PDA

Arată Versiune Întreagă : Discutii despre fenomene inexplicabilePagini : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Robot_Forum
13-June-2010, 01:37 PM
Ai perfecta dreptate ca se pregateste ceva prin intermediul acestui "Conte Incapuciato".
Ciatat din revista Cosmos nr.34


"Providenta, intunecatii si Romania

Odata cu anul 2004 lucrurile putin cate putin au inceput sa se schimbe. Sa ne amintim ca presedintele Basescu promisese lupta cu coruptia. De atunci s-a dat semnalul ca acea capacitate a puterii de control exercitate asupra populatiei trebuia sa fie inlocuita cu controlul puterii. Nu se mai putea admite ca pe o populatie si asa saracita de 80% din posibilitati sa se mai continue experimente de genul celor din anii a€™90. Actiunile presedintelui Basescu erau pornite dintr-o inspiratie trimisa de mesageri celesti, care au urmarit vreme de 20 de ani cum au evoluat lucrurile in Romania. El insa nu stie asta. Desigur, si Basescu e si el om, si are greselile sale ca oricare pamantean, aceasta fiind partea care i se poate imputa cel mai mult din 2004 incoace.

Dar starea de lucruri care exista pana la primul sau mandat a afectat foarte mult populatia din punct de vedere psihic. Unii cititori ne-au apostrofat ca am dat-o uneori inspre politica. Dar scuzati-ma, nu cumva chiar politica va afecteaza pe toti, dar nu aveti curajul sa luati atitudine? Va e frica? De cine va e frica? Dumnezeu e unul singur, cum se spune din stramosi, si daca El are un plan cu neamul nostru romanesc, atunci vom parcurge ce va fi in viitor asa cum e randuit sa fie. Dar Dumnezeu nu ne baga in traista. Asta inseamna ca si noi trebuie sa fim atenti la ce se petrece in societatea noastra romaneasca. Faptul ca Basescu a vrut si vrea in continuare modificari constitutionale, demonstreaza ca tot ceea ce s-a acumulat ca un rau in societatea din Romania poate fi schimbat, transformarile din clasa politica avand posibilitatea sa determine o noua stare psihica in randul populatiei, de data aceasta buna.

Atunci cand au vrut sa-l dea jos pe presedinte s-au adunat fix 323 de voturi din peste 400. Numarul acesta 323 este simbolul de pe steagul ordinului |Skull and Bones| a€“ |Å¢este si Oase| din Statele Unite, din care face parte si clanul Bush. Nu cumva Illuminatii au vrut sa-l dea jos pe Basescu pentru ca indraznise sa ameninte coruptia instalata chiar de catre acesti intunecati in Romania? Si au incercat sa-l dea jos, dar se vede treaba ca Divinitatea are un plan cu presedintele Basescu, desi din toate partile mass-media l-a bombardat continuu, doar doar sa-l compromita cu ceva. Nu s-a reusit. Si cu toate acestea, desi multi m-au intrebat daca Basescu e ajutat de vreun grup de paranormali, le-am spus ca nu, singurul ajutor fiind protectia pe care presedintele o are chiar de Sus, asa ca Basescu spiritul, spre deosebire de Basescu omul care mai face si greseli umane, are de indeplinit un scop care se pare ca e important pentru Romania. Si anume acela de a dovedi ca Binele in cele din urma poate controla puterea raului exercitata pana acum in Romania, pentru a o aduce sub ascultare si a remedia starea natiunii, si asa greu incercata de 20 de ani de jocuri perfide puse la cale de intunecatii care vor sa extermine mostenirea noastra spirituala.

Daca Basescu are protectie din Planul Divin pentru a realiza, atat cat va avea timp in acest al doilea mandat, anumite schimbari necesare, inseamna ca prin el structurile Ierarhiei Luminii deja au trecut la schimbarea situatiei. Basescu este omul prin care se exercita control asupra puterii intunecate si deformate, reprezentata de politicieni. Bineinteles in toate partidele sint intunecati, chiar si in PD-L, iar un presedinte de unul singur nu ar putea realiza mare lucru. De aceea Basescu este ajutat de Avatarul despre care am mai scris, care vegheaza din locul in care ca in Romania situatia sa fie pusa din nou pe fagasul normal. Acest Avatar a ajutat la realegerea lui Basescu, caci daca ar fi castigat Geoana, Romania ar fi fost definitiv condamnata, pentru ca Geoana este omul Bilderbergilor. Pe cand Basescu este neinfluentabil, este un al doilea Cuza si a refuzat orice privilegiu din partea grupurilor de interese oculte din Romania. Spiritul Basescu, si nu pamanteanul Basescu, este desemnat de Sus sa castige batalia cu intunecatii grupurilor de interese."

http://www.revistacosmos.ro/intre-controlul-puterii-si-puterea-controlului/

Dat fiind ca suntem in topicul de fenomene inexplicabile.......gasesc inexplicabil cum de putem ramane calmi citind un asemenea articol........
Inspiram aer in piept adanc de ..323 de ori si ne calmam in mod Bushestian si observam ca domnul "incapuccino-iatul" vorbeste in mod paranormal si inexplicabil despre un domn TB dintr-o viata viitoare, caci cel din aceasta viata nu are legatura cu lumina, doar cu cea electrica pe care a scumpit-o.
asadar, revenind la fenomenele inexplicabile, constatam ca e posibil ca dl TB, intr-o viata viitoare sa treaca de partea luminii si sa castige batalia cu intunericul care l-a adus in aceasta viata. karma viitorului TB va fi sa repare ce a distrus acum, el si Boc-Boc. Astfel, cunoscand coruptii si rudele, pilele si alte cunostinte pe care le-a pus chiar el in viata anterioara in functiile cele mai inalte,in viata anterioara adica in cea de azi, viitorul TB, spiritul de lumina, avand constiinta faptelor sale, va lupta cu fortele intunericului (caci va fi bezna totala atunci) si va aduce lumina printre Romani.
Doamne iarta-ne si ajuta-ne ca mare e gradina ta Doamne si mult s-a mai inmultit tupeul, nebunia si tacaneala in gradina ta!!!!
Avem conti care vorbesc de spiritul de lumina al celui care ne-a ciuruit - sa se vada lumina prin gaurile facute probabil - ne-a dus la sapa de cauciuc, ca de lemn nu mai sunt pentru ca s-au pradat si padurile si am ajuns o tara de ...desert.....
Doamne iarta-ne si nu ne mai da calduri din astea ca se incinge sangele la capul unora si o iau razna!
Amin!!

Robot_Forum
13-June-2010, 01:48 PM
spiritul de lumina de care vorbeste contele "incaciulat" a coborat printre noi, pacatosii, pentru a ne mangaia cu razele lui fine, subtile si inaltatoare!! Asa e.."conte", ai dreptate!! Iata imaginile "luminii" venite din inaltul subtilului:

http://www.youtube.com/watch?v=M8TOZCzQvTQ

sandy76
13-June-2010, 03:22 PM
Si ala negru de respira greu..il stii....ce sa vezi....era tacsu ba. ...

tesica
13-June-2010, 03:53 PM
Eu cred ca nu putem vorbi despre misiuni "de sus" atata vreme cat acest 'ales" deliberat isi sacrifica poporul prin infometare, boala, saracie.Nu vorbim daor de coruptia care macina de 20 de ani aceasta tara si de scoaterea ei la mezat, acum vorbim de faptul ne este rapit chiar dreptul la viata. In loc sa vedm statistici si discutii interminabile la tv cu tot felul de analisti mai bine s-ar arata cum mai traiesc romanii sau mai bine zis cum vor trai cu salariile si pensiile de mizerie propuse de "ales" . Poate aceasta politica inspirata din "inalt" asta urmareste sa scoata tara din impas, prin rarefierea populatiei este si asta o solutie, sa dispara saracii ca si asa sunt deja prea multi

erna
13-June-2010, 03:55 PM
Se pare ca am starnit o adevarata furtuna cu acest articol din revista cosmos. De altfel este de inteles ,pentru ca de mult timp pe forum se face politica si lucrurile sunt privite doar din acest punct de vedere. Multi s-au obisniut cu gandul ca detin adevarul absolut, ca au dreptatea de partea lor. Nu este asa. Nu pot sau nu vor sa ridice putin valul de pe ochi si sa priveasca obiectiv. Astazi conteaza doar banul,euro,dolari., pentru ca asa am fost indoctrinati. Observ ca suntem multi useri pe acest forum, al carui scop a fost uitat in mare parte,. Dl. Istrate ne anunta ca vor urma evenimente importante , iar noi ce facem ? ne certam. Suntem interesati doar de mancare, cum sa ne furam unii altora caciula, cum sa barfim mai cu spor,etc. Chiar daca incercam sa -i izolam si sa-i marginalizam pe cei care spun altceva decat vrem noi sa auzim, nu inseamna ca problemele sunt rezolvate in acest mod.
http://www.revistacosmos.ro/intre-co...a-controlului/

erna
13-June-2010, 04:06 PM
Sigla blogului : IOAN ISTRATE - la granita intre doua lumi.

Cu adevarat ne aflam intre doua lumi, la propriu si la figurat.

Rose
13-June-2010, 04:48 PM
Si ca sa revenim din nou la fenomene inexplicabila, va transmit ca am inceput de dimineata sa ma linistesc ..
Durerea de cap a scazut in intensitate, presiunea s-a disipat, incepe sa-mi fie bine.
Cu iubire si recunostinta,
Rose

vasi67
13-June-2010, 04:56 PM
Eu cred ca nu putem vorbi despre misiuni "de sus" atata vreme cat acest 'ales" deliberat isi sacrifica poporul prin infometare, boala, saracie.Nu vorbim daor de coruptia care macina de 20 de ani aceasta tara si de scoaterea ei la mezat, acum vorbim de faptul ne este rapit chiar dreptul la viata. In loc sa vedm statistici si discutii interminabile la tv cu tot felul de analisti mai bine s-ar arata cum mai traiesc romanii sau mai bine zis cum vor trai cu salariile si pensiile de mizerie propuse de "ales" . Poate aceasta politica inspirata din "inalt" asta urmareste sa scoata tara din impas, prin rarefierea populatiei este si asta o solutie, sa dispara saracii ca si asa sunt deja prea multi

N-ai inteles nimic

gepaco
13-June-2010, 04:58 PM
Situatia de acum de pe topic seamana cu 13/15 iunie de trista amintire...este oglinda evenimentului de atunci si o aniversam cam in aceleasi tabere,pardon cu ceva confuzie in plus datorata"democratiei"...unde inainte se foloseau bate si ciomege fara prea multa "analiza" si nici "introspectie",doar pt ca erau asmutiti sau platiti,acum se "pricepe' tot poporul sa "inteleaga" ce se petrece...ca e maximus sau minimus,la "democrati" nu poti sa le ceri macar putina ..modestie in pretentii !! Mare smecherie si democratia asta ,cum a prins ea la mase...un om un vot,un creier=un creier? / un suflet= un suflet,o kharma=o kharma?? Cine suntem,de unde venim,din cine ne tragem ,ei ce au facut si noi ce avem de tras...democratia ,alcoolul etilic al popoarelor...prea multa si orbesti!!

sandy76
13-June-2010, 05:06 PM
Daca vreti sa mearga caruta schimbati gloabele.

erna
13-June-2010, 05:09 PM
gloabele au tot fost schimbate si tot n-a mers. Mentalitatea noastra trebuie schimbata.

natco
13-June-2010, 05:11 PM
cum si-a bagat nitel politica coada pe aici, cum ne apuca fandaxia...

sandy76
13-June-2010, 05:16 PM
gloabele au tot fost schimbate si tot n-a mers. Mentalitatea noastra trebuie schimbata.

Nu cred,altele trebuie acum ,decat cele din prezent mai bine lipsa, parca-s toti veniti dupa luna.

natco
13-June-2010, 05:20 PM
sandy76, daca nu e nevoie sa deschidem ochii si sa ne schimbam mentalitatea, atunci ce e nevoie?
de inca o infuzie de capital? :D:D

gepaco
13-June-2010, 05:21 PM
Daca vreti sa mearga caruta schimbati gloabele.

..sau ne dam jos din caruta,sau se rastoarna caruta...nici nu mai e de ales

vasi67
13-June-2010, 10:21 PM
Pe acest forum nu se face politica.
Viitorul este relativ. Nimeni nu-l poate preciza sigur....decat pentru evenimente majore ale omenirii care inseamna cotituri majore.
Prezicerea se poate face doar pentru momentul ACUM si IN ACEST LOC.
Peste 5 minute se poate modica din cauza unui fenomen perturbator.
Toata Terra este in schimbare...deci si noi.
Vrem, nu vrem....totul se schimba.

gepaco
14-June-2010, 04:05 PM
..se face si politica dar pe alt topic,aici e bine sa ramanem la latura inexplicabila a unor fenomene sau evenimente,eventual stari inexplicabile legate de premonite si anticipare a unor evenimente...sunt sigur ca e clar pt toti dar ne-am ambalat cu caldura asta,sa revenim la ale noastre

cristina_teodora11
15-June-2010, 01:33 AM
S-au intors de pe lumea cealalta
15 Iunie 2010 | Articol semnat de Oana Timar

Pe 31 august 2008, la putin timp dupa ce si-a botezat cel de-al doilea fiu, Cornel Mirea a cazut de pe ATV si s-a lovit la cap, suferind un traumatism craniocerebral sever. Oricate eforturi au facut medicii craioveni, nu au putut decat sa se declare neputinciosi. In coma profunda, barbatul a fost transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala.
Prof. dr. Vlad Ciurea, neurochirurgul care l-a operat pe Cornel Mirea la cap, recunoaste ca echipa sa si cea de la Terapie intensiva au primit ajutor de Sus. |Noi am facut tot ce era medical posibil, dar este un miracol ca un pacient cu un traumatism cranio-cerebral atat de grav si-a revenit aproape in totalitate, dupa ce a stat mai bine de doua luni in coma profunda|, ne-a declarat seful Sectiei Neurochirurgie de la Spitalul Bagdasar-Arseni..........................

http://www.libertatea.ro/stire/s-au-intors-de-pe-lumea-cealalta-292033.html

adi-gj
15-June-2010, 12:06 PM
Da teodora11 am vazut si eu reportajul si am ramas impresionat , atit de durerea suferita de cel in cauza , cit si de puterea de lupta si daruirea celei care i-a stat alaturi in toate aceste incercari deosebite , care pe multi altii i-ar fi doborit si indepartat . dar cum nimic nu poate sta in calea dragostei adevarate si in calea destinului , ce trebuie sa se intimple se intimpla , doar ca de data asta a fost spre a arat unora ca iubirea si devotamentul poate si face minuni. cu dragoste si pace . Adi-gj.

gepaco
15-June-2010, 06:59 PM
Ce coincidenta fortuita ? furtuna din Bucuresti la nici o ora de la anuntarea rezultatului votului ...traim in armonie cu natura si ea participa la "zbaterile" oamenilor...

Eqbm
15-June-2010, 07:20 PM
Numarul voturilor care mai trebuiau pentru adoptarea motiunii (8 voturi),plus ziua in care s-a intamplat, la fel,coincidente interesante care dau o idee despre viitor,daca sunt interpretate impreuna

gepaco
15-June-2010, 07:31 PM
...8 - bucla in timp ..nu stiu de viitor,dar din trecut stiu sigur ca vine..8 doua zerouri deci 20 de ani de la 15 06 90. pacat ca nimeni nu le spune adevarul celor care se agita

Eqbm
15-June-2010, 07:37 PM
8 mai are si atributia regenerarii,pe langa infinit
Martea (Marte),printre altele,reprezinta miscarile populare,agresivitatea,vocea poporului

La asta ma refeream cand ziceam de viitor
Oricum,ce-o fi o fi

Robot_Forum
15-June-2010, 08:07 PM
...8 - bucla in timp ..nu stiu de viitor,dar din trecut stiu sigur ca vine..8 doua zerouri deci 20 de ani de la 15 06 90. pacat ca nimeni nu le spune adevarul celor care se agita

vrei sa dezvolti putin?
e interesant ce spui!

daca sunt 20 de ani, ar trebui sa insemne sfarsitul unui ciclu, dar ce e acum pare inceputul unui.....alt calvar.

Robot_Forum
15-June-2010, 08:10 PM
8 mai are si atributia regenerarii,pe langa infinit
Martea (Marte),printre altele,reprezinta miscarile populare,agresivitatea,vocea poporului

La asta ma refeream cand ziceam de viitor
Oricum,ce-o fi o fi
Marte e zeul razboiului, cearta, violenta, agresivitatea, energia conflictului. Vocea poporului nu prea stiu ce legatura are cu Marte.

gepaco
15-June-2010, 08:36 PM
umila mea parere, ca lucrurile se petrec pe mai multe planuri ..ce avem acum este si o retributie pt cele petrecute acum 20 de ani,cu toate ca nimeni NU VREA sa faca legatura / Providenta permite acum o "pedepsire" a lipsei de atitudine de atunci...si trebuie sa doara ca altfel nu baga nimeni de seama ! Cati au fost la marsul de aniversare a Mineriadei?? Tot ce se intampla decurge din ceva ..marea majoritate nu vor sa stie,ei vor ceva bani sa traiasca si atat / De asta le-a fost frica si l-au votat pe Ilici,si Ilici le-a dat fara sa-i intrebe mai nimic (nici cat cornier au furat sa-si inchida balcoanele...) Dupa 20 de ani o sa ne mutam la alta octava..doar ca acum riscul a trecut la ...disolutie !

gepaco
15-June-2010, 08:47 PM
..uitam un lucru esential legat tot de 15 06...un MARE roman omorat de..romani ! Cine plateste ? cand? http://www.basarabeni.ro/stiri/stiri-de-top/cum-si-unde-a-murit-eminescu-278/
http://www.mihai-eminescu.net/mihai-eminescu-%E2%80%93-intre-atac-la-persoana-si-asasinare-iii/
...sunt si acestea fenomene inexplicabile..desi ele ne "explica" de ce de atunci ne-a mers din ce in ce mai bine...cat ne mai rabda pamantul ?? pai ne-am batut joc de o tara minunata,de oameni providentiali,de toti si toate...si ne miram de discursurile de azi ? INEXPLICABILA ORBIRE

gepaco
16-June-2010, 12:32 AM
http://news.yahoo.com/s/ap/us_lightning_strikes_jesus_statue
...si americanii sunt atentionati pe toate caile..doar doar casca ochii si schimba ruta !!
Statuie inalta cat 6 etaje a luat fo si a ars de la un fulger !!
iata cum arata statuia inainte
http://www.roadsideamerica.com/story/9786

adi-gj
16-June-2010, 12:32 AM
Uitam un lucru derivat din alt lucru , tot ce sa intimplat acum douazeci de ani , decurge din incercarea lui Ilici cum spui tu gepaco , de a creea un ,, comunism cu fata umana,, cit de umana i-a fost fata , am vazut cu toti, si acum cine poate sa inteleaga de ce noi ca popor alaturi de polonezi , raminem mai mereu fara elite , de -a lungul istoriei acest lucru sa intimplat aproape permanent . sa fi fost noi oare chiar asa de rai incit sa vrem mereu si mereu aceeasi pedeapsa sau altele sint cauzele. cu dragoste si pace.

adi-gj
16-June-2010, 12:36 AM
De fapt Blue , cred ca ciclul se va incheia abia la anul , in anumite conditii nu tocmai prielnice , chiar cam grele as spune , care ne- ar aminti de fapt ce sintem . cu dragoste si pace.

rodyca
16-June-2010, 09:55 AM
va salut cu drag! locuiesc in baia mare,as vrea sa va spun ceva curios pt mine,de vreo saptamana au aparut niste gandaci cum sant cei negri din canalizare,dar sant enormi!noaptea daca iesi,pe strada,circula peste tot,urca pe blocuri,intra in casa scarilor,e o adevarata invazie!nu am vazut asa ceva niciodata!apoi au aparut niste paianjeni negri ,enormi! am gasit unul deasupra ptullui in dormitor! dar credeti-ma ziceai ca e un pui de tarantula,asa arata!si sant multi afara,merg pur si simplu pe jos si ei ca gandacii!
am 56 de ani,nu am vazut niciodata asa ceva!!

gepaco
16-June-2010, 10:09 AM
rodyca,ffcurios ce semnalezi...ce scrie presa locala /specialistii ce cred,de unde au aparut? nu se poate sa nu-si puna problema..in zona voastra este multa iradiatie de la minerit parca sau macar toxicitate..sa nu fie mari din cauza asta ..intrebarea este de ce au iesit !!exact saptamana trecuta am fost zdravan bombardati de nu stiu ce !! am crezut la un moment dat ca ne zguduim ..poate si ganganiile simt ca ceva se coace in subteran ??
http://www.ziar.com/articol-din-ziar.php3?id_syndic_article=2034826

..inteleg ca a plouat f mult in ultima luna...poti eventual sa suni la astia din articol si sa-i intrebi..poate ne spui si noua !!

adi-gj
16-June-2010, 11:01 AM
Rodyca dupa cum stiu eu , orasul tau este inconjurat de padure , multa si frumoasa , ma gindesc ca de acolo in urma ploilor sa fi aparut acei gindaci , in urma ploilor si a cresterii de temperatura sa fi creat conditii propice desvoltarii acestor ginganii , citeodata atit de disgratioase prin numar s, omul a ocupat un loc al acestor vietati pe pamint si acestea conform codului vietii trebuie sa existe si ele , asa ca natura isi cere dreptul ei sacru si de cele mai multe ori il si obtine , orice am face noi. cu dragoste si pace.

rodyca
16-June-2010, 01:21 PM
multumesc adi-gj,asa este,respect natura mai mult ca orice,ideea era ca sant f mari,mult mai mari ca de obicei!circula noaptea extraordinar de multe chiar pe strada unde circula masinile.ies noaptea cu catelul,de fiecare data ma uit sa nu urce pe el! eu sant miloasa sa le omor! unele sant de marimea unui deget! iar paiangenii sant enormi! ma gandeam la mutatii genetice!chiar glumeam cu cineva ca odata cu nisipul saharian au venit tarantule si scorpioni!
gepaco iti multumesc si tie,nu am incredere in ziaristi!poate s-au semnalat in presa,eu nu am citit!
cu drag rodyca!

AuraArua
16-June-2010, 03:27 PM
Draga Rodyca,eu cred ca sunt toate la un loc: framantari ale subteranelor,care i-au alungat la suprafata,radiatii,poluare;radiatiile pot genera mutatii genetice;astfel rezulta acesti "monstri",care incep sa migreze,sa se imperecheze,sa ne agaseze pe noi.Plus ingerarea de substante toxice.Nu este SF;ce am vazut odata in filme,acum vedem pe strada,la propriu,in timp real.Bravo noua! Ce mai ajutam natura...! Si ea,draguta,cum ne mai raspunde,aparandu-se!

IREAL
16-June-2010, 08:44 PM
Buna Rodyca, sa stii ca nu sunt motive de ingrijorare ba chiar din contra, sunt legate de clima si calitatea aerului din Baia Mare si nici de cum de alte activitati. Ca sa ma fac mai bine inteles ..... Baia Mare pana acum cativa ani era on oras extrem de poluat datorita industriilor din zona. Acum se restabileste echilibrul natural. Ai sa vezi din ce in ce mai multe insecte si pasari (mierle si pitigoi care sunt superbi) aerul care coboara de pe padure incepe sa aiba mireasma...ei toate acestea nu erau pana in acest moment din cauza extremei poluari este firesc ca nu ai vazut pana acum insectele invadand cartierele:) Cu toate o sa ne obisnuim...... Sa ne speriem atunci cand vietuitoarele nu sunt prezente .....E semn bun atunci cand viata este pretutindeni langa noi.

