mai exista posibilitatea ca "Ecaterina.." Andronescu sa fie din filmul asta cu DIPLOME FALSE/CUMPARATE..scandal penal..etc
03.01.17: ... apar mai multe sali de scoala cu elevi in banci ...la distanta Ecaterina ....se poarta discutii despre INFORMATII ...corecte . !?!?!?
----------
"Ministrul Andronescu nu a avizat rapoartele de control
Directorul juridic Gabriel Ispas din cadrul Ministerului Educatiei ne-a declarat ca la nivelul institutiei sale s-au declansat controale, inca din luna martie anul acesta, pe trei paliere: pe primul palier au fost verificate cele doua universitati neacreditate din Alexandria; pe al doilea palier au fost verificate cinci universitati acreditate, respectiv: Universitatea Valahia din Targoviste, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti, Universitatea "Gheorghe Cristea" din Bucuresti si Universitatea Hyperion, tot din Bucuresti; pe cel de-al treilea palier s-au facut verificari incrucisate impreuna cu politia. "Eu am trimis aceste raporte doamnei ministru Ecaterina Andronescu inca de la finalizarea lor. Eu nu va pot spune care sunt rezultatele verificarilor, deoarece doamna ministru inca nu le-a avizat", ne-a declarat domnul director Ispas.
Ministrul Ecaterina Andronescu a evitat sa ne spuna de ce nu a semnat rapoartele. "Ce sa trimit la parchet, cand noi am facut verificarile cu politia?", a fost eschiva doamnei ministru. Potrivit ministrului, ar fi fost falsificate doar cateva sute de diplome de licenta, mai precis, doar cele obtinute in baza diplomelor de bacalaureat falsificate. Ecaterina Andronescu ne-a mai spus ca "nu am stiut despre Liviu Dragnea ca e absolvent la Alexandria" si, chiar daca ar fi stiut, nu ar fi contat, deoarece "este o escrocherie indiferent de culoarea politica a celor care au obtinut fraudulos diplomele".
http://www.comisarul.ro/articol/asta...st_697436.html
..si poate ca "materializarea" anuntata azi..cu scoli si liber 9/10 sa nu fie la fel de INTRESANTA ca implicatiile pe care le putem deduce din aceste ..INFORMATII../ cu proces sau fara..
Marcaje