• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

interpretare vis

stfnconstantin

New member
Poate ma ajuta careva sa-mi spuna ca inseamna visul meu. Este pentru prima oara cand postez ceva asa ca daca am ceva greseli, scuzele de rigoare.
Visul cred ca a fost impartit in trei, cel putin asa imi aduc eu aminte:
1. Eram impreuna cu cineva, nu i-am vazut fata si am trecut pe langa o casa. Casa era vopsita in alb si pe ea curgea, ca un izvor, apa curata, cristalina. Am observat ca apa curgea pe fatada casei, ca si cum deasupra era un izvor.
2. Asta este partea pentru care accesez forumul mai exact, pentru ca de obicei nu prea dau importanta viselor:
Eram pe marginea unei piscine (nu imi amintesc daca era apa in piscina) si am observat ca pe partea pe care ma aflam eu si alte persoane, nu mai era lumina, mai precis era lumina pe partea cealalta a piscinei unde nu era nimeni. M-am uitat la soare si chiar in acel moment a fost acoperit (probabil o eclipsa), dar nu in totalitate. Marginea soarelui era foarte luminoasa si culoarea era aprinsa, portocaliu sau rosu. Am observat ca din soare s-au desprins cateva bucati (erau ca niste bulgari de foc) care se duceau spre pamant (directia lateral in dreapta). Inainte de a atinge pamantul, bulgarii de foc s-au transformat in stele (cred ca erau patru stele unite sub forma unui car).
3. Ultima parte sau cel putin asa cum imi aduc eu aminte:
Eram impreuna cu mai multe persoane la parterul unei cladiri si trageam cu un AKM inspre alte persoane. In momentul in care acestea s-au apropiat mai mult de grupul nostru am observat ca persoanele spre care trageam erau imbracate in uniforme si aveau trasaturi asiatice.

Poate imi spune cineva ce pot sa insemne toate chestiile astea pe care le-am visat. De obicei nu imi aduc aminte asa cu amanunte ce visez si pana acum nu cred ca am mai visat asa ceva.
Va multumesc,
constantin
 

anuk

Moderator
De regula se spune ca apa limpede vazuta in vis inseamna limpezirea unei situatii ,scaparea de griji. Despre restul... nu stiu ce ar putea semnifica.
 
Sus