• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Hai-hui prin politichia damboviteana

Observ comentarii ale unor samantari... ca sotia ambasadorului nu s-a operat in tara ei , s-a operat intr-o tara straina ... mai pontacilor , ambasadorul din 2011 are rezidenta in Bucuresti !!!! Si evident ca si sotia sta cu el si s-a operat unde are rezidenta :)))
 

GeoX

Administrator


Citat din acelasi text. Parlamentarul roman, lipitoare jegoasa. Un exemplu de lipitoare, veritabil loc de scuipat public, este celebra invatatoare, asa-zisa grevista a foamei, cristiana anghel, o parvenita nerusinata care, de altfel, cere niste palme zdravene peste bot.

2012_12_19_anghel-1_rsz.jpg


Ia uitati ce fata de spectru are nesimtita asta. Daca o intalnesti noaptea pe strada, nu neaparat in cimitir, te ia cu frisoane ca la malarie. >:)>:)>:):devil::devil::devil: Are ochii vineti, ma intreb daca si-a luat-o de la cineva. >:)>:) Sau asta o fi culoarea ei naturala... =)) O creatura parazita...care nu foloseste la nimic si, deci, face umbra degeaba pamantului.
 
Pam-pam :) 28 zile cat spune ca lipseste +5 cat a lipsit pana acum...12 zile si ....

ARTICOLUL 107pentru o perioad? de cel mult 45 de zile.
 

GeoX

Administrator
Asa cum am mai spus, creatura victor viorel ponta sufera de incontinenta mitomana, adica tontomacul se scapa pe el, nu se poate tine si ii da drumul cu minciunile. Cica sotia ambasadorului Olandei a blocat un etaj intreg intr-un spital. Ei, olandezii nu sunt precum comunistii astia nenoriciti ca alde ponta. Rusine celor care voteaza un astfel de specimen. De aia zic mereu, un popor format in majoritate din prostovani, lenesi, hoti, mincinosi si prefacuti, care se regasesc in cristiana anghel si victor ponta,
 
Sus