citita cum ne putem proteja . Iti multumim!

Andrea
13-September-2010, 02:17 PM
Dr.Steven Greer descrie simptomele pe care le-a simtit el in momentul in care actionau asupra lui noaptea cu asemenea arme. S-a trezit dupa miezul noptii cu o senzatie de paralizie totala, nu isi putea misca nici capul nici minile si picioarele , simtea o greutate care i s-a asezat pe piept si o senzatie de frica atat de profunda si total nemotivata. Frica pt ziua de maine, pt familia lui , pt lucruri fata de care inainte nu simtea acest lucru.
Si el vorbeste in cartea lui despre natura holografica a Universului si despre constiinta noastra pe care nu trebuie sa ne-o imaginam individuala, fragmentata ci interconectata cu constiinta tuturor si parte integranta din Constiinta Universala. Picatura este oceanul numai ca a pierdut memoria oceanului.
In aceste momente cand se actioneaza asupra noastra cu arme psihotronice trebuie sa incercam sa ne scufundam in Constiinta Universala. Sa lasam picatura sa sa intoarca in ocean, sa se scufunde in constiinta din care a pornit, pe care de fapt nu a parasit-o niciodata , sa se scufunde in lumina, iubirea care i-au dat viata . Noi de fapt nu am plecat niciodata din Unime , am inceput doar sa visam o alta realitate, realitate care acum ni se pare atat de reala incat nici nu mai putem concepe ca exista si altceva inafara de ea.
Raspunsul la frica este iubirea . Cei care actioneaza cu astfel de arme nu isi dau seama ca realizeaza o legatura intre ei si noi in acel moment. Scufundandu-ne in oceanul Constiintei Universale de unde am pornit toti , unde suntem toti ,putem ajunge la acele persoane prin legatura pe care au creat-o si sa le trimitem sentimente de iubire si iertare. Asta este cel mai eficient mijloc de aparare- iubirea. Constiinta Universala nu afara trebuie sa o cautam ci in interiorul nostru. Este la fel , la mine , la X, La Y, pt ca toti provenim din ea. In momentul in care constientizezi acest lucru , nu mai poti sa faci rau la nimeni, pt ca ar insemna sa iti faci rau propriei tale persoane.
Sper ca am putut sa redau ideea cat mai bine.

pic
13-September-2010, 02:29 PM
Dr.Steven Greer descrie simptomele pe care le-a simtit el in momentul in care actionau asupra lui noaptea cu asemenea arme. S-a trezit dupa miezul noptii cu o senzatie de paralizie totala, nu isi putea misca nici capul nici minile si picioarele , simtea o greutate care i s-a asezat pe piept si o senzatie de frica atat de profunda si total nemotivata. Frica pt ziua de maine, pt familia lui , pt lucruri fata de care inainte nu simtea acest lucru.
Si el vorbeste in cartea lui despre natura holografica a Universului si despre constiinta noastra pe care nu trebuie sa ne-o imaginam individuala, fragmentata ci interconectata cu constiinta tuturor si parte integranta din Constiinta Universala. Picatura este oceanul numai ca a pierdut memoria oceanului.
In aceste momente cand se actioneaza asupra noastra cu arme psihotronice trebuie sa incercam sa ne scufundam in Constiinta Universala. Sa lasam picatura sa sa intoarca in ocean, sa se scufunde in constiinta din care a pornit, pe care de fapt nu a parasit-o niciodata , sa se scufunde in lumina, iubirea care i-au dat viata . Noi de fapt nu am plecat niciodata din Unime , am inceput doar sa visam o alta realitate, realitate care acum ni se pare atat de reala incat nici nu mai putem concepe ca exista si altceva inafara de ea.
Raspunsul la frica este iubirea . Cei care actioneaza cu astfel de arme nu isi dau seama ca realizeaza o legatura intre ei si noi in acel moment. Scufundandu-ne in oceanul Constiintei Universale de unde am pornit toti , unde suntem toti ,putem ajunge la acele persoane prin legatura pe care au creat-o si sa le trimitem sentimente de iubire si iertare. Asta este cel mai eficient mijloc de aparare- iubirea. Constiinta Universala nu afara trebuie sa o cautam ci in interiorul nostru. Este la fel , la mine , la X, La Y, pt ca toti provenim din ea. In momentul in care constientizezi acest lucru , nu mai poti sa faci rau la nimeni, pt ca ar insemna sa iti faci rau propriei tale persoane.
Sper ca am putut sa redau ideea cat mai bine.

Iti multumesc Andrea pentru raspuns si pentru promtitudinea lui.
O zi minunata !

IREAL
13-September-2010, 04:01 PM
O serie de intrebari pentru cei care au utilizat sau utilizeaza astfel de dispozitive!

Ce tip de dispozitive utilizati?
Care sunt efectele?
Cat costa si de unde se pot achizitiona?

In continuare am sa postez adresele ce comerciaza dispozitive de acest gen, repet nu le cunosc si ar fii indicat sa vedem daca sunt folositoare sau nu!

Inventator Ancu Dinca
http://www.viatasienergie.ro/index.php?action=sublinks&id=109&limba2=ro&cat=82
http://dispozitive.ro/shop/

Dispozitive orgonice
http://dispozitive-orgonice.ro/pages/Cum-functioneaza%3F.html

vasi67
13-September-2010, 06:26 PM
Pentru cei cu bani, recomand un dispozitiv pe care l-am testat personal. Am facut masuratori pe mine.
Eu nu am avut bani sa-l cumpar.
Masuratori de camp, de aura....poze pe aura, pe chakre, alinierea chakrelor....pe campurile de torsiune.
Am actionat energetic asupra unor persoane si am masurat inainte si dupa ce am pus Torserul.
Toate au fost ok.

http://www.torser.com/index.aspx

P.S.
Nu am procente de la ei :) . Dar pentru cei cu bani e chiar bun

adn
13-September-2010, 10:17 PM
http://www.youtube.com/watch?v=2e6k2mu_ReY&feature=player_embedded#!

IREAL
13-September-2010, 10:50 PM
Legat de postul lui ADN de mai inainte:


AIM GROUP este format dintr-un un grup de tineri cercetatori ce activeaza in domeniul stiintelor de frontiera: parapsihologie, radionica, terapii alternative, trezirea puterilor subconstiente, experiente spirituale.

"Rezultatele si intelegerile pe care le-am avut studiind si experimentand acest domeniu ne-au condus la realizarea acestor aparate care speram sa va atraga si pe dumneavoastra catre transformarea si cautarea interioara.

Grupul de cercetare in domeniul stiintelor de frontiera a luat nastere in anul 1993. Citiva prieteni, reuniti de idealuri spirituale comune, au decis sa puna in practica ideile nascute de-a lungul discutiilor din cadrul intrunirilor acestora.

De atunci, am urmarit sa punem in practica crezul nostru fundamental: materializarea cercetarilor la nivel mondial in domeniul stiintelor de frontiera. Dorim sa utilizam ceea ce stiinta traditionala a atins si dezvoltat deja, dar in acelasi timp sa punem in practica domeniile pe care stiinta inca nu le-a atins, fie datorita "superstitiilor" legate de metoda stiintifica, fie din cauza lipsei de legatura intre diversele discipline traditionale ale stiintei.
Constant vom publica articole legate de aceste domenii in scopul de a crea o noua viziune, holista, asupra universului, asupra rolului nostru in manifestare si metode de a fi permanent armoniosi in tot ceea ce intreprindem. "

http://www.aimgroup.ro/

IREAL
24-October-2010, 10:04 AM
Forta a- 5 -a a lui Einstein
1. Forta a 5-a, un subiect ultrasecret candva, dar cat mai mediatizat in ultimul timp, se refera,
in special, la posibilitatea energetica de contracarare a acelui |vant| cosmic (afectare
energetica de asemenea) venit ca o rezultantaa interactunilor sistemelor s corpurilor
cosmice dominante s a celor inconjuraoare. Acest |ant| cosmic nu este altceva decat
destinul energetic astral, dar, in consideratile noastre, vom tne cont s de raportul realizat cu
valoarea energeticaa comportamentului structurilor noastre. Dupacum vom vedea in cuprinsul
lucraii, orice interactune structurala in sensul cunoscut de noi, este o interactune energeticaprin campul fundamental, cu ajutorul codurilor energetice ale celor douamodalitat de afectare
a retlei campului amintit, cu repercursiuni directe suportate s de retlele structurale
angrenate, intreparunse campului fundamental.
Deci, destinul nu ar fi altceva decat comportarea energeticaa structurilor noastre (incepand de
la cel mai mic nivel structurala€¦ s |rmaind| angrenarea numai in anumite procese, datoritaexistenti unor limite energetice comportamentale la nivelul straturilor campului biostructural,
limite determinate atat in cazul reincarnailor, cat s in cazul unor eventuale energizai
suplimentare, s care nu vor apaea pentru corpul chimic sau materie, unde se vor produce
procese standard), afectata obligatoriu, de interactunea energeticaa acelui |ant| cosmic
oscilant s de acele rezultante energetice deja echilibrate (ale tuturor sistemelor cosmice s
corpurilor cosmice inconjuraoare) ce includ componenta centrifugalasuplimentaragravitatonala(fort gravitovortex), neluatain considerare de fizica clasica[de asemenea,
destinul total mai adaugao componenta cea a |retururilor| energetice ale emisiilor inaintaslor
genetici (ce au tiparul biostructural s codurile energetice ale emisiilor, asemaaoare) s a
|retururilor| energetice proprii, componentace va |urmai| entitatea la care ne referim].
Acum apare acea nouainteractune energeticaartificialaa forti a 5-a, interactune
denumitaastfel intr-un mod incorect. Orice comportare energeticaa structurilor universale in
campul fundamental este o interactune la/prin fort a 5-a, fort a 5-a nefiind altceva decat
campul fundamental (interactonarea campului fundamental, relatile cu acesta pot completa
mai bine notunea). Acest camp fundamental va fi prezentat in capitolele urmaoare. Se va
prezenta modul in care acesta s-a format, mecanismul de functonare, modul cum poate
interactona cu structurile (s invers) s de aici toate procesele s fenomenele ce se dezvolta(de
la nivel microcosmos la nivel macrocosmos). Nimic din Univers nu este stran forti a 5-a.
Acest camp fundamental, cu alte cuvinte, controleazatotul... Prin el nici un proces nu este
intamplaor. Daca panala formarea campului fundamental, hazardul a avut o influentaoarecare, s aceasta in mod descrescaor, din momentul formaii campului fundamental nimic
nu (mai) este intamplaor. Totul se interconditoneazaprin acest camp fundamental. Case
numesc unde, campuri energetice, fort, toate au acelas |ubstrat|, acela al |fectailor|
comportaii normale a campului fundamental. Afectaile pot fi cu rezultate opuse sau de acelas
tip pe cele trei dimensiuni de reta fundamentala(pe cele trei lantri de reta tridimensionala|ubica|). Acest fenomen constain sporirea sau diminuarea procesului vibratoriu al acestui
|ecanism| coordonator de Univers, pe cele trei dimensiuni de reta, duparaporturile |porirediminuare|:
3/0; 2/1; 1/2; 0/3. Vet vedea in capitolele urmaoare modul de manifestare a
codurilor energetice astfel create. Prin aceste coduri energetice (avand specifice: frecvent,
lungimea de unda amplitudinea felului de afectare a comportaii normale a retlei campului
fundamental, amplitudine conditonatade valoarea afectaii in ceea ce privese o maime de
genul forti, puterii sau impulsului afectaii s de diferent de fazaintre retlele structurale s
fundamentale a€“la contact) pot |omunica| diferite procese, fenomene, diferite structuri.
Revenind la acea |rma| mult mediatizatain ultima vreme, putem sao denumim corect:
|nteractune energeticaprin fort a 5-a (prin campul fundamental) la destinul energetic,
|rogramat| de influent sistemelor cosmice superioare|. Cu alte cuvinte, |rma care schimba

