• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Cometa Elenin si "Apocalipsa"

GeoX

Administrator
Vedem cu totii ca face valuri, in spcial in randul netotilor de pe mobotix, cometa Elenin si dezastrele pe care, in conceptia lor ingusta, provocata de niste capacitati mintale extrem de reduse, ar urma sa le aduca. Parca suntem in Evul Mediu, in care cometele anuntau musai tot felul de nenorociri. Cica Elenin e teleghidata, cica are un motor care o indreapta spre pamant. =)) =)) Nu e de mirare ca loazele proaste au picat in masa bacalaureatul. Si sper sa pice in masa si la sesiunea din august. La munca de camp cu toate loazele obscurantiste !!!!
Intr-adevar, pe plaiurile mioritice exista o inclinatie naturala, foarte puternica, spre obscurantism medieval. Toate loazele se dau mari si tari, emana "profetii" apocaliptice si ne ameninta cu "sa vedeti ce ne asteapta", dand tot felul de interpretari unor fenomene naturale care s-au tot produs in trecut si care se vor mai produce si in viitor. Cate comete nu au trecut in ultimele decenii ? Sigur, ei speculeaza un anumit "sambure", legat de impactul unui asteroid sau al unei comete cu Terra, dar chiar si asta nu justifica tampeniile pe care le emit din cutiile lor craniene cam goale, asa, "profetii" si "clarvazatoarele". Din cate stiu, aceasta cometa Elenin oricum nu se va apropia de Pamant la o distanta la care s-au apropiat unii asteroizi in ultimii ani. Dar in fine, pentru niste specimene cu neuroni serios dereglati, avand axonii paraditi si incapabili de legaturi sinaptice sanatoase, nu e de asteptat altceva.
As aplica niste socuri electrice acestor "vizionari", "clarvazatoare", "profeti" de ocazie care se dau mari si isi dau talente de prezicatori.
 

anuk

Moderator
Cutremurele urmatoare "undeva in lume " :D: ,tot e bine ca nu are si probalitatea de 50% in x sau y locatie .
 

GeoX

Administrator
Legatura de tip "personal" cu viteza maxima de 30 la ora =)) =)) =))
Oricum, avand in vedere ca, in medie, anual avem cam 18-21 cutremure de magnitudini peste 7,0, mare mirare ca un eventual seism de 7-8 grade produs la finele lui august sau in septembrie sa nu fie "corelat" cu mult-mediatizata cometa. Oricum dai, s-o nimeri...\:D/
 

Angela74

New member
''Intr-adevar, pe plaiurile mioritice exista o inclinatie naturala, foarte puternica, spre obscurantism medieval''

- nu numai, toata lumea, care are timp de astfel de chestii ,emite ipoteze, cauta coincidente.

Oricum, dragilor, am dat de unu Carl Johan Calleman, vedeti si voi daca se intelege cu traslate, eu am citit in italiana.

http://translate.google.it/translat...m.microsoft:en-US&biw=1024&bih=572&prmd=ivnso

Ce mi-a ramas mie in tartacuta este coincidenta aparitiei a doua comete si nu una cu diferite profetii ,aparent independente unele de altele.
Cica atunci cand trec cometele ,ne asteapta 3 zile de intuneric, cataclisme varii, nu neaparat in legatura de cauzalitate cu ele. Daca scapati dupa alea 3 zile, e ok, poate chiar ia contur ceva asemanator cu povestile noastre postapocaliptice, ca si-asa bem si mancam de cateva luni bune.:p

Deci: 1 profetii maya- stiti cu totii despre ce este vb
2 profetii Hopi
3 profetii crestine- nu prezicatori din aia sariti ,din America, care vb de un corp ceresc albastru ( sa vedem ce culoare va avea cometa), iarasi de 3 zile de intuneric, in care trebuie stat la adapost ,fara a privi afara, curioasele sa se abtina, ca-i vai si-amar de capu lor.=D>

Daca aveti rabdare sa cititi ,mai extrapolati voi coincidente.

Cometa Elenin pe bancnota de 10 franci elvetiana?Schopenhauer spunea: ori se crede, ori se gandeste.
Cine este dispus sa creada, nu are nici un interes sa se informeze in mod serios, sau sa pretinda lucruri logice, suspenda propria gandire critica, ia de bun ce spun altii si se distreaza sa inventeze sau sa profite.
 

anuk

Moderator
Angela74 a spus:
Cometa Elenin pe bancnota de 10 franci elvetiana?Schopenhauer spunea: ori se crede, ori se gandeste.
Cine este dispus sa creada, nu are nici un interes sa se informeze in mod serios, sau sa pretinda lucruri logice, suspenda propria gandire critica, ia de bun ce spun altii si se distreaza sa inventeze sau sa profite.

