Arată Versiune Întreagă : Interpretarea mesajelor
Pagini :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
soricel
28-December-2010, 08:23 AM
Draga Gepaco, poate este acesta mesajul cautat:
"28.05.10 Barlad. Sunt in Bariera Puiesti. Ii vad drumurile si strazile. Apoi apar la vale de locuinta fam. Anghelinis (unde toate casele au disparut in urma cutremului de pamant) numai bucati si rape. Caut o locuinta cu nepoata mea, Reta, dar n-o mai gasesc. Mesajul se repeta cu sora mea, Ileana. Imi iau in servieta niste carti si ziare. Discutam despre fratele Gica din Vaslui, ca nu a citit cartile.
DECODIFICARE:
Dl Istrate il decodifica in felul urmator:
Unda principala a marelui cutremur va trece prin Barlad sau prin apropierea lui. Sa retinem, ca nici CASELE nu vor rezista acestei forte a naturii.
Cartiile pot reprezenta GHIDURILE/RECOMANDARILE seimice emise de autoritati si ignorate de populatie/constructori/etc."
soricel
28-December-2010, 08:31 AM
sau acesta:
21.05.10 La o masa, vine un cetatean cu un ziar din 1940. In el se prezinta evenimentele ce au avut loc ca urmare a semnarii pactului Ribbentropa€“Molotov si fotografia unui conducator. O voce striga: Stefan cel Mare!
DECODIFICARE:
Dl Istrate il decodifica in felul urmator:
21.05.10 Apropierea Basarabiei de Romania. (Cine cunoaste istorie, intelege fff bine acel mesaj)
maria
28-December-2010, 08:38 AM
Multumesc lui Dumnezeu si Maicutei ca a trecut noaptea fara evenimente ,pentru moment nu am aflat nimic rau ,cred in continuare ca a fost un vis de noapte .Doamne ajuta .
Corinadana
28-December-2010, 09:00 AM
18.06.10 Barlad. La cimitirul municipiului vad un mormant mare, deosebit, ca un mausoleu si ceva in jurul lui.. Mesajul se repeta in acelasi cimitir, dar cu morminte mai mici.
======
..mausoleu..persoana importanta ? sau eveniment important...a2a oara cimitir si morminte/plural ..n..se repeta ca pt subliniere / in plus nu demult am mai avut Barlad cu multe daramaturi ..steptam si decodificarea in plus de comentariul admin
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?1420-Informatii-in-saptamana-13-20-iunie-2010&p=57491&viewfull=1#post57491
..si ca sa nu ne plictisim va reamintesc de niste cifre dintr-un mesaj mai vechi ..19/20/21 si de un context de furtuni ,inundatii si tulburari sociale
19, 20, 21 ar fi zilele dinaintea Sf Pasti care cade in 2011 pe 24 aprilie
maria49
28-December-2010, 10:56 AM
Pag 539 D-nul Istrate scrie:
24.11.99.Discut cu mine insumi:CUTREMUR LA PESTE 130 km ADANCIME,cu unde seismice care se propaga cu mare viteza ;in acest moment vad bulevardul Stefan cel Mare bombat langa o gura de metrou si pe Claudia mergand pe langa aceasta gura de metrou.
maria49
28-December-2010, 11:03 AM
PAG.534 ,mesaj 28.05.99 Vad de la distanta camioane cu materiale de constructii,cu ciment care merg pe o sosea ,apare si FL.Mardare,asteptam sa vina spre mine ,dar camioanele o cotesc spre un alt loc ptr. constructii,un depozit,au loc niste evenimente si aud spunand :CONSOLIDARE DUPA MOARTE.
maria49
28-December-2010, 11:10 AM
Pag.534,mesaj29.05.99 Vad o harta a , Romaniei cu fluviul Dunarea,tarmul M.Negre pana la M-tii Balcani cu Prutul la rasarit,dar raman surprins ce vad pe harta,punctat un dreptunghi cu colturile nordice pe localitatile Ungheni si Oradea iar latura sudica peM-tii Balcani;in acest dreptunghi este inghesuita toata populatia de nationalitate romana din Basarabia,Bucovina,N.Moldovei,Maramures.La giurgiu,in apa in malul Dunarii se vede ceva maro ca un buncar,jos arata ca niste oua uriase si aud:ANTIATOMIC.
maria49
28-December-2010, 11:15 AM
PAG 534 ,mesaj 17.06.99 Apare o situatie deosebita in Balcani,aud GRECIA-Muntenegru,Romania,Grecia ;aud armata romana ,acum apare o regresie temporata,armata romana din 1913 ,Razboiul Balcanic cu Bulgaria;vad soldatii cu arma in mana.
maria49
28-December-2010, 11:26 AM
Pag 535 mesaj 07.07.99 Apare o harta mare a noii ROMANII MARI,scrisa cu negru ,vad mai intai Moldova cu Basarabia,apoi ma uit spre Bucuresti si spre apus,raman surprins ca vad un hotar pe Olt ,ce incepe de la Dunare ,urca pe firul apei Oltului,trece peste Carpati,apoi urca in linie dreapta ,intre Fagaras si Brasov,paralel cu Carpatii Rasariteni,trece prin municipiile Tg.Mures-Bistrita ,pana la hotarul jud. Maramures,apare o formatiune separata formata din jud. Harghita si Covasnasi jumatati de nordul tarii vad o reg. speciala formata din :jud.Hotin,Botosani,Suceava ,Radauti ,Storojinet,POCUTIA lui STEFAN,Maramuresul Istoric,reg. vopsita in rosu de un cetatean inalt saten,imbracat in gri ,etc. Transilvania ,Banatul ,Oltenia erau trecute impreuna dar separat de celalate regiuni
maria49
28-December-2010, 11:32 AM
V-am copiat aceste mesaje ,deoarece in ceea ce a postat Admin in 24 dec. ,sunt mesaje cu rusii ,Putin ,spatiu dreptunghiular ,etc, si poate mai schimbam subiectul cu ,cutremurul ,tratandu-l cu indiferenta si poate asa v-a ramane adormit acolo in adancuri ca sa nu ne mai dea griji si spaime ,Cu tot dragul Maria49
2na
28-December-2010, 11:32 AM
ooooo , eu sunt din giurgiu
maria
28-December-2010, 11:59 AM
@draga maria 49 ,sper din suflet sa nu te deranjeze ca am pus mesajele scrise de tine din carte aici: http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?2798-Mesajele-din-blog-pag.
bacociu_stela
28-December-2010, 08:16 PM
Dl Istrate il decodifica in felul urmator:Unda principala a marelui cutremur va trece prin Barlad sau prin apropierea lui. Sa retinem, ca nici CASELE nu vor rezista acestei forte a naturii.
Cartiile pot reprezenta GHIDURILE/RECOMANDARILE seimice emise de autoritati si ignorate de populatie/constructori/etc."
Este adevarat,dl.Istrate vorbeste despre o unda principala si una secundara,una cu directia Chisinau,cealalta-Bucuresti.La acest mesaj ma refeream in interpretarea mea.Soricel,cred ca si tine,ca acele carti reprezinta recomandarile,dar si atentionarile seismice ignorate de autoritati.In cazul in care se va tine seama de atentionari,pagubele umane macar,ar putea fi reduse substantial.
bacociu_stela
28-December-2010, 08:46 PM
La pagina 576,este un mesaj din 07.01.02 "Apar Valize mari burdusite langa mine?Vad intr-un ambalaj pentru o camasa,doi SERPI MARI PUSI UNUL PESTE ALTUL SUB FORMA DE CRUCE serpii sunt cu burtile desumflate,moi;cineva spune:de aruncat,eu sa desfac ambalajul si sa arunc serpii?Mesajul se mai repeta odata.
Mai multi dintre cei care au acces in astral,spun ca peste Vrancea se vad doua linii luminoase,puternice,puse una peste alta sub forma de cruce,toti fiind incredintati ca reprezinta o protectie puternica.Probabil,momentul in care lumina protectoare va pali si va disparea,va constitui punctul de plecare al evenimentului anuntat.Deocamdata exista protectia divina,ramane ca noi prin credinta sa o intarim.
virgil777
28-December-2010, 09:58 PM
[QUOTE=bacociu_stela;123595.Probabil,momentul in care lumina protectoare va pali si va disparea,va constitui punctul de plecare al evenimentului anuntat.Deocamdata exista protectia divina,ramane ca noi prin credinta sa o intarim.[/QUOTE]
Sau e posibil ca aceasta protectie sa se amplifice asa cum bine spui, prin credinta care daca exista ( fie si " cat un bob de mustar" ) poate muta si muntii din loc!
Edaneli
28-December-2010, 10:58 PM
Admin pe blog:
Mesaj 28 decembrie
28.12.2010.O voce anunta,e clar,Cutremur!Sa facem ceva sa nu ne prinda cutremurul asa.
Bagaje,pachete,etc...Vad un asteroid cat varful unui munte cum trece prin fata mea si loveste Pamantul.Sa vina lumea sa-l vada.
http://ioanistrate.ro/mesaj-28-decembrie/
Admin il catalogheaza ca fiind fff ciudat acest mesaj...
danysws
28-December-2010, 11:12 PM
Trebuie sa ne asteptam, este clar. Placa tectonica se misca din ce in ce mai mult. Daca intrati pe WWW.INFP.RO putem vedea ca tara noastra este prinsa din ce in ce mai mult intr-un cerc seismic. Dumnezeu sa ne ajute. Ultimul mesaj cum il decodifica DL. Istrate? Multumesc
Admin pe blog:
Mesaj 28 decembrie
28.12.2010.O voce anunta,e clar,Cutremur!Sa facem ceva sa nu ne prinda cutremurul asa.
Bagaje,pachete,etc...Vad un asteroid cat varful unui munte cum trece prin fata mea si loveste Pamantul.Sa vina lumea sa-l vada.
2na
28-December-2010, 11:14 PM
Admin pe blog:
Mesaj 28 decembrie
nu mai stiu exact , intr-un mesaj sau in descifrarea unui mesaj , sau ne explica Domul Istrate despre evenimentele premergatoare cutremurului .....se spunea ca , inainte de marele cutremur se va vedea ceva pe cerul Romaniei
Edaneli
28-December-2010, 11:15 PM
Trebuie sa ne asteptam, este clar. Placa tectonica se misca din ce in ce mai mult. Daca intrati pe WWW.INFP.RO putem vedea ca tara noastra este prinsa din ce in ce mai mult intr-un cerc seismic. Dumnezeu sa ne ajute. Ultimul mesaj cum il decodifica DL. Istrate? Multumesc
Deocamdata nu s-a dat decodificarea - mai asteptam si incercam si noi sa-i dam de cap!
natco
28-December-2010, 11:33 PM
nu mai stiu exact , intr-un mesaj sau in descifrarea unui mesaj , sau ne explica Domul Istrate despre evenimentele premergatoare cutremurului .....se spunea ca , inainte de marele cutremur se va vedea ceva pe cerul Romaniei
asteroidul apophis apare abia in 2036...
dar poate fi vorba si de eclipse sau alte corpuri (comete)?
gepaco
28-December-2010, 11:49 PM
Sau e posibil ca aceasta protectie sa se amplifice asa cum bine spui, prin credinta care daca exista ( fie si " cat un bob de mustar" ) poate muta si muntii din loc!
...de ce ne-ar apara Providenta acum????ca ne rugam in ultima clipa ?? cativa ??...cand scrie 80/60/40 curba periculoasa ,tu ce faci ?? franezi cu ambele picioare la intrarea in curba ??
gepaco
28-December-2010, 11:51 PM
..ca si cutremurul lui Marmureanu...ca sa vezi...dar daca apare ceva inainte ? devanseaza si Marmureanu? ..pai sa puna doar un portar la infp...sa anunte doar
bacociu_stela
29-December-2010, 12:43 AM
Da,natco,inca din vara dl.Istrate vb de ceva ploaie de asteroizi,de o posibilitate ca pamantul sa fie lovit de vreunul.
meridians
29-December-2010, 12:51 AM
De aceasta data mesajul este fara echivoc,,este clar cutremur",presupun ca acest mesaj ar trebui sa ne dea de gandit si coroborat cu celelalte mesaje sa ne determine sa ne pregatim macar psihic pentru ce va veni.Din punctul meu de vedere consider ca intram in linie dreapta.
Edaneli
29-December-2010, 01:11 AM
Am citit mesajul si l-am recitit: este fara echivoc (cum bine a spus si meridians, mai sus) si nu mai are nevoie de interpretare - mie imi suna ca o informatie, bine precizata- voua nu!?
bacociu_stela
29-December-2010, 01:41 AM
De aceasta data mesajul este fara echivoc,,este clar cutremur",presupun ca acest mesaj ar trebui sa ne dea de gandit si coroborat cu celelalte mesaje sa ne determine sa ne pregatim macar psihic pentru ce va veni.Din punctul meu de vedere consider ca intram in linie dreapta.
Meridians,ai dreptate,am intrat in linie dreapta,dar...intai trebuie sa aiba loc un "puternic cutremur de pamant ce s-a produs in Iran sau Turcia"(inca nu),apoi "fenomene naturale specifice,electro-magnetice(au fost) o LUMINA[ROSIE] SCANTEI DIN PAMANT"(caderea unui asteroid-curand ),sarbatoarea care nu s-a mai tinut(s-ar putea sa existe niste planuri de unire a Rep.Moldova cu Romania,planificata prin 24 ian-si esuate datorita"Rusii va spun ceva deosebit"?)Cred ca psihic suntem cam toti pregatiti,ramane sa ne pregatim si spiritual cat mai este timp,macar in ceasul al 12-lea.
meridians
29-December-2010, 01:52 AM
Nu stiu de ce,Stela,cred ca vom sari unele etape si asa cum Providenta ne-a protejat pana acum ,de aici inainte vom primi ceea ce va veni.Cred ca multi dintre noi simt dar d-nul istrate cu siguranta ne va informa prin Admin.
dragon star security
29-December-2010, 08:48 AM
Mesajul sustine faptul ca cutremurul este aproape ,dupa cum se considera de catre unii ca trecutul,prezentul si viitorul formeaza un continuum temporal.Cred ca este asociata venirea lui de prezenta unui asteroid,poate si concomitent cu acesta.Poate ca prin rugaciuni sa reusim sa determinam Divinitatea sa-i schimbe locatia...
iulia
29-December-2010, 09:02 AM
si eu sunt de aceeasi parere si tocmai de aceea mai cred ca doar domnul Istrate va fi singurul care va fi in masura sa ne anunte cand se va apropia evenimentul. Sa ii dea Dumnezeu sanatate.
iulia
29-December-2010, 09:08 AM
putin umor negru...ce-ar fi sa astepte cutremurul pana ce isi vor asigura romanii casele?:)
maria49
29-December-2010, 09:19 AM
Pag.420 mesaj Caderea corpului ceresc peste continentul N.American apare prin fereastra timpului din 21 ian. 1983 ;din cosmos vad pamantul cu cele 2 Americi;ma uit atent la SUA ,vad intreg teritoriul ,se intampla ceva si deodata apare un nou ocean peste vestul Americii;peste M-tii Coastelor,Nevadei si Stancosi care intra sub apa ;intra sub apa tot pamantul pana aproape de campiile fluviului Misisipi;din cosmos totul seamana cu un golf ca un cerc urias plin cu apa ,si cuprinde cea mai mare parte din vestul SUA;o mica parte din sud-vestul Canadei si N-V Mexic.Acum apele oceanului sunt aruncate in sus din albia lor milenara si se revarsa peste uscat ,peste tot si curata tot ce intalnesc in calea lor;acest fenomen il vad pe data de 19 dec. 1977 din cosmos cand pamantul este cuprins de o maree uriasa ce-l infasoara de jur imprejur,dar se dezlantuie furioasa in toate directiile;vad valuri inalte cat muntii,cu creste si coame,spinari,coaste si vai,ce se revarsa peste tarmurile uscatului.Pe 6 martie 1979 apar din apele marilor si oceanelor munti uriasi de ape;vin spre tarm si se napustesc cu furie peste uscat;peste case ,sate ,orase ,campii,pe crestele valurilor apar vase comerciale,militare si barci,iar pe munti zapezi,oameni si Cornel
maria49
29-December-2010, 09:32 AM
Pag 421 mesaj;Prin mesajul din 7 martie 1980 vad cum M.Neagra se revarsa peste uscat;apele inainteaza ca pe Amazoane ca o uriasa proroaca;apele si-au schimbat cursul ancestral,in loc sa curga de la izvoare la vale curg inapoi spre izvoare,proroaca a ajuns pana la CRASNA si VASLUI.Fenomenele naturale din tara noastra si zona M.Negre mi-au fost comunicate in permanent,dar aici prezint pe acelea ce privesc VIITORUL,generatiilor ce urmeaza .Pe 6 dec. 1977 vad din cosmos Basarabia,Chisinaul ,la sud si nord de Chisinau apar doua siruri de munti ce strabat regiunea de la est la vest ;muntii sunt proaspeti de culoare maro.Surprizator e faptul ca dupa 17 ani primesc un al doilea mesaj pe data de 4 noiembrie 1994 in care se continua fenomenul anterior;de data asta vad din cosmos M.Neagra,M.Mediterana si M.Marmara dar si Turcia si M-tii Caucaz.M-tiinoi formati continua sirurile de munti formati mai inainte in sudul Moldovei si al Basarabiei.In acest moment o voce imi spune;au fost 2 cutremure ;in doua randuri s-au format muntii.
lucumi
29-December-2010, 10:00 AM
Mesajul din 28.12.10.ne anunta cutremur.Dar aici apare si un asteroid,ce poate fi chiar sursa declansarii unor cutremure in diferite zone ale globului.
Faptul ca apar "Bagaje,pachete,etc..." si "Sa facem ceva...",deduc ca asteroidul ce va lovi pamantul,va fi anuntat din timp,iar unele persoane se pregatesc de plecare spre locuri mai protejate.
Eu inteleg sa fac diferenta intre marele cutremur din tara noastra si un asteroid ce poate declansa un cataclism la scara planetara.
Sa fie vorba de Apophis ?
lucumi
29-December-2010, 11:29 AM
Referitor la asteroid,iata ce am gasit in cartea dl. Istrate,ed.2004,pag.419:"Din datele adunate rezulta ca pamantul este in pericol datorita unui asteroid ce va cadea prin anul 2050 in vestul Statelor Unite ale Americii si va scufunda sub ape o mare parte a acestui stat;impactul cu pamantul va declansa o serie de fenomene ca:explozii,dezechilibru scoartei terestre,cutremure de pamant catastrofale ca acelea care au dus la disparitia Atlantidei;revarsari uriase de ape;schimbarea sensului de rotatie a pamantului si modificarea axei sale.
In continuare prezint mesaje inregistrate pe aceasta tema:data cataclismului planetar este anuntata de o voce in ferastra din 13 iulie 1980 care comunica: in anul 2050 va avea loc un fenomen natural neobisnuit, urmat de o serie de cutremure de pamant;in acest moment apar pe strazi numai oameni infricosati. Caderea asteroidului este anuntata pe data de 20 aprilie 1977;cand astept sa cada din cer pe lanterna mea,o minge,un asteroid;in acest moment ma uit intr-o oglinda si-mi vad fata schimbata si gatul batran,dar si blocurile masive si lungi si inalte si blocurile turn cazute la pamant.O surpriza,pe 14 iulie 1997 vad ca apare in aer o sfera de foc,in fata mea dar la distanta de mine."
Iar la pagina 420: "Vad prin fereastra din 9 martie 1983 pe cer pe o noapte intunecoasa o lumina deosebita de la un asteroid;care trece de la sud spre nord,pare a fi un soare,nu vad clar conturul lui,dar in fata sa se vede aerul curbat ca valurile ce le face apa in fata un vas care inainteaza pe luciul apei;militarii au instalat puncte de observatie si cercetare inaintate;LUMINA trece peste casa parinteasca.Oamenii inspaimantati intreaba:de ce nu se ascunde lumea?Trec avioane?Acelasi obiect misterios apare si prin fereastra timpului din 2 martie 1993;cand trece de la sud spre nord un obiect luminos ca un soare,dar explodeaza si bucati din invelisul lui cad pe pamant cu viteza mare in fata lui.Pe 15 noiembrie fenomenul se repeta;ma uit pe cer,dar deodata apare un soare care explodeaza,ma intreb:cum este posibil,sa explodeze soarele?".
Toate acestea,precum si altele le puteti citi in carte la capitolul 11 cu titlul "CATACLISM PLANETAR".
Edaneli
29-December-2010, 12:42 PM
putin umor negru...ce-ar fi sa astepte cutremurul pana ce isi vor asigura romanii casele?:)
Sau... de ce nu(?!)... sa astepte intotdeauna sa treaca sarbatorile! :)
2na
29-December-2010, 02:13 PM
03.12.2010. Vad multa lume pe strazi , in locuri virane in asteptarea unui eveniment deosebit.
06.12.2010. Vin in Bucuresti. Pe strazi e multa lume. Aduc mancare lui M.F. Intr-o camera alaturata, are pe masa o farfurie cu varza tocata. Vorbeste despre cutremurul de ieri.
Evenimentul eclipsa partiala de soare cf http://www.astro-info.ro/eclipse.php si
5 ianuarie 2011 este zi de post ( inainte de boboteaza )
deci , sa fim prudenti pe 4 ianuarie , parerea mea ,dar sa asteptam sa vedem ce zice si Domnul Istrate si Admin
dragon star security
29-December-2010, 02:34 PM
Mesajul din 28.12.10.ne anunta cutremur.Dar aici apare si un asteroid,ce poate fi chiar sursa declansarii unor cutremure in diferite zone ale globului.
Faptul ca apar "Bagaje,pachete,etc..." si "Sa facem ceva...",deduc ca asteroidul ce va lovi pamantul,va fi anuntat din timp,iar unele persoane se pregatesc de plecare spre locuri mai protejate.
Eu inteleg sa fac diferenta intre marele cutremur din tara noastra si un asteroid ce poate declansa un cataclism la scara planetara.
Sa fie vorba de Apophis ?
Asteroidul Apophis se va apropia de Terra in 2029 conform calculelor NASA.Probabil,e vorba de alt asteroid.
gepaco
29-December-2010, 02:34 PM
mesajul de pe blog poate fi (si) impartit in doua...in aceasta eventualitate trebuie citit cu atentie../// asteroidul e o amenintare pt care nu mi-as face inca bagajele...e doar parerea mea
bacociu_stela
29-December-2010, 03:28 PM
mesajul de pe blog poate fi si impartit in doua...in aceasta eventualitate trebuie citit cu atentie../// asteroidul e o amenintare pt care nu mi-as face inca bagajele...e doar parerea mea
Personal, nu cred ca asteroidul reprezinta o amenintare pt. Romania,e doar un punct de reper,asa ca esentiala mi se pare a fi prima parte,in ceea ce priveste bagajele,pachetele,asteptam inca "vocea".