1/13

IREAL
24-October-2010, 10:05 AM
viitorul|. Aceastaarmaputea deveni cea mai puternicain viziunea celor ce au auzit de ea. S
au auzit destui...
2. Hitler credea caacest concept poate avea un potental distructiv urias motiv pentru care a
ordonat echipei dr. von Bruning salucreze la o armabazatape fort a 5-a. De altfel, Hitler nu
ocolea nici o posibiltate de a crea o superarma Astfel, i s-a demonstrat cum poate fi eronatareperarea vizualatriangulara printr-un experiment ce vroia satesteze, dacaexista intradeva,
fort a 5-a. Testul de reperare vizualaa fost realizat intre orasle Essen, Dresden,
Ravensburg. Aceste trei localitat formau un triunghi echilateral necesar initerii activitati forti
a 5-a. Dupatrei sataani de cercetai intense, Dresden s Essen au fost bombardate de
britanici s complet rase de pe fat paantului, astfel incat contributa cercetailor germane in
acest domeniu a raas neconcludenta Studiile forti a 5-a au fost in centrul atentei militarilor
americani s sovietici incadin perioada celui de-al doilea raboi mondial.
Americanii, inital, au testat douatriunghiuri (dispozitive de triangulate vizuala: unul in
Houston, celaalt la granit cu Canada. La un moment dat, nici americanii, nici rusi nu au reust
rezultate deosebite. A apaut ideea folosirii experimentului in spatu cosmic. Insa panala acest
moment, trebuie saamintim de tendint Vaticanului de a obtne a 15-a formula- de baza- a
forti a 5-a s a codului ce s-a aflat in testamentul lui Einstein. Intre timp s KGB a aflat despre
scrisoarea lui Einstein care Grossman despre cele 14 ecuati s codificarea formulei de bazaa
forti a 5-a. CIA experimenta deja panain 1962, in Antarctica, pe teritoriul australian
interactunea energeticala fort a 5-a. Polii planetei oferao mai |alma| experimentare
energetica Locul cel mai potrivit a fost oferit de Harold Holt, primul-ministru australian in acea
perioada La un moment dat, J.F. Kennedy aflade experimentele CIA s intrerupe totul,
preluand documentata. La scurt timp, Vaticanul avea aceste documente. Pe langaalte
complicati ale lui J.F.K. (programul sa avansat de cercetare spatalapunea in pericol
explorarea Lunii s pe partea nevauta apoi, se insumaseramulte alte date compromitaoare
pentru administrata americana privind anumite contacte cu civilizati extraterestre, plus cazul
Roswell), aceastaintervente va pune capa posibilitati de a continua a presdintelui american.
La fel vor pat Harold Hold s mai apoi Bobby Kennedy. Cererea Vaticanului pare indreptattape undeva (in afara faptului capresdintele american era romano-catolic), deoarece implicarea
in as-zisul destin dat de Dumnezeu era o mare compromitere a activitati bisericii, a sensului
religiei. Dacaar fi fost numai aceasta.. Acelas fenomen se mai intampla dar nu prin
experimentarea forti a 5-a din punct de vedere tehnologic, ce prin interactuni energetice
umane, in cazul noilor curente (des unele nu prea noi) ideologice, religioase, filozofice,
doctrinare, etc. ce vor inlocuirea conceptilor religioase traditonale, crearea altei lumi, altui
Univers... Astfel, se poate pune problema multmirii cu destinul ca |redispozite| energeticaneinfluenttanegativ, ducand la as-zisa soarta sau ar trebui incercatainterventa in
|redispozita| energeticaa destinului in mod tehnologic [deocamdatase cunosc
|mplificatoare| de inaltafrecventaale fronturilor || magnetice |ubtile|, deci nocive, s
|mplificatoare| (pe bazade sisteme optice) a activitati orgonice |a€“| (a bionilor plantelor
captat in anumite incinte), folosite in scopuri medicale, spiritualea€¦], sau interventa in mod
energetic biologic, spiritual (care ar avea mai multe snse spre pozitiv, insa|arele| celor
angrenat in acest proces, in acest moment, nu lasamulte snse constructei...).
3. Sa revenim la folosirea experimentului in spatiul cosmic. Cand Neil Armstrong a aselenizat
in 1969, Mariner 6 era la mai putin de 5000 de kilometri distanta de planeta Marte. impreuna cu
partile din Antarctica, aceste noi statii au devenit o parte a unor gigantice sisteme planetare
triangulare, care se pozitioneaza in spatiu doar o data la 75 de ani (Luna, Pamant, Marte).
sase luni mai tarziu, utilizand gigawati de energie s-a realizat un experiment timp de doua ore.

2/13

IREAL
24-October-2010, 10:06 AM
Oamenii de stiinta americani au dovedit existenta fortei a 5-a. Prin aceste experimente de
triangulatie in spatiu au aratat ca viziunea lui Einstein era corecta si ca cele patru forte coexista
numai impreuna cu a cincea forta. Ceea ce credeau acei oameni de stiinta este ca orice
schimbare a fortei a 5-a se transfera prin intermediul unor particule energizate, iar un flux de
astfel de particule s-ar putea directiona pentru atingerea unor scopuri anume. Partial adevarat.
Adevarul il veti cunoaste in urmatoarele capitole, dar nu este obligatoriu sa considerati aceasta
ca atare. Relativitatea parerilor este foarte bine cunoscuta.
Sa revenim. Urmatorul pas a fost construirea unei arme. Aceasta arma care schimba
viitorul, intr-adevar l-a schimbat. Dar nu a adus bunastare, fericire, sanatate... Nu a hranit sute
de milioane de oameni muritori de foame, desi sumele investite puteau face aceasta. in alte
cazuri, a avut de suferit si populatia nevinovata a zonei, neavertizata de noii |Dumnezei|. in
toate cazurile au de suferit |obaii| acestei arme, care nu sunt decat acele persoane special
destinate sa o manevreze pe aceasta. Zona care contine sursa fiind cea afectata (in afara
sursei), s-a luat o decizie de salvare relativa, de folosire a armei pe alte teritorii. De aceasta
data, conform fizicii clasice, orice astfel de teritoriu va aduce dezechilibrari si echilibrari
energetice in acelasi |ens| al manifestarii energetice (sens, care, in exprimarea noastra, are
semnificatia de pozitiv sau negativ). Astfel, proprietatile undelor se aplica intocmai si in
totalitate (reflexie, refractie, interferenta, dispersie, |ifractie|, |bsorbtie|, |olarizare|). insa, sa
neglijat un alt aspect, de aceasta data al fizicii universale, acela al comunicarii tuturor
sistemelor intre ele prin reteaua campului fundamental, de altfel, aceeasi forta a 5-a.
Interactiunile prin forta a 5-a sunt mai penetrante decat celelalte interactiuni. Fiind o interventie
suplimentara, va dezechilibra un |onsens| energetic de sisteme, dar nu numai a celor din
zona, ci si a celor invecinate prin transmiteri in lant. Aceste dezechilibrari se vor manifesta prin
suprapuneri de fenomene, procese, peste cele ale destinului energetic normal si nu va fi decat
o supraincarcare a destinului in sens negativ. Incoerenta energiilor, adeseori datorita diferentei
de faza, frecventa, apoi, evolutiei energetice a structurilor si, permanent, fata de caracteristicile
destinului energetic, constituie un important impediment in calea controlului experimentelor.
Sensul pozitiv poate fi doar acela al introducerii bioenergiilor pozitive (pe care le cunoastem
noi, deocamdata, in domeniul Alfa bioenergetic, apoi a bionilor) sau imitarea lor pe linie
|ehnologica|. Energiile din acest domeniu sunt uniforme si continue privind comportamentul de
transmitere si de repetabilitate, iar insumate, vor |obori| plafonul energetic al vibratiei normale
a fortei a 5-a (campului fundamental). A nu se confunda activitatea electroencefalografica
(activitate ),± electrica a creierului avand schimburi permanente de electroni si ioni graficul
acesteia, cu acea afectare a retelei fortei a 5-a si reconsiderarea permanenta a energiilor
(energii emise de structuri specializate pentru transformarea relatiilor electrice,
electromagnetice in cele orgonice ale spiritului), privind amplitudinea lor fata de nivelul
plafonului de vibratie fundamental (re)actualizat permanent. in consecinta, se va remarca o
scadere a |amplitudinilor| proceselor (remarcata, in special, la cele negative) si o usoara
descongestionare a lor, oferind posibilitati noi de constructie structurala (|ruiaj| energetic mai
mic) si, implicit, de procese, fenomene (pozitive). Structurile din zonele afectate de
interactiunea suplimentara la forta a 5-a se vor incarca, pur si simplu, cu acel tip de energie
(atat cat o permite modul de structurare). Aceasta datorita proprietatilor retelelor structurale
(veti vedea in urmatoarele capitole) de a inmagazina o anumita |fectare|, deci, anumite valori
ale afectarii corespunzatoare unui anumit cod energetic. in continuare, acel cod energetic
imprimat in retelele structurale va fi repetat la fiecare vibratie a fiecarei retele structurale. Nu
am intentionat sa dau prea multe amanunte in acest capitol, dar de la intentie pana la realizare
este un drum lung... Sa revin la firul normal al prezentarii. Un prim test al interactionarii
suplimentare la / prin forta a 5-a a fost in 1978 prin niste dispozitive proiectate de Mel, dar au
fost putine observatii, care, de fapt, nu au demonstrat nimic.

3/13

IREAL
24-October-2010, 10:07 AM
4. In noiembrie 1979, 53 de americani au fost luati ostateci de un grup de studenti
revolutionari, la ambasada SUA din Teheran. Un an mai tarziu, presedintele Jimmy Carter a
lansat o campanie de pregatire a unor echipe antiteroriste numita |Escadrila Lumina Albastra|,
pentru a elibera ostatecii. Operatiunea a esuat. S-a aterizat fortat la 200 de mile S-E de
Teheran, dupace trei elicoptere au raas faacombustibil. In acel moment misiunea era
compromisa In timp ce se realiza realimentarea cu combustibil pentru reluarea zborului, unul
din elicoptere s-a ciocnit de un avion de transport, murind 85 de oameni. Supravietuitorii s-au
retras dupaun esec incredibil al unei unitai echipate cu cel mai modern echipament militar,
faaca inamicul safi tras un foc. Se credea caIranul detine o armamai puternicade
interactiune prin forta a 5-a. Sunt rezerve In aceastaprivinta.. Aceasta datoritasuficientei
autoinducerii de fenomene negative.
In 1985 s-a testat o a doua generatie a dispozitivului lui Mel, mai redusaIn dimensiuni si
mai puternica In America de Sud, la un moment dat, au ajuns douadispozitive Mel. Primul
dispozitiv, In septembrie 1985, a produs un cutremur de paant cu efect catastrofal. In
noiembrie 1985, al doilea dispozitiv a provocat o eruptie vulcanica Dacaprimul caz a fost la
New Mexico, al doilea a fost In Columbia. Urmaorul pas In dezvoltarea acestei arme a fost
|chi de vultur|, care avea rolul de a detecta zonele terestre puternic interactionate prin forta a
5-a, plasandu-se pe o orbitageostationara Testat In ianuarie 1986, tot In acelasi an trebuia
dus la locul misiunii de o naveta|hallenger|. Se pare caa avut ghinion. Rusii, In mai 1987, au
Inceput satesteze un dispozitiv cu numele de cod: BLOTNIK. Scopul acestuia era de a
perturba sistemele sonarelor si radarelor de la sol ca si cum acestea ar suferi o defectiune. In
timpul unui test, BLOTNIK a reusit sascoatadin functiune toate radarele de la sol timp de trei
ore. Atunci, un pilot german a hotaat sazboare Intr-un avion monoplan, monoloc, mii de
kilometri In spatiul raaitean, aterizand la Moscova, In Piata Rosie din Kremlin.
In iulie 1998, crucisaorul torpilor american VINCENT a fost blocat In Golful Persic.
Caitanul a informat echipajul case va trage cu toatamunitia si toti erau convinsi cavor lovi un
avion fighter F14 iranian. Dupa10 minute, echipajul si-a dat seama caau lovit un avion civil de
caaori. Aparatura sofisticatade la bordul navei nu a reusit safacadiferenta dintre un fighter
F14 - TOMCAT iranian si un avion de caaori civil A300, de trei ori mai mare In dimensiuni.
In 1991, s-a construit o nouaversiune a |Ochiului de vultur| si s-a testat cu prudenta Pentru
a evita alte catastrofe similare navetei Challenger, |chi de vultur nr. 2| a intrat In operatiune la
Inceputul anului 1992. Acesta a fost In stare saindice coordonatele valizei Mel In New Mexico,
In zona centralaa orasului. Nu s-a stabilit daca|Ochi de vultur nr. 2| a fost sau nu cauza
reactivaii dispozitivului Mel, dar aceasta a condus la o reactie de explozii In lant In tot orasul,
producand mari pagube si suferinte. Deci, folosirea pe alt teritoriu a acestei interactiuni pare a
fi, Intr-adeva, o arma Dar aceasta pe fondul |econtrolaii| ei. Insuccesul, din punct de vedere
al controlului, duce la Intrebarea fireasca aceea a reusitei In dezlegarea codului lui Einstein.
Sunt paeri care ar confirma reusita si, mai mult decat atat, se crede In existenta unui dispozitiv
capabil sacontroleze forta a 5-a, care poate intra In activitate In orice moment. Ar mai raane
de aflat si cum ar putea opera aceastamasinaie.
Ar mai fi de spus carusii au catat alte ca de a afla codul lui Einstein (desi nu numai ei) si
anume prin spargerea bacii Vaticanului In perioada anului 1978. Dar avand formula a 15-a si
codul, aceasta nu era totul. Mai trebuia realizatadecodificarea. Apoi, referitor la experimentai,
acestea au fost mult mai multe, printre care cel din Iran, asemaaor celui cu elicopterele, cam
prin perioada anului 1996. De data aceasta au fost trei F-117. Acelasi rezultat.
5. Avioanele F-117, |nvizibile| prin radar, folosesc In constructie principiul geometric (referitor
la interceptarea, reflexia energiilor, undelor, prin reteaua fundamentala, conform cauia un