Rose
16-June-2010, 08:51 PM
Buna seara dragii mei,

Am un sentiment ca se intampla ceva. Nu cred ca-l pot explica: somnolenta exagerata fara o cauza anume de pe la pranz, alternate cu indiferenta si o usoara agitatie (ce pare ca acum s-a mai domolit nitel), un tremur interior, ca o stare de emotie. Ce m-a facut sa postez mai mult, este acest sentiment ca si cum as astepta ceva. Ma bine spus sa se intample ceva, tot ma ridic si ma uit spre geam, sunt atenta la zgomotul de afara. E ceva ce astept si nu-mi pot explica ce anume.
Poate e doar in mintea mea,
Rose

erna
16-June-2010, 08:58 PM
Buna seara. De doua luni mi se intampla un lucru ciudat si anume de 5-6 ori pe zi, uneoari mai des, merg la fereastra si privesc cerul. Chiar daca sunt ocupata, ceva ma atrage spre fereastra. Mi se intampla acest lucru si noaptea uneori (cand ma trezesc din somn).

2na
16-June-2010, 09:51 PM
Buna seara dragii mei,

Am un sentiment ca se intampla ceva. Nu cred ca-l pot explica: somnolenta exagerata fara o cauza anume de pe la pranz, alternate cu indiferenta si o usoara agitatie (ce pare ca acum s-a mai domolit nitel), un tremur interior, ca o stare de emotie. Ce m-a facut sa postez mai mult, este acest sentiment ca si cum as astepta ceva. Ma bine spus sa se intample ceva, tot ma ridic si ma uit spre geam, sunt atenta la zgomotul de afara. E ceva ce astept si nu-mi pot explica ce anume.
Poate e doar in mintea mea,
Rose

rose , aceeasi stare am si eu , tremurul acela interior , ca vine ceva si nu stiu ce
si nu mai zic de dureruli de cap , frecvente
si uneori seara pic de somn si cand ma pun in pat zici ca-mi baga cineva picioarele in priza , paraca trece un curent electric de la piciare in sus

Rose
16-June-2010, 09:58 PM
rose , aceeasi stare am si eu , tremurul acela interior , ca vine ceva si nu stiu ce
si nu mai zic de dureruli de cap , frecvente
si uneori seara pic de somn si cand ma pun in pat zici ca-mi baga cineva picioarele in priza , paraca trece un curent electric de la piciare in sus

Durere de cap am avut azi intre 13-16.00, dupa care a trecut.

xtina
16-June-2010, 10:10 PM
Fetelor, pentru durerile de cap cititi ce a postat Erna pe Esoteric, preluat de pe site-ul maestrului spiritual Ioan Muntean.

gepaco
16-June-2010, 10:26 PM
..deci fetele citesc acolo si stiu ce au si ce se intampla....ramanem noi baietii sa mai cautam si alte posibile explicatii !! Aceleasi simptome aprox le-am avut si le mai am ca si Rose cu timing similar...nu pot sa cred ca sunt target pt spiritualizare intensiva,desi e tare tentant sa cred,mai raman putin de "garda" sa nu cumva sa fie totusi altceva ...

gepaco
16-June-2010, 10:38 PM
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?873-Discutii-despre-fenomene-inexplicabile&p=57119&viewfull=1#post57119

..postarea lui IREAL referitor la goange,personal nu ma convinge pt ca ele nu sunt in mediul lor habitual...altfel discutam daca se imulteau in locurile lor de trai / inteleg ca au invadat pur si simplu locuri inhabituale si nu se as cund ci din contra,se expun "decimarii"...asta se intampla cand un pericol e mai mare decat instinctul de conservare..sa ne tii la curent rodyca daca dispar sau misuna inca

xtina
16-June-2010, 10:48 PM
..deci fetele citesc acolo si stiu ce au si ce se intampla....ramanem noi baietii sa mai cautam si alte posibile explicatii !! Aceleasi simptome aprox le-am avut si le mai am ca si Rose cu timing similar...nu pot sa cred ca sunt target pt spiritualizare intensiva,desi e tare tentant sa cred,mai raman putin de "garda" sa nu cumva sa fie totusi altceva ...

Nu inteleg cum adica esti target pentru spiritualizare intensiva. Nu a ironizat nimeni aceste simptome pe care le avem multi. Perceptia fiecaruia vis-a-vis de ceea ce simte este extrem de importanta. Intotdeauna rugaciunea Tatal nostru ne ajuta, in orice situatie, caci despre asta era vorba pe acel site, fie ca ne simtim rau fie ca ne este frica. Nu cred ca ironia isi are rostul aici.

gepaco
16-June-2010, 11:02 PM
xtina,nu era ironie,era un fel de gluma si o minimizare a propriei (mele) importante !...Si mai ales subliniam ca ma preocupa totusi si alte cauze posibile...asta e felul meu,daca nu m-am facut inteles sa ma scuzi

pic
16-June-2010, 11:06 PM
Zic eu foarte interesant

http://www.lovendal.net/wp52/spirala-canadiana-de-lumina-face-furori-in-lume/

adi-gj
17-June-2010, 12:24 AM
Dragelor si dragilor ma gindesc ca acea neliniste si privirea atintita pe cer , ca si nerabdarea sint cauzate de sarcina electronica deja marita , data de trecerea frontului atmosferic rece , peste frontul cald , deci nelinistea dinaintea furtunii. Cred ca simtiti scaderea brusca a barometrului si reactionati ca atare. vizavi de ploile anuntate si o parte in desfasurare in aceasta scurta perioada de 2-3 zile. nu trebuie sa mire pe nimeni aceste stari , sintem fiinte in legatura directa cu natura si incepem sa o percepem asa cum de mult nu am mai facut-o . trezirea este in curs, nu trebuie sa va mai mirati , constatati doar o noua sansa care ne-a fost data . trebuie sa invatam sa traim cu acest nou sentiment si sa invatam ce-l declanseaza. cu dragoste si pace.

adi-gj
17-June-2010, 12:27 AM
Draga pic , in primul film am vazut insamintarea posibililor nori cu ioni de argint , cam asa ceva s-ar vedea daca ar trage cineva cu o racheta de imprastiere a norilor de grindina . si al doilea filmulet inclin sa cred ca este vorba doar de un film artistic , bine retusat si bine reusit. Facut la tema ..... cu dragoste si pace.

Rose
17-June-2010, 09:45 AM
..deci fetele citesc acolo si stiu ce au si ce se intampla....ramanem noi baietii sa mai cautam si alte posibile explicatii !! Aceleasi simptome aprox le-am avut si le mai am ca si Rose cu timing similar...nu pot sa cred ca sunt target pt spiritualizare intensiva,desi e tare tentant sa cred,mai raman putin de "garda" sa nu cumva sa fie totusi altceva ...

Se pare ca ne trezim din ce in ce mai multi .. indiferent de sex.
Eu am sa continui sa postez starile prin care trec, ce mi se pare inexplicabil.
Starea de somnolenta si moleseala a trecut, a ramas doar acel sentiment ca astept ceva.
Ce va fi .. vom vedea, mai ales ca pamantul se cam misca zilele astea.
Cu drag, Rose

allessia6
17-June-2010, 12:09 PM
Vi s-a intamplat sa aveti zile in care sunteti parca spectator la viata voastra?Sa aveti impresia ca sunteti intr-un vis in care protagonist esti tu si tot tu stai intr-un colt si te observi?Parca totul este ciudat si neobisnuit pt. tine?Astazi este o astfel de zi pt mine si nu este singulara.Vad ca se repeta relativ des ,in ultima perioada.Va asigur ca nu am probleme psihice si ca sunt considerata chiar o persoana extrem de logica .

dya
17-June-2010, 12:34 PM
Vi s-a intamplat sa aveti zile in care sunteti parca spectator la viata voastra?Sa aveti impresia ca sunteti intr-un vis in care protagonist esti tu si tot tu stai intr-un colt si te observi?Parca totul este ciudat si neobisnuit pt. tine?Astazi este o astfel de zi pt mine si nu este singulara.Vad ca se repeta relativ des ,in ultima perioada.Va asigur ca nu am probleme psihice si ca sunt considerata chiar o persoana extrem de logica .

mi s-a mai intamplat si mie ,Allessia,ba chiar discutii si intamplari de peste zi mi s-au parut ca deja le stiam,sentimentul acela de deja-vu,uneori ma gandeam daca ,chiar le-am mai purtat(discutiile)!merg in locuri noi si parca le stiu deja ...si multe fenomene de genul acesta!

AuraArua
17-June-2010, 01:46 PM
Draga Allessia,draga Dya,daca am inteles bine e vorba de doua fenomene distincte.Si,fiecare dintre noi am incercat ambele trairi.A fi spectator la propria viata,cred ca poate sa se traduca prin constientizarea sufletului ca evenimentele trebuie traite,asumate,ca tot ce se petrece este programat dinainte si acceptat implicit.De aici,cred eu ca vine aceasta acceptare tacita si ulterior lipsa de impotrivire,de reactie.Sentimentul de deja vu,este diferit;curios este ca in ultima vreme,pe perioade insesizabil de scurte,totusi ma confrunt cu aceasta senzatie,din ce in ce mai des.Este vorba de evenimente mici,lipsite de importanta,dar care s-au mai petrecut,la fel,candva.O senzatie,o impresie,o traire,indicibile,si care ofera chiar si disconfort,prin faptul ca nu ai cum sa identifici la timp fenomenul.

allessia6
17-June-2010, 03:18 PM
Sentimentul pe care mi-l induc aceste stari este acela ca traiesc in doua vieti ,simultan .Ceea ce mi se pare straniu este ca nu reusesc sa ma inteleg pe "mine " ,din cealalta viata .

liliylory
17-June-2010, 06:52 PM
http://www.mytex.ro/fapt-divers/groapa-uriasa-aparuta-peste-noapte-in-china_258152.php
probabil a-ti vazut si la posturile tv................destul de interesant si alarmant zic eu mai ales ca din cate am citit si auzit nu au gasit o explicatie "concreta" adica parerile sunt impartite (ori din cauza ploilor,ori din cauza seismicitatii crescute ........!!!!)si ce este mai interesant ca se pare aceasta groapa se adaceste in continuare......

diandra
17-June-2010, 08:53 PM
draga aura, dar de sentimentul ca esti aici "just visiting", ce parere ai?

xtina
17-June-2010, 10:09 PM
Vi s-a intamplat sa aveti zile in care sunteti parca spectator la viata voastra?Sa aveti impresia ca sunteti intr-un vis in care protagonist esti tu si tot tu stai intr-un colt si te observi?Parca totul este ciudat si neobisnuit pt. tine?Astazi este o astfel de zi pt mine si nu este singulara.Vad ca se repeta relativ des ,in ultima perioada.Va asigur ca nu am probleme psihice si ca sunt considerata chiar o persoana extrem de logica .

Este perfect ceea ce ti se intampla. Esti in postura martorului , cel care observa, cel care traieste in prezent si este in permanenta lucid. In momentele acelea simti nevoia sa intervii sau privesti totul ca si cum s-ar derula un film? Poti descrie sentimentele care le traiesti?

xtina
17-June-2010, 10:13 PM
Draga Allessia6 in aceste momente, in care esti martorul propriei vieti, in care nu esti implicat ci doar observator, poti lua cele mai concrete si reale decizii.

pic
17-June-2010, 10:34 PM
Draga pic , in primul film am vazut insamintarea posibililor nori cu ioni de argint , cam asa ceva s-ar vedea daca ar trage cineva cu o racheta de imprastiere a norilor de grindina . si al doilea filmulet inclin sa cred ca este vorba doar de un film artistic , bine retusat si bine reusit. Facut la tema ..... cu dragoste si pace.

Multumesc adi-gj. pentru clarificare si pentru tot ceea ce faci .

adi-gj
17-June-2010, 11:35 PM
Draga Allessia 6 , nu esti nici singura si nici ultima persoana cu aceste stari disconfortante si putin aiuritoare, in care simti tot , vezi tot dar cum spui , parca esti lipsit de consistente , esti si nu esti tu , dar simti si stii dinainte toate intimplarile din ziua aceea , oare ce te retine sa faci corectia acolo unde sti ca ai gresit? , sau sti ca vei gresi? Nimeni , si nimic decit amorteala ta proprie, sentimentul tau de inutilitate a faptelor curente trebuie sa-ti dea de gindit cum sa reactionezi in posibila supa de evenimente ce curg si curg si curg , iar tu le stii dinainte curgerea, ti-ai pus intrebarea vreodata cit de mult te poti ajuta pe tine in astfel de zile , tocmai prin posibilitatea de a corecte ceva in acest curs deja cunoscut? Nu crezi ca astfel de stari sint date tocmai sa -ti incerce vointa ? nu este doar cazul tau , in general este cazul nostru , al oamenilor putin blazati si dezamagiti de curgerea zilelor una dupa alta in mereu aceleasi tipare - servici , casa copii , sot , noapte , o noua zii si iar servici , casa .....etc. si atunci unde este noul , ineditul cotidian? poate in faptele altora, sau poate in faptele noastre noi , pe care le gindim dar.... le lasam nefacute ..... inca. deci o analiza disperata a nostra data de cotidianul anost , care pare asa de trepidant , incit incet uitam sa traim si pentru sufletul nostru adevarat. cu dragoste si pace. si la BUNA TREZIRE.

allessia6
18-June-2010, 07:14 AM
Va multumesc tuturor pt raspunsuri .Se pare ca sunt multe persoane care nu pot trege linia intre vis si realitate.Pt ca asta este senzatia pe care o lasa aceste stari. Nu stii daca este un vis sau este realitate si trebuie sa te concentrezi ca sa poti deslusi in care faza esti.

oana
18-June-2010, 09:12 AM
Se pare ca multi isi pun semne de intrebare cu ceea ce se intampla cu starile noastre fizice, mentale, emotionale.

http://eufrosin.wordpress.com/2010/06/17/un-rau-imens-este-perpetuat-in-romania-chiar-sub-nasul-nostru-veti-deveni-dvs-urmatoarea-lui-victima/

"........Sistemul este folosit pentru a controla fie o singura persoana, fie mai multe. Faptul ca informatiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat si, deci, periculoase pentru public.

Intr-o utilizare conventionala, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor in sistemele de siguranta. Dar, in spatele placutei melodii pe care o auziti in magazine si in supermarket-uri poate fi un mesaj secret, absolut nedetectabil in mod obisnuit, care va interzice sa furati de pe rafturi, sau va indeamna sa cumparati cat mai multa marfa. Si chiar daca simpla comanda vocala este destul de eficienta, atunci cind sistemul de prezentare subliminal transmite semnaturi emotionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

Pe piata libera se foloseste acesta tehnologie pentru casetele audio de auto-educare prin afirmatii pozitive, relaxare si meditatie, precum si metode de crestere a disponibilitatilor de invatare (mai ales pentru studenti si elevi).
In context medical, aceste sisteme pot fi folosite pentru a rezolva multe probleme grave de natura psihiatrica si psihosomatica........"


"......Spre un control mental la scara planetara

Secretul in dezvoltarea tehnologiei de control mental reflecta uriasa putere care sta in ea. Ca sa o spunem direct, cine controleaza aceasta tehnologie, controleaza populatia. Toata populatia.

Exista dovezi ca Guvernul SUA are planuri de a extinde aplicatiile acestei tehnologii de control mental, pentru a ingloba pe toti oamenii, din toate tarile. Aceasta este posibil si chiar se realizeaza in aceste momente folosind celebrul proiect HAARP pentru zonele externe si reteaua GWEN pentru zonele interne ale SUA. Guvernul SUA nu recunoaste nimic. (Mai stim noi si altii care nu recunosteau nimica€¦ a€“ nn)...."

articolul este mai complet in informatii.........este mai bine sa-l cititi integral!!

AuraArua
18-June-2010, 01:13 PM
draga aura, dar de sentimentul ca esti aici "just visiting", ce parere ai?

Draga mea,ma intreb la ce te referi concret.Daca te referi la faptul ca asisti la propria viata,dara sa intervii cu nimic,eu am dat o explicatie[a mea],mai sus.Daca te referi la faptul ca noi toti am putea sa nu fim de pe aceasta planeta,atunci e de discutat.Teorii sunt multe,unii spun ca am fi un experiment,altii ca am fi fost adusi aici,special ,si ajutati sa evoluam;daca te rereri la faptul ca toate iti par straine,ca te simti un musafir in propria piele,este posibil ca sufletul tau sa nu se fi desprins cu adevarat de celalalt trup,sa fi ramas cu inocularea altor vieti,impresii,misiuni,plecand poate prea brusc din alte vieti.De aici si refuzul sau neputinta de a te "racorda" la realitatea planetei.

AuraArua
18-June-2010, 01:20 PM
http://eufrosin.wordpress.com/2010/0...a-lui-victima/ (http://eufrosin.wordpress.com/2010/0...a-lui-victima/)

Draga Oana,si eu ma intreb oare ce sa insemne aceste gauri,adanci,aparent fara fund,care apar brusc,in din ce in ce mai multe parti ale lumii.Pat fi urmare a experimentului de la Geneva? Daca da,ce antreneaza mai departe? Pot si urmare a subrezirii solului,brusc,din cauza saturarii cu apa? Pot fi portaluri,aparute in urma interventiei voite a cuiva din afara? Poate ca si alti colegi isi vor spune parerea,despre acest fenomen.Dintre toate semnele asa-zise apocaliptice,acesta mi se pare cel mai inspaimantator,pentru ca are o incarcatura reala,clara;celelelte pot fi explicate poate logic:o statuie poate fi fulgerata,si intamplator ea era sfanta; o icoana poate plange cu lacrimi de sange,prin oarece interventii umane,dar gropi de dimensiuni uriase? Sa vedem ce spun colegii nostri.

http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/Crater-aparut-noapte-China-VIDEO_0_976702356.html

Edaneli
18-June-2010, 03:15 PM
5 SEMNE ALE APOCALIPSEI
Inundatiile fara precedent, statuile trasnite si icoanele insangerate au inspaimantat lumea.
Planeta e in fierbere. De la inceputul anului 2010 au avut loc cutremure de intensitati inimaginabile, un vulcan a erupt, norul sau blocand traficul aerian din Europa, iar inundatiile si viiturile au facut prapad in aproape toate colturile lumii.

Criza financiara produce sinucideri pe banda rulanta, dar face si victime printre oamenii care traiau de pe o zi pe alta. Mai nou, apar semne divine terifiante.

Icoana lui IIisus plange cu lacrimi de sange, iar statuia care-l infatisa a fost arsa de un trasnet.

Toate acestea ii fac pe oamenii de rand sa se intrebe cat ne va mai suporta Pamantul. Iar cel mai grav este ca nici specialistii de la NASA nu ne linistesc.

1. Ploi si inundatii fara precedent in Franta

Cel putin 22 de persoane si-au pierdut viata in departamentul Var, din sud-estul Frantei, in urma ploilor torentiale care s-au abatut incepand de marti asupra regiunii, a anuntat prefectura. Peste 1.350 de persoane, blocate pe masini sau pe acoperisurile caselor, au fost ridicate cu elicopterul

2. O icoana plange cu sange in Argentina

Mii de pelerini au dat navala intr-o mica biserica din Argentina, dupa ce o imagine a lui Iisus Hristos parea sa planga cu lacrimi de sange. O substanta de culoare rosie a fost fotografiata curgand din fruntea lui Iisus si pe obrazul Mantuitorului, intr-o icoana reprezentand «Cina cea de Taina»

3. Gauri aparute din senin in China

Un chinez care mergea cu masina era cat pe ce sa moara cand s-a trezit pe strada cu o gaura imensa aparuta din senin in asfalt.Autoritatile din China au raportat mai multe astfel de gauri aparute in cateva orase

4. Statuia lui Iisus Hristos, trasnita in SUA

O statuie gigantica a lui Iisus Hristos, cu bratele ridicate spre cer, a fost lovita de un trasnet si mistuita de flacari. Statuia «Regele Regilor» avea o inaltimede 18 metri si reprezenta unul dintre simbolurile statului american Ohio

5. NASA anunta explozii solare devastatoare

Terra va suferi, in anul 2013, efectele unor explozii solare devastatoare, anunta oficialii NASA. Sistemele electrice vor fi distruse, satelitii artificiali vor inceta sa functioneze, iar Terra se va scufunda in intuneric dupa ce generatoarele de curent electric se vor supraincalzi.

http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/semne-apocalipsa-statuie-iocoana-furtuna_0_976702450.html

AuraArua
18-June-2010, 08:00 PM
Da,draga Edaneli,de acest articol vorbeam.Dar ,ma grabeam si nu am avut timp sa-l caut pe net.Sunt curioasa cum se comenteaza aceste semne de catre colegi.

liliylory
18-June-2010, 09:18 PM
de pe la ora 14 am o stare de rau inexplicabila,acum de pe la ora 20-21 s-a accentuat ,am stat mult sa ma gandesc daca sa scriu sau nu.....si totusi dupa ce am vb si pe chat am hotarat sa scriu si aici.....
o stare de ameteala si durere "surda" de cap.. stare de lesin asa pe moment..e greu de explicat...mentionez ca nu este de la mancare si nici de la tensiune(am 10 cu 7),nici de la oboseala,nici stres..........
cred eu este de la vreme..............

Irda
18-June-2010, 09:26 PM
Buna seara, dragii mei!

Va scriam pe 13 ca intre 3 si 4 dimineata ma trezesc invariabil cu un tremur usor in tot corpul, ca si cum ar vibra!:(
In timpul zilei sunt ok, dar nu stiu ce sa zic de "tremuriciul" asta dintre 3 si 4 dimineata!

P.S Intre 3 si 4 dimineata ma trezesc de ani de zile.

Voi ce credeti?
Multumesc!

Pace in suflete si pe Pamant! Lumna Eterna in inimi!

gepaco
19-June-2010, 11:40 PM
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?1420-Informatii-in-saptamana-13-20-iunie-2010&p=57765&viewfull=1#post57765
nu ma mira ca vibratiile sunt in crestere,de pe la orele 20 simt o tensiune crescatoare ,neliniste ,aprehensiune fara motiv aparent si un NOD in stomac..e ora o.30 si inca continua...ne auzim dimineata...uitam sa adaug ca furtuna a trecut de cel putin o ora...pana acum nu ma stiu sa fi fost meteosensibil

Rose
19-June-2010, 11:58 PM
Eu de pe la pranz am inceput sa ma nelinistesc, de dupa amiaza sunt tensionata.. iar de vreo ora nervoasa de-a binelea ... aparent fara motiv.
Sentimentul despre care vorbeam cum ca parca as astepta ceva nu a disparut.
Cu mult drag,
Rose

adi-gj
20-June-2010, 12:11 AM
Astazi parca am avut un blocaj major , orice am incercat sa fac a mers anapoda, la servici ,am avut ostare nasoala de tot , parca asteptam ceva , sau pe cineva , si tremuraturi aparent fara motiv, fara a fi cit de putin bolnav. furtuna a inceput la noi pe la 7 si sa incheiat in jurul lui 10 seara, fara prea mari pagube , mai mult galagie si ploaie. dar starea de neliniste persista fara stringerile de stomac si frisoane care sau potolit in jurul lui 10 seara , aproape imediat dupa furtuna . om vedea ce o mai fi dimineata , probabil la stirile de la 7. cu dragoste si pace.

natco
20-June-2010, 12:15 AM
Adi, exact aceleasi simptome si la noi. iar furtuna a facut doar galagie si atat.