Corinadana
29-December-2010, 03:44 PM
Asteroidul reprezinta o amenintare pt toata planeta.
Si eu cred ca mesajul poate fi impartit in doua.
A doua parte se refera la cutremurul mare pt Romania.
gepaco
29-December-2010, 05:25 PM
prima parte a mesaj/blog incepe cu o voce...a 2a parte descrie ce vede dansul /// suntem intre Stefan si Sivestru(sfinti)..era candva un mesaj cu S..cine il stie ? se pare ca e totusi timp de facut bagaje..deci cum il intelegem depinde de precizarea "clar" ...nu pot spune inca daca e viitor apropiat sau f apropiat...dar cand ceva e clar...inseamna ca e in raza vizuala,aproape si ..vizibil CLAR ! Ramane sa urmarim situatia indeaproape...caci nu am observat nici ca s-a anuntat incetarea perioadei de atentionare.Postarea admin de acum 2 zile (la 02am) precizeaza ca "...pt urmatoarele zile" ,nu ca ar fi incetat atentionarea.E doar o parere personala..etc
virgil777
29-December-2010, 08:38 PM
Daca privim mesajul din 28.12.2010 ca pe un tot unitar e clar ca e vorba de un cutremur privit la scara planetara.... provocat de un asteroid.... se argumenteaza ca e clar, si se ofera chiar si indiciu. Daca vom considera ca mesajul contine 2 parti, una despre un cutremur inevitabil ( poate chiar in Romania) si alta referindu-se la un asteroid ce ar lovi pamantul ,trebuie sa gasim totusi un motiv pentru care cele 2 evenimente sunt incluse intr-un singur mesaj. Altfel nu ar avea nici o logica....
gepaco
29-December-2010, 09:06 PM
...la scara planetara = cutremure si tsunami si alte cate si mai cate !! ...ori aici e la singular si cu C mare..in propozitie dupa virgula trebuia c mic...deci e vorba de Cutremurul Mare de la noi..apoi mai vedem ce va fi si cu celelalte ,poate asteroidul e atacat si explodat cum spun multe profetii ca va ploua cu foc si pucioasa ...variante ...interpretarea mea tine cont de asigurarea pe care am avut-o in trecut ca mesajele sunt transcrise EXACT...cu punc si virgula
bacociu_stela
29-December-2010, 11:02 PM
Punctele de suspensie despart mesajul in doua secvente,iar, folosirea majusculei in interiorul propozitiei are rolul de a sublinia,de a-i potenta propria conotatie,tocmai pentru a face referire ca nu apartine generalului.Astfel,"vocea"emitatoare atrage atentia receptorilor asupra "cheii"de descifrare.In concluzie,este vorba de producerea Cutremurului cel mare,care este mult mai aproape acum,dovada -indemnul "sa facem ceva"-bagaje,pachete etc-sugereaza necesitatea inceperii pregatirilor.
Faptul ca a doua secventa incepe cu imaginea asteroidului,descriere,ciocnire dar nu pagube, ci doar o curiozitate"Sa vina lumea sa-l vada.",cred eu, se refera la faptul ca dimensiunile sale au fost reduse substantial,ramanand cat varful unui munte,deci fara a reprezenta un pericol planetar,asa cum ne asteptam.
soricel
30-December-2010, 10:30 AM
Draga Gepaco, cei trei de S - probleme sociale, seism si ....probabil un eveniment deosebit
09.09.06: APAR MANIFESTATII DUPA MANIFESTATII LEGATE DE UN EVENIMENT DEOSEBIT. S-A CUTREMURAT PAMANTUL.
08.02.04 "Dupa un EVENIMENT DEOSEBIT, UN CUTREMUR, APARE MAREA CRIZA ALIMENTARA SI CONDUCEREA STATULUI."
Si aporopo de sarbatoarea care nu s-a mai tinut....
12.10.01: "noaptea ma aflu in mijlocul unei situatii deosebite:sunt pe prispa casei din Halaresti, care pe margini are un gardut, in fata casei, deodata incepe sa cada de sus, prin aer cadre de clisee de film, trec in coltul prispei de din jos, in aer apar foarte multe clisee de film si role cu gaurele in ele, o parte din ele cad pe marginea gardutului, toate filmele par a fi niste diapozitive de culoare neagra; cad si sacose cu gaurele in ele, gaurele sub forma de cilindri, pe langa prispa trec la deal cetateni.......majoritatea rolelor sunt negre dar apar role si albastre. Ma uit din jos de casa spre cer, tot cerul e plin numai cu filme care plutesc prin aer si zboara pe sus ca niste baloane, toate sunt negre; curentul le duce spre rasarit; IN ACEST MOMENT O VOCE ANUNTA: TOATE ACESTEA SUNT DE LA O SARBATOARE CARE NU S-A MAI TINUT"
Aleinad
30-December-2010, 10:47 AM
Era totusi un mesaj care continea explicit litera "S"... eu nu am reusit sa il gasesc.
soricel
30-December-2010, 11:00 AM
al e lea S - probleme de stat (politice)
lucumi
30-December-2010, 03:50 PM
Iata ce mesaj am gast,referitor la litera S :
13.09.09."Aud o voce de femeie,apoi vad pe o banda scris un anunt:Intre 16 si 29 septembrie va avea un eveniment deosebit ["S"]." Admin spunea la vremea aceea ca reprezinta:"Seism,ceva social sau ceva legat de senat."
lucumi
30-December-2010, 05:30 PM
Mai exista ceva legat de litera S,insa nu in mesaj,ci in decodificarea postata de Admin.
03.02.10."Presedintele Traian Basescu apare intre doua evenimente,deosebite.Unul il vad in spatele presedintelui si altul cu mult in fata lui."
Decodificare:"O chestiune legata de trecut si una legata de un viitor nu prea indepartat(si care in esenta au acelasi lucru in comun S*******)."
Si ca o parere: S = seism,sanatate,suspendarea presedintelui,securitate nationala....
danysws
30-December-2010, 11:55 PM
Salutare,
Mesajul de azi 30.12.2010 ne spune clar dupa parerea mea un singur lucru|: La revedere Schengen cel putin pentru cativa ani.
adi-gj
31-December-2010, 01:58 AM
OARE s NU VINE DE LA SENGHEN ? IN PREAJMA ACESTUI EVENIMENT DECI IN PREAJMA PRIMIRII NOATRE SAU ANEPRIMIRI NOASTRE , DAR ZIC A PRIMIRII , care trebuia sa fie in primavara... deci spati cuminti primirea oficiala este evenimentul care nu se mai tine, din cauza miscarilor sociale din zona - vedeti deja Franta , spania , grecia.. cu urmatorul val imediat ce se desprimavareaza , italia germania si portughalia.. cred ca in germania va fi prapad , ceva cam in stilui nostru din 89, acolo inca nu sau terminat de ars carmele ... vom vedea...
bacociu_stela
31-December-2010, 02:12 AM
Salutare,
Mesajul de azi 30.12.2010 ne spune clar dupa parerea mea un singur lucru|: La revedere Schengen cel putin pentru cativa ani.
La prima vedere,asa pare,dar cred ca e mai complex....mai studiem...
gepaco
31-December-2010, 02:29 AM
...o prima remarca ar fi ca Dacia 1307 a fost lansata in 1992..si deci poate se face referire la toata aceasta perioada de neocomunisto/mafioto/demoprosteala...din ultimii 21 de ani care face ca nu prea meritam in Europa..sau meritam dar vorba unui francez despre un negru african...pot sa-l consider "frate" dar nu sa-mi fie cumnat ( e un joc de cuvinte intraductibil din franceza)
lucumi
31-December-2010, 03:10 PM
Mesajul din 30.12.10.ne arata faptul ca nu vom intra prea curand in spatiul Schengen.
Cred ca cele "2 caiace" sunt anii de asteptare,termenul pana ce vom indeplini conditiile din "dosar gros plin cu harti".
Faptul ca la plecare "trebuie sa-mi iau pasaportul",ne arata care e situatia in prezent,ca suntem in afara spatiului Schengen.
bacociu_stela
31-December-2010, 11:28 PM
Mesajul din 30.12.10.ne arata faptul ca nu vom intra prea curand in spatiul Schengen.
Cred ca cele "2 caiace" sunt anii de asteptare,termenul pana ce vom indeplini conditiile din "dosar gros plin cu harti".
Faptul ca la plecare "trebuie sa-mi iau pasaportul",ne arata care e situatia in prezent,ca suntem in afara spatiului Schengen.
Oare, nu la fel s-a intamplat si cu intrarea in UE?Ni se reproseaza in primul rand lipsa securizarii granitelor(subantelegem coruptia-daca si gagauzii au ajuns sa cumpere cetatenia romana,desi nu stiu boaba de limba romana)si lipsa de corectitudine fata de investitorii germani sau francezi (iar coruptia,spaga pretinsa -cazul autostrazii Comarnic-Brasov etc),deci iata 2 forte(Franta,Germania),2 motive.Eucred ca cele "2 caiace"ar putea sugera incercarile alunecoase, prin care actualii guvernanti vor incerca sa demonstreze ,ca au fost depasite aceste "obstacole" si Romania intruneste toate conditiile.
Mi se pare ca era vorba in mesaj de hartii,nu de harti.Este ff important-daca este vorba de harti,se schimba datele problemei.
Nu intuiesc inca semnificatia Daciei 1307,alta decat cea data de george,deci inclin sa cred ca are dreptate.
lucumi
01-January-2011, 12:41 AM
Oare, nu la fel s-a intamplat si cu intrarea in UE?Ni se reproseaza in primul rand lipsa securizarii granitelor(subantelegem coruptia-daca si gagauzii au ajuns sa cumpere cetatenia romana,desi nu stiu boaba de limba romana)si lipsa de corectitudine fata de investitorii germani sau francezi (iar coruptia,spaga pretinsa -cazul autostrazii Comarnic-Brasov etc),deci iata 2 forte(Franta,Germania),2 motive.Eucred ca cele "2 caiace"ar putea sugera incercarile alunecoase, prin care actualii guvernanti vor incerca sa demonstreze ,ca au fost depasite aceste "obstacole" si Romania intruneste toate conditiile.
Mi se pare ca era vorba in mesaj de hartii,nu de harti.Este ff important-daca este vorba de harti,se schimba datele problemei.
Nu intuiesc inca semnificatia Daciei 1307,alta decat cea data de george,deci inclin sa cred ca are dreptate.
Scuze. Am vrut sa scriu "hartii", si nu "harti" cum gresit am scris.
lucumi
01-January-2011, 12:57 PM
In mesajul din 30.12.10.mai disting 3 lucruri ce pot avea ceva in comun:
"Dacia 1307" ce poate reprezenta un mijloc de transport pe uscat, pe pamant;
"caiace" tot un mijloc de transport, dar pe apa;
"aeroport" unde mijloacele de transport sunt aeriene, in aer.
Sa fie o legatura:pamant,apa aer ?
Iar "Primesc un telefon" nu este o instiintare ?
Cat despre "Paris" este una din capitalele Europei, una dintre cele mai reprezentative zic eu.
Si acum sa recapitulam: instiintare, capitala Europei, mijloace de transport.
adi-gj
01-January-2011, 09:51 PM
Asta insemnind de fapt , telefon din Paris , de la marile puteri intunite acolo cu cale libera spre Senghensau a neeliberarii acestei cai , ci cu deliberata deschidere a cailor razboinice spre alte meleaguri , de fapt inceputul tradarii de care amintea la un moment dat dl Istrate.
si ca urmare , desfasurare de trupe in acest teritotiu al nostru , pe apa in aer si pe uscat- ocupatie de 7 zile sau 7 luni.dar doar pe zona mica si cu urmari grele pentru europa si pentru noi cu mesajul direct de trezire...
lucumi
02-January-2011, 10:10 AM
Intr-un mesaj mai vechi dl Istrate spunea ca nu vom intra in UE, adica nu pe deplin, cu toate drepturile care decurg ca un membru egal cu ceilalti in drepturi. Un exemplu este acesta,ca nu putem circula in spatiul Schengen decat cu pasaport.
Mai sunt si altele, vezi adoptarea monedei unice, euro.
Iar razboiul ne va prinde tocmai cand trebuie sa indeplinim aceste conditii de aderare.
Cat despre razboi, acesta va dura 6 luni, asa imi amintesc.
gepaco
05-January-2011, 05:19 PM
In mesajul din 30.12.10.mai disting 3 lucruri ce pot avea ceva in comun:
"Dacia 1307" ce poate reprezenta un mijloc de transport pe uscat, pe pamant;
"caiace" tot un mijloc de transport, dar pe apa;
"aeroport" unde mijloacele de transport sunt aeriene, in aer.
Sa fie o legatura:pamant,apa aer ?
Iar "Primesc un telefon" nu este o instiintare ?
Cat despre "Paris" este una din capitalele Europei, una dintre cele mai reprezentative zic eu.
Si acum sa recapitulam: instiintare, capitala Europei, mijloace de transport.
..dupa cum ati vazut nu prea am comentat mesajul cu Dacia 1307...o prima parere am postat dar am continuat sa ma gandesc la el si la cel dinainte cu cutremur,clar !! Am ezitat sa va mai supun speculatiilor de care ati avut parte tot anul trecut din partea mea...dar ce mai conteaza una !!
>> Revin deci cu parereaca dupa amanarea evenimentului de Craciunul "pe nou" s-a mutat "amenintarea" pe Craciunul "pe vechi"...si rezulta mesaj cu cutremur/clar/pregatire...si la 2 zile apare si precizarea ca > in fata sta o femeie in Dacie (Ro in Dacia,feminin in hotare dacice,dubla subliniere) 1307 > suma fiind 11(an) 13 diferenta calendar rezulta 07(ianuarie) ///telefon sa plec=amenintare eveniment///Paris=directia salutara,deci vine dinspre est problema///2 caiace sunt asemanatoare cu O si suprapuse dau 8...caiace pt subliniere apa/salvare/plutire etc..DE AICI SPECULATIILE SE POT MULTIPLICA >>> telefon=avertizare de eveniment altundeva dar care anunta sa plece !! Dosarul cu hartii pot fi multitudinea de mesaje care grupate sunt dosar inchis/terminat/finalizat. Paris poate indica si ca mesajul unui eveniment premergator va fi anuntat de EMSC (chiar si pe mobil/telefon) si ca are valoare de iminenta necesitate de plecare...ALTFEL MESAJUL NU ARE SENS PT MINE SI VA DATORAM MACAR ATAT ...rabdare ati avut atata timp cu speculatiile de pe aici...sa vedeti si link neaparat caci eu nu am mai vazut atatea cerculete la Tiempe..ever >> http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?2870-Doar-informatii-utile-de-la-useri-in-saptamana-3-9-ianuarie-2011&p=128717&viewfull=1#post128717
gepaco
05-January-2011, 07:31 PM
...revin cu remarci legate de mesajele din 28/30.12 >> cuvantul pasaport e subliniat (evident ca nu e cazul Shenghen unde se poate merge cu buletinul) asa ca va propun sublinierea ca evenimentul vizat este in Turcia pe malul marii >> pasa/port,probabil pe langa Bosfor...///In mesajul din 28.12 remarc ca la pregatiri se sugereaza bagaje dar si PACHETE...asta ma duce cu gandul la pregatiri pt o durata mai lunga sau chiar pt totdeauna..pachete faci cand te muti,mai putin cand doar pleci si revii >> conclud deci ca anumite zone afectate vor fi de nelocuit
alin2008todor
05-January-2011, 07:36 PM
..dupa cum ati vazut nu prea am comentat mesajul cu Dacia 1307...o prima parere am postat dar am continuat sa ma gandesc la el si la cel dinainte cu cutremur,clar !! Am ezitat sa va mai supun speculatiilor de care ati avut parte tot anul trecut din partea mea...dar ce mai conteaza una !!
>> Revin deci cu parereaca dupa amanarea evenimentului de Craciunul "pe nou" s-a mutat "amenintarea" pe Craciunul "pe vechi"...si rezulta mesaj cu cutremur/clar/pregatire...si la 2 zile apare si precizarea ca > in fata sta o femeie in Dacie (Ro in Dacia,feminin in hotare dacice,dubla subliniere) 1307 > suma fiind 11(an) 13 diferenta calendar rezulta 07(ianuarie) ///telefon sa plec=amenintare eveniment///Paris=directia salutara,deci vine dinspre est problema///2 caiace sunt asemanatoare cu O si suprapuse dau 8...caiace pt subliniere apa/salvare/plutire etc..DE AICI SPECULATIILE SE POT MULTIPLICA >>> telefon=avertizare de eveniment altundeva dar care anunta sa plece !! Dosarul cu hartii pot fi multitudinea de mesaje care grupate sunt dosar inchis/terminat/finalizat. Paris poate indica si ca mesajul unui eveniment premergator va fi anuntat de EMSC (chiar si pe mobil/telefon) si ca are valoare de iminenta necesitate de plecare...ALTFEL MESAJUL NU ARE SENS PT MINE SI VA DATORAM MACAR ATAT ...rabdare ati avut atata timp cu speculatiile de pe aici...sa vedeti si link neaparat caci eu nu am mai vazut atatea cerculete la Tiempe..ever >> http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?2870-Doar-informatii-utile-de-la-useri-in-saptamana-3-9-ianuarie-2011&p=128717&viewfull=1#post128717
Ar fi o legatura cu Campi Flegrei ??? : http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?2863-Campi-Flegrei-Italia&p=129155#post129155
gepaco
05-January-2011, 07:52 PM
Ar fi o legatura cu Campi Flegrei ??? : http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?2863-Campi-Flegrei-Italia&p=129155#post129155
..nu cred ....in partea a 2a a explicatiilor referitoare la mesaje am subliniat ca pasaport e ..subliniat (!!) ..si daca are rol de "antemergator" atunci dupa Turcia(sau o tara araba eventual) va urma un eveniment la noi,caci in final acesta este scopul mesajelor legate de cutremure...cand urmeaza ceva la noi !!
alin2008todor
05-January-2011, 08:10 PM
..nu cred ....in partea a 2a a explicatiilor referitoare la mesaje am subliniat ca pasaport e ..subliniat (!!) ..si daca are rol de "antemergator" atunci dupa Turcia(sau o tara araba eventual) va urma un eveniment la noi,caci in final acesta este scopul mesajelor legate de cutremure...cand urmeaza ceva la noi !!
Poate, numai ca pasaport se foloseste nu numai pentru tarile non Schenghen. Ar putea fi si o "fuga" din zona europeana !
Mesajele nu se refera numai la noi ! Se refera si la alte regiuni, si la evenimente care ne-ar putea afecta in mod negativ.
O estimare neoficiala pt Italia spune ca in caz de erupie "moderata" pt. Campi Flegrei ar trebui evacuata si Roma. La eruptie de amploare, o evacuare ar fi inutila...
bacociu_stela
05-January-2011, 08:19 PM
Bine punctat,George,m-ai facut invidioasa!Nu cred nici eu ca este vb de Campi Flegrei ,dl.Istrate se refera la posibilitatea activarii Etnei sau Vezuviului.
maria
07-January-2011, 11:16 AM
06.01.11 In fata mea , la distanta, vad ceva ca un zid retezat. In fata lui, este o pajiste verde pe care cade ceva. Deodata, pajistea crapa sub forma unui peste foarte lung si dispare in pamant.
soricel
07-January-2011, 11:27 AM
Este posibil ca acest mesaj sa aiba legatura cu religia crestina (avand drept simbol pestele)?
Dumnezeu sa fie cu toti!
Rose
07-January-2011, 12:28 PM
Sau ... poate cade ceva din cer .. ceva ce o sa despice pamantul ... intr-un loc unde acum e vara .. undeva mai departe de noi ..
Cu iubire si recunostinta,
Rose
vasi67
07-January-2011, 12:41 PM
Este posibil ca acest mesaj sa aiba legatura cu religia crestina (avand drept simbol pestele)?
Dumnezeu sa fie cu toti!
Si eu cred la fel.
Este o atentionare. Pestele s-a dus. A venit Varsatorul.
Pestele se duce (se schimba) la fund. Se afunda. Groapa lasa loc de apa pusa de Varsator care acopera Pestele.
Problema este ca pe o campie calma (o societate plafonata si monotona unde ne este bine) se intampla ceva. (fiindu-ne bine, nu prea vrem schimbare.....nu stim ce ne aduce.....asat este natura umana....frica de necunoscut).
Inca o atentionare pentru ce v-a venii. Daca nu ne trezim, s-ar putea sa fim treziti brusc si sa ne cam doara.
Eu nu prea ma bag la predictii. De asta sunt pe acest blog, sa le ascult pe ale D-lui Istrate.
Am incercat...sper sa fii fost pe aproape.
Rose
07-January-2011, 12:51 PM
Eu nu prea ma bag la predictii. De asta sunt pe acest blog, sa le ascult pe ale D-lui Istrate.
Am incercat...sper sa fii fost pe aproape.
Nimeni nu se baga la facut predictii draga Vasi67.. ne dam si noi cu parerea.
Cu cat mai multe pareri, cu atat se contureaza o imagine mai clara.
In final .. tot Domnul Istrate ne ofera cheia potrivita.
Rose
Rose
07-January-2011, 12:59 PM
Dar .. nu pot sa nu ma intreb cum din peste 4000 de useri ..doar atat de putini indraznesc sa-si spuna parerea vis a vis de oricare subiect, ca avem aici Slava Domnului de toate pe gustul fiecaruia.
Parerea fiecaruia este importanta, nu este considerata buna sau rea, nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni asa ca nu uitati: parerea ta conteaza!
Rose
soricel
07-January-2011, 01:30 PM
Din predictiile lui Anatol Basarab pt 2011- nu ca ar fi Dumnezeu, dar par a se lega cu acest ultim mesaj al dl. Istrate -
<< Chiar si Vaticanul, in interiorul sau, e posibil sa se imparta in doua, datorita unui conflict, a unei tensiuni.
.................................................. .................................................. ....................................
