• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Cutremur?!

Mitel

Guest
Cred ca se intampla ceva. Comerciantii chinezi din Europa s-a mutat din oras langa standuri, si stau la cort acolo. De asemenea, langa ambasada Chinei sunt multe corturi. Am discutat cu cineva si spunea ca un mare clarvazator chinez a spus ca in acest week-end o sa fie un cutremur catastrofal in Romania si ca trebuie sa fie pregatiti. Are cineva mai multe date? Va rog mult, daca aveti, spuneti-ne si noua, sa nu murim ca prostii.
 

banat

New member
Mitel, esti sigur de asta? Deoarece nu ar fi frumos sa fie doar o zvonistica ca doi lei.
 

GeoX

Administrator
Nimic nu indica producerea unui cutremur intr-adevar periculos in Romania, in perioada imediat urmatoare. Sigur ca nu putem fi sigur de ceea ce se intampla la 100-150 km adancime in Vrancea, totusi dinamica fenomenelor seismice vrancene de foarte mare adancime nu corespunde evolutiei spre un cutremur catastrofal. De cutremure de 5,5-6,5 grade nu discutam, catastrofal e peste 7,0. Oricum seismele vrancene catastrofale apar in medie cam la 50+/-15 ani, chiar si 100 de ani se intampla sa treaca, vezi de exemplu suita 1620, 1681, 1738, 1802, 1838, 1940 si 1977.
Nu ma intereseaza ce pretind asa-zisii clarvazatori, ca de vreo 20 de ani tot de clarviziuni auzim. Si uite ca marele seism nu vine cand il pre-vizioneaza "clarvazatorii".
 
Mai Mitel eu nu inteleg ceva din mesajul tau... "Comerciantii chinezi din Europa s-a mutat din oras langa standuri, si stau la cort acolo. De asemenea, langa ambasada Chinei sunt multe corturi." - apoi cu clarvazatorul din China. Ce treaba au chinezii din Europa cu , un presupus cutremur catastrofal la noi prezis de un "mare clarvazator" ?!
La mine chinezii sunt in oras ...asa ca .. :p nu vine nimica :D
 

GeoX

Administrator
E doar un d-ala, un p(r)ostac care e pus sa disemineze prostii. Daca o face de capul lui sau pus de altii, e de discutat.
 
Sus