Rose
20-June-2010, 12:32 AM
La Iasi nu a fost furtuna, a fost chiar o zi frumoasa. Daca stiam .. va trimiteam soare, cer senin ..

natco
20-June-2010, 12:48 AM
Rose, esti draguta si iti inteleg foarte bine intentia frumoasa si iti multumim!, dar crede-ma ca eu nu prea ma grabesc sa vad soare si cer senin... numai cand aud la meteo cuvintele "vreme frumoasa in Buc", ma apuca nevroza...:D:D

Rose
20-June-2010, 01:42 AM
Starea mea de bine si somnul .. nu e pe la voi?

natco
20-June-2010, 01:51 AM
nu prea! or fi plecat in concediu? :D:D

Rose
20-June-2010, 07:11 AM
Am sa plec vreo saptamana ... poate, poate, le gasesc.
Adevarul e ca spre dimineata mi s-au inchis ochii, mai mult de oboseala.
Cu bine,
Rose

gepaco
20-June-2010, 09:55 AM
Eu de pe la pranz am inceput sa ma nelinistesc, de dupa amiaza sunt tensionata.. iar de vreo ora nervoasa de-a binelea ... aparent fara motiv.
Sentimentul despre care vorbeam cum ca parca as astepta ceva nu a disparut.
Cu mult drag,
Rose

http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?90-Cutremure-din-Romania&p=57870&viewfull=1#post57870
Cutremur in ROMANIA - Moldova 20 Jun 2010 la 02:39:24 (ora Romaniei) la adancimea de 5 km, ml=1.2, la 7 km de Adjud.
=====
..oare asta sa fi fost motivul ??..spre dimineata zici ca ai adormit totusi..

adi-gj
20-June-2010, 12:08 PM
Sa incerc sa dau un raspuns celor ce il steapta , adica Oanei si lui Edanieli, se pare ca asa cum am mai spus un o data pe acest topic si pe acest sait , a inceput cernerea , multe sint semnele si ingrijorarile oamenilor , date de schimbarile prin care trece planeta si omul ca specie, multe dintre aceste schimbari fac posibila resituarea si reluarea relatiei om natura pe alte cai mai subtile, se refac elementele distruse , de om in inima naturii, se rescriu cursuri de ape si se reconfigureaza teritorii, apr lucruri neobisnuite precum acele gauri mentionate in diverse articole si postari, unele in zone aparent fara importanta si altele in zone dens locuite, deci unele din cauze seiemice -vezi china si guatemalea- si unele din cauza lunecarilor de terenuri imbibate cu apa . deci reconfigurare teritoriala , inundatii devastatoare , sa saturat planeta sa ne tolereze greselile si neintelegerile noastre , am facut rau cum am outut mai mult schimbind relieful si stricind echilibre majore, ma refer la cel mai mare baraj din lume , situat in china pa fluvuil galben Yantz sau sa ma refer la barajul de la Assuan , care din ele doriti si care prin inmagazinarea unei cantittati imense de apa , au creat tensiuni in scoarta si au determinat un unele zone inconjuratoare desertificare , in loc sa aduca bunastarea data de apa. au fost stramutate sate intregi si zone imense au fost inecate , netinindu-se adesea seama de vietatile ramase pe loc, deci decimare voita , un pacat care trebuie rasplatit si sters din carma celor care au hotarit si au dus la sfirsit asa lucrare. Ne mai miram ca suferim? . ne mai mira ce se intimpla acum? este fenomenul de autoreglare al terrei , in urma dezechilibrelor facute cu buna stiinta sau din nestiinta de cel care crede ca stie tot si se cheama OM. Acel animal care de-a lungul evolutiei sale a invatat sa foloseasca si sa se foloseasca de natura indiferent cum si acum va trebui ori sa se adapteze conditiilor , ori sa piara . ce credeti ? omul va pierii? . EU SINT OM SI NU CRED ASTA .... DECI CE NE RAMINE?! Sa ne ridicam statui din fibra de sticla in numele credintei si apoim sa cadem in genunchi cind din cauzxa miscarii aerului sa o trazneasca si noi sa stigam -,, o ce semn mare?,, oare pina acolo am ajuns? sa nu mai discernem binele de rau, sau mai bine zis sa nu mai discernem fata raului din noi? credinta trebuie sa fie in inimi , nu declarata si afisata , trageti singuri concluziile . cu dragoste si pace.

adi-gj
20-June-2010, 12:12 PM
Drag Rose , se pare ca se misca cam tota zona cuprinsa intre galati si pascani si nu numai , incet , asa ca o respiratie lenta . atita timp cit o face lent nu sint probleme , dar cind o stranuta , atunci sa te tii zdravan de viata , ca nu stiu citi o sa ne mai numaram dupa. muntii dobrageni vor sa nasca un puiulet de la buzau in sus spre modova si Basarabia.Atentie , nu gidiliti pe cel care doarme sa nu stranute prea tare. cu dragoste si pace.

Rose
20-June-2010, 01:23 PM
Dragii mei, nu stiu ce se misca .. dar cu sentimentul meu ca astept ceva si inca nu stiu ce .. sa speram ca nu va fi la noi.
Am sa lipsesc vreo saptamana din tara, ma rog sa aiba Domnul grija de noi si de fiecare in parte.
Cu iubire si recunostinta,
Rose

IREAL
20-June-2010, 01:51 PM
Cu totii dupa scoala vietii si lectiile de aici ne intoarcem mereu "acasa" unde este minunat. Moartea este de fapt o inaltare de fapt o intoarcere acasa. Cei dragi care i-am pierdut cu totii sunt dincolo si vor mereu ca noi sa stim ca suntem sustinuti de ei si ca ei sunt bine acolo si ne vin in ajutor cand le cerem asta... si iubirea este peste tot...


Near-Death Experience (Angels and Beings of Light).avi


http://www.youtube.com/watch?v=zXGxXInmcig


http://www.youtube.com/watch?v=e2vLEaNZezY

gepaco
20-June-2010, 01:54 PM
.drum bun Rose si sa te odihnesti...uneori departe fiind se mai decanteaza lucrurile,ne vin idei noi sau vise deosebite...noteaza sau posteaza daca poti,adica sa beneficiem si noi ca tot ne iei cu tine in calatorie,vrei nu vrei...extra luggage

erna
20-June-2010, 02:50 PM
http://www.youtube.com/watch?v=wSIZVFu0xow

roxx
20-June-2010, 05:08 PM
Scuze de off topic! Mi s-a parut interesant si nu am stiut unde sa il postez ca sa fie vazut de cine trebuie. Mesajul provine de la :
The Melchizedek and Pleiadian Light Network www.pleiadianlight.net


URGENT CALL TO ACTION


NEW DEVELOPMENTS IN THE GULF OF MEXICO

YOUR IMMEDIATE ASSISTANCE IS REQUESTED
The recent oil spill in the Gulf is escalating with catastrophic vulnerability concerning the wellhead. Experts say a huge and very toxic gas bubble has formed and extreme pressure is building - fissures have already developed. They are predicting real possibility of volcanic like explosion producing tsunami and other major events.
Please listen to these videos to assist your understanding of this most serious rising potential of cataclysmic proportion.
SEA FLOOR SET TO ERUPT - CATASTROPHE ALERT
VOLCANIC TSUNAMI AND POISON GAS ALERT www.youtube.com/watch?v=d65gdWR1MQM

In these next few weeks, we will experience extremely powerful energy especially with the astro alignments, solstice and eclipses. Now more than ever, your assistance is needed with focused prayers, invocation to the realms of light, assisting star nations and sending light and sound transmission to the Gulf of Mexico. Connecting to the Crystalline Grid is one of the fastest and surest way to transmit the purity of your energy to and through the Earth and out to the galactic. Envelop this entire region and all unwanted rising potential in violet flames and pure white light.
Please ask everyone around you and network groups to assist in combining this focus starting NOW and especially with the incoming Solstice energies.

adi-gj
20-June-2010, 05:28 PM
Draga roxx stim de acest pericol si nu este exagerare , ma intreb de ce guvernul american , ca de data aceata este nevoie de luarea unor masuri urgente , nu ia masurile necesare, de fapt imi cam dau seama . dar este pacat , de flora , fauna ce sa distrus in ocean si de pericolul iminent in care se afla intreaga coasta expusa noxelor si nu numai . cind atingi o vena si nu iei masuri poti suporta consecinte tragice uneori chiar mortale , om vedea ce va fi pina la urma . ar trebuii sa citeasca in specila prietenii nostrii de pe coasta , sa stie ce-i asteapta de fapt. cu dragoste si pace.

Robot_Forum
20-June-2010, 05:56 PM
Cu totii dupa scoala vietii si lectiile de aici ne intoarcem mereu "acasa" unde este minunat. Moartea este de fapt o inaltare de fapt o intoarcere acasa. Cei dragi care i-am pierdut cu totii sunt dincolo si vor mereu ca noi sa stim ca suntem sustinuti de ei si ca ei sunt bine acolo si ne vin in ajutor cand le cerem asta... si iubirea este peste tot...


Near-Death Experience (Angels and Beings of Light).avi


http://www.youtube.com/watch?v=zXGxXInmcig


http://www.youtube.com/watch?v=e2vLEaNZezY

Foarte interesant ce ai postat aici Ireal.
Cine nu a avut timp sau dispozitie sa vada cele 2 filme, ar fi bine s-o faca.
Muzica de care vorbeste Frederic Delarue o puteti asculta aici

http://www.youtube.com/watch?v=Slxp9zzmnL0

vasi67
20-June-2010, 06:38 PM
Il avem si noi pe-al nostru.
Gheorghe Iovu. Un om extraordinar. Dupa o discutie de 15 minute mi-a daruit o melodie pentru mine.
Cand vreau sa ma relaxez ascult melodia.

http://www.gheorgheiovu.ro/revelatie.html

Melodii se gasesc si pe net sa le downloadati, dar este indicat sa va duceti la targurile de Spiritualitate unde mai canta si sa cumparati originalele. calitatea sunetului este net superioara si el din asta traieste.

sandy76
20-June-2010, 09:09 PM
Da, IOVU este cel mai tare de la noi ,deocamdata!

erna
20-June-2010, 09:14 PM
http://www.youtube.com/watch?v=W-Px1ceGfPw muzica lui Gh.Iovu

adi-gj
22-June-2010, 08:29 PM
Dragilor , redau aici o parte a horoscopului de la inceput de an , referitor la o anume perioada , adica iulie august , care am mai spus ca este cea mai grea , si sa vedem si din acest punct de ce.
Pozitia astrelor indica ce nu mai poate fi trecut cu vederea: lumea noastra se afla in fata celei mai mari transformari revolutionare probabil din toate timpurile. Pluto aflat in Capricorn este semnul care anunta marea furtuna. El se afla intr-o mare incordare cu Saturn aflat in Balanta, iar anii in care a existat tensiune intre ele au fost foarte dificili. Aceste doua planete au declansat ambele razboaie mondiale, mari catastrofe naturale si au adus pe pamant molime si epidemii devastatoare pentru omenire. Insa, nu in cele din urma, ele i-au eliberat pe oameni din situatii care devenisera insuportabile. In acest an, lucrurile se vor inrautati in perioada iulie-august intr-un mod dramatic.

Fiindca tensiunea existenta intre Saturn si Pluto se va amplifica neasteptat de mult atunci cand se vor alatura Uranus, Jupiter, Marte si Venus. Marte va stationa pe Saturn, iar Jupiter pe Uranus, ambele perechi aflandu-se in cuadrat catre Pluto. Uranus mareste explozivitatea, iar Marte indica o furie neputincioasa. Jupiter contribuie la extinderea tuturor lucrurilor care apar ca fiind catastrofale. Nu sunt deloc premise bune si de aceea, in lunile mentionate este bine sa o lasati mai moale cu planificarea. Aproape toate astrele sunt atarnate de Luna, care este insa intr-un astfel de horoscop si semnul poporului, ce are indreptata impotriva lui puterea si regenta. Saturn in Balanta in pozitie dominanta la ascendent semnifica marea frana care nu permite un ritm accelerat, asa ca nu trebuie sa contam pe un reviriment in plan economic.Prezenta lui Saturn in Balanta a fost intotdeauna perceputa ca un moment in care bunastarea a fost restransa si a fost nevoie sa se faca economie. In astfel de ani s-a ajuns mereu la inflatie. Soarele in Capricorn devine destul de simpatic si atragator, dar franat de catre Saturn devine in acelasi timp si destul de rece si dur. Marte in Leu si in a 11-a casa (cea a prieteniei) se afla vizavi de perechea Neptun-Jupiter, ceea ce semnifica faptul ca pot avea loc certuri si neintelegeri cu prietenii. Uranus in casa nr. 6 (a profesiei si sanatatii), unita pozitiv cu Mercur, semnifica o abundenta de idei bune si o mare putere de intelegere. Venus in Capricorn este destul de credincios si de incredere, insa si lipsit de dragoste in confruntarea cu Luna. Neptun si Jupiter in intalnire directa si in casa nr. 5 (a dragostei de viata) aduc cu ele riscul ca lumea sa se lase ispitita de o asa-zisa fericire. Este un horoscop dificil, mai ales din cauza ca, facand abstractie de conjunctia Venus-Soare si de unghiul dintre Mercur si Uranus, nu va da nici macar un singur semn pozitiv, cu ajutorul caruia sa putem invinge greutatile.

Sa speram ca nu se va ajunge la un razboi mare si ca nu vom trai momentul unui atac terorist cu armament nuclear, caci ultima data cand Pluto, Saturn si Uranus s-au aflat intr-o pozitie asemanatoare, 1960, lumea a fost la un pas de izbucnirea unui razboi nuclear. Nu va sprijiniti pe Pluto, ci cautati sa aflati ce se schimba in viata dvs. sub influenta presiunilor exercitate de el. in perioada martie-iunie, apoi din nou din octombrie pana la finele anului, tensiunile mari vor fi dizolvate. Atunci o sa gasiti si faze avantajoase in care o sa puteti obtine multe. Deci, dupa ianuarie si februarie, treceti la actiune. Fiti mai temperat in perioada iulie-august, iar de la jumatatea lunii septembrie redeveniti activ. In fazele mai bune, veti beneficia de conditii favorabile in planul iubirii. si anul 2010 va avea destule parti bune.

Edaneli
22-June-2010, 09:24 PM
@adi-gj: Se poate sti, daca esti dragut, cine a "facut" acest horoscop, extrem de interesant?

adi-gj
23-June-2010, 05:17 AM
Edaneli scuza scaparea mea in care nu am mentionat ca acest horoscop poate fi citit la rubrica Horoscop din forum , postat cred de Bozomic sub titlul cel mai bun horoscop al anului 2010.Am vrut doar sa dau o reluare a acelui horoscop , pentru a se vedea cit de cit ce se petrece si a intelege , dupa puterile noastre de fapt de ce se spunea despre aceste vremuri. persoana care l-a intocmit cred ca este doamna , care pe B1 isi spune URANIA.[Simona Varzaru]. probabil m-am grabit cind nu am mentionat aceste lucruri si-mi cer scuze. dar se poate citi tot Horoscopul privind romania in acea rubrica special dedicata acestuia. CU DRAGOSTE SI PACE.

Edaneli
23-June-2010, 01:13 PM
Multumesc pentru raspuns, adi-gj! Ai facut foarte bine ca l-ai postat - eu nu-l citisem acolo!

adi-gj
23-June-2010, 04:03 PM
Legat de Rusia si intentiile ei ascunse in tratate separate cu diverse parti si in special cu Ucraina si legat de ce spune Dl. Istrate in forum pentru saptamina asta . redau un citat preluat de ziarul nostru local -Pandurul- gj. :Opinii-titlu-Si-a achimbat lupul naravul? ,,De curind Rusia adat pentru prima data semne ca ar vrea sa discute pe fata problema Transnistriei, problema pe care s-a facut ca n-o vede atita timp, desi a facut tot ce este posibil ca ea sa existe . presedintele rus , Dimitri Medvedev, a parut ca este de acord cu discutia Transnistriei daca Germania vrea sa discute despre problemele de securitate ale UE si ale Rusiei la nivel de min -istrii. Dosarul transnistrean si-ar putea gasi in sfirsit o rezolvare, dupa multi ani de discutii sterile si refuzuri de negociere ale ambelor parti. ,, . cred ca TOT CE SE PUTEA SPUNE DESPRE CAZ SA SPUS. Cine nu i-si aminteste ca de fapt sintem stat constituit in urma unui protectorat? cu dragoste si pace.

adi-gj
24-June-2010, 07:53 AM
Si un alt articol , cam in tot aceasi nota , dar din alt colt al lumii, cu aceleasi conotatii grave , de data asta pentru o alta zona geografica si cam pentru planeta , ramine doar sa judecam si reversul acestei medalii, cu fete multiple.... http://www.adevarul.ro/international/Petrolistii-in_conflict_cu_Obama_0_285571965.html?utm_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=1592350%40yahoo.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Adevarul-Newsletter-20100624

gepaco
28-June-2010, 02:59 AM
http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/latin_america/10429934.stm ..cantaret mexican neaga zvonuri ca ar fi fost omorat...si este omorat cateva ore mai tarziu...pareri?

adi-gj
28-June-2010, 05:06 PM
Dragul meu George , cam in aceeasi masura , dar fara negare , deci omul a stiut din capul locului data si locul mortii sale , s-au petrecut lucrurile cu regretatul profesor al catedrei de matematici George Butiu - de la Universitatea din Sibiu - care A AVUT PUTEREA sa -si stie ziua si locul decesului dinaintea acestui eveniment, cu 6 ani.Acest om George Butiu, a fost initiatorul si sufletul clubului ,,UNIVERS xx; club ce a functionat in casa de cultura a Sindicatelor din Sibiu , nou data in folosinta , pe parcursul perioadei cuprinsa intre 1973-1980, cu perioada anuala de referate . Clubul a fost desfintat dupa disparitia dumnealui. Aici , in acest club am avut onoarea de a ma intilnii prima data cu cel ce avea sa fie mai tirziu primul astronaut al tarii, Dumitru Prunariu, alaturi de profesorul Calin Turcu de la Universitatea din Cluj si multi altii, nume de prestigiu ale scolii romanesti , care au participat cu referate la acele sesiuni de comunicari . au fost anii de glorie ai scolii rominesti si sibiene .. . cu dragoste si pace.

Rose
28-June-2010, 08:47 PM
In dimineata asta (pe la ora 6, cred) a inceput sa ploua la Iasi. La un moment dat a inceput sa tune, iar sunetul tunetului a fost ca un urlet, raget prelung. Batea vantul, suera vazduhul, alarmele masinilor sunau si in mintea mea in starea de somn si trezire a fost ca spirite rele si malefice cutreierau pe afara. In viata mea nu am auzit un astfel de tunet. L-a mai auzit cineva?

maria49
29-June-2010, 08:43 AM
Acum 2 saptamani imi povestea cineva fiind in biserica la slujba a tunat si fulgerat asa de puternic incat cei ce erau prezenti s-au speriat ff tare ,dar la sfarsit ce credeti ca le spune preotul ,unda de energie de la fulger a trecut prin Sf Altar pe la piciorul preotuluisi s-a sfarsit la marginea satului unde a pus totul la pamant ,frigidere ,televizoare ,instalatii elecrice ,si o fata care a fost dusa de urgenta la spital care a ramas in coma cateva zile

Tavonetzu
29-June-2010, 12:10 PM
Fratilor, e si normal ca suntem interesanti ! E si normal sa fim urmariti, dar e si mai normal ca atingem puncte FOARTE FIERBINTI in anumite discutii, dar este normal, insa nu acum trebuie sa ne facem griji, ci dupa evenimentele ce vor urma, caci exista o mare posibilitatea ca unii dintre noi sa incere sa fie 'racolati', daca pot folosi cuvantul potrivit. Mie unul nu mi-ar pasa orice s-ar intampla, pewntru ca in fond si la urma urmei totul se intampla cu un scop,nu?

adi-gj
30-June-2010, 01:19 PM
Cind banul inseamna doar inceputul ispitei , cum si care va fi sfirsitul? Ce sa te mai mire si ce sate mai sperie ? pina la urma doar speranta si dragostea de semeni si de viata este definitorie. si cine incalca legile pamintului , viata -i va cere plata grea. cu dragoste si pace.

natco
30-June-2010, 04:01 PM
Cind banul inseamna doar inceputul ispitei , cum si care va fi sfirsitul? Ce sa te mai mire si ce sate mai sperie ? pina la urma doar speranta si dragostea de semeni si de viata este definitorie. si cine incalca legile pamintului , viata -i va cere plata grea. cu dragoste si pace.

singura salvare e revenirea la legile pamantului. sper foarte mult ca incet, incet, oamenii sa inteleaga acest lucru si sa actioneze in consecinta, macar pentru propriul interes.

gepaco
01-July-2010, 10:06 AM
Va propun sa observati actualele fenomene meteo (ploi pe arii mici cu cantitati exeptionale de apa) , si prin prisma de fenomene inexplicabile...asociate eventual cu HAARP (experimente) sau chiar atac propriu zis...in aceleasi zone s-au inregistrat cutremure mici de suprafata in ultima vreme (vezi Cutrem din Ro) si ultimul http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=175966 de acelasi gen ??...GTH te uiti putin si tu ?!! Stiu ca au mai fost si in alte parti din Europa si chiar si in lume...dar sa nu confundam !

adi-gj
01-July-2010, 07:40 PM
George , urmarind zona aratata pe hartile din sait observ o miscare in zona adiacenta ploiesti , cu atentionare pe3 zile,pe rosu si pilpie, nu stiu , poate GTH sa ne explice mai bine. cu dragoste si pace. ps. A fost mica si galagioasa fara urmari grele.

gepaco
01-July-2010, 11:21 PM
Tocmai povesteste o femeie la stiri ca ploaia care a dus la inundatie din zona ei a inceput cu PICATURI CAT NUCA !!! Asa a stiut ca ceva nu-i normal si a dat alarama in sat si oamenii s-au salvat..ca de nu era prapad. Cineva poate explica ? Meteorologii nu explica de loc ce-i cu fenomenele acestea...160 de litri pe mp !!!

gepaco
05-July-2010, 02:04 PM
Chiar daca tin cont de problemele financiare si tensiunile sociale ale userilor (si mai nou inundatiile) ma mira absenta de postari la vise si fenomene para...erau mai multe persoane "dotate" care postau lucruri interesante,am ramas doar cativa si chiar daca si asa avem llucruri interesante,nu pot sa nu-mi pun intrebarea daca nu cumva s-a inteles suficient ca urmeaza "ceva" si lumea se organizeaza cu familiile lor,asta ar fi imbucurator sau,poate vacantele sa fie cauza !! DAR daca e uzura si letargie mi-ar parea nespus de rau...

