Pagina 37 din 176 PrimulPrimul ... 2735363738394787137 ... UltimulUltimul
Rezultate 361 la 370 din 1758

Subiect: Evolutia si trezirea spirituala.

 1. #361
  Membru VIP Avatarul lui Arife
  Data înscrierii
  Jun 2010
  Posturi
  8.085
  Puncte
  469.820
  Nivel
  100
  Puncte: 469.820, Nivel: 100
  Puncte: 469.820, Nivel: 100
  Progres nivel: 0%,
  Puncte necesare pentru următorul nivel: 0
  Progres nivel: 0%, Puncte necesare pentru următorul nivel: 0
  Activitate globală: 0%
  Activitate globală: 0%
  Realizări:
  7 days registered31 days registered100 Experience Points250 Experience Points500 Experience PointsOverdrive3 months registered1000 Experience Points5000 Experience Points10000 Experience Points25000 Experience Points1 year registered50000 Experience PointsVeteran

  Implicit


 2. #362
  Membru
  Avatarul lui sandy76
  Data înscrierii
  Dec 2009
  Locaţie
  La 10 minute de Ploiesti poate 7
  Posturi
  684
  Puncte
  31.933
  Nivel
  54
  Puncte: 31.933, Nivel: 54
  Puncte: 31.933, Nivel: 54
  Progres nivel: 99%,
  Puncte necesare pentru următorul nivel: 17
  Progres nivel: 99%, Puncte necesare pentru următorul nivel: 17
  Activitate globală: 0%
  Activitate globală: 0%
  Realizări:
  7 days registered31 days registered3 months registered100 Experience Points250 Experience Points500 Experience Points1000 Experience Points1 year registered5000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran25000 Experience Points

  Implicit

  L U C R A R E A D I V I N A
  din 10-11 iulie 2010


  Ne pregatim de mult pentru aceasta mareata Lucrare.

  De cand l-am cunoscut pe maestrul spiritual IOAN DUMITRU BRANC la cursul de la Suceava, din iulie 2007, ne-am format un grup de fosti daci si adevarati osteni ai lui IO STEFAN VOIEVOD care ne intalnim saptamanal la rugaciune. Este acea dorinta in noi, de veacuri, de a ne trezi, noi si familiile noastre si toti romanii din tara si de pe alte meleaguri si stim cu certitudine ca rugaciunile in grup au o forta foarte mare si pot ajuta mult.

  Ne-am pregatit si in pelerinajele care s-au organizat in acesti 3 ani cand ne-am rugat in locurile sacre ale Romaniei de la SARMIZEGETUSA REGIA, BLIDARU, COSTESTI, MANASTIREA PRISLOP, TARGU-JIU, SFINX, RARAU SI CETATEA SUCEVEI, fiind ajutati de entitatile de lumina din Inalt si de energiile benefice ale locurilor sacre.

  Cand a aparut pe site Rugaciunea Nationala am meditat mult la tema ei si la fiecare fraza de acolo.

  TATAL CERESC impreuna cu inalte entitati de lumina de sus au pregatit toata aceasta Lucrare. Ei au facut totul, noi doar sa ne adunam si sa ne rugam, cat mai multi, pentru a face marele salt in constiinta dacica, a dacului liber pentru renasterea nationala.
  A venit ziua de 10.07.2010.

  Intr-o atmosfera sacra am inceput cu o rugaciune de alchimizare a tuturor energiilor de nelumina, neiubire si nearmonie din noi si din toti romanii din tara si de pretutindeni, precum si a cauzelor care ne opresc pe toti ca aceasta Lucrare sa se infaptuiasca dupa Voia Divina, aici si acum, in Lumina, Iubire, Armonie, Starea de prezenta totala.

  La ora 18.00, fiind conectati cu toti cei care au simtit in ei glasul chemarii dacice la rugaciune, am inceput sa citesc rar si bland Rugaciunea Nationala, pentru ca Lucrarea sa decurga lin, dar temeinic si profund, sa se elibereze si alchimizeze energiile si sa simtim, in acelasi timp, in fiinta noastra RENASTEREA NATIONALA.

  Timp de 2 ore si 15 minute am stat nemiscati, uniti cu totii in aceasta lucrare. Toti cei care se rugau erau constienti de misiunea pe care o aveau si o faceau cu tot sufletul. La sfarsit cineva din grup a spus: |Simt ca si cum as fi pus umarul la aceasta Lucrare|. Si asa a si fost !

