PDA

Arată Versiune Întreagă : Vise premonitoriiPagini : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

white swan
20-October-2010, 10:07 PM
In prima faza, la iesirea din corp, sufletul si mintea bantuie doar prin acest plan fizic deoarece fie au inca atasamente puternice fata de oamenii sau locurile acestei lumi si atunci abia reusesc sa se inalte deasupra corpului lor si ,,zboara" peste oras sau tara sau chiar continente.
-am corectat fraza, mi-a scapat la prima scriere, scuze

Arife
20-October-2010, 10:41 PM
In prima faza ,la iesirea din corp ,sufletul se inalta asemeni unui abur la mica distanta de corpul fizic,vede tot ce se intampla in jurul lui,se tanguieste ca vrea sa se intorca inapoi.Apoi realizeaza ,ca de fapt ,acel corp material este ceva atat de strain...,il vede pentru prima data eliberat de legile materieisi tot pentru prima data,realizeaza nemurirea sa,fiind debarasat,usurat,purificat de tot lutul,de materiile organice,grele si efemere,si in final apare exact cum a fost el la origini..vesnic.

white swan
20-October-2010, 10:45 PM
asa e Datho, ai facut buna precizarea, daca pot totusi sa spun ca la final nu apare cum a fost la origini, ci inca este acoperit de corpul astral si cel cauzal, dupa ce se debaraseaza si de acelea se poate spune ca am realizat adevarata noastra natura, spirituala.

Arife
20-October-2010, 11:02 PM
Spun din propria experienta...

Arife
20-October-2010, 11:16 PM
atunci cand iesi din trup,mintea nu-si mai gaseste locul in eternitate,exista doar suflet si atat...

adi-gj
21-October-2010, 12:03 AM
Doar suflet si perceptii care corespund gradului de dezvoltare spirituala . doar suflet , acea farima de energie sub forma de lumina care cauta cu ardoare sa stie si sa afle , sa vada si toate acestea se intimpla aproape instantaneu si aproape asa de brusc , incit sperie constienta si infrigurat de informatii sufletul se retarge rapid in goacea corpului pentru a da voie mintii si formei fizice sa disece si sa priceapa de fapt ce a trait si vazut . sa poata descifra mesajele directe si cele primite ca lectie personala . Asta in primele calatorii , apoi incet se mareste timpul perceptieiilor si creste acumularea , de multe ori foarte rapid si daca nu se controleaza bine acest lucru apare dorinta de a nu te mai intoarce deloc in trup , de a ramine un simbure de lumina si a cauta permanent noi si noi informatii. si lumina , sursa ei primordiala . Aici este pericolul si calea pe care se pierd multi si ramin suspendati intre lumi. de aceea cei care reusescsa faca acest lucru , mai intii tin cu tot dinadinsul sa fie siguri ca s-au insusit foarte bine tehnicile de revenire si nu ramin suspendati intre doua lumi. cu dragoste si pace .

adi-gj
21-October-2010, 12:07 AM
Soricel ma gindeam ca fulgerele acele a nefiresti , indreptate in sus sa nu fie date de necredinta , sau sa nu reprezinte tocmai Hula impotiva domnului , si necredinta ce se ridica la ceruri . si de aceea trebuie sa se pirifice lumea . pentru a gasii calea credintei celei adevarate si a tine cont de ea . cU DRAGOSTE SI PACE .

natco
21-October-2010, 12:12 AM
Imi plac foarte mult discutiile de aici, va urmaresc cu mare drag si interes!

soricel
21-October-2010, 08:42 AM
Draga Adi, posibil sa ai dreptate, dar nu am "indrasnit" sa ma gandesc la hula impotriva Domnului, si asa am pacate destule. Dumnezeu sa fie cu toti!

soricel
21-October-2010, 09:14 AM
Draga White swan, eu ma refeream la faptul ca spiritul si psihicul nostru se intrepatrund, se determina si evolueaza simultan pana la un anumit punct. Insa, spiritul tine de legatura omului cu divinitatea, de moralitatea sa,etc., exista dinaintea nasterii noastre si continua sa existe si dupa moartea noastra (alfa si omega). Psihicul este legat de creier (suport material), dar nu poate exista fara spirit si material. Un preot mi-a explicat o data conceptul de Sf. Treime (pe care nu toti il inteleg) pornind tocmai de la relatia amintita mai sus. Nu sunt de acord cu afirmatia..."Adevarata cunoastere se afla in interior, doar asa te poti cunoaste pe tine si pe" ceilalti". Te cunosti doar raportandu-te la ceilalti din jur (cazul copiilor crescuti de lupi gasiti in padure - nu au putu evolua nici psihic nici spiritual, se comportau doar ca animalele), doar facand parte din societate (aspect dovedit stiintific). Nu poti evolua spiritual fara a evolua psihic, cum poti fi moral daca nu te integrezi in societate, daca nu iubesti si relationezi cu altii? cum poti dovedi acest aspect Domnului?. Ca atare, ai nevoie de cunoastere intrioara (divina, introspectie) dar si exterioara (sociala, fizica, materiala etc..) pentru a fi un spirit evoluat. Poate visul este o forma ideala, un fenomen psihic de natura subiectiva ce reflecta realitatea obiectiva si propriul EU.
"Este ca si cum ai vizita muzeul Luvru, ii dai roata, il masori in metri, lungime, latime si inaltime, fara a patrunde in interior. Atunci ce ai cunoscut cu adevarat? Doar niste dimensiuni ( sau in cazul de fata marimea undelor cerebrale) dar nu ai privit si cunoscut adevaratele minuni, picturi, sculpturi, operele de arta aflate in interior."
Eu consider ca exemplul dat de tine nu este concludent - da, undele cerebrale sunt niste dimensiuni, dar masoara chiar fenomenul in sine (folosite pentru ai imprima un caracter obiectiv cercetarilor stiintifice - tine cont, visul este un fenomen ideal, subiectiv).
Doamne ajuta!

Arife
21-October-2010, 11:44 AM
Dragul si bunul meu prieten adi,nu am avut o experienta esoterica,nici nu am avut cunostinte si capabilitati spirituale pentru a calatori in astral ci pur si simplu "am murit " pe masa de operatie...atunci,in acel loc,unde nu exista notiunea de timp,pentru prima data intelegi ce a insemnat viata in profunzimea ei,iti realizezi starea de cadere...si te infiori,cand ti se confirma propria ta voie cazuta...implorari sa te intorci,anticipand pieirea vesnica,si,atunci,cand se intampla lucrul acesta,numai prin MILA BUNULUI DUMNEZEU,singurul atribut esential al calatoriei pamantesti ,pe care o mai ai de parcurs,este lucrarea in lumina a sufletului,care incepe prin curatirea prin credinta a acestuia,pana ajungi la inocenta si simplitatea lui.Dupa acasta experienta,viata,capata o insemnatate aparte,si anume:ca este un dar pretios si singurul instrument de mantuire a sufletului ,unica rampa de lansare catre lumina vietii vesnice.Cu dragoste si mult respect,datho.

white swan
21-October-2010, 11:47 AM
"Este ca si cum ai vizita muzeul Luvru, ii dai roata, il masori in metri, lungime, latime si inaltime, fara a patrunde in interior. Atunci ce ai cunoscut cu adevarat? Doar niste dimensiuni ( sau in cazul de fata marimea undelor cerebrale) dar nu ai privit si cunoscut adevaratele minuni, picturi, sculpturi, operele de arta aflate in interior."
Eu consider ca exemplul dat de tine nu este concludent - da, undele cerebrale sunt niste dimensiuni, dar masoara chiar fenomenul in sine (folosite pentru ai imprima un caracter obiectiv cercetarilor stiintifice - tine cont, visul este un fenomen ideal, subiectiv).
Doamne ajuta!

Draga Soricel, cercetatorii au masurat si undele cerebrale ale unor calugari budisti aflati in meditatie sau ale unor calugari crestini ce practicau isihasmul, si cu ce s-au ales din cercetarea lor obiectiva? Doar cu niste cifre pe hartie, in nici un caz cu experientele spirituale sau cu trairile acelora. In mod similar pot masura diferiti parametri ai corpului uman ale unui calugar in meditatie, si din nou spun, cu ce folos? Sufletul calatoreste prin regiuni astrale iar ei nu cunosc nimic din toate acestea, doar isi inchipuie ca stiu. De aceea fiecare trebuie sa parcurga singur Calea, deoarece nici daca ti-ar explica un Maestru totul, daca nu ai facut un pas pe Cale, ramai la fel de ignorant.
Cand Rumi si-a intalnit Maestrul, pe Shams din Tabriz cum spune traditia orala, in anul 1244, Mawlana Jalal-ud-Din Balkhi a€“Rumi citea in gradina sa, langa fantana, cand dervisul ratacitor Shams trece |intamplator| si-l intreaba :
- Ce faci ?
Rumi ii raspunde:
- Ceva ce tu nu poti intelege.
Auzind asta Shams ii ia teancul de carti si il arunca in fantana-bazin. Rumi sare ca ars dupa ele , dar constata ca Sams le-a scos din apa a€¦ uscate si il intreaba:
- Ce-i asta?
- Maulana, asta e ceva ce tu nu poti intelege.
Cu prietenie.

white swan
21-October-2010, 12:49 PM
Draga Soricel, mesajul postat mai devreme nu s-a vrut a fi o aluzie le tine sau la postarea ta. Pur si simplu asa vad eu lucrurile. Nu te supara daca s-ar putea intelege altceva. O zi frumoasa iti doresc.

white swan
21-October-2010, 01:03 PM
Spun din propria experienta...
atunci cand iesi din trup,mintea nu-si mai gaseste locul in eternitate,exista doar suflet si atat...

Draga Datho, ma bucur cu adevarat ca vorbesti din proprie experienta, doar acele experiente spirituale conteaza in final, restul cunostintelor sunt doar balast...
Multe din cele ce le spun aici nu le spun din auzite sau citite, dar daca as spune ,,am experimentat aceea si aceea..." as fi poate interpelat: Ai avut tu asemenea experiente? Hai sa vorbim despre ele, hai sa le aanalizam, sa despicam firul in patru...ce rost ar avea? Daca voi vorbi despre ele va fi numai cu cei care stiu sa le aprecieze fiindca au suferit pentru ele si dupa ele, care au fost transformati de trairea lor, care le apreciaza valoarea si insemnatatea.
atunci cand iesi din trup,mintea nu-si mai gaseste locul in eternitate,exista doar suflet si atat...
Mintea nu-si gaseste locul in eternitate fiindca nu mai stie drumul inapoi Acasa, este confuza...acesta este primul pas : iesirea din trup, despre ce urmeaza nu stie nimic in acel vid si intuneric, urmeaza cerul instelat, si mai departe inca....

soricel
21-October-2010, 01:28 PM
Draga White swan, fii linistit/a, nu ma supar asa usor. Am inteles ce ai vrut sa spui, noi aici dezbatem, ne dam cu parerea, nu putem avea pretentia ca suntem in posesia adevarului absolut/atotstiutori. Discutia este totusi una puierila.
Dumnezeu sa fie cu toti!

white swan
21-October-2010, 01:31 PM
Sunt linistit. Discutia nu a fost totusi puerila, am invatat unii de la altii, si poate si cei care doar ne-au urmarit. La revedere.

Arife
21-October-2010, 01:32 PM
atunci cand iesi din trup,mintea nu-si mai gaseste locul in eternitate,exista doar suflet si atat...

Draga Datho, ma bucur cu adevarat ca vorbesti din proprie experienta, doar acele experiente spirituale conteaza in final, restul cunostintelor sunt doar balast...
Multe din cele ce le spun aici nu le spun din auzite sau citite, dar daca as spune ,,am experimentat aceea si aceea..." as fi poate interpelat: Ai avut tu asemenea experiente? Hai sa vorbim despre ele, hai sa le aanalizam, sa despicam firul in patru...ce rost ar avea? Daca voi vorbi despre ele va fi numai cu cei care stiu sa le aprecieze fiindca au suferit pentru ele si dupa ele, care au fost transformati de trairea lor, care le apreciaza valoarea si insemnatatea.
atunci cand iesi din trup,mintea nu-si mai gaseste locul in eternitate,exista doar suflet si atat...
Mintea nu-si gaseste locul in eternitate fiindca nu mai stie drumul inapoi Acasa, este confuza...acesta este primul pas : iesirea din trup, despre ce urmeaza nu stie nimic in acel vid si intuneric, urmeaza cerul instelat, si mai departe inca....

Drumul spre casa dragul meu swan,este inainte,nu inapoi;suntem doar calatori in acest spatiu si timp,cautandu-ne destinatia,in functie de atasamentele sufletesti:fie sus, in etericele palate ale Tatalui Ceresc sau jos,in vesnicia intunecata.Alegerea ne apartine...

white swan
21-October-2010, 01:38 PM
draga Datho, vorbeam de cerul astral care urmeaza iesirii din corp, similar spatiului material, fiindca cum stim: ,,precum in cer asa si pe pamant" ,acel cer cu stele este doar inceputul marii aventuri a sufletului in zborul lui spre Casa, iar drumul este foarte lung...ce urmeaza mai departe? ramane sa descoperim fiecare dintre noi cu ingaduinta si Ajutorul lui Dumnezeu, caci acest drum este numai minunare si reamintire a ceea ce am fost candva...
Dumnezeu sa te aiba in paza!

Arife
21-October-2010, 02:05 PM
Stii ce ar insemna asta?Ca incercam sa vorbim de ceea ce nu cunoastem,nici nu se raporteaza la realitatile pamantesti,sau la limita perceptiei ratiunii umane,chiar daca am vedea,auzi,mirosi,trai o clipa a eternitatii,in termeni pamantesti,nu am gasi cuvintele necesare pentru o descriere a ceea ce mintea umana nu poate cuprinde si nici nu poate explora.Nici sfintii nu au putut face lucrul acesta ci doar au spus:"O,adancul bogatiei si al intelelepciunii Lui Dumnezeu!Cat sunt de necercetate judecatile Lui si CAT DE NEPATRUNSE CAILE LUI..."Ar fi o nebunie,dragul meu swan,sa incercam,noi ca fiinte create,sa deslusim stiinta creatorului,sigur acest lucru nu ne-ar face mai fericiti,ci dimpotriva...Fericirea sufletului incepe de la o inocenta simplitate a acestuia.

Arife
21-October-2010, 03:29 PM
Draga swan,iata ce scriam ,intr-o postare mai veche,din july 27,:Credem ca stim totul,dar nu stim nimic,de fapt stim un singur lucru...si acela este ca nu stim nimic,suntem detinatorii adevarului relativ ,schilodit de superficialitate cu care incercam sa atingem limita adevarului absolut,intangibil materiei efemere,dar revelat in eternitate....si raman in continuare la aceasi parere.

Arife
21-October-2010, 09:11 PM
http://www.youtube.com/watch?v=0zlPZzorFSI&feature=related

sammy11
21-October-2010, 10:51 PM
draga Datho, vorbeam de cerul astral care urmeaza iesirii din corp, similar spatiului material, fiindca cum stim: ,,precum in cer asa si pe pamant" ,acel cer cu stele este doar inceputul marii aventuri a sufletului in zborul lui spre Casa, iar drumul este foarte lung...ce urmeaza mai departe? ramane sa descoperim fiecare dintre noi cu ingaduinta si Ajutorul lui Dumnezeu, caci acest drum este numai minunare si reamintire a ceea ce am fost candva...
Dumnezeu sa te aiba in paza!

Dragul meu, ai dreptate in ceea ce sustii, ai evoluat suficient de bine, si frumos. . !

sammy11
21-October-2010, 11:03 PM
Draga White swan, eu ma refeream la faptul ca spiritul si psihicul nostru se intrepatrund, se determina si evolueaza simultan pana la un anumit punct. Insa, spiritul tine de legatura omului cu divinitatea, de moralitatea sa,etc., exista dinaintea nasterii noastre si continua sa existe si dupa moartea noastra (alfa si omega). Psihicul este legat de creier (suport material), dar nu poate exista fara spirit si material. Un preot mi-a explicat o data conceptul de Sf. Treime (pe care nu toti il inteleg) pornind tocmai de la relatia amintita mai sus. Nu sunt de acord cu afirmatia..."Adevarata cunoastere se afla in interior, doar asa te poti cunoaste pe tine si pe" ceilalti". Te cunosti doar raportandu-te la ceilalti din jur (cazul copiilor crescuti de lupi gasiti in padure - nu au putu evolua nici psihic nici spiritual, se comportau doar ca animalele), doar facand parte din societate (aspect dovedit stiintific). Nu poti evolua spiritual fara a evolua psihic, cum poti fi moral daca nu te integrezi in societate, daca nu iubesti si relationezi cu altii? cum poti dovedi acest aspect Domnului?. Ca atare, ai nevoie de cunoastere intrioara (divina, introspectie) dar si exterioara (sociala, fizica, materiala etc..) pentru a fi un spirit evoluat. Poate visul este o forma ideala, un fenomen psihic de natura subiectiva ce reflecta realitatea obiectiva si propriul EU.
"Este ca si cum ai vizita muzeul Luvru, ii dai roata, il masori in metri, lungime, latime si inaltime, fara a patrunde in interior. Atunci ce ai cunoscut cu adevarat? Doar niste dimensiuni ( sau in cazul de fata marimea undelor cerebrale) dar nu ai privit si cunoscut adevaratele minuni, picturi, sculpturi, operele de arta aflate in interior."
Eu consider ca exemplul dat de tine nu este concludent - da, undele cerebrale sunt niste dimensiuni, dar masoara chiar fenomenul in sine (folosite pentru ai imprima un caracter obiectiv cercetarilor stiintifice - tine cont, visul este un fenomen ideal, subiectiv).
Doamne ajuta!

Atentie. la afirmatiile pe care au toti obiceiul sa le spuna.. aici iti redau cuvintele tale:"Insa, spiritul tine de legatura omului cu divinitatea, de moralitatea sa,etc., exista dinaintea nasterii noastre si continua sa existe si dupa moartea noastra "" Iar eu spun.. inainte de a reveni pe pamant, unele spirite au evoluat enorm de mult si "tin minte" ceea cea au invatat acolo" insa din pacate altele nici nu apuca sa inteleaga unde sunt , si revin pe pamant cu deficiente mari, din dorinta de a-si arde karma mai repede. ! nimeni nu stie oare ce se intampla dupa ce plecam de pe pamant?

adi-gj
22-October-2010, 09:25 AM
Draga Sammy11, am tot intrebat pe tata , ce este dincolo? , cum arata ? ce se intimpla , si in avara de ceva vise .... nimic , nici macar o scrisoare acolo. zgircitul , ma gindesc ca sa incurcat cu alta ... tu ce zici ? A plecat dincolo prin 1996. Oare sa fi plecat prea departe ? ce crezi chiar ne-a parasit?

soricel
22-October-2010, 10:58 AM
Draga Sammy11, ma bucur mult sa ne reintalnim virtual. Eu nu cred in reincarnare dar nici nu exclud la modul absolutist posibilitatea ("...si revin pe pamant cu deficiente mari, din dorinta de a-si arde karma mai repede. ! nimeni nu stie oare ce se intampla dupa ce plecam de pe pamant?"). Cred cu tarie ca mantuirea o castigi aici, acum si ai vreme doar pana la sfarsitul vietii. Dupa... este "fericirea vesnica" dobandita anterior.
Cu multa dragoste,
Soricel

soricel
22-October-2010, 11:17 AM
Pana cand visatorii ne mai trimit vise, adaug inca ceva legat de acest fenomen psihic "visul". C.G.Jung considera ca visul reflecta unele aspecte ale vietii omului dar si posibilitatile acestuia. Dupa opinia sa, simbolurile din vis constituie o parte a subconstientului colectiv al celui care viseaza, fiind alcatuite din arhetipuri aparute pe parcursul evolutiei speciei noastre. Fondul arhetipal din inconstientul colectiv contine simboluri care au acelasi inteles la toate popoarele, ca porumbelul alb, mama, focul, mielul s.a. Subconstientul individual este legat de cel colectiv si poate prelua de la acesta orice informatie folosind simboluri sau arhetipuri comune tuturor. Sa mai spunem ca visele inteligibile si rationale sunt realizarea nedeghizata a unei dorinte, alfel spus, dorinta a carei realizare concreta o reprezinta visul respectiv, este o dorinta recunoscuta de catre constiinta, nesatisfacuta in viata cotidiana, dar intru totul demna de interes. Analiza viselor confuze si neinteligibile ne arata ceva analog: fundamentul acestor vise este, de asemenea, o dorinta dar pe care ideile latente ne-o releva intr-o reprezentare obscura - aceste vise se numesc realizari voalate ale dorintelor refulate.
Doamne ajuta!

white swan
22-October-2010, 11:34 AM
Dragul meu, ai dreptate in ceea ce sustii, ai evoluat suficient de bine, si frumos. . !
Draga Sammy11, multumesc. Dar totusi nu consider ca am evoluat suficient; pe calea spirituala nu te poti multumi la un moment dat cu ceea ce ai atins, intotdeauna trebuie sa mai faci un pas inainte...Farid Uddin Attar spunea despre valea cunoasterii:
,,...nu are nici inceput, nici sfarsit.Nimeni nu poate avea pareri sigure despre lungimea drumului ce trebuie parcurs pentru a traversa aceasta vale. Cu adevarat, nici un drum nu se aseamana cu acela; dar unul e calatorul obisnuit, altul e calatorul spiritual. Sufletul si corpul, prin perfectiune sau prin slabire, sunt totdeauna in urcus sau in coboras. Drumul spiritual nu se manifesta decat in limitele fortelor fiecaruia.
Cand soarele cunoasterii straluceste pe bolta acestei carari, ce nu poate fi descrisa asa cum se cuvine, fiecare e luminat dupa capacitatea sa si isi gaseste rangul care i e potrivit in cunoasterea Adevarului. Cand taina esentei fintelor i se va arata limpede, cuptorul incins al lumi va deveni o gradina cu flori. Adeptul va vedea migdala, desi e inconjurata de coaja.
Nu se va vedea pe sine insusi, nu-L va mai zari decat pe Prietenul lui; in tot ceea ce vede, Ii va vedea fata; in fiecare graunte va vedea totul; va contempla sub val milioane de secrete, la fel de stralucitoare ca soarele. Dar cati nu s-au pierdut in aceasta cautare, pentru unul singur care a izbutit sa descopere aceste taine?
Cand ai intr-adevar gustul acestor taine, in fiecare clipa simti un nou dor arzator de ale cunoaste. Esti altul din pricina dorintei de a intelege aceste taine si te-ai oferi de mii de ori drept jertfa, sa poti ajunge acolo. Si daca ai adormit si nu poti fi laudat pentru izbanda, de ce nu esti in doliu? Si daca nu ai contemplat frumusetea Prietenului tau, nu mai sta asezat, ridica-te si cauta aceasta taina. Daca nu stii sa o faci, fii plin de umilinta."

natco
22-October-2010, 03:26 PM
Dragii mei, cum eu nu am deseori vise ca ale voastre, nu prea am postat aici. De data asta o fac pentru ca am gasit pe net ceva interesant, pe mine m-a amuzat.
Iata, am gasit o relatare stiintifica, de o uimitoare exactitate, facuta intr-o perioada antica despre cele trei stari ale creierului.
Ea apartine lui Milinda Panha ( sec. II i.e.n.-sec. II e.n. ). Sa urmarim un fragment din dialogul regelui cu inteleptul Nagasena:
"- O, venerabile Nagasena, cand un om viseaza este el adormit sau treaz?a€¦
-Nici adormit , nici treaz, o mare rege. Dar cand somnul sau este usor si cand el nu este pe deplin constient, iata starea intermediara in care se produc visele. Cand un om este profund adormit, o, rege, gandirea sa intra in ea insasi. Atunci ea nu mai actioneaza si o gandire inactiva nu cunoaste nici fericire, nici nenorocire. Cel care nu stie nimic nu creaza visuri. Doar o gandire activa viseaza. De asemenea, o, rege, asa cum in umbra si in intunecimi cand nu exista deloc lumina, nici o raza nu cade pe oglinda, tot asa cand esti profund adormit, gandirea intra in ea insasi, nu mai functioneaza si deci nu cunoaste nici fericire, nici nenorocire. Priveste o, rege, corpul ca aceasta oglinda, somnul ca intunecimile si gandirea ca lumina!"

In neorufiziologie exista trei stari distincte de vigilenta: veghea, somnul adevarat ( somnul profund, clasic) si somnul paradoxal. Fiecare dintre stari isi are transmitatorul sau propriu si substratul sau neural specific. Iata, deci, de cata vreme omenirea studiaza aceste fenomene...

Neînregistratanna
23-October-2010, 10:37 PM
Buna tuturor , de cativa ani am un vis care mi se repeta , dar se si continua..visez ca mi caut casa si nu o gasesc, cand reusesc sa o gasesc, nu pot intra ,nu mi gasesc cheile. apoi vad casa e mare are 5sau 6 camere, balcon ,dar e goala fara mobile parca ar exista ,nu inteleg in vis de ce nu vad mobila.. casa mea e la etaj unu, dar inca se mai lucreaza la ultimul etaj , care e un fel de pod,si desi blocul respectiv e din caramida BCA , podul se face din barne din lemn unde vad un spatiu mare , pe moment gandesc k ar putea locui acolo 4 familii. Caut sa vad vacinii, stiu k exista ,dar nu i vad. Si inca ceva casa din vis e numai in vis casa mea nu e ceea care o am in realitate,
miltumesc,

sammy11
24-October-2010, 01:10 AM
Draga Sammy11, am tot intrebat pe tata , ce este dincolo? , cum arata ? ce se intimpla , si in avara de ceva vise .... nimic , nici macar o scrisoare acolo. zgircitul , ma gindesc ca sa incurcat cu alta ... tu ce zici ? A plecat dincolo prin 1996. Oare sa fi plecat prea departe ? ce crezi chiar ne-a parasit?
Draga Adi.. spiritul tatalui tau nu are ce sa iti comunice deoarece ai ajuns tu la o treapta de evolutie mai inalta! eu cand nu stiam nimic despre "cei de dincolo" . am primit mesaje care ma indemnau sa ma luminez.. ! ma faci sa si rad, cand spui ca s-a incurcat cu alta. . ei mai sti?? poate si-a regasit acolo o veche simpatie.. !

Giorgia
24-October-2010, 05:27 AM
Buna dimineata.
Cioc, cioc, bat si eu cu timiditate la poarta casutei voastre. Voi stiti atat de multe lucruri, ca ma intimidati. Acum vreau sa va cer ajutorul, sa-mi explicati voi ceva ce eu nu inteleg. Am pierdut-o pe mama acum doi ani. Eu imi iubesc parintii mai presus de mine si intre noi exista legaturi aproape ireale. O visez pe mama de fiecare data cand e pe cale sa se intample ceva, ma avertizeaza mereu, ma pregateste sau imi cere sa fac anumite lucruri. Pentru ca o iubesc atat de mult mi se pare normal sa o visez si sa comunic cu ea. De un timp nu am mai visat-o, insa zilele trecute a visat-o tatal meu. Tata i spunea "uite, am castigat trei milioane de lei, ce sa fac cu ei?". Mama i-a luat banii si, fara un cuvant, i-a intors spatele si a plecat, a disparut. Nu inteleg visul asta. Cu mine mama comunica altfel, visele mele sunt altfel. Il iubesc pe tata mai presus de mine, pentru ca nu-l mai am decat pe el. Voi, care va pricepeti la asta, credeti ca e un avertisment? Ce ar trebui sa inteleg eu?
Va multumesc foarte mult de ajutor.

dya
24-October-2010, 10:57 AM
Draga Adi.. spiritul tatalui tau nu are ce sa iti comunice deoarece ai ajuns tu la o treapta de evolutie mai inalta! eu cand nu stiam nimic despre "cei de dincolo" . am primit mesaje care ma indemnau sa ma luminez.. ! ma faci sa si rad, cand spui ca s-a incurcat cu alta. . ei mai sti?? poate si-a regasit acolo o veche simpatie.. !

mie tata,imi spunea in vis ca el este in alta tara ,ca e foarte bune-arata mult mai tanar si mi-a mai spus ca are alt nume...si ca imi va spune mai multe in decembrie 2012...!! ce parere ai Sammy?

adi-gj
24-October-2010, 01:54 PM
pentru georgia , draga mea , ma gindesc ca sint doua descifrari pentru acest vis al tataluim tau . prima ar fi cea ca banii din diferite motive nu ajung la el sau nu se pot ridica la timp si a doua ca mai bine sa-i foloseasca pentru pomenirea sotiei si cam asta ar fi calea lor decit spre alte scopuri. Nu este nevoie sa fie si cea mai pertinenta parere , ramine doar o simpla parere . Cu dragoste si pace Adi-gj.

sammy11
24-October-2010, 04:02 PM
mie tata,imi spunea in vis ca el este in alta tara ,ca e foarte bune-arata mult mai tanar si mi-a mai spus ca are alt nume...si ca imi va spune mai multe in decembrie 2012...!! ce parere ai Sammy?

Asa este.. ei de fapt sunt in alta' tara", de fapt alta dimensiune. faptul ca il vezi mai tanar, asa si este, acolo poti sa arati in felul care vrei, daca ai evoluat!! despre 2012. . o sa mai discutam.. sunt multe scenarii care nu cred ca ar fi bine sa fie dezbatute. ! in rest numai bine. ! ai grija ce iti mai transmite in vise. !

viorica
24-October-2010, 04:34 PM
Totusi pana in 2012 nu e mult si de ce inca nu e timpul pentru acele dezvaluiri ?Sunt chiar atat de dramatice sau ce ?

