Buna ziua. La sfarsitul lunii iulie am plecat cu o fma de turism intr-un circuit Anglia-Tara Galilor-Irlanda.Am fost mai nemultumit ca niciodata de un circuit cu ei , desi mergem (eu cu prietena) de vreo 4 ani cu ei ..si in circuite si in sejururi !
S-au ratat o multime de obiective din program (castele: cardiff , rock of cashel , ross , king's john , dunluce - parte din excursie optionala platita pe langa pretul initial !; care nu erau bolduite-adica trebuia facuta vizita interioara!, au fost facute doar cu vizita exterioara , o gradina botanica - nu s-a vizitat in nici un fel !) .
Practic am platit pentru ceva si ni s-a oferit altceva , doream restituirea unei parti din sume pentru ca este bataie de joc ! Chiar doamna ghid ne-a spus ca probabil programul acesta incarcat este facut de cineva care nu stie ca nu pot fi atinse toate obiectivele , dat fiind ca timpul este prea scurt si autocarul cat si soferul au nevoie de un timp de odihna de "x" ore fixe.
Am facut reclamatie la ei si nu s-a aprobat restituirea unei parti din sume (asta am cerut) , ba chiar nu se va rezolva nimic din punctul lor de vedere. Eu unul i-am amenintat ca le fac reclamatie peste tot unde pot , postez pe orice forum pot sa stie lumea ! si ajung pana la judecata cu ei
Eu , care nu ma las niciodata batut , am sunat-o frumos pe doamna ghida , am inregistrat apelul , unde spune clar ca n-a fost contactata in legatura cu sesizarea , nici vorba de asa ceva , si in plus a recunoscut in timpul dialogului cu mine ca nu s-au vizitat toate obiectivele si etc.
Ce imi recomandati? Urmeaza sa fac reclamatie la ANPC si Minsiterul Turismului, firma resectiva nu mai e membru ANAT m-am interesat !
Marcaje