- din catacombele Vaticanului vor incepe sa iasa la iveala adevaruri ascunse de mult timp. Vom afla ca Papa si cardinalii lui au savarsit pacate cumplite. Aici nu vorbim obligatoriu de actualul Papa. Vaticanul mult timp a tainuit secretele stiintelor esoterice si alte lucruri necesare si utile umanitatii. Incepand cu 2011 acestea vor incepe sa iasa la suprafata. Insasi Vaticanul se va diviza in doua.>>
Dumnezeu sa fie cu toti!
soricel
07-January-2011, 01:36 PM
Nu uitati, anul acesta in primavara se doreste beatificarea Papei Ioan Paul al II lea, se analizeaza dosarul sau
<<Fostul Suveran Pontif a facut o minune! Aceasta a fost recunoscuta oficial marti de Vatican si va conduce, cel mai probabil, la beatificarea papei Ioan Paul al II-lea, cel care a condus Biserica Catolica timp de 27 de ani. Comisia medicala condusa de medicul personal al papei Benedict al XVI-lea, Patrizio Polisca, a considerat ca miraculoasa vindecarea de maladia Parkinson a calugaritei franceze Marie Simon-Pierre, informeaza agentia de informatii religioase i.media, care citeaza surse de la Vatican. Fostul papa de origine poloneza Ioan Paul al II-lea a decedat pe 2005, la varsta de 84 de ani, si a avut la randul lui o asemenea suferinta. Nu este atat de simplu sa fii beatificat si apoi sa devii sfant! Dosarul acelui miracol urmeaza sa fie examinat si de comisia cardinalilor si episcopilor membri in Congregatia pentru cauzele sfintilor. Decretul insa ii va semna papa Benedict al XVI-lea, cel care va decide data beatificarii. Benedict al XVI-lea a semnat un decret, acum mai bine de un an, prin care Ioan Paul al II-lea a fost declarat "venerabil". Beatificarea lui Ioan Paul al II-lea ar putea avea loc chiar in primavara lui 2011. Insa ca pentru ca Ioan Paul al II-lea sa devina sfant, este nevoie sa-i fie atribuita inca un minune!>> www.agenda.ro
adi-gj
07-January-2011, 02:16 PM
Cu toata consideratia , pentru cei care au interpretat acest vis , cel cu cimpia si pestele... cred ca este vorba intr-adevar de un eveniment legat de religie si marele Vatican, iar dupa parerea mea , Vasi 67 ,se apropie cel mai tare de realitatea interpretarii lui directa... trecem sau am trecut in era varsatorului, deci ceva legat de acest aspect al trecerii , practic se acutizeaza vremea platii care va venii imediat si iminent , pentru toate faptele , cele facute direct la vedere cit si cel facute indirect sau ascunse , cu multe dedesubturi si altfel de intelegeri si intelesuri. pentru fiecare vine o rasplata rapida,, facuta de cei care cunosc mult mai multe si vor sa creeze iminenta veniri uni nou mesia ... de aici cu ajutorul unor instrumente de tip HARP, SA POATA INFLUENTA MASELE SI NATURA, intr-un modatit de pervers incit sa se poata face posibila calea spre N.O. M. sA NU UITAM CITE SECRETE TEHNOLOGICE STAU ASCUNSE , SI NU SE VAD IN MODUL DE DEZVOLTARE AL OAMNENILOR , decit cele care au dus si duc spre MANIPULARE IN MASE SI DE MASA... RAMINE SA JUDECATI SI SINGURI...---vedeti pesti morti, inundatii devastatoare si alte efecte de acest tip provocate de mina criminala , care duc spre un anumit deznodamint.
lucumi
07-January-2011, 03:29 PM
Referitor la mesajul din 06.01.11. Sa nu uitam ca actuala harta Romaniei are forma unui "peste". "zid"-ul poate fi interpretat ca o limitate a ceva,a unui hotar,granite.
Deci "zid retezat",poate fi hotarul Romaniei.
Iar prin "pajiste verde" inteleg un loc linistit,ce poate fi acasa,in tara mea.
Sa fie vorba de razboi ?
soricel
07-January-2011, 03:39 PM
In psihologie exista un test numit "Zidul" (identificat cu un obstacol, o problema de rezolvat) prin care se observa comportametul celui testat, toate insusirile personalitatii sale, modul cum sunt implicate in solutionarea problemei, la ce mijloace proprii apeleaza, ce atitudin are fata de problema, etc. Sa fie oare vorba de un test divin?. Dumnezeu sa fie cu toti!
bacociu_stela
08-January-2011, 12:28 AM
Referitor la mesajul din 06.01.11. Sa nu uitam ca actuala harta Romaniei are forma unui "peste". "zid"-ul poate fi interpretat ca o limitate a ceva,a unui hotar,granite.
Deci "zid retezat",poate fi hotarul Romaniei.
Iar prin "pajiste verde" inteleg un loc linistit,ce poate fi acasa,in tara mea.
Sa fie vorba de razboi ?
Asa este Lucumi,Romania are forma de peste,mai putin de frunza,este un plai mioritic(plai=pajiste verde),iar zidul as spune ca il formeaza tocmai Carpatii.Si eu inteleg mesajul cu referire la Romania.Mai degraba de un fenomen natural,decat razboi.
pic
08-January-2011, 01:58 AM
06.01.11 In fata mea , la distanta, vad ceva ca un zid retezat. In fata lui, este o pajiste verde pe care cade ceva. Deodata, pajistea crapa sub forma unui peste foarte lung si dispare in pamant.
Dar daca ne-am gandii la harta Romaniei, dar mai ales Campia Romana cu Delta, oprindu-ne la muntii Carpati -are forma unui peste ,
S-ar putea intampla ceva in aceasta zona ???
Edaneli
08-January-2011, 02:21 AM
Poate aveti dreptate cu harta Romaniei dar, este vorba de un "peste foarte lung" ceea ce nu este cazul - forma hartii este a unui peste mai indesat,asa... "cade ceva"- se leaga cu alte mesaje ale D-lui Istrate, despre un asteroid sau ceva in genul... pajistea crapa in urma caderii acelui obiect... iar zidul - sa ne gandim in ce tari s-ar mai putea gasi ziduri mari (?!) - sau au fost -si poate, totusi, nu este vorba despre Romania!
viorica
08-January-2011, 02:23 AM
[QUOTE=maria;130373]06.01.11 In fata mea , la distanta, vad ceva ca un zid retezat. In fata lui, este o pajiste verde pe care cade ceva. Deodata, pajistea crapa sub forma unui peste foarte lung si dispare in pamant.[/QUOTE Craterul format in urma surparii pamantului ,v-a avea forma de peste.Ma intreb ,oare unde se v-a intampla?
Edaneli
08-January-2011, 02:45 AM
Craterul format in urma surparii pamantului ,v-a avea forma de peste.Ma intreb ,oare unde se v-a intampla?
Foarte buna observatie, Viorica!
gepaco
08-January-2011, 02:47 AM
Asa este Lucumi,Romania are forma de peste,mai putin de frunza,este un plai mioritic(plai=pajiste verde),iar zidul as spune ca il formeaza tocmai Carpatii.Si eu inteleg mesajul cu referire la Romania.Mai degraba de un fenomen natural,decat razboi.
-----------------------
-------------------------
...sa nu uitam ca CEVA CADE PE PAJISTE...SI APOI SE CRAPA PAJISTEA ! Forma de peste e crapatura lungaaa...si cred mai degraba ca e o dubla referinta ,posibil tara in forma de peste dar si mai sigur acea crapatura ar corespunde cu o portiune din campia Moldovei de la Buzau la Pascani de care spune dansul ca se va scufunda si va fi lac....RAMANE sa "ghicim" ce va cadea !!??
gepaco
08-January-2011, 02:50 AM
Edaneli si viorica...suntem telepatici cam la aceeasi ora..la minut
gepaco
08-January-2011, 02:43 PM
in seara aceasta la 23.05 pe realitatea tv o emisiune despre Maurer/Ceausescu...nu stiu de ce m-a dus cu gandul la mesajul recent cu Maurer,de pe blog...pe parcursul zilei voi incerca sa vad daca CEVA v-a mai sublinia seara/noaptea de azi sau e doar o coincidenta..
--------------------
Cutremurul din 26 octombrie 1802, cu magnitudinea moment de 7,9 [3] pe care insemnarile il numesc cutremurul cel mare si care a avut epicentrul in Vrancea. La Bucuresti, cutremurul a durat 2 minute si jumatate [4], a facut 600 de victime umane [5] (populatia de atunci a Bucurestiului era de 30.000 de oameni), s-au darimat mai multe cladiri iar altele au crapat puternic. Jumatate din Turnul Coltei s-a darimat, edificiul cel mai inalt al Èšarii Romanesti, de doua ori mai inalt decit edificiul cel nou construit.
>>>>
Cutremurul din 11 ianuarie 1838 despre care ziarul |Romania| spune ca a avut loc la ora noua fara un sfert seara. Domnitorul Alexandru Ghica, care se afla la teatru in timpul cutremurului, a vizitat mai multe parti ale Capitalei. Raporul intocmit de prefectul politiei arata ca au fost 8 morti, 14 raniti, 36 case darimate in intregime si multe cu stricaciuni serioase. Mai este mentionat cutremurul din 14 noiembrie 1829 descris in |Curierul roman| cu o durata de un minut si despre care dascalul de la Batistea scria |cu putin lucru nu s-a potrivit cu cutremurul din leatul 1802 octombrie 14|. De asemenea, este mentionat cutremurul din 31 august 1894.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Calamit%C4%83%C8%9Bi_care_au_afectat_Bucure%C8%99t iul
Arife
08-January-2011, 03:58 PM
Dragii mei,varianta mea,este ca mesajul are legatura numai cu Domnul Ioan Istrate,si cred ca este o avertizare asupra unui lucru care i s-ar putea intampla dansului,in speta ma gandesc la sanatate,afectata brusc de ceva...iar pestele in acest caz simbolizand o teama ( peste lung= teama ,frica pe o perioada mai lunga)pe care domnia sa o are .Sper sa nu fie asa,si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si viata lunga!
viorica
08-January-2011, 04:42 PM
Totusi acesta este un mesaj nu un vis si are alta talcuire.E drept ca pestele in vis semnifica frica ,teama ,dar sa nu uitam ca mesajele domnului Istrate ,sunt cel mai bine dezlegate de dansul.
roxx
08-January-2011, 08:08 PM
Dragii mei,varianta mea,este ca mesajul are legatura numai cu Domnul Ioan Istrate,si cred ca este o avertizare asupra unui lucru care i s-ar putea intampla dansului,in speta ma gandesc la sanatate,afectata brusc de ceva...iar pestele in acest caz simbolizand o teama ( peste lung= teama ,frica pe o perioada mai lunga)pe care domnia sa o are .Sper sa nu fie asa,si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si viata lunga!
Cred ca daca era un mesaj personal nu era publicat
adi-gj
09-January-2011, 05:11 PM
Teama, de ce eveniomente sint in derulare in tara si frica face parte din uman si aduce constienta evenimentului neplacut , care da datorie grea, de implinit... atunci se explica alte lucruri aparute sau in derulare rapida , care duc la evenimente cu bataie lunga pentru tara.. si pentru comunitatlie ce o formeaza...
bacociu_stela
09-January-2011, 10:18 PM
Teama, de ce eveniomente sint in derulare in tara si frica face parte din uman si aduce constienta evenimentului neplacut , care da datorie grea, de implinit... atunci se explica alte lucruri aparute sau in derulare rapida , care duc la evenimente cu bataie lunga pentru tara.. si pentru comunitatlie ce o formeaza...
Draga,Adi,ai dreptate,teama ,frica,tin de natura umana si apar in fata necunoscutului.Daca se adauga si "semnele" primite pe diverse cai...vad ca numarul celor care presimt,creste simtitor,mai greu e cu talmacirea...dar speram sa o scoatem la capat cumva,vin vremuri grele,pentru noi si pentru tara.
unombun
10-January-2011, 10:40 PM
am citit ca Vanghelie pleaca la americani sapt viitoare
http://www.ziare.com/marian-vanghelie/primar/vanghelie-pleaca-in-america-nu-stiu-engleza-dar-inteleg-1067607
era un mesaj in care se spunea cam asa "aud cutremur. in acest moment un oficial pleaca in america", sau asa ceva.... vangheliosul nu prea e "oficial", da' e pe-acolo :)
bacociu_stela
11-January-2011, 01:18 AM
am citit ca Vanghelie pleaca la americani sapt viitoare
http://www.ziare.com/marian-vanghelie/primar/vanghelie-pleaca-in-america-nu-stiu-engleza-dar-inteleg-1067607
era un mesaj in care se spunea cam asa "aud cutremur. in acest moment un oficial pleaca in america", sau asa ceva.... vangheliosul nu prea e "oficial", da' e pe-acolo :)
Chiar daca nu ne place omul,trebuie sa tinem cont de plecarea lui,ar putea avea o semnificatie...
maria49
11-January-2011, 05:16 AM
Mesajele din carteaD-nului Istrate care a zis Admin sa le postam:
Pag 333 ,pasaj 2 de jos;In anul 2002 am primit 3 mesaje f importante privind noile aliante si intelegeri ce vor apare curand in lume,pe 13 aprilies-a anuntat APARITIA UNEI AXE ca fosta AXA BERLIN-ROMA,in 28 iulie apare o HARTA MARE A EUROPEIIN NEGRUPESTE CARE SE SUPRAPUNE O ALTA HARTA INTRE ROMANIA SI FRANTA,iar pe 4 august apare o noua uniune politica intre TREI STATE DE LIMBA ENGLEZA.
Pag.337 pasajul 4 de sus;Mesajul din 16 februarie 1998 atentioneaza lumea ca situatiile se apropie de deznodamantul final;Catapeteasma Lumii se rearanjeaza,se reorienteaza,dupa care crapa,se rupe in doua si incepe conflictul mondial,Marele Razboi.Se pare ca Romania ramane de facto in afara Uniunii-Economice Europenedeoarece evenimentele se dezlantuie cu rapiditate in perioada anilor 2006-2007,iar conducerile celor doua organizatii preconizeaza integrarea Romaniei in structurile Europene tocmai in aceasta perioada
Pag 340 ,pasajul3 de sus;Mesajul din 28 iulie 2002 anunta furtuni violente:RAZBOI,PREZINTA SI O HARTA MARE A EUROPEI SCRISA CU NEGRU,DAR INTREANGLIA,FRANTA? SI ROMANIA SE SUPRAPUNE PESTE O HARTA O ALTA HARTA POLITICA CARE DESPRE ROMANIA SI CELALALTE STATE DIN RASARIT DE APUS DAR CURIOS HARTA BASARABIEI ESTE SUPRAPUSA PESTE HARTA ROMANIEI DAR PE DOBROGEA? In timp ce mesajul din 4 mai acelasi an prezintao punte mare si inalta de la niste vase si submarine de razboi,si pe "FINLANDEZI" cum fug in Germania la o fabrica unde se ambaleaza rachete,armament,iar eu vreau sa merg la SANKT PETERSBURG,in Federatia Rusa dar ma forteaza cineva sa cobor in Germania( Germania si Rusia impreuna?)
maria
11-January-2011, 10:17 AM
10.01.11 In Sud-Estulsi Centrul Europei apare un nou grup de state separate de vest!?!?UE?!
http://ioanistrate.ro/
lucumi
11-January-2011, 10:47 AM
Mesajul din 10.01.11.poate fi inteles mai bine daca vedem ce ne transmite domnul Istrate despre spatiul Schenghen:"In cartea mea,editia a IIa,va rog sa cititi cu atentie urmatoarele pasaje:pagina 333 pasajul 2 de jos,pagina 337 pasajul 4 de sus,pagina 340 pasajul 3 de sus.Cititi cu atentie si trageti singuri concluziile.".
lucumi
11-January-2011, 11:33 AM
In mesajul din 10.01.11.se spune"In Sud-Estul...",fiind vorba de Europa.Aici este vorba de zona Balcanilor,iar prin aceasta inteleg si Romania.
Cit despre"Centrul Europei",iata ce am gasit in carte(ed.2004)la pag.293:"...RAZBOI,HARTA EUROPEI IN NEGRU,PESTE CARE SE SUPRAPUNE O NOUA HARTA INTRE ROMANIA si FRANTA,de la Marea Baltica la Marea Mediterana." Nu cumva este vorba de fostele state socialiste,cum ar fi:Polonia,Cehoslovacia,Ungaria;poate si Yugoslavia,Tarile Baltice.
In continuare,la aceasi pagina:"Aceste mesaje anunta aparitia unui grup de state in cadrul EUROPEI cu vederi sau politici diferite fata de politica genrrala a Europei Occidentale,daca se analizeaza cu atentie NOUA HARTA corespunde cu NOUA AXA BERLIN-PARIS.".
lucumi
11-January-2011, 12:12 PM
Daca citim mesajul din 10.01.11.precum si citatele din carte ce le-am postat mai sus,observam ca evenimentelor li se apropie scadenta. Ma refer la situatia dinaintea razboiului,cand se separa statele(in cadrul UE?),formand grupuri de influienta. Dupa care situatia se inrautateste"...CATAPETEASMA LUMII SE RUPE IN DOUA,lumea se imparte efectiv in doua grupe mari de state ostile,care dupa anul 2006-2007 s-ar putea confrunta direct,intr-un razboi distrugator.".
Iar dupa razboi,Romania va fi mai mare,aceasta fiind si prin "aderarea altor state la o noua forma de organizare statala"(pag.377). Nu cumva e vorba de o uniune Balcanica, acel "Sud-Est" din mesaj ?
lucumi
11-January-2011, 01:34 PM
Recitind masajul din 10.01.11. observ impartirea Europei in doua grupuri de state:occidentale ce graviteaza pe axa Berlin-Paris;si
cele din fostul bloc socialist. Deci situatia din perioada cortinei de fier,cand tarile socialiste erau zona tampon intre URSS si UE.
pic
11-January-2011, 06:09 PM
Mesajul de blog:
06.01.11 In fata mea, la distanta, vad ceva ca un zid retezat. In fata lui, este o pajiste verde pe care cade ceva. Deodata, pajistea crapa sub forma unui peste foarte lung si dispare in pamant.
Vorbeste de disparitia totala sau temporara a unui petec de pamant/insula/teritoriu de coasta pricinuit de un tsunami format in urma unui cutremur.
O posibila interpretare a mea ar fi la partea de Vest a Canadei - imi aduc aminte de un vis postat de Rose nu demult unde spunea de un cutremur parca ,care v-a scufunda o parte a acestui teritoriu.
Rose iti mai aduci aminte ?
pic
11-January-2011, 06:21 PM
L-am gasit: este postat de Rose pe 28Oct 2010.
"Apoi am ajuns in Vancover de unde am vazut cum porneste o unda seismica, nu era in valuri, ci am vazut cum se despica pamantul si aceasta trece indepartandu-se de unde privesc"
Edaneli
11-January-2011, 06:24 PM
Mesajul din 10.01.11.poate fi inteles mai bine daca vedem ce ne transmite domnul Istrate despre spatiul Schenghen:"In cartea mea,editia a IIa,va rog sa cititi cu atentie urmatoarele pasaje:pagina 333 pasajul 2 de jos,pagina 337 pasajul 4 de sus,pagina 340 pasajul 3 de sus.Cititi cu atentie si trageti singuri concluziile.".
Draga lucumi, cum nu toti avem cartea, poate ai tu amabilitatea (sau altcineva) sa ne prezinti acest pasaj si ar fi interesant si la ce concluzii ai ajuns tu... multumesc anticipat!
bacociu_stela
11-January-2011, 07:37 PM
Draga lucumi, cum nu toti avem cartea, poate ai tu amabilitatea (sau altcineva) sa ne prezinti acest pasaj si ar fi interesant si la ce concluzii ai ajuns tu... multumesc anticipat!
Draga,Edaneli,am postat cele 3 pasaje la care face referire dl. Istrate,ultimul chiar mai lung,deoarece intr-o discutie avuta cu dansul,se referea si la moneda nou-formata.
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?2942-Decodificari-si-unele-teorii
natco
11-January-2011, 08:04 PM
exista deja premizele (in sensul ca se discuta deja de cca 2-3 ani despre aceasta idee) pentru formarea unei "uniuni" a statelor foste comuniste, adica a celor din centrul si estul Europei. Si mai e ceva: Europa e pana la muntii Urali...
buburicu
11-January-2011, 08:07 PM
Legat de evenimentele viitoare,as vrea sa retineti ca activarea unui vulcan in tara noastra va fi in zona Maramuresului,mai precis zona Bargau (deci in apropiere si de Bistrita).Aceasta zona apare pe harta Romaniei ca o flacara sub forma de "para". In asteptarea evenimentelor vulcanice din Italia (asa cum foarte corect au fost prezentate pe forum la diverse topicuri) trebuie sa fim pregatiti de anul acesta la " apa-foc-miscari puternice ale scoartei terestre". Din cate am inteles,focul face referire inclusiv la furtunile insotite de fulgere puternice. Legat de avansarea apei dinspre Marea Neagra spre interiorul tarii,am informatii ca acest fenomen se datoreaza sau este strans legat de Marea Mediterana.
Am tinut sa va comunic aceste informatii in acest topic,deoarece sursele care ne transmit diverse fenomene viitoare ,desi sunt diferite,toate subliniaza cam acelasi lucru.Cred ca de anul acesta,doar cu speranta si rugaciunile nu mai tine...Trebuie mai multa pregatire individuala (in sensul acumularii de resurse ,eventual mutarea catre zone de deal,pt.cei cu posibilitati materiale. Acum in perioada aceasta se va face diferenta intre cei ignoranti si cei informati.
Cu stima,
buburicu
lucumi
11-January-2011, 08:35 PM
Draga Edaneli,acele pasaje din carte sunt postate la subiectul"Decodificari si unele teorii"prin amabilitatea colegei noastre bacociu-stela.
Cu aceasta ocazie vreau sa recomand cartea domnului Istrate care contine un adevarat izvor de date,o cronica a evenimentelor viitoare.
Cat despre concluziile mele,ele pot fi citite in aceasta rubrica la postarile 845,846 si 847.
bacociu_stela
11-January-2011, 08:52 PM
Legat de evenimentele viitoare,as vrea sa retineti ca activarea unui vulcan in tara noastra va fi in zona Maramuresului,mai precis zona Bargau (deci in apropiere si de Bistrita).Aceasta zona apare pe harta Romaniei ca o flacara sub forma de "para". In asteptarea evenimentelor vulcanice din Italia (asa cum foarte corect au fost prezentate pe forum la diverse topicuri) trebuie sa fim pregatiti de anul acesta la " apa-foc-miscari puternice ale scoartei terestre". Din cate am inteles,focul face referire inclusiv la furtunile insotite de fulgere puternice. Legat de avansarea apei dinspre Marea Neagra spre interiorul tarii,am informatii ca acest fenomen se datoreaza sau este strans legat de Marea Mediterana.
Am tinut sa va comunic aceste informatii in acest topic,deoarece sursele care ne transmit diverse fenomene viitoare ,desi sunt diferite,toate subliniaza cam acelasi lucru.Cred ca de anul acesta,doar cu speranta si rugaciunile nu mai tine...Trebuie mai multa pregatire individuala (in sensul acumularii de resurse ,eventual mutarea catre zone de deal,pt.cei cu posibilitati materiale. Acum in perioada aceasta se va face diferenta intre cei ignoranti si cei informati.