  Iata derularea filmului vizualizat de o persoana din grup, din astral: La inceputul rugaciunii, din sudul Campiei Romane si pana in zona Carpatilor Meridionali au inceput sa iasa la suprafata pamantului statui megalitice din piatra. Sfinxul din Bucegi a erupt ca un vulcan, cu o intensitate uriasa, lumina alb-aurie in care se distingeau raze in toate culorile curcubeului. O flacara uriasa de lumina violet se rotea in jurul Sfinxului, apoi s-a plimbat pe deasupra intregii tari. Era un spectacol fascinant, ca o feerie!

  Totul se desfasura sub privirile marilor entitati de lumina Zamolxe, Deceneu, Burebista si IO Decebal. Romania a devenit apoi ca o sfera aurie din care plecau fire de lumina in toata lumea, la romanii care fac lucrarea pentru tara. Un curcubeu mare s-a intins ca o perdea peste tara. Din cer, de la Tatal Ceresc a coborat o coroana cu pietre pretioase care s-a suprapus peste granitele tarii.

  Din Sfinx ieseau porumbei aurii care zburau catre toate colturile tarii, iar spirale de lumina se formau deasupra Romaniei si urcau spre cer. In multi oameni, la nivelul capului, se aprindeau stelute de lumina.

  Pentru prima data s-a cerut invierea constiintei dacice. Este o energie noua, in formare, in campul energetic al Romaniei. La nivel de grup si tara au avut loc purificari cu lumina violet si vindecari cu lumina verde. Intre energiile aflate in desfasurare deasupra tarii si-a facut simtita prezenta Pasarea Phoenix care ne aminteste de renasterea ei din propria cenusa. Cu greu s-au miscat multe energii intepenite.

  Deasupra Romaniei au aparut, pe rand, un trandafir mare, rosu si o floare de lotus de culoare alba cu irizatii violet.

  Coloana Infinitului, de culoare albastra cu reflexe bleu, capta energiile cosmice si telurice benefice, le stoca, le ordona si le trimitea in tara acolo unde era necesar.

  Astfel s-a incheiat prima zi de rugaciune. Cu totii eram bucurosi ca am putut si noi sa ajutam la implinirea Lucrarii Divine. Prin derularea acestui film am avut confirmarea importantei rugaciunii facute in grup de cat mai multi romani, in acelasi timp.

  A doua zi la ora 18.00, in aceeasi atmosfera de sarbatoare, am inceput rugaciunile, dar cu mai multa forta si mai multa responsabilitate. Filmul a inceput iar sa se deruleze. Din nou din pamantul Romaniei ieseau statui megalitice care, de data aceasta, se grupau cate doua si au inconjurau tara in sens antiorar. S-a format apoi o hora de copii imbracati in costume nationale care dansau in jurul tarii. Purificarile au continuat. De pe trupul tarii s-a desprins o coaja groasa de culoare maronie, incepand din partea de nord-est a tarii spre sud-vest, dupa care totul a ramas auriu.

  La un moment dat a aparut pe pamant un scorpion urias care s-a intins peste o parte a tarii si, in acelasi timp, pe cer un liliac mare de culoare neagra. Pamantul tarii s-a transformat intr-un foc in care s-a scufundat acest scorpion, iar din cer au fost arse aripile liliacului care a cazut si el in focul de jos. Purificarile se faceau periodic in valuri de lumina ce traversau tara pe aceeasi axa nord-est, sud-vest. La inceput, energiile s-au blocat pe axa Oradea - Constanta. Cu greu, valul de lumina galben-aurie purificatoare a reusit sa traverseze tara pe aceeasi diagonala.

  Din Inalt a aparut Domnul Iisus Hristos imbracat cu o camasa rosie lunga pana in pamant peste care purta maiestuos o mantie albastra de culoarea cerului. Avea mainile ridicate in sus, deasupra capului, in care tinea un voal alb care se intindea pe toata latimea tarii. Cu acesta a trecut peste toata tara, pe aceeasi diagonala. In urma sa pamantul a capatat o culoare si mai curata, de un galben deschis spre alb stralucitor.

  In cetatea de la Sarmizegetusa Regia s-a aprins Focul Sacru !!!

  Romania arata ca o floare cu multe petale albe ce continea in mijlocul ei o energie in miscare ca un foc auriu. Din Rarau izvora o energie fina ce curgea ca o cascada de lumina alb-aurie spre tot pamantul tarii. In varful muntelui era o scara pe care urcau catre cer oameni si ingeri. Din munte ieseau porumbei albi ce zburau catre toata tara.

