• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Despre carti......

TheBlackwing

Aripa NEAGRA
Albumele cu pictori si muzee s-au dat la 1.03 lei bucata. La noi scad preturile cand incep sa se elimine stocul. Prin Real cartile din colectia Jules Verne e 4 lei.. merge treaba
 

TheBlackwing

Aripa NEAGRA
Cartea Rosie a lui Jung va fi redusa cu inca 5%, adica 25% din pretul actual, in perioada 20-26 august, pret 455 lei. (pretul include un cadou format dintr-un pix si o agenda de lux)
 

anuk

Moderator
Cand intorc pagina unei carti am o anume senzatie pe care mi-e greu sa o definesc ,nu-s adepta variantei "audio",pur si simplu nu o pot recepta.
Insa....salut relansare Bibliotecii Digitale
 

anuk

Moderator
In perioada 4 Martie si 31 Mai in Bucuresti, la librariile Carturesti (Verona, Muzeul Taranului Roman, AFI Palace Cotroceni), Mihai Eminescu din Pia?a Universitatii ?i Bastiliei din Piata Romana puteti dona o carte pt 53 de biblioteci satesti dinIa?i, Vaslui, Ialomita, Valcea, Dolj, Cluj ?i Constanta.

Toti copiii merita sa se bucure de cartile copilariei.
 

anuk

Moderator
RTEmagicC_tabel_55jpg_zpsa69044ca.jpg
 
Sus