Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 69

Subiect: Retetele de la otv

  1. #51
    Membru
    Avatarul lui maria
    Data înscrierii
    Dec 2009
    Posturi
    4.025
    Puncte
    43.315
    Nivel
    64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Progres nivel: 29%,
    Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Progres nivel: 29%,  Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Activitate globală: 0%
    Activitate globală: 0%
    Realizări:
    7 days registered1000 Experience Points500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered5000 Experience Points1 year registered10000 Experience Points25000 Experience PointsVeteran

    Implicit

    http://www.2012tehnicidesalvare.ro/c...--prin-hranire
    Ce NU trebuie sa mancati deloc pentru a evita bolile grave si moartea lenta ... prin hranire!

    Notati-va oameni buni ce NU trebuie sa mancati deloc pentru a evita bolile grave si moartea lenta prina€¦hranire!!!



    Te-ai intrebat vreodataa€¦

    De ce alimentele cumparate sunt mai gustoase decat cele de casa ?

    De ce mancarea de acasa n-o egaleaza niciodata la gust pe cea de la fast-food ?

    De ce sunt atat de gustoase mezelurile, desi sunt facute doar din cateva resturi de carne?

    De ce sunt atat de |bune| unele alimente, incat atunci cand le mananci, pur si simplu nu te mai poti opri ?

    Raspunsul este simplu:

    Producatorii mezelurilor/cipsurilor/supelor la plic/condimentelor si alimentelor de la fast-food adauga intentionat un |E| care sa ne pacaleasca papilele gustative si creierul.

    Despre ce |E| este vorba ?
    Monoglutamatul de Sodiu , i se mai zice si MSG saua€¦ E621!!!

    Monoglutamatul de Sodiu (E621) face ca un salam, obtinut din resturi de carne pe care oricine le-ar arunca la gunoi, sa fie un aliment atat de gustos incat sa nu te mai poti opri din mancat. Ti se pare ca acel aliment este irezistibil de buna€¦boala curata cu gust minunat!

    Mai mult decat atat, te face sa iti doresti sa mananci acel aliment si maine si poimaine si apoi in fiecare zi a€“ ITI DA DEPENDENTA.

    Aroma din MSG se numeste |Umami| sau |Al cincilea gust|. Odata ce papilele tale gustative simt acest gust, transmit creierului o sensatie de placere si euforie, motiv pentru care incepi sa mananci din ce in ce mai mult si simti ca nu te mai poti opri.

    Oamenii care consuma regulat alimente care au MSG adaugat, ajung sa dezvolte o asa mare dependenta de alimente, incat mancatul devine pentru ei principala satisfactie in viata.

    Paradoxul este ca acesti oameni sunt nevinovati pentru starea lor. Ei sunt doar victimele unei manipulari la nivel biochimic, care are printre scopuri imbogatirea producatorilor si indobitocirea consumatorilor.

    Partea si mai proasta este ca acest |E| nu numai ca da dependenta, ci este si extrem de DAUNATOR pentru organismul uman.

    Desi se fac eforturi imense pentru a ascunde si a minimaliza efectele daunatoare ale MSG-ului, studiile arata CLAR ca aceasta substanta este una deosebit de daunatoare pentru sanatate. Creierul este principalul organ afectat, alfel spus, ne intra prin |efractie| in minte si face cu noi ce vor aceia care l-au inventat!!! Cum este sa te imbolnavesti si sa moria€¦de la cel mai minunat dar si periculora€¦gust? Iata caile pe care veti merge daca veti uita sa evitatia€¦E621:



    Hiperactivitatea si deficitul de atentie la copii(ADHD)

    Autismul si Epilepsia

    Atacurile de panica si Migrene

    Oboseala cronica

    Si nu in ultimul randa€¦



    Afecteaza Glanda Pitulara a€“ care este responsabila pentru buna functionare a celorlalte glande din organism. Astfel ca, MSG-ul deregleaza intreg echilibrul hormonal al organismului: si de aici a€“ o reactie in lant care va afecta sanatatea intregului organism.

    Duce la OBEZITATE, afecteaza vederea ducand la miopie si provoaca hipertensiunea€¦



    Cum ne ferim?

    Probabil acum te intrebi, cum ai putea sa te feresti de efectele daunatoare ale acestui minunat E621 ?

    Foarte simplu:
    Citind eticheta !!!



    Daca obisnuiesti sa nu citesti eticheta, este timpul sa-ti faci un obicei nou cand mergi la cumparaturi.

    Pentru a te feri de efectele daunatoare ale MSG-ului si a nu deveni dependent de alimentele procesate, este ESENTIAL sa citesti eticheta alimentelor pe care le cumperi. Daca nu scrie pe eticheta E621 si mancarea respectiva contine totusi |otrava| a€¦inseamna ca trebuie sa va notati |mastile| sub care se ascunde:



    - Glutamat a€“ Glutamat de sodiu

    - Aroma de fum a€“ Potentiator de aroma

    - Gelatina a€“ Extract de drojdie

    - Acid Glutamic a€“ Potentiator de gust

    - Glutamat Monosodic a€“ Proteina vegetala hidrolizata

    - Cazeinat de Sodiu a€“ Arome naturale

    - Cazeinat de calciu a€“ Proteine texturate

    - E621 a€“ Aroma naturala de pui, vaca sau porc

  2. #52
    Membru
    Avatarul lui maria
    Data înscrierii
    Dec 2009
    Posturi
    4.025
    Puncte
    43.315
    Nivel
    64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Progres nivel: 29%,
    Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Progres nivel: 29%,  Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Activitate globală: 0%
    Activitate globală: 0%
    Realizări:
    7 days registered1000 Experience Points500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered5000 Experience Points1 year registered10000 Experience Points25000 Experience PointsVeteran

    Implicit

    http://www.2012tehnicidesalvare.ro/c...ema-in-romania
    Valoarea normala a colestorolului - o problema in Romania!?