Cu stima,
buburicu
Draga buburicu,poti fi mai explicit?De unde vulcan in zona Bargaului?Exista o profetie,legata de zona Tihutei,facuta cu foarte multi ani in urma ,de un pustnic ce salasluia intr-o grota(cobora in sat doar in noaptea Invierii,cand avea dezlegare de la canonul muteniei si profetea):la o mare sarbatoare,oficiata de 3 preoti,se va starni o furtuna mare si muntele va crapa lasand sa iasa la iveala o comoara inimaginabila(stiuta doar de Vlad Tepes),atat de mare,incat romanii se vor numara printre cei mai bogati din lume.Satenii batrani,care l-au cunoscut,spun ca tot ce a profetit pustnicul s-a implinit,mai putin povestea cu muntele crapat.Calimanii au si ei secretele lor ca si Bucegii.
adn
11-January-2011, 09:00 PM
"Satul Colibita - este asezat in partea de est a judetului, la distanta de 38 km de Bistrita, in bazinul depresionar cu acelasi nume, strajuit jur-imprejur de masive muntoase de origine vulcanica. La nord se ridica culmea inalta a Muntilor Bargaului ( Varful Tomnatec - 1580 m; Varful Maguritii - 1582 m ; Dosul Arinilor - 1548 m ), iar la sud o culme desprinsa spre vest din axul Calimanilor, in care domina "Piatra lui Orban"- 1664 m."
Lacul Colibita - se intinde pe o suprafata de15 km, fiind inconjurat de Muntii Bargaului, cu maguri vulcanice si un fond cinegetic extrem de bogat si Muntii Calimani, caracterizati prin masivitate si fenomene vulcano-carstice curioase . Este situat la o altitudine de 820 m , intr-un climat foarte placut, lipsit de curenti puternici, cu ploi rare in timpul verii si cu aer puternic ozonat, fiind un loc ideal de odihna.
http://primariabb.3x.ro/new_page_9.htm
adn
11-January-2011, 09:02 PM
Geologie
In arealul Bargaului, peste sisturile cristaline sau deasupra depozitelor conglomeratice-grezoase acoperitoare, se intalnesc calcare rosii. Gresiile si sisturile argiloase slab bituminoase, cu o grosime de 3000 m, apar pe o arie intinsa intre cristalinul muntilor Rodna si valea raului Neagra Sarului. Datorita fiabilitatii, acestea au generat un relief domol, cu suprafete usor ondulate specifice muntilor Bargau. In muntii Bargaului, fenomenul vulcanic a avut o eruptie distincta, in comparatie cu masivul Caraiman din partea sa sudica, cladit in urma suprapunerii topiturilor incandescente de lava erupta din adancurile pamantului.Bargaul este domeniul corpurilor magmatice subvulcanice subterane, care au strabatut o parte din stiva de 3000 m a cuverturii grezoase, fara sa ajunga la suprafata si sa erupa aruncand valuri nesfarsite de lava. In urma erodarii gresiilor acoperitoare, corpurile magmatice initial subterane au fost scoase la suprafata constituind varfurile Bargaului, cupole si conuri din roci vulcanice. Corpurile vulcanice din Bargau sunt reprezentate prin lacolite(intruziuni cu aspect de lentile sau cupole de kilometri), silluri(filoane longitudinale insinuate intre stratele grezoase sau transversale), dykeuri(ziduri de magma consolidata) si chiar stokuri(mase profunde-batolitice solidificate chiar in locul de formare a topirii), alcatuite din diorite, dacite si andezite, care la contactul cu rocile sedimentare au dat nastere la fenomene de metamorfism termic, transformand gresiile in sisturi grezoase negre. In partea estica a Bargaului se gasesc mai multe corpuri subvulcanice de dimensiuni reduse, alcatuite din andezite bazaltice mai rezistente, dintre care amintim Obcina Maguricii, Batca Priporului etc. Partea sudica este alcatuita tot din formatiuni sedimentare grzo-argiloase ce apartin invelisului postaustric, strapunse de corpuri intruzive care au fost dezgropate de eroziune, constituind varfurile ce domina planitatea specifica sectorului situat la sud de valea Bargaului pana la Colibita. In afara de cupolele subvulcanice care domina relieful domol al formatiunilor sdimentare, de sillurile intercalate in masa gresiilor generatoare de rupturi de panta in profilul longitudinal al vailor si de fronturi abrupte pe versanti, apare si un relief modelat in depozite vulcano-sedimentare ce apartin Calimanului, o cuvertura care acopera sedimentarul grezo-argilos din partea sudica a Bargaului, cu precadere in cheile Bistritei, unde eroziunea a decupat coloane, piramide si turnuri.In sectorul sud-estic, intre Dornisoara si valea Colbului, afluent al Bistritei, curgerile de lave venite din Caliman au acoperit formatiunile grezo-argiloase ale invelisului sedimentar al Bargaului.
http://www.carpatic.org/index.php?option=com_content&task=view&id=68&Itemid=40
Rose
11-January-2011, 11:00 PM
L-am gasit: este postat de Rose pe 28Oct 2010.
"Apoi am ajuns in Vancover de unde am vazut cum porneste o unda seismica, nu era in valuri, ci am vazut cum se despica pamantul si aceasta trece indepartandu-se de unde privesc"
Multumesc draga Pic ..si eu m-am gandit la acest vis cand am citit mesajul Domnului Istrate.
Timpul ne va arata daca au ceva in comun sau sunt evenimente separate.
Rose
adn
11-January-2011, 11:04 PM
http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/Fi%C5%9Fier:Ostkarpaten_Skizze_Gliederung.jpg
http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/Carpa%C5%A3ii_Orientali
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Ostkarpaten_Skizze_Gliederung.jpg
Rose
11-January-2011, 11:06 PM
Am uitat sa mentionez ca apare ca element comun pajistea, dar zid nu am vazut nicaieri.
adi-gj
12-January-2011, 02:26 AM
Umblam ca orbul in bezna, si totul este aici sub nasul nostru, in cadrul ultimei intilniri g8 , s-au stabilit deja , reperele noii europe .. , sa revenit la ideaa unui cimp tampon intre rusia -china si restul europei.
Sa nu uitam de tradarea vazuta de dl.Istrate, care acum se pare ca este activa , prin neprimirea Romaniei in spatiu Senghen -zidul politic ridicat in fata Romaniei si Bulgariei .. Aici sau facut cele mai mari experiente pe omenire si populatii. un zid care artificial se ridica in fata noastra , si va crapa pamintul in acceptia de despartire si rupere de relatii economico-politice, cu lasarea noastra si darea mai bine zis pe mina statelor estice -slave- rusia -china, , China care are interese majore in Europa si in lumne in general date de nr. mare de locuitori , carora le trebuiesc toate cele necesare traiului zilnic..
De aici si vechile exprimari cunoscute de unii -de genul --RASA GALBENA VA STAPINII LUMEA--. nu spun ca este Adevarul... dar este un scenariu in derulare si il cred valabil , la nivel de exopolitica aplicata ... deci oare de ce sintem inca in mina americanilor si nu sintem liberi?Am uitat de axa Berlin -Moscova din timpul primului razboi mondial? Nu va lasati pacaliti .. aceasta axa este manifesta si este inca foarte activa... urmariti doar unde si spre ce piata sint canalizate cu precadere exporturile nemtesti... si apoi mai discutam... daca mai estre ceva de discutat. Romania daca nu se trezeste la timp, va avea doar de suferit , si aceasta suferinta pina la urma o va purifica.sintem o carabie in vintul istoriei si se pare ca inca nu avem cirmaci bun, cu toate ca sloganul exista--- sa traiti bine--- . dar este doar un slogan si nimic altceva... cu dragoste si pace.
AdarM
12-January-2011, 09:40 AM
Am uitat de axa Berlin -Moscova din timpul primului razboi mondial?
N-am uitat, mon cher, doar ca n-am stiut niciodata de ea!
Pai in primul razboi mondial, Berlinul si Moscova si-au tras la gioale cat au putut, s-au faultat pe unde se prindeau, asa ca despre ce "axa" vorbesti aici?!!!
adi-gj
12-January-2011, 12:38 PM
Dragule , vorbesc de axa stabilita la masa marilor puteri care a fost si este inca manifesta , priveste si te minuneaza- germania - cu fascismul ei si rusia si influenta cu comunismul, totul stabilit la nivel de foarte sus , cu scop deschis de experiment pentru creerea de noi piete si de noi motive de razboi, nu ti se pare ca este un nou statut real identic cu cel din primul razboi. sau de la inceputul celui de al doilea ?
priveste si intelege , sau tu chiar nu vrei sa vezi realitatea si doar sa bagi strimbe...cu stima.
AdarM
12-January-2011, 01:03 PM
Dragule, cand fascismul a venit la putere, in Germania, era anul Domnului 1933, iar tu, mai sus, vorbesti de axa Berlin-Moscova din timpul primului razboi mondial...
Dragule, ori esti atent la ce scrii, la proprietatea termenilor, la cronologia istorica a faptelor, ori ne mutam la bancuri.
Rose
12-January-2011, 01:51 PM
Domnilor ... as sugera ca discutia contradictorie sa o terminati in PM.
Cu recunostinta,
Rose
AdarM
12-January-2011, 02:11 PM
Domnilor ... as sugera ca discutia contradictorie sa o terminati in PM.
Cu recunostinta,
Rose
Rose, as aprecia indemnul tau doar dac-ar fi vorba de cata sare se pune-n ciorba sau cate oua la un blat de tort, insa pe o tema serioasa nu se pot admite neadevaruri flagrante, principiul de baza fiind acela ca indroducand termeni gresiti intr-o ecuatie, rezultatul e aidoma.
Pe de alta parte hai sa ne lamurim, o data pentru totdeauna, si-n privinta des vehiculatelor indemnuri la evitarea polemicii, la pace, prietenie si consens:
- Stimata colega, mai liniste ca-n cimitir nu-i nicaieri, e plin de flori si parfum de tamaie, nimeni nu se cearta, nimeni nu se contrazice, toti sunt de acord, doar ca lipseste viata... E plin de pace si prietenie intre morminte, da' n-ai sa gasesti idei, iar creatia se rezuma la cate un cavou, un gard proaspat vopsit, o cruce noua - atata tot.
Daca m-ai inteles, e bine, da nu, sa ne vedem sanatosi de ale noastre, mai ales cata vreme fiecare le stie p-ale lui.
robot
12-January-2011, 02:25 PM
Dragule, cand fascismul a venit la putere, in Germania, era anul Domnului 1933, iar tu, mai sus, vorbesti de axa Berlin-Moscova din timpul primului razboi mondial...
Dragule, ori esti atent la ce scrii, la proprietatea termenilor, la cronologia istorica a faptelor, ori ne mutam la bancuri.
Parerea mea este ca ati putea sa va mutati pe un topic de istorie, oricum nu este aici locul unor asemenea discutii (de fapt asta era ideea sugerata si mai sus).
Rose
12-January-2011, 03:08 PM
Rose, as aprecia indemnul tau doar dac-ar fi vorba de cata sare se pune-n ciorba sau cate oua la un blat de tort, insa pe o tema serioasa nu se pot admite neadevaruri flagrante, principiul de baza fiind acela ca indroducand termeni gresiti intr-o ecuatie, rezultatul e aidoma.
Pe de alta parte hai sa ne lamurim, o data pentru totdeauna, si-n privinta des vehiculatelor indemnuri la evitarea polemicii, la pace, prietenie si consens:
- Stimata colega, mai liniste ca-n cimitir nu-i nicaieri, e plin de flori si parfum de tamaie, nimeni nu se cearta, nimeni nu se contrazice, toti sunt de acord, doar ca lipseste viata... E plin de pace si prietenie intre morminte, da' n-ai sa gasesti idei, iar creatia se rezuma la cate un cavou, un gard proaspat vopsit, o cruce noua - atata tot.
Daca m-ai inteles, e bine, da nu, sa ne vedem sanatosi de ale noastre, mai ales cata vreme fiecare le stie p-ale lui.
Ahaa .. inteleg din raspunsul de mai sus ca locul atribuit de Dumneata ar fi la bucatarie .. hmm .. interesant raspuns. Nu stiu de ce ma duce gandul la misoginism .. nu o lua tete a tete..e doar o impresie.
Linistea din cimitir e aparenta mon cher .. daca ai sta sa asculti aceasta liniste cu alte urechi, uneori e mai galagioasa ca un stol de vrabii intr-un copac. Dar, fiecare cu parerea si nivelul sau.
In sfarsit, mi-ar fi placut si mi-ar placea ca atunci cand citesc un post sa gasesc o informatie utila si nu discutii contradictorii ce se subinteleg a fi cu iz provocator..
Banuiesc ca sunt offtopic asa ca ma opresc aici, bine spus..se pare ca fiecare le stie pe ale lui si recunosc ca in nici un caz nu ma ridic la nivelul Dumitale de cunostere si intelepciune.
Rose
AdarM
12-January-2011, 03:28 PM
Ahaa .. inteleg din raspunsul de mai sus ca locul atribuit de Dumneata ar fi la bucatarie .. hmm .. interesant raspuns. Nu stiu de ce ma duce gandul la misoginism .. nu o lua tet a tet..e doar o impresie.
Spun ca ala din reclama: Ciuc, inca doua si ma duc! :8:
1 - Comparatia viza banalitatea subiectului, nu sexul celui care scrie, odata ce, in mediul virtual, suntem mai mult androgini sau ingeri asexuati; personal m-as incadra - cred eu - in a doua categorie.
2 - N-am indraznit sa interpretez vreun mesaj d-al domnului Istrate, convins fiind ca cel mai in masura s-o faca e domnia sa, insa asta nu m-a oprit sa citesc - rareori, e drept - scrierile de aici ale unui user sau altul, fara vreo intentie critica, indeosebi pentru ca vad la tot pasul semne si stiu din experienta proprie cat de greu descifrabile sunt, insa nici nu-mi vine sa tac atunci cand realitatii ii sunt atribuite valente absurde sau vizavi de postarile inspirate din meandrele cocretului.
gepaco
12-January-2011, 08:24 PM
.."ideea" fascismului dateaza din 1893 de la o anumita intalnire de la Londra...apoi pt a o pune in aplicare a fost nevoie de mai multe etape printre care si primul si al 2lea razb mondial ..dar si incercarile de "revolutii" bolsevice din 1917 (caci au fost mai mult de una !!). Ba nuiesc ca la aceste "colaborari" AXA Berlin -Moscova face referire Adi-gj si ele dateaza de dinaintea venirii la putere "pe fata" a fascismului din 1933 / pt mai N multe clarificari trebuie sa cauti informatii despre bancnotele pe care le-a adus Lenin cu el in vagonul blindat(prin liniile germane,in plin razboi !!) si care bancnote au fost puse in circulatie imediat dupa "revolutie" dar retrase in ian/feb 1918 si inlocuite cu alte bancnote(ruble) care ABIA de atunci au avut secera si ciocanul pe ele >>> PRIMA SERIE DE BANCNOTE VENITE CU TRENUL AVEAU PE ELE ZVASTICA !! dar s-au lamurit rapid ca e prea esoteric simbolul pt norod si s-a trecut la secera si ciocan (care tot aia e !!) .Sfatul meu mai vechi pt tine draga coleg a fost sa nu mai "sari" la concluziile superficiale(la suprafata ) si aparent evidente ...macar pe cateva din topicele de pe aici.Reiterez rugamintea ...te astept si pe topicul gepaco Q&A pt alte precizari sau eventual imi scrii despre Sobaru asa cum il percepi acum dupa emisiunea de pe A3...Doamne ajuta
ps."Spun ca ala din reclama: Ciuc, inca doua si ma duc! " ..simt ca Rose e de acord sa oferim noi 2 beri Ciuc..
vasi67
12-January-2011, 09:22 PM
nu sexul celui care scrie, odata ce, in mediul virtual, suntem mai mult androgini sau ingeri asexuati; personal m-as incadra - cred eu - in a doua categorie.
Ma intrebam eu de ce esti asa de cunoscatoar in ale toate cele.....esti un inger......si pe deasupra...asexuat.....banuiam eu ceva, dar nu eram sigur......deci te inmultesti prin diviziune........ :9:
Pacatosul din mine....ghinionistul......mie imi trebuie femeie (sau femei :) ) sa pot face ceva.....ghinionul meu
robot
12-January-2011, 09:54 PM
Oameni buni puteti sa va opriti cu offtopicul aici? Chiar exista multe topicuri unde sa discutati. Va rog.
vasi67
12-January-2011, 10:22 PM
Oameni buni puteti sa va opriti cu offtopicul aici? Chiar exista multe topicuri unde sa discutati. Va rog.
Mai glumim si noi... :) ...cu Mon Cher
gepaco
13-January-2011, 01:44 AM
..si eu vreau sa "glumesc",cu permisiunea voastra http://www.debka.com/article/20538/ ...revine aceast numar de 6000 dintr-un mesaj mai vechi nu exclud posibilitatea ca el sa se precizeze in zilele urmatoare...sub o forma sau alta Iranul va fi implicat pana la urma si Israel va avea "motive" sa evacueze populatia civila (o parte)...un nou EXOD se prefigureaza ... /// anularea vizitei in Israel a lui Medvedev sa aiba alta explicatie decat aceea cu greva de la ME israelian ??!!
adi-gj
13-January-2011, 01:57 AM
Mersi Gerorge pentru sustinere.. nu ma pot supara pe cel care spune ca stie putina istorie si este negru pe piept de ceea ce stie ,, intr-adevar la ceea ce ai subliniat m-am referit , dar nu fac polemica cu nimeni... m-am lamurit cit cunoaste impricinatul si-mi ajunge... iertare mvictor... . dar astea sint fapte in derulare si se vad daca ai ochi si nu te lasi manipulat de altii. Impreuna cu multe alte planuri care aplicate nu fac decit sa incerce reducerea numarului de oameni , este mai usor sa suprimi decit sa intretii. sa nu uitam ca in cursul acestui an omenirea va atinge cifra de 7 miliarde de locuitori.. de aici mai departe judecati singuri urmarile... cu dragoste si pace...ps. este vb aici de postarea lui gepaco cu nr. 870 si care nu este negru pe piept , ci chiar stie la ce ma refeream...
adi-gj
13-January-2011, 12:08 PM
Speram ca omenirea sa-si dea sema se este si ce forta reprezinta.. aceea de a civiliza si duce bunele intentii mai departe prin veac si sa abandoneze pe vecie conflictul si sa se preocupe cu precadere de cresterea noii civilizatii umane ,, lasind deoparte CONFLICTUL SI COMFRUNTAREA SI SCHIMBIND SISTEMUL DE VALORI ACTUAL CARE SE PARE ESTE DEJA PERIMAT.
Deci zorii noi se intrevad, depinde de cit timp ne trebuie sa si facem ceva in acest sens.Sper ca nu foarte mult... Asta insemnind de fapt marea cernere si marea crestere energetica a sistemului numit galaxia caii lactee . cu dragoste si pace.
white swan
13-January-2011, 12:14 PM
Speram ca omenirea sa-si dea sema se este si ce forta reprezinta.. aceea de a civiliza si duce bunele intentii mai departe prin veac si sa abandoneze pe vecie conflictul si sa se preocupe cu precadere de cresterea noii civilizatii umane ,, lasind deoparte CONFLICTUL SI COMFRUNTAREA SI SCHIMBIND SISTEMUL DE VALORI ACTUAL CARE SE PARE ESTE DEJA PERIMAT.
Deci zorii noi se intrevad, depinde de cit timp ne trebuie sa si facem ceva in acest sens.Sper ca nu foarte mult... Asta insemnind de fapt marea cernere si marea crestere energetica a sistemului numit galaxia caii lactee . cu dragoste si pace.
Iluminarea si cautarea spirituala, ca si mantuirea sunt probleme strict individuale. Lumea nu va deveni mai buna oricat am incerca noi sa o schimbam, inainte de a ne schimba pe noi insine; de fapt aceasta lume nici nu a fost destinata sa fie vreodata un paradis...
,,Inainte de a porni sa salvezi lumea, inconjoara-ti propria casa de trei ori." - proverb chinez
soricel
13-January-2011, 12:34 PM
Nu pe toti, dar pe unii DA.
white swan
13-January-2011, 12:46 PM
Nu pe toti, dar pe unii DA.
Asa este, cu conditia sa fii in stare sa ii ajuti iar respectivii sa il accepte, altfel te vei afla in situatia unui orb care conduce pe alti orbi.
Arife
13-January-2011, 12:59 PM
Asa este, cu conditia sa fii in stare sa ii ajuti iar respectivii sa il accepte, altfel te vei afla in situatia unui orb care conduce pe alti orbi.
Daca schiopul il va ajuta pe orb sa mearga,amandoi vor inainta.
Nae
13-January-2011, 05:02 PM
Laudat fie Isus!
de fapt aceasta lume nici nu a fost destinata sa fie vreodata un paradis... De ce? Pentru ca e locuita de oameni?
white swan
13-January-2011, 09:35 PM
Laudat fie Isus! De ce? Pentru ca e locuita de oameni?
Pentru ca este un loc de achitare a karmelor, ce paradis poti afla intr-un loc in care intalnesti la tot pasul suferinta, boala si moartea? rareori intrerupte de scurte momente de pace si bucurie? unde toate fiintele traiesc unele pe seama altora iar uciderea pentru hrana detine intaietatea...iar oamenii in mare parte nu fac decat sa adanceasca suferinta.
Singurele ei merite sunt acelea ca de aici sufletul poate porni in drumul sau spre Casa si aici poate face deasemeni cel mai rapid progres spiritual.. in cautarea Taramului unde va gasi tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
dragon star security
13-January-2011, 09:39 PM
Pentru ca este un loc de achitare a karmelor, ce paradis poti afla intr-un loc in care intalnesti la tot pasul suferinta, boala si moartea? rareori intrerupte de scurte momente de pace si bucurie? unde toate fiintele traiesc unele pe seama altora iar uciderea pentru hrana detine intaietatea...iar oamenii in mare parte nu fac decat sa adanceasca suferinta.
Singurele ei merite sunt acelea ca de aici sufletul poate porni in drumul sau spre Casa si aici poate face deasemeni cel mai rapid progres spiritual.. in cautarea Taramului unde va gasi tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
Sint de acord cu white swan ,dar in plus ma gindesc la Romania,cit a suferit de-a lungul anilor si cit sufera romanii acum si mai ales cit vor suferi!Poate va deveni Romania Noul Jerusalim?Cine stie...Cineva a prezis-o! Sa speram, atit ne-a ramas!
lucumi
14-January-2011, 05:58 PM
"13.01.11.Aud,Traian Basescu etc... ...Discutii aprinse despre ce urmeaza sa se intample."
Cred ca"discutii aprinse"sunt pentru debarcarea lui Traian Basescu de la carma tarii.