  Cei 4 arhangheli Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel au format o cruce de culoare galbena pe cer. Deasupra Moldovei veghea Io Stefan Voievodul. Din Inalt a aparut Zamolxe care avea o superba aura alba ce reflecta culorile curcubeului. La gat purta un colan dintr-un metal alb-argintiu pur avand o impletitura deosebita de care atarna in zona braului un disc mare gravat cu multe simboluri ce se schimbau mereu si care semnificau faptul ca face parte din conducerea galactica si are puterea de a controla energiile cosmice si pe cele pamantene.

  Cand s-a ajuns la rugaciunea de alchimizare, s-a auzit strigatul pamantului tarii care se tanguia de durere, striga ca adevarul despre ce s-a intamplat cu el sa iasa la lumina si cerea vindecare. Imediat a aparut Arhanghelul Rafael care a trecut cu aripile sale pe deasupra tarii, iar din el curgea multa energie de culoare verde, spre vindecare.

  Maicuta Domnului se plimba tot timpul pe deasupra tarii. In centrul tarii s-a format o piramida mare cu varful in cer prin care curgeau raze aurii spre pamant. Pe cer a aparut un car de foc tras de doua perechi de cai. Totul era numai lumina si culoare de o frumusete de neinchipuit...

  Deasupra tarii a aparut, spre final, sculptura |Sarutul|, opera maestrului Brancusi, simbolizand indemnul la necesitatea de a ne ierta si impaca cu noi insine si cu toti cei din jurul nostru!

  Dar rugaciunile le-am simtit si in suflet. Sacralitatea poporului dac se identifica acum cu o energie blanda ca lumina rasaritului de soare care ne leaga pe toti fostii si actualii daci, si nu numai, care vine din Pamantul sacru al Daciei, dar si din noi. Ea este in noi, dar noi am uitat sa o simtim. Suntem Fiii Luminii si Poporul Sfant, si trebuie sa constientizam mai mult acest lucru, sa-l simtim, sa-l aratam, sa-l traim, sa renastem total si sa fim asa cum am fost creati!

  Am incheiat rugaciunea adresand multumirile si recunostinta noastra Tatalui Ceresc si tuturor entitatilor de lumina de sus si de pe Pamant care au participat la Lucrare.  Grupul din Suceava prin Mihaela-Carmen

  sursa: http://www.branc.ro/mesaje_dupa_ruga...11_iulie_2010/

 3. #363
  Membru VIP
  Avatarul lui vasi67
  Data înscrierii
  Dec 2009
  Posturi
  1.054
  Puncte
  25.013
  Nivel
  48
  Puncte: 25.013, Nivel: 48
  Puncte: 25.013, Nivel: 48
  Progres nivel: 47%,
  Puncte necesare pentru următorul nivel: 537
  Progres nivel: 47%, Puncte necesare pentru următorul nivel: 537
  Activitate globală: 0%
  Activitate globală: 0%
  Realizări:
  7 days registered1000 Experience Points500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered1 year registered5000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points25000 Experience Points

  Implicit

  Citat Postat în original de sandy76 Vezi Post
  L U C R A R E A D I V I N A
  din 10-11 iulie 2010


  Ne pregatim de mult pentru aceasta mareata Lucrare.

  De cand l-am cunoscut pe maestrul spiritual IOAN DUMITRU BRANC la cursul de la Suceava,
  Sandy, ce ai patit de postezi de Branc?

 4. #364
  Membru
  Avatarul lui sandy76
  Data înscrierii
  Dec 2009
  Locaţie
  La 10 minute de Ploiesti poate 7
  Posturi
  684
  Puncte
  31.933
  Nivel
  54
  Puncte: 31.933, Nivel: 54
  Puncte: 31.933, Nivel: 54
  Progres nivel: 99%,
  Puncte necesare pentru următorul nivel: 17
  Progres nivel: 99%, Puncte necesare pentru următorul nivel: 17
  Activitate globală: 0%
  Activitate globală: 0%
  Realizări:
  7 days registered31 days registered3 months registered100 Experience Points250 Experience Points500 Experience Points1000 Experience Points1 year registered5000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran25000 Experience Points

  Implicit

  E si el creatia Domnului.