4/13

IREAL
24-October-2010, 10:08 AM
numar limitat de suprafete (plane), raportat la o infinitate de posibilitati de receptionare prin
reteaua fundamentala (mai precis, tinzand spre infinit), va contura posibilitati de interceptare,
tinzand spre zero, iar un corp fara suprafete plane, deci, tinzand spre o infinitate de suprafete,
raportate la o infinitate de posibilitati de transmitere energetica prin reteaua fundamentala, va
crea posibilitati de interceptare egale cu Intregul (egale cu 1). Suprafetele plane (limitate la
numar), lasa reflexiile libere.
Avioanele cu forme rotunjite sau neregulate creeaza reflexii repetate (ale undelor initiale
incidente), ceea ce determina, cu siguranta, si Intoarcerea unor componente electromagnetice,
spre sursa radar. La acest principiu geometric se adauga folosirea unui strat special de vopsea
cu proprietati de absorbtie energetica, dar, autorul crede ca ar fi fost posibil sa se foloseasca
un procedeu de anulare a transmiterilor energetice (a codurilor energetice) radar (sau chiar ale
structurii In cauza), adica, de folosire a unor coduri contrare de manifestare energetica
(suplimentare), care sa echilibreze prin reteaua fundamentala manifestarea energetica
transmisa (de exemplu, unde antielectromagnetice, pentru cele electromagnetice), aceasta
producandu-se In faza de vibratie materiala, care este si faza complexului F-117. Pe principiul
|invers| al manifestailor radar, se poate construi un alt radar ce poate intercepta manifestaile
contrare, deci, cele ce ajutaavioanele F-117 sadevinainvizibile (dacaacestea, Intr-adeva,
folosesc si procedeul energetic si dacase realizeazascaai ale emisiei suplimentare,
rezultate dintr-un eventual surplus fatade emisiile radar).
In cazul modificaii fazei de vibratie a complexului F-117, se va realiza trecerea - mai
departe - a undelor radar, (deci) neinteractionate. Apoi, de la experimentaile legate de
interactionaile destinului energetic (a componentelor acestuia, cantitativ sau calitativ-selectiv)
si panala crearea unor |nestezice| pentru transmiterile energetice radar (oricare ar fi
acestea), nu mai raane decat un pas. Totul se bazeazape |ocul| combinatiilor ce se pot
crea, prin interactionaile de coduri energetice sau pe aderenta la faza de vibratie.
F-117, ce s-a prausit, si cutremurul de 6,6 grade pe scara Richter, au fost In acelasi timp
produse si In perioada conflictului din Kosovo, dar aceasta nu Inseamnaca oriunde cade un
F-117 si se produce un cutremur (cutremurul de 5,8 grade - pe scara Richter - de la Kabul,
raanand, totusi, |ubios|), s-a folosit deja interactiunea la forta a 5-a. Acest fapt, luat In
considerare, ne-ar duce cu gandul la tot felul de interactionai In conflicte, sau chiar la crearea
de conflicte. Astfel, In cazul Romaniei, ne-am putea gandi ca pe langaalte interventii de altanatura s-ar fi putut influenta masele pentru realizarea Revolutiei. Dar cum Nostradamus a
transmis date despre Revolutie, rezultacasi unele astfel de interactionai pot fi incluse In
destin. Destinul este relatia Intre predispozitia energeticaastralasi tipul structurailor (In cazul
corpurilor moarte) sau predispozitia genetica(In cazul fiintelor; Terra fiind un experiment al
reIncarnailor sau reconditionailor spiritului, acestea din urmaaduc noi interactionai In relatia
cu predispozitia energeticaastrala mergandu-se spre o dirijare a afinitailor energetice si a
celor ce sunt implicate de care acestea), iar soarta este rezultatul final al trarii, al producerii
prezentului (luat ca notiune).
6. In Marea Britanie, o persoanacunoscuta(din lumea stiintei), dintr-o perioadanu prea
depatatade cea a zilelor noastre, verificaceea ce Ii spun astrele a€¦si nu numai (horoscopul
plus clarviziune), printr-un cunoscut astrolog si clarvaaor. Acesta, cu oarecare retinere, Ii
spune ziua si ora, luna, anul cand va muri tranit In casa Persoana In cauzaconsideranecesar samai consulte un astrolog sau/si clarvaaor. Dacaprimul a fost la Londra, se
deplaseazaIntr-o altalocalitate, tot la cineva renumit. Acelasi lucru Il obtine si la al doilea. Dar
si la al treilea, dintr-o altalocalitate (preferat pe aceleasi criterii). Celui de-al doilea si celui deal
treilea nu le-a spus nimic, din ce aflase la primul. Fiind un om care stia saaprecieze lucid

5/13

IREAL
24-October-2010, 10:11 AM
importanta si veridicitatea situatiei, mai Intai s-a resemnat. Apoi, a consolidat beciul dupa
principiile protectiei Impotriva descarcarilor electrice. Intr-o perioada urmatoare a luat legatura
cu un preot. Acesta l-a Indemnat la credinta, singura care ar fi putut face ceva. Asa ca, ziua
respectiva a venit, dar persoana In cauza nu a vrut sa foloseasca beciul, care era amenajat
special Impotriva amintitelor descarcari electrice. Vremea, Intr-adevar, era cea anuntata prin
prezicere. Locul ales a fost sub un acoperis al unei magazii vecine casei cu pricina, stand pe
un scaun. La ora prezisa, natura, Universul si-a facut datoria: casa a fost trasnita. Energiile
degajate prin credinta, In timpul rugaciunilor, l-au ajutat pe acel om sa scape interactiunii
destinului energetic, a acelui |vant cosmic| energetic. Deci, un cod energetic suplimentar
anuleazaputerea de interactiune energetica(vibratorie) a destinului energetic. Aceasta ar fi o
cale de aflare a ceea ce este si a ceea ce nu este inclus In destin. S-ar mai putea recunoaste
acestea In unele semne sau forme pe care tiparul nostru genetic (celular si de camp
biostructural), In interactiune cu configuratia energeticacosmica cu rezultanta sa In/la locul
nasterii, le contureazaIn structura noastra(celularasau de camp biostructural).
Ar mai fi modalitai, poate mai complicate, dar acestea nu-si au locul si momentul In acest
capitol, ci Intr-unul din urmaoarele. De asemenea, multe alte procese neexplicate de stiintapanaacum Isi gaesc explicatia prin introducerea In |alcul| a fortei a 5-a, a modului In care se
pot produce interactionai, procese, prin aceasta|atrice| universala dar, In acelasi timp, si
Intretinaoare de procese, de structuri. Fizica clasicanu a realizat decat fragmente faaverigi
de legauraIntre fenomenele ei, care, oricand, pot fi date peste cap de o nouavaloare
energetica atunci cand iese din starea |atenta| structura dominantasi creatoare de Univers,
structura Intretinaoare de miscare organizatasi controlata de ordine, In general. Modificaile
energetice se transmit tot prin aceastastructura In momentul transmiterii paaindu-se starea
normalaenergetica considerata|atenta| datoritauniformitaii si continuitaii fenomenului
vibratoriu.
Avand o masade peste 99,9 % din masa Universului, este opera unei legi
comportamentale a unui singur fel de constituire structuralauniversala(prezent, atat Intr-un
nucleu primordial supercondensat, deci, faaspatii libere |pecifice| vidului absolut, cat si, mai
apoi, In particulele initiale rezultate dupa|ispersarea initiala| ce vor forma lanturile retelei
tridimensionale cubice fundamentale, iar, In final, si In particulele initiale ale lanturilor de retea
structuralaIntalnitala componentele materiale si antimateriale), dar cu proprietai ce pot da
Intelesul |ivinului ce a existat dintotdeauna|.
7. Aceasta|ege| pare a fi cea care | fost la Inceput|.
Lucrarea de fatava prezenta si evolutia materiei (a formelor de structurare universala In
ansamblu), dar si a formelor ce vor putea prelua, Inmagazina si amplifica fenomenul energetic
(panala cele mai complexe |nfaisai|...), care, In varianta respectaii Intocmai a legilor si
principiilor universale, vor putea deveni ele Insele creatoare si Intretinaoare de Univers.
Ar mai fi de adagat proprietaile de undaale interactiunilor experimentate prin forta a 5-a.
Acestea ar fi, In principiu, energii de Inaltafrecventa amplificate, cu manifestare || (de sporire
a vibratiei fundamentale) pentru efectele negative, si cu manifestare |a€“| (de diminuare a
vibratiei fundamentale) pentru efectele beneficea€¦ Apoi, uniformitatea codului energetic,
coerenta energiilor [pe vibratii sau pe timpul unei singure vibratii (fazele vibratiei fundamentale
manifestate/interactionate de energii)], amplitudinile/intensitaile In raport cu remodelarea
continuaa plafonului de vibratie al campului fundamental (toate acestea din nou raportate la
codurile energetice ale structurilor si ale destinului energetic) sunt cateva din cele mai

6/13

IREAL
24-October-2010, 10:12 AM
importante caracteristici ale transmiterilor energetice ce se pot folosi In interactionarea fortei a
cincea.
Dar acest subiect va fi preluat Intr-un capitol urmator. De remarcat faptul ca fizica clasica
are contributii foarte valoroase In a aduce o orientare clara matematica, geometrica sau
algebrica, Insa, la nivelurile subcuantice, matematica devine inoperanta. Aici, probabilitatile
sunt baza, dar, fenomenele energetice fiind foarte precise In zonele sau straturile de
interactionare prin reteaua fundamentala, nu se vor depasi niciodata limitele standard, decat
daca va surveni o valoare energetica straina (a altui proces) prin aceasta retea fundamentala,
care, daca este compatibila privind codul energetic, va interactiona. De la nivel atom In sus,
lucrurile se mai clarifica.
Forta a 5-a are doua componente [de fapt, acestea ar putea fi considerate (si) ca doua
forte diferite], una activa si una pasiva. Cea activa se refera la forta suplimentara centrifugala
gravitationala (asa-zisa forta |gravitovortex|), la nivel galactic, care, fatade forta gravitationalaclasicaa lui Newton, va interveni (si) cu o fortacompensatorie intra-sistem (datoritaactivitaii
generale galactice...; formula 14**). FN (forta gravitationalaclasicaa lui Newton) = k / r2.
FV = F5' = forta gravitovortex = componenta activa F5' = k / r3 (formula 14*). Componenta
pasiva(arbitrul comportailor energetice universale) este manifestatade douareprize ale
radiatiei termice de fond [una dintre ele, manifestarea C sau, mai precis, manifestarea
Intarzietoare a comportaii C peste comportarea D este interceptatareceptionatade noi
(|bservatorii|/receptorii materiali de pe Terra) ca avand 2,84oK; cealaltarepriza A, se
manifestaIn/pentru antimateria din centrele galactice, |arile-negre|] si douareprize ale
radiatiei neutrinice de fond (una, D, interceptatade noi cu 2oK; cealalta B, se manifestaIn/pentru antimateria din centrele galactice, |arile-negre|). Intre comportaile A,B, respectiv
C,D ale unei singure vibratii universale existao pauzaenergetica In/pe care se transmit
energiile/informatiile cu viteza mai mare decat ||. |rma care schimbaviitorul| se referala
emiterea de energii negative (fronturi magnetice ||) de Inaltafrecventa schimband, In zona
contributia fluctuatiilor energetice (ciclice) ale |osmosului| [atat In faza manifestaii materiei,
cat si, prin modalitai de amplificare si |ntarziere| (cu ajutorul unor sisteme optice), In fazele
specifice comportaii straturilor subtile ale spiritului...]. Astfel, va fi o interventie energeticaprin
componenta pasiva la componenta activaconectatacu fluctuatiile energetice datorate
evolutiilor ciclice ale sistemelor/corpurilor cosmice (deci, cu destinul energetic astral). Aceasta,
deoarece s-au produs (prin aparatura/interventia amintita..), atat cutremure, eruptii vulcanice
(destabilizandu-se relatiile energetice prestabilite ale Terrei, interioare si cele cu sistemele
exterioare dominante), cat si destabilizai ale |ietii| oamenilor, ale cursului normal al
fenomenelor sociale...

7/13

IREAL
24-October-2010, 10:13 AM
Teoria M = fizica noua traiasca cuantica si asa se schimba tot

Mesaje primite

Teoria M


este o teorie supersimetrica care este consistenta intr-un spatiu cu unsprezece

dimensiuni. Limita de energii joase a Teoriei M este Supergravitatia unsprezece-dimensionala.
Teoria M este cea mai recenta versiune a teoriei corzilor din anul 2008. Conform vechii teorii,
sase din cele zece dimensiuni sunt |infasurate|, noi putand observa doar universul 4-dimensional
cu care suntem obisuit. Aceste extradimensiuni sunt |transe| intr-o regiune a spatului (spatul
Calabi-Yau), prea micapentru a putea fi observabila Teoria M vine cu ceva in plus: unele din
aceste dimensiuni ar putea fi foarte mari, chiar infinite.
De la atom pana la Big Bang si Multivers
In anii 1920 fizicienii descopera particulele elementare si cerceteaza proprietatile acestora.
Electronii insa le rezerva o surpriza: |Cand cineva studiaza proprietatile atomilor descopera ca
realitatea este mai stranie decat si-ar fi inchipuit oricine. Particulele au intr-adevar posibilitatea,
intr-un anumit sens, de a se afla simultan in mai multe locuri.| (cf. Alan Guth, profesor la Institutul
de Tehnologie al (statului) Massachusetts) (MIT) din Cambridge, Massachusetts, SUA. Aceasta
inseamnacaparticulele nu existadoar in universul nostru, ci apar s in alte universuri paralele cu
al nostru. Alan Guth explica |n esenta tot ceea ce se poate intampla se intamplaintr-una dintre
alternative, ceea ce inseamnacasuprapus peste universul cunoscut existaun univers alternativ,
unde Al Gore este presdinte s Elvis Presley este incain viata|
Teoria corzilor (stringurilor)
Cu fiecare concluzie fizicienii s-au apropiat tot mai mult de momentul crearii "teoriei tuturor
lucrurilor", teorie care incearca sa explice existenta intregului univers, in mic si mare. Albert
Einstein a lasat aceasta cautare succesorilor sai, ea fiind de fapt miezul cercetarilor tuturor
fizicienilor. Anii 1980 aduc o schimbare radicala, asa cum afirma Burt Ovrut, profesor la
Universitatea Statului Pennsylvania din University Park, Pennsylvania, USA: |Inca de cand a luat
nastere fizica s-a crezut ca materia este facuta din particule. Acum ne-am schimbat acest punct
de vedere. Acum credem ca materia este facuta din corzi mici.| As a apaut teoria stringurilor,
care spune caparticulele sunt de fapt corzi mici invizibile, din care emanamateria precum muzica
din corzi: |acao ciupesi (coarda) intr-un anumit fel, obti o frecventaanume, dar dacao ciupesi
in alt fel, pot obtne mai multe frecvent, as ai note diferite.|(Burt Ovrut). Michio Kaku, profesor
la City University din orasl New York, spune ca|niversul este o simfonie, iar legile fizicii sunt
armonii ale unei super-corzi.|
Singularitate
Pentru ca "teoria stringurilor" sa devina "teoria tuturor lucrurilor existente in univers", ea trebuia sa
explice nasterea universului, adica momentul la care s-a produs Big Bangul. Timp de zece ani
fizicienii au cercetat posibilitatea celor doua teorii de a se explica una pe alta, de a se completa.
Rezultatele insa au fost dezastruoase, iar curand teoriile au fost aproape de autodistruge
reciproca. Cercetatorii Big Bangului au ajuns prin extrapolare din ce in ce mai aproape de
momentul crucial: mai intai mai aproape cu un miliard de ani, apoi la momentul formarii primilor