In aceasta situatie,nu vad sa duca pana la capat cel de-al doilea mandat.
lucumi
14-January-2011, 08:38 PM
"13.01.11.Aud,Traian Basescu etc... ...Discutii aprinse despre ce urmeaza sa se intample."
Cred ca"discutii aprinse"sunt pentru debarcarea lui Traian Basescu de la carma tarii.
In aceasta situatie,nu vad sa duca pana la capat cel de-al doilea mandat.
Scuze.In loc de"etc"se va citi"este".
maria
14-January-2011, 09:26 PM
13.01.11. Aud,Traian Basescu este....Discutii aprinse despre ce urmeaza sa se intample.
vasi67
14-January-2011, 09:35 PM
Laudat fie Isus! De ce? Pentru ca e locuita de oameni?
Da. Este o zona a universului unde se experimenteaza emotiile. Aflam ce este ura, durerea, nefericirea, nedreptatea, neiertarea...etc. Pentru a afla toate acestea ni s-a dat acces la opusul lor: Iubire, fericire, dreptate, iertare. Ca sa gasim lumina ni s-a aratat ceeste intunericul. Doar asa putem invata si evolua sa ne putem relua locul cuvenit. Este o lectie a Tatalui pentru greselile comise.
Avem doar acces la ele. De asta nu le putem traii in totalitate si total (vezi iubirea neconditionata). Pentru ca suntem prizonirii opusului...incepand cu Egoul care controleaza totul.
Sufletul (4D) este manifestarea Spiritului (5D) in acest plan fizic (3D). Sufletul este casa emotiilor. Este cheia tuturor. Prin el ajungi la spirit. Nimeni in univers nu detine emotii.
Spiritul experimenteza tot ce a vrut omul sa afle prin "cadere". Tot ceea ce a primit in dar de la "cei razvratiti" (religos...cazuti).
Intoarcerea acasa presupune invatarea lectiilor.
Deci Raiul (Acasa) nu este aici.
unombun
14-January-2011, 11:20 PM
"Traian Basescu este ... ... Discutii aprinse despre ce urmeaza sa se intample"
Sunt doua "..." nu unul singur ceea ce poate insemna lipsa a doua cuvinte. Sa nu fim naivi, Dl Istrate sigur a primit mesajul complet, insa din diferite motive nu-l poate afisa in totalitate. Discutiile aprinse vor avea loc dupa ce T.B. este / va fi ... ..., deci vor fi legate de situatia creata dupa "eveniment". Coroborat cu mesajul in care Dl Istrate il vede pe T.B. cu "un glont langa el", ne putem gandi cam ce cuvinte lipsesc din mesaj ... doar o simpla parere ... nimic mai mult. Si Doamne fereste sa se intample asta, caci nu vreau raul nimanui!
Totusi cuvintele lipsa pot fi si "grav bolnav", sau "suspendat ..."
adi-gj
15-January-2011, 08:51 AM
Totusi ceva ma face sa nu cred varianta lui unombun, cu cit ma gindesc mai bine,, parca vad pe T.B. cum discuta aprins despre si cu sefii de state, despre unii care se tin tari , neacceptind intrarea noastra in Schenghen.cu acest ultim pas el de fapt dorind sa-si treaca numele in cartea istoriei la capitolul realizari si nu la pierderi diplomatice...Orgoliul sau il va face sa obtina si aceasta victorie, cu timpul fiind perceput ca cel care a dus Romania spre calea modernizarii si a desprinderii definitive de comunism... - asta indiferent de afectiunea sau aversiunea noastra fata de el. cu dragoste si pace.
Arife
15-January-2011, 11:11 AM
Totusi ceva ma face sa nu cred varianta lui unombun, cu cit ma gindesc mai bine,, parca vad pe T.B. cum discuta aprins despre si cu sefii de state, despre unii care se tin tari , neacceptind intrarea noastra in Schenghen.cu acest ultim pas el de fapt dorind sa-si treaca numele in cartea istoriei la capitolul realizari si nu la pierderi diplomatice...Orgoliul sau il va face sa obtina si aceasta victorie, cu timpul fiind perceput ca cel care a dus Romania spre calea modernizarii si a desprinderii definitive de comunism... - asta indiferent de afectiunea sau aversiunea noastra fata de el. cu dragoste si pace.
Nu cred!Iarta-ma ca iti spun lucrul asta,una este sa incerci sa faci ceva bun,constructiv, fara sa ai vre-un interes sau castig personal si alta este cand din castig faci un scop si ai grija sa te razbuni pe toti cei care ti se opun.Daca ma simt curat si cinstit,imi arat mainile,sunt goale si indreptate spre cer,nu?Dar cand imi indrept mainile catre cer aratand ca voi zbura mai sus decat cerurile Lui Dumnezeu,cum ma voi numi....??? Cu dragoste si recunostinta,datho.
adn
15-January-2011, 11:23 AM
Mai exista politician curat si cinstit ,undeva in lumea asta? Stim bine ca politica este o .....
white swan
15-January-2011, 11:43 AM
Mai exista politician curat si cinstit ,undeva in lumea asta? Stim bine ca politica este o .....
,,Solutia guvernului la o problema este de obicei la fel de rea ca problema."Milton Friedman
gepaco
15-January-2011, 11:48 AM
..pt mine intrebarea este daca mai exista guverne "nevandute" ??..restul concluziilor decurg din raspuns si se explica functionarea clasei politice...
adn
15-January-2011, 11:51 AM
Eu cred ca TB este constient ca Europa vrea sa ia si pielea de pe noi,ca atare se va da putin la ei,sa le demonstreze ca suntem constienti de mizeriile pe care ni le fac,dar nu cred ca vrea cu adevarat sa intram in Schenghen.
Intrarea ne-ar aduce noi si noi obligatii.
adi-gj
15-January-2011, 11:53 AM
De la avrea si pina la a putea este ...cale lunga , de aceea am si spus ce am spus mai sus. Am spus ca vrea , nu ca si poate...este datho?
bacociu_stela
15-January-2011, 12:35 PM
Eu cred ca TB este constient ca Europa vrea sa ia si pielea de pe noi,ca atare se va da putin la ei,sa le demonstreze ca suntem constienti de mizeriile pe care ni le fac,dar nu cred ca vrea cu adevarat sa intram in Schenghen.
Intrarea ne-ar aduce noi si noi obligatii.
Dragul meu,daca este asa cum spui,de ce trebuie sa ia intai el pielea poporului,ca sa nu-i ramana nimic Europei?
adn
15-January-2011, 01:12 PM
Mereu uitam istoria,ce s-a intimplat de la revolutie pina azi, uitam cum s-au facut privatizarile ,cum parlamentarii si-au obtinut pensii; cred ca si voi mai stiti alte exemple.
cauza-efect.
sandy76
15-January-2011, 02:04 PM
-Mai neica, ce ne agitam atata, de parca
ne da cineva plocoane pe banda rulanda.
-Acum avem de tras -
si v-om mai trage,
-Asa ca nu va suparati, ca lupul-i din carpati.
bacociu_stela
15-January-2011, 02:43 PM
-Mai neica, ce ne agitam atata, de parca
ne da cineva plocoane pe banda rulanda.
-Acum avem de tras -
si v-om mai trage,
-Asa ca nu va suparati, ca lupul-i din carpati.
Sandy draga,nimeni nu ne-a dat noua vreodata plocoane pe banda rulanta,dar, a luat de la noi pe banda rulanta.Acum s-a terminat,am ajuns la fundul sacului si nu mai este nimic.Pardon,ceva-ceva tot ne-a mai ramas,simtul umorului...chiar daca acum este negru si la propriu si la figurat.La masa puterii ,se coc strategii noi pentru testarea rabdarii romanilor...
"Inc-o data, pas cu pas/Vor lua mamaliga-n nas."
Asa ca ,Sandy...romanul e nascut/facut...poet/profet...
adn
15-January-2011, 03:28 PM
Sandy draga,nimeni nu ne-a dat noua vreodata plocoane pe banda rulanta,dar, a luat de la noi pe banda rulanta.Acum s-a terminat,am ajuns la fundul sacului si nu mai este nimic.Pardon,ceva-ceva tot ne-a mai ramas,simtul umorului...chiar daca acum este negru si la propriu si la figurat.La masa puterii ,se coc strategii noi pentru testarea rabdarii romanilor...
"Inc-o data, pas cu pas/Vor lua mamaliga-n nas."
Asa ca ,Sandy...romanul e nascut/facut...poet/profet...
nu am ajuns la fundul sacului
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?409-Esoteric&p=136157&viewfull=1#post136157
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?409-Esoteric&p=136161&viewfull=1#post136161
adi-gj
16-January-2011, 01:27 AM
Aveti grije cind vorbiti despre LUP este un animal foarte caznic si foarte viclean , vineaza doar in haita si sa te fereasca dumnezeu de setealui de singe.. Asa ca cine va stirnii lupii din Carpati va avea de tras mai greu si mai mult decit lupii. ei nu se abat de la tinta lor pina nu-si indeplinesc misiunea propusa... cu dragoste si pace..
pS. nu uitati ca de aici sa carat aur timp de 2000 de ani si inca se mai cara . de multe ori fara stiinta maselor...Asta fiindca nimeni nu-ti da nimic pe degeaba ...
adi-gj
18-January-2011, 07:53 PM
Nu stiu cit cunoasteti din aceste fapte...Doi ani de cand Israel a cumparat Romania-scrieti pe google si cititi articolul integral.
O tara subjugata economic si politic de concernele evreiesti
Citez din articolul : Doi ani de cand Israel a cumparat Romania
In timp ce la Bucuresti se pregateste Cabinetul marioneta Boc IV, romanii se considera in fata unei crize economice si politice fara iesire, generata de acest guvern, prin imprumuturile la FMI, Banca Mondiala si UE * In 10.10.2007, proaspatul presedinte Shimon Peres declara: |Israel cumpara Romaniaa€¦| * Si s-a tinut de cuvant * Romanii au o datorie de aproape 70 de miliarde a‚¬
Pe 10 octombrie 2007, la trei luni dupa ce a devenit presedinte al statului Israel, Shimon Peres producea o afirmatie naucitoare, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, in fata a sute de reprezentanti ai cercurilor diplomatice evreiesti: |Israel cumpara Manhattan, cumpara Ungaria, cumpara Romania, cumpara Poloniaa€¦| (vezi video). va mai mira ceva? cu dragoste si pace.
gabibirta
18-January-2011, 08:15 PM
vreau sa inteleg si eu la ce ne foloseste intrarea in schengen ? o fi ca intrarea in UE ? La ce ne-a folosit noua poporului roman , in afara de a circula liber ?Cu stima Gabi Birta
bacociu_stela
18-January-2011, 08:20 PM
vreau sa inteleg si eu la ce ne foloseste intrarea in schengen ? o fi ca intrarea in UE ? La ce ne-a folosit noua poporului roman , in afara de a circula liber ?Cu stima Gabi Birta
Stimata Gabi Birta,nimic nou sub soare,vizioneaza si vei intelege.O fi adevarat? Extrem de interesant.
http://www.youtube.com/watch?v=5uclnjp9uqI
Eqbm
18-January-2011, 08:21 PM
Nu stiu cit cunoasteti din aceste fapte...Doi ani de cand Israel a cumparat Romania-scrieti pe google si cititi articolul integral.
O tara subjugata economic si politic de concernele evreiesti
Citez din articolul : Doi ani de cand Israel a cumparat Romania
In timp ce la Bucuresti se pregateste Cabinetul marioneta Boc IV, romanii se considera in fata unei crize economice si politice fara iesire, generata de acest guvern, prin imprumuturile la FMI, Banca Mondiala si UE * In 10.10.2007, proaspatul presedinte Shimon Peres declara: |Israel cumpara Romaniaa€¦| * Si s-a tinut de cuvant * Romanii au o datorie de aproape 70 de miliarde a‚¬
Pe 10 octombrie 2007, la trei luni dupa ce a devenit presedinte al statului Israel, Shimon Peres producea o afirmatie naucitoare, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, in fata a sute de reprezentanti ai cercurilor diplomatice evreiesti: |Israel cumpara Manhattan, cumpara Ungaria, cumpara Romania, cumpara Poloniaa€¦| (vezi video). va mai mira ceva? cu dragoste si pace.
Si totusi..antisemitismul ala parca suna tare bine acum.Macar in anumite cazuri,tare bine ar prinde
monica65
18-January-2011, 11:31 PM
Mesajul din 18.01 ma duce cu gandul la un o 'interventie' ruseasca lunga(carnat lung)- directa cu ajutorul militarilor sau economica(energetic depinde de Rusia, embargou la exportul produselor alimentare s.a.m.d.).
Stau si ma gandesc care "tocatura" e mai usor de digerat. Ar fi de preferat sa nu fie.
adi-gj
19-January-2011, 12:39 AM
Mersi Stela , de aceea am postat ce am postat mai sus .. intelegerea nu are cum sa apara decit in cunostinta de cauza... ori vad ca istoria se repeta si nimeni nu stie nici cit negru sub unghie istorie reala din cei din noua generatie... si cineva trebuie sa le-o spuna... altfel se v-or face aceleasi greseli , mereu si mereu...si doi lupi stau fata in fata --unul alb si unul grii si intre ei sta o lumina albastruie care parca pleca din ochii lor...
intelegeti metafora... noi cu rusii sintem frati in durere , dar inca nici noi si nici ei nu ne-am trezit destul si facem aceleasi greseli de-a lungul istoriei noastre ...in loc sa colaboram si sa facem ca lumea asta sa mearga mult mai departe ... cu dragoste si pace.
gepaco
19-January-2011, 02:02 AM
Mersi Stela , de aceea am postat ce am postat mai sus .. intelegerea nu are cum sa apara decit in cunostinta de cauza... ori vad ca istoria se repeta si nimeni nu stie nici cit negru sub unghie istorie reala din cei din noua generatie... si cineva trebuie sa le-o spuna... altfel se v-or face aceleasi greseli , mereu si mereu...si doi lupi stau fata in fata --unul alb si unul grii si intre ei sta o lumina albastruie care parca pleca din ochii lor...
intelegeti metafora... noi cu rusii sintem frati in durere , dar inca nici noi si nici ei nu ne-am trezit destul si facem aceleasi greseli de-a lungul istoriei noastre ...in loc sa colaboram si sa facem ca lumea asta sa mearga mult mai departe ... cu dragoste si pace.
http://ro.protv.md/stiri/social/mai-despre-revenirea-lupilor-in-moldova-trebuie-sa-fortificam.html ... la propriu si la figurat !
..cat despre istorie,nu prea stiu nici cei tineri dar nici cei batrani...decat "versiuni oficiale"....da nici curiosi nu sunt !!
lucumi
19-January-2011, 10:19 AM
Mesaje postate de Admin pe 18 Ianuarie 2011:
- 17.01.11."Bani putini ... alimente adunate in trepte."
- 18.01.11."Se pregateste o tocatura ruseasca pentru un carnat lung destinat Moldovei."
Ce observ la mesajul din 18.01.11:
- "Se pregateste o tocatura ruseasca..". Daca ma gandesc la mancare,stiu ca"tocatura"cade greu la stomac. Dar ma gandesc si la metodele lor folosite de-a lungul timpului,deci la ceea ce"Se pregateste"in prezent. Un exemplu din ultima perioada a fost incercarea rusilor de a forma o alianta intre Partidul Comunistilor si cel condus de Marian Lupu.
- "..carnat lung destinat Moldovei.". Cred ca vor incerca sa momeasca Moldova cu ceva,pentru a nu se desprinde din sfera ei de influenta. Daca ne uitam pe harta,vom vedea ca Transnistria(e vorba de actuala Republica Nistreana recunoscuta doar de Rusia)are o forma alungita,foarte lunga,ce poate fi interpretata cu un"carnat lung".
Nu cumva Rusia vrea sa pacaleasca Moldova cu un nou plan de realipire la Transnistriei ?
lucumi
19-January-2011, 10:34 AM
Despre mesajul din 17.01.11.cred ca e vorba de situatia actuala prin care trecem"Bani putini..".
Iar "...alimente" ce sunt "adunate in trepte" cred ca arata putinii bani ce sunt esalonati exclusiv pentru alimente.
Deci e vorba de situatia grea ce ne asteapa.
independenta
19-January-2011, 11:31 AM
Despre mesajul din 17.01.11.cred ca e vorba de situatia actuala prin care trecem"Bani putini..".
Iar "...alimente" ce sunt "adunate in trepte" cred ca arata putinii bani ce sunt esalonati exclusiv pentru alimente.
Deci e vorba de situatia grea ce ne asteapa.
Sa nu fie vorba cumva de necesitatea de a face provizii de alimente pt. anumite situatii ca : inundatii, cutremur, razboi etc., iar " banii putini" sa indice pozitionarea situatiei critice pe axa timpului ,adica acum, pe vreme de criza , cand banii sunt putini (sau deloc ). E doar o parere personala.
natco
21-January-2011, 03:01 AM
R.P. Why is Moldova considered part of the Russkiy Mir? Thata€™s quite a debatable notion.
F.R. Yes, indeed, if we look at the language and the tradition, this question can be raised not only regarding Moldova, but also about Kazakhstan and countries other than Ukraine, Russia and Belarus. Here we need to consider not the root of the tradition, but the period when the values of Rus were expanded, when Russian influence was felt on a wider geographical scale. And the fact is that at a certain moment in history, part of Moldova became connected to Russia and was thus protected from the domination of a foreign faith. It is in a way similar to the connection between Russia and Armenia.
Armenia is a completely different civilization. But due to the fact that a part of Armenia was at some point saved by Russia, helping to protect its culture, very solid ties have emerged between the Russian and Armenian cultures.
http://www.russiaprofile.org/page.php?pageid=Culture+%26+Living&articleid=a1294333190
maria
25-January-2011, 11:14 AM
21.01.2011 Trec pe strada pelanga fosta betoniera Ecaterina Teodorie din Titan in care in loc de nisip vad varfuri de stanci asezate sub forma de dreptunchi transformate in turle de biserici.In continuare este o biserica mare.Iar in interior,morminte vechi pe care le lustrueste un cetatean.
24.01.2011 Japonia.....un eveniment deosebit, apoi aud China....tot un eveniment....
http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/atentat-sinucigas-la-aeroportul-domodedovo-din-moscova-35-de-morti-si-130-de-raniti-214363.html
maria
25-January-2011, 11:35 AM
18.01.11 Se pregateste o tacatura ruseasca pentru un carnat lung destinat Moldovei.
Cred ca la asta se referea Dl.Istrate:http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/atentat-sinucigas-la-aeroportul-domodedovo-din-moscova-35-de-morti-si-130-de-raniti-214363.html
white swan
25-January-2011, 12:54 PM
18.01.11 Se pregateste o tacatura ruseasca pentru un carnat lung destinat Moldovei.
Cred ca la asta se referea Dl.Istrate:http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/atentat-sinucigas-la-aeroportul-domodedovo-din-moscova-35-de-morti-si-130-de-raniti-214363.html
Da, asta am gandit si eu cand am vazut stirea...carnatul lung fiind incarcatura exploziva; ma bucur ca ai postat.
adi-gj
25-January-2011, 03:57 PM
Daca gindim la forma tindem sa interpretam si asa , adica cele vazute la tv in legatura cu acea explozie , dar poate sa insemne deasemenea si o perioada lunga de tergiversari si de legaturi de diverse tipuri si de diverse facturi care sa duca la o politica de neadoptare a plecarilor din transnistristria a trupelor rusesti si pina la urma de acceptare a ocupatiei ruse in toata zona , inclusiv pina la urma a Romaniei .. incepind cu guvernul Moldovei dupa alegeri si legi care sa conduca si sa adinceasca ocuparea Moldovei Basarabene de rusi prin alta cale decit cea armata , si de aici intreruperea legaturii cu tara mama ,si imposibilitatea de a face unire , chiar la dorinta unor state terte si sau garante, decit prin trecerea la starea de beligeranta intre cele doua state surori. Romania si Basarabia... si daca s-a vazut acest cirnat va las pe voi sa vedeti sau sa vizualizati timpul care il mai avem sau pe care l-am pierdut pina acum ... acceptind astefel de jocuri politice... cu dragoste si pace.
lucumi
25-January-2011, 05:22 PM
Despre mesajul din 21.01.11. cred ca e vorba de fosta betoniera Ecaterina Teodoroiu si nu " Teodorie ". Spun asta pentru ca stau in Bucuresti si am trecut de multe ori pe acolo cu tranvaiul in drum spre hipermarketul Auchan.
Mesaje cu aceasta fosta betoniera(spun fosta pentru ca a fost daramata acum cativa ani,iar in zona sau construit blocuri,insa a mai ramas destul loc viran)au mai fost, cu referire la situatia de dupa cutremur.
Iata unul din carte, de la pagina 557: 10.06.11. " Ratacesc prin sate si paduri,apar caini si un leu? in Bucuresti, cartierul Titan fosta betoniera Ecaterina Teodoroiu, este plina cu foarte multe stive de lemne taiate proaspat din padure, sunt depozitate aici in ordine; vin dinspre capatul trolebuzului 92, spre Rasinari, vad un militar care ia scanduri de podele vachi circa 70 de bucati, podeste ceva, eu ma pitesc in spatele unei stive de lemne sunt nemultumit.".
Iata si interpretarea de la pagina 400: "....mesajul din 10 iunie 2001 prezinta foarte multe stive de lemne taiate proaspat din padure stivuite in fosta betoniera ECATERINA TEODOROIU din cartierul TITAN [lemnele taiate reprezinta oamenii morti], foarte multi raniti si 3 milioane de sinistrati.".
