anuk
Moderator
eu ,o sa-i dau o reputatie negativa, sa se invete minte
:
degetica a spus:Pai draga guest-ule ,daca ai cont si daca esti un om onest ,logheaza-te si poate ca atunci cerinta ta ar fi credibila .Zic si eu...
Schimbarea parolei este o chestie automata, nimeni nu este implicat. Daca vrei, pot sa o schimb manual.degetica a spus:Gogule ,maica ,sa nu incep sa ma supar ,te rog sa imi spui de ce mu mi-a fost recunoscuta parola ca eu nu facusi nicio modificare? Mi-ai trimis una noua si cand am vrut sa o schimb nu merge.De ce?
Oi fi eu novice in calculatoare ,dar sincer nu vreau sa incep sa cred in ciudatenii...previzibile ,asa ca lamureste-ma tu ,te rog.
Da, eu am intrat si ti-am schimbat setarea ca sa primesti PM-uri. Si stii si de ce, stii si ce vroiam sa-ti transmit prin PM. Dupa aceea, puteai tu sa revii la setarile originale.Sarrah a spus:Pai la fel am patit si eu acum ceva timp!
Oricum, Gogu mi-a intrat pe cont, Gogule, ai intrat pe contul meu cand mi-ai schimbat setarile!!
Sa stie userii, asta nu se face, nu te supara!
Macar daca aveai setare sa poti intra fara sa stie nimeni, si taceam din gura, dar acum, uite ca degetica s-a prins.
Poate ca te vei supara si ma vei bana, dar asta e, ce pierd pana la urma??
Da, mai discutam subiecte ce ma framanta.
Ca sa stie tot natu, setasem sa nu primesc mesaje private, dar adminul normal ar fi trebuit sa poata trece de aceasta piedica.
Ei bine, se pare ca nu a putut, a intrat pe cont sa schimbe setarile apoi a trimis mesaj privat.
Daca intra iarasi si reseta contul, nu stiam.
Dar, la relogarea mea, am patit acelasi lucru ca si degetica, si oricum era evident.
Cam asta e adevarul, Gogule, asa ceva nu se face!