 5. #365
  Membru
  Avatarul lui sandy76
  Data înscrierii
  Dec 2009
  Locaţie
  La 10 minute de Ploiesti poate 7
  Posturi
  684
  Puncte
  31.933
  Nivel
  54
  Puncte: 31.933, Nivel: 54
  Puncte: 31.933, Nivel: 54
  Progres nivel: 99%,
  Puncte necesare pentru următorul nivel: 17
  Progres nivel: 99%, Puncte necesare pentru următorul nivel: 17
  Activitate globală: 0%
  Activitate globală: 0%
  Realizări:
  7 days registered31 days registered3 months registered100 Experience Points250 Experience Points500 Experience Points1000 Experience Points1 year registered5000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran25000 Experience Points

  Implicit

  Suntem Invingatori... Transmis de Lauren C. Gorgo - 22 iulie 2010

  " Noi suntem in mijlocul evenimentelor " este ceea ce nevazutii au spus intr-o zi, in timp ce eu incercam sa ma echilibrez in spatiul contractant dintre electrocutari. In timp ce la un anumit nivel m-am simtit cumva semi-usurata sa aud aceste cuvinte, partea cea mai mica, mai putin respectoasa si mai frustrata din mine nu isi putea retine un " yeah, un caca...". Vreau sa
  spun ca...aceste tranzitii sunt departe de a fi subtile si noi toti putem simti ca suntem in mijlocul lor...dar noi toti tipam violent si dorim sa stim: cand vom ateriza si caaaaand? Si iata ce spun vocile din capul meu : exista doua portaluri majore prin care trebuie sa trecem...unul la sfarsitul acestei luni si celalalt la inceputul lunii august. Acestea ne aduc intr-o profunda armonie cu " maestrul creator din interior" ..." reconectarea puterilor voastre creative inerente vor sosi prin aceste portaluri si facand asta, va incepe urmatorul nivel al transformarii si resurectiei fizicalitatii ".

  Daca sunteti pe aceasta cale de suficient de mult timp, atunci nu este nici o indoiala ca ati fost doborati de o completa apatie sau cinism ...sau ambele...dar indiferent care dintre ele a fost, ar fi trebuit sa fiti scosi din sarite pentru a realiza ca acele cuvinte de mai sus sunt intotdeauna mult mai dragute decat realitatea fizica pe care cei mai multi dintre noi o experimentam. ..deci, luati in considerare aceasta atentionare ca , cu toate acestea, noi suntem aproape, noi totusi urcam ... - Acest material poate fi lecturat complet pe:http://daniilsihastru.blogspot.com/2...vingatori.html

 6. #366
  Membru VIP
  Avatarul lui vasi67
  Data înscrierii
  Dec 2009
  Posturi
  1.054
  Puncte
  25.013
  Nivel
  48
  Puncte: 25.013, Nivel: 48
  Puncte: 25.013, Nivel: 48
  Progres nivel: 47%,
  Puncte necesare pentru următorul nivel: 537
  Progres nivel: 47%, Puncte necesare pentru următorul nivel: 537
  Activitate globală: 0%
  Activitate globală: 0%
  Realizări:
  7 days registered1000 Experience Points500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered1 year registered5000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points25000 Experience Points

  Implicit Programul Terra

  Zilele acestea am fost mai relaxat si am vrut sa recitesc cate ceva.
  Am gasit in biblioteca o carte interesanta pe care am citit-o acum cativa ani.
  "Programul Terra".
  Va invit sa o lecturati in putinul timp liber pe care il aveti.
  Pentru incalzire va dau si un link, sa vedeti cam cum scrie autorul si cine este.
  Articolul este interesant, cartea este si mai interesanta.
  Poate o posteaza IREAL pe topicul de carti.
  http://miracol.ro/progalex/ARTICOL_IV.html

  Va doresc multe "succesuri"

 7. #367
  Membru
  Avatarul lui AuraArua
  Data înscrierii
  Dec 2009
  Posturi
  5.892
  Puncte
  165.475
  Nivel
  100
  Puncte: 165.475, Nivel: 100
  Puncte: 165.475, Nivel: 100
  Progres nivel: 0%,
  Puncte necesare pentru următorul nivel: 0
  Progres nivel: 0%, Puncte necesare pentru următorul nivel: 0
  Activitate globală: 62,0%
  Activitate globală: 62,0%
  Realizări:
  7 days registered31 days registered3 months registered100 Experience Points250 Experience Points500 Experience Points1000 Experience Points5000 Experience Points1 year registered10000 Experience Points25000 Experience PointsVeteran50000 Experience PointsOverdrive

  Implicit

  Da,si eu sunt interesata sa aflu pareri despre ea.Am inceput sa o citesc acum cateva saptamani,in putinul timp liber.Ma intereseaza ,Vasi,cum ai privit si primit tu aceasta carte.Si o recenzie de carte ar fi potrivita.