8/13

IREAL
24-October-2010, 10:13 AM
atomi, apoi cand universul avea numai cateva sute de mii de ani, si pana la urma la momentul
cand universul numara doar cateva secunde de existenta. Aici fizicienii s-au confruntat cu o
dificultate majora: |Problema fundamentala a cosmologiei este ca legile fizicii, asa cum sunt ele
cunoscute, sunt anulate in momentul Big Bangului. Unii spun, ce e rau in asta, ce e rau daca
legile fizice se prabusesc? Totusi, pentru un fizician aceasta este un dezastru. Toata viata ne-am
dedicat faptului ca universul se supune unor legi cunoscute, legi care pot fi transcrise in limbajul
matematicii, dar aici avem miezul universului insusi, o piesa care insa lipseste si care transcende
legile fizice.| (cf. Michio Kaku). Momentul Big Bangului mai este cunoscut s sub numele de
singularitate cosmica(|osmic singularity|), adicalocul unde ecuatile is pierd sensul.
Cinci teorii ale stringurilor
Nici "teoria stringurilor" (|corzilor|) nu a avut o soartamai buna din ce in ce mai mult cercetaori
lucrau la ea, dar se intampla un lucru curios. Fizicienii au gait o a doua versiune la teoria initala
apoi a treia s in curand aveau savorbeascachiar despre cinci teorii diferite ale "stringurilor". A
devenit limpede canu acestea erau mult-catata "teorie a tuturor lucrurilor", s canu aveau sadea
nici o solute problemelor nerezolvate. Chiar cand comunitatea oamenilor de siintase pregaea sadea uitaii teoria stringurilor cu tot cu cele cinci versiuni ale ei, a apaut o altaidee: super-gravitata
(|super gravity|), notune impusadiscutilor de care Michael Duff, profesor la Universitatea din
Michigan, Ohio, SUA.
Supergravitatia
Supergravitatia se asemana foarte mult cu teoria stringurilor: |In mod normal credem ca traim intro
lume tridimensionala. Ne putem misca in trei directii: la dreapta sau la stanga, sus sau jos,
inainte sau inapoi, dar fizicienilor le place sa adauge alte dimensiuni. Einstein a propus ca timpul
sa fie a patra dimensiune. Apoi altcineva a propus a cincia si apoi a sasea. Si numarul a continuat
sa creasca. Dimensiunile aditionale sunt spatii in univers pe care nu le putem percepe (direct).
Majoritatea sunt microscopice, dar cercetatorii erau convinsi ca acestea exista.| (cf. Michael Duff).
Conform teoriei stringurilor exista10 dimensiuni: 9 dimensiuni spatale s una temporala Teoria
supergravitatei insaenumera 11 dimensiuni. Putni erau cei care credeau in ele s le promovau,
fiind desconsiderat de comunitatea cercetaorilor care reconsiderau universul pornind de la cadrul
oferit de teoria stringurilor: doar coarde care vibreaza
Teoria M
Supergravitatia a avut insa ocazia sa-si ia revansa cand fizicienii au incercat sa salveze teoria
stringurilor: ei au adaugat a 11-a dimensiune la cele 10, iar rezultatul a fost unul surprinzator. Cele
cinci versiuni ale teoriei, aflate in competitie unele cu celelalte, s-au dovedit a fi variante ale
aceleiasi teorii fundamentale care incepea din nou sa aiba sens. Odata cu adaugarea celei de-a
11-a dimensiuni, teoria s-a transformat astfel: stringurile, despre care se presupunea ca stau la
baza materiei din univers, s-au extins si s-au combinat. Concluzia extraordinara a fost aceea ca
toata materia din univers era conectata la o singura structura imensa, numita membrana. Aceasta
noua teorie a primit numele "Teoria M", de la cuvantul "membrana", si a impulsionat din nou
cautarea explicatiei pentru toate lucrurile din univers. Ce se stie insa despre a 11-a dimensiune?
S-a descoperit repede ca ea se lungeste la infinit, dar este foarte mica in latime, mai precis ea
masoara un milimetru impartit la un 1 urmat de 20 de zerouri, dupa cum spune Burt Ovrut.
Universul nostru membrana pluteste in acest spatiu misterios. Dar curand dupa emiterea teoriei M
a aparut iarasi o noua idee, aceea ca la capatul opus al dimensiunii 11 se afla un alt "universmembrana",
care pulseaza.
Gravitatia
Cea care a deschis calea catre aceasta idee noua a fost Lisa Randall de la Universitatea Harvard

9/13

http://www.scribd.com/doc/39993478/Forta-a-5-a-Einstain

IREAL
24-October-2010, 10:14 AM
din Cambridge, Massachusetts, SUA, plecand de la gravitatie: |Forta gravitationala este foarte
slaba in comparatie cu celelalte forte. Daca te uiti in jur, spui ca gravitatia nu pare atat de slaba,
dar daca stai sa te gandesti intregul Pamant trage de tine si totusi poti sa ridici lucruri de pe sol.|
Lisa Randall explicaaceastaciudatnie prin prezent dimensiunilor aditonale: gravitata este la
fel de puternicaca s celelalte fort (de exemplu: des gravitata actoneazaasupra unui simplu ac,
ajunge saactona s noi asupra acului cu un magnet mic (de acela care se lipese pe frigider
pentru a fixa biletle); atunci fort magneticava invinge fort gravitatonala, doar caea se scurge
in aceste dimensiuni pe care nu le putem observa. Ecuata insanu functoneazadin aceastaperspectiva La auzul ideii cas-ar putea saexiste altamembranain dimensiunea 11, Randall a
schimbat perspectiva asupra problemei gravitatei s a gait o altasolute: gravitata nu se scurgea
din universul nostru spre alte dimensiuni, ci invers, din alte dimensiuni in universul nostru. Si astfel
s-a ajuns la o notune mult timp ocolitade comunitatea siintfica universurile paralele.
Universuri paralele
Intr-o clipa cercetatorii au fost cuprinsi de frenezia "universurilor paralele" existente in a 11-a
dimensiune, care pareau sa rezolve probleme vechi de secole. Iata cum arata aceste universuri
paralele: fizicienii spun ca ele variaza in forme (de la binecunoscuta doughnut - gogoasa cu gaura
la mijloc, pana la |coli de hartie|), dimensiuni s caracteristici: |ntr-un alt univers protonul poate safie instabil, caz in care atomii se pot dizolva, iar ADN-ul nu se poate forma s astfel in aceste
universuri nu poate exista viatainteligenta Poate caexistao lume de electroni s electricitate,
poate un univers de fulgere s neutrini, dar faamaterie stabila| (cf. Michio Kaku). Dar dacadoar
intr-o fractune din aceste universuri se dezvoltaviat, vom avea un numa infinit de universuri
paralele in care traesc civilizati.
Big Bang
Cercetatorii au ajuns iarasi la incercarea de a explica singularitatea ce a precedat Big Bangul, de
data aceasta cu ajutorul teoriei M. In anul 2001 aceasta a suferit o transformare din partea lui Burt
Ovrut. Desi pana atunci se credea ca a 11-a dimensiune este un loc pasnic in care universurilemembrana
plutesc linistit, Burt Ovrut spune ca de fapt |Universurile se misca prin dimensiunea 11
ca niste valuri imense puternice.| El mai spune canu este atat de mult loc pentru toate
universurile, as cadacaele se misa atunci existaposibilitatea ca ele sase loveascaunele de
celelalte. De fapt, ele ori se depateazaunul de celaalt, ori se lovesc. Urmaoarea intrebare logicaeste ce se intamplacand universurile paralele se ciocnesc? Rapunsul este dat de astronomul
Neil Turok: consecint intalnirii a douauniversuri paralele este un Big Bang. Universul nostru are
insain unele locuri concentrai de materie: stele, galaxii, quasari s alte aglomerai. Acestea se
explicatot prin universurile paralele. Neil Turok afirmacaacestea se misaprecum valurile s, tot
ca valurile, suprafat lor nu este plana ci se unduiese. Astfel, cand universurile paralele se
lovesc, ele nu se lovesc uniform pe toatasuprafat s concomitent, ci in puncte diferite s la
momente diferite in timp. As se explicanaserea universului in forma pe care o cunoasem noi,
cu ajutorul teoriei M.
Universuri multiple
Cea mai recenta notiune introdusa de cercetatori este cea a universului multiplu - in engleza:
|multiverse| ("multivers"). Acesta |ar putea contne un numa infinit de universuri, fiecare cu legi
diferite ale fizicii. Probabil cain fiecare moment au loc Big Banguri. Universul nostru coexistacu
alte membrane, alte universuri care sunt de asemenea in expansiune. S-ar putea ca universul
nostru sanu fie decat un balon plutind intr-un ocean de alte baloane.| (cf. Michio Kaku).
Fizicienii mai fac incaun pas inainte s is propun sacreeze un univers nou in laborator. Alan
Guth presupune camomentul in care vom crea universuri in pivnit casei nu este chiar atat de
departe si de neconceput, iar procesul nu ar pune in pericol propriul univers in care traim.

10/13

IREAL
24-October-2010, 10:15 AM
fizica si sanatatea noastra care atarna de un fir de par
Daca ati fost obligati sa constatati pe propria piele ca un anumit medicament sau tratament
prescris de medic, in loc sa va redea sanatatea, va face rau, atunci fie reveniti la medic, pentru
a va schimba tratamentul, fiea€¦ schimbat medicul. Medicina actuala cu toate realizaile ei, se
confruntaincacu |terna variabilas necunoscuta|, adicamodul diferit in care actoneazaun
medicament asupra unor persoane cu acelas diagnostic; cele mai multe se vindeca insaunele se imbolnaesc mai tare. Potrivit Organizatei Mondiale a Saaati (OMS), bolile
provocate de medicatile prescrise sau luate la voia intamplaii ocupalocul al patrulea pe scara
mortalitati, dupabolile cardiovasculare, cele cancerigene s accidentele rutiere.
Intre atatea medicamente cu mod asemaaor de actune, de unde sasie in mod sigur
medicul care este cel mai indicat in cazul unui pacient s care-i va folosi altuia? Cum se poate
elimina |terna variabilas necunoscuta|, faand sadisparasituatile in care, la primirea
rettei, medicul vaspune: |ncercat dumneavoastraacest tratament s dacavedet canu vaface bine, revenit savi-l schimb|.
Aparatul de diagnosticare s maurare a sarcinilor electromagnetice ale oamenilor,
medicamentelor, legumelor, fructelor, apelor termale, minerale, etc., realizeazao analizageneticaenergetico-informatonala
S dacacuvantul |naliza| vatrimite imediat cu gandul la dureroasa intpauras la
prelevarea de sange, putet raufla usrat: pentru o analizacompletaeste nevoie doar dea€¦
un fir de pa!
Autorul aparatului, fiind un cunoscaor al medicinii traditonale chineze, a considerat
intotdeauna caexistaindivizi bolnavi s nu boli, fapt ce l-a ajutat sarealizeze acest aparat.
Atat materia vie cat s cea amorfacontn un camp electrocinetic propriu, care poate fi
maurat cu anumite aparate s a caei maime se exprimain metri. Acest camp definese un
camp informatonal, specific fiecaei persoane, determinat de un organ mai slab functonal din
organism, mosenit genetic, care ne caracterizeazatoataviat, fiind cauza tuturor bolilor de
care vom putea suferi pe parcursul vieti (exceptand, bineintles, infestaile cu virus).
Aparatul a reust sadecodifice banca de date a fiecaui individ, reusnd sagrupeze pe
pacient in cinci grupe, in functe de sarcina lor energetica
Sarcina energeticadefinese organul patologic cauzal s este cuprinsaintre 5 metri
liniari pentru cei care fac parte din grupa Inimaa€“intestin subtre, panala 6,20 metri liniari

