• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la info@forpedia.ro

Adevaruri mai putin cunoscute despre vaccinuri si vaccinare

bodo

Prieten
Nici eu nu sunt pentru vaccinare. Si pentru medicamente, in general. :D Si pana acum n-am suferit de nicio boala. Doar cateva raceli banale si rar, dar foarte rar cate o gripoasa care m-a cam chiaunit, dar pe care am tratat-o cu chestii usoare. :D Medicamente, doar pe patul de moarte , cand si-asa sunt inutile . Hai noroc!!!:20::20: Asta mi-o fi facut asa imunitate.... :p

emerem

Moderator
Nu sunt de acord cu vaccinarea.Oare cum au trait parintii si bunicii nostri pana la 80-90 de ani fara vaccin?!Nu cumva mult mai bine?!

banat

New member
Traiau, traiau, dar cei care "scapau" caci mortalitatea la varste fragede era fantastica. In special din cauza bolilor astazi cvasiinexistente gen variola sau a TBC-ului.

Pai vaccinuri impotriva TBC-ului se fac si avem boala in floare :) Dar in tarile nordice nu se fac vaccinuri impotriva TBC-ului si au cateva cazuri izolate

banat

New member
Nu e deloc boala in floare. Despre TBC vorbim.
Iar in tarile nordice, clima nu favorizeaza transmiterea bolii.

Sus