Corinadana
05-July-2010, 02:54 PM
"Eclipsa de soare ce se petrece pe 11 iulie, in zodia racului, vine pe un context tensionat, accentuand procesul schimbarilor la nivelul puterii. se schimba insa si felul in care puterea este perceputa, la nivelul populatiei. Vechi traditii incetatenite pot sa dispara. TULBURARILE CLIMATERILE, DE NATURA SA AFECTEZE STAREA RECOLTELOR, POT FI LA RANDUL LOR AMPLIFICATE DE ECLIPSA. Procesul de transformare ce afecteaza structurile puterii sau raporturile noastre cu simbolurile autoritatii se fac puternic simtite, incepand cu data de 21, consecinta a aspectelor tensionate dintre Saturn, Uranus si Pluton, carora li se adauga energicul Marte, in penultima zi a lunii. In aceasta hora este prins si Jupiter, care, in calitatea sa de mare benefic, face tot ce poate pentru a indrepta rezultatele spre bine".

dya
05-July-2010, 03:34 PM
Chiar daca tin cont de problemele financiare si tensiunile sociale ale userilor (si mai nou inundatiile) ma mira absenta de postari la vise si fenomene para...erau mai multe persoane "dotate" care postau lucruri interesante,am ramas doar cativa si chiar daca si asa avem llucruri interesante,nu pot sa nu-mi pun intrebarea daca nu cumva s-a inteles suficient ca urmeaza "ceva" si lumea se organizeaza cu familiile lor,asta ar fi imbucurator sau,poate vacantele sa fie cauza !! DAR daca e uzura si letargie mi-ar parea nespus de rau...

Gepaco ,in legatura cu fenomenele meteo de la noi,Emil Stainu a confirmat si exemplificat unele fenomene induse cu dispozitivul Haarp....bineinteles ca cei prezenti in emisiune "i-au sarit in cap"spunand ca nu exista asa ceva ! ..ca sunt fabulatii!!!!!....OARE?!
in al doilea rand,(in legatura cu visele..)daca apare ceva anunt si eu ,in ultimul timp sunt multe vise-un conglomerat de franturi de vise-care nu cred ca merita atentie! oricum un vis avut aseara am sa il postez la "vise premonitorii"poate are legatura cu vibratiile mari pe care le simte si dl. Istrate!

2na
05-July-2010, 10:29 PM
s-a spart ceva pe la voi prin casa ieri ,astazi?
mi mi-a cazut ceasul din bucatarie aseara si s-a facut tandari ,
astazi am ajuns la serv si le povesteam colegelor
interesant a devenit cand alte doua colege au spus si ele ca , uneia i se sparsese oglinda de pe hol , iar alteia capacul de la aragaz

adi-gj
05-July-2010, 11:31 PM
Draga 2na azi a fost o emisie foarte puternica pe directia de ologire si calmare a populatiei, de indobitocire si letargizare, de ce , cu ce scop? . simplu , incetinirea reactiilor de protest la ceea ce ar fi trebuit sa faca populatia in legatura cu apa, sa nu faca gura , sa stea linistita, inca nu a trecut pericolul de inundatii , mai sint zone care vor suferii, acum trebuie sa dam celor sinistrati , nu sa facem git si sa-i intrebam pe cei ce au condus si conduc destinele oamenilor , ce au facut si ce fac pentru populatie, doar imprumuta bani , si-i cheltuie pe gauri negre... lasind esentialul in plata soartei? atitea lucruri nu sau facurt cum trebuie , dar incet , le vedem ca-si cer drepturile lor, la infaptuire. am vrut drumuri europene, le-am facut ca in Romania , dupa ureche si interese. au trebuit facute diguri si terminate canalele pe zonele periculoase, nu sa facut nimic 20 de ani .Au vindut tot ce generatii dinaintea lor au pus pe baze bune , concurentiale , care produceau locuri de munca si salarii, asa am ajuns cersetorii europei, sau mai avem putin pina acolo. daja plecam pe capete afara in loc sa gindim cum putem fACE CEVA AICI. asta se intimpla , este timpul cernerii. Al MARII CERNERI. . si al marilor manevre si mutilari de mase. cu dragoste si pace.

adi-gj
05-July-2010, 11:52 PM
Afara de cele doua mese calde oferite ca sprijin sinistratilor din partea noastra , a minerilor olteniei, azi sa demarat si stringerea de fonduri banesti pentru fiecare persoana afectata din Moldova, sume care vor ajunge , speram la cei napastutiti. Speram ca in 3 -4 zile banii sa le fie livrati . cu dragoste si pace.

Corinadana
06-July-2010, 07:57 AM
s-a spart ceva pe la voi prin casa ieri ,astazi?
mi mi-a cazut ceasul din bucatarie aseara si s-a facut tandari ,
astazi am ajuns la serv si le povesteam colegelor
interesant a devenit cand alte doua colege au spus si ele ca , uneia i se sparsese oglinda de pe hol , iar alteia capacul de la aragaz

Oglinda sparta inseamna sapte ani de rau....

gepaco
06-July-2010, 10:00 AM
http://www.agentia.org/teoria-conspi...ania-4755.html

Cam suspect accidentul asta aviatic, mai ales ca a murit si comandorul Nicolae Jianu. am zburat cu avionul acesta si e foarte usor si placut(in calitate de pasager) daca ti se opresc motoarele el planeaza pt ca este foarte usor ca greutate. Si sa nu uitam ca acum cateva saptamani la aceasi unitate militara un parasutist a murit pt ca nu i s-a deschis parasuta, poate ca parasuta era destinata comandorului. O fi pura coincidenta? o sa aflam noi, timpul le rezolva pe toate......
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?1550-Despre-NOUA-ORDINE-MONDIALA!&p=60990&viewfull=1#post60990
comandorul Nicolae Jianu stia sa piloteze avioanele f-16, mda nu stiu dau liber imaginatiei, totul este posibil......traim pe TERRA ..."
================================================== =====
Iata ce ne posteaza Mihay90 ...in plus trebuie sa stim ca era SINGURA unitate de elita de acest gen de la noi,si acum e decapitata si decimata...si eu m-am obisnuit sa ma uit de 3 ori la "accidente" providentiale....poate va uitati si voi !!!

Irda
06-July-2010, 02:56 PM
Salutare, dragilor!

Azi dimineata pe la 3.00 m-am trezit, am deschis ochii si am vazut in semiobscuritatea camerei o retea mare si fina(ca desenata cu creionul) de linii perpediculare (ca o plasa) si cu punctulete intre linii. Toata aceasta retea era valurita usor!

Am ramas cu gura "cascata" de mirare :) ....am inchis ochii de vreo cateva ori si apoi a disparut, dar am adormit la loc cu gandul la ea! O vedeam asa de clar!!

Oare ce-o fi fost?


Pace in suflete si pe Pamant! Lumina Eterna in inimi!

sammy11
06-July-2010, 04:57 PM
Salutare, dragilor!

Azi dimineata pe la 3.00 m-am trezit, am deschis ochii si am vazut in semiobscuritatea camerei o retea mare si fina(ca desenata cu creionul) de linii perpediculare (ca o plasa) si cu punctulete intre linii. Toata aceasta retea era valurita usor!

Am ramas cu gura "cascata" de mirare :) ....am inchis ochii de vreo cateva ori si apoi a disparut, dar am adormit la loc cu gandul la ea! O vedeam asa de clar!!

Oare ce-o fi fost?


Pace in suflete si pe Pamant! Lumina Eterna in inimi!

Te inteleg, aceleasi imagini le vad si eu destul de des.. ti se deschid noi cai, trebuie sa stii sa le accesezi ! cu drag, sammy

Irda
06-July-2010, 05:20 PM
Multumesc pentru raspuns, draga Sammy!


Am mai intrebat pe cineva (fizician de profesie), mi-a zambit si mi-a zis ca de fapt....asa arata Universul!:)


Pace in suflete si pe Pamant! Lumina Eterna in inimi!

gepaco
06-July-2010, 05:51 PM
Te inteleg, aceleasi imagini le vad si eu destul de des.. ti se deschid noi cai, trebuie sa stii sa le accesezi ! cu drag, sammy

..heeelloooo sammy,long time no see...ma bucur sa te reaud

sammy11
06-July-2010, 09:41 PM
Si eu ma bucur sa va vad pe aici.!! lasa ca nu am lipsit mult!!

gepaco
07-July-2010, 12:42 AM
Si eu ma bucur sa va vad pe aici.!! lasa ca nu am lipsit mult!!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/europe/10521867.stm ..cat ai lipsit au aparut concurenti puternici

Nae
07-July-2010, 01:52 AM
Laudat fie Isus!
Multumesc pentru raspuns, draga Sammy!


Am mai intrebat pe cineva (fizician de profesie), mi-a zambit si mi-a zis ca de fapt....asa arata Universul!:)


Pace in suflete si pe Pamant! Lumina Eterna in inimi!Dr. Dragos Ovidiu Argesanu(initiat Reiki) a explicat aici(dupa mijlocul episoadelor):
http://www.youtube.com/watch?v=8j1Xyyl88-Q&feature=related
reteaua de baza a Universului cam asa cum ai sesizat-o.

vasi67
07-July-2010, 08:38 AM
Salutare, dragilor!

Azi dimineata pe la 3.00 m-am trezit, am deschis ochii si am vazut in semiobscuritatea camerei o retea mare si fina(ca desenata cu creionul) de linii perpediculare (ca o plasa) si cu punctulete intre linii. Toata aceasta retea era valurita usor!

Am ramas cu gura "cascata" de mirare :) ....am inchis ochii de vreo cateva ori si apoi a disparut, dar am adormit la loc cu gandul la ea! O vedeam asa de clar!!

Oare ce-o fi fost?


Pace in suflete si pe Pamant! Lumina Eterna in inimi!

Cateodata cand esti in stare de semiconstienta rationalul preda controlul irationalului. Atunci organismul reactioneaza dupa cum ii dicteaza "sufletul" (structura biosica preda controlul structurii noesice - teoria lui Eugen Macovschi). Sistemul neurovegetativ reactioneaza. Atunci nu mai vezi cu ochii (structura fizica), ci cu noesicul (al treilea ochi).
Ce ai vazut tu era reteaua Hartmann. Cateodata se vede ca o retea, cateodata ca niste pereti (10-15 cm). Depinde cat de deschis era al treilea ochi. La intersectia caroiajului Hartmann se gasesc nodurile Hartamnn care sunt zone patogene.
Este interesant de studiat si de stiut despre HArtmann - va poate salva viata, cateodata.

vasi67
07-July-2010, 08:50 AM
Laudat fie Isus!Dr. Dragos Ovidiu Argesanu(initiat Reiki) a explicat aici(dupa mijlocul episoadelor):
http://www.youtube.com/watch?v=8j1Xyyl88-Q&feature=related
reteaua de baza a Universului cam asa cum ai sesizat-o.

Ce a explicat Argesanu acolo este cu totul altceva. Era vorba de teoria Budhista a lui Ying si Yang si interactiunea omului cu universul. Se referea la acumularea de Chi greu in chakrele inferoare fara al distribuii si armoniza cu chakrele superioare. A batut apropo-ul la reteaua Cristica care se afla in afara Pamantului. In acel moment te incarci cu energie telurica mai mult decat cu energie de sus (Cristica, Prana, Duh...etc).
Normal este ca totul sa fie armonizat si sa se intalneasca in centru (chakra inimii), de unde sa fie emisa ca energie echilibrata.
Asta inseamna, ying si Yang (exista bine si rau. in rau este un pic de bine , iar in bine este un pic de rau). Adica nu este totul alb si negru.
Aceasta teorie exista si in Caballa in definirea sefirotilor, care reprezinta multe....nivele de constiita duala....ceruri...etc
-----------------
PS.
CE ai patit de vizionezi Reiki cu Argesanu si emiti teorii despre Univers? Ai probleme in parohie? :)

adi-gj
07-July-2010, 09:01 AM
Draga Irda , bine ai venit printre cei ce pot sa vada , explicatia lui Vasi67, referitor la structura noesica, de fapt la noua structura energetica a terrei care pulseaza , cind creste cind descrete ca intensitate , de aceea vazindu-se ca niste fire , sau ca niste pereti , de fapt reteaua Hartmann http://www.energobiologie.ro/index.php/Geobiologie/Retele-telurice.html -caracteristica speciala a terrei , fapt ce demonstreaza viul ce determina denumirea de planeta cu suflet , deci vie, nu doar cu viu pe ea , ci vie, cu viata proprie , care se poate apara si poate reactiona ca orice fiinta vie , doar ca reactiile ei le percepem mai greu datorita tocmai duratei lungi de raspuns. Asta ai vizualizat in acea stare speciala de intre vise. cu dragoste si pace.

Irda
07-July-2010, 09:03 AM
Iti multumesc pentru raspuns, Vasi67!

Daca googalesc dupa reteaua Hartman, gasesc informatii care sa ma lamureasca cu ce se "mananca"?

Sau imi poti recomanda tu un link pertinent sau o carte cu acest subiect?


Pace in suflete si pe Pamant! Lumina Eterna in inimi!

Irda
07-July-2010, 09:09 AM
Iti multumesc si tie Adi-gj!
Imi sunteti asa de dragi cu totii!:) Cum sariti voi cu informatii, ca sa scoateti "puiul" din gaoace!:D

Va multumesc, ca existati si ca intr-un moment de sincronicitate pe deschiderea mea, catre noua lume ce se pregateste pentru omenire, am devenit membru pe forumul domnului Istrate!


Pace in suflete si pe Pamant! Lumina Eterna in inimi!

vasi67
07-July-2010, 01:09 PM
Cum sa nu vizioneze asa ceva cand semnul ce-l are la avatar este ...ying si Yang. Rog moderatorul sa stearga postul 626.

POti sa-l stergi tu. Mergi la editare mesaj si sterge mesajul.

adi-gj
08-July-2010, 12:11 AM
Asa ca o ciudatenie , astazi inca de dimineata m-a durut capul ingrozitor , iar in jur de ora 9 dimineata , am vazut anuntul cu starea de cod portocaliu si galben pe zone care ne includeau si pe noi ca locatie[vorbesc de gj], dupa vintul ce nu a stat decit in jurul orei 18, , durerea mea de cap a incetat abia pe la 22 si ceva . si nu ma stiam meteoinfluentabil, dar mai stii?si mai apar cite unii care spun ca numai retin visele sau ca se trezesc mai obositi decit sau culcat , sa fie doar meteo de vina? cu dragoste si pace.

Eqbm
08-July-2010, 12:31 PM
La fel ca si dumneavoastra,si pe mine m-a durut capul ieri,chestie care e foarte rara.Cand stau mult timp cu capul in soare mi se intampla asta
Ieri in schimb doar dupa cateva minute la soare m-a apucat durerea.Un pic de concentrare asupra durerii si trece
Cat despre vise,a fost o perioada in care nu reuseam sa tin minte visele absolut deloc,in schimb acum le retin aproape perfect,fara sa le notez,chiar si 4 vise deodata,cu dialog,detalii,starile care le-am avut in vis,tot tacamul

gepaco
08-July-2010, 10:35 PM
Dumnezeu sa-i ierte pe militarii inmormantati azi,si ca un facut la Constanta a fost ceremonia cea mai mare si tot acolo a plouat de a rupt in seara asta...in traditia populara exista o vorba parca in legatura cu asta,o mai fi si vreo alta legatura sau doar coincidenta ? Un coplesitor simtamant de nedreptate,fiind tineri si sanatosi,multa durere si lacrimi greu de stavilit...sa se fi adunat atata tesiune din doliul atator oameni ?? in plus erau toti scafandri...

adi-gj
08-July-2010, 11:37 PM
Multa dreptate ai Gepaco, sa adunat foarte multa durere, se spune ca le-a parut rau ca au parasit lumea asta si ca asa curata lacrimile varsate de toti cei care i-au plins, ma gindesc ca ai dreptate si cind afirmi ca de fapt i-au luat apele timpului , ei fiind scafandrii.. un adinc si pios dumnezeu sa-i ierte. cu dragoste si pace.

Rose
12-July-2010, 08:00 PM
De ieri astept cutremurul de azi.
O tristete inexplicabila si o stare de plans fara motiv m-a cam dat peste cap. Inca nu m-am linistit, astept sa-mi treaca, sa se calmeze si Vrancea.
Cu iubire si recunostinta, Rose

2na
12-July-2010, 08:30 PM
De ieri astept cutremurul de azi.
O tristete inexplicabila si o stare de plans fara motiv m-a cam dat peste cap. Inca nu m-am linistit, astept sa-mi treaca, sa se calmeze si Vrancea.
Cu iubire si recunostinta, Rose


Rose aceeiasi stare am avut si eu aseara
o mare tristete si nu intelegeam de ce
ma uitam pe geam si-mi venea sa plang

Eqbm
12-July-2010, 09:07 PM
O fi avut relevanta eclipsa solara,zice eu,sau nu

gabriela_a
12-July-2010, 09:42 PM
O mica vacanta cred ca nu ar strica ....o plimbare pe malul marii sau la munte cred ca ar fi benefica ptr starile de tristete....iertati-ma ptr indrazneala de a da sfaturi...

Rose
12-July-2010, 09:57 PM
De sambata am plecat din oras, am petrecut timp in padure, pe dealuri, campuri, am savurat roua serii si a diminetii ..ieri chiar am plecat in vizita pentru a fi distrasa de la starea ce o resimteam .. nu a mers.
Azi pe la pranz a fost apogeul si starea de plans inca nu mi-a trecut nici acum. Macar de m-as putea descarca .. dar cum nu am nici un motiv ..

viorica
12-July-2010, 11:01 PM
Rose facand o sinteza la starile tale ,imi ingadui sa te intreb daca le ai doar in preajma unui cutremur sau si a altor fenomene naturale?

Nae
12-July-2010, 11:57 PM
Laudat fie Isus!
De sambata am plecat din oras, am petrecut timp in padure, pe dealuri, campuri, am savurat roua serii si a diminetii ..ieri chiar am plecat in vizita pentru a fi distrasa de la starea ce o resimteam .. nu a mers.
Azi pe la pranz a fost apogeul si starea de plans inca nu mi-a trecut nici acum. Macar de m-as putea descarca .. dar cum nu am nici un motiv ..Indraznesc sa-ti dau doua sfaturi(verificate) ca sa iesi din starea aceasta(sper ca doresti sa iesi):
1- iesi afara si alearga cu viteza maxima 1(un) minut; ar trebui sa fie (sufocant) cam 400m(o tura de atletism). Daca alergi in ritm de "joging" (alergare usoara= 120-150 puls/minut) atunci minim 30 minute continuu; cea de-a doua alergare este un veritabil efort de vointa.
2- canta ca la cor, cu voce tare, 2(doua) cantece de cor(nu rock) dimineata si seara doua zile la rand.

Te va schimba imediat de nu te vei recunoaste.

gepaco
13-July-2010, 12:16 AM
Citeaza Originally Posted by Rose Vizualizeaza mesaj
De ieri astept cutremurul de azi.
O tristete inexplicabila si o stare de plans fara motiv m-a cam dat peste cap. Inca nu m-am linistit, astept sa-mi treaca, sa se calmeze si Vrancea.
Cu iubire si recunostinta, Rose
---------------------------------------
2na
Rose aceeiasi stare am avut si eu aseara
o mare tristete si nu intelegeam de ce
ma uitam pe geam si-mi venea sa plang
-----------------------------------------------
saray povesteste la vise azi...
buna seara tuturor! am avut un vis tare ciudat ,ma aflam undeva unde era adunata multa lume si sa apropiat de mine un barbat batrin imbracat in alb cu barba alba batrin si ma batut pe spate si mia zis :spune tuturor sa se pregateasca ca joi va incepè razboiul :astept parerile voastre multumesc
-------------------
..cred ca nae are dreptate..trebuie alergat zilnic pt antrenament !!

Edaneli
13-July-2010, 02:50 AM
Laudat fie Isus!Indraznesc sa-ti dau doua sfaturi(verificate) ca sa iesi din starea aceasta(sper ca doresti sa iesi):
1- iesi afara si alearga cu viteza maxima 1(un) minut; ar trebui sa fie (sufocant) cam 400m(o tura de atletism). Daca alergi in ritm de "joging" (alergare usoara= 120-150 puls/minut) atunci minim 30 minute continuu; cea de-a doua alergare este un veritabil efort de vointa.
2- canta ca la cor, cu voce tare, 2(doua) cantece de cor(nu rock) dimineata si seara doua zile la rand.

Te va schimba imediat de nu te vei recunoaste.

Dar daca (totusi) cineva are probleme cu inima - se poate, merge si asa?

Nae
13-July-2010, 04:38 AM
Laudat fie Isus!
Dar daca (totusi) cineva are probleme cu inima - se poate, merge si asa?Categoric, nu! In acest caz(totusi) e valabil punctul 2.
Multumesc pentru intrebarea clarificatoare!

Rose
13-July-2010, 08:46 AM
Rose facand o sinteza la starile tale ,imi ingadui sa te intreb daca le ai doar in preajma unui cutremur sau si a altor fenomene naturale?

Draga Viorica, este adevarat ca am fost mai atenta la cum m-am simtit mai mult in preajma cutremurelor. Si nu vorbesc doar de la noi din tara .. ci de peste tot din lume. Pentru unele evenimente primesc vise, pentru altele am doar stari inexplicabile, uneori "cocktail-uri" ce ma cam dau peste cap de la starea de normalitate.
Cum a fost aceste zile.
Aseara am fost in continuare tensionata, starea de plans mocnit s-a mentinut, am adormit intr-un tarziu, nu-mi amintesc decat franturi din vise, de ieri am o durere surda de cap ce se mentine si azi. Am plans putin in dimineata asta pentru ca asa mi-a venit, tot nu m-am linistit. E ca si cum ceva nu s-a terminat. Probabil ca vor mai fi cutremure de o mai mare intensitate, poate la noi .. poate la altii.
Cu iubire si recunostinta, Rose

Rose
13-July-2010, 09:06 AM
Laudat fie Isus!Indraznesc sa-ti dau doua sfaturi(verificate) ca sa iesi din starea aceasta(sper ca doresti sa iesi):
1- iesi afara si alearga cu viteza maxima 1(un) minut; ar trebui sa fie (sufocant) cam 400m(o tura de atletism). Daca alergi in ritm de "joging" (alergare usoara= 120-150 puls/minut) atunci minim 30 minute continuu; cea de-a doua alergare este un veritabil efort de vointa.
2- canta ca la cor, cu voce tare, 2(doua) cantece de cor(nu rock) dimineata si seara doua zile la rand.
Te va schimba imediat de nu te vei recunoaste.

Nae,
1. nu am cum .. ca nu am unde sa alerg printre blocuri, ca s-ar lua toti cainii dupa mine ... si la caldura sufocanta de aseara de la Iasi .. si sa respiri normal a fost o greutate.
2. am cantat duminica spre seara. Am o anumita melodie bisericeasca care s-a pliat pe sufletul meu de ceva timp prin linia melodica si chiar am inghanat alaturi de cel ce o canta, dar .. nu a mers. Am observat ca aceasta melodie imi deschide anumite canale energetice fara sa le activez.
Concluzia: binele altora .. nu e si binele meu.
Din ce ma cunosc, ma voi linisti cand se va descarca un anume eveniment. Eu cred ca e pe aproape, nu mai e mult pentru ca sunt tensionata ca un arc.
Rose

Rose
13-July-2010, 09:10 AM
..cred ca nae are dreptate..trebuie alergat zilnic pt antrenament !!