Cat despre mesajul din 24.01.11. , as zice ca tot de cutremur poate fi vorba,in Japonia iar apoi in China.
bacociu_stela
25-January-2011, 08:07 PM
Apropo,de visul lui Ariel,cele 2 ghivece cu trandafirul japonez si planta cu flori alb-portocalii,despre care eu spuneam ca ar putea fi China,iata ca mesajul d-lui Istrate "24.01.2011 Japonia.....un eveniment deosebit, apoi aud China....tot un eveniment...."confirma...ce zici Gepaco?
maria49
25-January-2011, 09:37 PM
Dragii mei stiti ce inseamna stivele acelea cu lemne taiate morti ,s-ar putea ca acolo daca este loc viran sa se infiinteze un cimitir nou.Eu am gasit in cartea Domnului Istrate scris acest lucru ,este posibil si in zona Tunari sa se intample acelasi lucru ,asa are domnul Istrate primit un mesaj Sa dea Bunul Dumnezeu sa nu ajungem acolo ,dar mai stii??
bacociu_stela
25-January-2011, 10:50 PM
Pe blog,Admin ne da o indicatie,sa citim in cartea d-lui Istrate(ed. II-a)la pg.270.Mesajele insa se refera la atentatul terorist de la teatrul "Dubrovka"(23-26 oct.2002).Poate insa se refera la la ultimul paragraf de la pg.271:"DAR CIFRELE 785 din data de 3 martie 2000,NU REPREZINTA NUMARUL EXACT DE OSTATECI LUATI la teatrul din Moscova;circa 800 de spectatori,dupa publicatii,din care au murit 128?Acest mesaj prezinta si repercursiunile atentatului NORI MARI NEGRI SI GREI DEASUPRA MUNTILOR CECENIEI,POTOPUL DE REPRESALII ANUNTAT DE PRESEDINTELE PUTIN."
doradora
26-January-2011, 12:26 AM
Eu stau destul de aproape de fosta betoniera si mesajul ma ingrijoreaza putin .Este si o biserica noua acolo ,construita de cativa ani, parca baptista(nu sunt sigura).E posibil sa fie vorba de un cimitir ,desi ma indoiesc de acest lucru ,mai ales ca in imediata apropiere este complexul rezidential Armonia.
soricel
26-January-2011, 08:21 AM
Draga doradora, posibil sa fie vorba de ceva relicve nedescoperite inca de arheologi
Moni
26-January-2011, 08:43 AM
Mai exista posibilitatea ca acolo fiind teren nisipos sa nu fie bun pentru constructii, iar la urmatorul cutremur sa fie probleme cu blocurile noi construite. Este o simpla supozitie dar prea s-a construit in ultima perioada fara sa se mai tina cont de multe chestii sau au fost facute modificari in apartamente.
adi-gj
26-January-2011, 03:46 PM
Dragilor .. din cite cunosc Bucurestiul si din interpretarile Maestrului si din visele noastre aceste timpuri inca nu au venit faptic , dar sint pe aproape , asta sa nu uitam de haosul in care se fac constructiile la ora actuala , nu numai in Bucuresti ci in toata tara , de parca noi nu mai stim ce inseamna sa creezi spatii de locuit pentru oameni ci pentru cu totul altceva.. cred ca raspunderea revine celui ce face acest lucru posibil prin lipsa unor legi drastice si prin delasrea manifesta in acest domeniu... una si alta este ca din cite stiu Bucurestiul si zona inconjuratoare este asezta pe un vechi fund de mare , deci si cu straturi nisipoase destul de apropiate de suprafata , motiv pentru care sa si construit fostul Hotel Intercontinental la modul la care a fost construit , si s-au bagat bani si idei tehnice foarte inaintate pentru perioada in care a fost ridicat.. ori a construi pe nisipo este una si aconstrui in zona nisipoasa este alta .. termenii se schimba radical si de cele mai multe ori trebuie sa aiba prioritate siguranta constructiei , nu modul sau necesitatea ei...
Ori tocmai la siguranta stam fff prost acum.si da este posibil sa cada mai toate constructiile la care nu sa tinut seam de aceste citeodata mici elemente dar definitorii. cred ca de asta este vorba in mesajul legat de fosta balastiera...
lucumi
26-January-2011, 04:23 PM
Pe blog,Admin ne da o indicatie,sa citim in cartea d-lui Istrate(ed. II-a)la pg.270.Mesajele insa se refera la atentatul terorist de la teatrul "Dubrovka"(23-26 oct.2002).Poate insa se refera la la ultimul paragraf de la pg.271:"DAR CIFRELE 785 din data de 3 martie 2000,NU REPREZINTA NUMARUL EXACT DE OSTATECI LUATI la teatrul din Moscova;circa 800 de spectatori,dupa publicatii,din care au murit 128?Acest mesaj prezinta si repercursiunile atentatului NORI MARI NEGRI SI GREI DEASUPRA MUNTILOR CECENIEI,POTOPUL DE REPRESALII ANUNTAT DE PRESEDINTELE PUTIN."
Cred ca Admin a vrut sa ne indice cine sunt atentatorii/teroristii, caci la pagina 270, la subcapitolu "Teroare la Moscova", in primul aliniat se incepe cu: "Atentatul terorist Cecen de la MOSCOVA...."; aliniatul 3 "19.02.00.Apare presedintele Ceceniei...."; aliniatul 5 "24.04.00.O voce atentioneaza: CECENIA cu 0,0022% din teritoriul Federatiei Ruse are oameni in toate statele lumii.".
Plus de asta, la tv, sa anuntat ca rusii banuiesc ca atentatele ar proveni din Caucazul de Nord, zona in care se afla Cecenia.
lucumi
28-January-2011, 04:16 PM
Mesajul din 24.01.11. "Japonia...un eveniment deosebit, apoi aud China...tot un eveniment...".
Astazi citesc pe realitatea.net: Vulcanul Kirishma din Japonia a inceput sa erupa dupa 50 de ani.Stare de alerta in sudul Japoniei.
Vulcanul de pe muntele Kirishima a imprastiat roci si cenusa pana la 1500 de metri in atmosfera.
Acesta sa fie "eveniment deosebit" din Japonia? Daca da, atunci urmeaza China.
adi-gj
28-January-2011, 05:16 PM
Dar in China s-ar putea evenimentul sa fie mai drastic si putin diferit de Japonia , adica nu este necesar sa fie vulcan , posibil inundatii cu alunecari de teren fff mari .. au mai avut si nu le-au mediatizat decit dupa asezarea locuitorilor in alte locatii.
monica65
31-January-2011, 06:32 PM
"Mesaje primite in ultima perioada-
........
25.01.2011- La 110 km..... eveniment deosebit
...."
Citind mesajul, primul meu gand a fost ca e posibil sa fie ceva la Buzau.
Buzaul se gaseste la 110km de Bucuresti.
http://distante.infoturism.ro/distanta/Bucuresti/
Oare despre ceva ce se v-a intampla la Buzau e vorba/l
maria
31-January-2011, 07:51 PM
09.01.2011 Vad multa lume pe un defileu in timp ce nepotul meu e pe un varf de munte sau un deal.Acum,R. M.e la munte.
20.01.2011 Vad de la distanta peisajul de la Gura Humorului.La intrare o poarta monumentala impodobita cu ceva de culoare galben-verde.
21.01.2011 Apar pe strazi bande de hoti care fura lemne.[mesaj]legat de Egipt]
22.01.2011 Am la mana stanga un aparat,un fel de cronometru cu o linie neagra inaintea cifrei zero.Deodata apare Dan Diaconescu de la OTV,la mine la tara. Urca inaintea mea la etajul 1 al unei case, dar cand mai are 3 trepte de urcat sare in dreapta direct pe gresie.
25.01.2011 La 110 km.......eveniment deosebit.
Aleinad
31-January-2011, 08:18 PM
........
25.01.2011- La 110 km..... eveniment deosebit
...."
Citind mesajul, primul meu gand a fost ca e posibil sa fie ceva la Buzau.
Buzaul se gaseste la 110km de Bucuresti.
http://distante.infoturism.ro/distanta/Bucuresti/
Oare despre ceva ce se v-a intampla la Buzau e vorba/l
S-ar putea sa fie vorba de adancime, nu de distanta in plan orizontal...
Madalina
31-January-2011, 08:44 PM
Coincidenta ciudata?Anul acesta sunt 4 date neobisnuite 1-1-11/ 1-11-11 /11-1-11 /si 11-11-11
Alegeti ultimele doua cifre ale anului dvs si adaugati virsta pe care o veti implini anul acesta .Vedeti ce rezulta....
Faceti acelasi lucru si pentru alte persoane si prieteni si veti descoperi ceva ciudat...totul se termina cu 11
Eveniment la 110km -cutremurul prevazut si in cartea Dlui Istrate va fi de adincime mare .
R M este persoana sau localitate ?
Evenimentul negativ va fi inaintea orei zero.
Dan Diaconescu va sari peste oarece proceduri ,va fi bine sau rau Dumnezeu stie .
Aceasta este parerea mea personala
monica65
31-January-2011, 09:01 PM
22.01.2011 Am la mana stanga un aparat,un fel de cronometru cu o linie neagra inaintea cifrei zero.Deodata apare Dan Diaconescu de la OTV,la mine la tara. Urca inaintea mea la etajul 1 al unei case, dar cand mai are 3 trepte de urcat sare in dreapta direct pe gresie."
Asta poate sa insemne ca Diaconescu urca in sondaje si, innainte de alegeri, cade...si vom asista la aceeasi situatie in care a fost Becali innainte de alegerile din 2008, cand ajunsese la 13-15% in sondaje, ca apoi sa obtina un scor foarte mic- sub 5%.
lucumi
31-January-2011, 09:13 PM
Mesaj din 25.01.11. "La 110 km ... eveniment deosebit."
Daca in locul punctelor vom trece cuvantul adancime, ne putem gandi la cutremur, dar poate fi vorba si de o localitate.
Edaneli
31-January-2011, 10:26 PM
Mesaj din 25.01.11. "La 110 km ... eveniment deosebit."
Daca in locul punctelor vom trece cuvantul adancime, ne putem gandi la cutremur, dar poate fi vorba si de o localitate.
Eu, tot la cutremur m-am gandit in clipa cand l-am citit... poate Vrancea sau s-ar putea si-n alta parte; in general in tara noastra sunt specifice cutremurele de adancime care pun probleme - ce altceva ar putea sa mai fie?!
Lorelai
01-February-2011, 12:02 AM
Coincidenta ciudata?Anul acesta sunt 4 date neobisnuite 1-1-11/ 1-11-11 /11-1-11 /si 11-11-11
Alegeti ultimele doua cifre ale anului dvs si adaugati virsta pe care o veti implini anul acesta .Vedeti ce rezulta....
Faceti acelasi lucru si pentru alte persoane si prieteni si veti descoperi ceva ciudat...totul se termina cu 11
pai...nu asa-i normal sa se termine in 11 la toti?
danysws
01-February-2011, 12:39 AM
Este destul de ciudat mesajul, dar mai poate insemna ceva. La km 110 pe Autostrada Pitesti-Bucuresti se afla Combinatul Petrochimic Pitesti (OMV) si dupa cum se stie statul se chinuie sa-l reporneasca pentru a trai Oltchimul. Revizia dureaza de mai bine de 1 an si instalatiile nu au mai functionat mai bine de 3 ani. Ce parere aveti?
adi-gj
01-February-2011, 10:08 AM
CRED CA LA CEST SAU LA ACEASTA REPORNIRE SE REFERA ... ESTE O POSIBILITATE , SI DACA MA GINDESC BINE S-AR PUTEA CHIAR SAFIE REALA ACEASTA TREABA SI DESTUL DE URITA...
draga danysws
Edaneli
01-February-2011, 03:42 PM
...ciudat...anul trecut se termina cu 10, acum 2 ani cu 9 etc.
Aleinad
02-February-2011, 12:37 AM
Am incercat sa vad care este locatia in care s-au inregistrat la noi cutremure la 110 km adancime. Am luat doar datele de pe infp.ro
06.12.210 – 11.03.20 UTC - Romania Vrancea
Latitudine - 45.64N
Longitudine - 26.81E
Adancime - 110 km
Magnitudine - ml=2.7
Orase apropiate - Dumitresti (10km),Andreiasu de Jos (10km),Gura Calitei (11km),Nereju (17km),Mera (20km)
11.07.2010 – 04.06.34 UTC Romania Vrancea
Latitudine - 45.74N
Longitudine - 26.78E
Adancime - 110 km
Magnitudine - ml=2.0
Orase apropiate - Andreiasu de Jos (3km),Mera (13km),Nereju (16km),Gura Calitei (17km),Nistoresti (18km)
13.09.2009, 20.20 (http://www.infp.ro/detalii-cutremur?orid=4491-2009256) UTC – Romania Vrancea
Latitudine - 45.57N
Longitudine - 26.59E
Adancime - 110 km
Magnitudine - ml=2.0
Orase apropiate - Lopatari (4km),Manzalesti (8km),Nereju (12km),Gura Teghii (14km),Andreiasu de Jos (23km)
16.04.2009, 17.06 UTC – Romania Vrancea
Latitudine - 45.55N
Longitudine - 26.61E
Adancime - 110 km
Magnitudine - ml=2.0
Orase apropiate - Lopatari (4km),Manzalesti (5km),Nereju (14km),Gura Teghii (17km),Scortoasa (21km)
De la aceasta ultima data, 16.04.2009, mergand inapoi pana in 2007 cand se opreste lista de pe infp.ro, nu au mai fost cutremure la 110 km adancime.
Sunt insa si multe cutremure in jurul adancimii de 110 km (intre 102 – 113) si aproximativ in aceeasi locatie, ca de exemplu:
25.01.2011, 01.15 (http://www.infp.ro/detalii-cutremur?orid=14-025) UTC – Romania Vrancea
Latitudine - 45.76N
Latitudine - 26.80E
Adancime - 106 km
Magnitudine - ml=2.6
Orase apropiate - Andreiasu de Jos (5km),Mera (11km),Gura Calitei (18km),Nistoresti (19km),Nereju (19km)
22.01.2011, 05.06.25 UTC – Romania Vrancea
Latitudine - 45.66N
Longitudine - 26.81E
Adancime - 112 km
Magnitudine - ml=2.6
Orase apropiate - Andreiasu de Jos (7km),Gura Calitei (11km),Dumitresti (12km),Nereju (17km),Mera (18km)
07.06.2010, 12.05.59 (http://www.infp.ro/detalii-cutremur?orid=57-158) UTC – Romania Vrancea
Latitudine - 45.75N
Longitudine - 26.70E
Adancime - 109 km
Magnitudine - ml=2.7
Orase apropiate - Andreiasu de Jos (8km),Nereju (12km),Nistoresti (12km),Mera (19km),Paulesti (20km)
26.12.2009, 23.04.39 (http://www.infp.ro/detalii-cutremur?orid=4948-360) UTC – Romania Vrancea
Latitudine - 45.75N
Longitudine - 26.72E
Adancime - 102 km
Magnitudine - ml=4.0
Orase apropiate - Andreiasu de Jos (7km),Nereju (13km),Nistoresti (14km),Mera (17km),Tulnici (21km)
08.06.2010, 15.10 (http://www.infp.ro/detalii-cutremur?orid=77-159) UTC – Romania Vrancea
Latitudine - 45.60N
Longitudine - 26.41E
Adancime - 113 km
Magnitudine - ml=4.5
Orase apropiate - Gura Teghii (2km),Lopatari (13km),Siriu (17km),Nereju (17km),Manzalesti (20km)
Aleinad
02-February-2011, 12:45 AM
25.01.2011 La 110 km … eveniment deosebit.
Pe blog, la comentariul lui “eleonora” din 1 februarie, ora 11.21 am (ID comentariu=31979), Admin raspunde: “Se pare ca este vorba de adancimea la care va avea loc un cutremur … cred ca din Vrancea
adi-gj
02-February-2011, 06:44 AM
Ma gindesc ca RM sa nu fie RADU MAZARE, dar nu stiu sau nu pot face nici o legatura intre radu decit aceasta -rau -adus si mazare adica- in valuri ,acasa, repetat, des .. de asta sa- fie subliniat in permaneta acest RM in viziunile domnului Istrate. deci doar o anagrama nu un nume real care sa sublinieze o stare de fapt a lucrurilor..cu toate ca acum exista chiar o persoana cu acest Nume sau cu alt nume care sa inceapa cu R M. cu dragoste si pace.
lucumi
02-February-2011, 10:06 AM
Mesajul din 20.01.11. "Vad de la distanta peisajul de la Gura Humorului. La intrare o poarta monumentala impodobita cu ceva de culoare galben-verde.
In carte(ed. 2004)la pagina 471 putem vedea interpretarea culorilor:
- verde= islam, primavara-vara; dupa context= circulatie libera.
- galben= dupa context:gelozie,gaze toxice.
Sa fie vorba de spatiul Schengen?
Poarta monumentala poate reprezenta intrarea; verde,circulatie libera; iar aceasta in primavara sau vara.
Cat despre "peisajul de la Gura Humorului" poate fi vorba de tara noastra cu frumoasele ei locuri, dar si de humor(umor), de rasu/plansu situatiei actuale, de acel umor specific romanului aflat in situatii grele, a face haz de necaz.
soricel
02-February-2011, 10:30 AM
Draga Adi, si eu cand am citit mesajul, instinctiv, fara o logica anume, prima data m-am gandit la Radu Mazare.
Dumnezeu sa fie cu toti!
Ady78
02-February-2011, 12:14 PM
24.01.2011 Japonia.....un eveniment deosebit, apoi aud China....tot un eveniment....
Curtremur in China: Peste 60.000 de persoane au fost evacuate
02 feb 2011, 10:14 (http://www.realitatea.net/2011-02-02)
Potrivit Institutului de geofizica american (USGS), cutremurul a avut magnitudinea 4,8 si s-a produs in provincia Yunnan, la scurt timp dupa ora locala 15.00 (07.00 GMT). Şi in Vrancea s-a inregistrat un seism cu magnitudinea de 2.7 miercuri dimineata.
Autoritatile chineze au evacuat 64.500 de persoane dintr-o regiune indepartata din sud-vestul tarii, in urma unui seism care a avariat sute de locuinte, transmite AFP, citata de Agerpres.
Potrivit Institutului de geofizica american (USGS), cutremurul a avut magnitudinea 4,8 si s-a produs in provincia Yunnan, la scurt timp dupa ora locala 15.00 (07.00 GMT).
Nu s-au inregistrat victime, insa 678 de case au fost avariate.
Seismul a avut loc intr-un moment in care familiile erau reunite pentru a sarbatori noul an lunar.
sursa: http://www.realitatea.net/peste-60-000-de-persoane-au-fost-evacuate-dupa-un-seism-in-china_798701.html
gabibirta
02-February-2011, 12:22 PM
Ma gindesc ca RM sa nu fie RADU MAZARE, dar nu stiu sau nu pot face nici o legatura intre radu decit aceasta -rau -adus si mazare adica- in valuri ,acasa, repetat, des .. de asta sa- fie subliniat in permaneta acest RM in viziunile domnului Istrate. deci doar o anagrama nu un nume real care sa sublinieze o stare de fapt a lucrurilor..cu toate ca acum exista chiar o persoana cu acest Nume sau cu alt nume care sa inceapa cu R M. cu dragoste si pace.
Dl.Istrate spune in mesaj ca RM este nepotul domniei sale ,ma indoiesc sa fie vorba de Radu Mazare.Cu stima Gabi Birta
Carmenita
02-February-2011, 02:56 PM
Curtremur in China: Peste 60.000 de persoane au fost evacuate
02 feb 2011, 10:14 (http://www.realitatea.net/2011-02-02)
Potrivit Institutului de geofizica american (USGS), cutremurul a avut magnitudinea 4,8 si s-a produs in provincia Yunnan, la scurt timp dupa ora locala 15.00 (07.00 GMT). Şi in Vrancea s-a inregistrat un seism cu magnitudinea de 2.7 miercuri dimineata.
Autoritatile chineze au evacuat 64.500 de persoane dintr-o regiune indepartata din sud-vestul tarii, in urma unui seism care a avariat sute de locuinte, transmite AFP, citata de Agerpres.
Potrivit Institutului de geofizica american (USGS), cutremurul a avut magnitudinea 4,8 si s-a produs in provincia Yunnan, la scurt timp dupa ora locala 15.00 (07.00 GMT).
Nu s-au inregistrat victime, insa 678 de case au fost avariate.
Seismul a avut loc intr-un moment in care familiile erau reunite pentru a sarbatori noul an lunar.
sursa: http://www.realitatea.net/peste-60-000-de-persoane-au-fost-evacuate-dupa-un-seism-in-china_798701.html
Chiar asa sa fie? Un cutremur doar de 4,8 sa fi provocat atata panica? Ma cam indoiesc ca la asta se refera mesajul dlui Istrate.
maria49
02-February-2011, 03:01 PM
Buna dragi colegi ,in mesajul din 24.01.2011 ,Donul Istrate sapune de situatii deosebite in Japonia si apoi China ,si uita asa iarasi a avut dreptate ,ieri vulcanul a erupt in Japonia ,a imprastiat cenusa ,a imprastiat lava si au luat foc palcuri ,palcuri de padure ,explozia a fost puternica si a spart geamurile cladirilor din ipmrejurimi ,iar apoi China ,cutremur si evacuati 60000 de oameni ,sate distruse.Cat priveste persoana cu RM poate fi (Radu Mazare ,Radu Moraru de la tv10, Mircea Radu de la tv si or mai fi si altii cu aceste initiale ,ceva parlamentari ,oameni de afaceri)Apoi cutremurele acestea mici aproape de mare vezi Medgidia ,vibratiile sunt in crestere si o mai vedea........
Aleinad
02-February-2011, 09:49 PM
"09.01.2011 Vad multa lume pe un defileu in timp ce nepotul meu e pe un varf de munte sau un deal. Acum, R.M. e la munte."
Eu cred ca “nepotul” precum si “R.M.” (indiferent daca sunt sau nu una si aceeasi persoana), nu reprezinta elementul principal al acestui mesaj ci doar una dintre circumstantele in care evenimentul preconizat va avea loc. Atunci cand acest eveniment se va intampla nepotul va fi pe un varf de munte sau deal, R.M. este/va fi la munte.
Ideea principala a mesajului este “vad multa lume pe un defileu” iar intrebarea pe care am putea sa o punem este ce anume poate determina adunarea unei multimi de oameni pe un defileu. Alunecari de teren? Un accident teribil? Un eveniment precum cel de la Costesti cu incercarea minerilor de a ajunge in Bucuresti?
Aleinad
02-February-2011, 10:37 PM
Chiar asa sa fie? Un cutremur doar de 4,8 sa fi provocat atata panica? Ma cam indoiesc ca la asta se refera mesajul dlui Istrate.
Depinde… Imi aduc aminte de un mesaj al d-lui Istrate: “27.09.2010 Dupa un cutremur de 4,2 – 4,8 grade pe scara Richter, urmeaza sa planga lumea ca la inundatii, apoi vad niste cifre legate de oameni, etc …”
Mesajul a fost publicat pe 30.09.2010, dupa cutremurul de 4,7 care a avut loc in aceeasi zi in Vrancea. Evident, nu are legatura cu China, dar nu stiu de ce mi-a rasarit in minte acest mesaj atunci cand am citit postarile de aici si am aflat despre evacuarea a zeci de mii de persoane.
In ceea e priveste panica, daca a fost de suprafata si daca atatea case au fost avariate, probabil ca a fost justificata. Sa ne aducem aminte cata panica a creat un cutremur de 4,5 in Los Angeles anul trecut.
bacociu_stela
03-February-2011, 02:05 PM
"09.01.2011 Vad multa lume pe un defileu in timp ce nepotul meu e pe un varf de munte sau un deal. Acum, R.M. e la munte."
Eu cred ca “nepotul” precum si “R.M.” (indiferent daca sunt sau nu una si aceeasi persoana), nu reprezinta elementul principal al acestui mesaj ci doar una dintre circumstantele in care evenimentul preconizat va avea loc. Atunci cand acest eveniment se va intampla nepotul va fi pe un varf de munte sau deal, R.M. este/va fi la munte.