    Valoarea normala a colesterolului in Romania este 280 mg la 100 de ml de sange.
    Daca este asa, cum s-a ajuns totusi ca marea majoritate a laboratoarelor tiparesc buletine de analize pe care valori de 181 de mg % sunt trecute ca anormal de maril.
    Secretul este ca scaderea valorii normale a colesterolului in sange a fost generata artificial de interese de grup sia€¦financiare!!! Cei care vor deschide orice carte de medicina anterioara anului 1980, vor citi acolo valoarea normala a colesterolului: 280 mg %, asa cum am spus. Intervalul 260-280 mg % impunea atentie si regim, dar nu tratament medicamentos.
    Odata cu descoperirea unor medicamente mai specifice, care scad colesterolul in mod mai eficient dar mai scumpe si aflate sub patent, interesul firmelor de medicamente pentru aceasta clasa a crescut enorm. Cum numarul pacientilor cu | colesterol mare| era mic, specialistii in marketing au coborit limita |normala| de la 280 la 260 si medicii au fost |convinsi| cu bani sau proiecte de cercetare finantate conditionat sa sustina modificarea.


    Atentie mare: putem prevedea inca de pe acum ca, daca maine va aparea un medicament care sa modifice grupa sangvina, poimaine o mare parte dintre cititorii acestei pagini vor afla ca sufera de o grupa sangvina de-a dreptul toxica. Prostirea eleganta a |prostimii| inseamna multe miliarde de dolari profituri anuale.

    Tratamentul hipercolesterolemiei


    Daca valoarea colesterolului este pana la 260 mg %, nu este necesar nici un tratament, asa cum am spus mai sus, deoarece nu putem vorbi de hipercolesterolemie in aceasta situatie.

    Daca valoarea colesterolului este intre 260 si 279 mg %, este recomandabila tinerea unui regim cu evitarea excesului de colesterol, impreuna cu repetarea determinarii colesterolului si a fractiilor sale (raportul HDL versus LDL, daca nu a fost facut).

    Daca valoarea colesterolului este intre 280 si 299 mg % este necesar un regim hipocolesterolemiant, cu evitarea smantanei, untului, laptelui gras, carnii grase si cu limitarea numarului de galbenusuri la 4 pe saptamana (albusurile nu contin colesterol).
    Se recomanda un regim bogat in peste (minimum 2 kg pe saptamana) si folosirea cu generozitate a cimbrului si usturoiului.
    Toate fructele sunt indicate, dar merele ocupa primul loc in aceasta privinta.
    Din 6 in 6 luni se face evaluarea rezultatelor regimului, dozandu-se atat colesterolul total, cat si fractiile lui.
    Daca valoarea colesterolului este de 300 mg % sau peste, recomand tratament medicamentos.


    Dr Mihnea DRAGOMIR
    Bucuresti, 16 iulie 2008

    Atentie: toti bolnavii care au murit de inima in ultima vreme au murit cu colesterolul foarte mic. E un adevar dovedit statistic. Colesterolul marit nu produce moartea!

  3. #53
    Membru
    Avatarul lui maria
    Data înscrierii
    Dec 2009
    Posturi
    4.025
    Puncte
    43.315
    Nivel
    64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Progres nivel: 29%,
    Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Progres nivel: 29%,  Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Activitate globală: 0%
    Activitate globală: 0%
    Realizări:
    7 days registered1000 Experience Points500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered5000 Experience Points1 year registered10000 Experience Points25000 Experience PointsVeteran

    Implicit

    http://www.2012tehnicidesalvare.ro/c...ine-fungicides
    INITIUM -fungicides (triazolopyrimidine fungicides)

