• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Credeti ca ar putea fi adevarat ?

anuk

Moderator
Pe site-ul Huzlers.com, a aparut o stire cum ca in intervalul 16-22 decembrie 2014.lumea va ramane fara lumina soarelui din cauza unei furtuni solarea care va cauza praf in spa?iu ce va bloca 90% din lumina soarelui.Site-ul in cauza citeaza ca sursa NASA .
 

GeoX

Administrator
E site de farse. >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil: Internetul e mare si sunt multe chestii din astea, ieftine, deci de duzina; pretind ca citeaza si invoca surse serioase, rastalmacesc si scot din context diverse lucruri ca sa para treaba neagra. In realitate, e un hoax de duzina.
 

GeoX

Administrator
Ma doare in cot si in posterior...>:)>:)>:)>:):D:D()()=))=))=)):happy::happy::devil::devil: Daca oamenii sunt tembeli, e treaba lor ca au scoarta cerebrala limitata...>:)
 

anuk

Moderator
Nu neaparat, lipsa de cunostinte, creduli,si cu precadere fanatici religiosi, pt ei ar fi un semn al apocalipsei.
 

banat

New member
O furtuna solara care ridica nori de praf in spatiu... =))
Da-o dreaq de lipsa de cunostinte, este lipsa de logica elementara...
 

GeoX

Administrator
Sunt site-uri din astea care baga cu buna stiinta prostii gogonate, si le ambaleaza in aparente pretins credibile, "citand" nu stiu ce sursa. Sigur ca prostii care iau in seama gugumaniile astea...aia e, sunt tantalai de duzina.
 

anuk

Moderator
Prolema e ca citeaza si "oameni de stiinta" care-si " dau cu parerea" . Am avut o disputa pe acest subiect cu cineva ,mi-a fost imposibil sa o fac pe persoana respectiva sa inteleaga ca nu poate fi adevarat. M-am izbit invariabila replica" ca doar n-ai fi tu mai desteapta ca cei de la NASA " :p Degeba spuneti voi,sunt oameni care cred in "cuvantul tipariit "asa cum cred in spusele preotului.
 

GeoX

Administrator
site este de divertisment, fiind cunoscut pentru ?tirile inventate.

Faptul ca e lumea plina de prostalai cu functionalitati cerebrale foarte limitate nu e o noutate. Intrebarea este doar ce e de facut cu atatia tolomaci ? >:)>:)>:)
 
Sus