Gepaco .. acum chiar ai fost rautacios. Pentru Nae aceasta este modalitatea de a se linisti, de a-si reveni cand nu se simte bine. Stii cum e .. daca la altii capul trece numai cu aspirina, la altii le trece doar cu o cafea. Mie imi trece doar cand se cutremura pamantul ceva mai tare ..
Dar intr-un final .. ne trece capul la toti si acest aspect este cel mai important.
Cu drag, Rose

IREAL
13-July-2010, 09:59 AM
"Din ce ma cunosc, ma voi linisti cand se va descarca un anume eveniment. Eu cred ca e pe aproape, nu mai e mult pentru ca sunt tensionata ca un arc."
Rose

Aici Rose ai mare dreptate si eu simt acelasi lucru ,dar m-am impacat cu gandul si il astept sa "treaca odata", ca o forma de descarcare.....desi e numai inceputul....problemelor.

viorica
13-July-2010, 10:03 AM
Multumesc draga Rose pentru explicatii,astept in continuare informatii de la tine,dar si de la ceilalti ce au astfel de stari.

Rose
13-July-2010, 10:07 AM
Fiecare lucru sau eveniment se descarca atunci cand trebu' sa se intample Ireal. Nimic din ce se intampla, sau din ce ni se intampla .. nu e simpla intamplare.
Na, ca iar o sa ma traga de urechi Gepaco ca pun multe intamplari intr-o simpla intamplare pur si simplu .. intamplatoare.
Uite ca dincolo de starea de tensiune si incarcare .. pot sa si zambesc.
Cu mult drag, Rose

gepaco
13-July-2010, 11:34 AM
Fiecare lucru sau eveniment se descarca atunci cand trebu' sa se intample Ireal. Nimic din ce se intampla, sau din ce ni se intampla .. nu e simpla intamplare.
Na, ca iar o sa ma traga de urechi Gepaco ca pun multe intamplari intr-o simpla intamplare pur si simplu .. intamplatoare.
Uite ca dincolo de starea de tensiune si incarcare .. pot sa si zambesc.
Cu mult drag, Rose

http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?49-Vise-premonitorii&p=62217&viewfull=1#post62217
-----------------
...te-as urechea ca daca tot ai adus masline nu am gustat si noi,ma si gandeam la o salata pe caldura asta !
TOTI care aveti stari "deosebite" si inexplicabile sunt rugati sa le posteze ,macar seara sa facem o sinteza ! Oricand insa, daca se accentueaza ,si puteti, va rog sa postati

Rose
13-July-2010, 12:46 PM
...te-as urechea ca daca tot ai adus masline nu am gustat si noi,ma si gandeam la o salata pe caldura asta !

Dragul meu, ma gandeam ca o sa ma feliciti ca am adus la toata lumea masline, la toti romanii.
Citisem undeva ca in iconomia darului, cel care aduce darul este el insusi glorificat prin ceea ce ofera, daca darul este acceptat. Tie si familiei tale iti ofer darul meu, farfuria mea, o accepti?

gepaco
13-July-2010, 01:00 PM
Dragul meu, ma gandeam ca o sa ma feliciti ca am adus la toata lumea masline, la toti romanii.
Citisem undeva ca in iconomia darului, cel care aduce darul este el insusi glorificat prin ceea ce ofera, daca darul este acceptat. Tie si familiei tale iti ofer darul meu, farfuria mea, o accepti?

...exemplul cu salata era pt a sublinia latura fizica a aducerii maslinelor,care de fapt este simbolica si pe care inca nu am comentat-o...familia mea a avut o noapte ff "tulbure" si nu ma mira ca vad ca si altii,de fapt de cateva zile e asa..sigur ca primim cu placere farfuria ta si o iau un sensul ca de voi intelege mesajul ,ne va fi de ajutor..te imbratisam cu totii ..

adi-gj
13-July-2010, 01:00 PM
conform ultimei postari a domnului Istrate , ne putem astepta la evenimente destul de greu de dus , , ramine sa vedem si felul lor de manifestare . Rose cred caai dreptate cu starea de tensiune , se simte in aer ceva, vag greu si rau , o stare de ura , ma gindesc sa nu fie o manifestare indreptata spre noi in urma vizitei in curs a sefului statului din Gaza. Cutremur a fost ieri in Chile , dar cred ca starea ta are alta semnificatie . sa nu vedem din nou dezastre cauzate de apa la noi sau aiurea. cu dragoste si pace.

Arife
13-July-2010, 01:36 PM
Draga Viorica, este adevarat ca am fost mai atenta la cum m-am simtit mai mult in preajma cutremurelor. Si nu vorbesc doar de la noi din tara .. ci de peste tot din lume. Pentru unele evenimente primesc vise, pentru altele am doar stari inexplicabile, uneori "cocktail-uri" ce ma cam dau peste cap de la starea de normalitate.
Cum a fost aceste zile.
Aseara am fost in continuare tensionata, starea de plans mocnit s-a mentinut, am adormit intr-un tarziu, nu-mi amintesc decat franturi din vise, de ieri am o durere surda de cap ce se mentine si azi. Am plans putin in dimineata asta pentru ca asa mi-a venit, tot nu m-am linistit. E ca si cum ceva nu s-a terminat. Probabil ca vor mai fi cutremure de o mai mare intensitate, poate la noi .. poate la altii.
Cu iubire si recunostinta, Rose Ceva se va intampla Rose,aceleasi stari le am si eu,de obicei sunt o persoana calma,dar inaintea unor evenimente neplacute,incep sa ma nelinistesc,fara o cauza anume.Ceva, mocneste undeva...

AuraArua
13-July-2010, 02:10 PM
Adaug si eu o stare de agitatie,o stare interioara vibranta,un "ceva" ce ar trebui sa vina si nu mai vine.Abia cititndu-va pe voi realizaz ca "
ma luptam" cu starile ,fara sa constientizez si sa fac trimiterile necesare.Fara dureri de cap,dar in rest...

Pana sa ma pronunt ce ar putea fi o pun si pe seama vremii,nu doar a vremurilor.

gabriela_a
13-July-2010, 04:32 PM
O foarte buna prietena ,astazi la pranz,mi-a spus...ca plansul purifica...

Nae
13-July-2010, 05:54 PM
Laudat fie Isus!
Concluzia: binele altora .. nu e si binele meu.Eu nu ti-am dat sfatul binelui altora, ci pentru binele tau pentru care am garantat, dar nu mai garantez pentru ca tu stii cel mai bine ce poti(vrei) si ce nu.


...Nimic din ce se intampla, sau din ce ni se intampla .. nu e simpla intamplare.
Na, ca iar o sa ma traga de urechi Gepaco ca pun multe intamplari intr-o simpla intamplare pur si simplu .. intamplatoare...Oare ai vrut sa glumesti(ca nu-mi vine sa rad)?
Numai la Dumnezeu pot fi impreuna doua stari opuse.

gepaco
13-July-2010, 06:07 PM
Laudat fie Isus!Eu nu ti-am dat sfatul binelui altora, ci pentru binele tau pentru care am garantat, dar nu mai garantez pentru ca tu stii cel mai bine ce poti(vrei) si ce nu.

Oare ai vrut sa glumesti(ca nu-mi vine sa rad)?
Numai la Dumnezeu pot fi impreuna doua stari opuse.

...Nae,un sfat e un sfat..si atat !Intentia am luat-o de buna dar insistenta sau insinuarile nu-si au locul AICI ! Te rog sa participi in continuare DAR in spiritul locului...adica "pe varfuri"...multumesc
PS. Poti folosi PM daca" simti "ceva pt Rose

Rose
13-July-2010, 08:19 PM
Oare ai vrut sa glumesti(ca nu-mi vine sa rad)?
Numai la Dumnezeu pot fi impreuna doua stari opuse.

Draga Nae .. laudat fie Isus!
Zambeam cand am scris postul gandindu-ma ca Gepaco mi-a mai atras atentia referitoare la exprimarea mea, la graba de a scrie.
Tu esti un baiat destept si remarcabil. Doar stii asta. Te-am urmarit, citit posturile cu mare interes si am vazut intelepciunea dintre randuri foarte bine argumentata. Ai mare dreptate. Mi-ai dat sfaturi intelepte, iti multumesc pentru asta si apreciez gestul tau.
Referitor la faptul ca numai la Dumnezeu pot fi impreuna doua stari opuse, stii la ce ma gandeam? Oare nu traim noi intr-o mare dualitate? Bine-rau; alb-negru; ras-plans; zi-noapte; tristete-bucurie; iubire-ura .. si exemplele ar putea continua la nesfarsit.
Unul rade, unul plange, unul scrie, altul citeste .. cu ce te-am suparat asa de tare dragul meu? Mi-am exprimat doar parerea, nu am atentat la persoana ta. Daca tu consideri ca am gresit ca am zambit cand trupul imi era plin de durere.. imi cer scuze public. Te rog sa le primesti din inima, departe de mine gandul de a supara pe cineva.
Cu iubire si recunostinta, Rose

vasi67
13-July-2010, 09:34 PM
Draga Nae .. laudat fie Isus!
Zambeam cand am scris postul gandindu-ma ca Gepaco mi-a mai atras atentia referitoare la exprimarea mea, la graba de a scrie.
Tu esti un baiat destept si remarcabil. Doar stii asta. Te-am urmarit, citit posturile cu mare interes si am vazut intelepciunea dintre randuri foarte bine argumentata. Ai mare dreptate. Mi-ai dat sfaturi intelepte, iti multumesc pentru asta si apreciez gestul tau.
Referitor la faptul ca numai la Dumnezeu pot fi impreuna doua stari opuse, stii la ce ma gandeam? Oare nu traim noi intr-o mare dualitate? Bine-rau; alb-negru; ras-plans; zi-noapte; tristete-bucurie; iubire-ura .. si exemplele ar putea continua la nesfarsit.
Unul rade, unul plange, unul scrie, altul citeste .. cu ce te-am suparat asa de tare dragul meu? Mi-am exprimat doar parerea, nu am atentat la persoana ta. Daca tu consideri ca am gresit ca am zambit cand trupul imi era plin de durere.. imi cer scuze public. Te rog sa le primesti din inima, departe de mine gandul de a supara pe cineva.
Cu iubire si recunostinta, Rose

Scuze ca ma bag si eu in vorba. Nu am mai postat in ultima perioada, ca sa nu mai tulbur apele pe aici.(dar am urmarit discutiile)
In ultima perioada in afara de alb si negru, mai exista si gri. Aici este o MARE problema. Apar blocaje la nivel de corp noesic si biosic.
Cand era dualitate, macar stiam ce vrem. Acum suntem cameleoni. Nu mai spune ce gandim...nu mai facem ce ne dicteaza sufletul...facem compromisuri...etc
De aici .....boli...durere si alte chestii.
Cam asta este.....nu e bine, dar ......va las pe voi sa dezvoltati subiectul
Zile bune nu vor venii....ne asteapta zile grele. Gurile rele spun ca au mai aparut cateva subniveluri de anticeruri.

Edaneli
13-July-2010, 10:14 PM
Scuze ca ma bag si eu in vorba. Nu am mai postat in ultima perioada, ca sa nu mai tulbur apele pe aici.(dar am urmarit discutiile)
In ultima perioada in afara de alb si negru, mai exista si gri. Aici este o MARE problema. Apar blocaje la nivel de corp noesic si biosic.
Cand era dualitate, macar stiam ce vrem. Acum suntem cameleoni. Nu mai spune ce gandim...nu mai facem ce ne dicteaza sufletul...facem compromisuri...etc
De aici .....boli...durere si alte chestii.
Cam asta este.....nu e bine, dar ......va las pe voi sa dezvoltati subiectul
Zile bune nu vor venii....ne asteapta zile grele. Gurile rele spun ca au mai aparut cateva subniveluri de anticeruri.

Dar, te rog, dezvolta acest subiect!!! "Zile bune nu vor venii....ne asteapta zile grele. Gurile rele spun ca au mai aparut cateva subniveluri de anticeruri." Credeam ca am auzit despre toate, dar ce scrii tu aici, pare "chineza" ...Please!

Edaneli
13-July-2010, 10:19 PM
Draga Nae .. laudat fie Isus!
Zambeam cand am scris postul gandindu-ma ca Gepaco mi-a mai atras atentia referitoare la exprimarea mea, la graba de a scrie.
Tu esti un baiat destept si remarcabil. Doar stii asta. Te-am urmarit, citit posturile cu mare interes si am vazut intelepciunea dintre randuri foarte bine argumentata. Ai mare dreptate. Mi-ai dat sfaturi intelepte, iti multumesc pentru asta si apreciez gestul tau.
Referitor la faptul ca numai la Dumnezeu pot fi impreuna doua stari opuse, stii la ce ma gandeam? Oare nu traim noi intr-o mare dualitate? Bine-rau; alb-negru; ras-plans; zi-noapte; tristete-bucurie; iubire-ura .. si exemplele ar putea continua la nesfarsit.
Unul rade, unul plange, unul scrie, altul citeste .. cu ce te-am suparat asa de tare dragul meu? Mi-am exprimat doar parerea, nu am atentat la persoana ta. Daca tu consideri ca am gresit ca am zambit cand trupul imi era plin de durere.. imi cer scuze public. Te rog sa le primesti din inima, departe de mine gandul de a supara pe cineva.
Cu iubire si recunostinta, Rose

Draga Rose, nu te mai necaji in plus, caci niciodata (inca) oamenii nu au toti, pareri comune! In ceea ce priveste dualitatea, bineinteles ca ai dreptate; si Nae are dreptate dar in sensul ca Dumnezeu este totul - si bine si rau si alb si negru etc. - si automat ca noi traim totul in acest fel - cum am putea altfel, daca Domnul ne-a creat dupa chipul si asemanarea sa?!

adi-gj
14-July-2010, 12:08 PM
cum vedeti moartea Madalinei, Manole? nu seamana cu Merlin Monroe , cu care la un moment dat a spus ca se simte foarte apropiata sufleteste? cu dragoste si pace.

adi-gj
14-July-2010, 04:53 PM
acum , pe n24plus dspre sistemul Haarp.
de urmarit.

maria49
14-July-2010, 05:28 PM
Buna Vasi67,te rog frumos da ne detailezi si noua ultimile doua fraze din postarea facuta.Iti multumesc mult ,Maria

Rose
14-July-2010, 06:18 PM
Am inceput sa ma simt mai bine, mi-a trecut durerea de cap, a mai ramas doar putina tensiune.
Cu mult drag, Rose

gepaco
14-July-2010, 07:12 PM
acum , pe n24plus dspre sistemul Haarp.
de urmarit.

...nu am putut urmari emisiunea,a zis ceva interesant sau deosebit de ce stim de pe forum ??

vasi67
14-July-2010, 07:29 PM
Buna Vasi67,te rog frumos da ne detailezi si noua ultimile doua fraze din postarea facuta.Iti multumesc mult ,Maria

http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?88-Biblia-Ortodoxa-si-stiinta.Acorduri-si-dezacorduri.&p=7863&viewfull=1#post7863

Arife
14-July-2010, 07:53 PM
Cu totii am resimtit starea de agitatie si discomfort psihic si fizic,cred ca " cineva " s-a jucat cu o arma psihotronica...si ce poate sa faca o arma psihotronica,se stie...victime.Ce sa mai zic de HAARP sau de cele 2 combinate !

AuraArua
14-July-2010, 07:54 PM
Da,Gepaco,este de urmarit.Va fi reluare,in aceasta seara la orele 23.00,sau maine dimineata,cred.Oricum diseara sigur va fi.Nu o sa-ti para rau,crede-ma.

sammy11
14-July-2010, 09:19 PM
Cu totii am resimtit starea de agitatie si discomfort psihic si fizic,cred ca " cineva " s-a jucat cu o arma psihotronica...si ce poate sa faca o arma psihotronica,se stie...victime.Ce sa mai zic de HAARP sau de cele 2 combinate !

Da, ai simtit bine! cineva fara Dumnezeu, face ceea ce nu trebuie sa faca.. se "joaca " putin spus in ghilimele!! de 2 zile le simt insa daca stiti sa va eliberati de asa ceva.. sa va curatati.. este putin mai bine. !! apa este o metoda la indemana oricui.. !!

Arife
14-July-2010, 09:49 PM
Da, ai simtit bine! cineva fara Dumnezeu, face ceea ce nu trebuie sa faca.. se "joaca " putin spus in ghilimele!! de 2 zile le simt insa daca stiti sa va eliberati de asa ceva.. sa va curatati.. este putin mai bine. !! apa este o metoda la indemana oricui.. !!
" Specialistii in psihotronica au stabilit ca o alta tehnica posibil de aplicat pentru a determina, de exemplu, un individ devenit indezirabil sa se sinucida este sugestia pentru a-i inhiba reflexul de aparare. Astfel, se perturba biocampul individului si se induce o stare depresiva acuta, dar si de euforie, care da un curaj deosebit. Aceste stari se instaleaza brusc, deci |atipic|, iar subconstientul individului nu se poate apara. Daca, pe acest fond, i se transmite a€“ tot sugestiv a€“ mesajul subliminal de a-s lua viata, rezultaa€¦ crima perfecta "

LUCYO
14-July-2010, 10:07 PM
este in reluare acum pe n24 plus - HAARP arma finala, pentru cine nu a vazut azi la ora 17.

gepaco
14-July-2010, 10:39 PM
este in reluare acum pe n24 plus - HAARP arma finala, pentru cine nu a vazut azi la ora 17.

...o recomand si seismologilor nostri !!!!!!!

pic
15-July-2010, 04:02 AM
...o recomand si seismologilor nostri !!!!!!!

poate face cineva un rezumat pentru cei ce nu avem posibilitatea de a vedea emisunea.

Multumiri!

adi-gj
15-July-2010, 07:50 AM
De urmarit continuarea astazi la ora 17 , pe acelasi post . au venit cu noutati si desvoltari ale sistemului in domeniul aplicabilitatii sistemului , fara a uita sa sublinieze si puternicele moduri de folosire ca si arma . deci o recunoastere intrinseca a a mbelor posibilitati. Dar cum a fost doar o emisiune care ne arata cum si ce inseamna acest sisitem , binenteles ca nu sa expus si modurile in care s-ar putea renunta la el . Sau cum noi cei ce simtim din plin efectele lui sa putem contracara aceste efecte . deci continuarea emisiunii azi la ora 17 pe N 24 plus. cu dragoste si pace.

dya
15-July-2010, 12:38 PM
sa va povestesc o intamplare de azi ......ma grabeam sa plec cu treaba,cand sunt avertizata(semne) ca se intampla ceva neplacut azi,plec totusi nu inainte de a spune o rugaciune.In drum spre birou,mergand pe jos ma ia o ameteala ca din senin si ma deplasez involuntar spre dreapta cand...(!!!)un fir de inalta tensiune se desprinde de pe stalpul din stanga mea si cade la 1 m de mine!M-am cam speriat dar pe moment nu am facut legatura!Multumesc Doamne!

IREAL
15-July-2010, 01:05 PM
Adi_gj banuiesc ca iti mai amintesti de comisia constituita de catre parlamentarii nostri in care doreau sa ancheteze primele inundatii masive avute in Romania dupa anii 2000. S-a ras de ei in toata presa crezand ca toata povestea este o vanatoare de vrajitoare...Oare in virtutea noilor dezvaluiri legate de HAARP (aveti in vedere ca toate tarile puternic dezvoltate au asemenea institutii de cercetare militarea nu numai SUA), nu suntem foarte probabil expusi unui asemenea fenomen determinat de cercetari (incursiuni neautorizate) efectuate in diferite zone din Romania???

AuraArua
15-July-2010, 01:46 PM
Draga Dya,nu e de mirare ca semnele tale te indemnau sa ai grija si sa te intorci din drum,poate.Ai avut protectori inalti in astral,care au incercat sa comunice cu tine,prin diverse modalitati,pentru a te avertiza.Sunt cazuri cand cel in cauza intetege si de multe ori se intoarce din drum.Nu afla sau afla,depinde de amploarea evenimentului care era in programul astral si in derulare.Stiu cazuri,din auzite,cand s-a aflat ulterior ca a avut loc o deraiere de tramvai,ca s-au ciocnit doua masini,la ora de...,in ziua de...,adica exact cand persoana ar fi ajuns acolo,la locul unde daca ar fi fost,s-ar fi intamplat o tragedie.Deci,ca o concluzie,multumeste ingerului pazitor,in gandul tau,iar lui Dumnezeu ca l-a lasat sa te avertizeze.Aprinde o lumanare,acasa,macar,sau candela,in semn de multumire.
Cu drag,Aura.

AuraArua
15-July-2010, 01:52 PM
Ireal,eu chiar imi amintesc de acele momente,acel an,si stiu ca multi au luat in ras aceasta presupunere...fantasticaa,atunci.Cate se pot face cu acest aparat,instalatie...este ingrozitor.Si,ca de obicei,orice descoperire bine intentionata,ca scop,ajunge sa se transforme in ceva infernal si periculos.Sa nu ne mai miram ca vremea a luat-o razna;poate ca nu este generata de aliniere,de centura fotonica,de asteroizi,ci doar un efect domino al unor astfel de intalatii.Efectul odata generat nu mai poate fi oprit,iar consecinta poate fi mult mai dezastruoasa ,decat cea scontata.Se prea poate ca mayasii sa fi vazut un timnp viitor,in care se sfarsea o lume,se petrecea o autodistrugere,din cauza noastra deci,nicidecum din cauza unor factori externi.Suntem cauzatori si "beneficiari",in aceeasi masura,se pare.Este doar parerea mea.

adi-gj
15-July-2010, 04:33 PM
Draga ireal ma bucur ca ti-ai amintit de aceasta comisie , si de ce a tras ea , dar ia aminte la urmatorul scenariu , daca primirea noastra in NATO a fost o acceptere premeditata , tocmai pentru a putea folosi aceste sisteme pe o tara cu relief variat ca al nostru? si sa se poate studia influentele la nivel de mase si la nivel de influenta a stratului compozit de roci din subsol ,ma refer la reflectia de raspuns a sistemului spre baza de transmisie. crezi cumva ca este posibil sa fi devenit cobai cu buna stiinta si ulterior sa fim aruncati ca orice cobai nefolositori? in toate aceste lucruri rele se poate sa existe si o sansa buna pentru noi. chiar daca in linii mari acestea ar fi evenimentele in desfasurarea lor . dar te intreb oare chiar merita acest lucru? . gindeste bine , si judeca si tu , la cele ce ti-am spus , daca pot sa am dreptate sau doar ne jucam de-a scenarita cronica . cu dragoste si pace.ps. am postul N24.plus . blocat . STIE CINEVA CE SE DISCUTA STAZI
acolo?

adi-gj
15-July-2010, 04:39 PM
DYA MULTUMESTE INGERULUI TAU PAZITOR care inca o data s-a facut datoria . scotindu-te dintr-o situatie critica , cu urmari grave posibile. si aprinde-i candela , oriunde , acasa sau la o biserica sau minastire sa fie cu tine mereu si sa te pazeasca tot asa . cu dragoste si pace.

pic
15-July-2010, 04:48 PM
De urmarit continuarea astazi la ora 17 , pe acelasi post . au venit cu noutati si desvoltari ale sistemului in domeniul aplicabilitatii sistemului , fara a uita sa sublinieze si puternicele moduri de folosire ca si arma . deci o recunoastere intrinseca a a mbelor posibilitati. Dar cum a fost doar o emisiune care ne arata cum si ce inseamna acest sisitem , binenteles ca nu sa expus si modurile in care s-ar putea renunta la el . Sau cum noi cei ce simtim din plin efectele lui sa putem contracara aceste efecte . deci continuarea emisiunii azi la ora 17 pe N 24 plus. cu dragoste si pace.