    INITIUM a€“ substanta extrem de toxica testata in premiera mondiala, pe romani!
    Articole / De lecturat
    de Rebeca Paun
    Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti, ne informeaza ca un gram de INITIUM care este introdus in organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Daca ingurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodata din organism. Gheorghe Mencinicopschi merge pana acolo incat spune ca pentru a putea sa-ti faci seara un ceai de tei va trebui sa iei reteta de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piata nu vor mai ramane decat foarte putine.
    Sursa: PetitieOnline.ro
    Incepand cu 31 decembrie 2009, Romania este membra a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a starnit multe discutii contradictorii, mai ales din cauza ca in acest an, conform Codexului, tara noastra este obligata sa foloseasca experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care contine o substanta chimica extrem de toxica, numit INITIUM, care va fi utilizat in culturile de vita de vie, cartofi, rosii, castraveti si ceapa.
    Incepand cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare.
    Iata in ce constau acestea:
    a€¢ Se intentioneaza eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite cu 28 de produsi de sinteza farmaceutica (prin urmare toxici), care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Magazinele noastre de produse naturiste si suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care exista pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe lista (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adica, daca le folosesti, te duci la inchisoare. Medicina naturista (acupunctura, medicina energetica, ayurvedica, tibetana etc.) va fi progresiv si insidios interzisa.
    a€¢ Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu asa numita agricultura bio. In anul 2001, 12 substante chimice, despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 de tari, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie sa fie iradiate. Acum nu avem decat sa mancam rosii cu INITIUM, sa asteptam sa vedem daca murim ca sa stie UE daca fungicidul nemtilor este sau nu toxic.
    INITIUM este un produs toxic criminalNumele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine/Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a carui structura chimica o puteti consulta aici. Aici aflam ca produsul este toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv si dezvolta toxicitate, neurotoxicitate, si toxicitate acuta. Puteti consulta aici fisa de evaluare a acestei substante (in Marea Britanie).
    Faptul ca nu s-au facut publice date concrete cu privire la efectele acestei substante asupra organismului uman, asa cum ar fi fost normal sa existe in orice raport de cercetare si evaluare, este foarte ingrijorator. Aceste date exista, cu siguranta, dar interesul Francmasoneriei Mondiale, care se afla in spatele implementarii criminalului Codex Alimentarius, este, in fond, acela de a decima populatia globului. Avand acest obiectiv, publicarea informatiilor complete despre consecintele pe INITIUM le-ar putea avea asupra sanatatii oamenilor ar contraveni scopului pe care si l-au propus. Pe de alta parte, in felul acesta nimeni nu poate fi facut responsabil de efectele grave care ar putea sa apara mai tarziu la oameni in urma consumarii alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.
    Este foarte dubios faptul ca raportul de evaluare pe care se bazeaza concluziile Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara (EFSA), NU fusese analizat in mod independent si de alti cercetatori - asa cum o cer normele - la momentul la care acestia au tras concluziile si au dat recomandarea. Acest lucru este mentionat chiar in raportul respectiv:
    Deoarece raportul de evaluare nu a fost inca analizat si de alti cercetatori, concluziile la care s-a ajuns in urma rezultatelor obtinute trebuie sa fie considerate provizorii si vor putea fi reconsiderate o data cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.
    Deci, din datele oficiale existente la ora actuala nu reiese decat ca exista aceasta substanta si ca ea va fi testata in Romania. In rest, trebuie sa-i credem pe cuvant pe cei de la EFSA ca substanta este inofensiva pentru corpul uman. Dar nu exista dovezi clare pentru aceasta.
    Modalitatea extrem de facila si totodata criminala prin care s-au facut aceste recomandari, pentru introducerea acestei substante in circuitul alimentar fara existenta unor studii si evaluari riguroase prealabile, este la fel de |stiintifica| precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin il mai poti refuza... inca. Dar cum te feresti de astfel de experimente criminale, in conditiile in care legea cu privire la utilizarea acestei substante nu impune avertizarea consumatorilor...
    Enervin si Zampro - moarte cu lingurita
    Romania este prima tara din lume ce autorizeaza utilizarea fungicidelor pe baza de INITIUM, care, potrivit companiei germane BASF, vor facilita cultivatorilor de vita de vie obtinerea mai rapida a unei productii de calitate inalta. Compania germana a indicat ca in afara de produsul continand INITIUM pentru struguri, care va fi disponibil in Romania din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizata si folosirea produsului Zampro, un fungicid pe baza de INITIUM pentru culturi speciale de cartofi, rosii, castraveti si ceapa.
    Produsele extrem de toxice pe baza de INITIUM (despre care compania sustine insa ca ar avea un grad redus de toxicitate) se vor adauga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri. Alaturi de Enervin, Cabrio Top urmeaza sa devina un produs important in domeniul protectiei strugurilor din Romania. Totodata, produsele pe baza de INITIUM urmeaza sa fie omologate in Olanda si Marea Britanie in prima jumatate a anului 2010, dupa care vor urma si alte tari europene. Asadar, planul criminal de ucidere in masa a populatiei planetare cu INITIUM se intentioneaza a fi demarat chiar in Romania.
    In rezumat: perspective sumbre
    - in 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte doua din cauza bolilor cauzate de substantele toxice introduse in alimentatie
    - directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor si a vitaminelor
    - animalele vor fi tratate cu hormoni si iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic
    - cine va folosi produse naturale va face inchisoare
    - usturoiul, menta si alte astfel de plante comune vor fi considerate droguri
    - medicina naturista si medicinile alternative vor fi eliminate treptat
    - produsele alimentare BIO vor fi interzise
    Experimentul Codex Alimentarius incepe cu Romania! Semnati petitia impotriva acestuia!
    De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea Codexului, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Tera nu mai poate hrani pe toata lumea in mod natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Aceasta masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de manipulat.
    Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura produse pe baza de INITIUM, furnizate de compania germana BASF si care vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca |beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata de obtinere a recoltei.|
    Conform cercetatorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. Asa cum INITIUM ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce si la marirea tumorilor maligne.

    In 4 decembrie 2008 se anunta ca primele tari care vor testa noul produs INITIUM vor fi tarile din America de Sud. Europa era programata pentru 2011! Si totusi Romania este cea care introduce in premiera mondiala acest produs? De ce? Probabil pentru ca tarile din America de Sud au refuzat sa isi transforme cetatenii in cobai!? De ce s-a oferit Romania sa faca aceste teste? Cine a semnat pentru aprobarea acestui experiment in Romania? Cine a hotarat sa transforme poporul roman in cobai, fara a-i cere parerea? Daca acest experiment va avea loc, romanii vor fi pur si simplu otraviti treptat, in masa.
    Senatorul Iulian Urban a trimis o scrisoare catre Ministerul Sanatatii, Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si catre Ministerul Agriculturii, in care cere explicatii cu privire la motivul pentru care Romania este prima tara care a fost dispusa sa-si sacrifice cetatenii, folosindu-i pe post de cobai in testarea acestor substante toxice.