 8. #368
  Membru Avatarul lui IREAL
  Data înscrierii
  Dec 2009
  Posturi
  1.723
  Puncte
  70.189
  Nivel
  82
  Puncte: 70.189, Nivel: 82
  Puncte: 70.189, Nivel: 82
  Progres nivel: 26%,
  Puncte necesare pentru următorul nivel: 1.261
  Progres nivel: 26%, Puncte necesare pentru următorul nivel: 1.261
  Activitate globală: 0%
  Activitate globală: 0%
  Realizări:
  7 days registered31 days registered3 months registered100 Experience Points250 Experience Points500 Experience Points1000 Experience Points1 year registered5000 Experience PointsRecommendation Second Class10000 Experience Points25000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran50000 Experience Points

  Implicit

  Este postat pe prima pagina ....."Ce merita de citit"

  Citat Postat în original de IREAL Vezi Post
  Tony Moldovan:
  Programul Terra
  http://www.scribd.com/doc/20305327/P...ictor-Moldovan
  O teorie originala a evolutiei speciei umane.
  Incepe cu un avertisment din partea autorului:
  Daca sentimentul religios, credinta in Dumnezeu inseamna foarte mult pentru dumneavoastra, va aduce bucurie, siguranta in actiune, protectie psihica, ratiunea de a fi, NU CITIÅ¢I ACEASTÄ‚ CARTE ! Definirea mai clara, posibila demitizare a credintei dumneavoastra este posibil sa va angoaseze sau chiar sa va faca nefericiti. NU CITIÅ¢I ACEASTÄ‚ CARTE !
  Daca nu v-ati pus niciodata intrebarile: cine suntem?, de unde venim?, incotro ne indreptam?, NU CITIÅ¢I ACEASTÄ‚ CARTE ! Ramaneti fericiti si traiti clipa!

 9. #369
  Membru
  Avatarul lui Ganesut
  Data înscrierii
  Jul 2010
  Posturi
  501
  Puncte
  7.206
  Nivel
  25
  Puncte: 7.206, Nivel: 25
  Puncte: 7.206, Nivel: 25
  Progres nivel: 32%,
  Puncte necesare pentru următorul nivel: 344
  Progres nivel: 32%, Puncte necesare pentru următorul nivel: 344
  Activitate globală: 0%
  Activitate globală: 0%
  Realizări:
  7 days registered250 Experience Points100 Experience Points7 days registered250 Experience Points100 Experience Points7 days registered250 Experience Points100 Experience Points500 Experience Points31 days registered1000 Experience Points3 months registered1 year registered5000 Experience PointsVeteran

  Implicit

  Bine v-am gasit si in acest topic.

  Citat Postat în original de gepaco Vezi Post
  http://astrologykom.blogspot.com/201...il-pentru.html ...nu stiu daca e de la Mihail sau nu dar e ca si cum...continutul are substanta
  Eu personal consider ca nu este un mesaj de la arh. Mihail. Logic vorbind, daca nu e de la Mihail, continutul nu mai are cum sa aibe substanta intrucat este o facatura prin care cineva doreste sa va minta si sa va manipuleze. Odata demascata o asemenea sursa falsa, e bine de studiat tot ceea ce a spus pentru a vedea ceea ce se urmareste cu aceste falsuri manipulatoare.

  Mesajul lui Mihail ar fi cu totul altul, cu atat mai mult ca cat el este deja intrupat ca si fiinta "umana" in lumea fizica acum si aici pe planeta Pamant, pentru a pregati calea pentru a doua venire/manifestare a lui Iisus.