Giorgia
24-October-2010, 05:25 PM
pentru georgia , draga mea , ma gindesc ca sint doua descifrari pentru acest vis al tataluim tau . prima ar fi cea ca banii din diferite motive nu ajung la el sau nu se pot ridica la timp si a doua ca mai bine sa-i foloseasca pentru pomenirea sotiei si cam asta ar fi calea lor decit spre alte scopuri. Nu este nevoie sa fie si cea mai pertinenta parere , ramine doar o simpla parere . Cu dragoste si pace Adi-gj.

Multumesc Adi, mi-a trecut si mie prin minte asta. Mai ales ca atunci cand s-a intamplat tata era la tara iar eu in oras ii facusem o pomenire mamei. Da, sper sa fie asta, sper sa nu fie un altfel de avertisment. Multumesc Adi.

dya
25-October-2010, 09:12 AM
Totusi pana in 2012 nu e mult si de ce inca nu e timpul pentru acele dezvaluiri ?Sunt chiar atat de dramatice sau ce ?

pentru unele persoane ,aceste dezvaluiri pot fi dramatice..nu le pot intelege si probabil daca vor fi dezvaluite ar crea haos! Eu cred ca nu va fi ""sfarsitul""terrei si omenirii, va fi o schimbare in bine(ce-i drept aceasta schimbare poate sa nu fie pe placul multora)!asa simt!

viorica
25-October-2010, 10:01 AM
Am avut un vis in aceasta noapte care mi se pare ciudat pentru mine.Traiam in alt timp ,erau oameni asemanatori cu noi la chip ,dar se exprimau prin niste sunete ciudate.Casele lor nu semanau cu nimic de cele din zilele noastre .Eu lucram ca sa zic asa ca vanzatoare de paine undeva in aer liber intre niste stanci si le vindeam paine,care si aceasta era putin diferita .Imi era greu sa ma descurc ca nu intelegeam nici banii lor care erau din monezi si niste forme metalice ce semanau cu litere si nu stiam nici cum sa le dau rest nici ce fel de paine doreau.Am uitat sa mentionez ca in vis am vazut numai femei si fete ,nici un barbat sau baiat,iar imbracamintea lor erau acele rochii de epoca stranse in corset si largi jos .Majoritatea studiau mult caci aveau cate un teanc de carti in brate ,cand veneau sa cumpere paine.M-am trezit din acest vis cam nedumerita ,poate sa insemne ceva ?

sammy11
25-October-2010, 11:12 AM
Am avut un vis in aceasta noapte care mi se pare ciudat pentru mine.Traiam in alt timp ,erau oameni asemanatori cu noi la chip ,dar se exprimau prin niste sunete ciudate.Casele lor nu semanau cu nimic de cele din zilele noastre .Eu lucram ca sa zic asa ca vanzatoare de paine undeva in aer liber intre niste stanci si le vindeam paine,care si aceasta era putin diferita .Imi era greu sa ma descurc ca nu intelegeam nici banii lor care erau din monezi si niste forme metalice ce semanau cu litere si nu stiam nici cum sa le dau rest nici ce fel de paine doreau.Am uitat sa mentionez ca in vis am vazut numai femei si fete ,nici un barbat sau baiat,iar imbracamintea lor erau acele rochii de epoca stranse in corset si largi jos .Majoritatea studiau mult caci aveau cate un teanc de carti in brate ,cand veneau sa cumpere paine.M-am trezit din acest vis cam nedumerita ,poate sa insemne ceva ?
Draga mea, ai visat .. ! dar nu uita ca in primul rand ai calatorit in " lumea de dincolo" unde ti s-a dat prilejul sa vezi ce se intampla acolo. .. cel mai probabil , ai accesat o dimensiune doar a femeilor care , aici pe pamant au gresit, iar acum invata. .. si iar invata.. fetitele. erau si ele cu alte greseli din alte vieti, invatau caci trebuiau sa evolueze, pentru a fi " plasate" la un loc mai bun si ingaduitor.. cam aceasta ar reprezenta visul tau. ! Sunt sigura, ca te-ai gandit mult la cele scrise de mine.. la ce ne asteapta. si probabil ai fost trimisa in "calatorie ", pentru a vedea, ca dupa viata nu exista moarte... Viorica., draga mea, indiferent de ce se va intampla, sa nu uiti ca iubirea fata de semeni este mai presus de orice, sa ai iubire in inima ta.. mereu. . ! cu drag, Sammy11

Rose
25-October-2010, 11:29 AM
Visul de acum doua nopti m-a dus impreuna cu baiatul meu undeva intr-o pestera unde am intalnit mai multe |persoane|, imbracati sumar, pareau foarte inalte, locul parea luminat de un foc sau altceva pentru ca in restul pesterii sculptata in stanca era intuneric, dintre care unul avea in mana un cristal de stanca (cuart) alb, enorm, de peste 1 metru care lumina. Parea sa-l manuiasca foarte usor, chiar daca acesta parea de dimensiuni foarte mari. Ni-l arata si parcurgea cu privirea si mana pe toata lungimea lui spre varf insistand sa privim in interiorul sau, sa-i descoperim tainele. In jurul nostru s-au adunat mai multi si au devenit atenti la informatiile ce le primeam. Cineva imi spune ca este vorba despre 30, ceva ma trezeste si nu-mi amintesc daca este vorba despre 30 de ani, cand va avea baiatul 30 de ani, sau anul 30, sau peste 30 de ani ...
Cu iubire si recunostinta,
Rose

Rose
25-October-2010, 11:30 AM
Visul din noaptea asta ma duce din nou in aceasta pestera, de data asta sunt intampinata de alte |persoane| decat cele din visul trecut, la fel de sumar imbracati, par luminati (de parca sunt facuti din lumina alba), privirea imi e atrasa de inaltimea lor si de capul enorm, nu inteleg de ce au un singur ochi in dreptul fruntii de dimensiuni foarte mari (parca ar fi ciclopi), ma plimb printre ei si vad ca unii dintre ei au ochi dar foarte mici, iar pe fruntea lor inalta fiecare are cate un astfel de ochi in mijlocul fruntii. Par pasnici si fiecare isi vede de ale lui, e ca si cum as fi una de-a lor.
Cu iubire si recunostinta,
Rose

Achilina
25-October-2010, 12:49 PM
am visat ca era noapte,lume agitata si camioane incarcate cu lume,cineva spunea ca va fi razboi mare pe 20-21 (nustiu luna,anul n-a zis),iar eu am zis ca atunci ar trebui sa plecam si noi ,aceeasi voce mi-a zis ca "da,pamantul lucreaza pentru lucrul asta"iar eu am raspuns "ca daca pamantul lucreaza inseamna ca este o fiinta vie" si mi s-a raspuns ca este ca si noi.

viorica
25-October-2010, 03:44 PM
Multumesc draga sammy ,interpretarea m-a pus pe ganduri ,pentru ca in unele momente ma gandesc la lumea de dincolo ,la ce fac cei dragi plecati de langa mine.Sfatul tau e binevenit ,multumesc inca o data.

natco
25-October-2010, 05:55 PM
Mai demult, probabil pe la inceputul verii, cineva de aici a visat ca intr-o zi, la un post tv, vine o persoana de sex feminin cu un tort; acel/ acea "cineva" a mai spus ca in acel vis i s-a spus ca dupa ziua in care o femeie vine cu un tort la tv, o sa urmeze un cutremur (nu i s-a specificat o zi anume, ci doar ca e "dupa...").
Culmea culmilor, in timp ce lucrez la calculator si mai trag cu urechea la tv unde merge in nestire Happy Hour cu Marutza (mi-e lene sa ma ridic sa schimb canalul), chiar acum 10 minute, am auzit la protv cum Marutza o prezenta pe o duduie dulce din Basarabia a carei zi de nastere este azi, si ca vine cu tortul in studio, si ca e vorba de un tort superb. totul dupa publicitate...! (poate prindeti si voi secventa)
Sper sa nu ma insele pe mine memoria sau sa fie o senzatie de deja-vu... Isi mai aduce cineva aminte de acest vis postat pe aici sau am eu halucinatii?
Va intreb pt ca se poate intampla orice, inclusiv sa am eu probleme la cap...

viorica
25-October-2010, 06:32 PM
Natco,cand e ziua vreunei vedete este chemata la emisiunea lui Maruta si i se ofera tort si flori.

adi-gj
25-October-2010, 06:45 PM
Draga achilina , stim ca pamintul este o finta vie , ca si noi , dar oare citi constientizam acest lucru. Cit despre razboi , ce sa zic , zilnic fiecare avem razboiul nostru , cu cele mai grele lupte pentru existenta zilnica , ce devine de cele mai multe ori un adevarat calvar , dus cu greu cam de majoritatea dintre noi . Sper sa fie vorba doar de acest razboi , nu si de cel mare... cu liniste dragoste si pace .

adi-gj
25-October-2010, 06:51 PM
Rose , vine la noi cu un pachet de doua vise , in care a vizitat in astral pe cei dinaintea noastra , adica pe cei de linga noi in alt plan vibrational , cei care se lupta in si din lumina ca noi sa nu disparem , si-n lupta lor , ne influenteaza si pe noi in bine , sint stramosii nostrii din care prin metisari succesive sa facut aceasta rasa , a oamnenilor de azi , cu toate cistigurile si cu toate pierderile lor... Sa visezi frumos mai departe surioara si sa mai obtii sprijin pentru noi cei de azi , care se pare ca de cele mai multe ori ne razboim cu noi , neintelegind de fapt de ce sintem aici.
o seara buna cu dragoste si pace . ps. chiar credeai ca acele cristale ti-au venit fara sa-si spuna povestea?

vasi
26-October-2010, 08:22 AM
Visul de acum doua nopti m-a dus impreuna cu baiatul meu undeva intr-o pestera unde am intalnit mai multe |persoane|, imbracati sumar, pareau foarte inalte, locul parea luminat de un foc sau altceva pentru ca in restul pesterii sculptata in stanca era intuneric, dintre care unul avea in mana un cristal de stanca (cuart) alb, enorm, de peste 1 metru care lumina. Parea sa-l manuiasca foarte usor, chiar daca acesta parea de dimensiuni foarte mari. Ni-l arata si parcurgea cu privirea si mana pe toata lungimea lui spre varf insistand sa privim in interiorul sau, sa-i descoperim tainele. In jurul nostru s-au adunat mai multi si au devenit atenti la informatiile ce le primeam. Cineva imi spune ca este vorba despre 30, ceva ma trezeste si nu-mi amintesc daca este vorba despre 30 de ani, cand va avea baiatul 30 de ani, sau anul 30, sau peste 30 de ani ...
Cu iubire si recunostinta,
Rose

Draga Rose, iarasi "ne creiezi probleme". Nu atat in ceea ce priveste decriptarea lui, ci in detalierea lui.
Se pare ca este vorba de 30 ani, adica perioada in care omenirea va fi in "plin razboi" spiritual. Oricum nu vom fi lasati singuri, mai ales la sfarsitul lui.
Cu mare drag
vasi

Irda
26-October-2010, 10:57 AM
Dragii mei, dragi!Nu pot numi vis ceea ce am trait in dimineata aceasta pe la 3:00 a.m. pentru ca eram treaza de-a binelea, dupa ce patrulasem prin casa, bausem o cana de apa....inchis calorifere, etc

Ma bagasem inapoi in pat si nu puteam sa mai adorm. Cum stateam eu asa privind peretii, deodata.....cu ochii deschisi fiind am vazut imaginea unei cladiri din sticla si otel, gri, care avea la 3 nivele de varf o singura fereastra/rama maro deschis, fix pe mijlocul cladirii!
Am inchis ochii, i-am deschis, imaginea tot acolo era si o data cu ea o voce spune foarte clar, chiar de 2 ori : " In luna bumbacului!"

Nu cred ca am primit vreodata ceva mai criptic de atat:( dar totodata atat de clar manifestat!

N-am nici cea mai mica idee ce ar putea sa reprezinte!
Voi ce parere aveti?

VA multumesc!

Pace in Suflete si pe Pamant! Iubire Eterna in Inimi!

emy2001
26-October-2010, 03:23 PM
Eu stiu ca se recolteaza toamna dar pretul bumbacului este ultimul dintr-o serie intreaga de materii prime ale caror preturi au atins maxime istorice, alaturi de aur si argint.
Datorita vremii recolta a fost mult mai slaba anul asta si pretul a crescut enorm de mult in ultimul timp

Irda
26-October-2010, 05:00 PM
Iti multumesc, pentru raspuns, emy2001!

In momentul acela am avut sentimentul ca este vorba despre SUA in mesaj, nici de bine , nici de rau.....o senzatie neutra!
Ca un fapt divers....atat de ...putin incarcat emotional era!


Pace in Suflete si pe Pamant! Iubire Eterna in Inimi!

adi-gj
26-October-2010, 05:00 PM
Draga Irda , cred ca ai vazut casa de fapt piramida , a carui secret se va afla in LUNA BUMBACULUI . Asta inseamna ca fie sa activat un nou centru energetic in zona Egipt , cel pe care-l astepta de fapt Vasi , fie ca a venit timpul , sa se descifreze taina tainelor detinuta de o noua piramida ce sta sa fie descoperita . in orice caz se apropie de masajul de pe blog , cel cu etuiul ce-si schimba culoarea. cu dragoste si pace .

Irda
26-October-2010, 05:07 PM
Draga Adi, iti multumesc pentru idee-raspuns, dar cladirea vazuta de mine semana izbitor cu un zgarie-nori.....adica era o cladire foarte inalta, ca un bloc ca forma(dreptunghiulara), probabil si forma ei m-a dus cu gandul la SUA....nu stiu ce sa zic, dar clar nu era o piramida!

In mesaj nu vedeam baza cladirii....decat multe etaje (zeci), otel gri si sticla si varful cladirii/acoperisul.

La 3 nivele de sus inspre baza cladirii si chiar la mijlocul ei era aceasta rama/fereastra maron deschis care crea nota discordanta cu restul.....si apoi mesajul auditiv atat de clar enuntat de parca vorbeam cu cineva la telefon....spus chiar de 2 ori "In luna Bumbacului!"

E ciudata si formularea...ca lunile stim ca se numesc altfel :D !


Pace in Suflete si pe Pamant! Iubire Eterna in Inimi!

white swan
26-October-2010, 08:42 PM
O fereastra maron in mijlocul ei, in discordanta cu cladirea gri de sticla si otel... cum aratau Gemenii dupa impact???

sammy11
26-October-2010, 09:39 PM
De retinut ! bumbacul se cultiva in zonele in care nu prea ploua, stiu ca se recolteaza toamna inainte de sosirea ploilor

dya
27-October-2010, 09:32 AM
Irda,acea cladire visata de tine,ma duce cu gandul la cladirea Burj-al-arab din Dubai,poate gasesti o poza a ei pe internet si ne spui daca seamana!

Irda
27-October-2010, 07:54 PM
Multumesc pentru sugestie Dya, dar nu era vorba de Burj.....era un zgarie nori clasic-dreptunghiular!

Inca nu m-am lamurit despre ce e vorba......


Pace in Suflete si pe Pamant! Iubire Eterna in Inimi!

AuraArua
28-October-2010, 06:50 PM
Draga Irda,desi mesajul tau nu lamureste misterul cred ca se cuvine sa punctam niste realitati,ale tale:Ceea ce ai vazut tu a venit la o ora cand se primesc cu mare acuratete astfel de mesaje,cand campul informational este curat si poate fi reperat,receptionat cu usurinta de persoane abilitate[ca tine].Apoi,ceea ce ai vazut tu este,dupa parerea mea,o mica fereastra in viitor,unde acea cladire va avea un rol important,din varii motive.Si eu cred ca mesajul este cat se poate de clar ,cu trimitere directa la SUA;mai ales ca instinctiv ai simtit ca asta ar putea reprezenta imaginea respectiva;sufletul tau simte si stie cel mai bine,caci el a mai vazut asta odata..Acum doar ai facut o "reconstituire",sa spunem.Cred ca mesajul este important si trebuie luat ca atare,ca locatie si ca trimitere auditiva.Va fi ceva acolo,important,poate chiar pentru tine,nu numai colectiv,caci caile destinului sunt neantelese de noi.Cine stie ,unde cu gandul nu gandesti,te duc pasii in viata,sau spre o anumita intamplare.Asa ca,dupa parerea mea,chiar daca nu va avea conotatie colectiva,pentru tine sigur va insemna ceva.Doar timpul va lamuri acest mister,anuntat de glasul imperativ al ingerului tau,care a tinut sa te instiinteze ,grabnic.
Sa retinem,deci,acest mesaj,pentru care iti multumesc si eu.
Cu drag,Aura.

AuraArua
28-October-2010, 07:03 PM
sunt o persoana care intr-un an tin minte 3-4visuri ,in rest ori nu visez ori nu tin minte.Dar astazi am avut un vis. intr-o intersectie din orasul meu au inceput sa apara cateva animale din Gradina Zoologica si speriindu-ma am inceput sa strig ca au scapat animalele periculoase si sunt copii dar pana sa incep sa strig mai bine am inceput sa vad 2 elefanti mici albastri deosebiti urmati de multe animale ,am observat ca din celelalte parti apare CIRCUL linistita am inceput sa observ toata parada .in mijlocul intersectiei a aparut un mic elefant care cu trompa lui mica a inceput sa sufle in sus iesind un zgomot si o lumina ,din spate lui a aparut o fantana arteziana si cinci elefanti .cel din mijloc era f mare si cu trompa lui suflend in sus la inceput nu a reusit sa iasa mai nimic dar dupa o alta incercare o lumina puternica s-a lansat ca o cupola peste tot orasul si din aceea lumina au inceput sa curga banii.foarte curioasa am intrebat daca cei de la circ ne dau ei bani ca sa mergem acolo.am luat doar 2 pungi de bani si am plecat acasa.
poate nu inseamna nimic dar eu nu reusesc de dimineata sa mi-l scot din minte.

Draga Anahita,nu am citit din urma toare visele,insa acesta mi-a retinut atentia,prin frumusetea si importanta lui,in plan colectiv,dar si personal,pentru tine.Daca imi permiti,desi tarziu,o sa iti spun si eu parerea mea.
In planul colectiv,pentru omenire,va aparea cineva printre noi,un indrumator,care ne va purta pasii spre energiile pozitive,ne va tine de mana,la figurat ,si ne va invata din nou ABC-ul iubirii si al vietii decenta,verticale,spiritual vorbind.Ce ai vazut tu,dupa parerea mea,este evolutia spirituala a omenirii,care impulsionata de indemnurile "de lumina",va incepe sa se scuture de praful necunoasterii si al ne-simtirii.Vom simti din nou,vom descoperi din nou viata,curata si frumoasa,asa cum era ea programata,in matrice,si cum noi am uitat-o si am neglijat-o.Chiar si cel mai marunt om,cu vibratii joase se va trezi,se va ridica si va pasi in aceasta era a varsatorului,care vine cu trezire si cu revolutie mentala si sentimentala.Invatatii vor darui din lumina lor,spiritul de emulatie va fi reactivat cu fervoare,vor simti cu toii ,cei care vor mai fi,evident,un freamat entuziast,de daruire si iubire.Banii nu vor mai avea nici o valoare,se vor risipi in vazduh,caci centrul de greutate se va muta pe inima,pe suflet,pe spiritul,in continua crestere.
Asta cred ca ai vazut tu in visul tau...Ca o revelatie,un viitor luminos,frumos,demn de creatie si Creator.
Personal,dupa discutii,inutile,o mare revelatie,poate un secret,dar si dorinta ta de a te depasi,de a accede la un plan superior.
Cu drag,Aura.

adn
28-October-2010, 07:27 PM
Buna seara,apelez si eu la voi cu lamuriri asupra unui vis,pe care l-am avut de curand. Am visat mobila noua( dar asemanatoare mobilei de epoca,masiva),care se afla in camera fiului meu(camera care devenise mult mai spatioasa decat in realitate). In aceeasi camera ,se aflau mai multe persoane(femei si barbati). Misunam si eu printre ei si asteptam sa-mi spuna ce doresc de la mine. In gand imi spuneam ca sunt specialisti in antichitati.Camera era invaluita intr-o lumina alb-galbuie si ma simteam in siguranta.

anahita
28-October-2010, 07:35 PM
Draga Anahita,nu am citit din urma toare visele,insa acesta mi-a retinut atentia,prin frumusetea si importanta lui,in plan colectiv,dar si personal,pentru tine.Daca imi permiti,desi tarziu,o sa iti spun si eu parerea mea.
In planul colectiv,pentru omenire,va aparea cineva printre noi,un indrumator,care ne va purta pasii spre energiile pozitive,ne va tine de mana,la figurat ,si ne va invata din nou ABC-ul iubirii si al vietii decenta,verticale,spiritual vorbind.Ce ai vazut tu,dupa parerea mea,este evolutia spirituala a omenirii,care impulsionata de indemnurile "de lumina",va incepe sa se scuture de praful necunoasterii si al ne-simtirii.Vom simti din nou,vom descoperi din nou viata,curata si frumoasa,asa cum era ea programata,in matrice,si cum noi am uitat-o si am neglijat-o.Chiar si cel mai marunt om,cu vibratii joase se va trezi,se va ridica si va pasi in aceasta era a varsatorului,care vine cu trezire si cu revolutie mentala si sentimentala.Invatatii vor darui din lumina lor,spiritul de emulatie va fi reactivat cu fervoare,vor simti cu toii ,cei care vor mai fi,evident,un freamat entuziast,de daruire si iubire.Banii nu vor mai avea nici o valoare,se vor risipi in vazduh,caci centrul de greutate se va muta pe inima,pe suflet,pe spiritul,in continua crestere.
Asta cred ca ai vazut tu in visul tau...Ca o revelatie,un viitor luminos,frumos,demn de creatie si Creator.
Personal,dupa discutii,inutile,o mare revelatie,poate un secret,dar si dorinta ta de a te depasi,de a accede la un plan superior.
Cu drag,Aura.

Aura iti multumesc din suflet.

Rose
28-October-2010, 09:56 PM
Buna din nou dragii mei,

Visul din noaptea ce a trecut m-a dus in Afganistan unde am vazut multi oameni ce aveau pe fetele lor mult sange, pareau panicati si mergeau aiurea, fara tinta.
Apoi am ajuns in Vancover de unde am vazut cum porneste o unda seismica, nu era in valuri, ci am vazut cum se despica pamantul si aceasta trece indepartandu-se de unde privesc.

Cu iubire si recunostinta,

Rose

AuraArua
28-October-2010, 10:14 PM
Draga Adn,in viata fiului tau va aparea o situatie noua,care va comporta o atentie sporita din partea ta.Nu in sensul de atentionare,cat in sensul ca fiul tau va trece prin transformari intelectuale,morale,foarte mari.Se pare ca va "purcede" la o reconfigurare,totala.Nu stiu cat este de mare,asta va trebui sa apreciezi tu,insa se pare ca va avea un cuvant greu de spus in lume,in fata altora,impunandu-se printr-o atitudine verticala,inteleapta,castigand respect si admiatie din partea oamenilor.Intr-un fel,parca te-ai indeparta de el,caci vei trece putin pe planul doi.Solicitarea lui va fi la maxim,in mijlocul multimii,iar tu,mandra,privesti catre el,de departe.
In alt strat,mai accesibil,se pare ca aveti un plan,un gand ,care ai vrea sa se realizeze.Trebuie insa mult tact dar si intelepciune,ca sa il vedeti realizat.Pentru asta va trebui sa schimbati putin modul de abordare dar si mentalitatea,atat a ta,cat si a baiatuli tau.
Ca o concluzie,parerea mea este ca in fata unei situatii inedite,insa dorite,conditia de baza este ca el sa isi schimbe putin modul de a gandi,pentru a reusi.Poate fi chiar si o participare la un curs,scoala,...ceva unde el va invata si va avea o noua atitudine de abordat.De retinut mai este si faptul ca noua atitudine va fi calauzitoare in viata,prezentand adevarata garantie a caracterului sau.Si,inca ceva:cei de sus vegheaza langa voi.
Cu drag,Aura.

crysstyna
29-October-2010, 01:39 AM
Buna,
Am mare nevoie de ajutorul vostru. am avut 2 vise cam ciudatele din care m-am trezit cu inima facuta "ghem". Primul a fost acum 2 seri: eram eu cu tatal meu in casa si parca, tin minte ca ma pusese sa strang toate lucrurile importante din casa pentru ca vrea sa-i dea foc. teleghidata, am inceput sa strang lucruri, fara sa intreb absolut nimic.A incercat sa dea foc la niste perne intr-o camera dar s-au stins imediat, moment in care a inceput sa toarne benzina. planul casei s-a transformat in casa de la tara, si cat timp eram inauntru s-a aprins valvataia cu un vajait puternic. eu am reusit sa ies si am inceput sa strig dupa tatal meu sa plece de acolo.Mentionez ca tatal meu apare foarte rar in visele mele si ca m-am trezit cu 1min inainte de alarma ceasului.
Al doilea vis, de azi noapte: Stiam ca trebuia sa mor (am mai visat asta de cateva ori). absolut toata lumea era impacata cu gandul mai putin eu.intr-un fel eu alesesem asta constient. stiam ca trebuia sa mor pentru stat (asta intelesesem eu) si nu puteam sa dau inapoi, decat daca imi spunea cineva. tot visul m-am framantat si am plans la neputinta mea, in timp ce lumea imi cumpara cele necesare pentru inmormantare. nu am reusit sa induplec pe nimeni, si in final tin minte ca eram langa cosciug si mi se facea o injectie.m-am trezit imediat (probabil din cauza sperieturii).
Astept cu interes parerile voastre si sper ca nu am fost prea plictisitoare.
Multumesc,
Cristina

soricel
29-October-2010, 07:36 AM
Draga Aura, ti-am simtit din plin lipsa, bine ai revenit!
Doamne ajuta!

vasi
29-October-2010, 08:03 AM
Buna din nou dragii mei,

Visul din noaptea ce a trecut m-a dus in Afganistan unde am vazut multi oameni ce aveau pe fetele lor mult sange, pareau panicati si mergeau aiurea, fara tinta.
Apoi am ajuns in Vancover de unde am vazut cum porneste o unda seismica, nu era in valuri, ci am vazut cum se despica pamantul si aceasta trece indepartandu-se de unde privesc.

Cu iubire si recunostinta,

Rose

Draga Rose, foarte interesant ce ai postat in a doua parte a visului. Ce ai vazut va fi insotit si de un alt fenomen-New Yorc este posibil sa fie inundat si nu numai. Daca se va intampla, drapelul lor va fi coborat in berna.
Se pare ca imediat dupa acest eveniment ar trebui sa ne asteptam si noi la cutremur. Din cate am anteles inainte de aceasta ar trebui sa izbucneasca unul/niste vulcani . Daca si asta se va intampla se vor implini doua repere importante , inaintea unor evenimente negative.
Sper din suflet ca sa nu se intample nimic rau.
Domnul sa ne aibe in paza Sa.
Cu drag
vasi

AuraArua
29-October-2010, 11:49 AM
Draga Soricel,mltumesc mult pentru cuvintele tale atat de calde...! Si eu v-am simtit lipsa,tare mult.Chiar daca nu am fost aici,gandul meu a fost langa voi.Si,ceva pretios pentru mine,am avut un bagaj pretios de iubire,de la voi,care mi-a tinut ,mi-a ajuns,pana v-am reantalnit.E mare lucru sa ai prieteni,sa stii ca ai la cine sa tii si cine sa te petreaca cu gandul si sentimentul bun.

Draga Rose,visul tau l-a explicat "ca la carte" dragul de Vasi...Gratie lui si gratie celor ce ne ajuta sa avem o harta actuala ,din astral,a evenimentelor[ma gandesc si la Gepaco-oare unde o fi el?],suntem pregatiti,avertizati si putem sa ne explicam mai bine multe lucruri,asa-zise tainice...
As mai adauga doar ca ceea ce ai vazut tu este un moment de dupa tragedie,cand ei sunt deja debusolati,tristi,inlacrimati,asa cum i-ai si vazut.
Pentru tine personal primesti o veste,afli ceva ce se petrece in culise,vei simti efectul,chiar daca acea cauza generatoare o afli mai tarziu.
Asteptam si alte pareri,de la dragii nostri Gepaco,Adi,si ceilalti,care pot da o mana de ajutor.
Cu mare drag,Aura.

AuraArua
29-October-2010, 12:10 PM
Draga Crisstyna,nu mai fi ingrijorata atat de rau! Stiu ca visul tau te sperie,dar ia-l ca pe o atentionare,din partea tatalui tau,care vrea sa fie langa tine intr-un moment mai aparte...Cand visezi foc,eu stiu ca ti-e cald,in somn.Aici,pe langa asta,poate fi vorba despre o purificare,a ta,a familiei tale.Trebuie facut ceva,pentru a usura karma familiei,a ta.Fie prin rugaciuni,poate chiar post,fie macar prin curatatrea sufletului.Incearca si te scutura de toate scamele care te trag in jos.Ele sunt,ca niste paraziti,la toata lumea,deci si la tine.Chiar si gandurile de ingrijorare,de teama se pot transforma in astfel de mici si nesuferiti paraziti.Crucea facuta seara si dimineata[nu uita-si dimineata] reprezinta cea mai pura si puternica protectie,dupa parerea mea...Nu pregeta sa te rogi,sa te protejezi,caci poate ca aceasta karma vine de la parinti,iar tu resimti efectele ei...Ti s-a spus clar,prin simboluri,ca e timpul sa treci la o curatenie interioara mai serioasa.Este clar:cuiva,acolo sus,ii pasa de tine si te vrea demna si curata,atat aici cat si il celalalt plan,unde vom pleca noi toti.