Ce bine ar fi daca am stii cum contracara aceste efecte, ..... Sammy spunea ca apa ajuta, dar.... o multime de intrebari raman fara raspuns

IREAL
15-July-2010, 05:04 PM
Daca urmarim ce se intampla in toate zonele de conflict din lume observam ca apar nu peste mult timp si exploatatiile resurselor din zonele de conflict doar in acel moment vedem de fapt mobilul "razboiului" (vezi:Iraq si Afganistan). Nu cred ca este greu de crezut ca suntem monitorizati pentru resurse (aici ma refer la materiale rare si nu in ultimul rand la apa si alimente de baza). Totul ,dar absolut totul, este facut cu un scop bine definit chiar daca momentan pare sa ne lipseasca mobilul.... dar va aparea cu siguranta si acesta.Si apropo', se pare ca avem nevoie de "scenarita cronica" pentru a ne face exercitiile de gandire, de cautare si intelegere a ceea ce se intimpla cu noi dinlauntrul nostru si din afara noastra ca natiune pe cale de dispersare.
Avem nevoie de un curent puternic national ideolgic care sa ne reinchege ca natiune si sa ne redea mandria de a apartine acestui pamant care ne-a plamadit pe noi toti, numit acum ROMANIA.
Cu multa credinta in Domnul si in viitorul acestei natiuni va salut cu drag,
Ireal

vasi67
15-July-2010, 05:35 PM
Daca urmarim ce se intampla in toate zonele de conflict din lume observam ca apar nu peste mult timp si exploatatiile resurselor din zonele de conflict doar in acel moment vedem de fapt mobilul "razboiului" (vezi:Iraq si Afganistan). Nu cred ca este greu de crezut ca suntem monitorizati pentru resurse (aici ma refer la materiale rare si nu in ultimul rand la apa si alimente de baza). Totul ,dar absolut totul, este facut cu un scop bine definit chiar daca momentan pare sa ne lipseasca mobilul.... dar va aparea cu siguranta si acesta.Si apropo', se pare ca avem nevoie de "scenarita cronica" pentru a ne face exercitiile de gandire, de cautare si intelegere a ceea ce se intimpla cu noi dinlauntrul nostru si din afara noastra ca natiune pe cale de dispersare.
Avem nevoie de un curent puternic national ideolgic care sa ne reinchege ca natiune si sa ne redea mandria de a apartine acestui pamant care ne-a plamadit pe noi toti, numit acum ROMANIA.
Cu multa credinta in Domnul si in viitorul acestei natiuni va salut cu drag,
Ireal

M-am gandit mult, daca sa scriu asta sau nu.
Dar cred ca trebuie sa o spun....si in acelasi timp sa recunosc cu umilinta cat este de dureros ce voi spune.
Pe noi romanii ne-au unit numai necazurile si suferinta.
Nimeni nu se duce la biserica, sau sa multumeasca din suflet cand ii este bine si esta sanatos.
Cred ca ce ni se trimite acum (ploi, seceta, greutati financiare, politice...etc) nu este de ajuns.
Imi este "frica" de mai rau. Se pare ca cele de mai sus nu sunt deajuns. Nu vreau sa ma gandesc la mai rau, dar este acolo in interiorul meu si ma zgandare.
Nu as vrea sa testez pe propria piele ce ne-ar trebuii, ca sa ne uneasca si sa ne trezesca umanitatea din noi....

gepaco
15-July-2010, 07:45 PM
..si eu cred ca am trecut de ceva timp de punctul de neintoarcere...s-a amanat cred destul si nu suficienta lume a apreciat !!!

gabriela_a
15-July-2010, 07:56 PM
Nu te supara Vasi67, dar de unde sti tu ...ca nimeni nu multumeste Lui Dumnezeu ca este sanatos si ca ii este bine asa cum este? Trebuie sa-ti spun ...ca sunt oameni care multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu, ptr fiecare rasarit de soare ,ptr ca sunt sanatosii, ptr pace si ptr cei din jur.Ce sa faca acesti oameni ?....sa bata din tobe??Nu fi nedrept...te rog si iarta-ma ptr observatie.

IREAL
15-July-2010, 07:58 PM
Dragilor cat suntem vii si sanatosi avem sansa sa facem absolut tot ceea ce ne dorim.In noi aflam tot ceea ce ne trebuie pentru schimbare.
Doar cei morti sau bolnavii muribunzi nu mai au aceasta sansa. Sper ca nu va considerati intrati in a doua categorie....
Intrebarea este Ce dorim sa facem......??
Privesc un pic consternat raspunsurile voastre lamentabile si fara de speranta, si va rog sa ma iertati dar nu aceasta este atitudinea unui om in plina putere de discernamant logica si fizica.
Nu uitati minunatele versuri:

Copiii nu-nteleg ce vor:
A plange-i cumintia lor.

Dar lucrul cel mai las in lume
E un barbat tanguitor.

Nimic nu-i mai de ras ca plansul
In ochii unui luptator.

O lupta-i viata; deci te lupta
Cu dragoste de ea, cu dor.

Pe seama cui? Esti un nemernic
Cand n-ai un tel hotarator.

Tu ai pe-ai tai! De n-ai pe nimeni,
Te lupti pe seama tuturor.

E tragedie naltatoare
Cand, biruiti, ostenii mor,

Dar sunt eroi de epopee
Cand bratul li-e biruitor.

Comediant e cel ce plange,
Si-i un neom, ca-i dezertor.

Oricare-ar fi sfarsitul luptei,
Sa stai luptand, caci esti dator.

Traiesc acei ce vreau sa lupte;
Iar cei fricosi se plang si mor.

De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor.

Lupta vietii-de George Cosbuc

giumbusluc
15-July-2010, 09:45 PM
e un punct de vedere destul de egoist ireal si nu toti oamenii au ca scop in viata sa invinga adversarii unii se multumesc sa traiasca in armonie ,daca o gasesc ,cu ei si cu cei din jur.e bine sa fii luptator dar crecd ca daca te axezi numai pe asta uiti ca ai si o inima

IREAL
15-July-2010, 10:00 PM
In chestiunea nationala ar trebuii sa fim cu totii egoisti (nu ma deranjeaza adjectivul folosit)............nu credeti? Sa inteleg ca si cei ce au facut Marea Unire erau niste insensibili egoisti care nu isi traiau viata in armonie cu semenii lor, ei chiar acest lucru ii determina sa se zbata pentru un ideal... iubirea de Neam Romanesc , draga isis asta pentru mine inseamna sa ai O Mare Inima, inseamna dedicatie totala inspre binele propriului neam. A-ti uita strabunii si radacinile inseamna a avea un prezent incert si a-ti pierde viitorul, iar asta nu trebuie de acceptat de catre nici unul dintre noi.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

adi-gj
15-July-2010, 10:48 PM
Bine punctat IREAL , dar si punctul de vedera al lui Isis , eu am inteles ce vrea , treuie luat in seama. de geaba te lupti daca nu o faci spre binele tutror si nu vezi zbaterea zilnica si a celor de linga tine . sint multi care sint cu ochii in lacrimi si se roaga pentru ei si ceilalti si de aceea cei care pot si se simt in stare trebuie sa faca destinul si celor ce nu pot , prin hotarire si parte dreapta , si prin supusenie si credinta . nu cum se intimpla astazi , stiti la ce fac referire . si se pare ca incet , ne ajuta si pe noi dumnezeu , dar , de multe ori , nu ne poate baga si in traista. Asta trebuie sa o facem singuri , prin hotarire si unire si determinare la greu. Oare cer prea mult .? dumnezeu stie si hotaraste . cu dragoste si pace.

AuraArua
16-July-2010, 12:53 PM
O observatie de cateva zile: vad de la geam pasari care sunt dezorientate.Gugustiucii,care vin sa manance,stau cu mancarea la cioc si nu o mananca..Se uita in zare,scruteaza orizontul,asteptand ceva,ce numai ei stiu.Au o atitudine de calm ciudat,ca si cum ar sti ei ceva.Nu i-am mai vazut facand asa ceva.Aseara,cand au inceput sa se adune norii,au procedat la fel.Stiam de la ei,din atitudinea lor ca se vor aduna ,dar mai aveau ceva special in cum se comportau.Stateau si asteptau,calmi,cum am spus,ca si cum ar urma ceva mai mult de o furtuna.I-am vazut doar cum reactioneaza la vreme rea.se agita,pleaca...altfel.Acum,desi aveau de toate,stateau,langa mine chiar,dar cu spatele la mine,nu ma bagau in seama si urmareau zarile,parca in expectativa .Stim cu totii ca pasarile sunt un veritabil punct de reper in anuntarea vremii,insa comportamentul acestora avea ceva in plus,de aceea am scris.Si azi au facut la fel.Nu e panda,ma cunosc,nu se sperie,e ceva...ce as vrea sa stiu si eu.

adi-gj
17-July-2010, 09:49 AM
AM CITI SI MA GINDESC CA PRESIMT VREMEA FOARTE CALDA , ce sta sa se abata peste tara , simt aerul cald si umed ce creeaza disconfort , afectindu-i si pe ei , prin micsorarea portantei ceea ce inseamna un zbor mai greu si mai multe alimente sa poata trece , deci un efort in plus pentru supravietuire , cred ca despre asta este vorba. cu dragoste si pace.

Eqbm
18-July-2010, 10:57 PM
Fenomen care nu mi-l explic - de ce isi lasa yoghinii parul sa creasca?ce are parul asa special?

Ma uitam la un moment dat la un documentar despre yoghini,unuia dintre ei fiindu-i pusa intrebarea de ce isi lasa parul sa creasca si de ce nu il taie.Raspunsul lui a fost ceva de genul "Nu pot sa va spun.E un secret care nu mi-e permis sa vi-l explic" (nu mai tin minte numele documentarului,si pe youtube nu l-am gasit)

Din auzite stiam ca parul lasat sa creasca dezvolta potenta magica,dar nu prea vad legatura

Doua alte intrebari "inexplicabile",puse de cineva pe un alt forum,e : "Din cate campuri energetice trebuie creat un nucleu energetic in planul astral?",alaturi de "Stie cineva care sunt cele 3 chakre energetice ale unei fiinte vii umane ce produc dezechilibrul magnetic al unui obiect material neinsufletit atunci cand sunt activate concomitent?"

Prima m-a bagat in ceata complet,la a doua n-as vrea sa speculez sau sa teoretizez,omul vrea raspunsuri clare si concise

adi-gj
19-July-2010, 10:09 AM
Eqbm- la prima intrebare citeste biblia , se releva acolo raspunsul , cind un anume personaj este tuns in somn , deci la barbati parul lung are o animita putere legata de potenta fizica si spirituala, mai ales spirituala. vezi la pilde. la a doua intrebare sint 7 cimpuri cu subcimpuri aferente [grade de dezvoltare spirituala si energetica personale]. la a treia intrebare sa caute in chakra sacralis raspunsul este mascat acolo , trebuie doar sa -i vada. sper ca ti-am dat un raspuns cit de cit acceptabil . cu dragoste si pace.

Rose
21-July-2010, 12:42 PM
De ieri dupamiaza am o usoara durere de cap care am crezut ca va trece, de dimineata s-a accentuat. Pe la 10.30 a inceput sa mi se faca forte rau (stare de moleseala si somnolenta exagerata de cu greu mi-am tinut ochii deschisi), iar acum imi este atat de rau incat mi-e teama sa nu vars (scuze).
Sunt odihnita, mancata si hidratata. Va mai tin la curent.
Rose

Arife
21-July-2010, 01:14 PM
Rose,AuraArua,ma bucur ca voi ne reuniti si ne dati si curajul in acelasi timp,sa ne putem expune trairile si starile ce ies din tiparului cotidian al realitatii existente,si daca,impreuna punem totul cap la cap,poate incercam sa intelegem ce si cand se intampla aceste lucruri.Da Rose,aceasta stare de greata am avut-o de 2 ori de azi dimineata,ma gandeam ca este ceva legat de vreme sau de activitatea soarelui.

natco
21-July-2010, 01:27 PM
Rose, mie mi-e clar, ori de cate ori anunti tu cate o stare de acest fel, undeva se intampla ceva.

AuraArua
21-July-2010, 01:43 PM
Nu e placut sa incepi ziua cu greata,asa cum am inceput-o si eu,ca si voi.Am pus-a pe seama oboselii.Stare de agitatie,somnolenta mare de tot,corpul trepideaza "vioi".Asa e la mine.Poate fi,la mine,de la caldura....

vasi67
21-July-2010, 02:24 PM
Nu e placut sa incepi ziua cu greata,asa cum am inceput-o si eu,ca si voi.Am pus-a pe seama oboselii.Stare de agitatie,somnolenta mare de tot,corpul trepideaza "vioi".Asa e la mine.Poate fi,la mine,de la caldura....

Va dau un sfat, valabil de acum incolo 3 1/2 luni (pana la sf lui octombrie).
In fiecare zi: curatati casa, pe voi si pe cei din familie.
Cine stie Reiki, macar 3-4 maiestrii, Radiestezie, Ordine (Isis, Melkisedek...etc), scoli astrale....etc sa le foloseasca.
Cine nu.....sa folosesca rugaciunile cunoscute.
Incepeti cu tamaie si smirna...continuati cu rugaciunile incepatoare.....acatiste..ce stiti mai bine....etc.
Binecuvantati mancarea si apa.
Invocati-l pe arhanghelul Mihail, Rafael si Zadchiel sa va curete si va protejeze.
Nu veti mai avea probleme.
Bafta

Arife
21-July-2010, 02:37 PM
Multumesc vasi67,o sa incerc sa tin cont de sfaturile tale.

adi-gj
21-July-2010, 03:20 PM
De la inceputul lunii iulie , sa simtit asupra tarii noastre o mare de energie negativa direct canalizata, priviti cu atentie ce se intimpla direct si faptic, se iau hotariri in defavoarea noastra ca natiune , de catre cei care ar trebui sa faca invers, in plus de la UE. ni se cer explicatii si pentru ce nu ar trebui. apar probleme cu banii pe care in mod normal i-au donat oamenii pentru sinistrati , se pare ca o parte au luat alta cale , sint actiuni in desfasurare in acest sens , apoi se foloseste arma harp in diferite setari , apar stari de rau urmate de euforii inexplicabile si apatii aparent fara cauze medicale , natura nu mai stie cum sa fie , o mare parte din recolta , compromisa , intr-un an in care trebuiau sa geama hambarele de griu si porumb.credinta si curatenia sufleteasca sint cele care ne mai pot scapa . Cernerea este foarte pronuntata si se accelereaza, ritmul va fi mult mai intens in imediat urmatoarea perioda , vor urma alte stari critice , de toate felurile . sint necesare masuri de contracarare , curent si permanent. cu dragoste si pace.

AuraArua
21-July-2010, 03:35 PM
Multumesc mult Vasi67! Dar de ce in perioada aceasta? Ce se intampla,daca poti sa ne spui?

natco
21-July-2010, 03:57 PM
De la inceputul lunii iulie , sa simtit asupra tarii noastre o mare de energie negativa direct canalizata, priviti cu atentie ce se intimpla direct si faptic, se iau hotariri in defavoarea noastra ca natiune , de catre cei care ar trebui sa faca invers, in plus de la UE. ni se cer explicatii si pentru ce nu ar trebui. apar probleme cu banii pe care in mod normal i-au donat oamenii pentru sinistrati , se pare ca o parte au luat alta cale , sint actiuni in desfasurare in acest sens , apoi se foloseste arma harp in diferite setari , apar stari de rau urmate de euforii inexplicabile si apatii aparent fara cauze medicale , natura nu mai stie cum sa fie , o mare parte din recolta , compromisa , intr-un an in care trebuiau sa geama hambarele de griu si porumb.credinta si curatenia sufleteasca sint cele care ne mai pot scapa . Cernerea este foarte pronuntata si se accelereaza, ritmul va fi mult mai intens in imediat urmatoarea perioda , vor urma alte stari critice , de toate felurile . sint necesare masuri de contracarare , curent si permanent. cu dragoste si pace.

da, s-au inmultit semnele.
de 2 luni se cerne... dar asta nu a fost totul. urmeaza o viteza mai mare?

adi-gj
21-July-2010, 04:45 PM
Da urmeaza sa creasca aproape in ritm ametitor , incit multe planuri se vor suprapune, unul dintre acestea fiind deja pe drum , este vorba despre ceva grav si foarte aproape , astazi sau miine cel mai tirziu. si apare un jucator nou pe piata , correa de nord cu alianta ascunsa , tarile fratesti ,Vietnam si rusia in subsidiar . se agita rau de tot spiritele , urmeaza sa vedem unde are loc intilnirea dintre ele si hotarirea faptica. pina acum sau vazut doar la nivel de ambasadori , urmeaza sefii de stat sau telefoanele directe. In china 701 persoane decedate si multe altele disparutein urma inundatilor provocate de ploi. cu dragoste si pace.

Rose
21-July-2010, 04:56 PM
Dragii mei, ma bucur si va felicit pt curajul vostru de a ne tine la curent cu semnele fizice pe care le traiti, le traim ..
Ma intreb: oare cum se simte Dl Istrate? Ca starile noastre de rau cam coincid cu ale Dumnealui ..
Cam suspecta si tacerea lui Admin, nu? Ar trebui sa ne facem griji?

Rose
21-July-2010, 05:11 PM
Despre ce vorbiti voi .. eu am vazut fragmente din evenimente prin vise .. si DA Natco sustin ideea lui Adi totul se precipita, se succede cu un ritm ametitor, se suprapun planurile de nimeni nu poate aproxima cu exactitate. Intr-un alt mesaj spune Dl Istrate ca animalele vor avea un comportament ciudat?
Cine are animale si le cunoaste comportamentul .. poate posta daca observa ceva anormal, inexplicabil?
Ne poate ajuta pana posteaza ceva Admin ..

vasi67
21-July-2010, 06:15 PM
Multumesc mult Vasi67! Dar de ce in perioada aceasta? Ce se intampla,daca poti sa ne spui?

Sfatul este pentru cei care au probleme cu "atacuri energetice".
Perioada este data cam tulbure dpdv astral. Dupa aia nu ma stim nimic sigur.
Totul se poate schimba de la o zi la alta.
Se pare ca se va intampla ceva, cat de curand.
NU LA NOI.
Poate prin America de Sud in ocean, dar se va simtii si pe uscat.

liliylory
21-July-2010, 07:03 PM
Despre ce vorbiti voi .. eu am vazut fragmente din evenimente prin vise .. si DA Natco sustin ideea lui Adi totul se precipita, se succede cu un ritm ametitor, se suprapun planurile de nimeni nu poate aproxima cu exactitate. Intr-un alt mesaj spune Dl Istrate ca animalele vor avea un comportament ciudat?
Cine are animale si le cunoaste comportamentul .. poate posta daca observa ceva anormal, inexplicabil?
Ne poate ajuta pana posteaza ceva Admin ..

pisica mea are inca de ieri un comportament ciudat,tresare la cel mai mic zgomot,alearga imediat in alta camera si plange (miauna) intr-un mod ciudat,eu am pus totul pe seama caldurii si a disconfortului atmosferic(mentionez ca o am de 10 ani si de aproape 3 ani stam la bloc et.2 si nu iese afara deloc este si castrata de mica)

IREAL
21-July-2010, 07:55 PM
Va dau un sfat, valabil de acum incolo 3 1/2 luni (pana la sf lui octombrie).
In fiecare zi: curatati casa, pe voi si pe cei din familie.
Cine stie Reiki, macar 3-4 maiestrii, Radiestezie, Ordine (Isis, Melkisedek...etc), scoli astrale....etc sa le foloseasca.
Cine nu.....sa folosesca rugaciunile cunoscute.
Incepeti cu tamaie si smirna...continuati cu rugaciunile incepatoare.....acatiste..ce stiti mai bine....etc.
Binecuvantati mancarea si apa.
Invocati-l pe arhanghelul Mihail, Rafael si Zadchiel sa va curete si va protejeze.
Nu veti mai avea probleme.
Bafta

De acord 100% rezultatele sunt garantate.(probate de mine)

IREAL
21-July-2010, 08:04 PM
De la inceputul lunii iulie , sa simtit asupra tarii noastre o mare de energie negativa direct canalizata, priviti cu atentie ce se intimpla direct si faptic, se iau hotariri in defavoarea noastra ca natiune , de catre cei care ar trebui sa faca invers, in plus de la UE. ni se cer explicatii si pentru ce nu ar trebui. apar probleme cu banii pe care in mod normal i-au donat oamenii pentru sinistrati , se pare ca o parte au luat alta cale , sint actiuni in desfasurare in acest sens , apoi se foloseste arma harp in diferite setari , apar stari de rau urmate de euforii inexplicabile si apatii aparent fara cauze medicale , natura nu mai stie cum sa fie , o mare parte din recolta , compromisa , intr-un an in care trebuiau sa geama hambarele de griu si porumb.credinta si curatenia sufleteasca sint cele care ne mai pot scapa . Cernerea este foarte pronuntata si se accelereaza, ritmul va fi mult mai intens in imediat urmatoarea perioda , vor urma alte stari critice , de toate felurile . sint necesare masuri de contracarare , curent si permanent. cu dragoste si pace.

Masurile de contracarare le-a prezentat succint Vasi67 si sunt la indemana fiecaruia. Problemele se agraveaza ,in toate planurile(financiar, social etc) intr-un mod extrem de accelerat. La toate problemele care vor aparea trebuie gasita o rezolvare punctuala, in functie de gravitate - in fapt aceasta rezolvare va fii una individuala dupa parerea mea ,neputandu-ne pune sperante prea mari intr-un ajutor extern. E de muncit (spiritual) individual (teme de casa) cat mai avem vreme.

Rose
22-July-2010, 07:57 AM
Acum ca s-a descarcat si acest eveniment (magnitudine 3.6 pe un site si 4.3 pe altul) pot spune ca ma simt mult mai bine in aceasta dimineata.
Voi cum va simtiti dragii mei?
Rose

gepaco
22-July-2010, 10:13 AM
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?90-Cutremure-din-Romania&p=63715&viewfull=1#post63715
poate gresesc dar au fost 3 cutremure in Vrancea in mai putin de 12 ore ??
-la (21.07) ora 21.56 /11km/mag 2
-la (22.07) ora01.30 /114 / 3.6
-la (22.07) ora 6.56 /111/ 1.1
...am trecut pe langa secventa mortala de 3 in care ultimul trebuia sa fie peste 7 ..multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost nici de data asta,ne mai pasuieste putin..
------------------------------------------
Rose,visul cu turla bisericii...dar inexplicabil e ca s-a amanat

dya
22-July-2010, 10:33 AM
Va dau un sfat, valabil de acum incolo 3 1/2 luni (pana la sf lui octombrie).
In fiecare zi: curatati casa, pe voi si pe cei din familie.
Cine stie Reiki, macar 3-4 maiestrii, Radiestezie, Ordine (Isis, Melkisedek...etc), scoli astrale....etc sa le foloseasca.
Cine nu.....sa folosesca rugaciunile cunoscute.
Incepeti cu tamaie si smirna...continuati cu rugaciunile incepatoare.....acatiste..ce stiti mai bine....etc.
Binecuvantati mancarea si apa.
Invocati-l pe arhanghelul Mihail, Rafael si Zadchiel sa va curete si va protejeze.
Nu veti mai avea probleme.
Bafta

Cu o seara inainte citind sfaturile tale Vasi76,am decis sa le si aplic...am adormit seara rugand arhanghelul Mihail sa ma curete de energiile negative,a doua zi cum m-am trezit ma durea capul destul de tare...in continuare m-am rugat! si...durerea s-a acutizat int-un hal incat aveam impresia ca imi pulseaza tot creierul si o stare de rau groaznica.Dupa cinci ore de chin(in care am dat afara tot din stomac-scuze-desi nu mancasem nimic)mi-a trecut si durerea de cap si starea de rau!Am multumit tuturor celor care m-au ajutat sa imi revin!