 10. #370
  Membru
  Avatarul lui Ganesut
  Data înscrierii
  Jul 2010
  Posturi
  501
  Puncte
  7.206
  Nivel
  25
  Puncte: 7.206, Nivel: 25
  Puncte: 7.206, Nivel: 25
  Progres nivel: 32%,
  Puncte necesare pentru următorul nivel: 344
  Progres nivel: 32%, Puncte necesare pentru următorul nivel: 344
  Activitate globală: 0%
  Activitate globală: 0%
  Realizări:
  7 days registered250 Experience Points100 Experience Points7 days registered250 Experience Points100 Experience Points7 days registered250 Experience Points100 Experience Points500 Experience Points31 days registered1000 Experience Points3 months registered1 year registered5000 Experience PointsVeteran

  Implicit

  Citat Postat în original de AuraArua Vezi Post
  Da,si eu sunt interesata sa aflu pareri despre ea.Am inceput sa o citesc acum cateva saptamani,in putinul timp liber.Ma intereseaza ,Vasi,cum ai privit si primit tu aceasta carte.Si o recenzie de carte ar fi potrivita.
  Ar fi mult de citit si nu stiu cat merita sa pierzi timpul pentru a face o recenzie, dar daca spicuiesc cateva idei ce se vad ca sunt eronate, ma intreb cate asemenea erori mai exista in acea carte ? Personal am mari semne de intrebare asupra a tot ce apare la editura miracol a lui Pavel Corut..

  Iata un mic pasaj si "recenzia" asupra lui:

  "Conform traditiei sanskrite Sarpele Kundalini este un canal energetic ce porneste de la baza coloanei si urca cranial printre (prin) chakre. Este canalul care echilibreaza energia organismului si integreaza fiinta in mediu si in Univers."

  1) In primul rand nu exista o asa zisa traditie sanskrita. Sanscrita este o limba ce este considerata a fi straveche si sacra.

  2) In al doilea rand, "sarpele" Kundalini nu este un canal energetic, ci o Energia Sacra. Ea are ca si "sediu" temporar in interiorul fiintei osul sacru. La fiinta profana aceasta Energie Sacra se afla in stare de "adormire", "incolacita" (de trei ori si jumatate) in jurul ei insasi. Prin mijloace si tehnici spirituale adecvate Kundalini poate fi trezita si treptat directionata/urcata catre nivelele de sus ale fiintei. Tinta finala a acestor tehnici si invataturi spirituale este uniunea/fuziunea lui Kundalini cu scateia divina prezenta in fiinta noastra, Sinele Suprem, Atman, Imparatia Cerurilor sau alte denumiri pe care le poate avea in diferite traditii spirituale.

  Kundalini poate urca prin mai multe canale energetice. Principalele canale sunt IDA, PINGALA si SUSHUMNA. IDA este canalul receptiv, feminin, YIN, PINGALA este canalul emisiv, masculin, YANG, iar SUSHUMNA este canalul central, "neutru". Trezirea si dinamizarea si ascensionarea armonioasa si divin integrata a lui Kundalini se face prin SUSHUMNA. El este constituit din trei canalese se afla unul in altul, cel mai elevat fiind cel din interior. Functie de locul prin care urca Kundalini se obtin diferite rezultate specifice celor trei canale energetice ale lui SUSHUMNA, inclusiv obtinerea unor puteri paranormale.

  Nu este ABSOLUT DELOC RECOMANDAT incercarea trezirii lui Kundalini de catre persoane neavizate sau care nu s-au antrenat in prealabil, nu si-au purificat structurile si canalele energetice subtile.

  Daca totusi se face asta, pot apare paralizii, boli grave sau chiar moartea instantanee. Ca o mica "demonstratie" de forta as putea aminti de asa zisele fenomene de combustie interna care s-au manifestat la anumite persoane, adica au ars pe loc, "din senin", fara o cauza exterioara anume. Asta s-a datorat urcarii lui Kudalini prin anumite canale energetice.

  Articolul respectiv mai contine si alte erori, ca de exemplu aceasta poza in care sunt prezentate cateva informatii despre centri de forta, despre canalele energetice IDA, PINGALA si SUSHUMNA si conexiunile centrilor de forta cu degetele de la maini ce sunt total sau partial eronate.  3) In primul rand IDA si PINGALA pornesc amandoua din Muladhara Chacra, iar in poza lor PINGALA porneste din Swadistana.

  4) In al doilea rand, cu toate ca stiu ca poza este o reprezentare mai mult simbolica, totusi trebuie precizat ca IDA si PINGALA nu circula numai pe partea stanga (IDA) si respectiva dreapta (PINGALA), ci circula in mod alternativ pe stanga si pe dreapta, schimband alternanta la fiecare centru de forta principal, "oprindu-se" amandoua in AJNA CHAKRA.