Ideea principala a mesajului este “vad multa lume pe un defileu” iar intrebarea pe care am putea sa o punem este ce anume poate determina adunarea unei multimi de oameni pe un defileu. Alunecari de teren? Un accident teribil? Un eveniment precum cel de la Costesti cu incercarea minerilor de a ajunge in Bucuresti?
Draga Aleinad,sunt intrutotul de acord cu tine,"vazusem "si eu probleme in zona si postasem acest lucru.In unele mesaje ale domnului Istrate ,apar prieteni,rude,personalitati...etc,dar semnificatia lor este strict pentru domnia sa,posibil pentru o determinare a timpului in care au loc anumite evenimente,importanta revenind celorlalte amanunte.
bacociu_stela
03-February-2011, 02:49 PM
Dupa cum vad,nimeni nu spune nimic despre mesajul cu Gura Humorului...Poarta "monumentala" vazuta in peisaj,nu poate fi decat manastirea Voronet!!!Gandul ma duce atat la ctitorul ei, Stefan cel Mare(Moldova in timpul lui era intreaga,construieste manastirea pentru sfetnicul sau,Daniil Sihastru)cat si la "podoabele" ei-peretele vestic-Judecata de Apoi.Oare asta sa fie trimiterea?
adi-gj
04-February-2011, 02:05 AM
Stela asta ar insemna ca poporul acesta ar trebui sa treaca printr-o intimplare cu inteles de poarta spre o alta viata spirituala,cu sens de destepatare din letargia care la cuprins o data cu dezvoltarea impetuaosa a retelelor de telefonie mobila , care doar printr-un miracol nu a indobitocit de tot omul...inceputul tarii oastre de dupa ,89, a fost fals si de aici incercarea de corectie..., care se va veda curind , dar oare citi dintre noi o v-or constientizala adevarat ei valoare?
bacociu_stela
04-February-2011, 10:18 AM
Asa este Adi,ca poarta Voronetul asta simbolizeaza.Parerea mea este ca mesajul ,prin celebra manastire,face trimitere la credinta si unitate,existente in vremea marelui domn.Ca popor ,ne-am cam pierdut valorile morale si spirituale.Am tot copiat Occidentul,am luat poleiala,fara sa vedem fundamentul.Continuam sa o facem prin alesii nostri,de care nu suntem deloc multumiti si care spunem ca nu ne reprezinta.Oare,asa o fi?Mie,personal ,mesajul imi suna a semnal de alarma.Asta datorita personalitatii domnului moldovean, care a pus credinta alaturi de dragostea pentru poporul sau,si legea la rang de lege pentru toti,fara deosebire.
virgil777
05-February-2011, 09:44 AM
25.01.2011 La 110 km … eveniment deosebit.
Pe blog, la comentariul lui “eleonora” din 1 februarie, ora 11.21 am (ID comentariu=31979), Admin raspunde: “Se pare ca este vorba de adancimea la care va avea loc un cutremur … cred ca din Vrancea
Si chiar a avut loc aseara la aceasta adancime
lucumi
05-February-2011, 09:46 AM
Mesajul din 25.01.11." La 110 km...eveniment deosebit.".
Iata si rezolvarea mesajului:
Magnitudine: ML 4,1
Regiunea: ROMANIA
Data timp: 2011-02-04 23:16 UTC
Locatia: 45.73 N; 23.76 E
Depresiune: 110 km
sursa: www.emsc-csem.org
adi-gj
05-February-2011, 10:23 AM
Dragilor legat de acest mesaj l-as lega si pe acela care spunea ceva de o data cu o luna mai devreme ..adica mesajul demai sus de la post 956.
deci cel mare a fost in 77 in martie si ieri am trecut prin cel mare , dar cu protectie ff mare pe tara si din cel mare a devenit cel de 4 in loc de7 si ,,, si cel din 77 si cel de ieri a fost pe 4 a luni. Acum mai ramine doar ca noi sa facem acea schimbare reala , pe care am ratat-o in 89, sau a fost incet deviata si sa ne revenim ca tara si ca stat .. am uitat oare versurile-;DEATEAPTA-TE ROMANE.....sau asteptam cumva mintea de pe urma...
Aleinad
05-February-2011, 10:36 AM
Dragilor legat de acest mesaj l-as lega si pe acela care spunea ceva de o data cu o luna mai devreme ..adica mesajul demai sus de la post 956.
deci cel mare a fost in 77 in martie si ieri am trecut prin cel mare , dar cu protectie ff mare pe tara si din cel mare a devenit cel de 4 in loc de7 si ,,, si cel din 77 si cel de ieri a fost pe 4 a luni. Acum mai ramine doar ca noi sa facem acea schimbare reala , pe care am ratat-o in 89, sau a fost incet deviata si sa ne revenim ca tara si ca stat .. am uitat oare versurile-;DEATEAPTA-TE ROMANE.....sau asteptam cumva mintea de pe urma...
... Si daca este doar un precursor?! Pentru ca eveniment este, dar "deosebit" nu prea... Listasem mai sus toate cutremurele inregistrate pe infp la 110 km, toate in apropiere de Andreiasu de Jos. Mesajul ne determina sa urmarim ce se intampla la 110 km si in locatia in care acestea au loc...
gepaco
05-February-2011, 11:28 AM
... Si daca este doar un precursor?! Pentru ca eveniment este, dar "deosebit" nu prea... Listasem mai sus toate cutremurele inregistrate pe infp la 110 km, toate in apropiere de Andreiasu de Jos. Mesajul ne determina sa urmarim ce se intampla la 110 km si in locatia in care acestea au loc...
...devine "deosebit" doar daca are semnificatia unui precursor....dar nu exclud cele sugerate de adi-gj cu singura deosebire ca a fost pe 5.02 (ora locala ..) si ca mesajul ca va fi cu o luna inainte pe noi nu ne-a ajutat cu nimic...si nici macar mesajul lui admin de seara pt noaptea ce urma sa fie linistita !!..in sensul ca nu se anunta ceva de 7 si am fost protejati si a devenit de 4,dar alte posibile detalii erau... gen ca era vineri spre sambata,copii in vacanta,intervalul orar ,noaptea ...
white swan
05-February-2011, 11:33 AM
...devine "deosebit" doar daca are semnificatia unui precursor....dar nu exclud cele sugerate de adi-gj cu singura deosebire ca a fost pe 5.02 (ora locala ..) si ca mesajul ca va fi cu o luna inainte pe noi nu ne-a ajutat cu nimic...si nici macar mesajul lui admin de seara pt noaptea ce urma sa fie linistita !!
La acea valoare a magnitudinii chiar pot spune ca am avut o noapte linistita.
bacociu_stela
05-February-2011, 04:59 PM
La acea valoare a magnitudinii chiar pot spune ca am avut o noapte linistita.
Da,daca asta e valoarea reala,dar cum in ultimul timp lucrurile nu sunt ceea ce par...ne apropiem de luna martie...
lucumi
05-February-2011, 06:57 PM
21.01.11. Apar pe strazi bande de hoti care fura lemne.[mesaj legat de Egipt].
Cand am citit prima data mesajul (mesajul fiind publicat pe 31 Ianuarie) am inteles imediat ca e vorba de protestele de la Cairo.
Dar aceste "lemne" m-au dus cu gandul la un lucru petrecut pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza, cand imense cantitati de lemn din padurile Romaniei au fost intrebuintate la construirea Canalului Suez (acest lucru este mentionat in scrisoarea trimisa de Cuza Voda in 1864 viceregelui Egiptului in care se solicita protectie pentru un anumit numar de romani care s-au stabilit pe pamant egiptean).
In carte(editia 2004), la pagina 323, subcapitolul Africa gasesc scris: aliniatul 3 "o padure de copaci puternici"; aliniatul 5 "o scandura"; aliniatul 7 "o gramada de lemne".
Daca aceste "lemne" pot reprezenta un bun material,economic, atunci "hotii care fura lemne" nu inseamna oare distrugerea economica a Egiptului?
Mi-e teama ca Egiptul sa nu cada prada fundamentalistilor, caci vad ca Iranul se bucura de ceea ce se petrece, vazand totul ca pe o oportunitate.
Sa nu uitam ca Canalul Suez face legatura intre Marea Mediterana si Marea Rosie, fiind un punct strategic.
Iata si un fragment din carte(ed 2004, pag 323): "Actiunile anti europene intreprinse de fundamentalistii islamici apar in mesajul din 2 iunie 1978 cand eu stau in Egipt pe o gramada de lemne si niste egipteni imi spun: sa plece europenii de aici pentru ca ne-au exploatat, dar si in alte mesaje apar amenintari la adresa europenilor.".
white swan
05-February-2011, 09:22 PM
Indiferent cine va prelua puterea in Egipt, nu-i vad bine deloc; sunt intre ciocan si nicovala: intre consortiile supranationale si fundamentalismul islamic, oricum ar pica , cap sau pajura, nu le va fi usor....
gepaco
05-February-2011, 11:03 PM
mesajul din 09.01.2011 (suma 5) se refera la un defileu cu multa lume (curioasa si formula incorecta > pe un defileu,cand normal ar fi fost > intr-un defileu = posibil sa insemne ceva dar inca nu vad ce..)..RM e la munte ma candesc ca sublinia faptul ca va fi curand ceva legat de un defileu...si iata ca azi avem acesti mineri morti (5) ...si pe acolo pe undeva e si un defileu !!
Aleinad
05-February-2011, 11:44 PM
Ma citez singura... doar pentru ca ideea apare si la gepaco in mesajul de mai sus si, mai ales, intr-o formulare interesanta, in topicul „Doar informatii utile de la useri...| :
...deja cuvantul "magic" a fost pronuntat pe A3... >> EGIPT >> SA NU SE TRANSFORME IN SCANTEIE !!...opozitia are munitie acum si fitil...cu atat mai mult cu cat tampenia cu telegondola de la Vulcan e ultima dintr-un sir lung de cheltuieli altele decat necesare in zona...(prioritare mai degraba)....> Miron Cozma a fost la TV cam des in ultimele saptamani ! dupa o lunga perioada de tacere /// mai sunt si alte "maruntisuri" de observat ...Dumnezeu sa-i ierte pe mineri,cu ei a inceput nebunia acestor 21 de ani si pare CORECT sa o incheie tot ei...
Ma gandesc ca ar putea fi o interpretare posibila…
Edaneli
06-February-2011, 12:57 AM
21.01.11. Apar pe strazi bande de hoti care fura lemne.[mesaj legat de Egipt].
Cand am citit prima data mesajul (mesajul fiind publicat pe 31 Ianuarie) am inteles imediat ca e vorba de protestele de la Cairo.
Dar aceste "lemne" m-au dus cu gandul la un lucru petrecut pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza, cand imense cantitati de lemn din padurile Romaniei au fost intrebuintate la construirea Canalului Suez (acest lucru este mentionat in scrisoarea trimisa de Cuza Voda in 1864 viceregelui Egiptului in care se solicita protectie pentru un anumit numar de romani care s-au stabilit pe pamant egiptean).
In carte(editia 2004), la pagina 323, subcapitolul Africa gasesc scris: aliniatul 3 "o padure de copaci puternici"; aliniatul 5 "o scandura"; aliniatul 7 "o gramada de lemne".
Daca aceste "lemne" pot reprezenta un bun material,economic, atunci "hotii care fura lemne" nu inseamna oare distrugerea economica a Egiptului?
Mi-e teama ca Egiptul sa nu cada prada fundamentalistilor, caci vad ca Iranul se bucura de ceea ce se petrece, vazand totul ca pe o oportunitate.
Sa nu uitam ca Canalul Suez face legatura intre Marea Mediterana si Marea Rosie, fiind un punct strategic.
Iata si un fragment din carte(ed 2004, pag 323): "Actiunile anti europene intreprinse de fundamentalistii islamici apar in mesajul din 2 iunie 1978 cand eu stau in Egipt pe o gramada de lemne si niste egipteni imi spun: sa plece europenii de aici pentru ca ne-au exploatat, dar si in alte mesaje apar amenintari la adresa europenilor.".
Atentie: "lemnele", in mesajele D-lui istrate, inseamna "oameni morti"... A spus-o de mai multe ori
adi-gj
06-February-2011, 01:16 AM
si care -i problema ?
in Egipt sint oamnei morti cu sutele , si mor zilnic ,, mai tragic este ca sa mutat punctul critic de pe Iran- israel pe Egipt...nu credeti ca aceasta lume crapa ? SEreaseaza lumea si se impart din nou covrigii si gauriole lor,, -ale covrigilor..
or sa fie state care or sa aiba de cistigat ,, si multi nu v-or credde decit dupa ...
gepaco
06-February-2011, 01:39 AM
Atentie: "lemnele", in mesajele D-lui istrate, inseamna "oameni morti"... A spus-o de mai multe ori
...este f f posibil sa se ajunga la si mai multi morti decat au fost deja / inca nu sunt lamurite lucrurile in Egipt si miza pare sa fi "crescut" !!! Evacuarea de astazi a englezilor via aer si arestarile de jurnalisti si bloggeri cunoscuti (si cine stie cati altii de care nu s-a auzit)...nu par sa indice o calmare a tensiunilor
sammy11
06-February-2011, 01:48 AM
si care -i problema ?
in Egipt sint oamnei morti cu sutele , si mor zilnic ,, mai tragic este ca sa mutat punctul critic de pe Iran- israel pe Egipt...nu credeti ca aceasta lume crapa ? SEreaseaza lumea si se impart din nou covrigii si gauriole lor,, -ale covrigilor..
or sa fie state care or sa aiba de cistigat ,, si multi nu v-or credde decit dupa ...
Acum e doar inceputul draga Adi, o sa vedem cum se vor agrava aceste situatii in lunile urmatoare.. sper sa nu se ajunga la conflicte majore nedorite de nimeni..
bacociu_stela
06-February-2011, 01:59 AM
...este f f posibil sa se ajunga la si mai multi morti decat au fost deja / inca nu sunt lamurite lucrurile in Egipt si miza pare sa fi "crescut" !!! Evacuarea de astazi a englezilor via aer si arestarile de jurnalisti si bloggeri cunoscuti (si cine stie cati altii de care nu s-a auzit)...nu par sa indice o calmare a tensiunilor
Aminteste-ti Gepaco,de acel cerc din viziunea mea,alaturi de piramida aparea Coloana Infinitului.Daca pentru Egipt simbolul era piramida,pentru noi,Coloana Infinitului era fff semnificativa-Valea Jiului!Azi s-a adeverit,dar...mai urmeaza ceva, cred ca tot acolo...
adi-gj
06-February-2011, 10:41 AM
Draga Stela tu faci o confuzie de locatie,,, Valea Jiului este destul de departe de Coloana Infinitului, sint mineri si unii si altii , dar cei din Valea Jiului sint lucratori in subteran , sub pamint , pe cind Minerii de la Tg-Jiu sint de suprafata ... si distanta dintre orasele Petrila-Petosani si Tg-JIU ESTE DESTUL DE MARE,, LE DESPARTE UN DEFILEU..
Cel al Vaii Jiului.Ma gindesc ca evenimentele de la tg-jiu inca nu au avut loc sau au loc in subteranul zilnic al politicii , in care carbunele-lignitul in speta - este negociat si tratat ca o marfa numai buna de scos la mezat , afectind efectiv situatia enetgetica a tarii, pe cind Huila este folosita cu precadere in sistemul siderurgic fiind un carbune ce se preteaza la brichetare , aduti aminte de brichetele de carbune pentru gratare gasite in malluri si dezvolta la nivel macro aceste mici bucati de soare negru.acum sa nu uitam ca batalia cea mare se da pe energie si sare , urmind in ultima instanta si Aurul...
sandy76
06-February-2011, 10:56 AM
-Daca Italieni cu al lor reactor (fuziunea la rece) il vor scoate pe piata multi vor ramane someri. http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?3180-Fuziunea-rece-%C3%AEn-prim-plan. -Mai ales minerii de suprafata din zona Targu Jiu.
bacociu_stela
06-February-2011, 11:23 AM
Draga Stela tu faci o confuzie de locatie,,, Valea Jiului este destul de departe de Coloana Infinitului, sint mineri si unii si altii , dar cei din Valea Jiului sint lucratori in subteran , sub pamint , pe cind Minerii de la Tg-Jiu sint de suprafata ... si distanta dintre orasele Petrila-Petosani si Tg-JIU ESTE DESTUL DE MARE,, LE DESPARTE UN DEFILEU..
Cel al Vaii Jiului.Ma gindesc ca evenimentele de la tg-jiu inca nu au avut loc sau au loc in subteranul zilnic al politicii , in care carbunele-lignitul in speta - este negociat si tratat ca o marfa numai buna de scos la mezat , afectind efectiv situatia enetgetica a tarii, pe cind Huila este folosita cu precadere in sistemul siderurgic fiind un carbune ce se preteaza la brichetare , aduti aminte de brichetele de carbune pentru gratare gasite in malluri si dezvolta la nivel macro aceste mici bucati de soare negru.acum sa nu uitam ca batalia cea mare se da pe energie si sare , urmind in ultima instanta si Aurul...
Adi,stiu,dar... astea sunt amanunte ,daca as vrea sa cuprind toata zona intr-un simbol,care ar fi acela?Stiu exact ca acolo sunt interese mari,de acum urmeaza sa auzim amanunte,sa vedem evenimente...asa ca,Doamne ajuta!
lucumi
06-February-2011, 12:46 PM
25.01.11. La 110 km...eveniment deosebit.
Daca despartim mesajul in doua "La 110 km" si "eveniment deosebit", observam ca cutremurul precede un eveniment.
Sa fie vorba de accidentul de la Mina Uricani unde 5 oameni si-au pierdut viata in urma unei explozii (tot la o adancime, dar mai mica) ?
natco
06-February-2011, 04:06 PM
Va supun atentiei acest articol http://www.financiarul.com/articol_56322/revoltele-din-egipt-si-yemen-pun-in-pericol-economia-mondiala--cuprul-record-absolut-10-007-%24-tona.html , ne asteapta vremuri teribil de grele...
gepaco
07-February-2011, 05:37 PM
Nu pot sa nu remarc ca tot defileu avem si in apropierea epicentrelor recentelor cutremure din vecinatatea lacului Vidraru,si anume defileul Oltului
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?90-Cutremure-din-Romania&p=146811&viewfull=1#post146811
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?90-Cutremure-din-Romania&p=147149&viewfull=1#post147149
...si nu doar
gepaco
07-February-2011, 09:24 PM
...ma gandesc ca "pe defileu" poate semnifica pozitionarea de trupe pt blocarea defileului sau surparea malurilor si deci se circula "pe defileu"...sau si una si alta dar in ordine inversa !!??
...curioasa cumva decizia ca sa fie zi de de doliu si deci sa nu fie oameni in subteran...cu atat mai mult cu cat colega Stela B vedea un 8 in picioare si apoi culcat....in relatie cu coloana infinitului si ceasuri in turnuri. In plus,anuntul ca nu mai luam bani de la FMI il citesc cumva altfel ! Si anuntul ca va fi suspendat Base pana pe 25 martie defineste o perioada ...care e cu atat mai scurta cu cat se vorbeste de zile pana la "mineriada"..
gepaco
09-February-2011, 06:04 PM
...in timp ce la noi se afla abia acum despre coruptia crasa !!! ,pe alte meleaguri continua POZITIONAREA pe alta tabla de sah !! ...
>> Egypt nears military coup. USS warships in Suez Canal >> http://www.debka.com/article/20646/ >> ..numai maine nu e vineri iar ! // si sambata suntem pe 12 care "palpaie" de 2 ori ..si avem si 14 ?? ...probabil si meteo..si alte detalii din mesaje si profetii. Ca si pana acum poate sa nu fie decat o atentionare de coincidente si similitudini...
----------------
..unii sunt de parere ca Mubarak sau Barak ar fi MABUS din profetiile Nostram...si ca moartea unuia sau a celuilalt ar putea fi "markerul" premergator declansarii conflictului 3 mondial / inainte de generalizarea conflictului vom avea la noi MACEL !! asta reiese din mai multe surse,inclusiv D.nul Istrate / pt cine e realist si se uita cu atentie in jur,la noi,este evident ca va urma dezastru total pe mai multe planuri,am spus si repet ca amanarile nu duc la anulari !!
http://www.alamongordo.com/prophecies_for_2011.html
lucumi
09-February-2011, 08:15 PM
Tot despre Egipt. Iata ce am gasit scris in carte(ed 2004) la pagina 324-325: "Din timpul care n-a sosit inca amintesc evenimentele majore in care vor fi antrenate statele islamice Iran, Pakistan, Irak, Turcia, Siria, Egipt, Libia, Algeria; Arabia Saudita si altele; dintre acestea peste Iran, Pakistan, Irak, Egipt si Libia se va abate un adevarat APOCALIPS biblic cu cele mai grele pierderi de vieti omenesti si de materiale, dar si cu urmari foarte grave pentru ele.".
gepaco
10-February-2011, 05:58 PM
...in timp ce la noi se afla abia acum despre coruptia crasa !!! ,pe alte meleaguri continua POZITIONAREA pe alta tabla de sah !! ...
>> Egypt nears military coup. USS warships in Suez Canal >> http://www.debka.com/article/20646/ >> ..numai maine nu e vineri iar ! // si sambata suntem pe 12 care "palpaie" de 2 ori ..si avem si 14 ?? ...probabil si meteo..si alte detalii din mesaje si profetii. Ca si pana acum poate sa nu fie decat o atentionare de coincidente si similitudini...
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?689-Interpretarea-mesajelor&p=147980&viewfull=1#post147980
-----
...la nici 24 de ore Armata Egipteana anunta in seara asta ca sunt GATA sa-l debarce ei pe Mubarak !!! ...adica ,zic ei, ca accepta solicitarile protestatarilor,TOATE ...zic ei >>>>>>>> ce nu face un portavion prin apropiere !!
http://www.bbc.co.uk/news/
adi-gj
10-February-2011, 08:52 PM
Ce te mira George?
Ca este un portavion aproape sau ca sint bagatii americanii pina peste cap in saLvarea Egiptului , care de mult timp le apartine,, si portavionul este acolo doar sa aminteasca Fratilor Musulmani cine face jocul de fapt in Egipt..
adn
11-February-2011, 06:33 PM
http://ioanistrate.ro/ - mesaje noi
adi-gj
11-February-2011, 07:16 PM
Deci Noua Zeelanda sub ape si Turcia in bejenie.. un conflict turco-cipriot sta sa mocneasca de mult timp .El a fost tinut in friu de ue dar acum cred ca nu se mai poate .. Cipru si Turcia isi v-or rezolva o data pentru totdeauna granitele cu ajutor strain , si ca mai mereu oare cine v-or fi profitorii?