Rose
22-July-2010, 11:03 AM
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?90-Cutremure-din-Romania&p=63715&viewfull=1#post63715
poate gresesc dar au fost 3 cutremure in Vrancea in mai putin de 12 ore ??
-la (21.07) ora 21.56 /11km/mag 2
-la (22.07) ora01.30 /114 / 3.6
-la (22.07) ora 6.56 /111/ 1.1
...am trecut pe langa secventa mortala de 3 in care ultimul trebuia sa fie peste 7 ..multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost nici de data asta,ne mai pasuieste putin..
------------------------------------------
Rose,visul cu turla bisericii...dar inexplicabil e ca s-a amanat

Poate ca nu a venit inca timpul sa se intample. Din cate stiu nu putem trece peste ceea ce trebuie sa ni se intample, putem doar atenua impactul sau gradul de trecere prin semnele ce le avem, sau le primim.

Multumesc si celor care au postat si ne-au impartasit starea lor sau a animalelor dragi.
Stiu ca mult mai multa lume citeste aceasta rubrica, dar nu posteaza. Stiu ca sunt multi senzitivi, multe fiinte deosebite care au stari inexplicabile (agitatie, moleseala, greata, dezechilibrari, dureri de cap sau de orice fel, stari de rau de orice fel, etc). Fac un apel, din nou, cu rugamintea de a ne ajuta. Punand cap la cap mai multe informatii va putem preveni, putem anticipa evenimentele ce se succed cu mult inainte de postarile lui Admin. Avem o echipa minunata care se ocupa de aceasta sectiune, din diverse domenii, care sunt la curent cu noutatile din lume de pe toate planurile. Fiecare poate veni in completarea tabloului pentru ca la sfarsitul desavarsirii lui sa putem face alegerile cele mai bune pentru noi, pentru situata anticipata.
Din nou cu multumiri, Rose

gepaco
22-July-2010, 11:45 AM
user danar posta acum cateva minute la discutii offtopic >>>
Buna ziua! Am o mare nelamurire. Daca se poate sa ma ajutati! Admin spune ca am intrat intr-o perioada destul de urata pentru Romania ( a precizat clar ca e pentru tara noastra ), dar nu sunt conditii pentru producerea unui cutremur mare. Vorbind (telefonic ) cu domul inginer, constat, surprins, ca dansul spune ceva diferit . Mai precis, spune ca pana duminica se intrunesc , cu certitudine, conditiile producerii marelui cutremur. Aici insa, pe forumul oficial al dansului, nu vad nimic postat in acest sens. Admin, te intreb, cu toata consideratia, care e adevarul . pana la urma? Prezizez ca nu sunt singurul care l-a sunat pe domnul Istrate (si celorlalte persoane le-a spus acelasi lucru). As avea rugamintea sa intervina cei ce au vorbit personal cu domnul inginer, sa stim ce le-a comunicat si lor. Caci, daca e asa , si Admin tace, nu stiu ce sa mai cred , sincer. Situatia e oricum destul de confuza, aici, de ceva timp. E cazul sa spuneti cum stau lucrurile, concret!
http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?1611-Discutii-diverse-off-topic-in-saptamana-19-25-iulie-2010&p=63722&viewfull=1#post63722
...nici eu nu-mi explic in totalitate acest fenomen.Am semnalat si eu de aseara ca exista o situatie de aparenta liniste pe forum fata de informatiile directe primite de diversi useri...BANUIESC ca Admin are de ales fff atent ce posteaza pe blog/forum si din experienta trecutului stie sa astepte precizarea "tensiunilor" sau vibratiilor mai mult ca in convorbirile particulare telefonice...

AuraArua
22-July-2010, 01:09 PM
Sfatul este pentru cei care au probleme cu "atacuri energetice".
Perioada este data cam tulbure dpdv astral. Dupa aia nu ma stim nimic sigur.
Totul se poate schimba de la o zi la alta.
Se pare ca se va intampla ceva, cat de curand.
NU LA NOI.
Poate prin America de Sud in ocean, dar se va simtii si pe uscat.

Draga Vasi67,multumesc mult pentru raspuns.Cat despre atacuri,vom proceda cum ne-ai sfatuit tu,fiecare dintre noi alegandu-si metoda compatibila cu el.

AuraArua
22-July-2010, 01:13 PM
Acum ca s-a descarcat si acest eveniment (magnitudine 3.6 pe un site si 4.3 pe altul) pot spune ca ma simt mult mai bine in aceasta dimineata.
Voi cum va simtiti dragii mei?
Rose

Draga Rose,ma bucur mult ,si eu constat o detensionare vadita a atmosferei interioare,proprii.Insa nu cred ca are legatura cu acele mici cutremure...Se prea poate ca aceasta stare sa aiba legatura si cu alte evenimente,nu neaparat cu cutremurele.Vom vedea.

Mai curand cred ca face trimitere la "galagia astrala",pe care o sesiza Vasi67,la un moment dat.

adi-gj
22-July-2010, 03:03 PM
Nu uitati ca si Rose a postat ceva semanator , cu imaginile ce se roteau in desfasurare in jurul globului si care la un moment dat se opresc si se suprapun creind un haos si o interpatrundere colosala . deci o masca de evenimente unele critice. de aici si necesitatea limpezirii si a adevaratei puteri de perceptie a adevarului mascat dar aflat chiar in fata ta . lucrul ascuns in ochii tuturor este cel mai greu de depistat , tocmai ca se vede curent . deci ce cautam de fapt , este foarte vizibil , trebuie doar schimbat putin unghiul de vedere. cu dragoste si pace.

Rose
22-July-2010, 05:20 PM
Bine spus dragii mei, dar tin sa va reamintesc dragii mei cititori de puterea gandului, de optimism, de calm si de buna dispozitie. Oare unde s-au pierdut? Priviti in sufeltul vostru si vedeti daca le mai aveti ..
Cand este sau se anunta un eveniment neplacut .. e molipsitoare starea, gandurile se unesc si se inlantuie ca intr-un dans ametitor ce unora li se taie rasuflarea. Se stie ca neoxigenarea creierului duce la blocaje, la panica, stres si de aici un disconfort total, asa ca va invit dragii mei sa ganditi pozitiv. Plansul, ca si rasul e molipsitor .. stiati? Daca o sa gandim negativ avem toate sansele sa atragem raul.
Hai sa gandim pozitiv si sa hai sa fim optimisti .. am trecut noi prin mult mai multe incercari si tot suntem declarati invingatori, mai mult decat atat nu uitati ca suntem un popor ALES, si nu spun doar eu, ci si mai marii intitiati sau invatati ai vremurilor. Vom trece si peste ce va fi sa vina, ne vom reface din cenusa daca va fi cazul si tot la loc de cinste vom fi pusi.
Gandind pozitiv atragem binele, eu am inceput deja sa gandesc pozitiv .. mai e cineva cu mine? Cu cat suntem mai multi cu atat vom atrage binele suprem, doar asta vrem fiecare nu?
Pentru ca am vazut ca va plac povestile am sa va spun o pilda in care un copil care nu stia daca este si va deveni bun sau rau, se duce la un mare si vestit intelept. Batranul, se uita la el si-i spune: copile, stii .. in fiecare om exista doi lupi .. unul bun si unul rau. Daca vrei sa stii cu adevarat ce vei fi, daca vrei sa vezi cum vei deveni .. ai grija la lupul pe care il hranesti mai mult ..
Spunand toate acestea, pot sa va spun un mic secret? Eu hranesc lupul cel bun, dar sa nu mai spuneti la nimeni ..
Plina de optimism, cu multa dragoste, pace si o deosebita recunostinta,
Rose

sara
22-July-2010, 05:36 PM
Rose, felicitari sincere pentru mesajul acesta. In sfarsit :)
Sunt alaturi de tine :)

Arife
22-July-2010, 06:12 PM
Rose,sa ne rugam sa nu se intample nimic,ma gandesc doar la copii...

allessia6
22-July-2010, 07:21 PM
Rose ai perfecta dreptate .Printre atatea probleme si motive de ingrijorare am uitat sa radem si sa gandim frumos .Daca ,asa cum se spune ,ne construim viitorul cu gandurile noastre ,hai sa il facem cat mai frumos ,macar pt. copiii nostri.

Rose
22-July-2010, 07:55 PM
Dragele mele .. si eu am cu copil care este parte din sufletul si din fiinta mea, la el ma gandesc si eu ca si voi. Va cunosc framantarile si starile de teama si de neputinta .. cunosc intrebarile care nu-si gasesc raspuns ..stiu cat de intensa este trairea unei mame .. cat de greu va este, dar tocmai de aceea sustin si insist sa luptam pentru ei asa cum foarte frumos ati raspuns.
Se spune ca gandurile telepatice pot ajunge oriunde, puterea cuvantului si a gandului bun sunt porti catre ceruri, nu intamplator cand ne rugam si il invocam pe Dumnezeu in rugile noastre, el ne aude si ne ajuta si e doar un singur exemplu.
Un alt motiv pentru care merita sa luptam

Arife
22-July-2010, 08:12 PM
Dragele mele .. si eu am cu copil care este parte din sufletul si din fiinta mea, la el ma gandesc si eu ca si voi. Va cunosc framantarile si starile de teama si de neputinta .. cunosc intrebarile care nu-si gasesc raspuns ..stiu cat de intensa este trairea unei mame .. cat de greu va este, dar tocmai de aceea sustin si insist sa luptam pentru ei asa cum foarte frumos ati raspuns.
Se spune ca gandurile telepatice pot ajunge oriunde, puterea cuvantului si a gandului bun sunt porti catre ceruri, nu intamplator cand ne rugam si il invocam pe Dumnezeu in rugile noastre, el ne aude si ne ajuta si e doar un singur exemplu.
Un alt motiv pentru care merita sa luptamIti multumesc draga si frumoasa mea Rose,spun frumoasa,pentru ca prin prisma cuvintelor iti vad frumusetea si gingasia sufletului,avem nevoie sa ne incurajam unii pe altii si sa ne rugam unii pentru altii,suntem mame si vom ramane mame pana la ultima suflare,si avem obligatia ca in orice conditii sa protejam viata tuturor copiilor.Dragii mei daca avem dragoste si compasiune in suflet,credinta si pace,totul se poate rezolva intr-un mod fericit.Cu multa dragoste,datho.

adi-gj
25-July-2010, 02:36 PM
Dupa pachetul de trei citremure de ieri din marea neagra , in preajma insulei Serpilor , cei de la I N S. ne anunta sa fim calmi , dar cine stie precis ce se intimpla in adincuri , cum o mama da nastere unui copil asa si pamintul poate da nastere unui nou munte , care pentru el este tot un copil. si noi oamenii , nu ne putem impotrivii , nu avem voie si nici putere sa o facem. cu dragoste si pace .

maria49
25-July-2010, 02:49 PM
Buna Adigj,ai cumva idee in zona unde s-au produ cele 3 cutremure din M.Neagra se afla si punga aceea cu hidrogen sulfurat care daca ar exploda puterea exploziei v-a fi de zeci de mii de ori mai mare decat cea de la HIROSIMA,eu am citit in carte D-nului Istrate dar nu mai stiu exact la ce pag ca atunci se v-a forma un nou lant de munti ,Marea Neagra v-a ajunge pana la Vaslui si Rusia v-a fi afectate ff rau pana la Moscova ,Galatiul si Braila se vor scufunda iar Constanta v-a fi afectata de un tunami

adi-gj
25-July-2010, 04:32 PM
Draga Maria chestia cu hidrogenul sulfurat care face bum este o mica manipulare , ca sa se intimple asa ceva ar trebui ca tot acest depozit sa urce prin apa fara csa apa sa-l afecteze , dilueze , ori asa ceva este deja cam de nivelul utopiei,gazul nu este in mil ci sub forma de gaz diluat in apa , deci ar intervenii dilutia si compozitia apei marii s-ar schimba radical nu doar in zona ci in toata marea , ori lucrul acesta ar da de banuit si s-ar transforma in alerta generala imediata cu evacuarea malurilor pina la nu stiu ce distanta ar stabilii cei in drept. Sa intimplat ceva similar, in yeleston park , dar acolo au fost semne multe si zona a fost atent monitorizata cu dragoste si pace.

Arife
26-July-2010, 09:00 PM
.Un nou fenomen ciudat pe cerul Romaniei! VEZI VIDEO! :: Video [60402314] - Stirileprotv.ro (http://stirileprotv.ro/video/un-nou-fenomen-ciudat-pe-cerul-romaniei-vezi-video/60402314)

Edaneli
27-July-2010, 01:27 AM
Dupa fenomenele ciudate de pe cerul chinez dinaintea cutremurului din Sichuan in 2008 se pare ca si inaintea cutremurului cel mare din Chile din 27/02/2010 au aparut pe cerul lor niste lumini inexplicabile si ciudate care i-au speriat pe chilieni http://2blackjack1.wordpress.com/2010/03/03/fenomene-ciudate-pe-cer-inainte-de-cutremurele-din-china-si-chile/

adi-gj
27-July-2010, 09:24 AM
este o m ica diferenta intre cele doua postari ca reportaje din zonele de interes , acolo se vede clar ca va avea sau au legatura cu cutremurul , fiind falduri de lumina , curenti telurici pusi in evidenta ca zone si ful;geratii luminoase. ori in prima postare apar , doi sau mai multi sori de luminozitati si marimik diferite , ceea ce poate insemna fie o reflecxie filmata voit pentru alt scop , fie oalta manifestare energetica de gen fulger globular , dar modul comportamental fiind diferit de acesta din urma . le trecem la categoria evenimente stranii si asteptam sa vedem cursul real al faptelor. . cu dragoste si pace.

Arife
28-July-2010, 04:07 PM
OZN IN MALAEZIA
http://www.youtube.com/watch?v=6k-NlVXh-Js&feature=player_embedded

adn
31-July-2010, 06:08 PM
Emil Streinu despre HAARP
http://sufletbun.ning.com/video/emil-strainu-despre-haarp-la

Arife
31-July-2010, 07:27 PM
ADN-ul, SE MODIFICA. CE VOM FI.? (http://salvatiromania.wordpress.com/2009/09/18/adn-ul-se-modifica-ce-vom-fi/)


http://pixel.quantserve.com/pixel/p-ab3gTb8xb3dLg.gif
Dupa cum am aratat in articolul Anul 2012 (http://salvatiromania.wordpress.com/anul-2012/) , intreg sistemul solar intra intr-o zona galactica in care exista o energie spatiala cu o frecventa mai inalta. Ce implicatii are aceasta adevarata |baie| energetica? Dr. Berrenda Fox furnizeaza dovezi ale modificarilor ADN-ului si a celulelor in acest interviu acordat Patriciei Resch. Dr. Fox a dovedit prin teste de sange ca unele fiinte au dezvoltat noi lanturi in ADN.
Patricia Resch: Care sunt schimbarile ce se petrec in momentul acesta pe planeta, si cum sunt organismele noastre afectate?

Dr. Berrenda Fox: Exista schimbari majore, mutatii care nu s-au mai petrecut, dupa geneticieni, de cand se presupune ca viata s-a ivit din apa. Cativa ani in urma, in Mexico City a fost o conventie a geneticienilor din toata lumea, si subiectul principal a fost legat de schimbarile care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se intampla cu siguranta o transformare evolutiva, numai ca inca nu stim in ce anume ne transformam.
PR: Cum este aceasta schimbare de ADN?
Dr.Fox: Fiecare are o spirala dubla de ADN. Ceea ce noi aflam acum este ca exista si alte spirale care s-au format. In interiorul spiralei duble exista doua filamente (lanturi) de ADN rasucite intr-o spirala. In intelegerea mea, noi vom dezvolta douasprezece spirale. In aceasta perioada, care pare ca ar fi inceput cu 5 pana la 20 de ani in urma, am fost transformati prin mutatii. Aceasta este explicatia stiintifica. Este o mutatie a speciei noastre in ceva nou pentru care rezultatul final nu este inca cunoscut.

Schimbarile nu au fost facute publice, deoarece comunitatea stiintifica se teme sa nu inspaimante populatia. Totusi, oamenii se schimba la nivel celular. Lucrez cu copii, chiar acum cu trei care au 3 spirale de ADN. Mare parte dintre oameni stiu si simt asta. Multe religii au vorbit despre aceasta transformare si acum ea devine realitate, in moduri diferite. Stim ca este o mutatie pozitiva chiar daca fizic, mental si psihologic poate fi inteleasa gresit si poate inspaimanta.
PR: Acesti copii prezinta caracteristici diferite de ceilalti copii?
Dr.Fox: Acestia sunt copii care pot muta obiecte in camera doar concentrandu-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apa doar privindu-le. Sunt telepatici. Poti sa te gandesti ca acesti copii ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Eu cred ca ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie, in cateva decade.
PR: Crezi ca asta ni se va intampla tuturor?
Dr.Fox: Sistemele noastre imunitare si endocrine sunt cele mai bune evidentiatoare ale acestor schimbari. Acesta este unul dintre motivele pentru care lucrez la cercetari din domeniul testarii si terapiei imunologice. Cativa adulti pe care i-am testat au de fapt inca o spirala de ADN in formare. Cativa o au chiar si pe a treia. Acesti oameni trec printr-o multime de modificari majore care se petrec in constiinta si in organismul lor, pentru ca de fapt cele doua sunt una. In opinia mea, Pamantul si orice exista aici isi inalta vibratiile. Multi dintre copii recent nascuti au trupuri care sunt luminatori magnetici. Aceia dintre noi care sunt mai in varsta si aleg sa se schimbe trebuie sa treaca prin multe transformari fizice.
PR: Ce anume cauzeaza transformarea in organismele nascute cu cele doua lanturi normale de ADN?
Dr.Fox: Cel mai usor mod de a produce mutatia ADN-ului nostru este printr-un virus. In consecinta, virusii nu sunt neaparat rai. Virusii traiesc doar in tesuturi vii. Virusii ADN-ului, cum ar fi Epstein Barr sau Herpes #6 schimba structura celulara. Virusul HIV nu este un virus al ADN-ului. In loc sa transforme organismul, el il devoreaza. Cei mai multi dintre oamenii care trec prin acest proces si ies de partea cealalta a valului, cum s-ar spune, au o noua profesie, un nou mod de a gandi, sau cel putin un inceput al unui nou mod de viata.
Chiar daca ei se pot simti bolnavi, obositi, sau deznadajduiti la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o sansa de a-si schimba structura ADN-ului si organismul intr-unul mai sanatos, mai luminos, ceea ce-i poate integra in noua generatie. Asa cum inteleg eu, vom putea desavarsi acest proces pana in anul 2012.
Modificari in ADN si remediile lor
Susanna Thorpe-Clark a scris un articol intitulat |Viziunea intreaga| in care dezvolta implicatiile schimbarilor ADN la fiintele umane. Iata mai jos un extras din acest articol:
In prezent ne modificam structura ADN (care are acum 2 spirale), de tip vechi, intr-una noua, ce va cuprinde mai multe spirale intrepatrunse. Dar nu numai noi, oamenii, ne schimbam. Intreaga viata de pe planeta sufera aceleasi modificari, pregatindu-se pentru o noua stare de existenta.
Noile conditii necesita sa renuntam la vechile concepte mentale si emotionale, numite |de vibratie joasa|. Ca si moartea, renuntarea la vechile concepte este foarte importanta in procesul de schimbare, de evolutie umana. Astfel ca trecerea la un nou mod de viata ne cere sa renuntam la modul actual de a vedea lucrurile, la modul de a forma relatii interumane. Mai ales ca majoritatea modelelor curente nu pot face fata la noile conditii de viata. Nu e de mirare deci ca exista deja foarte multa frica, anxietate, neliniste in legatura cu viitorul nostru, mai ales ca deja aceste schimbari au inceput sa se simta, desi multi dintre noi nu le putem constientiza. De asemenea, modificarile fiziologice ale corpului uman incep sa se intensifice si din aceasta cauza apar diverse simptome temporare.
Unele dintre acestea sunt:
1. simptome gen raceala (febra, transpiratie, dureri osoase sau articulare) dar care nu raspund la tratamentul clasic;
2. Migrene, dureri de cap care nu se amelioreaza cu tratamentul clasic;
3. Ameteala, palpitatii, tiuituri in urechi, senzatia ca intreg corpul vibreaza interior (mai ales noaptea);
4. Spasme musculare (involuntare), dureri de spate, pierderea puterii musculare a bratelor (datorate schimbarilor in sistemul circulator);
5. Respiratie greoaie sau zgomotoasa;
6. Modificari in sistemul limfatic si in cel imunitar;
7. Oboseala nejustificata, tendinta de a dormi mai des decat in mod normal;
8. Unghiile si parul cresc mai repede decat in mod normal;
9. Episoade depresive fara motiv, fascinatia trecutului (relatii, evenimente, oameni);
10. Tensiune, neliniste, stress (senzatia ca ceva se petrece dar nu stii ce).
Multe dintre aceste simptome sunt prezente la foarte multi oameni. Majoritatea dau buzna la medicul lor dar afla cu stupoare ca totul e in regula. Toate aceste simptome sunt doar temporare, dispar de la sine si indica faptul ca aceste modificari fiziologice sunt in plina desfasurare.
Remedii pentru noile simptome
Incrancenarea si lupta nu vor duce decat la cresterea si agravarea simptomelor. Trebuie sa lasati corpul sa isi poarte singur de grija, stie sa o faca foarte bine. Daca sunteti obosit, odihniti-va si dormiti. Consumati multa apa de izvor, pentru ca in aceste momente corpul se purifica si elibereaza toxine mai intens decat pana acum.
Nu trebuie sa intrati in panica. Nu veti muri, e vorba doar de o schimbare fiziologica si subtila a corpului. Totusi, daca nu sunteti siguri, apelati la un sfat medical, faceti analize si veti vedea ce e de facut. Daca trebuie sa urmati un tratament, preferati o abordare naturista, renuntati la medicamentele de sinteza chimica in favoarea remediilor naturiste care va vor ajuta mai bland sa treceti peste disconfort.
Acest proces de schimbare interioara este cunoscut sub numele de |Ascensiune|, pentru ca implica cresterea frecventei de vibratie specifica a corpului, ceea ce face sa apara aceste simptome temporare.
In aceste momente exista procese care se desfasoara in corp pentru a realiza schimbarile necesare adaptarii la noile conditii de viata. ADN-ul exista nu numai biologic, ci si in alte dimensiuni, pe alte frecvente de vibratie. Oamenii de stiinta cerceteaza ADN-ul uman si au invatat multe despre el. Dar ei inca nu sunt capabili sa inteleaga ca ADN-ul este mai mult decat atat, este semnatura personala armonioasa a fiecaruia dintre noi, valabila universal.
Daca ar fi sa auzim tonurile, sunetele generate de fiecare segment de ADN, am descoperi ca impreuna creeaza o colectie de frecvente armonioase, care este ca un identificator universal al fiecaruia. Nu mai exista nimeni care sa aiba aceeasi frecventa, identica, in tot universul. Astfel, se poate spune ca fiecare fiinta umana exista datorita rezonantei armonice cu structura informationala ADN.
Structura genetica opereaza ca un sistem de transmisie a€“ receptie prin satelit. Fiecare componenta a ADN-ului rezoneaza specific pe o anumita frecventa de vibratie, iar acest ansamblu reprezinta de fapt conexiunea ta biologica si energetica cu toate lucrurile care exista, nu numai din mediul imediat inconjurator, ci chiar universal. Frecventele acestor componente genetice sunt foarte inalte, vibratiile lor sunt foarte fine. Practic, sunt lumina.
Modificarile care au loc in aceste momente in corp sunt o re-armonizare, o noua calibrare a frecventelor proprii la cele de referinta din intreg universul. Este vorba de procese de natura electrochimica si electromagnetica. In primul rand, relatiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente de ADN se modifica ducand astfel la alte conexiuni intre componentele ADN, formand un alt fel de spirala. Aspectele electromagnetice corespondente noilor legaturi electrochimice sunt de fapt cresteri ale frecventelor de vibratie specifice. In consecinta, intregul corp va avea o frecventa rezonanta mai inalta. Pe masura ce procesul cunoscut ca |Ascensiune| are loc, intreaga fiinta este deja pregatita (de pe |parcurs|) pentru a face fata tranzitiei.
Un alt fapt important, care apare ca urmare a acestei cresteri a frecventei specifice, este folosirea unei parti mult mai importante din creier. Se stie azi ca omul obisnuit nu foloseste mai mult de 10% din intreg potentialul creierului, astfel ca pe masura ce se realizeaza |Ascensiunea|, vor deveni operationale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii, si care nu sunt raspunzatoare de modul rational de gandire ci de cel intuitiv si subtil de intelegere si actiune superioara.
Celebrele frecvente cerabrale (de tip alfa, gamma, etc) care sunt astazi cunoscute ca determinand starile mentale umane, au un rol important in acest proces de |acordare|. Undele de tip gamma sunt cele mai importante, ele fiind cheia catre celelalte realitati (subtile, invizibile). Aceste noi modele urmeaza un proces format din trei stadii.
Primul stadiu este denumit |initierea|. Este vorba de inceputul folosirii intentionate a constiintei in afara corpului fizic. Odata cu acest proces apare si constientizarea celorlalte forme de realitate. A doua faza este |comuniunea|. Este vorba despre o adevarata interactiune si comunicare directa (non-verbala) in celelalte realitati dimensionale. Cel mai adesea va fi sub forma telepatica, dar continutul nu va fi cu mult diferit de cel obisnuit, din prezent. A treia faza este |ascensiunea|. Din acest stadiu al constiintei vei putea sa faci adevarate calatorii plecand din realitatea aceasta obisnuita, spre realitatea Superioara Ultima. Toate cele trei stadii trebuie experimentate gradat, pe rand, in ordinea expusa.
Pentru a realiza |Ascensiunea| nu e suficient si nici necesar sa te gandesti la ceva anume sau sa ai un anumit tip de emotie. Este o calatorie constienta. Este renuntarea la vechile modele comportamentale pentru a deveni cu adevarat liber in a alege noi moduri de interactiune cu ceilalti, cu celelalte realitati invizibile.( preluare site Romania in agonie )

