Dupa ce m-am perindat pe la mai multi asa zisi nutritionisti am ajuns si la "faimoasa" Ligia Alexandrescu.
Dar pana a va povesti cum a fost la dna Ligia, vi-l prezint pe Virgil Stroescu:
Virgil Stroescu - alimentatia si apa de la robinet
Si pe dansul l-am vizitat. Un batranel simpatic, cu bune intentii, dar pe acelasi tipar. Adica: vorba buna mult aduce, mai pe romaneste trebuie sa vorbesti frumos, chiar intr-un stil haios ca sa iei banii.
In cazul dansului, marea consultatie care in mare pare suna ca in videoclipul de mai sus m-am costat 50ron + ca am primit o hartie cu regimul. (ma opresc aici, dar retineti ideea cu hartia)
Asadar, saptamana trecuta am ajuns si la dna Ligia. O doamna , care de asemenea poseda un talent narativ fff bun si placut auzului. L-a fel ca in cazul de mai sus, mi s-a spus o poveste despre fructe, animale ... si flori. La sfarsit, dupa ce m-a masurat din priviri mi-a facut o chitanta (aici am platit 60ron consultatia) si mi s-a dat o hartie cu regim.
Ajungand acasa, am zis sa vedem ce mi-a scris .... pai fratilor ...stupoare ... acelasi lucru pe care mi l-a scris si dl Stroescu , care de fapt e acelasi lucru si cu ce am gasit pe net , pe un forum >> http://idieta.ro/forums/archive/index.php/t-15681.html
Adica , urmatoarea retata :
REGIM ALIMENTAR
(aproximativ 1500 kcal)
Mic Dejun (9:00)
- carne de pui sau un ou fiert
- rosie, castravete, ardei gras
- cascaval de vaca (50 g)
- doua felii de paine
- cafea
Gustare (11:00)
- grapefruit sau ananas sau pere sau kiwi sau portocale sau pomelo sau mere (250 g)
Pranz (14:00)
- vita la gratar sau la cuptor (150 g)
- legume la abur: ciuperci, broccoli, conopida, fasole verde
- o felie de paine de secara
- ceai de plante
Gustare (16:00)
- grapefruit sau portocale sau prune sau kiwi sau nectarine (250 g)
Cina (18:30 a€“ 19:30)
- o felie de paine de secara
- lapte batut sau Sana (400 ml)
- ceai antiadipos in caz de constipatie.
Lichide permise: apa plata sau minerala, ceai de plante.
--------------------------
Deci, daca vreti sa slabiti intre 10 si 15kg si nu sunteti alegic la cele mai sus, puteti urma acest faimos regim care se pare ca e pe buzelele tuturor nutritionistilor.
Ar fi frumos, daca si voi ati posta alte diete primite de la alti nutritionisti ca sa le putem compara.

Răspunde cu citat

astelor fainoase,prajeala,rantasul,dulciurile si bauturile acidulate...te ajuta sa slabesti!...cat priveste dieta data de nutritionist(la fel ca cea mentionata mai sus) pentru mine nu a dat roade(daca o tineam ma ingrasam sigur!!!)asa ca ......am retusat-o putin!

Marcaje