11/13

IREAL
24-October-2010, 10:16 AM
pentru cei care apartin grupei Plaman a€“ intestin gros.
Sarcina energetica este o constanta cu care ne nastem. Ea reprezinta codul energogenetico-
informational al fiecaruia dintre noi, pe care l-am mostenit de regula din partea unuia
dintre parinti.
Campul energetic informational al fiecarui individ este legat de asimetria structurala a
macromoleculelor proteice. Aceasta asimetrie structurala genereaza o asimetrie electrica si
magnetica ce constituie reactivitatea energetica a structurilor vii. Edificiul structural al tuturor
fiintelor umane cuprinde 20-24 de aminoacizi, diversitatea de forme fiind data de succesiunea
diferita a acestor aminoacizi in structura proteinelor, diferenta dictata de codul genetic inscris
la toate vietuitoarele in ADN-ul din nucleul celular. Aparatul a reusit sa decodifice banca de
date a fiecarui individ, reusind sa stabileasca sarcina energetica proprie fiecarei persoane. S-a
ales pentru efectuarea analizei firul de par, deoarece acesta prezinta mai multe avantaje. In
primul rand, in firul de par se afla inscris codul genetico-energetic personal. Apoi este o
analiza nedureroasa si nu in ultimul rand, pentru ca se foloseste in faza initiala a analizei o
solutie speciala, costisitoare, iar prin folosirea firului de par se obtine cel mai bun randament
de analizare a acestei solutii, deci scade costul analizei. Asta nu inseamna ca o persoana
complet lipsita de par nu poate efectua aceasta analiza. In lipsa firului de par se pot folosi si
bucati mici de tesut uman. Sarcina energetica este o constanta cu care ne nastem, deci nu
poate fi modificata (numai prin tehnici subtile a€“ meditatii/transa a€“ temporar, se poate amplifica
valoarea sarcinii energetice). Conditia ca un tratament (alopat sau naturist) sa fie benefic este
sa aiba o valoare energetica superioara celei a pacientului.
S-a masurat si valoarea sarcinii energetice a sute de medicamente uzuale si plante
medicinale si s-a realizat un nomenclator in care s-a trecut valoarea energetica a
medicamentelor in raport cu codul energo-genetic al pacientilor; prin semnele |+| , || s || se
deduce dacaun medicament crese energia vitalaa pacientului, fiindu-i benefic, sau ii scade
aceastaenergie, danandu-i.
S atunci, cunoscandu-vavaloarea campului energetic, tnand cont camedicamentul
prescris trebuie saaibao valoare energeticasuperioara medicul vava putea prescrie,
consultand nomenclatorul, exact medicamentele care vasunt benefice.
Salua banalul |ntinevralgic|. Acesta are o sarcinaenergeticade 5,9 m. Ori oamenii
se impart in cinci grupe energetice: 5,0, 5,6, 5,8, 6,0, s 6,2 m. S atunci, celor din primele trei
grupe le va fi benefic, iar celor care au o valoare de 6,0 sau 6,2 m le va dana.
Gandit-vala cate probleme se iveau in cadrul practicilor chirurgicale ce necesitau
transfuzii de sange inainte de a se realiza caexistapatru grupe sanguine distincte s cat de
simplas banalani se pare acum determinarea grupei sanguine.
Se dorese ca fiecare individ saaibainscris in carnetul de saaate, pe langagrupa
sanguina valoarea sarcinii energetice, precum s organul patologic cazual, iar fiecare
medicament va avea inclus in prospect anuntl: |arcinaenergeticaX m|.
Cine sie, poate peste catva ani, fiecare produs alimentar va avea trecute pe eticheta
pe langadeja obligatoriile |-uri| s valoarea sarcinii energetice. S atunci vom putea decide
singuri dacaconsuma sau nu un anumit produs, in functe de propria noastraconstanta
Aparatul indicaorganul patologic cauzal, paintele de la care a fost mosenit, organul
patologic cauzal al celuilalt painte, lungimea sarcinii energetice proprii, profilul psihologic,

12/13

IREAL
24-October-2010, 10:17 AM
problemele de sanatate cu care se poate confrunta pacientul de-a lungul vietii. De asemenea,
indica si tratamentul naturist individual valabil, constand in reflexoterapie, presopunctura,
psihoterapie, fitoterapie, hidroterapie, in functie de specificul pacientului.
Pentru pregatirea firului de par (degresarea, eliminarea factorilor poluanti ajunsi din
mediul ambiant pe par, eliminarea urmelor de vopsea si fixativ, care contin substante ce ar
putea influenta negativ rezultatul analizei), se foloseste o solutie chimica speciala, pe care o
prepara o fabrica din Germania. Un litru de substanta costa 1500 euro si se pot efectua cu el
maximum 100 analize.
Practic, in 15-20 de minute aveti printata la imprimanta atat analiza propriu-zisa, cat si
schema de tratament individuala recomandata.
Cu ajutorul aparatului se pot stabili randamentul energetic si durata de rezistenta in joc,
la un moment dat, al sportivilor, indicandu-se si tratamentul individual pentru fiecare sportiv,
pentru ca performanta sa atinga cote maxime. Ganditi-va ce avantaje prezinta pentru un
antrenor posibilitatea de a sti precis ca azi il poate folosi pe X la un randament de 90% din
valoarea sa timp de 70 de minute, pe Y timp de 120 de minute la un randament de 70%,
s.a.m.d.
La o analiza genetico-informationala intr-un caz de omucidere, psihologul Politiei din
Brasov a ramas surprins cand a vazut ca profilele psihologice ale agresorului si victimei,
stabilite in urma analizei firelor de par al celor doi, coincid cu datele culese de politie pe alte
cai de investigatie stiintifica, specifice politiei.
Daca fiecarui delincvent i s-ar face analiza genetico-informationala si s-ar efectua
clasificarea acestora pe cele cinci grupe energetice existente, atunci cand la locul unei
infractiuni, in lipsa amprentelor, s-ar gasi fire de par, prin analiza acestora si determinarea
grupei energetice, s-ar restrange foarte mult aria cercetarilor, deoarece s-ar putea elimina din
start celelalte patru grupe.
Conform |modelului fortei a cincea|, elaborat de Mihai Apostol, aparatul domnului
profesor Mircea Brasveanu masoara aura energetica manifestata in plan material prin
fronturi energetice subtile, fronturi energetice fara particula la baza, fronturi portante |fara a
porta|, insafronturi ce se manifestaprin retaua campului fundamental universal (fort a
cincea), de tip electropozitiv sau electronegativ (|in sau Yang|), mai precis maoaramedia
intensitatlor energetice cele mai mari, capabile de interactonare structuralas determinante in
stabilirea compatibilitati energetice dintre structuri (compatibilitate ce se contureazape
fundalul subtil energetica€¦). Un lucru demn de remarcat este caaceastacompatibilitate
energeticapoate fi maitape timpul manifestaii unor tehnici spirituale, emotonale (subtile) sau
prin accentuarea/stimularea structurilor biologice active in ceea ce privese emisiile de
fotoni/biofotoni (emisii stimulate - biolaser, bioluminiscenta completate de traficul de
fotoni/biofotoni s de celelalte tipuri de manifestai: emisii spontane, absorbti).

13/13

http://www.scribd.com/doc/39993478/Forta-a-5-a-Einstain

Bozomic
24-October-2010, 10:46 AM
Am auzit cate ceva despre atacurile psihotronice de la revolutie, asupra populatiei. Poate stie cineva dintre dumneavoastra mai multe despre acest subiect.

Arife
24-October-2010, 10:51 AM
Dar de cele de acum?

Arife
24-October-2010, 11:26 AM
ARME PSIHOTRONICE IN ROMANIA :Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara, efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziarea€¦ Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5 de pe PRO TV si nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, batai, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibratie foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipulare.

Si totusi, toate aceste lucruri, ce vor a realiza din Romania ? Romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal, si pe deasupra, la conducerea tarii sunt doar oameni ce vor sa se imbogateasca fara sa conduca poporul undeva. De ce acest haos total ? Pentru ca omul nu este stapan pe fiinta sa. Pentru ca romanul este foarte influentabil si se lasa dus de conflicte si agitatie, de lucruri ce-i starnesc curiozitatea si care-l tin treaz cu actiune, fara sa fie ceva mai profund in spatele lor. Romanul se lasa condus de oameni cu o putere mai mare de convingere. Si toate astea pentru ca nu vrea sa fie mai atent la gandurile sale.

Oameni precum liderii politici din Romania, guvernatorul bancii romanesti, prim ministri, si politicienii inutili, sunt cei care sunt lasati la putere pentru ca romanul este indiferent, si manipulat zilnic sa fie indiferent. I se starneste indiferenta cu orice ocazie, este stimulat zilnic sa plece capul, crezandu-se incapabil sa faca ceva. Dar ce poate face romanul ??? MULTE. Poate sa creada ca el poate schimba ceva. Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi. Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata. Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania. Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.

Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Si nu este pentru ca omul nu ar putea face ceva. Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe, incat i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct in mizerie si inchisoare sufleteasca. Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe. Ca, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm. Nu va mai luati dupa ideea ca |sunt singur, ce pot face eua€¦ ?|. Ce puteti face ? Ganditi diferit ! Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur. Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti. Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.

Din dorina de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor. Cei care veti citi acest post, aveti grija cat mai mare la mentalul vostru. Fara frica oameni buni. Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre voi sunteti foarte neatenti la ceea ce ganditi.

Orasele principale afectate de astfel de instrumente:
1. Bucuresti
2. Brasov
3. Cluj Napoca
4. Iasi
5. Galati
6. Constanta
7. Arad
8. Timisoara
9. Craiova
10. Focsani

Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21

Mesaje: de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.

Deci, multa atentie la gandurile voastre si emotiile pe care le emiteti. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi. Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
Asta nu va scuteste insa de disciplina. Fiecare e responsabil pentru faptele sale. Astfel, faceti ce puteti pentru a evita sa fiti influentati subtil, si nu puneti vina pe nimeni altcineva. Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre. Este o decizie ce trebuie sa o luati personal.

Sursa:
Multumim realizatorului blogului Ganduri din Atlantida pentru aceste informatii importante!

Arife
24-October-2010, 11:33 AM
Asupra oamenilor care au credinta,aceste arme nu au nici-un efect.Ceea ce nu stiu cei care folosesc aceste dispozitive,este faptul,ca efectul distructiv al acestor arme, are traseul unui bumerang,mai devreme sau mai tarziu.

IREAL
24-October-2010, 01:12 PM
Asupra oamenilor care au credinta,aceste arme nu au nici-un efect.Ceea ce nu stiu cei care folosesc aceste dispozitive,este faptul,ca efectul distructiv al acestor arme, are traseul unui bumerang,mai devreme sau mai tarziu.

Sincer ar fii minunat sa fie asa simplu. Dar din pacate au efect indiferent daca ai sau nu credinta. Ai nevoie de "un pic de pregatire" ca sa sesizezi si discerni in primul rand ce tii se intampla, iar in al doilea rand sa cunosti cum se poate contracara. Cei care stiu sa isi faca protectie stiu despre ce vorbesc.

Arife
24-October-2010, 01:29 PM
Totul este mult mai simplu decat ne inchipuim noi.Protectia ti-o asigura numai credinta,si nici-un altfel de aparat,restul este o noua gaselnita de a mai stoarce bani de la cei care nu au ce face cu acestia.

Bozomic
24-October-2010, 01:46 PM
Sincer ar fii minunat sa fie asa simplu. Dar din pacate au efect indiferent daca ai sau nu credinta. Ai nevoie de "un pic de pregatire" ca sa sesizezi si discerni in primul rand ce tii se intampla, iar in al doilea rand sa cunosti cum se poate contracara. Cei care stiu sa isi faca protectie stiu despre ce vorbesc.

Poate ne spuneti mai multe despre aceasta protectie personala pe care ar trebui sa si-o faca fiecare persoana, si daca o poate face singur sau sub indrumare. Multumesc

natco
24-October-2010, 02:26 PM
Infrasunetele sunt descrise ca orice frecventa audio mai joasa de 20Hz - frecventa ce poate fi perceputa de urechea umana, Nu exista niciun dubiu cu privire la existenta lor. Mai mult, ele pot fi detectate si chiar create cu ajutorul tehnologiei moderne. Pot calatori pe distante uriase si sunt, adeseori, asociate cu fenomene naturale precum eruptiile vulcanice sau cutremurele. Acesta poate fi si motivul pentru care unele animale pot anticipa producerea unui asemenea dezastre naturale. Studiile au aratat, insa, ca expunerea oamenilor la infrasunete poate duce la aparitia depresiei, fricii, anxietatii si a atacurilor de panica. Unii cercetatori au avansat chiar ideea ca frecventa de 19Hz este asociata, in general, cu fenomenele paranormale si ca poate duce la halucinatii. Daca sursa infrasunetelor este suficient de puternica, vibratiile imprimate obiectelor pot lasa senzatia ca acestea se misca singure si chiar, in cazul celor de sticla, acestea sa se sparga. Chiar daca infrasunetele au fost deja folosite ca arme psihologice, sau ca metode pentru a stimula multimile de oameni, studiile efectuate pana in prezent nu au reusit sa explice originea lor si nici efectele complete pe care le au asupra organismelor vii.

alexa
28-October-2010, 02:25 PM
Poate ne spuneti mai multe despre aceasta protectie personala pe care ar trebui sa si-o faca fiecare persoana, si daca o poate face singur sau sub indrumare. Multumesc

Sfera de Lumina este una dintre metodele de baza rapide intre tehnicile de realizare a scutului energetic de protectie, care implica doar efortul de gandire.