  O reala prezentare simbolica ar fi aceasta:


  Dar cea apropape de adevar e cam asa:  Au existat anumite reprezentari simbolice ale acestor realitati launtrice ce unele au fost mai in ton cu realitatea, altele mai putin. De exemplu caduceul este oarecum in ton cu realitatea, dar totusi nu este vorba de doi serpi, ci de Kundalini ce poate trece/urca prin cele trei canale energetice. Acocierea Sa cu sarpele este si nu este tocmai cea mai potrivita, dar este totusi o simbolistica. Aceasta simbolistica a fost interpretata gresit de unii, asociindu-l cu sarpele biblic, adica cu satana, ceea ce este PROFUND eronat. Si In ziua de azi unii ignoranti si/sau habotnici cu anumite limitari mentale si sufletesti fac aceasta confuzie. Chiar si anumite grupari de orientare luciferica au folosit simbolul caduceului si l-au stilizat si apoi folosit in scopul propovadurii mesajului sarpelui lor adorat, satana. Nu faceti confuzii intre cele doua realitati si nu va lasati pacaliti de modul manipulator in care sunt folosite aceste simboluri.


  Acea "bila" de sus ar fi trebuit sa reprezinta Sahasrara Chakra, iar locul unde se intalnesc IDA si PINGALA sa fie Ajna Chakra.

  5) In al treilea rand corespondenta centrilor de forta cu degetele de la mana este gresit. Rela corespondenta este: degetul mare = Muladhara, degetul aratator = Swadistana, degetul mijlociu = Manipura, degetul inelar = Anahata si degetul mic = Vishuda. Ele sunt in conexiune si cu cele 5 energii: Pritivi (Pamint), Apas (Apa), Tejas sau Agni (Foc), Vaiu (Aer) si Akasha (Eterul).

  Daca intr-o atit de mic pasaj se regasesc atatea greseli grave dpdv ezoteric, oare cate se gasesc in intreaga carte ?

  Mai mult decat atat, cartea incepe cu un puternic stimulent manipulator, un asa zis "avertisment":

  Incepe cu un avertisment din partea autorului:
  Daca sentimentul religios, credinta in Dumnezeu inseamna foarte mult pentru dumneavoastra, va aduce bucurie, siguranta in actiune, protectie psihica, ratiunea de a fi, NU CITIÅ¢I ACEASTÄ‚ CARTE ! Definirea mai clara, posibila demitizare a credintei dumneavoastra este posibil sa va angoaseze sau chiar sa va faca nefericiti. NU CITIÅ¢I ACEASTÄ‚ CARTE !
  Daca nu v-ati pus niciodata intrebarile: cine suntem?, de unde venim?, incotro ne indreptam?, NU CITIÅ¢I ACEASTÄ‚ CARTE ! Ramaneti fericiti si traiti clipa!
  Pe scurt, este tintit orgoliul celui doct, celui citit, intelectualului, celui care isi va spune in sinea sa: "Ce, eu sint un prost, pe mi-e frica mie de informatiile noi, sunt eu un inchistat mental sau religios ??? Nuuu, iti arat eu tie ca eu pot citi aceasta carte si nu voi pati nimic, ci voi obtine ceea ce pe altii ii sperie. Eu sunt mult mai mult decat acesti fricosi si limitati. EU SUNT UN INTELECTUAL si INTELIGENT !!!"

  Poate unii veti zimbi, altii veti fi uimiti, altii se vor simti jigniti, dar daca urmariti sa judecati la rece si fara patima, oare nu sesizati o nuanta de prosteala, de manipulare fina si insidioasa in acest asa zis "avertisment" ? Cine are urechi de auzit sa auda !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

 1. Trezirea divina
  De lilu în forumul Religie
  Răspunsuri: 522
  Ultimul Post: 18-June-2018, 11:00 PM
 2. O carte spirituala care mi-a marcat viata
  De white swan în forumul Fenomene paranormale
  Răspunsuri: 62
  Ultimul Post: 30-April-2017, 10:36 AM
 3. Răspunsuri: 0
  Ultimul Post: 22-November-2010, 08:20 PM
 4. Răspunsuri: 0
  Ultimul Post: 19-November-2010, 02:21 AM

Permisiuni postare

 • Nu puteţi posta subiecte noi.
 • Nu puteţi răspunde la subiecte
 • Nu puteţi adăuga ataşamente
 • Nu puteţi modifica posturile proprii
 •