Al doilea vis al tau,cred eu este prelungirea celuilalt,oarecum.Se prea poate ca supararea ta sa iti induca o stare si de deznadejde,de abandon.Faptul ca voiai sa mori arata asta...Iar faptul ca ceilalti nu se opuneau este pentru ca voi toti,candva,ati facut un plan,in astral,pe care acum il stiti cu totii;iar visul a fost o interactiune,un scurtcircuit,prin care ai accesat acea memorie,astrala...De aceea nu se opunea nimeni,nu ca nu te-ar fi regretat cineva.Sigur ca tie iti parea rau: chiar daca ne tot inducem ideea si certitudinea ca ne intoarcem acasa,tot ne atasam de lumea de aici si ne pare rau sa o parasim....
Insa visul tau este doar o constientizare si o repetitie,intamplatoare,aparent,a evenimentelor tare indepartate pentru tine,acum.Un scurtcircuit,ti-a aratat ca viata pe pamant este efemera,nu trebuie supraestimata,iar cand este momentul trebuie sa o lasam in urma,firesc,asa cum o si faceai,dealtfel.
Pentru planul material,iti spun ca eu cred ca urmeaza o vreme mai rea,frig;iar pentru persoana ta,un eveniment important,pe care tu cred ca il stii deja,se va petrece in curand.Se pare ca acum incepe pregatirea psihologica a ta;dar,sa nu uiti,prin mesajul visului ti se arata ca celor de dincolo le pasa de tine si sunt alaturi in fiecare moment,sufleteste;ei reusesc sa ajunga la inima ta si iti induc mesaje de imbarbatare si de curaj,chiar daca in felul lor.Poate ca si alte vise,care vor urma,ne vor da mai multe amanunte,ajutatoare.
Curaj,draga mea,nu esti singura,ii ai pe ei,ne ai pe noi,si ,in primul rand,ai sufletul tau plin de iubire,care te ajuta oricand.
Cu drag,Aura.

dautzel
29-October-2010, 12:26 PM
Am ajuns si eu, in sfarsit, sa amun vis pe care sa il tin minte.
Zilele trecute am avut niste framantari legate de fetita mea, discutii si noaptea am visat-o pe bunica mea decedata, care a venit la mine, am avut parca o discutie, ma sfatuia, si mi-a spus sa ma duc sa ma culc langa sotul si fetita mea. Apoi ea s-a culcat pe canapea, era slabita tare, ca atunci cand murise,dar mi-a zambit,s-a intins si s-a culcat cu fata la perete. Cand sa merg in dormitor, fata era descoperita si plina de musculite multe, de gazulite, mai ales la picioare si la cap.
Am tras-o in jos de picioare, am inceput sa o curat,iar apoi am inceput sa omor,la repezeala, gazele de pe cearsaf, de sus.
Sotul parca dormea in continuare.
Ideea e ca ma gandesc sa o mut pe fetita la alta scoala, nu ne punem amandoi de acord si vreau sa spun ca seara m-am rugat si am spus ca daca bunica mea,de care eram foarte apropiata, sa-mi trimita un semn in vis.
Multumesc mult.

Nae
29-October-2010, 02:15 PM
Laudat fie Isus!
Ideea e ca ma gandesc sa o mut pe fetita la alta scoala, nu ne punem amandoi de acord si vreau sa spun ca seara m-am rugat si am spus ca daca bunica mea,de care eram foarte apropiata, sa-mi trimita un semn in vis.
Multumesc mult.Rugaciunea ti-a fost ascultata si bunica ti-a transmis sa faci cum spune sotul; eu mai inteleg(fiindca dormiti separat?) ca iti transmite si sa nu faci tu nota discordanta in familie si sa te apropii tu de sotul tau(care e linistit, echilibrat).

dautzel
29-October-2010, 03:23 PM
Multumesc mult, Nae. Deci buni m-a ascultat. Ea citea foarte bine in cafea, iar ultima cana, inainte cu cateva luni inainte de a muri, a aruncat-o in chiuveta, si-a facut cruce, a spalat cana si mi-a spus,printre altele, ca va fi mai rau ca inainte de 89. Asta se intampla acum 8 ani. Chiar nu intelegeam ce semnificatie a avut visul. Dar gazele si mustele ce pot semnifica, stiu ca imi era frica sa nu imi manance din fetita.

Nae
29-October-2010, 04:36 PM
Laudat fie Isus!
Multumesc mult, Nae. Deci buni m-a ascultat. Ea citea foarte bine in cafea, iar ultima cana, inainte cu cateva luni inainte de a muri, a aruncat-o in chiuveta, si-a facut cruce, a spalat cana si mi-a spus,printre altele, ca va fi mai rau ca inainte de 89. Asta se intampla acum 8 ani. Chiar nu intelegeam ce semnificatie a avut visul. Dar gazele si mustele ce pot semnifica, stiu ca imi era frica sa nu imi manance din fetita.Gazele si mustele seminifica nelinistile si framantarile care o macina pe fetita, iar acestea(cu scuze spun) se vor agrava daca nu simte numai iubire intre parinti.

AuraArua
29-October-2010, 05:47 PM
Draga Dautzel,iti spun si eu parerea mea,despre vis.Deja stim cu totii ca cineva drag,care a decedat,poate veni in vis sa te atentioneze si sa fie alaturi de noi,la greu.Bunica ta a venit cand aveai nevoie de ea si ti-a dat si solutia problemei tale,care este intr-adevar de mare importanta...Faptul ca te-a trimis in dormitor asta simbolizeaza familia ta,esenta problemei tale,a voastre.Fiecare este cu soarta lui,cu familia lui;bunica ta a ales chiar si in vis sa mearga pe drumul ei si sa iti arate asta,prin faptul ca a ramas separata de tine,de voi...Ceea ce s-a intamplat in dormitor este foarte sugestiv: sotul nu este foarte atent si racordat la problema reala a fetei,iar ea este amenintata de mizeria umana,dar si de caracter,a altora.Bunica ti-a aratat acest tablou,perfect sugestiv,pentru ca tu sa vezi ca solutia este la tine,fiind singura care acum poti cantari bine si obiectiv ceea ce este de facut.Nu stiu ce vei alege tu,insa decizia trebuie sa fie a ta,caci este cea mai buna.Asta,cred eu,ca voia sa iti spuna bunica,ce a avut voie sa vina la tine;ea,in vis,ti-a si aratat ca are un alt drum,o alta viata,si ca totul depinde doar de tine;tu esti factorul de echilibru acolo,strict pe problema asta,iar fetitei ii va fi bine asa cum tu vei hotari.Dupa parerea mea,asa cum in vis ai fost vigilenta si ai inlaturat parazitii,,asa va trebui sa faci si in realitate,caci ei,parazitii ,reprezinta ,cum am spus,mizeria si pericolul real....Fetita se afla la asternut,ceea ce inseamna drum.Poate ca e bine de luat in calcul si asta...Cert este ca orice ai hotari,caci noi nu iti putem spune ce sa faci,bunica ti-e aratat ca tu trebuie sa decizi si sa scoti fetita din acest ,sa-i zicem,pericol.
Intelepciunea bunicii si flerul tau,te vor conduce,sigur,la decizia corecta.
Cu drag,Aura.

dautzel
29-October-2010, 06:12 PM
Nae, ne iubim foarte mult si suntem foarte uniti, numai ca...atunci cand vorbea buni, imi spunea si de ce se va intampla peste ani de zile.
AuraArua, m-a emotionat mult raspunsul tau. Intr-adevar asa era bunica, si cand erau dispute intre ai mei, ea ramanea neutra.

Va multumesc amandurora.

dautzel
29-October-2010, 06:59 PM
Ca sa dezvolt un pic, pentru ca,Aura, ai surprins bine cam ce mi se intampla. Si NAe. Eu ma agit mult, sunt tot mai inversunata in ceea ce mi-am propus si ma lovesc de rezistenta sotului. Fetita e in ciclul primar,in clasa a si, mereu, invatatoare se plange ca nu e atenta, ca e artista, distrata,ca o duce mintea si ii e ciuda ca nu ia F.B., pentru ca nu se concentreaza...Si mi-am dat seama ca ea de mica a avut reale inclinatii spre arta,desen, balet si limbi straine. Si ca intr-adevar, e artista si se concentreaza foarte bine, dar la ce are inclinatii. Si mi-am dat seama ca daca e inzestrata cu acest har (face portrete, se concentreaza ore in sir,cu atentie, la un desen, viseaza sa picteze icoane, cand va creste, imi spune ca ea traieste cand picteaza, ca nu poate trai fara ea, ca face parte din ea, ca o simte, ) ar fi pacat sa nu i-l cultiv. Daca Dumnezeu a inzestrat-o cu aceste calitati, poate nu e degeaba. Si de aici conflictul in ce o priveste, din familie. Eu, vazind ca e stresata la teme, ca oboseste de la pagini intregi scrise zilnic la matematica, ca e tot mai trista si abatuta, ca se plange de invatatoare ca tipa foarte mult,ca o face sa tresara uneori in banca,nu mai spun de unele metode punitive, mi-am dat seama ca nu imi pot sili copilul sa faca ceva spre care nu are inclinatii. Personal, stiu ce mi s-a intamplat in gimnaziu, cand m-am imbolnavit cred, de toate bolile la stomac, din cauza ca eram la o clasa de olimpici la mate-fizica, iar eu mergeam la olimpiade la romana, dar nu eram bagata in seama. Nu mai spun de complexele dezvoltate. Sotul, in schimb, e mandru ca fata lui e la o scoala buna, la o invatatoare severa, cu renume, si se gandeste doar la faptul ca nu ar avea nici un viitor daca o orientez de mica spre un profil artistic.S, oricat as incerca sa-l conving sa o las sa faca ceea ce stie mai bine si ce ii place, ma lovesc de un zid. Cam asta e. Il inteleg si pe el, ca va fi tot mai greu. Fiecare gandim pentru binele ei, el, rational, eu mai mult cu sufletul.

crysstyna
29-October-2010, 08:21 PM
Multumesc mult pentru incurajari draga Aura. Adevarul e ca si eu simt ca ceva se va schimba, dar prea se lasa asteptata.Am avut un an greu inca de la inceput, nu imi place sa ma plang dar parca "prea am primit palme pe toate planurile".Nu sunt revoltata, imi accept soarta, doar incerc sa inteleg.Sa stii ca mereu imi fac semnul crucii inainte de culcare si-i cer Domnului sa imi ierte greselile.De mica sunt trecuta prin obstacole mari, ceea ce m-a apropiat mult de Dumnezeu.
E adevarat, tin mult la viata aceasta si incerc sa fiu o persoana placuta (uneori fac multe compromisuri). Stiu ca am multe lectii de invatat, insa as fi vrut sa fie mai usor.
Multumesc inca o data pentru interpretare si toate cele bune. Esti minunata Aura!
Cristina

adi-gj
29-October-2010, 08:59 PM
Draga dautzel, ce pot sa completez eu la tot acest tablou descris aici. Incearca , impreuna si deacord cu sotul , ca si dupa posibilitatile voastre materiale , sa incercati , chiar cu ajutor din afara , dac altfel nu este posibil , sa dati fetita la o scoala Waldorf, nu mentionezi localitatea , de aceea am spus ca poate si cu ajutor din afara .sfatuitri-va daca o asemenea posibilitate nu este benefica pentru fetita voastra , de ce spun asta , area reale inclinatii spre pictura , arta a portretului , acest lucru nu este de colea , deci cred ca scoal Waldorf , tinind cont de abilitatile fetitei ar putea insemna o punte reala intre ea talentul ei si societatea de azi . Nu stiu in ce masura sfatul meu poate fi si urmat ... Ia-o ca pe o posibilitate. Nu vreau si nu cred ca este nevoie se se creeze alte discutii intre voi . Asa ca te rog sa faci asa cum crezi de cuvinta , si aceste rinduri sa le iei ca pe un afat , - dar cum sfaturile de cele mai multe ori nu pot fi urmate.....- este o posibilitate . va doresc lumina si dragoste si multa pace . Adi-gj.

adi-gj
29-October-2010, 09:16 PM
Dati-mi si mie voie , sa va prezint , un vis de azi noapte , care se pare ca-mi da de furca . Eram impreuna cu sotia si copilul nostru cel mic , intr-o calatorie , cu un tren , pot spune de placere - trenul - , care mergea foarte incet printre niste gradini asa de frumoase incit privindu-le iti doreai cel putin sa stai un timp in ele daca sa le fi stapin , nu poti , ele fiind ale altora , cind a in trat in compartiment o cetateanca , o femeie cu gura mare , care deranja prin faptul ca vorbea tare , cu toti si cu nimeni si care tragea de bagajele oamenilor , doar sa le rastoarne si sa rida apoi de pozna facuta de ea, nimeni neindraznind sa-i spuna ceva . se apropia de locul unde stam si cind a vrut satraga de bagajele noastre si sa le rastoarne a sarit ca arsa si rizind a spus ca acolo nu are voie sa puna mina , fiindca sint lucrui mult prea pretioase si multi s-ar bate pe ele sa le aiba ... am intrebat la ce se refera si mi-a spus ca la tot ce este in acel bagaj . si la lucrurile mele si la lucruruile sotiei si la ale copilului . si mi-a spus ca dupa ce se desparte de noi , ale lui - lucrurile - v-or fii si mai de pret decit ale noastre la un loc si ridea asa tare incit ceilalti au crezut-o nebuna , si ne intrebau ce avem acolo . le -am replicat ca doar lemjeria si hainele normale si nimic mai mult ... ceilalti priveau cu suspiciune si la un moment dat a trebuit sa ne mutam din compartiment , simteam ura celor din jur asa de acut incit incepea sa ne doara capul pe toti trei . m-am trezit cu gindul la gradina aceea asa de frumoasa si la gura mare a celei din tren . dar sotia mi-a spus cind sa trezit ca o doare rau capul . cam ciudat dupa un somn totusi de noapte , care se presupune a fi odihnitor. cu dragoste si pace ..

adi-gj
29-October-2010, 09:18 PM
draga crisstina , te rog sa citesti ultima povestire de al ,, povestiri ,, daca nu ai facut-o deja , cea scrisa de mine . si sper sa nu depui armele asa de repede . cu stima si dragoste si multa pace Adi-gj.

pic
29-October-2010, 09:38 PM
Buna din nou dragii mei,

Visul din noaptea ce a trecut m-a dus in Afganistan unde am vazut multi oameni ce aveau pe fetele lor mult sange, pareau panicati si mergeau aiurea, fara tinta.
Apoi am ajuns in Vancover de unde am vazut cum porneste o unda seismica, nu era in valuri, ci am vazut cum se despica pamantul si aceasta trece indepartandu-se de unde privesc.

Cu iubire si recunostinta,

Rose

Draga Rose, ai niste repere in timp ? cum era vremea afara ? sau altceva ....
Iti multumim.

Giorgia
30-October-2010, 05:00 AM
Aura, Rose, Adi, Pic, Soricel si voi toti ceilalti care va strangeti aici si ne oferiti cu atata daruire, generozitate si intelepciune ganduri bune, sfaturi si cai drepte de urmat, eu vreau sa va multumesc. Va admir foarte mult si va citesc mereu, dar scriu rar pentru ca Dumnezeu nu m-a daruit cu talentele voastre.
Va multumesc foarte mult pentru ceea ce faceti.

PS. AuraArua, cum poti tu sa te miri ca ne-ai lipsit? Tu esti atat de iubita! Sa nu uiti asta niciodata.

AuraArua
30-October-2010, 11:47 AM
Draga Dautzel,multumim pentru completari.Cu ajutorul lor un tablou s-a intregit ,iar cei de aici au putut sa dea sfaturi pertinente care sper din toata inima ca te ajute putin.Nu e de neglijat sfatul lui Adi,el orientand fetita ta intr-o directie optima evolutiei ei ulterioare.Sigur ca voi veti face cum simtiti mai bine,pentru ea;este sufletul vostru si stiu ca veti avea grija ca viata ei sa se desfasoare in siguranta si liniste.Ingerii din cer si de aici deja vegheaza asupra ei,bunica ta este in preajma...Ce frumos tablou de ocrotire! Mult curaj si succes,draga mea!

Georgia,draga mea,multumesc mult pentru aprecieri! Cuvintele tale au mers la inima si imi dau un placut sentiment ca sunt in marea familie,a voastra,a forumului,a viselor,a vietii noastre.Cu drag si recunostinta,Aura.

AuraArua
30-October-2010, 12:07 PM
Draga Adi,visul tau ma face sa inteleg un lucru important pentru tine:tu ai venit in aceasta viata la cerere,pentru a trai si a ajuta cat mai multa lume,pentru a fi langa cei dragi tie acum,care ti-au fost alaturi de-a lungul vietilor trecute dar si in astral...Sigur,calatoria cu trenul este de placere,caci tu esti aici "de placere",din dorinta exprimata in astral de a duce o misiune draga la capat.In bagajele voastre voi aveati toata zestrea astrala dar si ancestrala,daca imi este permis;le purtati cu voi ca pe un odor,caci asa se intampla mereu:traim viata,dar vorba lui Oreste,nu vedem ca viata ne traieste pe noi[parafraza la Anatol Basarab],fara sa mai bagam de seama ce dar pretios avem noi....Sigur,in subconstient tu stii foarte bine de ce esti si de ce ai venit,iar cei dragi tie sunt si ei transformati in "aur" ,langa tine;asa ca toti aveti un dar pretios,zestrea astrala,pozitiva,pe care o purtati pana cand veti parasi aceste gradini...Ele sigur ca nu sunt ale voastre,ale noastre...Dar,chiar si asa,ca vizitatori ,cati dintre noi apreciaza asta,cati dintre noi constientizeaza ca ele exista,ca trebuie privite si intelese? Femeia aceea,gura lumii,invidia si rautatea lumii,un atac energetic personificat splendid,era deja neputincioasa,caci a recunoscut imediat ca protectia si importanta ta in rang astral este mare...Asa ca,a fugit mancand "sinele" de tren....Puterea si apararea voastra sunt mult mai puternice,iar aici,in visul tau este o lectie superba despre iubire,aparare si o lectie asumata si frumos dusa la capat.Asa se intampla mereu...Suntem puternici cateodata,alteori ne scufundam in dileme si neancredere...dar pana la urma ,sprijinindu-ne unul de celalalt ajungem la capat.Adi,nici o clipa sa nu te indoiesti ca ai o misiune nobila,ca prin puterea ta poti feri si apara pe cei dragi.Ti s-a spus clar in acest vis;poate ca vine confirmarea intr-un moment cand bagajul e mai greu,mai voluminos si dificil de purtat...Dar,uite si tu ce frumoasa incurajare astrala ai primit.Mai pe romaneste,in termeni accesibili,draga Adi,tu stii foarte bine sa te lupti si sa inlaturi orice pericol ar putea plana deasupra familiei tale...
Pentru tine personal,as spune ca vei primi o veste in curand;poate ca o zona din viata ta ramane neamplinita momentan,insa nimeni nu va putea sa iti ia speranta si increderea ca vei reusi ceea ce iti vei propune tu.Ceea ce vei dori se va implini,dincolo de vrerea lumii,caci nimeni nu va putea sa va faca rau..Asa ca,sfatul meu,pe marginea visului tau este sa ai incredere ca vei reusi sa ai acel lucru la care speri tu,in pofida tuturor oprelistilor...
Rabdarea si intelepciunea vor fi incununate de succes,in curand.
Cu drag,Aura.

natco
30-October-2010, 12:20 PM
Abia asteptam sa citesc interpretarea Aurei pentru visul lui Adi-gj! si a facut-o nemaipomenit (ca de obicei, de altfel)!

Draga Adi, as mai adauga doar ca impresia mea e ca "nebuna" aceea din vis nu era chiar nebuna, ea doar parea asa pentru a devia atentia altora, ea trebuia sa-ti aduca tie acel mesaj foarte important referitor la fiul vostru. cred ca a fost si o avertizare, sa va paziti de rautatea celor din jur (de altfel si Aura a subliniat acest lucru).

selena
30-October-2010, 01:29 PM
Buna, din nou, tuturor. Va povesteam prin luna ianuarie visul meu in care eram atentionata ca va avea loc un cutremur in octombrie. Se apropia finalul acestei luni si ma gandeam cat ne putem insela dand importanta viselor, mai ales in perioade in care stresul poate fi cauza principala. Ba chiar ma simteam usurata ca nu s-a intamplat ceva regretabil. Dar sa caut o alta interpretare nu m-am gandit (mai ales ca se referea la un eveniment colectiv). Este posibil sa fii atentionat in acest fel (printr-o atentionare atat de dura ce vizeaza colectivitatea) de un eveniment ce tine de destin, de universul personal, radacini...poate Karma...un eveniment ce scimba sensul vietii, un alt inceput? Marti, 26 octombrie, a plecat dintre noi bunica mea, care m-a crescut si pe care am ingrijit-o in ultimii sapte ani. Cu toate ca au fost ani grei, in care am crezut ca am vazut totul despre suferinta umana, aceasta luna a fost cu adevarat cutremuratoare. Durere si multe, multe intrebari...si raspunsuri ce nasc alte intrebari...Pentru mine cutremurul a avut loc, probabil ca a inceput cu mult timp in urma, dar acum a sosit timpul evaluarii. Imi cer scuze pentru nota trista...viata e ceea ce traim.

adi-gj
30-October-2010, 01:44 PM
Draga Selena imi aduc aminte de acest vis al tau , si daca ma uit inspate sigur am spus ca exista doua conotatii, una legata de lumea in care traim si a fost un cutremer dar nu la noi , urmarile lui de o saptamina se vad si posturile tv, inca mai numara mortii din acele zone, si asa cum spuneam , este si conotatia personala , aceea ce te-a lovit puternic prin prezenta ei directa si care sper ca te-a intarit in sufletul tau , gindind de acum inainte ca ai un alt protector mare in ceruri , pe bunica ta plecata dintre voi . Acum este inca in perioada de acomodare cu starea de lumina , dar vei vedea ca cu trecerea timpului , vei primii mesaje si indrumari bune dela dinsa . Nu o uita , si intelge-o , la ceas de cumpana cerei o indrumare si sint sigur ca o vei primii , depinzind doar de tine daca stii sa -i dai descifrarea corecta . Ai dreptate doar Karma omului nu se schimba , ci doar se indulceste putin , dar intimplarile vietii ramin aceleasi , chiar daca au o tenta moale ...si pentru acest mic fapt , trebuie sa ne straduim sa fim la inaltimea stropului de lumina primit la nastere ... cu dragoste si pace .

selena
30-October-2010, 02:08 PM
Multumesc, draga Adi, pentru incurajare, as fi fericita sa stiu ca e bine si ca nu e departe. As avea multe intrebari sa-i pun. O fi adevarat ca, daca ai facut fata unei incercari din viata,vei primi alta si mai grea....ca doar poti sa duci, nu?

adi-gj
31-October-2010, 11:26 PM
Draga Selena , asta depinde doar de lectiile insusite sau nu pina la momentul dat si de lectiile cerute la incarnare. de cit ai cerut sa evoluezi in aceasta viata si de stradania personala. cred ca nu ti se da niciodata mai mult decit poti duce ... cu toate ca unii se pierd si pe acest drum autotrasat ... cu dragoste si pace .

Rose
31-October-2010, 11:55 PM
Draga Rose, ai niste repere in timp ? cum era vremea afara ? sau altceva ....
Iti multumim.

Draga Pic, in fiecare vis, acolo, la ei, era zi.
Nu as putea spune ce perioada a zilei era, in primul vis privirea mi-a fost atrasa de figurile acelor persoane si nu am alte indicii, initial am crezut ca eram impuscati sau taiati, dar ei fugeau, veneau spre mine si se indreptau in toate directiile. Vad vreo cateva persoane (barbati) ce au camasi cu maneci lungi de culoare alba.
In cel de-al doilea vis cred ca aveam soarele in spate .. sa fie spre dupamiaza? Asfaltul era uscat, nu ploua, nu era zapada.
Din pacate prea multe indicii nu am, dar daca iti sunt de folos atat de putine date ..
Cu iubire si recunostinta,
Rose

pic
01-November-2010, 04:01 AM
Draga Rose,visul tau este deosebit ca si toate indiciile asa ca iti Multumesc!

Viseaza, viseaza, viseaza....

Cu mult drag, Pic

Bubulina
01-November-2010, 10:24 AM
De cateva saptamani apare fostul meu prieten in vis, ma tot imbratiseaza, discutam de o reimpacare, nu am vorbit de anii de zile(eu ma pregatesc de o nunta cu viitorul meu sot)!
Cu drag si lumina!

adi-gj
01-November-2010, 11:07 AM
DRAGA Bubulina , cred ca tot eu ti-am raspuns si data trecuta la ceva similar legat de visul tau , pot doar sa-ti spun ca inca esti legata de trecut , faci comparatii intre actualul si fostul , cu o frica de nou , adica vrei sa fii sigura ca faci ceva bine si temeinic , sa nu ajungi din nou in postura de a recurge la pierdere si desnadejde de aici visul cu fostul si parca te-ai teme , hotaraste-te ce vrei de fapt , sau mai bine zis , lasa frica deoparte si incearca sau mai bine zis incercati sa va construiti un drum bazat pe intelegere si respect nu pe subordonare si limitari , intre voi trebuie sa fie doar iubire adevarata . daca sufletul tau face comparatii , ,spune-i la un mod bun tot ce ai pe suflet inainte de a face pasul cel mare , cind , crezi ca deja este prea tirziu - dupa pas- sa mai in drepti ceva . Nu judec , ca nu am dreptul , poate sa dau un sfat , dar si sfaturile de cele mai multe ori nu sint urmate , asa ca fa ce crezi ca ti se potriveste cel mai bine....

Rose
01-November-2010, 11:40 AM
Eu dupa cum stiti nu ma pricep la interpretari, dar tot ca un sfat, parere, sau sugestie alaturi de Adi vin si eu spunad ca relatia ta cu fostul prieten pare sa nu se fi incheiat, motivez cele spuse de faptul ca nu ati vorbit de cativa ani, poate mai sunt lucruri care nu s-au spus, sau nu s-a incheiat conform cu asteptarile tale sau ale lui, sau poate fiecare in parte nu ati iertat, sau trecut peste cele comunicate sau nu inca de atunci, acum tu pregatindu-te sa aduci o mare schimbare in viata ta asezandu-l peste trecut, acesta vine in prezent aducand elemente din trecut inconstient neincheiate.
Ca sa poti avea un echilbru in prezent, rezolva trecutul.
Adi a completat foarte frumos elementele care te vor ajuta si indrepta catre viitor. Nici eu nu as putea spune mai bine, mi-a luat vorba din gura .. ca sa spun asa.
Cu iubire si recunostinta,
Rose

Bubulina
01-November-2010, 11:47 AM
Adi, dar nici nu gandesc altfel, in relatia cu noul meu iubit totul se bazeaza pe iubire adevarata! :)
Multumesc pentru toate mesajele tale...

Bubulina
01-November-2010, 11:49 AM
Rose, cu mii de multumiri si pace in tot ceea ce ai spus.

viorica
01-November-2010, 12:31 PM
Am avut un vis in aceasta noapte care nu-mi da pace.Deasupra orasului zburau elicoptere si din ele ni se striga ca in maxim 24 de ore trebuie sa parasim orasul pentru ca vor veni avioane ce vor arunca prafuri toxice ,cu scopul de a otravi populatia.Lumea discuta era foarte agitata ,speriata .In aceasta agitatie ,multi spuneau ca e inceputul razboiului si ca vor sa termine mai repede cu noi.Mi-am strans la repezeala o sacosa pentru ca aveam mult de mers ,toata lumea mergea pe jos .In acest haos eram eu ,baietelul si bunica mea ce traieste .M-a opream la cate un magazin de imbracaminte pentru ca erau deschise si nu mai vindea nimeni personalul plecase ,iar lumea isi lua haine mai groase pentru ca trebuia sa dormim in frig pe campuri sau unde ne opream.Pentru ca timpul se scursese eram la marginea orasului si vedeam acele avioane ce imprastiau praful alb otravitor.La un moment dat, incep sa simt un miros ciudat putin usturator.Am scos repede doua bluzite si una i-am pus-o copilului la nas sa respire prin ea ,iar cealalta mie .In acest moment bunica nu era ,ea plecase mai inainte cu lumea eu am ramas in urma pentru ca imi luasem cateva lucruri mai groase dintr-un magazin.Ma gandeam ca ar fi fost buna o masca de gaze ,dar de unde s-o iau.O frica puternica ma cuprinse ,am luat copilul si am inceput sa alerg sa ies din raza acelor prafuri.Am ajuns in cele din urma undeva intr-un loc unde eram asteptati ,erau paturi pentru noi refugiatii.Apoi m-am trezit .Acum ma gandesc sa fie doar un vis oarecare sau poate sa fie vreo avertizare la cele ce vor urma sa se intample.