Sfera de lumina se face pe structura biocampului vostru si va fi atat de puternica dupa cat veti reusi voi sa o creati cu puterea gandului vostru, si va depinde si de calitatea energiilor puse in ea .

Sfera de lumina aurie, rosie, verde, indigo, albastra, alba, neagra sau invizibila este o extensie a formei voastre aurice iar metoda ei de creare si de activare este foarte simpla .

Vizualizati-va propria persoana si imaginati-va, daca nu vedeti culori, un punct de lumina alb in centrul imaginii, ganditi-va cum acest punct luminos creste si va depaseste corpul fizic, pe care apoi il inconjoara si se transforma intr-un impenetrabil scut/sfera prin care nimic nu poate trece sau intra fara acceptul si vointa voastra.
http://www.biomagikstar.ro/pie0.htm

Bozomic
28-October-2010, 02:52 PM
Sfera de Lumina este una dintre metodele de baza rapide intre tehnicile de realizare a scutului energetic de protectie, care implica doar efortul de gandire.

Sfera de lumina se face pe structura biocampului vostru si va fi atat de puternica dupa cat veti reusi voi sa o creati cu puterea gandului vostru, si va depinde si de calitatea energiilor puse in ea .

Sfera de lumina aurie, rosie, verde, indigo, albastra, alba, neagra sau invizibila este o extensie a formei voastre aurice iar metoda ei de creare si de activare este foarte simpla .

Vizualizati-va propria persoana si imaginati-va, daca nu vedeti culori, un punct de lumina alb in centrul imaginii, ganditi-va cum acest punct luminos creste si va depaseste corpul fizic, pe care apoi il inconjoara si se transforma intr-un impenetrabil scut/sfera prin care nimic nu poate trece sau intra fara acceptul si vointa voastra.
http://www.biomagikstar.ro/pie0.htm

Multumesc frumos pentru link, doamna Alexa !

vasi67
28-October-2010, 04:57 PM
Mon cher, da' despre cel din imaginea de mai jos ce stii si ce parere ai?

http://i57.photobucket.com/albums/g240/musashi1643/Model01003.jpg


Octohedronul, in principiu este un vehivol interdimesional ca si MerkaBa.
Cand punem doua piramide cu bazele comune, varfurile opuse si utilizam bobine (spiralate) pentru a seta portalurile din varfuri in mod optim, putem calatori in alte dimensiuni, mai inalte sau mai joase in vibratie.
Practic, folosim un octaedru.
De ex: cand entitati din 6D vor sa vina in 4D pentru a comunica cu un maestru sau medium, ele folosesc doua inversiuni piramidale, pentru a trece din 6D in 5D si la sfarsit in 4D.
NU este un mijloc de protectie.
Eu m-am referir la protectii Adevarate nu la amulete de pus la gat, pentru fete neconsolate sau pentru incepatori in ezoterism.
Poti sa pui ce vrei la gat , la mana , pe pereti...etc. Daca energia gand nu poate |materializa| ce trebuie...totul este zero.
Cand am spus ca am testat , m-am referit la aparate de masurat campul si aura. La masurarea frecventei cu aparate fizice si la poze Kirilian.
Inca ceva:
Nu mai face bascalie de toti pe aici. Nu ne confunda cu A.Mot. Nu cunosti cu cine stai de vorba si ce cunostinte are.
M-am abtinut sa-ti raspund si acum si la jignirea cu Raiul si Edenul. Eu cand vorbesc sunt documentat. Citeste Bibliile dinaite de 1914. O sa gasesti ca D-zeu a facut Raiul in Eden. Bor a schimbat cuvantul RAI cu gradina. Semnificatiile sunt cu totul altele.
Te rog nu mai |Mon cher | a€“ a pe aici, ca pici de fraier si se pare ca nu esti. Eu ma abtin sa raspund unde nu gasesc ceva constructiv.

vasi67
28-October-2010, 05:54 PM
Stabilizarea campului de frecventa intr-o valoare fixa si mentinerea in cadrul aurei personale, cam asta ar fi principiul dezvoltat din cercetarile lui Tesla si Wilhelm Reich.
Pe mine m-a convins.


OK. Tot ce se poate. Eu nu cunosc ce spun domnii Tesla si Reich.
Sa-mi dai si mie ceva linkuri sau ceva sa citesc despre studiul lor asupra teoriei campurilor subtile. Eu sunt interesat de asa ceva. Nu poti sa cunosti Totul.
banuiesc ca ai testat amuleta respectiva cu ceva aparate sau poze Kirilian (inainte si dupa interventie sau atac). Daca ai ceva studii te rog sa-mi trimiti. daca e ceva stiintific cumpar si eu.

natco
28-October-2010, 09:50 PM
Despre cercetarile lui Tesla in domenii mai putin stiintifice, nu prea gasesti pe net (oricum, saracul, a murit "nebun"-asa a fost catalogat de "unii" din pricina cercetarilor neortodoxe; neinteles, si de aceea a murit si sarac). Am incercat prin primavara sa gasesc ceva pertinent, dar pe net nu am avut noroc. Daca gasiti ceva bun despre cercetarile neconventionale ale lui Tesla, postati aici, va rog! si eu sunt interesata (fascinata chiar) de acest personaj.

adn
28-October-2010, 09:57 PM
Despre cercetarile lui Tesla in domenii mai putin stiintifice, nu prea gasesti pe net (oricum, saracul, a murit "nebun"-asa a fost catalogat de "unii" din pricina cercetarilor neortodoxe; neinteles, si de aceea a murit si sarac). Am incercat prin primavara sa gasesc ceva pertinent, dar pe net nu am avut noroc. Daca gasiti ceva bun despre cercetarile neconventionale ale lui Tesla, postati aici, va rog! si eu sunt interesata (fascinata chiar) de acest personaj.

cateva informatii

http://www.youtube.com/watch?v=IKyOhb7YrtI&feature=player_embedded

natco
28-October-2010, 10:11 PM
multumesc, adn, amabila ca totdeauna!
despre tehnologiile inventate de el am citit pe Wikipedia demult, iar acest filmulet vine in completare, e bine ca se difuzeaza, acest personaj pare mai mult decat un om genial (macar de ar avea oamenii habar de Tesla ca sa dea apoi un search). Daca ai stiinta despre vreo lucrare de a sa (vorbesc de studiile neconventionale), sa ne zici si noua. Desi ma indoiesc ca gasim ceva pe net... dar cine stie?

PS: intr-adevar, acest J.P. Morgan a fost un "diavol"...

Arife
02-November-2010, 09:23 PM
http://www.youtube.com/watch?v=TbG3pKPEg3Q&feature=player_embedded

Ganesut
05-November-2010, 09:31 PM
Am trecut in treacat si pe aici si am vazut in imaginea aceea statica anuntul despre Maitreya.

Maitreya este real si intradevar va veni ca si avatar divin. El va veni ca si un adevarat REGE al LUMII, iar Iisus va merge inaintea lui sa-i pregateasca calea.

...Se aude glas cu tarie care striga: cine va vorbii pentru Mine? Iata suflu duh de trezire peste popoare sa trezesc duhul descoperilor peste inteleptii pamintului, ca sa stie ca Eu sint Dumnezeu, Vin sa netezesc cararile, vin sa curat pamintul si sa-l adap apoi, ca sa rasara peste el iarba noua si grasa si sa hranesc inca o data multimile. Vin curind si plata Mea este cu Mine. Nimic nu indeplinesc fara sa descopar taina Mea proorocilor. Ierusalime, care omori pe prooroci si nimicesti pe cei trimisi ai Mei; iata, vin sa ma desavirsesc. Sa auda popoarele si limbile ca vin cu Ierusalimul cel de Sus sa-l asez pe pamint si sa pun in mijlocului lui cele scrise in Carte. Vin sa aleg iarasi Ierusalimul.

Iata glasul Domnului pe pamint; scrie si da de stire ce graieste Domnul:

Duhurile lui Dumnezeu sufla peste pamint si cine se incumeta sa-Mi tulbure planurile? Sa vina sa lupte cu Mine,sa vina sa judece intre Mine si via Mea. Vai celor ce numesc Lumina intuneric si intunericul Lumina, care zic amarului dulce si dulcelui amar. Vine Domnul si muntii se clatina si nimiceste Babilonul. O, cum ai cazut tu din cer, tu care ziceai ca-ti asezi salajul in muntele Meu cel sfint. Iata vine dupa tine un rege cu dreptatea Mea si ochii celor care vad nu vor mai fi inchisi. Cei slabi la inima intariti-va si nu va temeti. Eu voi merge inaintea unsului Meu si voi zdrobii incuietorile cele de fier, ca dintr-un tinut de departe chem un om sa indeplineasca planul Meu.

Faptul ca antihristul vrea sa-i ia locul lui Maytreya in ochii lumii este o alta mancare de peste. Deasemenea, aceasta mascarada mondiala in care vezi Doamne diferite voci de pe mapamond demasca hidra, asa zisa elita mondiala, este o alta facatura, o alta mascarada, o alta manipulare ordinara, actiune care e deja prevestita in Apocalipsa lui Ioan:

15. Apoi mi-a zis: "Apele pe care le-ai vazut si pe care sade curva, sunt noroade, gloate, neamuri si limbi.
16. Cele zece coarne, pe care le-ai vazut, impreuna cu fiara, o vor uri pe curva, o vor pustii si o vor lasa goala. Carnea i-o vor manca si ce va ramane din ea o vor arde cu foc.
17. Caci in realitate Dumnezeu le-a pus aceste ganduri in inima sa-I duca la indeplinire planul Lui: ei trebuie sa se invoiasca pe deplin si sa dea (sa-si subordoneze) fiarei stapanirea lor imparateasca pentru ca astfel sa se indeplineasca cuvintele lui Dumnezeu.

Adevaratul antihrist insa va fi cel care va va scapa de aceasta amenintare a elitei mondiale si de HAARP si de alte nascociri ale elitei, numita in Apocalipsa drept curva biblica. La inceput, el si proorocul sau vor urmari sa ia locul celor doi maslini din Apocalipsa, ca fiind salvatorii lumii/planetei si trimisii lui Iisus, insa adevaratii maslini il vor demasca si vor duce o lupta apriga cu antihristul si cu popoarele oarbe si "aliate" antrihristului.

Mai multe, veti vedea singuri in acele vremuri, nu foarte indepartate.

Succes !

Ganesut
05-November-2010, 11:03 PM
Zau, bre?
Cred ca faci confuzii, dle Badea Mihai.

valiox
05-November-2010, 11:54 PM
Maitreya la fel ca si alti "zei" sunt o unealta extrem de buna pentru a conduce masele de oameni. Tocmai de aceea, in diversele religii transcedentale, se merge pe ideea venirii unui nou Iisus, sub o alta forma, un mesager divin, care ii va face pe oameni sa se iubeasca intre ei, caci el va fi adevarul adevarat. In realitate insa, aici nu este vorba decat despre manipulare, si anume aceea de a-l face pe om sa nu se mai gandeasca la el ca la ceva intr-adevar divin, ci ca la o simpla unealta "roaba lui Dumnezeu".

Proiectul HAARP, mai are acest rol, de a induce oamenilor diverse ganduri, tocmai de aceea la un momentdat, vedem anumite persoane cu un comportament schimbat, total diferit fata de acu o ora. Acest lucru, este posibil, nu numai pentru simplul fapt ca oamenii accepta informatia intr-un mod extrem de simplu (vezi stirile de la ora 5), dar mai sunt si acei oameni care sunt pacaliti in a-si deschide subconstientul, complet nepregatiti.

Pregatirea deschiderii subconstientului se face atunci cand, oamenii doresc sa calatoreasca in planul astral, sau incearca diverse metode spre exemplu uneori din amuzament incercarea de a citi gandurile altei persoane. Ce se intampla de fapt?

Dupa cum bine s-a discutat anterior, proiectul HAARP, nu numai ca are rolul de a provoca cutremure, indundatii, s.a.m.d, ci mai are rolul de a inocula diverse ganduri negative. Gandurile negative, sunt introduse cu ajutorul manipularii prin traume. O trauma nu este neaparat necesara a fi de ordin fizic, ci ea poate fi si de ordin psihic. Trauma psihica poate fi de doua feluri (cel putin atatea cunosc eu): abuzuri verbale din copilarie, sau in urma unei traume fizice, sau traume psihice induse, prin: vizionarea de buletine informative negative, vizionarea de filme cu o violenta extrem de puternica...etc.

Proiectul HAARP, nu numai ca aduce modificari asupra ionosferei, dar este cunoscut fapt ca orice gand, are o cantitate de virbratie, totul depinde de intensitatea cu care acesta a fost gandit.
Deschiderea anumitor canale, face ca subconstientul, sa se conecteze extrem de profund pe ionosfera. De ce? Simplu, deoarece, acest strat, este de departe cel mai incarcat electric (energetic), si practic totul, dar absolut totul este o imensa vibratie. Ceea ce putini stiu, este ca deschiderea subconstientului catre un plan energetic incarcat negativ, va face ca intreg subconstientul sa devina o simpla unealta in mainile manipulatorilor. Insusi telefonul mobil, indiferent ca il folosim direct sau prin bluetooth, face ca aceste mesaje negative sa ne patrunda in subconstient. Telefonul mobil, functioneaza cam la aceeasi frecventa, la care lucreaza creierul. Tocmai de aici, apar si anumite tulburari (stari de ameteala, agitatie, nervozitate), dupa o lunga convorbire la telefonul mobil.