Cica.....Combinatia de cuvinte din "ELENIN". ELE poate fi si prescurtarea de la "ELEVEN", deci ... 11 iar NIN prescurtarea de la "NINE", adica ... 9 !!!
:D:
"potrivire" absolut uluitoare intre desenul de pe bancnota elvetiana de 10 franci, editia 6, din 1979 !!! si pozitionarea planetelor si a orbitei lui Elenin in data de 26. sept. 2011

Ce sa intelegem din acesata speculatie ? ca elvetienii........?
 

anuk

Moderator
mariusvalentin a spus:
...72 de ore ... intuneric ???
...stiintific vorbind , nu prea vad cum ...


Ai impresia ca se cauta argumente stiintifice ? daca nu ma insel ,asta este profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima,(ce de a treia )
 

Luna

Prieten
anuk a spus:
mariusvalentin a spus:
...72 de ore ... intuneric ???
...stiintific vorbind , nu prea vad cum ...


Ai impresia ca se cauta argumente stiintifice ? daca nu ma insel ,asta este profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima,(ce de a treia )Predictii pentru 2011.
James Douglas Cottrell prezice ca cometa Elenin care va ajunge in apropierea Pamantului la jumatatea lui octombrie, si apropierea acesteia va avea efecte devastatoare asupra Pamantului: forte gravitationale semnificative vor fi resimtite in emisfera nordica la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie. Din Rusia pana in Canada vor avea loc perturbatii electromagnetice intense.
Japonia va fi lovita din nou de cutremur in iunie si octombrie care se vor manifesta in partea nordica si alte cutremure in mai multe regiuni din sud.
Pe parcursul anului alte evenimente vor marca omenirea: activitatea vulcanica se va intensifica, si daunele vor fi considerabile: un numar record de uragane, dezastre naturale, si super-furtuni, cresterea inexplicabila a temperaturii oceanelor ( cu impact asupra incalzirii globale), asasinate politice, tulburari semnificative ale sistemului financiar globalizat....etc..
http://yashtarot.blogspot.com/2011/08/discipolul-lui-edgar-cayce.html
 

Angela74

New member
anuk a spus:
mariusvalentin a spus:
...72 de ore ... intuneric ???
...stiintific vorbind , nu prea vad cum ...


Ai impresia ca se cauta argumente stiintifice ? daca nu ma insel ,asta este profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima,(ce de a treia )

Nu e vb de Maria, cred ca i-au atribuit-o, dealtfel ca si lui Padre Pio, care certa lumea cand cereau previziuni.

Alta data , parca, nu era atata valvoi pt o cometa. Imi aduc aminte cand a trecut Haley si a fost vizibila si de la noi, iesisem cu o prietena la o tigara si am vazut-o, aproape intamplator. Un om era cu catelul la plimbare si avea un binoclu de toata frumusetea, ni l-a dat sa admiram spectacolul si ne-a tinut o lectie de astronomie.
ps: si doar mi-a zis mama sa nu stau de vb cu necunoscuti.:p
 

Angela74

New member
E cineva amator de senzational? iaca'sa:

Leonid Elenin a descoperit cometa, in filmul Deep Impact ,tipul care o descopera se cheama Leo

In film cometa e descoperita in 10 ale lunii, numai ca mai nu decembrie

Cei 2 astronomi s-au nascut in luna ianuarie (Leonid si Leo)

Elenin este un mesaj cifrat care inseamna Extinction-Level-Event-Nibiru-is-Near?

Asa, acuma sa trecem la lucruri mai serioase, in septembrie va trece pe langa soare, iar in octombrie ar trebui sa o vedem, destul de luminoasa printre stelele din constelatia leului, asta doar daca nucleul sau nu se va spulbera in periheliul cu soarele. ( cuvantul asta ciudat abia l-am invatat, sper sa-l fi folosit corect:p)

Iar acuma nu m-am lamurit daca virgula cometele au camp magnetic. Au sau n-au? O bucata de roca si gheata parca nu ar avea, unii sustin totusi ca are si ar putea interactiona cu cm al pamantului.
 

Angela74

New member
O lasam pe Ilenuta in pace? Nu, ca se supara.

Traiectoria cometei din filmul 'deep impact'Traiectoria EleninPlus presedinte american negru :p
 
Sus