    Sursa.http://www.farmacianaturii.ro/

  4. #54
    Membru
    Avatarul lui maria
    Data înscrierii
    Dec 2009
    Posturi
    4.025
    Puncte
    43.315
    Nivel
    64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Progres nivel: 29%,
    Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Progres nivel: 29%,  Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Activitate globală: 0%
    Activitate globală: 0%
    Realizări:
    7 days registered1000 Experience Points500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered5000 Experience Points1 year registered10000 Experience Points25000 Experience PointsVeteran

    Implicit

    http://www.2012tehnicidesalvare.ro/c...uri-basarabene
    Leacuri basarabene

    Am primit cele mai vechi si eficiente a€¦retete ale moldovenilor de dicolo de Prut !!! Si acolo emisiunea noastra a trezit interes si a determinat lumea sa ni se alature. Scrieti oameni buni, sa vedeti cum vad moldovenii paza de boala sau leacurile de la strabuni :



    Pentru tratarea tusei


    Se fierb tarate sau porumb boabe, cam 300 g, in 3 l apa, pana cand scade zeama cam la 500 ml. Se strecoara zeama. Separat, se freaca bine 2 galbenusuri cu 2 linguri zahar brun sau zahar brut, pana se formeaza o spuma. Peste aceasta se toarna treptat zeama strecurata in care a fiert graul sau porumbul. Se amesteca pana cand se omogenizeaza bine compozitia care se bea calda, de mai multe ori pe zi.


    Pentru tratarea racelilor



    Se pune orez intr-un ciorap. Daca bolnavul are febra, ciorapul se tine la frigider si apoi, dupa ce s-a racit, se pune pe fruntea bolnavului. Leacul e bun si pentru migrene. Daca bolnavului ii este frig, daca are frisoane, ciorapul cu orez se incalzeste la cuptor si apoi se pune pe talpile bolnavului. Bolnavul trebuie sa manance de mai multe ori pe zi supa concentrata de gaina, in care a adaugat si o lingurita dea€¦ hrean !!!


    Se amesteca in cantitati egale miere si hrean si se ia din aceasta compozitie cate o lingura de trei ori pe zi. Acest leac e bun si pentru desfundarea nasului.



    In caz de febra, se pun pe piept, pe burta si pe gleznele bolnavului frunze de varza zdrobite.



    Daca bolnavul are febra, se face un masaj la talpi si la incheieturile mainilor cu tinctura obtinuta din ardei iuti tinuti in rachiu. Acest tratament nu le este indicat copiilor.



    Pentru tratarea diabetului


    In fiecare dimineata, bolnavul va presara o lingurita de scortisoara pe mancarea pe care o va lua. Scortisoara se poate amesteca si in ceaiul de dimineata.



    Alifie pentru vindecarea ranilor



    100 ml suc de varza proaspata se amesteca cu 1 lingurita miere si cu 1 lingura rachiu de cereale. Amestecul se pune pe foc si se tine pana cand se apropie de fierbere. Atentie mare : nu se lasa sa dea in clocot. In alt vas se pun 1 lingura untura de porc, 1 lingurita ceara de albine si 2 linguri germeni de porumb. Se amesteca bine toate pe foc, dar nu se lasa sa fiarba. Se ia apoi de pe foc si se toarna peste acest amestec zeama de varza, cu miere si rachiu. Se amesteca in vas pana cand compozitia se raceste, apoi se pune in cutiute de plastic sau in borcane mai mici si se tine la rece. Se poate pastra timp de 2-3 luni in loc racoros.

    Pentru arsuri


    Se pune pe arsura miere si se lasa locul nelegat.


    Se toarna imediat dupa ce bolnavul s-a ars un albus de ou pe locul afectat.


    Cu aceleasi rezultate bune se poate turna zeama de varza proaspata.


    Ca sa nu se faca basici la locul arsurii se pun comprese inmuiate in lapte proaspat sau comprese cu cartofi cruzi rasi.


    Pentru vindecarea arsurilor se unge locul respectiv cu ulei de porumb in care s-a macerat sunatoare.



    Pentru tratarea astmului


    Bolnavul va lua de cateva ori pe zi cate o lingurita de miere in care s-a amestecat o jumatate de lingurita suc proaspat de ceapa.



    Pentru tratarea obezitatii si pentru scaderea in greutate


    Se face un amestec din usturoi, ardei iute si anason, puse in cantitati egale. Din acest amestec se iau cate 2 linguri, de trei ori pe zi.



    Pentru cei care vor sa se lase de baut


    Se beau de trei ori pe zi ceaiuri de plante (coada-soricelului, menta, pedicuta) in care s-au adaugat cate 10 picaturi de tinctura de ardei iute.



    Pentru boli de ficat


    Se amesteca 2 linguri de usturoi pisat cu 2 linguri seminte de mac macinate. Se unge compozitia obtinuta pe o bucata de paine prajita. Se mananca de trei ori pe zi cate o felie de paine astfel preparata.



    Pentru dureri de dinti


    Se tine in gura, pe partea cu dintele care doare, infuzie concentrata de cuisoare si anason.



    Pentru tratarea hipertensiunii



    Bolnavul trebuie sa manance de patru ori pe zi telina rasa.


    Timp de trei zile, bolnavul sa nu manance decat orez fiert fara sare, nimic altceva.
    Se macina o lamaie cu coaja cu tot sau se toaca marunt si se amesteca bine cu 1 lingurita de drojdie. Compozitia se imparte in doua portii, una se mananca dimineata, cealalta seara.



    Pentru tratarea durerilor de urechi


    Se toarna in ureche, de doua ori pe zi, cateva picaturi de zeama de varza strecurata.



    Pentru varice


    Se face o cataplasma din branza de vaci amestecata cu otet de mere. Cataplasma se pune pe varice si se pastreaza 30 de minute. Se pune o cataplasma dimineata si una seara.