Arife
31-July-2010, 07:33 PM
Lucruri extrem de ciudate despre prezenta israelienilor in Bucegi « Lumea dupa Eufrosin (http://eufrosin.wordpress.com/2010/07/30/lucruri-extrem-de-ciudate-despre-prezenta-israelienilor-din-bucegi/)

Arife
31-July-2010, 07:34 PM
|Gura de rai| din Bucegi a€“ motivul prezentei militarilor straini ? « Lumea dupa Eufrosin (http://eufrosin.wordpress.com/2010/07/29/gura-de-rai-din-bucegi/)

adn
31-July-2010, 08:05 PM
Adevarul despre manevrele aeriene |Blue Sky 2010a€³ si consecintele lor pentru Romania

http://eufrosin.wordpress.com/2010/07/27/adevarul-despre-manevrele-aeriene-blue-sky-2010-si-consecintele-lor-pentru-romania/

Ganesut
31-July-2010, 08:58 PM
cit despre cele descrise de Contele Incapuciato , cred ca aceasta emisiune nu a fost la prima mina , nu am vazut-o dar asa o simt , cred ca este o reluare a celei de acum vreo 4 ani in urma , doar ca nu au mai spus si asta pe ecran. teoria cu nava ascunsa dupa luna , si perceputa doar de cei initiati este lansata de domnul conte prin 97-98, la al doilea interviu al dinsului decris pe larg atunci in presa de paranormal . inclusiv teoria benzii lui Mobius aplicata la scara umana pentru a induce teama si a converti mintile usoare. Nu prea imi inspira incredere acest conte , il vad mai mult ca pe o manipulare la scara , dedci o incercare de intoarcere a perceptiei la ceva deja petrecut, o abatere a atentiei . de fapt alte evenimente se pregatesc acestea nefiind decit praf in ochi. cu dragoste si pace.
Am aflat ca cu multi ani in urma, cand isi facuse aparitia pe scena publica, "contele" a fost demascat in mod public ca fiind impostor. Cam in aceiasi vreme am fost contactat personal pe email de "secretarul" dlui "conte". Era interesat si placut surprins de anumite activitati/actiuni pe care le facem undeva pe net. Vroia sa fixeze pentru "conte" o intilnire cu mine, dar l-am refuzat elegant. De atunci nu l-am mai vazut si nu am auzit multe de el. Zilele trecute am observat cu stupoare ca era invitat la OTV, in calitate de "expert" in astrologie parca. Parea ca vorbeste coerent si stiind ce spune. Am crezut ca poate s-a reorientat catre ceva concret, ca la partea cu Shambala si (calatoriile lui in) Tibet se cam facuse de ras.

Este posibil sa fi fost "racolat" intre timp de "ceilalti".

sammy11
31-July-2010, 10:07 PM
http://incappucciato.weblog.ro/2008/09/14/despre-falii-messia/ mai jos la comentarii. sunt adeptii lui Messia.. si iar intreb.. se recunoaste cineva ca discipol al sau, si posteaza in acelasi timp si pe acest forum? ! Ganesut.. te rog sa nu mai aduci cuvinte jignitoare cu privire la Cornel Nicula... daca il cunosteai cu adevarat.. nu vorbeai de el in asa hal.. ! si te mai pretinzi un ' trezit"?? Nu dragul, meu.. cei care sunt treziti cu adevarat, cei care au calea luminii in suflet, nu isi bat joc de altii.. si nu scormonesc subiecte de discutii de pe un forum.. ! cauta sa intelegi!!

Ganesut
01-August-2010, 01:27 AM
Nooo, acum inteleg reactia ta (http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?1310-Vampirismul-energetic-cum-ne-aparam&p=65738#post65738).


Si pentru ca mi-ati pus " motoarele in miscare", o sa lamuresc ceva iarasi vizavi de Conte!! observ ca unii il ataca vehemnt, si anume ca " se pregateste ceva prin acest Conte"" nimic mai fals va spun dragii mei. . acest om este intr- adevar OM !! daca ar fi ca el in tar a asta macar 30% din populatie, acum nu eram in aceasta situatie.. !! asa ca , nu mai aruncati cu "pietre" intr-un adevarat OM.. .. ARUNCATI ACUM ACOLO UNDE TREBUIE. . . !!! dar vad ca si curajul la romani dispare!!! fenomen inexplicabil??? imi vine sa rad!!
Profetiile de la Noul Ierusalim (http://forum.unique.ro/viewtopic.php?p=111#111):

Iata glasul Domnului pe pamint; scrie si da de stire ce graieste Domnul:
Duhurile lui Dumnezeu sufla peste pamint si cine se incumeta sa-Mi tulbure planurile? Sa vina sa lupte cu Mine,sa vina sa judece intre Mine si via Mea. Vai celor ce numesc Lumina intuneric si intunericul Lumina, care zic amarului dulce si dulcelui amar.


http://incappucciato.weblog.ro/2008/09/14/despre-falii-messia/ mai jos la comentarii. sunt adeptii lui Messia.. si iar intreb.. se recunoaste cineva ca discipol al sau, si posteaza in acelasi timp si pe acest forum? !
Ma confunzi. Ce are linkul ala cu mine sau cu ce am spus/scris eu aici pe forum ?


Ganesut.. te rog sa nu mai aduci cuvinte jignitoare cu privire la Cornel Nicula... daca il cunosteai cu adevarat.. nu vorbeai de el in asa hal.. !
Te rog si eu sa-mi arati unde sau care au fost cuvintele jignitoare si sa-mi dovedesti ca tu il cunosti mai bine decat mine dpdv al autenticitatii sale spirituale si ca ce am spus e minciuna.

Ce anume nu este adevarat din ce am spus mai sus ?

1) ca el a participat la conferinte publice (cu sute de martori) unde a spus ca a fost in Tibet, in manastiri tibetane si ca a fost dat de gol ca minte si ca nu a putut sa arate care era salutul pe calugarilor tibetani si ca a aratat un cu totul alt gest, ca a motivat ca timp de trei luni cat a stat acolo nu a putut sa vada cum se saluta calugarii pentru ca pe el il tineau inchis intr-o "chilie" ? Repet, au fost sute de martori la acest eveniment. Cum justifici tu aceasta minciuna gogonata a lui vis a vis de calatoria lui in Tibet ?

2) ca el m-a cautat pe email cu mai multi ani in urma prin intermediul secretarului sau de atunci aratand ca e incintat de ce faceam atunci pe net si intreband daca doream sa ma intilnesc cu el ? Ma faci mincinos ?

3) ca mi-am exprimat parerea, ca si altii de altfel, ca el nu este o persoana spiritual autentica si nici demn de incredere ?


si te mai pretinzi un ' trezit"??
Arata-mi unde am spus eu ca sunt trezit ? Dincolo de asta, ai adus cumva argumente si dovezi cum ca eu as fi un "adormit" si contele un "trezit" ? Faptul ca am o anumita intelegere si cunoastere teroretica si practica a unor elemente ezoterice si spirituale inseamna ca sunt "trezit" ? Si apoi, tu nu stiai ca trezirea se face in trepte/etape ? Am spus eu vreodata ca m-as afla la un nivel sau treapta anume ? Si daca as fi la o etapa anume, e rau asa ceva ? Nu asta doresc toti cautatorii spirituali prezenti aici pe forum si nu numai aici ? Nu vor ei sa se trezeasca spiritual, sa-si regaseasca sufletul si spiritul, chiar daca asta se produce in mai multe etape ? Ce e rau in a fi undeva pe cale ? Ce e rau in a cere sfaturi sau a le oferi ?

Cum ar fi daca am vedea pe net sau in mass media sau la tv ca dl. Istrate se "cearta" cu dl Hancu, cand amindoi doresc sa ajute asa cum pot ei oamenii in ceea ce priveste cutremurul si posibilitatea de a anunta sau chiar a preveni un asemenea cutremur sau efectele dezastruoase ce ar urma ?


Nu dragul, meu.. cei care sunt treziti cu adevarat, cei care au calea luminii in suflet, nu isi bat joc de altii..
Am vazut cateva mesaje ale tale in care tu iti bati joc de mine, ma iei peste picior, esti ironica si faci alte gesturi ce nu-s frumoase si sunt si gratuite. Crezi ca sunt vreun pusti venit sa-mi pierd timpul pe net si sa le mai fac farse altora si sa rad de ei pentru distractia mea gratuita ?


si nu scormonesc subiecte de discutii de pe un forum.. ! cauta sa intelegi!!
Alta remarca tendentioasa ce e si o insulta gratuita. Cum adica scormonesc pe forum ? Faptul ca am survolat 4-5 topice din zecile sau sutele care sunt prezente pe acest forum si am incercat sa ofer o anumita raza de lumina si cunoastere in cateva domenii mai putin cunoscute si intelese ? Adica gestul meu de ajutorare GRATUITA, BENEVOLA si facuta cu MARE EFORT si consum de timp si energie, tu mi-l interpretezi ca niste gesturi rau intentionate sau reavointa ???

Sunt mai multi useri care au fost mai mult decat multumiti de cele scrise de mine, iar unii s-au manifestat public, altii au pastrat in forul lor launtric aceasta multumire, iar unele chiar m-au apelat in PM si m-au rugat una si alta, iar tu spui ca eu scormonesc cu reavointa ? :(

Acest forum este nascut sub egida dlui Istrate si dansul este ajutat de o echipa tehnica de administratori. Daca dl. Istrate si Adminii considera ca ce am facut eu aici pe forum in cateva zile de cand am venit aici este dovada de reavointa si reaintentie, eu ma retrag si va las si-mi continui munca pe care am intrerupt-o pentru a ma manifesta cat mai mult aici. Tu nici nu realizezi ca pentru a scrie aici m-am oprit din alte actiuni care i-ar fi ajutat pe altii ? Unii au pierdut, altii au castigat, iar eu doar am consumat energie si timp si mi-am mai pus in/pe cap si unele minti dogmatice cand puteam sa stau linistit in banca mea si sa-mi vad de viata si de practica mea spirituala. Pentru ce sau pentru cine e nevoie de astfel de sacrificii ? :(

Ai idee ce este un egregor, un egregor al unui grup de fiinte ? Ai ideea cum actioneaza un membru al grupului asupra egregorului si egregorul asupra unui membru al sau ?

Uite un exemplu de fiinta curata si sincera ce cauta niste raspunsuri si rezolvari la evenimente din viata ei. Ce rau face ea ca mai incearca sa afle macar si parti din adevar, sau ce rau as face eu daca as putea sa-i ofer macar o mica mica parte din acest adevar ? Spuneam zilele trecute de acea pilda cu degetul si urechea. O remodelez si intreb: "daca degetul raneste urechea, cine sufera ? Degetul sau urechea (sau intregul) ?

Si pentru ca vad ca se continua cu jignirile si cu aroganta si aici (http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?1310-Vampirismul-energetic-cum-ne-aparam&p=65740&viewfull=1#post65740), o fac si pe asta:


Bun venit pe forum, Ganesut!
Am citit ceea ce ai scris pe diferite topicuri ale colegilor de la "paranormale" si poate prin cunostintele tale si intelegerea altor planuri decat cel strict de "carne si oase" in care ne aflam cea mai mare parte din timp, reusesti sa-mi lamuresti o intamplare de acum vreo 2 luni care m-a cam zguduit si nu stiu de unde s-o iau si unde s-o "asez"!

Intra te rog pe topicul de la "Discutii despre fenomene inexplicabile" iar la pagina 38 este postarea mea in josul paginii (nr 377) Irda.

Te rog sa-mi spui parerea ta despre ceea ce sa intamplat cu mine in acea dimineata.

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Pace in suflete si pe Pamant! Lumina Eterna in inimi!
Imi cer scuze Irda ca am postat PM-ul tau aici si mai ales ca am ales sa citesc de la acel mesaj al tau si apoi am continuat sa citesc pana la capat (pagina 74) discutiile, si intilnind micile sau marile dileme fata de autenticitatea contelui incapuciato am raspuns la acel mesaj inainte de a-ti raspunde si tie, care aveai o nevoie mult mai mare.

Iarta-ma si ca nu voi raspunde acum si aici, dar nu o voi mai face si voi astepta mai intai un raspuns oficial din partea dlui Istrate sau a reprezentantilor dansului aici pe forum pentru a intelege motivatia acestui gest nedemn al colegei lor sammy11. Ori este o greseala umana si e regretabil ce s-a petrecut si scuzele de rigoare sunt suficiente, ori este vorba de o manifestare personala si subiectiva si nu mai e cazul sa va deranjez in continuare.

Va urez o seara placuta si o saptamina si luna/vara placuta in continuare. In masura timpul voi mai citi de pe forum, dar nu voi mai scrie. In felul asta voi evita rautatea si invidia unora.

sandy76
01-August-2010, 08:13 AM
Va urez o seara placuta si o saptamina si luna/vara placuta in continuare. In masura timpul voi mai citi de pe forum, dar nu voi mai scrie. In felul asta voi evita rautatea si invidia unora.

- Ai venit mai tarziu dar ai inceput in forta si ai deranjat pe unii care se credeau buricul pamantului,uneori adevarul doare ,parerea mea. PS:Nu baga toate prostiile in seama, tara te cheama sa fii prezent la datorie,binenteles ca va fi munca patriotica pe care multi nu stim sa o apreciem pentru ca vine oarecum din vremea comunismului.

Irda
01-August-2010, 09:49 AM
Salutare, dragilor!

Vad ca s-au incins spiritele pe-aici si e pacat! Era o atmosfera de calm si armonie!

Draga Sammy, sincer, eu nu vad vreo jignire la adresa contelui, adusa de Ganesut, ci doar expunerea unor intamplari in care a fost implicat direct!
Nu sunt avocatul nimanui, dar sincer nu-mi dau seama ce te-a putut irita atat de mult la activitatea lui Ganesut pe forum de ai reactionat in acest mod?! Eu una nu ma simt deranjata de "volubilitatea" lui si de modul de a raspunde punctual. Scrie fiecare cum ii e mai la indemana.
Eu consider acest forum unul liber in care fiecare poate a-si spuna opinia in legatura cu tot ceea ce se discuta aici, favorabila sau nefavorabila pentru subiectul respectiv, dupa cum stie, simte fiecare!

Ganesut, scuzele iti sunt acceptate, in acest context, si mai ales ca nu am nimic de ascuns in mesajul respectiv, iar colegii de aici si-au spus deja parerea, dar in mod normal nu e ok sa publici pe forum un PM (de-aia e Personal Message)!

Intr-adevar, incerc sa aflu cate ceva despre ceea ce mi se intampla si e normal sa cer cat mai multe opinii pe care trecandu-le prin filtrul propriu sa mi le lamuresc care-s cele reale si care nu!

Eu sper ca lucrurile sa se linisteasca si sa reusim sa fim suficient de deschisi si toleranti, incat sa putem beneficia cu totii de ceea ce au de zis, cei care au studiat mai mult in acest domeniu!

Pace in suflete si pe Pamant! Lumina Eterna in inimi!

robot
01-August-2010, 01:12 PM
Eu cred, si sper ca e doar o neintelegere pe care voi doua veti reusi sa o lamuriti fara interventia noastra a celorlalti moderatori.

Arife
01-August-2010, 02:06 PM
Modestia este o trasatura permanenta a sufletului iluminat iar mandria un semnal de alarma al caderii spirituale,mai ales cand este hranita de vanitate si de egoismul propriului eu.Principiul armoniei enunta echilibrul descendentei realitatii perfecte si a celor imperfecte, ,dovedindu-si veridicitatea in functie de ,dragostea ,pacea si toleranta naturii umane,fara implicarea factorilor spatiu-timp.Ganesut,ceea ce vroiam sa spun,este faptul ca mandria distruge credinta si se opune in mod direct legilor de evolutie spirituala.Cu dragoste si respect,datho

Liliana4022
01-August-2010, 02:08 PM
doar ca in Iasi, azi-noapte...

Arife
01-August-2010, 02:25 PM
'Fiecare grupare, fiecare miscare religioasa, politica, artistica, fiecare tara, formeaza un " EGREGOR". Un egregor este o fiinta psihica emanata de o colectivitate, formata din gandurile, dorintele, fluidele tuturor membrilor care lucreaza in acelasi scop."

Edaneli
01-August-2010, 03:11 PM
doar ca in Iasi, azi-noapte...
Draga Liliana, ce s-a intamplat in Iasi azi-noapte?!

Eqbm
01-August-2010, 07:15 PM
Deci..s-a ajuns la ironii,un oarecare grad de injurii si o stare de agresivitate venite din partea unui moderator,din cauza unei pareri despre cineva?
Si daca eu spun despre Pavel Corut ca il consider extrem de dubios si ca nu-mi da deloc o stare de bine?mi se face la propriu scarba cand il vad.E ceva gresit in faptul ca asta e parerea mea?daca cineva mi se pare dubios,asta inseamna ca sunt in afara templului pentru ca incerc sa demonstrez ca e un fals sau ca-mi expun o parere?
Aratati-mi si mie pe cineva care e total agreat,si care a prezentat un numar maricel de informatii legate de spiritualitate.La un moment dat tot trebuie sa intre in joc ego-ul cuiva si sa inceapa discordia,n-ai cum sa faci pe plac tuturor,mai ales cand tocmai distrugerea ego-ului este scopul.Daca vreti sa vedeti aroganta,cereti-mi un link,si va arat ce inseamna aroganta cuplata cu prostie in forma pura,am exemple cat sa scriu doua carti,e plin internetul de ea

Nae
01-August-2010, 07:51 PM
Laudat fie Isus!
Daca vreti sa vedeti aroganta,cereti-mi un link,si va arat ce inseamna aroganta cuplata cu prostie in forma pura,am exemple cat sa scriu doua carti,e plin internetul de eaMultumesc, nu vreau!
Mai bine explica inexplicabilul conform subiectelor din topic.

Rose
01-August-2010, 08:17 PM
Eu chiar citeam cu placere postarile tale Ganesut si abia astept dupa ce-ti tragi sufletul sa te intorci sa ne incanti cu stiinta Dumitale. Ascultand o parere si cu o alta si cu o alta despre acelasi subiect, imi extrageam propria parere veridica sau nu. E dreptul meu sa citesc parerile tuturor si la sfarsit sa retin doar ce-mi convine. Iar daca chiar esti hotarat sa te retragi, mie personal o sa-mi lipsesti. Poate te razgandesti ...
Cu sinceritate,
Rose

roxx
01-August-2010, 08:29 PM
Draga Ganesut si draga Sammy11, este usor sa-ti expui parerile intr-un mediu in care toata lumea este de acord cu tine si te ovationeaza dar unde este provocarea? Asa cum spuneau si alti membrii ai forumului, fiecare are dreptul sa isi exprime in mod decent opinia pro sau contra.Nu este asta oare o oportunitate pentru noi toti de a invata toleranta, acceptarea, iubirea aproapelui? Nu este oare o ocazie de a ne testa intelepciunea si de a ne vedea propriile slabiciuni ? Sa nu uitam ca atunci cand ceva ne deranjeaza foarte tare la alta persoana primul lucru pe care il avem de facut este sa cautam in noi insine acele elemente care rezoneaza cu ceea ce ne-a deranjat. Eu as privi micul incident ca pe o ocazie de introspectie si crestere personala pentru care, pana la urma, va vei multumi reciproc macar in adancul sufletului. Pace voua!

Rose
01-August-2010, 08:30 PM
sau .. or fi si aceste neintelegeri .. tot fenomene inexplicabile, ca tot se intampla atatea pe pamant si in astral de o vreme incoace ..

Liliana4022
01-August-2010, 09:23 PM
Si pe Bacau exista aceeasi" poluare" energetica.Noaptea trecuta s-a lucrat si aici.Sau- poate_se lucreaza la nivelul intregii tari?!Aceleasi senzatii de sufocare,stare de insomnie iar astazi dureri de cap inexplicabile le-am avut si eu.Chiar ma intrebam daca au mai fost simtite de cineva.Din pacate de cei din anturajul meu zilnic nu au fost simtite.


La asta ma refeream.

Imi cer scuze, din vina mea nu a aparut mesajul cum trebuie.