• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Am nevoie de ajutorul forumului !

exedium

New member
Am nevoie de voi ca sa imi ating visul ! ;;)
Particip la un concurs de muzica si am nevoie de voturi.
Regula e ca daca ajungi pe 1 in acel top piesa ta va fi lansata de aceea casa de discuri, eu momentan sunt pe 25 nu mai am mult de aceea asi dorii o mana de ajutor de la voi.
Tot ce trebuie sa faceti e:
1. Intrati aici http://bit.ly/R4ebnf
2. Dati click pe butonul Vote. (Ca sa puteti vota trebuie sa dati like(imi place) la pagina casei de discuri, dar puteti sa votati apoi puteti da dislike(nu imi place)

Multumesc mult, insamna mult pentru mine >D<

Namaste !
 

Guest

Guest
buna, am nevoie sa ma inregistrez de ajutorul forumului. Nu imi accepta parola desi are litere, numere si chiar si arondul... care e pricina?


buna... nu imi accepta parola si nu ma pot inscrie . Parola mea are si cifre si numere si chiar arondul, dar nu vrea sa o ia. Care e pricina?
 
Sus