  5. #55
    Membru
    Avatarul lui maria
    Data înscrierii
    Dec 2009
    Posturi
    4.025
    Puncte
    43.315
    Nivel
    64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Progres nivel: 29%,
    Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Progres nivel: 29%,  Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Activitate globală: 0%
    Activitate globală: 0%
    Realizări:
    7 days registered1000 Experience Points500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered5000 Experience Points1 year registered10000 Experience Points25000 Experience PointsVeteran

    Implicit

    http://www.2012tehnicidesalvare.ro/c...-reteta-cu-orz
    Miraculoasa reteta cu ORZ

    Va prezentam cea mai tare reteta dea€¦ suc natural, o reteta de suc care poate sa salveze, sa ajute in lupta contra bolii si sa dea satisfactie gusturilor atunci cand a€¦va arde buza dupa o |racoritoare|. Luati ceva de scris si notati:

    Dintre toate cerealele lasate omului de Dumnezeu orzul s-a dovedit a fi cel mai bun in curele de tratare si regenerare. Ce este in fapt sucul de orz? Un amestec natural si puternic de vitamine, minerale si enzime, hormoni naturali si clorofila. Pentru ca aceste substante sa fie prezente in cantitate maxima, trebuie sa recoltam firele verzi la 2-3 centimetri de radacina. In cazul unor cure mai lungi, se recomanda cultivarea orzului in ghivece, la domiciliu. Semintele de orz se tin la inmuiat in apa vreme de 24 de ore, dupa care se pun in pamint la 1 cm adincime si se stropesc regulat (zilnic). Intr-o saptamina, vor aparea firele de orz. Dupa 10 zilea€¦ aveti orz la dimensiunea optima pentru tratament.

    Ce facem mai departe?

    Sucul de orz verde se poate obtine prin trei metode simple: cu masina de tocat carne, cu strocatorul de fructe sau in mixer. Pasta obtinuta se strecoara prin tifon si se bea doar lichidul limpede, de culoare verde. Este recomandat ca sucul sa fie consumat imediat dupa preparare. Atentie mare: termenul sau de valabilitate nu depaseste 6 ore. Sucul se bea diluat: la o treime de pahar de suc de orz se adauga doua treimi de apa sau de suc proaspat de legume.



    Schema de tratament este a€¦extrem de simpla:



    Doza zilnica este de cite un pahar de suc diluat, baut de doua-trei ori pe zi, pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de masa. Pentru o cura de intretinere sunt suficiente doua saptamani de tratament, in timp ce pentru tratarea unor boli cronice este necesar ca o cura sa dureze minimum o luna. Un caz aparte il constituie bolile tumorale, benigne si maligne, in care aceasta cura are efecte maxime, daca este tinuta trei luni.

    Vreti sa stiti lista bolilor pe care le tineti departe saua€¦ le invingeti cu suc natural de orz? Notati-va:

    Anorexie, anemie, stomatite, afectiuni oculare, gastrice, ulcer, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice, constipatie, arteroscleroza cerebrala, infarct miocardic, hipertensiune, hipotensiune, astm bronsic, gripe, viroze pulmonare, TBC pulmonar, rinite alergice, dereglari hormonale, diabet, obezitate, retard psiho-motor, neurastenie, insomnie, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala, reumatism articular acut, lombosciatica, artrite, acnee, dermatite, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fracturi, varice, avitaminoze, alopecie, sterilitate sia€¦.mare atentie domnilora€¦impotenta sexuala. In cancer si tumori benigne, sucul de orz verde inhiba, prin mecanisme inca necunoscute, procesul formarii si proliferarii formatiunilor tumorale.

    Pentru a intelege cat este de importanta reteta pe care am primit-o si pe care v-o prezentama€¦trebuie sa stiti ca orzul contine:
    - de 250 de ori mai multa vitamina A decit salata verde
    - de 25 de ori mai mult potasiu decit bananele
    - de 11 ori mai mult calciu decit laptele
    - de 11 ori mai mult fier decit telina
    - de 7 ori mai multa vitamina C decit portocalele
    - de 10 ori mai multa vitamina B1 decit spanacul
    - de 23 de ori mai multa biotina decit laptele.



    Acum faceti ce vreti, treceti pe suc de orz sau ramaneti pe |racoritoarele| de la raft!!!

  6. #56
    Membru
    Avatarul lui maria
    Data înscrierii
    Dec 2009
    Posturi
    4.025
    Puncte
    43.315
    Nivel
    64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Progres nivel: 29%,
    Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Progres nivel: 29%,  Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Activitate globală: 0%
    Activitate globală: 0%
    Realizări:
    7 days registered1000 Experience Points500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered5000 Experience Points1 year registered10000 Experience Points25000 Experience PointsVeteran

    Implicit

    http://www.2012tehnicidesalvare.ro/c...lui-vindecator
    Retetele "laptelui vindecator"

    Dupa reteta|usturoiului vindecator|, azi venim cu |retete| similare din domeniula€¦produselor lactate. Mare atentie!!!

    a€¢ singurele produse recomandate obtinute din laptele de vaca sunt: untul de casa, smantana si iaurtul. Laptele de capra se aproprie mult de cel uman si se poate consuma fara riscul imbolnavirii, alaturi de branza de capra.
    a€¢ se recomanda inlocuirea laptelui de vaca cu lapte de capra sau lapte vegetal, lapte din germeni de cereale sau cereale inmuiate 12 h si fierte cu condimente ca scortisoara, busuioc, salvie, anason, cimbru, sare neiodata sau tinctura de propolis.

    Iata o reteta de luat in seama!!!