Acest tip de trauma este de departe cel mai periculos, deoarece cu ajutorul sau, poti transforma o masa de oameni, in asa-zisii oameni-leguma, sau chiar zombie. Acesti oameni vor fi gata oricand sa te asculte orbeste, mai ales daca tu, esti cel care stie sa le controleze trauma, prin diverse gesturi si sau fapte care ii pot face sa te creada un zeu.

Exemplu: Intr-o localitate, in fiecare seara timp de 2 luni, un om este omoratpe strada. Nimeni nu vede, nimeni nu aude nimic. Atunci, apare organul legii, care vine si le spune oamenilor, ca dupa ora 22 nimeni numai iese din curti. In tot acest timp, crimele continua, dar pana in ora 22, fapt care ii va permite legiutorului, sa-i manipuleze pe cetateni, prin: montarea de camere de supraveghere si ridicarea anumitor drepturi pentru o perioada nelimitata de timp. Atunci, controlul asupra maselor este partial castigat.

Ganesut
06-November-2010, 01:31 AM
Maitreya la fel ca si alti "zei" sunt o unealta extrem de buna pentru a conduce masele de oameni. Tocmai de aceea, in diversele religii transcedentale, se merge pe ideea venirii unui nou Iisus, sub o alta forma, un mesager divin, care ii va face pe oameni sa se iubeasca intre ei, caci el va fi adevarul adevarat. In realitate insa, aici nu este vorba decat despre manipulare, si anume aceea de a-l face pe om sa nu se mai gandeasca la el ca la ceva intr-adevar divin, ci ca la o simpla unealta "roaba lui Dumnezeu".
Tu poti sa crezi ce vrei, dar asa cum fortele intunericului vor cu orice pret sa falsifice adevarul, o vor face si cu astfel de manifestari/intrupari divine. Crezi ca numai Iisus va fi precedat de N falsi Iisusi sau doar in crestinism vor fi N falsi prooroci ? Celelalte religii si cai spirituale nu au si ei intruparile lor divine ce pot fi falsificate, precum se face in cazul lui Iisus ?

De ce este eronat ca toate marile religii ale lumii vorbesc de sute sau mii de ani de zile de venirea unui salvator/avatar TOCMAI in aceste vremuri ? Daca ar veni la fiecare religie unul, inseamna ca ar fi vreo 4-5 sau mai multi la fiecare religie in parte, dar cum toate vorbesc de unul singur, pare a fi unul si acelasi spirit vazut de mai multe religii. Si despre venirea lui Iisus au vorbit mai multe popoare, chiar daca El a venit fizic vorbind la evrei. Dincolo de asta, se constata inca odata cum oamenii sunt dezbinati cu nu conteaza ce metode si subiecte. :(

Influxul de energii elevate ce vin din Univers catre Terra influenteaza in mod pozitiv si superior constiinta oamenilor, producand asupra constiiintei lor transformari ce conduc chiar si la aparitia asa ziselor puteri paranormale. Pentru a evita sau a intrazia asta, elita mondiala foloseste toate mijloacele pentru a pastra o ambianta vibratorie cat mai joasa pe nivelul apropiat planului terestru, ca si cum ar imbraca planeta cu o plasa de energie joasa si perturbatoare. Acest lucru se simte foarte usor pentru cel ce-si poate deplasa constiinta undeva deasupra acestei "plase" energetice cenusii care imbraca planeta. Cel mai bine/puternic se simte deasupra Romaniei, unde energiile elevate sunt foarte puternice deasupra "norului" cenusiu energetic negativ/malefic. Nu am verificat (fizic) pe tot globul, dar fiind/venind in Romania dupa un timp mai lung plecat, am simtit aceasta diferenta cu ce se simte la nivelul terestru de jos si ce se simte deasupra acelei plase energetice joase. Cine vrea/poate, sa verifice si el insusi, ca nu e greu absolut deloc.

Acum, ca o paranteaza, pentru cine are urechi de auzit nu strica sa afle ca ingerii din crestinism sunt zeii din alte religii si traditii spirituale autentice. De exemplu, asa zisul zeu Krishna, care fie vorba intre noi e mai mult decat un zeu, este o intrupare a unui spirit care in mod ciclic, se intrupeaza in planul fizic pentru a ajuta umanitatea sa evolueze spiritual, iar spiritul sau este cel al unui mare inger cunoscut si apreciat si in crestinism. Asadar, lumile si spiritele divine actioneaza impreuna, chiar daca oamenii nu stiu asta, sau nu au date clare si exacte despre aceasta.

Succes.

Ganesut
06-November-2010, 11:01 AM
Inexact.
La fel/identic/aidoma de inexact/gresit/ dle. M. Cand ceva e bun si/sau potrivit omului/fiintei/individului el foloseste/utilizeaza/aplica/preia. Ma bucur ca dovedesti totala lipsa de rautate/razbunare/venin si cautand dupa exterioarele altora, doresti sa-ti ascunzi propriile interioare. Ma poti numi cum vrei tu, este alegerea/putinta/constiinta/gandirea ta/dvs/domniei voastre/tale, caci interiorul/launtricul tot necunoscut iti va ramane pana in momentul mortii tale, cand vei avea acces la o mica parte din aceste informatii de suflet. Tu te ocupi cu vanzarea de aur, eu aleg sa ofer gratuit "aurul spiritual", dar ce interesant, ce activitati comune, dar tot asa, unul o cauta/expune/ofera exterior, altul interior: Merkabada.

white swan
06-November-2010, 11:16 AM
Prietene AdarM si prietene Ganesut: daca un user de aici a ales un pseudonim care il reprezinta pe el sau idealul sau este decent si de bun simt sa-i respectam alegerea, altfel ar insemna sa cautam cu totii indicii care sa ne conduca la numele real al celuilalt. Nu mi se pare o actiune demna; mai curand se apropie de unele tehnici cunoscute ale unor servicii. Ce ar insemna domnilor, daca am face cunostinta la un moment dat si apoi as incepe sa va verific adevarul spuselor si sa ma indoiesc de realitatea numelui Dvs? Daca fiecare a ales un nume, inseamna ca a vut motivele sale (altfel s-ar fi inregistrat cu numele real), si atunci ar fi corect fata de noi insine in primul rand sa-i respectam numele purtat aici si alegerea.
Daca aveti unele informatii despre celalalt ar fi mai bine sa vi le trimiteti prin p.m.;ceilalti utilizatori poate nu au nici interesul, nici dreptul da a cunoaste cum se numeste un anumit user.
Multumesc.

Arife
06-November-2010, 07:26 PM
Draga Ganesut,cum nu ne putem alege sufletul, nici nu ne putem atribui singuri un rol superior,iar calitatile geniului nu au nimic in comun cu nobletea sufletului,geniul ramane aici pe pamant,iar sufletul se inalta catre eternitate.Inceputul intelepciunii este blandetea , bunatatea dar mai ales modestia.Iar a spune ca poti cunoaste totul cu adevarat,este daramat de simplu fapt,ca niciodata nu poti spune cu exactitate(* dinainte ), numerele norocoase de la Loto.

white swan
06-November-2010, 08:37 PM
Macar eu ma folosesc de cateva date concrete, deductii logice si demonstrabile, nu utilizez procedee precum cel de mai sus, asa ca, stimabile user white swan, oricat m-as stradui, tot nu reusesc sa-i fac vreun repros constiintei mele, cel putin nu in cazul de fata.

Faptul ca te folosesti de ,,cateva date concrete, deductii logice si demonstrabile" nu-ti justifica deloc fapta, la fel ca si cuvintele lui Ganesut in ceea ce te priveste. Iar ,,stimabile" are o conotatie usor peiorativa, pe care nu cred ca merit sa mi-o atribui doar in virtutea nu stiu carei asocieri cu Ganesut. Banuiesc ca in cercul tau de prieteni va gratulati cu astfel de cuvinte, dar eu nu fac parte din acel grup al vostru.

IREAL
06-November-2010, 10:25 PM
Peiorativul lui "stimabile" eu nu l-am gasit nici cu DEX-ul in fata, da-n fine, cati cititori, tot atatea pareri, cati privitori, atatea defecte, stii cum e...
Si sa-ti mai spun una: tu singur m-ai gratulat cu apelativul prietene, de aici incolo asumandu-ti tot restul - nu-sh' daca-ntelegi exact ce-ti spusai, insa macar straduieste-te.

AdarM subiectul in acest topic este altul.
Poate ca ar trebuii sa respectam subiectele care se dezbat in fiecare post in parte, si nu sa le transformi in lupte personale. Daca exista ceva de impartit sau reprosat unuia sau altuia fa-ne bucuria si apeleaza la PM pentru aceste lucruri.

valiox
08-November-2010, 05:29 PM
Tu poti sa crezi ce vrei, dar asa cum fortele intunericului vor cu orice pret sa falsifice adevarul, o vor face si cu astfel de manifestari/intrupari divine. Crezi ca numai Iisus va fi precedat de N falsi Iisusi sau doar in crestinism vor fi N falsi prooroci ? Celelalte religii si cai spirituale nu au si ei intruparile lor divine ce pot fi falsificate, precum se face in cazul lui Iisus ?

De ce este eronat ca toate marile religii ale lumii vorbesc de sute sau mii de ani de zile de venirea unui salvator/avatar TOCMAI in aceste vremuri ? Daca ar veni la fiecare religie unul, inseamna ca ar fi vreo 4-5 sau mai multi la fiecare religie in parte, dar cum toate vorbesc de unul singur, pare a fi unul si acelasi spirit vazut de mai multe religii. Si despre venirea lui Iisus au vorbit mai multe popoare, chiar daca El a venit fizic vorbind la evrei. Dincolo de asta, se constata inca odata cum oamenii sunt dezbinati cu nu conteaza ce metode si subiecte. :(

Influxul de energii elevate ce vin din Univers catre Terra influenteaza in mod pozitiv si superior constiinta oamenilor, producand asupra constiiintei lor transformari ce conduc chiar si la aparitia asa ziselor puteri paranormale. Pentru a evita sau a intrazia asta, elita mondiala foloseste toate mijloacele pentru a pastra o ambianta vibratorie cat mai joasa pe nivelul apropiat planului terestru, ca si cum ar imbraca planeta cu o plasa de energie joasa si perturbatoare. Acest lucru se simte foarte usor pentru cel ce-si poate deplasa constiinta undeva deasupra acestei "plase" energetice cenusii care imbraca planeta. Cel mai bine/puternic se simte deasupra Romaniei, unde energiile elevate sunt foarte puternice deasupra "norului" cenusiu energetic negativ/malefic. Nu am verificat (fizic) pe tot globul, dar fiind/venind in Romania dupa un timp mai lung plecat, am simtit aceasta diferenta cu ce se simte la nivelul terestru de jos si ce se simte deasupra acelei plase energetice joase. Cine vrea/poate, sa verifice si el insusi, ca nu e greu absolut deloc.

Acum, ca o paranteaza, pentru cine are urechi de auzit nu strica sa afle ca ingerii din crestinism sunt zeii din alte religii si traditii spirituale autentice. De exemplu, asa zisul zeu Krishna, care fie vorba intre noi e mai mult decat un zeu, este o intrupare a unui spirit care in mod ciclic, se intrupeaza in planul fizic pentru a ajuta umanitatea sa evolueze spiritual, iar spiritul sau este cel al unui mare inger cunoscut si apreciat si in crestinism. Asadar, lumile si spiritele divine actioneaza impreuna, chiar daca oamenii nu stiu asta, sau nu au date clare si exacte despre aceasta.

Succes.

Tocmai, aici este raspunsul. Marile religii vorbesc despre o venire si nu despre o revenire a unei persoane. Nu va veni cineva, va veni ceva. Acel ceva, nu este altceva decat ceea ce crestinii numesc Duhul Sfant si anume, oamenii vor primi mai multa intelepciune, vor intelege complet diferit relatia lor cu Universul, cu Entitatile Divine, si vor intelege ca nu vor avea nevoie de intermediari (preoti) care sa le faca "legatura" cu Universul.

Daca ai citi mai multe despre Krishna, ai vedea ca acesta a fost educat pe malul Crisului de catre preotii geto-daci. Dar acesta este subiectul unei alte discutii.

Ganesut
08-November-2010, 07:02 PM
la fel ca si cuvintele lui Ganesut in ceea ce te priveste.
Fraza aceea este rupta de context, dar asa cum spunea cineva, unii doresc sa faca pe victimele pentru a devia atentia in alta directie. Afirmatia aceea nu era imperativa si era impreuna cu o a doua afirmatie, parte dintr-un experiment spiritual care sa ne ajute sa aflam daca o fraza sau alta contine adevarul.


Tocmai, aici este raspunsul. Marile religii vorbesc despre o venire si nu despre o revenire a unei persoane. Nu va veni cineva, va veni ceva. Acel ceva, nu este altceva decat ceea ce crestinii numesc Duhul Sfant si anume, oamenii vor primi mai multa intelepciune, vor intelege complet diferit relatia lor cu Universul, cu Entitatile Divine, si vor intelege ca nu vor avea nevoie de intermediari (preoti) care sa le faca "legatura" cu Universul.