AuraArua
01-November-2010, 12:36 PM
Bubulina,draga mea,ma alatur si eu cu o varianta ,la visul tau: dupa parerea mea,ai iertarea si acceptarea,din partea fostului tau prieten.Sufletul lui,partea lui astrala,care stie tot ce faci tu[chiar daca el ,in plan terestru nu stie] se bucura pentru tine si iti sugereaza ca la nivel sufletesc,spiritual iti vrea tot binele din lume si se bucura pentru tine.El stie,din astral,ca asta este calea ta,ca TIE iti este bine asa...De aici bucuria lui,vorbele pe indelete,pline de dragoste[o dragoste deosebita,cosmica],iar asta trebuie stiut de sufletul si spiritul tau.Daca vrei,este o comunicare astrala,o datorie inalta a lui,prin care te anunta ca "socotelile" sunt incheiate intre voi,ca fiecare merge pe drumul lui,caci asa trebuia sa fie...Cu acceptul lui "in buzunar",linistita si impacata ca marele lui suflet e alaturi de tine,iti uram si noi "Casa de piatra",suflet de cristal,inima de curcubeu,si copii stelari,frumosi si sanatosi!
Cu drag,Aura.

adi-gj
01-November-2010, 12:48 PM
Ufff draga Viorica , tot mai alergi? De ce spun asta , nu esti singura care are vise de aceasta postura , zic eu cumva premonitorii si inspaimintatoare , prin importanta lor directa - vezi frica de pierderea fiului si de frica unei confruntari armate directe , purtata pe cai mirsave - prafuri si sau gaze de distrugere in masa . Acest vis al tau sugereaza de fapt lupta ta directa si a voastra de zi cu zi , fata de problemele legate de vietuire si trai zilnic , iar plovarele -bluza data baiatului si implicit cea pusa pe tine , reprezinta alte moduri de aparare impotriva greutatilor vietii. si totodata si speranta ca impreuna cu toti ceilalti v-om reusii sa iesim la un liman , mai devreme sau mai tirziu , vezi tabara din vis unde erati asteptati , binenteles ca lupta nu este sfirsita , tabara fiind ceva temporar , un loc de tras sufletul , un viitor izvor al altei lupte cistigatoare de data sta , de ce nu? Cumva sufletul tau cunoaste perioada sta grea prin care trecem cu toti si esti constienta ca trebuie sa -ti pregatesti puiul tau sa faca fata la legile noi ale vietii care sint deja in derulare . Sa speram ca ramine doar un vis legat de razboi , nu unul care anunta un razboi in fapt . Cu multa dragoste si pace .

AuraArua
01-November-2010, 12:52 PM
Viorica,din visul tau intreleg doua planuri de interpretare.Unul este colectiv:se pare,dupa parerea mea,ca ai avut acces la manevre de culise;aceste evenimente se pot intampla,iar acum sunt in toi de pregatire;ceva neplacut planeaza iar asupra noastra...Poate fi si doar un plan de amortire,prin diverse modalitati,ele fiind aici concretizate in aceste simboluri,ca tu sa sesizezi si mai bine pericolul.Se pare ca marele plan ,al celor din umbra,merge inainte,iar noi suntem cei multi si la voia sortii.Fie asa cum ai visat tu,fie in alt mod,ceva "iar ne paste".Dar cand,oare nu a fost cate ceva? Si,se mai pare ca acel gaz,otravitor,e menit sa ne adoarma discernamantul,vigilenta,pozitia si decizia.Insa,nu se poate ca noi sa nu razbim,caci acest mesaj este inserat si in simbolurile din visul tau.
Baietii vor face,sper,o analiza evenimentiala,in curand,caci se impune interpretarea lor.Poate si Gepaco?
In planul personal,as spune ca in curand vor fi,pentru tine,zvonuri si vesti despre o modificare in viata ta,a voastra...Se pare ca ceva te va da peste cap,ceva ce nu vine brusc,exista semne,ceva ce tu stii deja ca s-ar putea petrece...Suflul acestor schimbari nu te atinge doar pe tine si familia ta,ci pe toti.Insa si tu esti prinsa in acest iures si va trebui sa iei masuri grabnice...Si le vei lua,chiar daca initial vei fi debusolata,chiar daca ti se va parea ca gandurile si acctiunile tale sunt nepotrivite si inoportune...Tot ce ai facut in vis vadeste o puternica orientare,un altruism corect,inegalabil...Vei fi "o voce" de seama,o mana de fier,care va lua masurile corecte,la momentul potrivit...Nu iti fie teama sa acctionezi,chiar daca pare sovaielnic,masurile tale vor fi cele corecte,pentru a rezista,in aceasta schimbare.
Draga mea,ca o concluzie,in schimbarea si panica interioara si exterioara ce vor urma,tu vei fi de baza,vei sti sa faci ce e mai bine pentru familia ta.Tine minte,totul incepe cu o veste pe care poate ca nici nu o bagi de seama...Dar ea contine o modificare si o perfidie...Ar fi bine sa fii atenta la tot ce vei auzi,ce vi se intampla....Dar,la capatul acestei tornade sta atitudinea ta triumfatoare...Asta ,fara discutie...
Cu drag,Aura.
PS-se poate ca de aici,sa aveti un curs,provizoriu,al vietii.Insa este doar pe o perioada limitata,dupa care totul va reveni la un normal;nu stiu daca la acel normal,dar lucrurile se vor aseza,in final,multumitor,pentru tine.

viorica
01-November-2010, 12:52 PM
Multumesc mult draga Adi pentru interpretare ,sa speram sa fie doar un vis.In aceste vremuri, grijile noastre s-au amplificat poate nu atat de mult pentru noi cat pentru copii nostri ,pentru viitorul lor ,pentru ca nu stim ce viitor ii mai asteapta.

Bubulina
01-November-2010, 01:17 PM
Aura, imi umpli sufletul de bucurie, multumesc !

viorica
01-November-2010, 02:30 PM
Scumpa mea Aura ,ca intotdeauna prompta,iti multumesc in primul rand pentru raspuns ,un raspuns complex.

Irda
02-November-2010, 01:13 PM
Draga mea Aura, iti multumesc pentru raspunsul in legatura cu mesajul de acum cateva zile! Tot ceea ce se poate sa aiba conotatie personala!:)

In alta ordine de idei.....noaptea trecuta pe la 4:00 (m-am trezit si uitat la ceas la 4:10min),amfost la "scoala"!:D

Eram baiat, adolescent, proaspat ajuns intr-un port cu un vas cu panze. Tarmul era calaros, cu multe pesteri la o oarecare distanta de port.
Cum am coborat de pe vas am inceput sa "scanez" zona (probabil o expandare a biocampului) si cu o bucurie imensa in suflet.....am gasit ceea ce cautam (se simtea ca un ghem de energie, formata din mai multe energii unite, dar oarecum distincte)!
Am pornit in fuga catre una din pesterile care se vedeau in zare. Aveam o pelerina neagra si lunga care flutura in vant.
Cand am intrat in pestera, care avea aspect de dom in interior, a inceput o muzica ingereasca de-a dreptul (si acum am pielea zbarlita la gandul cum suna acea muzica:D), ca un cor de intampinare!

Pestera era goala insa!
Cu un zambet mare pe fata, am iesit din pestera aceea si am intrat in cea alaturata, unde era un grup de fete si baieti, toti imbracati in haine de ....epoca, care cantau cu zambetele pe fata melodia aceea de bun venit!
Erau asezati la pupitre individuale de lemn grosolan cioplit, iar in fata lor , la "catedra" era un barbat maaare, nordic, Sven (ii stiam si numele:D) Profesorul!
I-am salutat pe toti, profesorului i-am pus o mana pe umar in semn de salut si cum l-am simtit incordat i-am facut cateva miscari e masaj cervical spunandu-i in acelasi timp "Ati muncit mult in ultima vreme.....cu referire la grup, nu doar la el!"

Sven mi-a zis sa-i aduc mai aproape raftul cu .....recompense, niste ciocolatele gen kinder!:D
Din greseala l-am daramat asa ca m-am apucat sa le strang sa le pun la loc in raft!
Din primul rand a venit o fata cu 2 cozi lungi si satene sa ma ajute si mi-a zis sa fiu mai atent!
Apoi ceva uimitor s-a intamplat......EU....priveam acum prin ochii fetei....la baiatul proaspat sosit si am vazut un adolescent cu parul castaniu, mai lungut si buclat, tenul alb si ochii albastri, amuzati!

M-am trezit din vis cu o stare superba, de fericire, amuzament si in general o stare de bine care ma tine si acum desi m-am saturat de munca pana la ora asta!:D

Pace in Suflete si pe Pamant! Iubire Eterna in Inimi!

gepaco
02-November-2010, 02:50 PM
Draga Adi, iti multumesc pentru idee-raspuns, dar cladirea vazuta de mine semana izbitor cu un zgarie-nori.....adica era o cladire foarte inalta, ca un bloc ca forma(dreptunghiulara), probabil si forma ei m-a dus cu gandul la SUA....nu stiu ce sa zic, dar clar nu era o piramida!

In mesaj nu vedeam baza cladirii....decat multe etaje (zeci), otel gri si sticla si varful cladirii/acoperisul.

La 3 nivele de sus inspre baza cladirii si chiar la mijlocul ei era aceasta rama/fereastra maron deschis care crea nota discordanta cu restul.....si apoi mesajul auditiv atat de clar enuntat de parca vorbeam cu cineva la telefon....spus chiar de 2 ori "In luna Bumbacului!"

E ciudata si formularea...ca lunile stim ca se numesc altfel :D !


Pace in Suflete si pe Pamant! Iubire Eterna in Inimi!

nu intru acum in simbolismul turnului cu un singur geam,vrea doar sa cititi link...anul acesta luna bumbacului (recoltarea) pare sa fie 15 oct - 15 nov !!!
http://www.connectamarillo.com/news/story.aspx?id=511593

AuraArua
02-November-2010, 03:34 PM
Draga mea Irda,multumim pentru vis! Multumesc pentru ca ni l-ai spus,caci tu stii deja ce inseamna.Draga mea,pentru ceilalti,caci pentru tine nu mai este nevoie,parerea mea este ca tu ai facut o incursiune superba in viata dintre vieti,revazand panoramic vietile tale trecute si momentul in care te-ai reincarnat,iar.Acea energie pe care tu o simteai,era energia corpului tau subtil,care este datatoare de viata si o mentine,in toata perioada existentei tale,ca entitate.Ea este mereu inbunatatita,purificata,cizelata,de la viata la viata,asa cum iti asumi lectiile si le intelegi,le constientizezi.Chiar tu ai spus-o,erai la scoala..Despre orele din noapte noi am mai vorbit,deci stii deja de ce te trezesti,ne trezim cu totii in noapte,fara motive concrete.In vietile tale ai fost pe rand fata,baiat,apoi iar o codana,insa cu totii va reantalniti in astral,la scoala,la sueta,la aprofundare...Acele pesteri,puteau foarte bine sa fie si camere,sau palate,depinde cum isi reprezinta sufletul tau acel loc,eteric,de o consistenta la fel de eterica,insa palpabila,pentru acele spatii.Sigur ca tu ai facut o vizita,ca si cum iti era dor sa revezi locurile cele dragi tie,ca si cum ai fi vrut sa iti reincarci bateriile,pentru a merge mai departe,acum,cand te pregatesti de un nou salt.Iar cum ai trecut de la aspectul de baiat la cel de fata,este admirabil...Acele dulciuri ,dupa mine,simbolizeaza,aici,tocmai bonusul tau,ca entitate,bilele albe pe care tu le tot aduni,in astral...Stii,ca si un copil,de prea multa fericire si exuberanta mai poti face si cate o mica nazbatie...Nu-i nimic,tot tu te ajuti singura,trecand frumos de la o stare la alta,de la o viata la alta...
In plan personal as spune ca in curand te asteapta un salt calitativ,o bucurie pe care o meriti,ea fiind serios discutata in astral.O veste vei primi,in curand,si de la ea se poate sa urmeze avansarea ta,nu doar in plan spiritual,cat si material,cu tot ce decurge din ea;noi planuri,noi stratageme,noi atitudini si o noua mentalitate.
Darga mea,ce pot sa mai spun,decat :petrecere frumoasa in astral si pe pamant!
Cu drag,Aura.

Irda
02-November-2010, 04:29 PM
Gepacooooo, ce-mi facusi?!!:D
Mai ca uitasem de mesaj in tumultul vietii de zi cu zi si acum am zis sa intru pe link-ul dat de tine!Cine m-o fi pus!:D
Mno, ideea e ca m-a "pocnit"...........iluminarea, sa caut fotografii cu cladirile din Amarillo Texas!
Si ce crezi....AM GASiT-O si pe a mea, decat ca e un pic diferita....in loc de 1 fereastra maro deschis are 5, si ferestrele sunt mai sus fata de acoperisul cladirii....nu la 3 de sus in jos, dar aia e!:47:

http://www.google.ro/images?hl=ro&rlz=&q=Amarillo+Texas&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=xxvQTMDoCMT0sgbN-OGYAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=6&ved=0CEYQsAQwBQ&biw=1024&bih=608
E a 4-a fotografie din primul rand scrie Amarillo skyline pe ea!

Aura, iti multumesc pentru raspunsul detaliat si pentru urare! Lucrurile deja se schimba in viata noastra, in bine!:) Inca am starea aceea de bucurie sufleteasca, implinire.....plutire!
Chiar ma gandeam, oare fetele mele vor merge vreodata cu acelasi drag la scoala lor cu dragul cu care mergeam eu la scoala din vis?
Era o atmosfera atat de relaxata, toata lumea zambea desi stiam ca avem si de munca, de invatat, de aplicat ceea ce invatam!:)

Pace in Suflete si pe Pamant! Iubire Eterna in Inimi!

adi-gj
02-November-2010, 05:17 PM
Irda , ce ai draga cu americanii? poate vrei sa lucrezi acolo, sau ai lucrat cumva , in trecut in acel stat , sau mai plauzibil ai vazut un loc in care s-au luat decizii importante si stii nciodata ce se vede nu tradeaza ce sa face ... cu dragoste si pace .

Irda
02-November-2010, 05:29 PM
Draga Adi-gj, nici, nici!:D

N-am nimic cu ei! A fost inca o chestie care m-a pocnit asa wide-awake,dar am invatat sa le accept asa cum vin!
Cine sunt eu, sa ma opun comunicarii!:D
Daca pricep ceva atunci cand apar e ok, daca nu.....ma trezesc in timp (datorita sincronicitatii) cu ....bucatele de solutii (cum de la link-ul lui Gepaco mi-a venit ideea sa caut foto cu cladiri din zona bumbacului:))

A propos se pare ca am mai "crescut", si semnatura mea a evoluat odata cu mine, inconstient dealtfel (Lumina Eterna fiind inlocuita de Iubire Eterna:) )

Pace in Suflete si pe Pamant! Iubire Eterna in Inimi!

adi-gj
02-November-2010, 06:55 PM
Ma bucur pentru tine , chiar daca scoala incepe asa si se termina cum este scris , adica in evolutie . ai dreptate , sint chestii care vin si conotatiile se fac mai tirziu la fel si legaturile la ele . iar cu priceputul om pricepe fiecare cite ceva , dupa puterile fiecaruia si dupa cresterea fiecaruia . Nu de alta dar toti facem cursuri , mai mult sau mai putin intelese. in orice caz mesajul are importanta lui .ma uit la VOTUL AMERICANILOR SI MA GINDESC LA CASA TA DIN VIS. . vezi legatura? cu dragoste si pace .

natco
02-November-2010, 07:15 PM
Irda, e cel mai frumos vis pe care l-am citit! e nemaipomenit!

dautzel
03-November-2010, 02:44 AM
Draga Dautzel,multumim pentru completari.Cu ajutorul lor un tablou s-a intregit ,iar cei de aici au putut sa dea sfaturi pertinente care sper din toata inima ca te ajute putin.Nu e de neglijat sfatul lui Adi,el orientand fetita ta intr-o directie optima evolutiei ei ulterioare.Sigur ca voi veti face cum simtiti mai bine,pentru ea;este sufletul vostru si stiu ca veti avea grija ca viata ei sa se desfasoare in siguranta si liniste.Ingerii din cer si de aici deja vegheaza asupra ei,bunica ta este in preajma...Ce frumos tablou de ocrotire! Mult curaj si succes,draga mea!

Georgia,draga mea,multumesc mult pentru aprecieri! Cuvintele tale au mers la inima si imi dau un placut sentiment ca sunt in marea familie,a voastra,a forumului,a viselor,a vietii noastre.Cu drag si recunostinta,Aura.

Va multumesc mult, Adi-gi si Aura, se pare ca cei care ne intalnim aici gandim si la fel in multe privinte. Si eu am luat in calcul posibilitatea unei scoli Waldorf, mai avem pe un copilas din familie acolo, ajuns, la fel, dupa ce a facut atacuri de panica, refuza sa manance, slabise si nu mai avea deloc incredere in el, in urma unor evenimente cu invatatoarea de "ELITA" de la scoala, deoarece avea "caracterul prea puternic"! Iar acum e complet schimbat, linistit, relaxat si totul face din placere. Si, credeti-ma, e mult mai scump sa tii copilul la o scoala de stat decat la scoala Waldorf. 1. Limba engleza, Flautul, se platesc la scoala,la Waldorf sunt ore de sine statatoare. Daca mai adaugam fondurile diverse, revistele, concursurile, etc, scoala de stat e ca si cost, mult peste Waldorf. Iar taxa e doar 6 euro pe luna la ultima forma de invatamnat.
Eu si maine mi-as da fetita la Waldorf sau la un liceu de arta...

AuraArua
03-November-2010, 02:38 PM
Am sa postez si eu un vis,de azi noapte,in care eram angrenata intr-o operatiune de salvare...
Se facea ca toate balcoanele de la bloc se daramasera...Nu in toatlitate,insa suficient cat sa nu mai fie functionale.Era numai moloz,erau blocuri de beton,cu fiare ce se vedeau,erau mobile,de balcon,rasturnate;praf,moloz...Asta era peste tot,la toate balcoanele.Nu stiam ce se intamplase,in vis toata lumea stia,insa nu se preciza,cu cuvinte,deloc.Noi toti formam o echipa care curata locul si le aseza pe toate la loc,cat de cat.Vorbeam intre noi ca mai intai facem curat acolo,apoi trecem si la mine,unde era aceeasi situatie...Ne grabeam cu totii,caci exista o forta rea,care stransese multa lume,undeva intr-o sala mare;lumea se dusese acolo,atrasa de promisiuni de salvare,dar se pare ca era o pacaleala;acum lumea nu mai putea iesi de acolo,erau toti prizonieri...Noi ne grabeam,pentru a le fi si lor de ajutor.Visul a fost mai lung,cu amanunte ,insa in aceasta nota de curatire si salvare...
As dori ,daca se poate o parere,despre ce ar putea insemna.
Cu drag,Aura.

dautzel
03-November-2010, 06:53 PM
Cu siguranta, Aura, interpretarea ta e cea mai autorizata.
Iar daca e sa ma iau strict dupa amanuntele din vis, fara sa dau o conotatie aparte unor simboluri, prea multe nu sunt de comentat. E realitate pura. Cei care au cunostinte in domeniu pot gasi si alte sensuri visului tau.

adi-gj
03-November-2010, 07:37 PM
Draga Aura , se pare sau se poate sa fie premonitor , tinind seama de intimplarile de azinoapte cind au avut loc doua cutremure destul de mari in jurul nostru , unul la Sirbi si unul prin zona marii Marmara , amindoua de mica adincime , anunta stirile si sursele . ma gindesac si la postarea de pe blog.. se poate sa aveti sau sa ai probleme in familie sau in asociatie , unde locuiesti si va fi nevoie sa te lupti sa aflii adevarul si sa faci curat , cum spui .. se pare ca cineva va creaza probleme . Cu dragoste si pace .

maria49
03-November-2010, 07:56 PM
Draga Aura si Adi-gj ,visul tau sa fie oare premonitor mai ales ca acum am citit mesajul postat de Admin "urmeaza Constanta"?Cu tot dragul si Domnul sa ne apere Maria49

adi-gj
03-November-2010, 08:01 PM
Draga maria , orice s-ar intmpla ne este dat de soarta si impotriva ei nu ne putem pune , asa ca ce va fi v-om vedea dar sa fie totusi unul mai mic , si asa sintem destul de amriti de altii semeni ai nostrii.

AuraArua
03-November-2010, 08:48 PM
Multumesc mult pentru decriptare...Sper sa nu fie premonitor,ci doar unul personal...Faptul ca se facea curatenie la un etaj,apoi urma chiar la mine,ma duce cu gandul la "ceva" in afara,apoi la noi.Dar,cum spuneam,sa fie doar un vis de noapte...
Cu drag si multumiri,Aura.

O precizare: in vis casa nu era cea in care locuiam eu,in realitate.Se poate sa fie vorba de cele doua locatii..Multumesc,draga Adi.

sammy11
03-November-2010, 10:42 PM
Draga mea Aura, visul tau poate reprezenta exact ceea ce va urma. .. un cutremur la noi in tara, este pe cale sa se produca !

gepaco
03-November-2010, 11:05 PM
Draga mea Aura, visul tau poate reprezenta exact ceea ce va urma. .. un cutremur la noi in tara, este pe cale sa se produca !

...f posibil sammy11,zilele care urmeaza sunt sub semnul intrebarii...cred ca specialistii au studiat o alta scoarta terestra decat aceasta care se misca de ceva timp !
Cineva mi-a atras atentia cu o remarca in sensul ca scoarta ar fi suspendata cumva !!sunt goluri uriase pe dedesubt cred ca vrea sa spuna ...si mi-am amintit de raul urias (fluviul) care sustin unii cercetatori s-ar "scurge" undeva sub planseul Marii Negre...numeroase alte fenome inexplicabile vor capata o explicatie ,dar DUPA,si nu doar dupa cel de la noi..in multe locuri banuiesc ca vor exista surprize,ceva in genul ca miezul s-a rotit dar scoarta inca nu ! SF nu gluma

IREAL
04-November-2010, 12:06 AM
...f posibil sammy11,zilele care urmeaza sunt sub semnul intrebarii...cred ca specialistii au studiat o alta scoarta terestra decat aceasta care se misca de ceva timp !
Cineva mi-a atras atentia cu o remarca in sensul ca scoarta ar fi suspendata cumva !!sunt goluri uriase pe dedesubt cred ca vrea sa spuna ...si mi-am amintit de raul urias (fluviul) care sustin unii cercetatori s-ar "scurge" undeva sub planseul Marii Negre...numeroase alte fenome inexplicabile vor capata o explicatie ,dar DUPA,si nu doar dupa cel de la noi..in multe locuri banuies ca vor exista surprize,ceva in genul ca miezul s-a rotit dar scoarta inca nu ! SF nu gluma

Nu este SF ci este realitate. Exista dovezi clare ca in alte ere de mult apuse au existat fenomene similare. Ramane de vazut cand se manifesta si pe verticala strapungand scoarta terestra.

Mobel
04-November-2010, 10:38 PM
Draga Aura, voi prezenta si eu o parere despre visul tau. Eu vad o alta conotatie a visului tau la nivel colectiv. Pentru mine lucrurile stau in felul urmator: o situatie critica/ catastrofica afecteaza aproape toti oamenii, intr-o maniera destul de profunda (vezi prabusire toate balcoanele)- ma duc cu gandul la o incercare a credintei ( spirituala) mascata de nevointe materiale, sociale. Unii dintre noi nu vor ceda, printre care vei fi si tu, iar impreuna cu ceilalti, care iti vor impartasi credinta, veti incerca sa eliminati efectele negative ale acestei agresiuni asupra voastra. Altii, in urma acestor agresiuni, vor ceda si vor merge la pomul laudat. Dar, banuiesc, desi lucrurile se pare ca erau destul de avansate ( ma refer la procesul de amagire al celorlalti) eforturile voastre vor fi considerabile pentru a-i salva.
Cu mare drag,
Mobel
P.S. Ma gandesc, mai concret, la aceasta promovare puternica a CIP -urilor. In Germania, deja, s-a aprobat obligativitatea acestora in actele de identitate....poate fi o forma de incercare, dar ce-i drept, nu este cea finala. O parere...

Rose
05-November-2010, 10:32 AM
Buna dimineata dragii mei,

M-am culcat aseara cu gandul la marele om Adrian Paunescu, urandu-i sanatate si putere inimii sa reziste.
Dupa ce am adormit, l-am vazut respirand .. traia .. si auzeam cum oamenii ii spuneau deja Dumnezeu sa-l ierte si m-a suparat vorbele lor. Incercam sa-i conving ca traieste si ar fi mai potrivita urarea: Doamne, faca-se voia ta!
Se pare ca s-a implint voia Domnului si l-a luat in aceasta dimineata la el. Dumnezeu sa-i ierte si sa-l odihneasca intre cei drepti si luminati.

Apoi am vazut ceva care semana cu o mana care pulsa si cum doua unde mai mari s-au propagat in valuri dinspre incheietura catre degetul mare si cel mijlociu. Sa fie Grecia?

Cu iubire si recunostinta,
Rose

roxx
05-November-2010, 11:06 AM
Partea a doua a visului tau,draga Rose, ma duce cu gandul la unde provocate de o mana. Ar mai fi interesant daca era o mana stanga sau dreapta?

Rose
05-November-2010, 11:24 AM
Partea a doua a visului tau,draga Rose, ma duce cu gandul la unde provocate de o mana. Ar mai fi interesant daca era o mana stanga sau dreapta?

In vis am vazut mana dreapta, iar cand m-am trezit gandul a fost catre Grecia. E ca si cand stiam.
Si nu este provocat de o mana pentru ca "mana" pulsa energie in cele doua directii spre degete.

Cu iubire si recunostinta,
Rose

Rose
05-November-2010, 11:28 AM
O alta ipoteza ma duce cu gandul sa nu fie ceva prin Turcia care sa se propage pana in Grecia cu o mai mare intensitate.
E doar un alt gand, o alta parere.

Cu iubire si recunostinta,
Rose

2na
05-November-2010, 01:12 PM
de dimineata m-am trezit f incarcata cu energie , ca sa zic asa dupa visul pe care l-am avut
eram pa merginea unui lac , era un lac cu ape termale , dupa aburul si bolbocii ce ieseau din el
era ceva mirific , nu va zic ce spectru de lumina , un curcubeu continuu.....si iarba , verdele acela crud , nu am cuvinte sa ma exprim
in larg se zarea o insula , numele ei m-a facut sa va povestesc acest vis
se numea , tara fagarasului

AuraArua
05-November-2010, 01:17 PM
Draga mea Mobel,ce surpriza placuta mi-ai facut! Iti multumesc din suflet;aceasta interpretare ,a ta,este demna de a fi luata in seama,ne da de gandit,caci ai mare dreptate:in vis era o forta rea,care atrasese atata lume si nu o mai lasa sa plece...Te astept si alta data,caci uneori modestia nu este buna.Am mai spus de atatea ori:cu totii am crescut aici ,impreuna,cum spune Rose,cu totii am invatat sa ne aplecam asupra semnificatiilor de noapte si putem ,cu mandriee sa spunem ca ne ajutam cu un gand,o parere,unii pe altii...
Deci,te vrem langa noi,cu alte ocazii,cand poti,cand ai timp;caci "stil" ai,slava Domnului!
Cu drag si multumiri,Aura.

AuraArua
05-November-2010, 01:22 PM
Draga mea Rose,la prima parte a visului tau e lezne de inteles ce inseamna...Dar,cum stim cu totii,doar dupa ce trece evenimentul putem sa intelegem cu adevarat.Explicatia mea ar fi ca viata exista in continuare,ca el nu a murit,iar oamenii asta nu intelegeau.Tu,cea din astral stiai asta,insa privirea ta astrala nu era pliata,la acel moment pe privirea lor materiala.Fiecare privea realitatea din dimensiuni diferite,de aici neantelegerea...Sigur,e usor sa emiti "filozofii" dupa,caci daca ai fi visat asta inainte sa moara el,cine stie ce am fi spus noi...
Cat,despre a doua parte a visului tau,las mai bine specialistii nostri sa vorbeasca...
Cu drag,Aura.

AuraArua
05-November-2010, 01:36 PM
Draga mea 2na , cunoscatorii sigur vor avea mai multe de comentat despre acea insula minunata.Cert este ca tu ai facut o desprindere din trup perfecta,sufletul tau s-a incarcat cu energie complet,astfel ca beneficiarul este acel tot ,care reprezinta persoana ta.Toate corpurile tae,material si eteric s-au reancarcat la maximum cu energie cosmica,dandu-ti tie aceasta senzatie...In astral ai fost incarcata cu energie,iar simbolurile pentru tine sunt pe masura:lacul linistit semnifica linistea si multumirea ta,dar si un anunt de vindecare,de destindere.Cat despre insula,daca era si inverzita,tabloul este complet: o pace in suflet dar si in trup,pe masura...
Draga mea,personal,o reusita,o implinire ce iti va procura multa satisfacitie,pe viitor.Sufletul tau va fi impacat prin ceea ce ti se va intampla.
Cu drag,Aura.

adi-gj
05-November-2010, 01:40 PM
Draga Rose, VISUL TAU REFLECTA IN PRIMA PARTE REALITATEA CRUDA , MARELE MAESTRU ADRIAN PAUNESCU , SA STINS IN ACEASTA DIMINEATA LA ORA 7 SI 15 MINUTE . Cit despre cea de a doua parte aici este vorba despre o posibila pulsatie a scoartei cu directile indicate , s-ar parea ca in viitorul nu prea indepartat, v-om avea si alte clipe dificile de trecut . Acest mesaj trebuie sa fie o noua pregatire pentru ce se va intimpla... cu dragoste si pace Adi-gj

2na
05-November-2010, 01:49 PM
multumesc mult aura
si da
insula era inverzita

adi-gj
05-November-2010, 01:55 PM
2na ma intriga totusi insula , vezi aici cred ca tu de fapt ai vazut in astral viitoarea harta a planetei , cea de dupa 3200 incolo . cind este posibil ca actuala tara a fagarasului sa fier doar o insula , stiut fiind faptul ca in zona dealurilor submontane sau gasit nisipuri ce atesta prezenta aici a unui mal de mare ... DE LA MAREA CEA MARE PINA LA CULMILE MUNTILOR NOSTRII . sint prospectiuni miniere facute care atesta acest lucru . cu dragoste si pace .

elenuka
05-November-2010, 03:30 PM
Dragii mei, sunt alaturi de voi zi de zi chiar daca nu ma exprimi prea des! Va scriu ce am visat aseara in speranta ca voi imi puteti spune ce inseamna: Eram in apartamentul meu de la etajul 5, era lumina afara, deci nu in pe timp de noapte , si mi-au atras atentia doi copii care se jucau in exterioru-l balconului, parca pe niste schele, oricum erau in exterior, le-am spus sa intre in casa ca sa nu se raneasca sau sa cada iar ei mi-au spus ca nu patesc nimic si sa inchid geamurile. Deodata ei au disparut si cand m-am uitat afara, veneau valuri de apa mari, mai inalte decat etajul la care stau eu, am inchis geamurile iar apa se prelingea parca printr-o fisura a peretelui. Problema este ca nu eram ingrozita, ma uitam fara nici un sentiment la apa care era mai sus de geamuri, iar camera nu s-a umplut cu apa. Apoi totul s-a schimbat si a aparut o alta imagine, parca eram jos, langa bloc, era o ;lumina foarte puternica afara si un vecin imi explica ca a realizat un sistem prin care in momentul in care vine apa, blocul este acoperit de placi de culoare albastra de protectie. Nu pot sa imi dau seama ce semnifica acest vis....
Imbratisari!

elenuka
05-November-2010, 03:31 PM
Am uitat sa scriu ca eu stau in Galati, iar geamurile de unde se vedea ca vine apa sunt cele pozitionate spre est.