Incet lupta se vede unde se duce pe resurse de combustibil si pe apa... pe apa potabila ,, tot mai multe state isi cauta acum noi aliati care sa le asigure dezvoltarea si indepenta.. ma gindesc cumva si vad aici un cliseu care se repeta anii de dupa razboiul al doilea al anilor 44- 46. anii in care Europa era buricul lumii si bijbia dupa eliberare si dupa autodeterminare , trecind prin toate stadiile crute de dupa cel de al doilea razboi reasezind de fapt catapeteasma lumii, care acum sta sa crape din nou si sa se reaseze pe alte linii de influenta si pe alte orizonturi , care sa dureze cel putin inca 60 de ani , daca nu mai mult...
maria
11-February-2011, 08:35 PM
05/02.2011 Apar in Noua Zeelanda,pe un ses verde cu pepeni la distanta,un turn inalt cu niste tevi metalice verticale.Apoi,mesajul se repeta dar sesul e numai apa si noroi.
11.02.2011 Turcia.Apare pe o autostrada unde sunt mai multe coloane de masini [unele au bagaje], un cetatean care incearca sa ia ceva. Mesajul se repeta.
11.02.2011 Apare la orizont un Soare care se mareste si doua tratate de istorie.
pic
11-February-2011, 10:00 PM
11.02.2011 Apare la orizont un Soare care se mareste si doua tratate de istorie.
Ma gandesc...
1. Japonia- tara soarelui rasare
2. Franta- Ludovic al XIV -Regele soare
Nae
11-February-2011, 10:24 PM
Deci Noua Zeelanda sub ape si Turcia in bejenie.. un conflict turco-cipriot sta sa mocneasca de mult timp .El a fost tinut in friu de ue dar acum cred ca nu se mai poate .. Cipru si Turcia isi v-or rezolva o data pentru totdeauna granitele cu ajutor strain , si ca mai mereu oare cine v-or fi profitorii?
Incet lupta se vede unde se duce pe resurse de combustibil si pe apa... pe apa potabila ,, tot mai multe state isi cauta acum noi aliati care sa le asigure dezvoltarea si indepenta.. ma gindesc cumva si vad aici un cliseu care se repeta anii de dupa razboiul al doilea al anilor 44- 46. anii in care Europa era buricul lumii si bijbia dupa eliberare si dupa autodeterminare , trecind prin toate stadiile crute de dupa cel de al doilea razboi reasezind de fapt catapeteasma lumii, care acum sta sa crape din nou si sa se reaseze pe alte linii de influenta si pe alte orizonturi , care sa dureze cel putin inca 60 de ani , daca nu mai mult...Cam aşa mă gândeam şi eu.
1- Turnul cu ţevi verticale aduce sau disipează ploaia:
http://www.youtube.com/watch?v=lTaN9Z-FlLs&feature=related
2- Refugiul populaţiei turceşti presupune bombardament sau ocupaţie teritorială asupra Turciei.
Aleinad
11-February-2011, 11:08 PM
“11.02.2011 – Apare la orizont un Soare ca se mareste si doua tratate de istorie.”
Pornind de la mesaj, practic de la asocierea dintre Soare si tratatele de istorie, o scurta cautare pe Google are urmatoarele cateva rezultate:
Sunt lucruri diferite, dar interesante. Cu atat mai mult cu cat unele dintre ele au legatura cu mesaje mai vechi (precum batalia de la Mohacs) precum si cu situatii deosebit de actuale (Coreea de Nord – Coreea de Sud).
1. http://www.zumzum.md/practice/electorala/138-logo-simbol-partide.html (http://www.zumzum.md/practice/electorala/138-logo-simbol-partide.html)
„AMN: Sigla AMNeste formată dintr-un simbol al soarelui (desenat foarte rudimentar, exagerat și oarecum pueril) și numele formațiunii politice. Simboluri ale soarelui există o mulțime (http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_symbol), în diferite forme, și purtînd semnificații diferite de la o cultură la alta. În majoritatea tradițiilor, soarele este principalul simbol al energiei creatoare, al vitalității, al pasiunii, al curajului și al tinereții eterne, al înțelepciunii și al adevărului. Cu siguranță, acestea sînt doar cîteva dintre semnificațiile „soarelui”.
Totuși, trebuie să menționez că simbolul AMN nu este tocmai soarele, ci un soare-răsare, ceea ce trimite la regenerare, la prospețime, la început/schimbare și alte conotații de acest gen. Acest răsărit de soare are loc (grafic) de după numele partidului, iar fontul mai slab al cuvîntului „Alianță” creează oarecum senzația optică a unui orizont. Semnificația este evidentă: AMN regenerează Moldova „
Blocul Partidelor Democratice (alcatuit din PCR, PSD, Frontul Plugarilor, Uniunea Patriotilor, Sindicatele Unite) - Semnul electoral ales de reprezentantii BPD a fost Soarele</SPAN>.</SPAN>
2. http://www.dacoromania-alba.ro/nr03/insemnele.htm (http://www.dacoromania-alba.ro/nr03/insemnele.htm)
(...)După dezintegrarea statului feudal maghiar, în urma luptei de la Mohacs din 1526, Transilvania va deveni principat autonom sub suzeranitate otomană, primind astfel, începând din 1541, un statut nou. Împrejurarea favoriza apariţia unei steme proprii, iar evoluţia heraldicii europene din acel moment stimula acest lucru. Cu toate acestea, atât în perioada de interregn, cât şi în cea a primilor principi, se va continua – conform vechilor practici – să se uzeze doar de sigilii dotate cu propria stemă de familie.
Abia la sfârşitul secolului XVI înregistrăm apariţia, în cadrul heraldicii Imperiului româno-german, a unei steme a Transilvaniei, alcătuită dintr-o acvilă în zbor şi şapte cetăţi. Această stemă prefigurează simbolurile heraldice, ce vor deveni tradiţionale. Vulturul negru de stepă constituia emblema teritoriului comitatelor dominate de nobilimea maghiară, iar cei şapte munţi cu turnuri simbolizau teritoriul celor şapte cetăţi ale saşilor – arme grăitoare care să satisfacă apelativul german al Transilvaniei – “Siebenburgen”. Aşadar, în această fază, cele două simboluri aveau încă un sens teritorial şi nu unul etnic.
Înregistrarea stemei se realizează în 1595, când pe stema sigiliară a lui Sigismund Bathory – în urma creării sale ca principe al Sf. Imperiu romano-german de către împăratul Rudolf al II-lea – apar şi elemente care să simbolizeze cea de a treia “naţiune” privilegiată, secuii – voievozii şi principii transilvăneni erau şi comiţi ai secuilor – şi anume soarele şi semiluna. (...)
Soarele şi semiluna au constituit emblema atribuită secuilor, cele două corpuri cereşti simbolizând veghea lor de zi şi noapte, potrivit misiunii lor de a păzi frontiera. Tradiţia, spune că această emblemă le-a fost dăruită fie de regele Sigismund de Luxemburg, la anul 1437, pentru vitejia lor în războaiele împotriva turcilor, şi în înăbuşirea răscoalei ţărăneşti de la Bobâlna, fie de regele Ioan Zapolya pentru conduita ostăşească în lupta de la Mohacs. Cert este faptul că acest simbol apare pentru prima dată în stema sigilară a lui Sigismund Bathory din 1595.
3. http://www.epochtimes-romania.com/articles/2010/11/article_93103.html (http://www.epochtimes-romania.com/articles/2010/11/article_93103.html)
Coreea de Sud declara oficial anularea "politicii razei de soare" – 19.11.2010
Raportul anual al Ministerului sud-coreean al Unificarii numeste Politica Razei de Soare de interactionare pasnica cu Coreea de Nord drept un esec. (…)
Wikipedia
Kim Dae-jung (n. 6 ianuarie (http://ro.wikipedia.org/wiki/6_ianuarie) 1924 (http://ro.wikipedia.org/wiki/1924), d. 18 august (http://ro.wikipedia.org/wiki/18_august) 2009 (http://ro.wikipedia.org/wiki/2009)) a fost un președinte al Coreii de Sud (http://ro.wikipedia.org/wiki/Coreea_de_Sud) între 1998 și 2003, și câștigător al Premiului Nobel pentru Pace (http://ro.wikipedia.org/wiki/Premiul_Nobel_pentru_Pace) în 2000. Este numit „Nelson Mandela (http://ro.wikipedia.org/wiki/Nelson_Mandela) al Asiei”.[1] (http://ro.wikipedia.org/wiki/Kim_Dae-jung#cite_note-0#cite_note-0)datorită opoziției sale față de stăpânirea autoritară.
Kim și-a început președinția în plină criză economică (http://ro.wikipedia.org/wiki/Economie), care începuse în ultimul an al președinției lui Kim Young-sam. După ce economia sud-coreeană se contractase cu 5.8% în 1998, ea a crescut cu 10.2% în 1999 datorită reformelor propuse de Fondul Monetar Internațional (http://ro.wikipedia.org/wiki/Fondul_Monetar_Interna%C8%9Bional)și inițiate de guvernul Kim.[8] (http://ro.wikipedia.org/wiki/Kim_Dae-jung#cite_note-7#cite_note-7)
Politica lui Kim de destindere față de Coreea de Nord (http://ro.wikipedia.org/wiki/Coreea_de_Nord), numită „Politica razei de soare”, a făcut să se întâlnească cu Kim Jong-il (http://ro.wikipedia.org/wiki/Kim_Jong-il), liderul nord-coreean în 2000 la Phenian (http://ro.wikipedia.org/wiki/Phenian). Pentru acest lucru a primit Premiul Nobel pentru Pace (http://ro.wikipedia.org/wiki/Premiul_Nobel_pentru_Pace) în același an. Informații ulterioare au arătat că acestă întâlnire a avut loc după ce Coreea de Sud a plătit $500 milioane lui Kim Jong-il.[9] (http://ro.wikipedia.org/wiki/Kim_Dae-jung#cite_note-8#cite_note-8) Kim și-a terminat mandatul în 2003, fiind succedat de Roh Moo-hyun (http://ro.wikipedia.org/wiki/Roh_Moo-hyun).
4. http://www.tpu.ro/educatie/in-ce-cultura-s-a-intalnit-prima-oara-swastika/ (http://www.tpu.ro/educatie/in-ce-cultura-s-a-intalnit-prima-oara-swastika/)
Daca astazi zvastica este cunoscuta doar ca simbol al nazismului, in trecutul indepartat ea a constituit unul dintre cele mai vechi semne cu substrat magic, fiind folosita atit de popoarele din Europa, cit si de cele din Asia si America Centrala. Popoarele antice vedeau in zvastica fie un simbol solar, fie un virtej creator in jurul caruia se etalau ierarhiile. Unele popoare vedeau in ea un izvor al vietii si fecunditatii sau o manifestare a trasnetului, ca semn al miniei divine. Oricare i-ar fi complexitatea simbolistica, zvastica indica clar, prin insusi grafismul ei, o miscare de rotatie in jurul unui centru nemiscat, care poate fi eul sau polul manifestarilor umane. Cu alte cuvinte, ea este simbolul unui ciclu in actiune, de manifestare si regenerare perpetua a naturii, iar bratele ei, indoite, indica cele patru puncte cardinale, sugerind stabilitatea.
Simbolismul zvasticii
Zvastica a fost folosita de mongoli, indieni, vikingi, celti, etrusci, traci, atlanti, greci si chiar de troieni, fiind descoperita de arheologul Heinrich Schliemann in ruinele fostului oras Troia. De-a lungul timpului, in diferite zone ale lumii, zvastica a avut numeroase denumiri, precum crucea indoita sau incirligata; crucea gammadion - pentru ca fiecare brat al ei seamana cu litera gamma greceasca; fylfot - un termen imprumutat din heraldica si arhitectura si insemnind "patru picioare"; roata soarelui; tetraskelion - adica "patru picioare"; "ciocanul lui Thor" - zeul fulgerului in mitologia scandinava etc. "Ciocanul lui Thor" a aparut in urma cu 5.000 de ani, sub forma unei cruci care, prin bratele ei egale, reprezenta cele patru forte primare si constituia un semn aducator de noroc. Cu timpul, aceasta cruce a fost inclusa intr-un cerc, care il reprezenta pe Creator, fara de care cele patru forte primare nu ar fi putut face nimic. Mai tirziu, bratele crucii au fost extinse peste marginile cercului, in unghi drept, de la est la vest, si cercul a fost mutat in centru. Aceasta reprezentare consemna faptul ca cele patru forte actioneaza in tot Universul, sub controlul Creatorului suprem. Cele patru brate ale crucii inseamna fiecare ceva: una inseamna "constructor", alta "geometricieni", a treia "arhitect" si ultima "cei trei pasi catre tron", pe cind centrul zvasticii simboliza Pamintul.
Referindu-se la "ciocanul lui Thor" si la aparitia zvasticii, o legenda povesteste ca, la porunca Creatorului, cele patru mari forte primare au construit universul si tot ce exista in interiorul lui, dupa care au creat Pamintul si viata pe el.
Zvasticele sint motive ornamentale in arhitectura hindusa, in lucrarile de arta japoneze, indiene, chineze, coreene, dar si in arhitectura antica din Europa apuseana, unde apar frecvent in mozaicuri, frize si alte lucrari. De asemenea, anticele desene arhitecturale grecesti sint pline de motive reprezentind zvastici. in religia hindusa din India si Nepal, zvastica reprezinta un simbol foarte popular, care se intilneste pretutindeni: in temple, altare, picturi, icoane etc., unde, de regula, inlocuieste in inconografie roata. Tot in aceasta religie zvastica il reprezinta pe zeul creator Brahma, pe zeul hindus Ganesha - o divinitate a cunoasterii, dar si pe Surya - zeul soarelui. Hindusii considera zvastica sfinta si aducatoare de noroc, si de aceea o folosesc la decorarea a tot felul de obiecte din cultura lor.
Si in religia budhista zvastica este prezenta pe cartile sfinte budhiste, pe pieptul unor statui ale lui Budha, iar uneori imprimata chiar si pe picioarele statuilor. In China, zvastica este semnul numarului zece mii, care reprezinta totalitatea fiintelor si a manifestarilor, dar si forma primitiva a caracterului tang, care indica cele patru directii ale spatiului. Zvastica apare si pe gulerele bluzelor copiilor chinezi pentru a-i apara de spiritele rele.
IREAL
11-February-2011, 11:14 PM
Daniela, te felicit pentru rabdarea sa faci documentarea care ai prezentat-o mai sus.
adi-gj
11-February-2011, 11:32 PM
Multumim Daniela pentru materialul prezentat atit de cuprinzator ... dar aici soarele si doua tratate poate insemna si o alianta intre doua tari mari care au soarele in stema sau steag, nu de acum ci din vremuri mai vechi si in urma acestor tratate sa se uneasca economic fara stirea multora.. este posibila unirea china -japonia . cu toit ce inseamna ea economic.
Si de asemenea poate simboliza si unirea Moldovei cu Romania in viitorul ff apropiat nu uitati ca si noi am avut soarele f mare pe stema . pe steag in timpul; lui Ceausescu.. deci pentru noi doua tratate care se dezvolta si se discuta acum cu referire la unirea noastra .. aceste tratate pot fi unul economic si unul militar cu puterile si garantii nostrii ca stat. sa nu uitam istoria acestei tari... cine ne sint garantii si cine ne sint aliatii si in ce condiutii.
nu este nimic facut fara sacrificii..
acum doar timpul mai poate da confirmare sau infirmare acestor lucruri..
pic
12-February-2011, 03:29 AM
tari ce au soarele pe steag
http://www.1001steaguri.com/linii%20si%20simboluri/soare
white swan
12-February-2011, 07:50 AM
Terra ar putea fi incalzita de inca un soare, incepand cu anul 2012. Cel putin pentru o perioada de timp. Asta au descoperit astronomii de la Universitatea Queensland. Betelgeuse, una dintre cele mai stralucitoare stele de pe cer, isi pierde din masa, indicand faptul ca va disparea si se va transforma intr-o super-nova in orice moment.
Atunci cand acest lucru se va intampla, cel putin pentru cateva saptamani, pe cer vom putea vedea doi sori. Acest scenariu s-ar putea intampla in jurul anului 2012
http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/din-2012-pamantul-ar-putea-sa-fie-luminat-si-incalzit-de-doi-sori-8050.html
http://blog.sirg.ro/wp-content/uploads/2011/02/Luke-Skywalker-on-Tatooine-500.jpg
adi-gj
12-February-2011, 09:15 AM
Draga white swan ma gindesc ca si acesasta posibilitate sa fie cea reala , de ce?
simplu fiindca multe alte civilizatii stavechi au dat acest an-1012 ca unul aparte ... sa nu fie vorba tocmai de acest eveniment unic trait de acest colt de univers , eveniment care s-ar putea zarii nu doar de pe terra ci din orice alt loc al acestui mic univers in care traim si noi totusi.
lucumi
12-February-2011, 03:24 PM
11.02.2011 "Apare la orizont un Soare ca se mareste si doua tratate de istorie.".
Faptul ca "Apare la orizont un Soare" care "se mareste" ma duce cu gandul la rasarit, la inceputul unei noi zile, dimineata.
Sa fie vorba de aparitia zorilor unei noi ere, cu "doua tratate de istorie" pentru o noua oranduire a omenirii?
lucumi
13-February-2011, 08:55 PM
Pentru mesajul din 11.02.2011 ma gandesc si la Soarele (Ra) ce a rasarit pentru egipteni,plus o tara din nordul africii insorite, caci
e vorba de "doua tratate".
Sau disputa dintre Japonia (tara soarelui rasare) si Rusia privind Insulele Kurile, ce se poate termina prin "doua tratate" ce vor face "istorie".
E un final prea optimist daca ma gandec si la Romania ultimului razboi mondial cand se spunea ca soarele de la rasarit rasare, cu aluzie la URSS.
Deci Rusia se mareste?
Dar intre Rusia si Japonia se afla China ce se afla in crestere economica, demografica si nu ar fi de mirare ca in viitor si teritorial. O tara cat un continent, cu "doua tratate", pentru Asia si Europa ce au culturi si obiceiuri diferite.
bacociu_stela
13-February-2011, 09:43 PM
Cred ca,Japonia si China,reprezinta Soarele care se mareste,intre ele sevor incheia niste tratate,dar pana atunci vor mai fi si alte evenimente...mai apropiate de soarta noastra,a romanilor.Avem de trecut o poarta...
Edaneli
13-February-2011, 10:06 PM
Eu inteleg ca acest mesaj are doua parti si ne vorbeste de 2 evenimente diferite, fara legatura neaparata intre ele...
Despre un al doi-lea soare, D-nul Istrate, a mai avut mesaje - poate despre asta este vorba ,asa cum a citat si white swan mai sus; despre a doua parte - ramane de vazut - poate unii dintre voi s-au apropiat de adevar...
Arife
13-February-2011, 10:51 PM
05/02.2011 Apar in Noua Zeelanda,pe un ses verde cu pepeni la distanta,un turn inalt cu niste tevi metalice verticale.Apoi,mesajul se repeta dar sesul e numai apa si noroi.
Noua Zeelanda- ses-pepeni-distanta-turn-tevi metalice verticale -apa-noroi.Tinand cont ca Noua Zeelanda este alcatuita din 2 insule mari si mai multe insule mici cred ca este vorba de o inundatie catastrofala a uneia dintre insulele pricipale care va fi izolata(turn) iar dezastrul se va petrece peste catva timp,destul de rapid in acele momente prin transformarea aproape magica de la verde la apa si noroi,inundatie provocata de ploi sau tsunami.Cred ca este vorba de una din insulele principale deoarece turnul=izolare,iar turnul cu tevi metalice verticale=cladiri moderne.Mesajul se repeta adica acelasi lucru se va petrece si a doua oara,dar nimic nu va mai sta in picioare,totul va fi numai apa si noroi..ca dupa un tsunami?http://www.carpediemtravel.ro/romana/foto/noua_zeelanda-orase.jpg
Arife
13-February-2011, 10:59 PM
11.02.2011 Turcia.Apare pe o autostrada unde sunt mai multe coloane de masini [unele au bagaje], un cetatean care incearca sa ia ceva. Mesajul se repeta.
Probabil stiri despre un exod al populatiei din Turcia grabit de producerea unui fenomen natural catastrofal sau amenintarea unui razboi civil..???
Arife
13-February-2011, 11:14 PM
11.02.2011 Apare la orizont un Soare care se mareste si doua tratate de istorie.Cred ca este vorba de o speranta care isi va croi drum catre alte orizonturi de intelegere a lumii, al constiintei de sine, al invataturii, al priceperii. care se va transforma in bucurie prin 2 taine ale cunoasterii, poate ale credintei sau ale stiintei sau ambele???
Arife
13-February-2011, 11:46 PM
11.02.2011 Apare la orizont un Soare care se mareste si doua tratate de istorie.Cred ca este vorba de o speranta care isi va croi drum catre alte orizonturi de intelegere a lumii, al constiintei de sine, al invataturii, al priceperii. care se va transforma in bucurie prin 2 taine ale cunoasterii, poate ale credintei sau ale stiintei sau ambele???
Exista si varianta apropierii venirii Domnului IISUS HRISTOS (Soarele care se mareste,LUMINA LUMII) iar cele 2 tratate de istorie sunt cele 2 Testamente ale Sfintei Scripturi ,unde divinitatea a scris pentru omenire si a incheiat cu omenirea o intelegere, punctand anumite drepturi si obligatii pentru aceasta.. Acum initiatorul si autorul intelegerilor (soarele) se intoarce sa urmareasca daca cele doua tratate au fost respectate ..acordand premii sau pedepse???
doradora
14-February-2011, 12:46 PM
Noua Zeelanda- ses-pepeni-distanta-turn-tevi metalice verticale -apa-noroi.Tinand cont ca Noua Zeelanda este alcatuita din 2 insule mari si mai multe insule mici cred ca este vorba de o inundatie catastrofala a uneia dintre insulele pricipale care va fi izolata(turn) iar dezastrul se va petrece peste catva timp,destul de rapid in acele momente prin transformarea aproape magica de la verde la apa si noroi,inundatie provocata de ploi sau tsunami.Cred ca este vorba de una din insulele principale deoarece turnul=izolare,iar turnul cu tevi metalice verticale=cladiri moderne.Mesajul se repeta adica acelasi lucru se va petrece si a doua oara,dar nimic nu va mai sta in picioare,totul va fi numai apa si noroi..ca dupa un tsunami?http://www.carpediemtravel.ro/romana/foto/noua_zeelanda-orase.jpg
Este posibil .Uite ce am gasit referitor la Noua Zeelanda .Se formeaza un ciclon care pune in pericol NZ si Australia.
http://weatherwatch.co.nz/content/significant-new-cyclone-threat-emerging