Daca ai citi mai multe despre Krishna, ai vedea ca acesta a fost educat pe malul Crisului de catre preotii geto-daci. Dar acesta este subiectul unei alte discutii.
Nu e asta topicul cel mai potrivit pentru aceasta discutie, dar pe scurt spun ca marile religii vorbesc chiar si de revenire, nu numai de venire. Cu atat mai mult cu cat exista informatii intre care trebuie facute anumite conexiuni pentru a le intelege intreaga esenta. Atat, aici. Despre Krishna, Duhul Sfant si ce zic marile religii putem dezvolta daca vrei in alt topic. De ex. asta:
Calea sau caile spre DUMNEZEU!?Iubirea si trairea credintei/ Initierea si disciplina (http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?1656-Calea-sau-caile-spre-DUMNEZEU%21-Iubirea-si-trairea-credintei-Initierea-si-disciplina)

lilu
02-July-2015, 12:07 AM
Sambata de pe la ora 18 pana luni pe la 16 mi-a fost foarte rau.As dori sa va intreb daca printre voi au mai fost persoane care s-au simtit asa.Am avut migrene ,greata si ameteli.Acum voi posta un articol in care se spune ca de sambata pana duminica am fost atacati energetic :


luni, 29 iunie 2015

ENERGIA VRIL SI VAJRA TIBETANAhttp://3.bp.blogspot.com/-zW5GBqIarlI/VZB7YUsssjI/AAAAAAAADDE/u55waTZpssg/s320/woa39.jpg (http://3.bp.blogspot.com/-zW5GBqIarlI/VZB7YUsssjI/AAAAAAAADDE/u55waTZpssg/s1600/woa39.jpg)ENERGIA VRIL SI VAJRA TIBETANA
Dragi prieteni,In articolul trecut vorbeam despre controlul mintii si spuneam atunci despre o solutie de estompare a acestui fenomen, indiferent cum ar fi el generat: de masini si tehnologii specifice sau de actiuni intreprinse de indivizi specializati in acest sens (una dintre cele mai frecvente manifestandu-se chiar in aceste zile, noi cunoscand aceasta tehnica sub numele de “otravire energetica”). Se adauga aici si ritualurile de magie neagra, facute cu intensitate mare la nivelul Terrei pana mai acum 2-3 luni de zile in urma si ne bucuram acum de estomparea lor, desi continua sa vina catre noi efectele unor actiuni de acest gen intreprinse prin alte sisteme stelare. Am fost de pilda atacati la nivel terestru, in urma cu o saptamana, in noaptea de sambata spre duminica, prin actiuni neprietene noua, derulate pe o planeta din sistemul stelelor Sirius. Cred ca ne putem da cu totii seama ca in astfel de conditii, deja este necesar sa ne intetim privirile si perceptiile dincolo de granitele planetei noastre, pentru ca rezolvarea multor aspecte negative existente la nivelul Mamei Pamant se pare ca nu este nici pe departe totul.
Cu aceasta ocazie, am descoperit ca majoritatea organizatiilor sataniste ce au reprezentare la nivelul planetei noastre, au comandamentele centrale prin alte sisteme stelare si nu aici pe Pamant. Divinitatea ne ghideaza pe cei ce avem sarcini in aceasta directie sa intram in contact cu acestia si asa cum am spus, sa ii ajutam sa gaseasca drumul spre iubire si lumina. Personal constat de 3 saptamani incoace ca se complica treburile dar totodata, in egala masura, ca vin ghidarile corespunzatoare din partea Divinitatii ca sa putem face fata la toate acestea.
Sa vedem acum care ar fi o solutie disponibila pentru noi in scopul de eliberare a mintii. Cele ce va transmit in acest moment nu sunt lucruri citite undeva ci sunt informatii primite direct de la Tatal, in urma cu doua zile. Este vorba despre activarea energiei VRIL.
Ce este energia VRIL? Va indic sa accesati direct linkul unui site in care am gasit foarte bine explicate multe aspecte legate de aceasta energie.


http://exploratorulconstiintei.blogspot.ro/2015/04/misterioasa-energie-vril.html


Energia VRIL este cunoscuta ca forta vitala sau prana sau chi, dar asa cum personal am primit informatia, corect este sa spunem ca energia VRIL este cel mai elevat filament a ceea ce numim prana sau chi. Este atat de elevat incat nu oricui ii este permis sa lucreze cu aceasta energie. Si totusi, se pare ca a sosit vremea ca Sfanta Treime sa ne daruiasca accesul la aceasta energie tuturor.
Deocamdata este indicat sa apelam la niste generatoare de energie VRIL. Acestea sunt sceptrul VAJRA, numit si DORJA si clopotul VAJRA, numit si GHANTA. (le puteti vedea in imaginea de la inceputul articolului). Pentru tibetani, DORJA este expresia pentru Dumnezeu Tatal si GHANTA este expresia pentru Dumnezeu Mama. Aceste obiecte sacre, prin simpla lor forma, sunt captatoare si generatoare de energie VRIL cosmica. Tibetanii le construiesc din anumite aliaje, energizate intr-un fel anume, tot la fel cum construiesc ei si bolurile tibetane.
Daca ne-am arunca un pic privirea asupra Arborelui Vietii sau a Torului, putem vedea ca cele doua obiecte reprezinta tulpina arborelui (DORJA) si inelul gol al arborelui ce inconjoara tulpina, similar cu oala sau clopotul (GHANTA). De asemeni DORJA are mare legatura cu semnul Infinitului dupa cum puteti observa.http://2.bp.blogspot.com/-qG8vPULmPyA/VZB7sY7R8WI/AAAAAAAADDM/tg6Zkm7bcak/s1600/images%2B%25281%2529.jpg (http://2.bp.blogspot.com/-qG8vPULmPyA/VZB7sY7R8WI/AAAAAAAADDM/tg6Zkm7bcak/s1600/images%2B%25281%2529.jpg)


http://4.bp.blogspot.com/-9vnnsIMs7CI/VZB8BHLCPPI/AAAAAAAADDU/U4r-RtqB6yc/s320/397556_236085163243891_1219225842_n.jpg (http://4.bp.blogspot.com/-9vnnsIMs7CI/VZB8BHLCPPI/AAAAAAAADDU/U4r-RtqB6yc/s1600/397556_236085163243891_1219225842_n.jpg)Daca se poate sa ne procuram aceste obiecte ar fi ideal, iar daca nu, macar sa ni le imaginam din punct de vedere energetic. In aceste conditii, putem sa facem o meditatie zilnica de 5 minute, timp de cateva zile, in care sa tinem sau sa ne imaginam ca tinem GHANTA in mana stanga (pentru ca prin stanga se primeste) si DORJA in mana dreapta (pentru ca prin dreapta se daruieste). Cerem totodata de la Divinitate activarea energiei VRIL in arborele vietii personal.
Aceasta este o actiune individuala si din pacate nu ne poate ajuta decat pe noi. Nu trebuie insa sa disperam deoarece nu mai este foarte mult pana ce se va reusi a se duce la bun sfarsit misiunea de activare a energiei VRIL la nivelul Piramidei Luminii Celeste (cunoscuta ca a lui Keops) din ansamblul Gizeh din Egipt. Din acel moment incolo, va fi GATA cu controlul mental la nivelul acestei planete.
Nu toti oamenii stiu ce au de facut cu exactitate dar asa cum spunea domnul general in rezerva Mircea Chelaru, in flimul postat in articolul “Controlul Mintii”, este important in primul rand sa constientizam ideea de existenta a controlului mintii, sa constientizam ca este cauza multor belele ce le avem pe capetele noastre si daca altceva nu stim si nu putem face, cel putin sa ne rugam fiecare cum ne pricepem mai bine la Bunul Dumnezeu sa se produca toate aceste activari, astfel incat intr-un final sa ne putem elibera. Sunt sigura ca ar atarna greu aceste rugaciuni ale noastre in implinirea acestui plan.

Toate cele bune!http://tristar77.blogspot.ro/2015/06/energia-vril-si-vajra-tibetana.html#comment-form

AuraArua
02-July-2015, 01:04 PM
Da, si eu am avut stari asemanatoare tie....Le puneam pe seama cutremurului mai mare care a fost.
In plus, inainte de cutremur, avusesem de doua ori senzatia de clatinare, din senin.Daca nu vedeam ca a fost cutremur, puneam starile pe seama unor cauze de alta natura, adica X files!:cwool:

DONNIE 99
02-September-2017, 09:40 AM
Salut,as dori o recomandare pt. un dispozitiv(aparat) antipsihotronic,mentionez faptul ca sunt victima unui complex atac psihotronic.Orice sfat,recomandare ar fi de mare ajutor.

merylu2010
02-September-2017, 08:45 PM
Eu cred ca ar fi solutii pentru a va feri de aceste atacuri.
1. Mutarea in alt loc decit cel actual.
2. Rugaciune in timpul noptii ( ora 24 ).
3. Chemati preotul pentru a sluji.

Achilina
02-September-2017, 10:26 PM
Te voi indemna Donnie dupa intamplare si rezolvare personala ( asemanatoare situatia ,dar in alti “termeni”) In hoc signo vinces = Prin acest semn vei învinge *CRUCEA* (Lactanţiu, De mortibus persecutorum, 48, 5).

Imparatul Constantin a văzut pe cer ziua, în amiaza mare, o cruce luminoasă deasupra soarelui cu inscripţia “in hoc signo vinces”: sub acest semn vei învinge. Noaptea, în timpul somnului, i s-a arătat Iisus Hristos cu semnul crucii pe care-l văzuse ziua pe cer, cerându-i să-l pună pe steagurile soldaţilor şi ostaşilor săi, spre a-i servi drept semn protector în lupte. Acesta este monograma lui Iisus Hristos – XP – pe care Constantin l-a pus pe un steag numit labarum.
Imparatul Sfintei Cruci ne-o confirmă faptul că pe arcul de triumf al acestuia, care se păstrează până astăzi la Roma, el afirmă că a câstigat victoria asupra lui Maxenţiu: „instinctu divinitatis” = „prin inspiraţie divină”.
http://altarul-banatului.ro/?page_id=529

SFAT In completare postare Merylu:
CRUCEA , POSTUL,TAMAIA si RUGACIUNEA ( Psalmi neapărat )...

Acești Psalmi citiți cu Post sunt extraordinari. Dumnezeu te va ajuta. ( un mic rezumat )
Psalmul 90
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=90
"Că spre Mine a nădăjduit şi-l voi izbăvi pe el, zice Domnul; îl voi acoperi pe el că a cunoscut numele Meu.
Striga-va către Mine şi-l voi auzi pe el; cu dânsul sunt în necaz şi-l voi scoate pe el şi-l voi slăvi.”
-”-”
Psalmul 26
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=26&id=65
Domnul este luminarea mea şi mântuirea mea; de cine mă voi teme?Domnul este apărătorul vieţii mele; de cine mă voi înfricoşa?
Psalm 22
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=22
„Că de voi şi umbla în mijlocul umbrei morţii nu mă voi teme de rele, că tu cu mine eşti".
Psalm 90
Cu spatele te va umbri pe tine şi sub aripile Lui vei nădăjdui; ca o armă te va înconjura adevărul Lui.
-”-”
Cădea-vor dinspre latura ta o mie şi zece mii de-a dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia.
Însă cu ochii tăi vei privi şi răsplătirea păcătoşilor vei vedea.
Pentru că pe Domnul, nădejdea mea, pe Cel Preaînalt L-ai pus scăpare ţie.
Nu vor veni către tine rele şi bătaie nu se va apropia de locaşul tău.
Că îngerilor Săi va porunci pentru tine ca să te păzească în toate căile tale.
Pe mâini te vor înălţa ca nu cumva să împiedici de piatră piciorul tău.

CRUCEA
Parintii bisericesti din primele secole limpezesc si mai bine lucrurile ,Tertulian ( 160-240) ne spune despre Sf Cuce ca: „Inainte si in timpul treburilor, intrind si iesind, imbracandu-ne, inainte de somn, in toate lucrarile noastre, la fiecare pas si la fiecare fapta, noi ne insemnam cu semnul sfintei cruci” (P.L. II, col. 99).

Iar Ipolit al Romei ,”Dacă eşti ispitit, insemneaza-ti mereu fruntea cu semnul crucii cu evlavie, caci acest semn al Patimirii s-a aratat incercat impotriva diavolului daca-l vei face cu credinta. Caci insemnandu-ne cu mana fruntea si ochii, ne ţinem departe de cel ce incearca sa ne nimiceasca.”(Fragment din scrierea Tradiţia Apostolică (cca 200-235) al lui Ipolit al Romei cu privire al semnul crucii).
https://mihailandrei.wordpress.com/2010/07/20/sfanta-cruce-arma-impotriva-diavolului/

Sau ca David vs Goliat...el cu armă tu cu Dumnezeu !
Cu Dumnezeu vom birui si El va nimici pe cei ce ne necajesc pe noi” [Ps 107].


Arma omului nu poate fi mai puternica decât arma lui Dumnezeu ! Iar inainte si dupa cererea ta...cheama iertarea lui Hristos ..Psalm 50!
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=50&id=65

Cu dragoste si credinta Donnie,vei reușii.
40546

lucumi
01-February-2018, 10:50 PM
https://youtu.be/pzBgYJ9zPSI
http://daniel-roxin.ro/index.php/2018/01/06/armele-cu-energie-dirijata-si-razboiul-psihotronic-tinta-esti-tu/

merylu2010
07-February-2018, 09:02 PM
https://youtu.be/6nSeVcVvxiI