    Germenii de cereale (soia, grau, orz, ovaz, hrisca, mei), cam 100 g, se dau prin masina de tocat, de 2-3 ori, se adauga o lingurita tinctura de propolis, condimente naturale dupa gust, 1 litru apa calda, se strecoara, se indulceste cu 20-40 g miere. Se poate combina si cu sucuri naturale de fructe.
    Laptele din tarate de cereale contine multa vitamina B. Puneti 50 g tarate in saculet de tifon si introduceti-1 in apa calda (40°). Framantati-l in mana 10 min. Strecurati lichidul in alt vas. In primul vas, puneti 1/2 1 apa calda si framantati iarasi saculetul de tarate 10 min. Stoarceti si acest lichid si amestecati-l cu primul. Aromatizati-l si indulciti-l, fara sa va uitati macar la zaharul alb din dulap, dupa gust.

    a€¢ Branza dulce estea€¦ cea mai bogata sursa de proteine. Ea este superioara casului si urdei, pentru ca se incheaga prin acrirea naturala a laptelui, pe cand celelalte se incheaga artificial, cu cheag si nu contin decat o parte din proteinele din lapte. De asemenea, casul este mai valoros decat urda, intrucat ultima este supusa la o incalzire in plus fata de cas. Smantana este mai valoroasa decat frisca, datorita acidului lactic si bacteriilor lactice. Laptele batut contine mai multe bacterii lactice necesare pentru .mentinerea unei flore bacteriene normale in intestin. Prin fermentare, o parte din lactoza (zahar din lapte) se transforma in acid lactic (gust acru). Datorita mediului acid generat de acidul lactic, proteinele nu pot putrezi, intrucat bacteriile de putrefactie nu se pot dezvolta in mediul acid. Este mai usor digerabil decat laptele crud (contine lactobacilus acidophilus; acest acid lactic impiedica dezvoltarea bacteriilor de putrefactie in intestinul gros).
    a€¢ Iaurtul preparat biologic (in casa) este mai sanatos decat cel din comert. Iaurtul este acid, dar este digerabil, asimilabil si reface flora intestinala. S-a constatat ca iaurtul ar deranja, la consum indelungat, dezvoltarea florei intestinale.
    a€¢ Zerul contine acid orotic (vitamina B13), care s-a dovedit de valoare in tratatarea sclerozei multiple. Cand se face branza de vaci, zerul nu trebuie aruncat!!!

    Nu uitati: cel mai sanatos este iaurtul... natural, fara fructe, musli sau alte "accesorii". Considerat un aliment cu efecte de intinerire, iaurtul ne fereste si de cancerul provocat de anumiti aditivi, cu o conditie: sa nu fie pasteurizat sau tratat cu E-uri. Si branzeturile mucegaite, atat de preferate de francezi, dar de care romanii se cam feresc, au o valoare nutritiva la fel de mare, cu atat mai mult cu cat in elea€¦ nu se pot adauga E-uri, pentru ca altfel nu s-ar mai forma crusta de mucegai bogata in vitamina B12. Nu se recomanda branza topita la copii. Producatorii baga cei mai multi aditivi in branzeturile topite, dar mai amesteca E-uri si in smantana, frisca sau in iaurturile cu fructe. De la conservanti, antioxidanti, emulgatori, la coloranti, indulcitori si substante tampon, multe E-uri compun diversele sortimente de branza topita, ale caror reclame au invadat canalele de televiziune. Degeaba ne arata clipul publicitar pajisti inverzite cu vaci grase pascand, ca branza fara aditivia€¦ nu exista! Mai grav este ca producatorii folosesc in branzeturi, pentru conservare, topire si ingrosare, aceiasi nitrati si polifosfati de sodiu, potasiu, calciu, magneziu (E 251-252, E 339-343, E 450-452), pe care-i pun in mezeluri si care pot genera cancer de stomac sau de colon si afectiuni hepatice, renale si ale sistemului osos.

    Atentie consumatori, producatorii obscuri sau taranii mai folosesc acid clorhidric sau mucoase din stomac de porc ca sa inchege branza! Vara, taranii care se instaleaza pe trotuarele din orase ca sa vanda produsul proaspat muls de la animalul din curte, mai "scapa" in lapte soda, ingrasaminte chimice sau urina de vaca (ori capra), ca sa nu se inchege laptele din cauza caldurii, mai spune profesorul Mencinicopschi. Directorul Institutului de Cercetari Alimentere. Laptele crud cumparat direct de la taran este periculos si din alt punct de vedere. "Vaca de la care a fost muls poate fi bolnava de TBC si, atunci, transmite boala prin lapte sau poate avea in organism o bacterie - Listeria monocytogenes - care provoaca decese la fatul din burta mamei sau genereaza encefalite la copii, batrani si persoane cu sistemul imunitar scazut". In concluzie, cel mai sigur este laptele pasteurizat, pentru ca, prin tratarea lui la temperaturi inalte, scapa de microbi. Si untul este un produs lactat sigur, daca nu i se pune caramel (E 160), pentru colorare.

    Atentie mare!!! Atentie sa nu mancati prostii!!! "Cand un iaurt are perioada de valabilitate mai mare de trei saptamania€¦ nu mai poate fi considerat iaurt si nici nu mai are valoare nutritiva mare", spune profesorul Mencinicopschi. Un iaurt nu trebuie sa contina E-uri, dar mai sunt producatori care strecoara in aliment stabilizatori si emulgatori a€¦ falsificandu-l. Apoi, mai exista si iaurturile cu fructe, musli, cereale, care in mod sigur contin conservanti (benzoat sau aditivi cu sulf) si coloranti sintetici care fac rau organismului.

    Pofta mare!!!

  7. #57
    Membru
    Avatarul lui maria
    Data înscrierii
    Dec 2009
    Posturi
    4.025
    Puncte
    43.315
    Nivel
    64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Progres nivel: 29%,
    Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Progres nivel: 29%,  Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Activitate globală: 0%
    Activitate globală: 0%
    Realizări:
    7 days registered1000 Experience Points500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered5000 Experience Points1 year registered10000 Experience Points25000 Experience PointsVeteran

    Implicit

    http://www.2012tehnicidesalvare.ro/c...atie-sanatoasa
    Pentru o alimentatie sanatoasa!

    Daca nu doriti sa va sapati groapa cua€¦dintii, faceti asa !!!



    Dimineata, pe stomacul gol, sa se bea un pahar cu apa plata la temperatura camerei, pentru a se elimina mucozitatile intestinale acumulate pe timpul noptii.