AuraArua
05-November-2010, 07:51 PM
Draga Elenuka,visul tau este o privire din astral asupra unui eveniment viitor,care are legatura cu apa...Este posibil ca el sa nu se petreaca la tine in oras,;poate in alte parti din lume,iar acele valuri sa aiba dimensiunea unui tsunami...Chiar daca ceva se va intampla in orasul tau,visul iti spune sa stai linistita ,caci protectia pe care o ai tu din astral este puternica si nimic rau nu ti se intampla....Acei copii,ca niste ingerasi ce anunta un eveniment,ti-au indicat locul si au identificat,in felul lor ca nu este la tine,nu in legatura cu tine,insa se va intampla...Ca si altii de aici,tu ai vazut un eveniment viitor,despre care baietii nostri sigur vor avea ceva de spus.Se poate doar sa afli despre el,sa te afecteze,insa...doar atat.
Cu drag,Aura.

elenuka
05-November-2010, 09:34 PM
Draga Aura iti multumesc din tot sufletul pentru ca mi-ai raspuns! Sper din toata inima sa fie bine tuturor, pentru ca daca celor din jurul nostru le este bine si noua ne este bine! Imbratisari, Elena!

Mobel
06-November-2010, 09:52 AM
Draga mea Aura, iti multumesc pentru cuvintele frumoase si delicate care intodeauna dau curaj si incredere.

2na
06-November-2010, 03:29 PM
2na ma intriga totusi insula , vezi aici cred ca tu de fapt ai vazut in astral viitoarea harta a planetei , cea de dupa 3200 incolo . cind este posibil ca actuala tara a fagarasului sa fier doar o insula , stiut fiind faptul ca in zona dealurilor submontane sau gasit nisipuri ce atesta prezenta aici a unui mal de mare ... DE LA MAREA CEA MARE PINA LA CULMILE MUNTILOR NOSTRII . sint prospectiuni miniere facute care atesta acest lucru . cu dragoste si pace .

si pe mine m-a facut sa public acest vis , tot denumirea insulei
v-am zis m-am trezit incarcata cu multa energie , pozitiva zic eu dupa cum ma simteam , dar cand am revizuit visul si mi-am dat seama ce nume purta insula , m-am cam speriat

AuraArua
06-November-2010, 06:31 PM
Faptul ca insula era inverzita ,inconjurata de ape linistite,pentru mine este un semn de limpezire a mintii si sufletului si nicidecum un semnal de alarma.Poate ca dincolo de sensul personal,insula poate simboliza si atrage atentia asupra unei zona din tara care isi va gasi linistea mai repede decat altele..Ea poate fi un exemplu,caci se stie ce oameni de nadejde si cu totul aparte sunt in acea zona,a Fagarasului.
Cu drag,Aura.

adi-gj
06-November-2010, 08:19 PM
Vezi draga Aura , de aceea trebuiesc intotdeauna mai multe forme de interpretare , cred ca din nou raspunsul tau se apropie cel mai mult de ceea ce ar trebui de fapt sa reprezinte el . Dar completat cu celelte conotatii.

AuraArua
06-November-2010, 10:26 PM
Draga Adi,nu degeaba ziceam ca suntem ca degetele de la o mana...Unul fara altul nu se mai poate...Fiecare postare ,a fiecaruia dintre noi conteaza,caci mai multe capete gandesc mai bine decat unul singur...Si,evident,ca am multe de invatat de la tine,de la voi...
Cu drag,Aura.

crysstyna
08-November-2010, 01:53 AM
Buna,
Am mare nevoie de ajutorul vostru. am avut 2 vise cam ciudatele din care m-am trezit cu inima facuta "ghem". Primul a fost acum 2 seri: eram eu cu tatal meu in casa si parca, tin minte ca ma pusese sa strang toate lucrurile importante din casa pentru ca vrea sa-i dea foc. teleghidata, am inceput sa strang lucruri, fara sa intreb absolut nimic.A incercat sa dea foc la niste perne intr-o camera dar s-au stins imediat, moment in care a inceput sa toarne benzina. planul casei s-a transformat in casa de la tara, si cat timp eram inauntru s-a aprins valvataia cu un vajait puternic. eu am reusit sa ies si am inceput sa strig dupa tatal meu sa plece de acolo.Mentionez ca tatal meu apare foarte rar in visele mele si ca m-am trezit cu 1min inainte de alarma ceasului.

Cristina

Se pare ca azi noapte am avut continuarea acestui vis. Eram in casa de la tara cu tatal meu si,pur si simplu mi-am amintit in vis ca avea "niste treburi neterminate" si ca trebuia sa continui visul precedent. Din casa a inceput sa iasa mult fum alb si am inceput sa-l caut pe tatal meu, problema era ca, il vedeam peste tot, iar atunci cand ajungeam la el sau incepeam sa vorbesc cu el, disparea; atunci am realizat ca probabil e vre-un spirit care se "joaca". M-am dus iarasi in casa si l-am gasit intr-una din camere pe jos, inconstient aproape. Imi era foarte greu sa-l scot afara din fumul ala pentru ca in acelasi timp trebuia sa fiu cu ochii pe usa de la intrare, pentru ca imi era frica ca spiritul respectiv ne va inchide acolo (e ciudat pemtru ca desi stiam ca-mi vrea raul, nu-mi era frica de el). Intr-un final am reusit sa-l trezesc si am iesit amandoi. In momentul in care am iesit am vazut o umbra in fata casei (semana cu umbra pe am vazut-o si in copilarie, dar asta e o alta poveste). Apoi am sunat-o pe mama si i-am explicat ce s-a intamplat si la scurt timp ne-am intalnit cu ea si cu Carmen Hara (??mentionez ca nu cred in previziunile ei sau in ritualuri) care ne sfatuise sa facem un fel de ritual la nunta de argint a parintilor mei pentru a alunga acel spirit (dar nunta de argint a fost anul trecut). In plan real nu stiu sa fi trecut vre-un obstacol sau sa fi acumulat ceva pentru mine. constient. Astept cu interes interpretarile voastre.
Multumesc,
Cristina

AuraArua
08-November-2010, 01:46 PM
Draga Cristina,visul tau este ciudat si cu conotatii de familie,personale...Cred ca tu,intr-o anume stare,vecina cu starea alfa,ai interceptat "ceva" din karma tatalui tau...El are ceva neterminat,nerezolvat,poate din aceasta viata,poate din alta...Cert este ca o parte din spiritul sau,cea care este in astral,vine sa ii aminteasca de acel ceva,pe care trebuie sa il "arda" si rezolve acum,cat mai este vreme...Cred ca acel ceva ar fi trebuit rezolbat la nunta de argint,cand poate ar fi trebuit fie sa lase ceva in urma,fie sa ceara iertare cuiva...Nu stiu...Poate ca altcineva i-a fost lui harazit in stele,poate a suparat pe cineva...cert este ca tu,ca fiica din aceasta viata esti datoare sa descoperi despre ce este vorba si sa il ajuti sa rezolve aceasta problema.Cade in sarcina ta,caci este ,de-acum,karma de familie...Sufletul tatalui tau iti cere ajutorul,pentru a se putea elibera de ceva ce inca nu constientizeaza,dar care va apasa si va insista asupra voastra,a lui...Fie trebuie inlaturat un alt ritual,sau un juramant,un blestem,fie trebui purificat ceva intinat,ca un joc dublu,dual,nu pot sti din vis cu exactitate,insa tu ai avut o instiintare ca ceva nu e in regula...
Cat despre acea umbra,nu stiu despre ce e vorba.Daca poti scrie despre ea,la Inexplicabile[bineinteles daca poti dezvalui asta,fara sa te puna intr-o situatie pe care tu nu ai dori-o],aici,in vis,fara alte informatii ea poate fi spiritul casei,care urmareste ceea ce se petrece,ea fiind martorul tacut al altor evenimente...Faptul ca tie nu iti facea nimic,este firesc,caci ea pazeste si viseaza altceva.
Grija,insa,caci tatal tau poate fi vizat,din planul energetic in cel material.Acum a fost doar atentionarea...Mai tarziu ,cine stie...
Casa de acolo este doar a voastra,a mai locuit cineva,o alta familie in ea?E important,caci poate fi karma altei familii,care s-a interceptat cu a voastra...
Sunt multe de spus,dar,acum,incearca sa faci o evaluare exacta,onesta,intima,care poate te apropie de adevar.
Oricum ,prin faptul ca se repeta,eu cred ca visul nu este doar un cotlon al subconstientului,este chiar o atentionare pentru voi;iar pentru tine,o cerere de ajutor.
Cu drag,Aura.

sammy11
08-November-2010, 02:15 PM
Se pare ca azi noapte am avut continuarea acestui vis. Eram in casa de la tara cu tatal meu si,pur si simplu mi-am amintit in vis ca avea "niste treburi neterminate" si ca trebuia sa continui visul precedent. Din casa a inceput sa iasa mult fum alb si am inceput sa-l caut pe tatal meu, problema era ca, il vedeam peste tot, iar atunci cand ajungeam la el sau incepeam sa vorbesc cu el, disparea; atunci am realizat ca probabil e vre-un spirit care se "joaca". M-am dus iarasi in casa si l-am gasit intr-una din camere pe jos, inconstient aproape. Imi era foarte greu sa-l scot afara din fumul ala pentru ca in acelasi timp trebuia sa fiu cu ochii pe usa de la intrare, pentru ca imi era frica ca spiritul respectiv ne va inchide acolo (e ciudat pemtru ca desi stiam ca-mi vrea raul, nu-mi era frica de el). Intr-un final am reusit sa-l trezesc si am iesit amandoi. In momentul in care am iesit am vazut o umbra in fata casei (semana cu umbra pe am vazut-o si in copilarie, dar asta e o alta poveste). Apoi am sunat-o pe mama si i-am explicat ce s-a intamplat si la scurt timp ne-am intalnit cu ea si cu Carmen Hara (??mentionez ca nu cred in previziunile ei sau in ritualuri) care ne sfatuise sa facem un fel de ritual la nunta de argint a parintilor mei pentru a alunga acel spirit (dar nunta de argint a fost anul trecut). In plan real nu stiu sa fi trecut vre-un obstacol sau sa fi acumulat ceva pentru mine. constient. Astept cu interes interpretarile voastre.
Multumesc,
Cristina

Draga mea, mare atentie! rugaciune multa , caci visul prevesteste ceva care va afecta viata parintilor . ar fi bine sa mergeti la o slujba de dezlegare daca nu stiti sa purificati casa si pe voi insiva.

crysstyna
08-November-2010, 02:51 PM
Multumesc pentru interpretari; si eu care credeam ca am depasit un obstacol, salvandu-l in vis. Draga Aura sunt extrem de multe de spus cu privire la un blestem din familia noastra (decese din 6 in 6 ani in fam tatalui meu -ultimul in 2000). Desi am 20 si ceva de ani, am ajutat foarte multa lume, mai ales pe cei defavorizati, la fel si tatal meu; speram ca acea karma e deja arsa. Ni se spusese in vis sa facem acest ritual si pentru ca nunta de argint era in aceeasi saptamana, convenisem sa-l facem atunci pentru o mai mare "incarcare spirituala" (parca asa se exprimase dansa in vis). O sa scriu despre acea aparitie la "fen paranormale", nu i-am dat importanta pentru ca e putin de spus. Aura as vrea sa vorbim pe privat mai multe, daca ai timp bineinteles.
Cristina

AuraArua
08-November-2010, 03:39 PM
Draga mea Cristina ,poti sa imi scrii pe PM oricand vrei tu,fara sa te retii.Si pe forum scrie tot ce simti tu ca nu te lezeaza si poti sa spui.Daca tu crezi ca vrei sa scrii,scrie.Multa lume te poate ajuta cu un sfat.Toti avem nevoie de o alta parere,de un sfat,sau mai multe...Vezi cata lume inteleapta avem aici.Multi sunt gata sa te ajute:si Sammy,si Adi,poate si ceilalti.Te astept,oricand vrei tu.Cu drag.Tine minte,eu asta am vazut in visul tau,care cuprinde elementele spuse de tine.
Cu drag,Aura.

AuraArua
08-November-2010, 06:20 PM
[QUOTE=crysstyna;96221]Multumesc pentru interpretari; si eu care credeam ca am depasit un obstacol, salvandu-l in vis. Draga Aura sunt extrem de multe de spus cu privire la un blestem din familia noastra (decese din 6 in 6 ani in fam tatalui meu -ultimul in 2000). Desi am 20 si ceva de ani, am ajutat foarte multa lume, mai ales pe cei defavorizati, la fel si tatal meu; speram ca acea karma e deja arsa. Ni se spusese in vis sa facem acest ritual si pentru ca nunta de argint era in aceeasi saptamana, convenisem sa-l facem atunci pentru o mai mare "incarcare spirituala" (parca asa se exprimase dansa in vis). O sa scriu despre acea aparitie la "fen paranormale", nu i-am dat importanta pentru ca e putin de spus. Aura as vrea sa vorbim pe privat mai multe, daca ai timp bineinteles.

Draga mea,din cate stiu eu,un ajutor se da la cerere...Nu e bine sa intervii in karma cuiva,oricat de crud ar parea asta,la prima vedere.Daca voi ati ajutat doar pentru ca v-a fost mila e posibil sa fi starnit invidie sau sa fi zgandarit karma cuiva si de aici evenimentele cu tenta de blestem...Se pare ca nu e de neglijat asta,trebuie sa iei masuri imediat.Pentru inceput citeste si scrie la topicul lui Valiox,"Ce sa fie".Il gasesti tot pe Paranormal,cred ca pe pagina a doua sau a treia.Este un coleg de-al nostru care a cerut ajutor;a primit multe sfaturi.Cu ce stia si el,cu ce a fost ajutat,cred ca acum ii este mai bine.Daca scrii acolo,sigur lumea te va ajuta:cu o rugaciune,un sfat,o trimitere la vreo bisertica,fiecare cum stie el.Sfatul meu este sa faci ceva...Poate ca in vis vei primi ajutorul scontat,in sensul unei indicatii,despre ce e vorba sau unde sa te duci...
Cu drag,Aura.

dya
09-November-2010, 10:07 AM
Va urmaresc in continuare,chiar daca in ultimul timp nu am mai scris.....in ultimele zile am visat intens...dar nu mai retin decat ca in visul de azi noapte aveam un aspirator puternic si faceam curat,prin toate cotloanele ...si tragea tot,toata mizeria ..care de fapt era un praf inchis la culoare(maro)- m-am trezit cand am terminat treaba!

adi-gj
09-November-2010, 11:05 AM
Draga dya , iti pui ordine in prioritati si ce nu te serveste dai afara , arunci sau anulezi . Un mod de abordare foarte eficace si culmea chiar ai constatat ca era nevoie de acest lucru . Daca am fi in stare fiecare de acest lucru , am ramine uimiti de cite inutilitati ne incarcam . Bine cel putin ca ai terminat , acum stii cum stai si incotro mergi , fara alte ocolisuri.

dya
09-November-2010, 12:54 PM
multumesc,Adi-gj,pentru raspuns,ce este interesant -acest vis vine dupa alte doua destul de ciudate-urate!

maria49
11-November-2010, 09:38 AM
Buna dragii mei in visul de azi noapte eram in localitatea unde am terminat liceul unde se afla monumentul lui Traian,incercam sa ma inscru sa dau examen la liceu ,imi cautam gazda unde sa stau ,nu stiu daca am reusit in final deoarece somnul imi este agitat ,destul ca de acum ma aflam in alta locatie ,imbracata ff gros ,intr-un locas de rugaciune unde erau ff multe icoane ,cruci puse pe postament ,treceam prin dreptul fiecaruia ,facem metanii ,ma inchinam si le sarutam si ma rugam ,apoi infofolita cum eram asteptam pe o canapea sa inceapa slujba ,iar sera trecuta ma flam intr-un depozit imens ,cu o cantitate de vin ff mare pe care il puneam din butoaie f mari in unele si mai mici dr 50 ,100 l era de culoare rosie si alb ,butoiele le numerotam sciind numarul butoiului sau damigenei ,trecusem de nr 178,Cu tot dragul Maria 49

dya
11-November-2010, 10:47 AM
Va voi povesti visul avut azi noapte din care retin o secventa cutremuratoare.....! eram in casa cu familia si uitandu-ma pe geam observ ca cerul(era zi) se intuneca..dar nu cu nori negri ci pur si simplu din albastru devine maroniu inchis spre negru.....si se porneste o furtuna naprasnica! inchid repede toate geamurile -la timp!- si observ cum doi stalpi de telegraf...sub care se unduia pamantul si care se indoiau sub puterea vantului.....cad! noi stateam in sufragerie...in siguranta, si priveam natura dezlantuita...s-a intrerupt si curentul...si am luat lanterna!

AuraArua
11-November-2010, 01:29 PM
Draga Maria,poate ca visul tau este o atentionare si colectiva.uite,strugurii s-au copt,roadele acum stau gata pregatite...Din cate se mai posteaza si pe la Incexplicabile,e posibil ceva,in curand.Iar sufletul tau,indiferent de ce va fi,se pregateste,se roaga,se curata.Interesant este ca iti era frig:asta inseamna ca tu e posibil sa fi avut o scapare,o abatere in sinea ta,de la drumul tau.Nu te indeparta,nici macar ca speranta de drumul drept,de ceea ce esti tu...Acomodarea,racordarea se fac mai greu,daca nu esti vigilenta...Toti sunt langa tine,cei din ceruri si se roaga,te ajuta,te indruma.Indiferent ce va fi,visul tau iti spune sa nu pierzi nadejdea,caci nu esti singura.Tine drumul drept,al inimii,caci ea se va bucura,in curand.Cat despre semnificatia numerologica,avem specialisti printre noi...Ii asteptam.Si,mai este ceva,poate ca ti se va zadarnici un plan...Nu-i nimic,o fereastra se va deschide in curand.
Cu drag,Aura.

AuraArua
11-November-2010, 01:36 PM
Draga Dya,si singura stii ce inseamna.Multumesc si eu,pentru ce ne spui tu...Acea furtuna,cu cer negru,simbolizeaza o mare prefacere,furtuna la propriu.Poate fi semnul clasic al unui cutremur sau al unui uragan...Imaginile sunt tare plastice,parca si vezi acei stalpi cazand.Este posibil ca ceea ce se va intampla sa aduca si boala si disperare,o mare paleta de fapte si suferinte,toate neplacute.Poti auzi si de o schimbare,cineva puternic se va prabusi,poate un faliment notoriu...Oricum ceva de genul acesta.O prabusire,spectaculoasa,sa vedem daca la propriu sau la figurat.
Si pentru tine personal,ai grija,caci visul aduce schimbari nu prea placute.Poate ca chiar tu auzi de un faliment,ceva ce nu iti convine.Ori firma,ori o persoanlitate...
Concluzia: mare grija si atentie sa avem,caci timpurile sunt cum sunt,iar visele ne aduc vesti despre ele.
Cu drag,draga mea,Aura.

dya
11-November-2010, 02:02 PM
Mltumesc Aura,intr-adevar banuiam ce inseamna,insa eu parea ca imi luasem masuri de siguranta,ma simteam""safe""in casa,desi afara se declansase urgia.....am vrut sa va povestesc acest vis si voua pentru ca mi s-a parut o atentionare!

AuraArua
11-November-2010, 02:47 PM
Multumim,draga Dya,asa am banuit si eu.Asta mai inseamna si ca orice ar interveni in viata ta o sa iti iei masurile de precautie cuvenite.O persoana cu sange rece,cum se spune,care are picioarele pe pamant,iar ochii catre stele.Exact cum ar trebui sa fim cu totii.
Cu drag,Aura.

Irda
11-November-2010, 06:52 PM
Acum 2 seri am visat un tsunami mic intro tara vorbitoare de limba spaniola.
Eram pe plaja si am vazut ca se retrage apa mult......se vedeau pietricele si scoici pe o mare parte a tarmului, asa ca mi-am intrebat sotul....ce forma are tarmul aici?
El nu mi-a raspuns, dar in fata ochilor am avut instantaneu o harta de sus, iar harta arata un golf mic!
Atunci mi-am dat seama ca o sa fie un tsunami si am fugit catre un loc mai inalt pentru ca nu stiam cat o sa urce apa....
M-am catarat pe zidul unei cladiri mai inalte si priveam cum incepea marea sa revina pe plaja si in acelasi timp ma rugam sa nu fie un tsunami puternic cu multe pierderi de vieti:(, dar in acelasi timp eram tare uimita pentru ca nu simtisem niciun cutremur inainte de retragerea apei.

Apa abia a trecut de plaja si de primul rand de cladiri, si m-am dat jos de unde ma urcasem. Oamenii alergau disperati sa afle cum sunt cei dragi. In tot haosul asta m-am intanit cu sotul meu care a zis ca se duce spre plaja sa vada daca nu poate fi de ajutor pentru ca pe cei de pe plaja ii surprinsese valul!
Era seara in vis!

Al doilea vis e clar cu conotatie personala.
Eram cu o femeie fara varsta pe un camp plin de ciulini si de caini agresivi.
Erau cred ca vreo 6-7 grupuri de caini si tot atatea de ciulini, tufisuri cu spini....
Femeia imi zice....hai sa te invat sa culegi fragute dintre ciulini si caini! Trebuie sa faci ca mine si in timp ce spre noi veneau vreo 3 dulai fiorosi si jigariti, femeia a ridicat mana dreapta spre ei sub forma de mangaiere si cainii s-au asezat pe burta, apoi tot cu mana ridicata a dat intr-o parte un tufis mare de ciulini si langa el era o tufa de fragute gustoase tare (n-am mai mancat fragute din copilarie, dar gustul era acelasi....inconfundabil:D)

Am mancat impreuna fragutele din tufa si apoi ne-am mutat cativa metri mai la dreapta, iar femeia mi-a zis......acum e randul tau!
Spre surprinderea mea, am reusit sa potolesc si cainii agresivi doar cu gestul de mangaiere si sa dau de fragute sub ciulini, fara sa trebuiasca sa ating tufisurile intepatoare!:D

Apoi m-am trezit....tot pe la 3 si ceva dimineata cu un maaare zambet pe fata si plina de energie pozitiva!

Pace in Suflete si pe Pamant! Iubire Eterna in Inimi!

AuraArua
11-November-2010, 07:24 PM
Irda,draga ma grabesc sa vorbesc cu tine.La primul vis,e clar,o fereastra in viitor,care ti-a aratat ce poate fi,undeva cum suna in descrierea ta.Seamana cu acel filmulet,cu primul tsunami,in care lumea s-a retras speriata[cei care au apucat].Sper sa nu se intample,dar cine stie...Ca o conotatie persoanala,o situatie mai dificila,peste care altii nu pot trece si pe care tu si familia ta o prevedeti si rezolvati din timp.Este multa grija in visul tau...Nu chiar un drob de sare,insa ceva ce nu ar trebui sa va faca probleme,caci voi amandoi stiti cum se solutioneaza problema asta.Si,ai vazut si tu,dati si altora ajutor.Voi sunteti cei care aveti o sansa dar si luciditate si eficacitate...

In al doilea vis,un inger proteguitor te instiinteaza ca pe viitor te poti confrunta cu o situatie mai putin placuta,plina de pericole si agresivitati...Aceasta femeie poate sa iti dea o lectie,de supravietuire,de invatatura:cum sa faci fata dusmanilor , cum sa te descurci ,cand esti invidiat,atacat.Acele fragute in mod normal pot fi lacrimi...Insa aici au o alta conotatie,dupa parerea mea:izbanda,reusita si recolta de realizari;el,ingerul iti spune ca viata e o lupta,dar si reusita e dulce...
Cu drag,Aura.

Irda
11-November-2010, 07:41 PM
Iti multumesc pentru raspuns, draga mea Aura!

In primul vis totul se simtea de parca eram acolo, nisipul de pe plaja, caldura....pana si linistea care se instalase inainte de retragerea apei era palpabila!:O

In al doilea ma simteam ca un ucenic :D!

Pace in Suflete si pe PAmant! Iubire Eterna in Inimi!

AuraArua
11-November-2010, 07:48 PM
Cu multa placere,draga Irda...Despre al doilea vis,e interesant ce ai adaugat.Asa este,ai multa dreptate:toti ar trebui sa fim ucenici,sa invatam sa abordam viata,sa o traim asa cum trebuie si sa apreciem ceea ce ni se da,asa cum faceai si tu.
Cu drag.

Mobel
11-November-2010, 11:02 PM
Am ezitat, dar pana la urma m-am hotarat sa scriu un vis care m-a miscat destul de tare ( acum 2 nopti), m-am trezit brusc la 12 noaptea retinand toate amanuntele acestui vis. Visul este destul de lung si voi incerca sa-l sintetizez.
Eram intr-o competitie amicala si constat ca nu eram intr-o conditie fizica optima. Pentru a-mi confirma, singura, parerea apelez la sora mea pentru un antrenament comun, pentru a avea termen de comparatie. Constat ca parerea initiala se intareste si trec la masuri concrete: antrenamente pentru conditie fizica. Intr-unul din acestea ajung in curtea bunicii ( care a decedat acum 15 zile). Constat o aglomeratie de oameni, care ma ia prin surprindere cu prezenta lor, intrucat nu mai locuieste nimeni la acel domiciliu. Parca toti se ocupau de curatenie. Apoi, apare si bunica mea ( iar eu in sinea mea sunt contrariata intrucat o vad in viata), in pozitia de leader intr-o actiune de curatenie.
Se apropie de mine si imi spune: aveti grija, va urma un cutremur de 35 de grade... Sa nu-ti fie frica! Eu, imediat, ripostez si spun ca nu se poate, nu exista o asemenea scala ( cu alte cuvinte nu sti despre ce vorbesti). Drept raspuns zambeste si pleaca. Eu revin in curte si constat ca isi continua actiunea de curatenie, iar la un moment dat cu nistea vreascuri in mana se opreste se uita la mine si-mi zambeste, parca prin acest gest isi intarea mesajul.. Un singur element important, mai vreau sa-l mentionez din acest vis este ca, aici, am gasit-o si pe mama mea ( in realitate decedata) efectiv zacand, pe care am luat-o de acolo, dar numai dupa ce a facut un dus ( la cererea ei).
Curios, pentru mine, ca in vis persoanele pe care le intalnesc in mare parte le asociez cu oameni din viata mea, iar dupa limpezirea gandurilor imi dau seama ca doar le constientizez sau doar le asociez, pentru ca efectiv figurile nu le disting si am impresia ca sunt |alte persoane|.
Va multumesc.

AuraArua
11-November-2010, 11:39 PM
Draga mea Mobel,din visul tau inteleg ca tu esti acum in mari redecorari si schimbari interioare,dar si exterioare...Se pare ca ai o mare dorinta de a te autodepasi,de a pasi pe noi trepte de eolutie,interioara dar si in viata de zi cu zi.Intr-o astfel de incursiune de-a ta,pe calea spirituala,de data asta,ai reusit sa strapungi spatiul ,dimensiunea astrala,ajungand acolo unde este bunica ta.Condoleante ,pentru ea! Tu ai asistat la o mare primenire,a sufletelor,care se bucura pentru ea.Se pare ca venirea ei acolo a antrenat o schimbare,o reordonare a unor situatii.Cei de acolo s-au bucurat tare mult de venirea ei,insa bunica ta a trecut la fapte:a organizat pe toata lumea astrala,a facut curatenie in jur,pentru ca totul sa fie frumos si in ordine...Cei pe potriva cu ea,au recunoscut un mare sef si i se subordoneaza, firesc.Poate ca la nivelul acela vibrational,ea este un fel de indrumator..De acolo ea vine sa te anunte despre o mare schimbare,ce se va petrece in viata ta.O schimbare de proportii,pe care nici tu nu o poti prevedea acum.Nu mai vorbesc despre valoarea informatiei,in planul colectiv.Se poate sa urmeze ceva de proportii colosale,asa cum ti-a prezis ea.Revenind la bunica ta,eu cred ca ea a vrut sa te asigure ca in viata personala,dar si in cea colectiva,tu va trebui sa fii puternica.Vreascurile acelea inseamna ,daca vrei,nimicnicia vietii,a lucrurilor,de fapt.Nimic nu are valoare si totul se poate sfarama,rupe,asa ca surcelele acelea.Ceea ce conteaza este chiar ce faceai tu in vis:spiritul de emulatie ce te-a cuprins,dorinta de a te autodepasi,de a merge mai departe in viata ta.
Draga mea,indiferent ce va fi,cu tine sau cu noi,lumea de acolo este langa tine,dorind sa te asigure ca nimic nu este greu sau rau,atata timp cat tu crezi in tine,in forta ta.Lumea lor va fi in preajma ta,atata timp cat tu vei mentine aceasta dorinta de a vorbi cu ei,de a pastra o anume vibratie,pentru ei.Se pare ca viata ta va prinde niste schimbari,care te vor obliga sa te reconsideri,dar si sa iei aminte la sfaturile celor dragi tie.
Planul colectiv spune ceva destul de neplacut,ce nu am vrea sa se adevereasca...Multumim ca ne atentionezi,prin acest vis,vom lua aminte la el.
Cu drag,Aura.

Mobel
12-November-2010, 06:15 PM
Draga mea Aura, iti multumesc pentru acest raspuns detaliat si profund! Ai surprins foarte bine faptul ca sunt intr-o alergare continua cu mine, in speranta ca voi pasi pe drumul cel bun in aceste vremuri dificile, iar aceasta avertizare, poate, a venit ca un raspuns la framantarile mele, pentru viitor!
Multumesc,
Mobel

crin
12-November-2010, 11:45 PM
Azi-noapte am avut un vis foarte ciudat. Eram in " mijlocul unui zone care fusese locuite " si plangeam ca toti de acolo erau morti. Din cauza lacrimilor, nici nu mai vedeam ce era in jurul meu, dar stiam unde se afla fiecare persoana decedata. Cand m-a trezit alarma de dimineata, avea lacrimi in ochi, iar ochii erau ca dupa plans.

AuraArua
12-November-2010, 11:59 PM
Draga Crin,visul tau seamana tare mult cu situatia cu care ne confruntam acum,aici.Daca stai sa te gandesti putin ,ai sa vezi cat de mult se aseamana...
Dar,pentru ca este visul tau personal,ingaduie-mi sa iti spun ca eu cred ca in curand vei auzi de o pierdere,importanta nu doar pentru tine cat si pentru multi dintre cei pe care ii cunosti tu...
Nu cred ca e vorba de familie,cat de o comunitate...Ca si cum ai auzi de un eveniment care sileste o mare grupare de oameni sa se disloce si sa paraseasca teritoriul,poate si spatiul pamantean.Este posibil ca tu sa ii cunosti,ca evenimentul sa se petreaca chiar langa tine...Adica sa fie din cartierul,sau orasul vecin,sau tara vecina...ceva de genul acesta...O situatie care te va indurera sau macar iti va aduce nostalgie in suflet si priviri...

Daca ar fi sa fim "foarte realisti si lucizi,chiar veseli" as spune ca vei auzi despre noi descoperiri arheologice..
Sper ca acest vis nu este si nu va fi premonitor,el sa ramana un vis de noapte,Sa fii sanatos si sa ai spor in tot ce vei face tu in viata ta.
Cu drag,Aura.

natco
13-November-2010, 01:53 AM
Rose: vorbesti de scoala aici http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?597-Mesaje-din-inima-si-suflet&p=97841#post97841
imi aduc aminte de un vis al tau (?), legat de scoala... sper sa nu fac vreo confuzie...
incerc sa mi-l aduc aminte, dar vad ca a doua jumatate nu am memorat-o prea bine.

Achilina
13-November-2010, 12:34 PM
am visat in noaptea ce a trecut, ca stateam pe canapea cu parul umed si imi taiam varfuri din el sau mai bine zis ce mi se parea neuniform,atunci sotul meu a ridicat tonul la mine spunandu-mi sa nu-mi mai tai parul ca deasta nu mai creste de atata timp si am lasat imediat foarfeca jos din mana
apoi tot in aceasta noapte am visat ca am spus "trebuie sa plecam din casa asta" si in acelasi moment si fetita mea a spus acelasi lucru"trebuie sa plecam din casa asta",prima data m-am mirat ca am gandit amandoua la fel si am spus amandoua odata acelasi lucru dar apoi m-am mirat de unde stie ea sa vorbeasca cand este doar un bebe are un an si o luna abia si mi-am spus tot in vis ca este paranormala.
in realitate fetita are un an si o luna si nu spune nici apa nici papa,nimic,vorbeste mult dar pe limba ei de bebe,inafara de mama nu zice nimic clar.
ce semnificatie sa fie a acestor vise,mentionez ca imi doresc sa plec din casa asta cu tot sufletul,dar deocamdata nu exista solutie,poate deasta am visat asa.

adi-gj
13-November-2010, 12:53 PM
Draga Achilina , ce aveai cu parul ? sau mai bine spus , uite cum ai vizualizat si ti sa transmis in vis o alta aminare de catre tatal , reprezentat de sotul tau aici in acest vis , care ti-a interzis sa-ti tai parul , adica sa treci prin pericole impreuna cu alti oameni , stiu ca este greu , pentru toti nu numai pentru voi ca familie sau pentru tine ca entitate si ai mesaj, direct de care esti constienta , ,,,trebuie sa pleci.... ,, mesaj imperativ care de fapt iti spune ca chimbind locul , -schimbi norocul , deci ---intarit si de fica ta , un suflet nou si care inca nu a reusit sa fie corupt de viata noastra -trebuie sa pleci din casa asta-, se va intimpla atunci cind v-eti fi pregatiti toti si sufleteste si material , dar se poate intimpla mult mai repede decit credeti , cu conditia sa va si ajutati sa faceti acest lucru , ca ajutor divin aveti ....

Achilina
13-November-2010, 01:11 PM
multumesc mult adi,mi-ai fost de folos,Dumnezeu sa te aiba in paza Lui

AuraArua
13-November-2010, 01:49 PM
Draga mea Achilina,ma alatur si eu lui Adi,pentru visul tau.Cand visezi ca tai par,nu este bine.Faptul ca taiai foarte putin,poate fi o masura,o apreciere a unui fapt,ce va veni pentru voi.Cu cat tai mai putin,cu atat mai bine..Este posibil ca tu sa trebuiasca sa schimbi ceva in viata sau atitudinea ta,in modul de abordare,caci sotul tau ti-a spus clar,ca de aceea nu mai creste parul,pentru ca il tot tai.O mica atentionare,camuflata si codificata...
Cat despre acel mesaj,despre casa,copiii in general pun degetul pe rana.Spun adevarul in cel mai adorabil chip,astfel ca te dezarmeaza mereu cu vorbele lor.Faptul ca si tu,dar si fata ta ati spus acelasi lucru denota,dupa parerea mea un adevar prescris in ceruri:acela ca in planul de acolo,pentru voi,exista aceasta schimbare.Fetita stie,ea vine de curand de acolo,iar amintirile ei sunt mai proaspete..De aceea vorbea,de aceea a vorbit cu tine;sa iti aduca aminte ca exista un plan ceresc,ce coincide cu al vostru.In alt context,asa ceva as fi interpretat altfel;insa ,aici,nu este cazul.
De fapt,ceea ce voiam sa iti spun si eu,caci Adi a spus tot,era explicatia ,rostul afirmatiei fetitei tale.
Va fi asa cum trebuie sa se intample,iar daca va veti muta,va fi pentru ca exista un accept ceresc ,un plan aprobat acolo sus.
Cu rabdare si asigurari din inalt,se va infaptui si asta.Toate la timpul lor...
Sampania de casa noua o vom bea cu totii!!!
Cu drag,Aura.

Achilina
13-November-2010, 02:10 PM
multumesc dulce Aura,vorbele tale merge la suflet ,Doamne Ajuta la taoata lumea

adi-gj
14-November-2010, 11:23 AM
Esti aici? Uite ai pm dela mine.PT. AURA.

maria49
14-November-2010, 05:16 PM
Buna dragii mei ,astazi dupa amiaza am atipit putin si ce credeti ca am visat ,eram acasa la tara acolo unde m-am nascut si copilarit .De unde si pana unde nu stiu cum dar il aveam musafir pe Corneliu V Tudor si parca l-am invitat sa facem un gratar sa mancam cu gogosari.La inceput m-a refuzat apoi spunandu-i ca am niste gogosari ff buni ,il duceam in gradina casei sa-i arat ,acolo ii aveam depozitati .Printre altele in drum spre depozitul cu gogosari ii spuneam eu ca am muncit ff mult la preparat produse de cand au inceput sa apara fructele si pana la punerea gogosarilor ,i-am zis ca am facut si compot ,dar ca nu va servesc ca stiu ca aveti diabet si nu aveti voie sa mancati .Cum intram noi in gradina spre locul unde erau gogosarii,mergem cu fata spre apus si ce credeti ca vedem in fata ochilor pe cer ,niste dare de fum ff pronuntate pictau pe cer niste desene nedefinite ,carouri cu o scriere ciudata cum e cea chineza ,araba ,cu tot felul de semne ,cu o repeziciune uluitoare tot cerul era pictat ,apo dare de fum groase cu sageti in varf si ici colo palcuri de bolovani incandescenti care au inceput sa cada din cer,.Ne-am speriat la cele vazute ,iar el a zis ,pana aici ne-a fost ,pamantul va lua foc si cum in gradina erau numai buruieni uscate si pomii uscati frica a devenit si mai mare .Asa cum priveam noi cele ce vedeam numai ca il aud ,trebuie sa ajng urgent la copilasii mei ,dar nu stiu cum o sa ajng .Ne intoarcem cu fata spre rasarit sa plecam sa ne adapostim si nu mare ne-a fost mirarea cand am vazut ca acelasi lucru se intampla si pe cerul dinspre rasarit,acelesi dare de fum gros albicios ,cu sagete in varf si bolovani rosiatici incandescenti care cadeau spre pamant ,iar noi ff speriati ne-am intors in curte .Marturisesc ca de cate ori ma visez acasa sau cu parintii care sunt decedati ,se intampla ceva neplacut .Sa dea Domnul sa nu fie nimic ,sa fie numai un vis si nimic mai mult ,era ceva iesit din comun .Cu tot dragul Maria49.

AuraArua
14-November-2010, 05:39 PM
Draga mea Maria,asa sper si eu,caci visul tau nu suna deloc bine...Conotatia lu mai este puti salvata de faptul ca ai visat o personalitate,care mai indulceste mesajul,putin.Grija mare la o boala,poate o raceala,ceva de pe urma careia ai putea sa tragi ceva...In urma muncii tale,draga mea,poate interveni si epuizarea...Caci stim noi ce buna gospodina esti tu...Deci ,draga mea,grija mare sa nu racesti sau sa ai un puseu de oboseala...Cat despre partea a doua a visului,dupa parerea mea s-ar putea face trimiteri la multe scenarii,azi in voga:Nibiru,venirea ei,Apocalipsa,cu apanajul de rigoare,un asteroid,cu aceste cortegii care il anunta...Poate fi orice,ca sa nu mai vorbim despre acel obiect care sta in vecinatatea pamantului nostru,despre care vom afla maine.Acea scriere,poate fi limbajul lor,prin care ei sa faca un anunt,sa speram nu belicos.
Cu drag,Aura.

maria49
14-November-2010, 07:06 PM
Buna draga Aura si iti multumesc pentru raspuns ,sper sa nu ma mai prinda vreo raceala ,am zacut 3 saptamani in octombrie.Dupa ce am scris visul ca sa nu-l uit ,am vazut si eu ce se scrie despre conferinta NASA de maine in legatura cu explozia solara .Ai vazut ce a spus Aurora Sitarusi despre toate aceste stari care le avem fiecare ,dureri de cap ,oase ,arsuri ale talpilor ,stari de ameteala ,moleseala ,se datoreaza schimbarilor ce se produc acum pe planeta ,campul magnetic ,etc ,cred ca ai mai auzit acest lucru te-am avertizat crezand ca se vor spune mult mai multe.Cu tot dragul Maria49

dya
14-November-2010, 07:21 PM
Visul Mariei 49 imi aduce aminte de o secventa de azi noapte(pana cand i-am citit visul nu mi-am amintit de visul meu),vedeam pe cer trei calareti imbracati in alb,cu mantii si aveau parul lung,caii lor erau superbi si albi...dar acesti trei calareti si caii lor erau formati pe cer din nori albi - tin minte ca i-am spus cuiva de langa mine sa se uite pe cer sa vada ce frumosi erau si acea persoana mi-a zis ca nu se vede nimic!Atat tin minte din vis........cum ma uitam eu pe cer mergeau de la stanga la dreapta...

Arife
14-November-2010, 07:46 PM
Hmmm,cred ca exista o legatura undeva,visele noastre sunt asemanatoare,sau traim un vis comun,poate cu mici diferente,dar mesajul este acelasi.In urma cu 2 saptamani am visat ca o perdea de foc se indrepta asupra pamantului.si eu ma rugam sa gasesc o cale sa pot scapa de parjolul ce urma sa loveasca pamantul,iar ca raspuns la rugaciunea mea,Bunul Dumnezeu crease o mica bresa in acea perdea de foc,dar nu aveam incredere ca pot trece,datorita dimensiunii destul de reduse a gaurii din perdea,si a amenintarii flacarilor( visul l-am povestit familiei si colegilor de servici).Iar mama mea,in noaptea de vineri spre sambata(saptamana aceasta)a visat la randul ei o pacla f. groasa de fum care acoperea pamantul,si oamenii erau disperati datorita neputintei de a respira,chiar mama nu mai putea respira,si in rugaciunile si cererile ei catre Bunul Tata Ceresc,se deschisese o portita de scapare din acel infern,dar drumul pana la portita salvatoare era anevoios si plin de riscuri.Cu dragoste si recunostinta,datho.

Kamy
14-November-2010, 07:54 PM
Desi nu am postat niciodata in acest segment al forumului nu inseamna ca nu am citit tot ce s-a scris.Am citit ce a scris dya mai sus despre visul cu cai albi si mi-am adus aminte de un vis de acvum 2 ani.L-am visat pe tatal meu(decedat)ca ducea un cal alb cu el iar eu l-am intrebat de ce duce calul cu el,la care el imi rasp[unde ca asa trebuie.La o saptamina dupa acest vis a murit cumnatul meu in accident de masina.(la momentul visului am crezut ca un cal alb nu p[oate fi decit bine,dar am aflat ulterior ca soldatii in timpul razboiului care visaucai albi urmau sa moara.
Nu stiu daca visul tau ar putea insemna ceva rau pentru tine sau familia ta sau pentru foarte multa lume.Ar putea fi o premonitie.

dya
14-November-2010, 08:52 PM
Kamy, cal alb - noroc, veste buna, veselie reusita, placere, dragoste, mostenire, esti iubit de oamenii din jur, ce am gasit eu pe oniromantie....dar depinde foarte mult si restul visului!

ariel
15-November-2010, 09:07 AM
Buna dimineata tuturor, o saptamana buna si usoara sa aveti....
De 3-4 nopti visez doar oameni morti, sunt si cunoscuti dar si oameni necunoscuti...e tulburator faptul ca unii din ei se asezau in cosciuge asteptand sa moara.
Intr-unul din vise mi-a aparut bunica care a plecat dintre noi in aceasta vara, se intorsese acasa si eram socata,nu-mi venea sa cred...am avut senzatia ca doar eu o pot percepe si ma gandeam ca ceilalti nu ma vor crede...dar tuturor li se parea normal ca buni s-a intors si era ff vesela si mult mai tanara .

Kamy
15-November-2010, 09:25 AM
Dya sa nu crezi ca am povestit acel vis si ceea ce am auzit eu de soldatii din razboi,ca sa te sperii sau ingrijorez cumva, ci pentru a fi pregatita cumva in cazul in care ar putea sa fie cava rau.Daca semnificatia ar fi aceea pe care o stii tu,ar fi foarte bine si frumos, ceea ce iti si doresc .Cu drag Kamy.

Kamy
15-November-2010, 09:30 AM
Imi cer scuze pentru atunci cind nu pot scrie nimic, dar momentele cind am acces la calculator sint atunci cind doarme nepotelul meu sau cind doarme toata lumea in casa si atunci e intuneric si nu pot vedea sa scriu.

Rose
15-November-2010, 09:32 AM
Buna dimineata dragii mei,

Daca saptamana trecuta toate visele au fost grele, intunecate, urate, obositoare si ciudate, de sambata s-a schimbat ceva. Visele au venit mai clare, luminoase, normale.

In visul de sambata 13.11.2010 am muncit o buna bucata din noapte incercand sa pun intre pamant si cer o bariera formata din scanduri proaspat taiate. Ma vad cum bateam cuie in podeaua de scanduri nu prea ordonata intr-un ritm alert, aveam un sentiment ca nu mai e timp, priveam cerul printre ele, inca era senin si curat. Mai aduceam o scandura incercand sa o prind in bariera protectoare dintre cer si pamant si nu's ce faceam ca ma vedeam mereu deasupra lor. Iar coboram sa intaresc aceasta bariera si iar ma vedeam deasupra ei.

Vin si cu o veste buna din noaptea ce a trecut, in care ma vad uitandu-ma pe cer si il vad negru, plumburiu, amestecat de negura, aglomerat.
Deodata, se porneste o ploaie alba, astept sa ma picure apa si vad cum picaturile iau forma de lumina. Peste pamant incepe sa coboare lumina sub forma de ploaie. Ma uit spre cer si acesta se lumineaza, norii si tot ce era inchis la culoare se disperseaza facand loc ploii albe din lumina ce incet, incet s-a imprastiat pe tot pamantul. Stau o vreme in aceasta ploaie si o stare de bine ma inunda cu o stare de bine, de liniste si pace. Vad iarba cum inverzeste si totul parca se trezeste a primavara.

Apoi ma vad pe un scaun in mijlocul acestei ploi, cu ochii inchisi, intr-o pozitie de meditatie. Toata aceasta ploaie se restrange de pe pamant asupra mea intr-un con ce vine de sus din cer si ma lumineaza o vreme, ploaia alba de lumina curge peste mine fara sa ma ude scurgandu-se in pamant.
Am devenit o fiinta de lumina (parca am capatat o initiere, sau o altfel de putere) pentru ca apoi ma vad cum vine la mine o persoana dintr-un sir lung ce asteapta in liniste, imi ia locul pe scaun si cu mainile aduc lumina de sus catre ea, in acelasi ritual. Mi se spune ca acum sunt pregatita.

Cu iubire si recunostinta,
Rose

ariel
15-November-2010, 11:18 AM
Scumpa si minunata Rose, inca o confirmare a "lucrului" minunat ce ti-e dat sa-l faci pe Pamant...aduci lumina si speranta in sufletele noastre.
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere.

maria49
15-November-2010, 11:21 AM
Buna ziua dragii mei ,daca ieri m-am visat acasa la tara ,azi noapte am visat cum priveam fotografia tatalui meu care este decedat si in timp ce o priveam pe acea fotografie a aparut si chipul mamei ,care radia de bucurie ,chiar zambea.Ii dau fotografia surori mele sa vada si ea chipul mamei aparut pe fotografia tatalui ,dar ea nu vedea nimic ,parca hartia fotografica era translucida se vedea si din spatele ei ,ce poate semnifica acest vis?Cu tot dragul Maria49

AuraArua
15-November-2010, 12:06 PM
Draga Dya,acei calareti erau doar pentru tine.De aceea numai tu i-ai vazut...Ei pot avea,dupa cum cred eu,o dubla semnificatie.Cal alb cand visezi eu stiu ca este foarte bine.El poate anunta ursitul sau,de la caz la caz,o mare bucurie in viata cuiva.Faptul ca i-ai vazut doar tu denota ca instiintarea este doar pentru tine,pentru destinul tau.Faptul ca erau trei,in aspectul apropape biblic,mai denota si un eveniment pentru o colectivitate...Ca si cum ei ar fi fost ingerii care anunta un eveniment important,prin care omenirea va trece in curand.Gandurile si ajutorul lor,vor fi importante,alturi si pentru noi,oamenii.Ramane de vazut ce se va intampla,ce este atat de important incat Dumnezeu a trimis un semn,prin cei sensibili,asa ca tine.
Cu drag,Aura.

AuraArua
15-November-2010, 12:18 PM
Draga mea Datho,visele noastre sunt asemanatoare...Sa nu ne mire asta,caci traim in acelasi spatiu geografic iar astralul este oarecum comun,indiferent de straturile si intrepatrunderile lui.In plan personal se pare ,asa cred eu,ca veti trece printr-o situatie care necesita multa atentie si vointa din partea voastra.Poate fi un eveniment in urma caruia voi sa fiti mai caliti,mai intariti,mai puternici.O puricifare,o victorie,dupa aceste incercari,in familie.Ajutorul dat de sus este evident,iar vestea buca este ca voi,cei din familia ta,sunteti curati la suflet,mult iubitori,divinitatea oricand va asculta si va ajuta.Indiferent cat va fi de greu sau de solicitant,credinta si inima curata va ajuta sa iesiti din impas.
Colectiv,o explicatie ar fi ,intr-o gandire logica,radiatiile solare,care afecteaza entitatea numita om,in toate structurile ei.Se mai contureaza si ideea ca acum pe pamant si in cer se dau lupte acerbe,de supravietuire,iar aceste lupte se resimt la toate nivelele noastre:mental,sufletesc,trupesc.Fiinta noastra vibreaza si rezoneaza la cote maxime,astfel ca foarte usor putem fi atinsi,sensibilizati de aripa prefacerilor,de armele luptei.Dar,cum stii si tu,care esti atat de inteleapta si echilbrata,in final victoria va fi a noastra,a celor "de buna credinta".Rabdare,credinta si speranta,trei atribute cu care noi suntem inarmati,in aceasta sarabanda si pe care trebuie sa le scoatem de la naftalina.Fortele raului sunt "la treaba",ele isi fac de cap,acum cat se mai poate..Noi le sesizam in forme variate:ca fum,ca pacla,ca perdea de foc,oricum,de la om la om...Dar,ele pot fi invinse,asa cum ati demonstrat si voi doua,prin vointa,incredere si perseverenta.
Cu drag,Aura.
PS-un atac "la persoana",poate fi usor anihilat,daca stii cum.

AuraArua
15-November-2010, 12:28 PM
Desi nu am postat niciodata in acest segment al forumului nu inseamna ca nu am citit tot ce s-a scris.Am citit ce a scris dya mai sus despre visul cu cai albi si mi-am adus aminte de un vis de acvum 2 ani.L-am visat pe tatal meu(decedat)ca ducea un cal alb cu el iar eu l-am intrebat de ce duce calul cu el,la care el imi rasp[unde ca asa trebuie.La o saptamina dupa acest vis a murit cumnatul meu in accident de masina.(la momentul visului am crezut ca un cal alb nu p[oate fi decit bine,dar am aflat ulterior ca soldatii in timpul razboiului care visaucai albi urmau sa moara.
Nu stiu daca visul tau ar putea insemna ceva rau pentru tine sau familia ta sau pentru foarte multa lume.Ar putea fi o premonitie.

Kamy,draga mea,multumesc pentru vis,este foarte interesant...!
In acea perioada,acel spatiu temporal,lumea credea si simtea intr-un fel anume.Nivelul de perceptie era si el la o anumita scara.E vorba despre mentalul colectiv,despre accesul colectiv la un anume palier astral,de unde vin informatiile.Nu zic,Doamne fereste,ca ar fi avut un anume "nivel",ci doar ca asa era "moda astrala",moda codificarilor,la acea vreme...Sper ca ma intelegiAsa cum pentru calmarea nervoasa candva ti se prescria Rudotel,iar acum ti se da Distonocalm,sau altceva.Doar pentru motivul ca acum,asa se poarta...
Apoi,calul alb poate insemna ursita,dar si soarta...O legatura intre simboluri,destul de subtila si fina...Faptul ca tatal tau,care era decedat si atunci,l-a luat cu el,adica soarta unui om tanar,si l-a dus pe taramul lui,spune multe despre urmari.De aceea eu cred ca in majoritatea cazurilor,o interpretare depinde de elemente,de situatia particulara,de vremuri...de multe.Ce se potriveste la tine,nu-i valabil pentru mine,si ,invers.
Eu asa imi explic lucrurile,poate gresesc.Si alte idei,pareri,ne pot ajuta sa ne facem o parere mai completa despre acest domeniu atat de frumos si delicat,subiectiv.
Cu drag,Aura.

PS-mesagerul mortii doar pentru noi,pamantenii este imbracat in negru.In ceruri pentru ei este o bucurie cand un suflet revine printre ei.De aici,uneori,vesmantul sau culoarea alba.

dya
15-November-2010, 12:40 PM
Asteptam cu nerabdare descifrarea ,Aura,iti multumesc,...imaginea era prea frumoasa sa fie ceva rau(asa simteam).

AuraArua
15-November-2010, 01:00 PM
Draga Ariel,cand visezi morti,mai ales necunoscuti,eu stiu ca ti-e frig,in somn.Apoi,urmeaza vreme rea...Aici ,insa nu este cazul,caci ei se asezau singuri acolo,sa moara.Cred ca visul tau este premonitor si dezvalue starea sufleteasca si psihica a omenirii,care nu mai are putere sa lupte si dezarmeaza,asteptand sfarsitul,care vine prin orice modaliati.Faptul ca mureau cu buna stiinta,fara lupta,poate insemna multe:toate agresiunile "de catifea" din jurul nostru contribuie la aceasta stare.De la Codez Alimentarius, la tehnologie,de la stres la presiuni exterioare...totu,totul,duce la acelasi lucru:epuizarea resurselor interioare ale omului,astfel ca el,in final,simte ca nu mai are scapare si...dezarmeaza,mergand inainte,totusi,in virtutea inertiei..
Cat despre partea a doua a visului tau,stii si tu:bunica a venit sa va vada,sa mai fie cu voi,langa voi si sa va spuna ca este bine,fericita si impacata...Era tanara pentru ca entitatea ei se afla acum la reala varsta astrala,pe care o va manifesta in permanenta in acel plan.Daca doar tu o vedeai,este pentru ca doar tu ai avut acea stare,necesara comunicarii vizuale cu ea.Bucura-te pentru ea,draga mea,caci nu se stie cat timp tu vei mai putea vorbi cu ea.Curand,daca nu ai aceste abilitati native,starea ta se va risipi usor,iar perceptia in acel plan se va atenua.
Cu drag,Aura.

AuraArua
15-November-2010, 01:17 PM
Draga Rose,draga fiinta de lumina,un vis ca o poveste,un regal,un vis care aduce primavara in sufletele noastre si cu ajutorul caruia simtirea noastra se inalta,sustinuta de dragostea si intentia ta...O imagine atat de frumoasa,de plastica,incat am vazut pana si culoarea scandurilor,pana si iarba cum creste,facand un covor de flori si catifea pentru regina luminii...
Draga mea mare maestra,scopul acestor vise atat de frumoase ,al tau,implicit,este sa curati lumea si sufletele de intuneric,de frici si suparare,sa redai speranta si sa inseninezi,la cote inalte,fiinta noastra.Ai primit o instiintare ca de-acum esti investita oficial cu aceste puteri,calitati si ca tu esti una dintre luminitele ce se revarsa si lucreaza pe pamant.Ce faceai tu acolo,batand cuie,este evident:te luptai din toate puterile sa ne aperi,sa ne protejezi inainte de a fi prea tarziu...Sigur ca erai deasupra mereu,caci fiinta ta lucra numai cu puterea astrala,cu daruirea usoara,senina a cerurilor...Investitura ta poate schimba lumea.Ai fost botezata din astral cu lumina iar tu la randul tau vei darui si vei boteza pe altii,cu aceeasi dragoste,daruire si bunatate.
Draga mea,se va face o coada imensa la tine,caci botezul tau a primt cea mai valoroasa acreditare posibila.
Cu drag,Aura.

ariel
15-November-2010, 01:18 PM
Multam din suflet Aura,abia asteptam raspunsul tau.E o adevarata placere sa "te citesc",sper ca aceasta oaza a inimii sa nu dispara,aici cu voi este singurul loc unde pot povesti ce visez, ce simt...unde pot fi eu .
Pe bunica o visez din ce in ce mai des...stiu ca m-a iubit enorm si simt uneori ca e langa mine....dealtfel nu cred ca-i doar o intamplare faptul ca a murit chiar de ziua mea.
Te-mbratisez cu drag,Ariel

AuraArua
15-November-2010, 02:08 PM
Dragele mele,ma bucur tare mult ca si interventia mea este o varianta ce poate fi luata in calcul.Multumesc mult de tot pentru aprecieri! As dori sa va spun ca daca de multe ori nu imi ating scopul dorit de voi,acela de a spune "Exact" ceea ce poate fi,este si pentru ca versiunea mea este una persoanala,ca poate nici eu nu ating realitatea si taina astrala,asa cum ne dorim cu atata ardoare cu totii.De aceea visele sunt un mister,:ele incita,ele aprind imaginatia si invita la dezlegarea si dechiderea unei porti magice-taramul nestiut si atat de ireal,dar totusi prezent langa noi.Prin vise ne imbogatim, si incercam sa mai ridicam o treapta la marea scara catre cer,catre lumea de dincolo.Tuturor le spun ca placerea si bucuria sint ale mele,iar daca sentimentul vostru este la fel,eu ma simt onarata.
Cu drag,Aura.

AuraArua
15-November-2010, 02:18 PM
Draga mea,visul tau spune destul de clar ca tu rezonezi cu sentimentele parintilor tai.Daca mama ta este in viata,explicatia este la fel de simpla:tu si surprins o legatura afectiva,a lor ,ce nu poate fi distrusa de trecerea timpului.Prin performantele tale,senzoriale,ai prins un mesaj de iubire,catre voi,de la tatal tau,al vostru.Mesajul este clar-va iubeste,e langa voi si va apara cat poate el.
Daca mama ta este decedata,ceea ce m-ar intrista si te rog sa ma ierti pentru aceasta presupunere[vreau doar sa explic visull],atunci mesajul de iubire este de la ei,catre voi.Tu vedeai,pentru ca tu ai deschisa calea energetica potrivita catre ei,in momentul de fata.Este ca si cum,cel cu auz mai fin prinde cele mai fine emisii de hertzi.Imi imaginez cata bucurie ti-a facut acest vis si ce stare placuta si revigoranta ti-a dat.De obicei ei vin in vis pentru a-si exprima grija si iubirea lor pentru noi,sau pentru a ne avertiza de ceva ce urmeaza sa se intample...Acum,in cazul de fata ramane sa cantaresti si sa alegi singura varianta ce ti se potriveste.Daca insa amandoi sunt plecati,in lumea mai buna si mai pura,atunci e de luat in calcul ca acolo unde sunt ei,fiecare este pe o alta treapta vobrationala;la chemarea voastra,ei vin si va aduc alinarea necesara.
Cu drag,Maria draga.

Kamy
15-November-2010, 03:49 PM
Draga Aura ai mare dreptate atunci cind spui ca fiecare vis pentru fiecare poate insemna altceva.De exemplu eu de cite ori il visez pe tatal meu (decedat),el ma anunta ca ceva se va intimpla ,dupa mimica fetei lui imi dau seama daca este de bine sau de rau,de altfel si cu ceilalti morti care in timpul vietii au fost apropiati de mine.Am citeva vise semnificative care s-au intimplat asa cum am visat.

adi-gj
15-November-2010, 05:20 PM
Dragii mei , dupa ce Aura a facut atit de bine descifrarile , eu nu pot decit sa mai vin cu un vis avut azi noapte si sa o rog , sa-mi descifreze si mie intelesul acestuia.eram in camera noastra impreuna cu sotia si copii , si tocmai taiam tortul de ziua sotiei si atunci a apatut tata , impreuna cu bunicul si bunica mea , si cu bunicii sotiei , se facea ca toti erau tineri , mai putin bunica mea care era la virsta de 38-40 de ani si toti aveau luminari albe in miini . lumanari aprinse ce imprastiau in jurul lor o lumina IRIZATA, au spus ca au venit sa ne ureze viata lunga si sa ne daruiasca lumina , ca in cer se duc lupte grele si doar de aici de jos , prin ruga si prin fapte bune se mai pot deschide cerurile spre lumina si stiu cu toti ca sintem in impas sa ne pierdem si de aceea au venit cu lumina , care trebuie sa o dam mai departe , la toti cei care au nevoie de ea. si sa nu ne facem ginduri amare , ca totul este asa cum trebuie sa fie , adica fiecare are partea lui de pace si de lupta si fiecare are lumina lui in cer , chiar daca acum nu se vede inca... am servit o portie de tort cu totii, iar la plecare au spus ca de acum oricine va cauta lumina , sa o caute intii in el si apoi la icoane... cind am inceput sa taiem tortul din el se facea ca curg riuri de lumina ce inconjura casa si toata lumea si tot universul din jurul nostru si o ceata grea , laptoasa se retragea departe de noi , cu scrisnet ca de fiare frecate , si o voce a spus ca este ferecarea raului ce a stat sa cuprinda pamintul , dar ... nu a fost lasat sa ia pamintul tot, tocmai de catre cei care sint la ora aceea treji si de straja.
si au plecat lasind acolo , linga tortul din care curgea lumina , luminarile arzinde... m-am trezirt repede si vioi sa ma duc la servici ...

Rose
15-November-2010, 05:35 PM
Aha ... deci lumina ce curgea din cer asta noapte sub forma de ploaie peste pamant a fost trimisa de bunicii tai ..
Eu am primit-o draga Adi cu totul, am fost martora si am mai vazut cum negurii se duc lasand loc cerului de lumina ..
Hmm .. ce ne mai completam ..
Cu iubire si recunostinta,
Rose

ariel
15-November-2010, 05:47 PM
Foarte interesant...observati ca din ce in ce mai multi dintre noi ii visam pe cei dragi ce nu mai sunt printre noi ??
Stiu ca ei sunt mereu langa noi dar, parca acum simt nevoia sa ne avertizeze....

Rose
15-November-2010, 06:15 PM
Sau sa ne arate ca ne sustin si ca sunt mereu alaturi de noi, draga Ariel.
Cand eram copil si-mi era uneori tare greu, o sora de-a tatei care ar fi vrut sa ma infieze (ma considera fiica ei, atat de draga i-am fost) dupa trecerea in nefiinta imi aparea mereu in vis sa ma sustina. La fel, de cate ori o chemam sa ma ajute. Acum, e adevarat, nu o mai chem, am invatat ca tre sa o las sa se odihneasca .. dar imi apare in vis inainte sa mi se imbolnaveasca baiatul cu cateva zile - o vad ca o atentionare, sau poate pt ca in ultima viata a fost asistenta medicala?.
Ma gandesc ca ne protejeaza de acolo de sus, si se arata doar cu un scop.
Famiile se ajuta intre ele..si aici si in astral.
Cu iubire si recunostinta,
Rose

AuraArua
15-November-2010, 06:28 PM
Dragii mei,uite de asta ma simt eu privilegiata si fericita cand va citesc:Atata frumusete e in voi,atata lumina in sufletele voastre iar eu,ca un mic "fur",ma scald permis sau nu in baia voastra de lumina si ma infrumusetez cu ea...Macar asa,macar atat si tot e minunat.
Draga mea Rose lumina ce voi o vedeati este trimisa de armata celor de lumina,care s-au unit,s-au masat si trimit un mesaj criant,pe ultima suta de metri,catre noi.Fiinte dragi noua au "dispensa" de la ceruri sa ne anunte,sa ne avertizeze,sa ne pregateasca acum,in aceste momente grele pentru toti.Asta au facut si cei dragi lui Adi,care au tinut sa ii dea un mesaj de calm si linistire,lui,care in astral este un mare Lord de lumina...Catre el a venit aceasta infuzie luminoasa si incarcata pozitiv,ca si cum l-ar cauta,sa se reantregeasca,la ordinul lui.
Dragul meu Adi,cei dragi tie stiu deja ce si tu stii:luptele grele,la nivel subtil sunt in toi.Doar cei curati si puternici mai pot acum sa nu se piarda,sa razbeasca si sa se curate:prin ajutorul vostru,prin efortul vostru.Lumina aceasta este simbolul acelei curatenii sufletesti,acelei stari de bine,de incredere si de speranta,pe care legile universului le pun in toate cate sunt;partea pozitiva,care sta la baza relatiilor si interactiunii intre fenomene si entitati,liantul,iubirea,toate sunt lumina...Ea vine intr-un astfel de cod,frumos,pentru ca noi,entitati retinute in trup sa acceptam si sa avem o reprezentare cat mai frumoasa,mai accesibila noua...La un alt nivel,lumina inseamna mult mai mult:Ea este absolutul,ea este acel tot,ea este parte din Dumnezeu,care in marele Lui mister le incorporeaza pe toate:lumina si intuneric,binefacator,plus si minus creator,etc...Dar noi,la nivelul nostru putem mai usor sa reprezentam ,prin lumina,universul,atat cat il suportam noi..Si,chiar si de la noi,de jos,cat e de frumos,cand il vedem si il intelegem!
Cei dragi tie,Adi au venit la o sarbatoare draga voua,caci voi ,oricum sunteti impreuna..Dar,chiar daca acolo in ceruri sunteti impreuna,sa fiti si aici constientizand asta si pe pamant.
Tortul acela este darul vostru,puterea voastra;darul vostru catre pamant.Adi,mesajul lor este clar:in aceste momente este timpul sa ne indreptam catre interiorul nostru,acolo unde ne sta puterea,cu adevarat;este timpul sa trecem la fapte,sa incercam sa Il redescoperim si sa constentizam ca Dumnezeu,acceptat sau nu este in primul rand in noi.Dincolo de ce spun altii,suntem asemenea lui,dar trebuie sa ne curatim,sa ne slefuim,sa ne purificam,pentru a fi demni de El,din nou.Fara acest efort,al nostru,degeaba clamam si tanjim dupa iubire Lui.Nimic nu se va face si nici nu vom fi primiti si acceptati daca nu intelegem asta.Ceea ce sta in noi,in puterea si dorinta noastra este acel aur curat,pe care l-am scoate la lumina ,mai bine,decat sa il punem pe lucruri si sa ne impaunam cu el.Prin oameni ca voi,acest adevar,iata,merge,calatoreste din om in om,si fiecare care va aude,va citeste,poate sa se opreasca macar o clipa si sa se intrebe:oare nu are dreptate,oare e prea tarziu sa ma schimb si eu,sa fiu din nou un strop de lumina,in drum catre Dumnezeu?
Iata,dupa parerea mea,mesajul gravat,ca un testament,al entitatilor,de lumina,al semenilor tai.
Cu cat suntem mai multi,cei care intelegem,cu atat acea ceata,pe care o vedem multi dintre noi,in vise,in meditatii,reprezentanta fortelor rele,se va retrage si cerul va fi din nou limpede,iar viata din nou frumoasa...Este simplista aceasta viziune,dar ,cat este de frumoasa!
Sa dam ascultare,deci,mesajelor celor de lumina,care prin voi isi duc misiunea de a ne atrage atentia ca este un moment in care TREBUIE sa incepem sa lucram,sa ne lucram.
Darga Adi,in planul personal,se pare ca orice ar fi,nimic nu te poate atinge,pentru ca scutul tau este insasi lumina,insisi lucratorii de lumina,cum se spune acum,la moda...Orice ti s-ar intampla,sau ar fi planuit de "mititei",nu vor reusi nimic;cei drepti si curati sunt scutul tau,al familiei tale.
Gratie voua,dragii mei,iata,am primit o frumoasa lectie ,despre cum se primeste lumina,cum se intelege mesajul ei.
Eu va multumesc,pentru ceea ce sunteti voi si va doresc sa ramaneti asa mereu,scaldati in lumina,irizand lumina iubirii,catre semeni,catre univers.
Cu drag,Aura.

janina
15-November-2010, 06:30 PM
Buna seara, dragi fiinte de lumina, ma simt onorata deja prin faptul ca am ocazia sa va scriu cateva randuri de multumire pt tot ce faceti pt cei din jurul vostru ! Va multumesc pt lumina ce o daruiti, pt caldura pe care o transmiteti si simt ca sunt spectatoare in visele voastre atat de frumos redate! Parca luati greutatile de pe pamant si le dezintegrati prin lumina ce o degajati ! Ce frumos este daca am inlocui cuvantul "probleme" cu cuvantul "misiuni", dimineata ni s-ar parea ca avem o serie de misiuni de indeplinit, ci nu probleme de rezolvat. Ingerii sunt printre noi!!! Pot purta nume ca: Aura, Rose, Adi, Ariel, Kami...si imi cer scuze, dar lista este deschisa...VA IUBESC, Janina.

AuraArua
15-November-2010, 06:34 PM
Poate ca este timpul ca entitatile,intrupate sau nu,sa isi dea mana si sa lupte impreuna,prin toate mijloacele permise de lumina.Si cei malefici au iesit la atac,si se infiltreaza printre noi,in astral sau aici.Iau diferite forme si fac tot posibilul sa ne atace.Poate fi o explicatie a faptului ca cei de dincolo vin din ce in ce mai des printre noi.Avem nevoie de intariri,de sfatul si avertizarea lor,avem nevoie de cat mai multe dovezi ca nu suntem singuri si ca lupta noastra nu e in zadar.
Cu drag,Aura.

AuraArua
15-November-2010, 06:38 PM
Draga mea Janina,multumesc pentru cuvintele tale,atat de frumoase.Uite,eu o sa fac un exercitiu:de maine ,cateva zile o sa spun,de dimineata incepand:am o misiune,sa rezolv sau sa parcurg aceasta misiune.Va avea oare un efect psihologic?Se va concretiza si transfera intr-o alta zona?Sunt convinsa ca da.O sa incerc si va anunt cum pare lumea,la brat cu "misiunea".
Cu drag,Aura.

sammy11
15-November-2010, 06:40 PM
Dragii mei , dupa ce Aura a facut atit de bine descifrarile , eu nu pot decit sa mai vin cu un vis avut azi noapte si sa o rog , sa-mi descifreze si mie intelesul acestuia.eram in camera noastra impreuna cu sotia si copii , si tocmai taiam tortul de ziua sotiei si atunci a apatut tata , impreuna cu bunicul si bunica mea , si cu bunicii sotiei , se facea ca toti erau tineri , mai putin bunica mea care era la virsta de 38-40 de ani si toti aveau luminari albe in miini . lumanari aprinse ce imprastiau in jurul lor o lumina IRIZATA, au spus ca au venit sa ne ureze viata lunga si sa ne daruiasca lumina , ca in cer se duc lupte grele si doar de aici de jos , prin ruga si prin fapte bune se mai pot deschide cerurile spre lumina si stiu cu toti ca sintem in impas sa ne pierdem si de aceea au venit cu lumina , care trebuie sa o dam mai departe , la toti cei care au nevoie de ea. si sa nu ne facem ginduri amare , ca totul este asa cum trebuie sa fie , adica fiecare are partea lui de pace si de lupta si fiecare are lumina lui in cer , chiar daca acum nu se vede inca... am servit o portie de tort cu totii, iar la plecare au spus ca de acum oricine va cauta lumina , sa o caute intii in el si apoi la icoane... cind am inceput sa taiem tortul din el se facea ca curg riuri de lumina ce inconjura casa si toata lumea si tot universul din jurul nostru si o ceata grea , laptoasa se retragea departe de noi , cu scrisnet ca de fiare frecate , si o voce a spus ca este ferecarea raului ce a stat sa cuprinda pamintul , dar ... nu a fost lasat sa ia pamintul tot, tocmai de catre cei care sint la ora aceea treji si de straja.
si au plecat lasind acolo , linga tortul din care curgea lumina , luminarile arzinde... m-am trezirt repede si vioi sa ma duc la servici ...
Draga Adi, ma simt onorata sa citesc visul tau.Lumina divina va fi tot mai aproape de cei care au ajuns sa fie slujitorii ei, si se va departa de toti cei care mai cauta zilnic "o portita de scapare" prin insasi rautatile lor.. asadar, Adi, sa ne bucuram atat cati suntem,. ca am putut vedea cu ochii nostri lumina divina cum ne inconjoara. ne ocroteste. ! sa o trimitem in continuare si altora., poate ii aducem macar in ultimul ceas, pe calea cea buna..

sammy11
15-November-2010, 06:49 PM
Foarte interesant...observati ca din ce in ce mai multi dintre noi ii visam pe cei dragi ce nu mai sunt printre noi ??
Stiu ca ei sunt mereu langa noi dar, parca acum simt nevoia sa ne avertizeze....

Ai dreptate. ne apropiem mult de timpul zero!

Arife
15-November-2010, 06:58 PM
Draga mea Datho,visele noastre sunt asemanatoare...Sa nu ne mire asta,caci traim in acelasi spatiu geografic iar astralul este oarecum comun,indiferent de straturile si intrepatrunderile lui.In plan personal se pare ,asa cred eu,ca veti trece printr-o situatie care necesita multa atentie si vointa din partea voastra.Poate fi un eveniment in urma caruia voi sa fiti mai caliti,mai intariti,mai puternici.O puricifare,o victorie,dupa aceste incercari,in familie.Ajutorul dat de sus este evident,iar vestea buca este ca voi,cei din familia ta,sunteti curati la suflet,mult iubitori,divinitatea oricand va asculta si va ajuta.Indiferent cat va fi de greu sau de solicitant,credinta si inima curata va ajuta sa iesiti din impas.
Colectiv,o explicatie ar fi ,intr-o gandire logica,radiatiile solare,care afecteaza entitatea numita om,in toate structurile ei.Se mai contureaza si ideea ca acum pe pamant si in cer se dau lupte acerbe,de supravietuire,iar aceste lupte se resimt la toate nivelele noastre:mental,sufletesc,trupesc.Fiinta noastra vibreaza si rezoneaza la cote maxime,astfel ca foarte usor putem fi atinsi,sensibilizati de aripa prefacerilor,de armele luptei.Dar,cum stii si tu,care esti atat de inteleapta si echilbrata,in final victoria va fi a noastra,a celor "de buna credinta".Rabdare,credinta si speranta,trei atribute cu care noi suntem inarmati,in aceasta sarabanda si pe care trebuie sa le scoatem de la naftalina.Fortele raului sunt "la treaba",ele isi fac de cap,acum cat se mai poate..Noi le sesizam in forme variate:ca fum,ca pacla,ca perdea de foc,oricum,de la om la om...Dar,ele pot fi invinse,asa cum ati demonstrat si voi doua,prin vointa,incredere si perseverenta.
Cu drag,Aura.
PS-un atac "la persoana",poate fi usor anihilat,daca stii cum.
Scumpa prietena AuraArua,iti multumesc pentru aceasta talmacire a viselor noastre,si ai dreptate,exista in plan ancestral ,spiritual si material (aici nu ma refer strict la mine) o acerba lupta a spiritelor cazute impotriva oamenilor,o lupta care acum la capat de drum este pe viata si pe moarte,corp la corp,care, fie ne va aduce victoria sau vom fi pierduti pe veci, totul depinde de taria credintei fiecarui individ si de lumina pe care o poarta in adancul inimii, ca mesageri ai unui suflet trezit,capabil sa-i vadeasca prezenta acestui adversar nevazut(deocamdata ).Cu multa dragoste,respect si recunostinta,datho.

janina
15-November-2010, 07:03 PM
Doamne, cat sunteti de frumosi si deosebiti! Draga Aura, chiar cred ca avem de indeplinit misiuni, caci problemele au solutii si aceste solutii sunt deja in noi. Draga Rose, parca mi-ai trimis o raza de lumina si mie, am simtit ca plutesc pe-o aripa de vant...Iar interpretarile viselor voastre speciale ne hranesc si pe noi cu stralucirea luminii trimise de slujitorii ei. Cu mult drag, Janina.

maria49
15-November-2010, 07:42 PM
Buna seara draga Aura ,ambii parinti sunt plecati ,tatal face 9 ani la sf lunii ianuarie ,iar mama 7 ani la sf lunii martie.Oricum faptul ca eu ma uitam la fotografia tatalui care era singur si din senin a aparut pe fotografie si chipul mamei am ramas f. mirata ,era vesela ,nu era trista chiar l-a pupat pe tata pe obrazul drept.Eu ii visez pentru ca eu am fost cea care port de grije sa-i pomenesc ,sa le fac cele ce se cuvin ,acum ma pregatesc de parastasul de 7 ani ,merg la cimitir ingrijesc mormantul ,etc.Eu iti multumesc din suflet ca ma ajuti sa inteleg tot ce mi se intampla ,cu tot dragul Maria49

vasi
15-November-2010, 08:25 PM
Scumpa prietena AuraArua,iti multumesc pentru aceasta talmacire a viselor noastre,si ai dreptate,exista in plan ancestral ,spiritual si material (aici nu ma refer strict la mine) o acerba lupta a spiritelor cazute impotriva oamenilor,o lupta care acum la capat de drum este pe viata si pe moarte,corp la corp,care, fie ne va aduce victoria sau vom fi pierduti pe veci, totul depinde de taria credintei fiecarui individ si de lumina pe care o poarta in adancul inimii, ca mesageri ai unui suflet trezit,capabil sa-i vadeasca prezenta acestui adversar nevazut(deocamdata ).Cu multa dragoste,respect si recunostinta,datho.

Ai dreptate draga Datho, dar te rog permite-mi sa nuantez afirmatia ta. "Capat de drum?!" dintr-un punct de vedere da. Acest capat de drum nu se refera la omenire, ci la fortele raului, spiritele cazute, care se pare ca sunt reprezentate si in alte colturi ale universului. Ele vor sa atraga cati mai multi oameni in stilul lor de intelegere a vietii, prin comportamentul lor, modul l;or de a fi, etc., de fapt aducerea spiritelor noastre intr-un stadiu in care va fi foarte greu sa revi, intr-un timp relativ scurt.De fapt , aceste spirite stiu ca a sosit ceasul adevarului. Razboiul care ne paste va scoate la iveala fortele care au inlantuit omenirea, dar lupta poate cea mai grea va fi in "razboiul spiritual" ce se va da dupa aceea. Aceste forte realizeaza ca s-a ajuns intr-un punct critic, in care trebuie sa se aleaga neghina. Cu alte cuvinte lupta se va da pentru a ramane cat mai putini oameni pe Pamant cu spirite inalte, daca s-ar putea deloc. Aceste forte stiu ca vor pierde batalia, dar vor sa traga in namol pe cati mai multi.
Pe de alta parte spuneai "o acerba lupta a spiritelor cazute impotriva oamenilor,o lupta care acum la capat de drum este pe viata si pe moarte". Da si nu. Dumnezeu ne-a dat un dar inestimabil:liberul arbitru. Daca noi nu acceptam tentatiile cu care suntem "ademeniti" (rautate, invidie, dorinta nesabuita de inavutire, prin orice mijloace, functii cit mai inalte calcand "pe cadavre", furturi, omoruri, etc.) aceste forte nu au putere asupra noastra, ci doar ne ademenesc incontinu. Daca cedam nu este vina lor, ci a noastra, acele forte isi fac doar treaba.
Imi cer iertare sper sa nu fi deranjat pe cineva, iar aceste nuantari vin de fapt in completarea a ceea ce ai spus tu si sunt de fapt simple pareri personale.
Cu mult drag si respect
vasi

Mobel
15-November-2010, 08:34 PM
Un regal de vise, trairi si decriptari deosebite! Va multumesc.

adi-gj
15-November-2010, 08:35 PM
Multumesc dragei noastre Aura , pentru frumusetea si competenta descifrari acestui vis , dar si pentru incurajarea data noua , de ea si de Vasi, CARE PRIN TARIA LOR , ne fac si pe noi sa vedem frumusetea si greutatea drumului nostru pe acest pamin tsi dindu-ne speranta necesara sa putem duce mai departe lupta cu noi si ma plec pina-n pamint in fata dumneavoastra dragilor...

vasi68
15-November-2010, 11:25 PM
Ai dreptate draga Datho, dar te rog permite-mi sa nuantez afirmatia ta. "Capat de drum?!" dintr-un punct de vedere da. Acest capat de drum nu se refera la omenire, ci la fortele raului, spiritele cazute, care se pare ca sunt reprezentate si in alte colturi ale universului. Ele vor sa atraga cati mai multi oameni in stilul lor de intelegere a vietii, prin comportamentul lor, modul l;or de a fi, etc., de fapt aducerea spiritelor noastre intr-un stadiu in care va fi foarte greu sa revi, intr-un timp relativ scurt.De fapt , aceste spirite stiu ca a sosit ceasul adevarului. Razboiul care ne paste va scoate la iveala fortele care au inlantuit omenirea, dar lupta poate cea mai grea va fi in "razboiul spiritual" ce se va da dupa aceea. Aceste forte realizeaza ca s-a ajuns intr-un punct critic, in care trebuie sa se aleaga neghina. Cu alte cuvinte lupta se va da pentru a ramane cat mai putini oameni pe Pamant cu spirite inalte, daca s-ar putea deloc. Aceste forte stiu ca vor pierde batalia, dar vor sa traga in namol pe cati mai multi.
Pe de alta parte spuneai "o acerba lupta a spiritelor cazute impotriva oamenilor,o lupta care acum la capat de drum este pe viata si pe moarte". Da si nu. Dumnezeu ne-a dat un dar inestimabil:liberul arbitru. Daca noi nu acceptam tentatiile cu care suntem "ademeniti" (rautate, invidie, dorinta nesabuita de inavutire, prin orice mijloace, functii cit mai inalte calcand "pe cadavre", furturi, omoruri, etc.) aceste forte nu au putere asupra noastra, ci doar ne ademenesc incontinu. Daca cedam nu este vina lor, ci a noastra, acele forte isi fac doar treaba.
Imi cer iertare sper sa nu fi deranjat pe cineva, iar aceste nuantari vin de fapt in completarea a ceea ce ai spus tu si sunt de fapt simple pareri personale.
Cu mult drag si respect
vasi
Vasi draga ... tu nu poti deranja .... tot ceea ce ai spus este adevarat.

pic
16-November-2010, 03:33 AM
Buna seara, dragi fiinte de lumina, ma simt onorata deja prin faptul ca am ocazia sa va scriu cateva randuri de multumire pt tot ce faceti pt cei din jurul vostru ! Va multumesc pt lumina ce o daruiti, pt caldura pe care o transmiteti si simt ca sunt spectatoare in visele voastre atat de frumos redate! Parca luati greutatile de pe pamant si le dezintegrati prin lumina ce o degajati ! Ce frumos este daca am inlocui cuvantul "probleme" cu cuvantul "misiuni", dimineata ni s-ar parea ca avem o serie de misiuni de indeplinit, ci nu probleme de rezolvat. Ingerii sunt printre noi!!! Pot purta nume ca: Aura, Rose, Adi, Ariel, Kami...si imi cer scuze, dar lista este deschisa...VA IUBESC, Janina.

Da, Janina frumos tot cee ce ai scris si mai ales gestul tau de multumire, caci ce ne-am face fara ei..... ?

guss
16-November-2010, 10:33 AM
Ce inseamna cand visezi vaca ce vine peste tine in casa? Mi s-a intamplat de cateva ori...

AuraArua
16-November-2010, 11:48 AM
Guss,dupa unii inseamna boala...Altii spun ca este belsug...Depinde de context si persoana.
Cu drag.

gepaco
16-November-2010, 12:07 PM
Ce inseamna cand visezi vaca ce vine peste tine in casa? Mi s-a intamplat de cateva ori...

..poate fi si o sugestie ca animalele sunt dezorientate si speriate..poate chiar extrem de agitate

adi-gj
16-November-2010, 04:36 PM
Draga gepaco si dragi colegi de forum, sper ca nu a-ti uitat de manifestarile animalutelor de casa , in preajma unor evenimente grave . nu a subliniat nimeni astfel de comportamente in perioada de dinaintea eruptiei lui Merapi , in continuare este timpul sa tineti cont de ele -comportamentele -. scuze daca sint putin of topic....

Achilina
17-November-2010, 01:41 PM
am visat ca imi tineam inima in mana si o curatam cu periuta de dinti printre artere (e amuzant poate,dar si ciudat cred)

AuraArua
17-November-2010, 02:11 PM
Draga mea Achilina,daca eu as visa asa ceva as fi atenta la o situatie in care inima si sentimentele mele ar fi prioritare.Poate ca o situatie merita mai mult intuita decat jufecata la rece...
Asta daca nu se vor ivi la propriu probleme de sanatate,in care sa trebuiasca o reevaluare a sanatatii tale sau a cuiva cunoscut.
Cu drag,Aura.

Achilina
17-November-2010, 02:21 PM
multumesc frumos Aura pt.raspuns

vulture53
18-November-2010, 12:48 PM
am avut si eu un vis (cosmar mai exact) duminica noaptea ;se facea ca eram operat pe inima iar in urmatoarea secunda m-am trezit .Mi-a fost un pic rau imediat dupa cosmar dar mi-am revenit .Eu imi amintesc rar sa fi avut cosmaruri .

dya
18-November-2010, 01:29 PM
Ar fi bine sa iti faci niste analize,control mai amanuntit si nu uita de inima ta...!

AuraArua
18-November-2010, 05:29 PM
Draga Vulturas,in planul astral chiar ai fost operat la inima...Este posibil ca lucratorii de acolo sa fi reperat o problema pe care au remediat-o ei,imediat.Asta inseamna sa fii atent si de acum incolo si sa it iei masuri de precautie,in viitor.Daca s-a rezumat doar la planul astral sau are concretizare in cel real,vei vedea mai departe.Oricum,tu ai fost instiintat ca o problema exista.
Cu drag,Aura.

Arife
18-November-2010, 07:37 PM
am avut si eu un vis (cosmar mai exact) duminica noaptea ;se facea ca eram operat pe inima iar in urmatoarea secunda m-am trezit .Mi-a fost un pic rau imediat dupa cosmar dar mi-am revenit .Eu imi amintesc rar sa fi avut cosmaruri . In ultima perioada ai vazut semne sau alte cicatrici pe corpul tau , pentru care nu ai o explicatie plauzibila?
Iti amintesti cu aproximatie ora cand ai avut cosmarul sau ai simtit ca-ti este frig?

Arife
18-November-2010, 07:40 PM
POSIBILE SEMNE CARE INDICA
FAPTUL CA AI FOST RAPIT DE EXTRATERESTRIISimti ca esti special sau ales sau ai o misiune de indeplinit;
Ai amintiri legate de un anume loc cu semnificatie speciala, atunci cand ai fost mai tanar;
Frica sau anxietate legata de subiecte cum ar fi extraterestrii sau OZN-uri;
Fata de majoritatea oamenilor manifesti un interes deosebit pentru subiecte care au in vedere planeta Pamant, de mediul ei inconjurator si toate formele de viata.
Frica de a fi rapit sau senzatie ca esti supravegheat si monitorizat in mod constant.


Insomnie sau somn agitat;
Episoade in care adormi in pat lipit sau rezemat de perete;
Paralizat in pat cu senzatia ca o fiinta este in camera;i
Vise in care zbori sau te afli in afara corpului fizic;
Vise in care treci prin ferestre sau prin peretii camarei;
Vise in care vizualizezi OZN-uri, sau te afli in ele si intri in interactiune cu ocupantii lor;
Vise cu doctori si proceduri medicale care se efectueaza asupra ta;
Vise despre distrugeri sau catastrofe;
Vise in care fiinte superioare, ingeri sau extraterestrii te invata despre omenire, univers, schimbari globale sau evenimente viitoare;
O amintire sau amintiri ca ai fost in stare de veghe in interiorul unui OZN sau ca ai interactionat cu ocupantii lui;
Simti ca esti supravegheat cea mai mare parte din timp, ami ales noaptea;
Vezi mingii de lumina carora nu le poti gasi vreo explicatie sau vezi anumite fiinte atunci cand te afli in pat;
Raze de lumina in afara casei tale sau care patrund in camera ta prin fereastra;
Auzi zgomote si vibratii inexplicabile;
Sangerari inexplicabile ale narilor la trezire;
La trezire descoperi semne sau vanatai fara explicatie pe corp;
La trezire inexplicabila senzatie de discomfort sau chiar durere in zona organelor genitale.


Raze X sau alte proceduri reveleaza obiecte straine in interiorul corpului, care nu pot fi explicate;
Probleme cu sinusurile sau migrene, dureri de cap;
Tiuituri soradice sau frecvente in urechi, mai ales in una dinurechi;
Cicatrici neobisnuite sau semne fara explicatie legata de modul in care au aparut – mici excavatii sau goluri in piele, urme, rani in linie dreapta, semne triunghiulare, cicatrici in cerul gurii, in nari, in urechi sau in spatele acestora;
Frica neobisnuita de doctori sau tendinta de a evita tratamentele medicale.


Goluri de memorie sau timp pierdut in care nu iti amintesti unde ai fost sau ce ai facut;
O ceata ciudata sau un abur care nu ar trebui sa fie acolo;
Sunete ciudate sub forma unor zgomote care pulseaza sau bazaituri a caror sursa nu poate fi identificata;
Atunci cand vezi unul sau mai multe OZN-uri atunci cand te plimbi sau calatoresti cu masina;
O puternica amintire, memorie care te marcheaza si de care nu poti sa scapi (cum ar fi: o figura de extraterestru, o examinare medicala, un ac, o masa, un bebelus cu piele ciudata, etc.);
Codificari genetice ale ADN-ului activate - mesaje numerice codificate (cum ar fi combinatii semnificative ale cifrelor legate de evenimente neprevazute care au loc la o anumita data sau simplu fapt de a privi ceasul la ore fixe sau ore in care se repeta o anumita cifra, etc.), care in literatura esoterica moderna sunt puse pe seama unei activari speciale in ADN-ul anumitor persone care le sporesc abilitatile parapsihologice;
Mesaje telepatice de la extraterestrii;
Relatari ale parintilor sau copiilor tai despre experiente similare petrecute in anumite circumstante.

Arife
18-November-2010, 07:52 PM
am avut si eu un vis (cosmar mai exact) duminica noaptea ;se facea ca eram operat pe inima iar in urmatoarea secunda m-am trezit .Mi-a fost un pic rau imediat dupa cosmar dar mi-am revenit .Eu imi amintesc rar sa fi avut cosmaruri .

Vise cu doctori si proceduri medicale care se efectueaza asupra ta;Paragraful acesta este inclus in articolul de mai sus.Eu una,nu cred ca acesti extraterestrii sunt prea " prietenosi " cu locuitorii planetei Pamant,ci mai degraba cred ca sunt ostili, si asa cum scrie in Biblie, sunt duhurile rautatii care stau in vazduhuri.

ariel
18-November-2010, 08:00 PM
Seara buna dragilor ,abia acum am ajuns in fata calculatorului si va pot povesti visul de aseara....
"Eram atacati si peste tot erau numai militari, tab-uri, tancuri...eram ff linistita si ma gandeam ca nu poate fi adevarat ca de pe o zi pe alta sa inceapa un razboi,curiozitatea m-a impins sa merg in strada cat mai aproape de o baricada a militarilor....la un moment dat unul din ei m-a luat ostatica ...tinea in mana o grenada careia i-a scos cuiul si ameninta ca daca nu se predau cei de care nu puteau trece ma vor omori....in acel moment l-am rugat sa ma lase...i-am spus ca am un baietel de doar 4 ani ce are nevoie de mine...s-a uitat luuung la mine si m-a impins ...am fugit si l-am vazut cand a aruncat grenada, in acel moment am vazut un baietel ce privea f curios la militari...l-am tras langa mine si ne-am aruncat intr-un tufis ff des si ma gandeam ca doar acel tufis ne poate proteja de schijele grenadei..."
M-am trezit ff obosita si cu o stare de agitatie si frica ce m-a "bantuit" toata ziua..

AuraArua
18-November-2010, 08:08 PM
Draga Ariel,te inteleg bine de ce ai un gust amar si asa o stare...Probabil ca ai avut un vis profund,care te-a purtat in miezul evenimentelor,atat de turbulente...Nu mai spun ca visul poate fi premonitor,asta se intelege de la sine.Asa un vis,cu atatea amanunte,ne duce cu gandul la asa ceva.Acum ma gandesc la interpretarea personala,care iti spune tie ca vei fi supusa unei tirade de vesti:multe,multe si nu toate placute...Este posibil ca acel baietel din vis,caruia in planul astral i-ai facut un bine,sa iti intoarca acel bine,printr-un ajutor pe care il vei primi de la cineva...Sa fii foarte atenta la tot ce se intampla si ti se intampla,intr-un iures nesteptat si galopant...
Cu drag,Aura.

liliylory
18-November-2010, 08:13 PM
vreau sa va povestesc si eu un vis pe care l-am avut acum 2 nopti,se facea ca eram la servici si in timp lucram la calculator mi-a aparut un mesaj pe ecran "va rugam iesiti din program",apoi in timp ce incercam sa inchid programul de lucru a aparut un alt mesaj "PERICOL IMINENT iesiti din incapere",am iesit toti din birou si imediat s-a oprit curentul si afara s-a intunecat complet,aproape imediat au aparut niste "aparate zburatoare"cu niste faruri aprinse si au inceput sa ne anunte la un fel de megafon ca avem la dispozitie doar 30 secunde sa fim salvati si ne coborau niste scari din avion indemnandu-ne sa urcam pe ele,colegii au inceput sa se agite si sa se intrebe de familie,de copii........cei din avion au repetat din nou ca nu avem decat 30 sec la dispozitie si oricum soarta fiecaruia este deja hotarata..........
imediat m-am trezit (era ora 3.30 min) si primul lucru a fost sa-mi verific telefonul si parca ma asteptam sa gasesc acel mesaj "PERICOL IMINENT"

ariel
18-November-2010, 08:15 PM
Multam mult Aura...sper ca asemenea experiente neplacute sa traiesc doar in vis....

Arife
18-November-2010, 08:33 PM
vreau sa va povestesc si eu un vis pe care l-am avut acum 2 nopti,se facea ca eram la servici si in timp lucram la calculator mi-a aparut un mesaj pe ecran "va rugam iesiti din program",apoi in timp ce incercam sa inchid programul de lucru a aparut un alt mesaj "PERICOL IMINENT iesiti din incapere",am iesit toti din birou si imediat s-a oprit curentul si afara s-a intunecat complet,aproape imediat au aparut niste "aparate zburatoare"cu niste faruri aprinse si au inceput sa ne anunte la un fel de megafon ca avem la dispozitie doar 30 secunde sa fim salvati si ne coborau niste scari din avion indemnandu-ne sa urcam pe ele,colegii au inceput sa se agite si sa se intrebe de familie,de copii........cei din avion au repetat din nou ca nu avem decat 30 sec la dispozitie si oricum soarta fiecaruia este deja hotarata..........
imediat m-am trezit (era ora 3.30 min) si primul lucru a fost sa-mi verific telefonul si parca ma asteptam sa gasesc acel mesaj "PERICOL IMINENT"
Draga Lily,intra pe Fenomene inexplicabile,unde am postat cateva link-uri,si ca idee:ora pe care si-o amintesc subiectii dupa ce se trezesc din asa zisul "vis " este in jur de 03.00 - 03.30.

AuraArua
18-November-2010, 09:58 PM
Draga Lillylory,visul se inscrie si el in aria acelor vise care demonstreaza legatura noastra cu astralul,cu acea zona informationala de acolo si cu entitatile care tin legatura cu noi,chiar daca noi nu constientizam asta mereu.El te anunta,dupa parerea mea ca vei avea o mare reusita,tu personal;o iesire dintr-o situatie destul de periculoasa,o scapare pe care nici tu nu o vedeai;mai cu seama ca este ca un colac de salvare pentru tine,atunci cand vine ca un ultimatum..Se pare ca cei din astral,fratii tai de acolo,frati de suflet,evident,iti acorda tot ajutorul lor,anuntandu-te despre asta in acest mod.O sansa poate trece pe langa noi,usor,fara sa o constientizam.Dar tu ai sansa acestui vis,care reprezinta luarea unei decizii...
Colectiv exista doua posibilitati:una este aceea ca visam pentru ca am stat incordati sa aflam ce anunta NASA si de aici ne vin aceste vise sau trairi;a doua varianta este aceea ca in ceruri soarta noastra a fost scrisa si ca acei ce trebuie sa scape vor fi anuntati in vreun fel;totul este sa recunosti acest ajutor si sa il primesti.Nu este pentru toata lumea,doar cei alesi,implicit tu,se vosr salva,vor fi salvati.Ce trebuie sa intelegem toti din visul tau este ca nu suntem singuri,ca undeva se contabilizeaza energia noastra,care,ea singura,ne ajuta sa ne ridicam sau sa ne afundam,iremediabil,intr-un plan inferior,pentru multa vreme.
La tine semnul este clar:o invitatie la a prinde sansa pe care o meriti din plin.Eu asa am inteles visul tau,ca pe o mare reusita,cu ajutorul celor de sus.
Cu drag,Aura.

vulture53
19-November-2010, 11:23 AM
cosmarul a fost pe la 2-3 ; in martie anul acesta am fost atacat energetic in inima si in stomac dar credeam ca mi-a trecut .Am avut intalniri anul trecut cu o entitate ,,binevoitoare'' dar prin toamna am scapat de el.

maria49
19-November-2010, 11:26 AM
Buna dimineata ,in visul de azi noapte am cumparat materiale de constructii lavabil colorat un galben pai ,un bleo siel galeti de 15/20l ipsos si am angajat un meseriasi sa-mi zugraveasca o casa in care urmam sa ma mut.Meseriasul dupa ce a dat prima mana cu lavabilul galben pai arata minunat ,dar parca doream sa fie culoarea putin mai vie .Ce poate insemna?.Cu tot dragul Maria49

AuraArua
19-November-2010, 01:22 PM
Draga Vulturas,eu cred ca cei din astral,entitatile benifice au incercat sa repare cele facute de "binevoitori".Roaga ingerii tai pazitori sa stea de veghe si sa nu permita asa ceva.Maica Domnului sa te invaluie cu mantia ei proteguitoare in permanenta...Vei fi ferit de aceste atacuri,care usor ,se vor indeparta.
Cu drag,Aura.

AuraArua
19-November-2010, 01:25 PM
Maria,draga,din cate stiu eu a visa asa ceva este un semn tare bun de la providenta.Lucruri bune intra in casa ta si in mentaul vostru...Se pare ca veti avea acces si la o cunoastere a unor lucruri,in urma carora veti fi mult mai imbogatiti sufleteste si spiritual.Mi-as dori ca multa lume sa viseze asa ceva...o revigorare,un nou inceput,optimism si...Viata e frumoasa!
Cu drag,Aura.

maria49
20-November-2010, 09:53 AM
Buna ziua ,ieri dupa orele 16 am plecat sa aduc un ultim omagiu unui fost vecin si sa aprind o lumanare ,am stat in biserica pana la orele 21,45,acolo a fost depus pentru ca alaturi se construieste o noua biserica mai mare ,iar drept rasplata ca in timpul liber muncea la ridicarea bisericii li s-a oferit acest prilej familiei.Cat timp am stat acolo am simtit de 3 ori cum canapeaua pe care stateam trepida sub mine ,iar azi noapte acest decedat am visat ca a clipit din ochiul stang ,apoi a deschis ochii s-a ridicat brusc in sezut ,a intins mana si a dat mana cu mine si s-a exprimat asa "ce somn adanc si profund am avut"si a ramas in sezut ,toata lumea a ramas inmarmurita de cele intamplate.Aura draga te rog ajuta-ma sa inteleg acest vis.Cu tot dragul Maria49

AuraArua
20-November-2010, 01:06 PM
Maria,draga mea,dupa cum cred eu,visul tau e pe mai multe planuri.Unul din ele ar fi ca tu ai stabilit o profunda legatura,subtila cu acest domn.Adancindu-te in zone mai sensibile ai putut sa interceptezi starea lui;vibratiile voastre s-au intersectat,astfel ca tu ai intrat ,la un moment dat,"pe frecventa lui".Astfel ca ai vazut desteptarea lui,acolo,in astral,dupa somnul de aici.E interesant,caci aici ar fi trebuit sa fie o lectie asumata si invatata,insa pentru el a fost ca un somn.Probabil ca acolo va trebui sa reia,pas cu pas,secventa cu secventa viata pamanteana si sa vada ce nu a facut bine,conform temelor date lui.Tu,i-ai auzit vocea astrala,care asa a comunicat cu tine..Nu trebuie sa te sperii,este un dar al tau,pentru ca esti sensibila si poti patrunde in sufletul lor..
In alt plan este vorba ,iar,de sensibilitatea si abilitatea ta...Acele vibratii pot anunta un eveniment[cred ca stii tu care].Multi dintre oameni simt vibratiile pamantului,ale evenimentelor,ale miscarilor,de orice fel.Depinde foarte mult de zona la care tu ai o mai mare percutare..Poate ca nu e rau ca de acum sa incepi sa fii atenta,ce se intampla dupa aceste vibratii:Energiile acestea sunt si ele impartite pe categorii.Pacat,insa,ca noi greu reusim sa deslusim unde se incadreaza:social,teluric,evenimential,etc...
Al treilea plan,este cel normal: ti-as spune ca uite,vremea se schimba,vine frig,sau,mai frig,cu ploaie.Morti ,cand visezi,e vreme rece.Si,poate ca chiar ti-a fost putin frig...
Cat despre credinta din popor ca daca decedatul deschide ochii,ia pe cineva dupa el,aici nu este cazul.El deja ti-a spus ceva,important pentru el,asa ca aceasta temere cade.
Draga mea,oare tu stiai despre tine ca esti senzitiva?Pentru noi e un lucru bun,caci poti fi de mare ajutor,in situatii grele...Te rog,deci,spune-ne si noua,ce simti tu ,poate ca datele de la tine sunt importante si aduc evenimentele intr-o lumina noua.
Cu drag,Aura.

A.Mot
20-November-2010, 04:14 PM
Am avut un vis azi noapte....pe cer era luna plina si pe luna am vazut cateva explozii luminoase.....apoi am vazut vreo patru OZN-uri semisferice in atmosfera terestra si ma asteptam ca din clipa in clipa sa se intample ceva neobisnuit....M-am trezit destul de speriat si vreo ora nu am mai dormit....Ce sa insemne asta?

maria49
20-November-2010, 04:35 PM
Buna draga Aura ,tocmai am sosit acasa de la inmormantare si am intrat fuga sa vad raspunsul tau ptr.ca eram siogura ca mi-ai raspuns .Pe acest domn l-am intalnit ultima oara de Sf Mihail si Gavrila anul trecut la un alt vecin de ziua lui si imi aduc aminte ca am discutat aproape in contradictoriu despre alegerea presedintelui ,eram doua tabere,apoi saptamana trecuta m-a sunat vecina si mi-a spus de el ca l-a descoperit cu leucemie ,ca-i face transfuzii,ca se simte rau ,iar acum trei zile ca a decedat .Aseara cat am stat la priveghi intradevar mia cam fost frig la picioare .Despre starile mele senzitive am sa fiu mai atenta ,am mai observat eu niste lucruri,suna telefonul si stiu exact ca la celalalt capat este persoana la care eu gandesc in acel moment ca este la telefon ,sau sun undeva si mi se spune ,tocmai in acest moment vroiam sa te sunOricum iti multumesc din suflet pentru raspuns si promit ca o sa fiu mai atenta,cu tot dragul Maria49

AuraArua
20-November-2010, 05:16 PM
Draga Amot,nu e de mirare ca ai visat asa ceva.Pe langa ca face parte din sfera gandurilor si preocuparilor tale,mai este ceva:este foarte posibil ca tu sa fi vazut ceea ce este cu adevarat in apropierea noastra,in atmosfera noastra.Nu e de mirare pentru ca din ce in ce mai multa lume poate patrunde,cu mintea,cu sufletul in spatiile subtile si poate percepe ce se intampla acolo.De aici si pana la a-ti spune ca este posibil ca tu sa "comunici" in vreun fel cu ei,este doar un pas.Sa nu razi,caci asa ceva este foarte posibil.Atentia ta,sporita,si perceptiata,sunt mult dezvoltate,astfel ca esti unul dintre cei pare "simt" ce se intampla acolo.Explicatia o stii si tu,nu mai are rost sa o mai amintim,caci s-a tot discutat despre ea aici,pe acest topic.Cat despre exploziile lunare,de ce nu? In fond si luna emite energii,si ea traieste,si ea se misca,si ea simte,rade si plange,la fel ca orice este viu...Cine stie,poate ca in curand vom afla cate ceva,indetit despre zgomotul emis de ea,in visul tau.
Poate ca baietii nostri,echipa de soc,vor vrea sa spuna cate ceva,din experienta lor pe aceasta tema.Amot,un vis de noapte,poate fi doar un vis de noapte;dar,poate fi si o fereastra a realitatii,nevazute de noi,inca,la fel ca in visul tau.
Cu drag,Aura.
Nu uita,este doar parerea mea.

gardenia
20-November-2010, 05:26 PM
Buna dragii mei,nu am mai postat demult dar in fiecare zi citesc postarile voastre .Spre dimineta am visat ca eram intr-o gradina,o femeie foarte inalta manca struguri,erau albi si cu boabe foarte mari,i-am cerut femeii un lastar,nu pot sa-mi amintesc daca mi-a dat,apoi ma vad mergand pe strada parintilor,de departe vad cum de sub casa parintilor ies rugi de bostani ,se umple toata strada de bostani ,bostanii erau lungi ,cand am intrat in curte pe partea stanga era un rand de porumb,ma uit la stiuletii de porumb si spun ca nu sunt buni de fiert.Va pup pe toti ,va multumesc tuturor caci fara voi nu as fi gasit drumul spre lumina.

Mona Marinica
20-November-2010, 05:59 PM
Buna seara,
Se pare ca suntem mai multi care visam nave extraterestre. Si eu am visat saptamina aceasta doua nopti la rand nave cu extraterestrii. In prima seara am visat ca vedeam pe cer doua nave care se luptau una cu alta. Intr-una erau fiinte ca niste roboti, iar in alta erau oameni la costum. In seara urmatoare, am visat ca eram afara intr-o gradina, si ma uitam la cer. Vedeam multe stele si ii spuneam sotului ca este o ploaie de stele. In acel moment, m-am uitat deasupra noastra, si acolo tronau linistite doua nave imense metalice, in forma triunghiulara. Erau la o foarte mica distanta de pamint. M-am speriat si i-am spus ca sunt extraterestrii si sa ne trintim la pamint. Ne-am culcat la pamint, printre niste tufisuri de flori. Vedeam cum oameni, barbati si femei, erau aspirati dinspre pamint spre nave. Apoi, erau interogati, si in final erau aruncati pe pamint. Cel care ii interoga nu avea o infatisare umanoida. Era ceva greu de descris, dar avea ochi. Nu am ramas cu o senzatie prea buna. Problema e ca toata saptamina cand se face seara simt aceeasi stare din vis, ca si cum am fi urmariti, nu neaparat de fiinte prietenoase.Sper ca in curand sa ne lase totusi in pace.
Mona

AuraArua
20-November-2010, 06:35 PM
Buna seara,draga Gardenia! Ma intreb daca totusi ai mancat din acei struguri...Cred eu ca ingerul tau te avertizeaza ca in curand se vor varsa multe lacrimi,la un nivel mai amplu.Nu e vorba doar de tine,cat de o intreaga colectivitate...Acea femeie ti-a sugerat ca pentru tine lacrimile nu vor fi ,totusi ,atat de amare,ca pentru altii.Stii si tu ca in orisice casa ai intra,un necaz vei afla...Nu exista om care sa nu aiba o poveste trista,care sa nu aiba si o lectie neanvatata corect.Aici,in visul tau,cred ca este vorba de o karma colectiva.In aceasta karma cred ca se apropie un moment al unui deznodamant,cand fiecare va trebui sa luam aminte la scopul venirii noastre pe pamant.
Sper din toata inima ca acest scop sa nu fie punitiv,ca aceasta atentionare sa nu fie ca un ultimatum.Draga mea,cred ca tu ai vazut putin in viitor,unde o lectie ne asteapta la un nivel mai larg.Un eveniment,nu stiu de ce natura ne va rascoli pe toti.Ceea ce noi credeam a fi un sfarsit al suferintei poate fi,de fapt,o continuare sau , inca, un preambul,din pacate.
Visul tau suna ca un mesaj,catre noi,cei care am avut acces la el.Multumesc pentru el.
Poate ca in ultimile ceasuri vom realiza cu totii ca o lectie constientizata si asumata in consecinta se poate atenua in timul si destinul nostru.
Cu drag,Aura.

AuraArua
20-November-2010, 06:47 PM
Mona,draga mea,buna seara si tie!Ma intreb daca chiar a fost un vis sau o realitate impecabil camuflata de ei.Stii si tu ca unii dintre noi au acest dar,capacitate de a-si aminti ceea ce au trait sau vazut.Interesant ar fi daca o sedinta de hipnoza ar scoate la iveala exact ceea ce spui tu ca ai visat.Stim cu totii ca exista,ca e logic sa fie si in jurul planetei noastre si ca orice fiinta are intentii bune sau rele...Se pare ca acestia au un program,macar, de interogare,de statistica,daca nu de agresiune sau neagresiune.Din pacate nu stim..Daca ai aceasta posibiliate,de a face o sedinta de regresie,ai putea afla adevarul,sa vezi daca ceea ce ai trait tu este rodul lecturilor de peste zi sau este o intamplare adevarata.Ma gadesc si la ceea ce semnalezi tu,ca pe seara revine starea aceea speciala;ca si cum ai fi conectata la ei,urmarita,exact cum oamenii pun cipuri animalelor si le urmaresc evolutia...apoi noi ne uitam pe National Geografic si ne minunatm de toate cate fac ele...Oare sa fim si noi cobaii cuiva?Eu cred ca da...Dar,pana la proba contrarie...nu avem ce face,decat sa plasam visul intr-un sector oniric.
Daca faci vreun demers in acest sens ,m-as bucura tare mult sa ne spui si noua ce ai aflat.
Pana atunci,ramane un mister,o intrebare:oare ei sunt aici,ne induc vise,temeri,cuiriozitati,ganduri,etc?
Cu drag,Aura.

soricel
22-November-2010, 11:41 AM
Draga Gardenia, pe langa ceea ce ti-a spus draga noastra Aura vreau sa adaug faptul ca bostanii pot insemna o naivitate de-a ta, "o prostie", o greseala sau mai multe inlantuite care nu prea iti fac cinste si pe care nu le-ai constientizat la timp, iar acum se arata in toata spelndoarea lor, rabufnesc.
Doamne ajuta!

sammy11
22-November-2010, 10:53 PM
Buna seara,
Se pare ca suntem mai multi care visam nave extraterestre. Si eu am visat saptamina aceasta doua nopti la rand nave cu extraterestrii. In prima seara am visat ca vedeam pe cer doua nave care se luptau una cu alta. Intr-una erau fiinte ca niste roboti, iar in alta erau oameni la costum. In seara urmatoare, am visat ca eram afara intr-o gradina, si ma uitam la cer. Vedeam multe stele si ii spuneam sotului ca este o ploaie de stele. In acel moment, m-am uitat deasupra noastra, si acolo tronau linistite doua nave imense metalice, in forma triunghiulara. Erau la o foarte mica distanta de pamint. M-am speriat si i-am spus ca sunt extraterestrii si sa ne trintim la pamint. Ne-am culcat la pamint, printre niste tufisuri de flori. Vedeam cum oameni, barbati si femei, erau aspirati dinspre pamint spre nave. Apoi, erau interogati, si in final erau aruncati pe pamint. Cel care ii interoga nu avea o infatisare umanoida. Era ceva greu de descris, dar avea aga ochi. Nu am ramas cu o senzatie prea buna. Problema e ca toata saptamina cand se face seara simt aceeasi stare din vis, ca si cum am fi urmariti, nu neaparat de fiinte prietenoase.Sper ca in curand sa ne lase totusi in pace.
Mona

Draga mea, nu ai de ce sa fi speriata! visul ti-a dezvaluit ce este dincolo de perceptia noastra. . ! va veni un timp cand vom fi pusi in situatia de a a accepta ca nu doar noi existam in aceasta galaxie. . ! si ca sa te linistesc macar putin, extraterestrii daca voiau sa ne faca un mare rau. atacau de mult Pamantul.. ! asa ca stai linistita ar trebui sa te gandesti la ei, ca la posibili salvatori ai nostri. ! si partea din visul tau care releata acei oamani ce pareau la un intrrogatoriu, inseamna ca cei care au facut in viata lor multe gresesli, nu vor primi ajutotul de care o sa aibe nevoie.. vizavi de catastrofele ce vor veni la nivel planetar! pace si iubire draga mea!

mihaela82
23-November-2010, 08:39 AM
Indraznesc sa va cer si eu ajutorul... sper sa imi puteti spune cate ceva, nu este un vis premonitoriu, cred, sper sa nu fie considerat offtopic, dar .... chiar v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta
Multumesc !


Am visat ca faceam inca o data nunta cu sotul meu, nunta pe care am facut-o acum 7 ani. Eu hotarasem ca nu mai vreau sa fiu mireasa asa ca am rugat pe cineva sa poarte rochia in locul meu. A purtat rochia fata aceea dimineata, iar dupa-amiaza cand trebuia sa mergem la biserica , m-am razgandit si am inceput sa ma enervez foarte tare pentru ca voiam rochia inapoi, voiam sa o port eu acum. Am gasit-o , mi-a adus rochia, fata aceea era foarte suparata, eu nu am mai apucat sa o port, pentru ca m-am trezit. Soacra mea se ruga de mine sa nu o port. Erau de fata cativa prieteni vechi de-ai sotului meu, nunta o faceam intr-o camera din casa in care eram, nu cunosc casa aceea. Fata care mi-a purtat rochia o cunosc, este din satul sotului meu, a avut si ea nunta dupa mine la ceva timp. Rochia o mai am si acum, am dat-o de 2 ori unor alte mirese, dar eu nu m-am mai visat vreodata in ea. Sper sa ma puteti ajuta.

dona
23-November-2010, 11:54 AM
Dragii mei, in noaptea aceasta am avut 2 vise. Din pacate nu pot sa precizez un subiect anume, era multa actiune in primul vis, persoane de pe forum, un fel de petrecere, mancare, vase spalate. Dar tin minte o floare in ghiveci, foarte frumos mirositoare, de culoare rosie, asemanatoare cu azaleea. Ii rupeam florile, dar apoi mi-am dat seama ca miroase foarte frumos si am aratat-o si altora. Si apoi tin minte ca urcam o scara de interior, foarte lata, din lemn lustruit si pe partea dinspre perete coborau in graba foarte multi oameni, iar eu ma chinuiam sa urc pe langa balustrada, chiar retin efortul deosebit pe care-l faceam ca sa pot urca. In cele din urma am reusit sa ajung sus si am intrat in camera unde erau ceilalti pe care ii cautam. Peste toate acestea, am auzit o voce care-mi spunea: Grecia. Sau actiunea se petrecea in Grecia? n-as putea sa va spun, dar mi-a ramas acest cuvant in minte si acum.
Iar in cel de-al doilea vis am vazut un avion care decola deasupra unei ape mari, ocean sau mare. De la inceput am observat coada ca i se lasa in jos si se ridica si ma gandeam sa nu fie ceva probleme. Stiam ca era un Boeing 777 de pasageri, polonez. A zburat putin si apoi l-am vazut cum intra lin in apa si a disparut. Cineva (o femeie) a spus in acel moment: Polonia a intrat in apa.
Dupa cum vedeti, am avut ceva activitate azi noapte, cred ca de aceea m-am trezit cam obosita.

valeria
23-November-2010, 12:05 PM
Dragii mei,desi nu am postat de mult ,citesc in fiecare seara cu nerabdare aceasta rubrica.Ieri noapte am visat ca eram in locuinta mea,iar in colturile peretilor sus la tavan era o panza mare de paianjen negru,de fapt se intindea peste tot peretele.Eu am luat o matura si am curatat peretele foarte bine.Amai ramas intr-un loc foarte putin,si mi-am zis ca trebuie sa curat si acolo,in gandul meu zicand,ca nu stiu de ce sant atatia paianjeni aici pentru ca la vechea locuinta nu aveam atatia.As vrea tare mult sa ma puteti ajuta in intelegerea acestui vis.