    De 2 ori pe luna, timp de 3-4 zile, se recomanda a se consuma sardine (din conserva sau proaspete), cat mai mici posibile. Contin Omega 3 si contribuie la regenerarea celulelor. Doamnelor, domnisoarelor, sardina este buna si pentru prevenirea si eliminarea ridurilor!!!

    Apa in care fierbe carnea sa se arunce. In ea se depoziteaza nu numai grasimile din carne, dar si eventualele toxine (precum hormonii si adrenalina).

    Datorita faptului ca alimentele se clasifica in 5 mari categorii (proteine, carbohidrati, vegetale, lipide, iritanti), cand se consuma, ele trebuiesc combinate corect, deoarece fiecare tip de aliment este digerat de organism in mod diferit.

    Notati-va si incercati sa faceti asa!

    PROTEINE inseamna: branza, oua, peste, crustacee, carne, lapte, iaurt, nuci, seminte sau soia.

    CARBOHIDRATI (amidonoase): dovleac, grau, porumb, fasole, orez, linte, paine, cartofi, produse de patiserie si fainoase, fructe uscate, zahar, miere.

    VEGETALELE sunt: varza, sfecla rosie, brocollii, castravetele, vinetele, andivele, loboda, guliile, patrunjelul, spanacul sau salata.

    LIPIDE (grasimi si uleiuri): unt, smantana, ulei de floarea soarelui, frisca, soia, porumb, susan, masline.

    IRITANTII: usturoi, ceapa, praz, hrean, ardei iute, arpagic, ridichii.



    COMBINATII ALIMENTARE CORECTE

    Proteine + Vegetale

    Amidonoase+ Vegetale

    Amidonoase + Grasimi

    Vegetale + Lipide



    COMBINATII ALIMENTARE INCORECTE

    Proteine + Amidonoase

    Proteine + Grasimi

    Proteine animale + Proteine lactate

    Cercetarile au demonstrat ca:

    Pentru combinatiile alimentare corespunzatoare:

    1 - timpul necesar digestiei si asimilarii este de 3-4 ore
    2 - organismul nu cheltuie multa energie
    3 - asimilarea este optima



    Pentru combinatiile alimentare necorespunzatoare:

    1 - timpul de digestie poate ajunge la 8-12 ore
    2 - mancand cartofi cu carne, peste cu orez, branza cu paine, lapte cu cereale - acestea sunt total distructive pentru sistemul nostru intern, folosind corpul sa consume multa energie pentru digestie
    3 - proteinele consumate la aceeasi masa cu hidrocarbonatele duc la instalarea unei acidoze tranzitorii cu profunde dezechilibre in electrolitica organismului si o puternica hiperleucocitoza


    Fructele se consuma inainte de masa cu 2 ore, sau la 3 ore dupa servirea mesei. Nu se consuma in timpul mesei deoarece in combinatie cu alimentele duc la putrefactie.

    Legumele nu se combina cu fructele la aceeasi masa (ex: salate). Exceptie face marul.


    DE EVITAT


    1 - A se gati in vase din teflon si aluminiu;

    2 - Zaharul alb-denumit "moartea alba" a se inlocui cu miere sau zahar brun sau brut;

    3 - margarina;

    4 - cafeaua decofeinizata - in procesul de decofeinizare se folosesc substante chimice daunatoare sanatatii. Se poate inlocui cu cafeaua din cereale (Inka) sau de cicoare;

    5 - sarea iodata se poate inlocui cu sarea marina neiodata;

    6 - albusul de ou crud - inhiba biotina din galbenus;

    7 - cereale cu lapte/iaurt.


    DE RETINUT

    Consumul de carne trebuie facut moderat. Astfel:

    - Pana la 30 de ani - o data pe zi sau pe saptamana. Orice tip de carne;

    - Dupa 40 de ani numai carne alba;

    - Dupa 50 de ani - numai peste.

  8. #58
    Membru
    Avatarul lui maria
    Data înscrierii
    Dec 2009
    Posturi
    4.025
    Puncte
    43.315
    Nivel
    64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Puncte: 43.315, Nivel: 64
    Progres nivel: 29%,
    Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Progres nivel: 29%,  Puncte necesare pentru următorul nivel: 935
    Activitate globală: 0%
    Activitate globală: 0%
    Realizări:
    7 days registered1000 Experience Points500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered5000 Experience Points1 year registered10000 Experience Points25000 Experience PointsVeteran

    Implicit

    http://www.2012tehnicidesalvare.ro/c...natatea-omului
    Laptele de vaca nu este tocmai bun pentru sanatatea omului!

    Pentru multi ar putea fi o surpriza sau chiar una€¦soc: laptele de vaca nu este tocmaia€¦bun pentru om! Iata doar cateva argumente!!!



    Exista cercetatori in domeniul alimentar si nutritionisti care ne-au confirmat informatiile pe care le avem din presa de specialitate din fostul spatiu sovietic si SUA:

    a€¢ laptele integral, neprelucrat, contine 50% grasimi si 20% proteine. Un pahar de lapte contine aceeasi cantitate de colesterol ca o friptura de 100 g. Deci se consuma prea multe grasimi, proteine in exces (peste 100 g/zi in loc de 40 g/zi). Laptele de vaca fixeaza atat toxinele prezente in corp, cat si cele aduse cu alimentatia. Produsele lactate, in cazul bolilor acute sau cronice (gripe), intretin focarul de infectie.
    a€¢ organismul pierde Calciu, incercand sa metabolizeze excesul de proteine adus de lapte si derivatele sale. Asadar, in loc sa protejeze de osteoporoza, consumul zilnic de produse lactate determinaa€¦ demineralizarea oaselor. Organismul femeii este astfel cladit incat sa secrete lapte, nu sa-l primeasca. Continand hormoni, dezechilibreaza balanta sistemului endocrin feminin. La barbati este mai rau: laptele de vaca actioneaza ca niste hormoni feminizanti: diminueaza calitatea spermei, determina subtierea vocii, pregateste terenul cancerului de testicule si de prostata;
    a€¢ laptele de vaca este cu 50 % mai sarac in lactoza decat cel de mama. Are doar valoare energetica si de asimilare a mineralelor, ceea ce nu este suficient. Prezenta lactozei in intestin este responsabila de gaze si de balonari;
    a€¢ stomacul vitelului secreta un fel de cheag, necesar degradarii si coagularii laptelui care este de 100 ori mai puternic si mai activ decat presura (cheagul copilului), iar celelalte molecule constitutive ale laptelui de vaca sunt mult mai mari decat ale laptelui matern. Cercetari recente au pus in evidenta prezenta in laptele de vaca a unei molecule deosebit de toxice pentru om. Pasteurizarea laptelui distruge enzimele, iar in procesul de fabricare al anumitor branzeturi |speciale, fine", se adauga conservanti (polifosfati, nitriti) periculosi pentru sanatate.



    Atentie! Cand cumparati lapte de la tarani trebuie sa va asigurati ca acel lapte nu este contrafacut si este bun din punct de vedere al continutului, precum si ca provine de la o vaca sanatoasa.

  9. #59
    Membru
    Avatarul lui pic
    Data înscrierii
    Mar 2010
    Posturi
    165
    Puncte
    17.315
    Nivel
    40
    Puncte: 17.315, Nivel: 40
    Puncte: 17.315, Nivel: 40
    Progres nivel: 9%,
    Puncte necesare pentru următorul nivel: 735
    Progres nivel: 9%,  Puncte necesare pentru următorul nivel: 735
    Activitate globală: 1,0%
    Activitate globală: 1,0%
    Realizări:
    7 days registered31 days registered3 months registered100 Experience Points250 Experience Points500 Experience Points1000 Experience Points1 year registered5000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran

    Implicit

    Citat Postat în original de maria Vezi Post
    http://www.2012tehnicidesalvare.ro/c...natatea-omului
    Laptele de vaca nu este tocmai bun pentru sanatatea omului!

    Pentru multi ar putea fi o surpriza sau chiar una€¦soc: laptele de vaca nu este tocmaia€¦bun pentru om! Iata doar cateva argumente!!!



    Exista cercetatori in domeniul alimentar si nutritionisti care ne-au confirmat informatiile pe care le avem din presa de specialitate din fostul spatiu sovietic si SUA:

    a€¢ laptele integral, neprelucrat, contine 50% grasimi si 20% proteine. Un pahar de lapte contine aceeasi cantitate de colesterol ca o friptura de 100 g. Deci se consuma prea multe grasimi, proteine in exces (peste 100 g/zi in loc de 40 g/zi). Laptele de vaca fixeaza atat toxinele prezente in corp, cat si cele aduse cu alimentatia. Produsele lactate, in cazul bolilor acute sau cronice (gripe), intretin focarul de infectie.
    a€¢ organismul pierde Calciu, incercand sa metabolizeze excesul de proteine adus de lapte si derivatele sale. Asadar, in loc sa protejeze de osteoporoza, consumul zilnic de produse lactate determinaa€¦ demineralizarea oaselor. Organismul femeii este astfel cladit incat sa secrete lapte, nu sa-l primeasca. Continand hormoni, dezechilibreaza balanta sistemului endocrin feminin. La barbati este mai rau: laptele de vaca actioneaza ca niste hormoni feminizanti: diminueaza calitatea spermei, determina subtierea vocii, pregateste terenul cancerului de testicule si de prostata;
    a€¢ laptele de vaca este cu 50 % mai sarac in lactoza decat cel de mama. Are doar valoare energetica si de asimilare a mineralelor, ceea ce nu este suficient. Prezenta lactozei in intestin este responsabila de gaze si de balonari;
    a€¢ stomacul vitelului secreta un fel de cheag, necesar degradarii si coagularii laptelui care este de 100 ori mai puternic si mai activ decat presura (cheagul copilului), iar celelalte molecule constitutive ale laptelui de vaca sunt mult mai mari decat ale laptelui matern. Cercetari recente au pus in evidenta prezenta in laptele de vaca a unei molecule deosebit de toxice pentru om. Pasteurizarea laptelui distruge enzimele, iar in procesul de fabricare al anumitor branzeturi |speciale, fine", se adauga conservanti (polifosfati, nitriti) periculosi pentru sanatate.



    Atentie! Cand cumparati lapte de la tarani trebuie sa va asigurati ca acel lapte nu este contrafacut si este bun din punct de vedere al continutului, precum si ca provine de la o vaca sanatoasa.
    si atunci de unde sa luam calciu ?????

  10. #60
    Banned Avatarul lui danalex
    Data înscrierii
    Mar 2010
    Locaţie
    ZALAU
    Posturi
    30
    Puncte
    3.130
    Nivel
    16
    Puncte: 3.130, Nivel: 16
    Puncte: 3.130, Nivel: 16
    Progres nivel: 20%,
    Puncte necesare pentru următorul nivel: 320
    Progres nivel: 20%,  Puncte necesare pentru următorul nivel: 320
    Activitate globală: 0%
    Activitate globală: 0%
    Realizări:
    7 days registered250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered7 days registered250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered500 Experience Points1 year registered1000 Experience PointsVeteran

    Implicit

    Calciul se poate lua din susan crud, o lingura de susan macinata cu rasnita, amestecata cu lamaie stoarsa, inainte de masa cu minimum 30 minute.... de exemplu

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •