• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Intrebari pentru Istrate

banat

New member
So fucking what?
Daca omul stie sa atraga trafic si sa si-l monetizeze, este rau? Este foarte bine!
In alta ordine de idei, ai cont aici, de ce postezi ca si guest? Astept vreo 12 ore sa raspunzi apoi sterg postarile tale.
 

anuk

Moderator
Buna dimineata la ora 9 : 39 ,atat pe forum cat si pe chat ora este setata corect,fa-ti tu setarea corespunzatoare .
Cat priveste continutul site-ului nostru,ai dreptata,din toate cate putin, nimeni nu opreste pe cineva sa premoneasca ,sau pe alatii sa combata,evident ,civilizat si cu argumente ,asa ca ,nu-ti strica bunatate de somn cu intrebari inutile.
 

GeoX

Administrator
Ce penibilitate. Iar se smiorcaie si sa vaita batranul sarlatan...impreuna cu acolitii lui nerusinati. S-a tot inchis de 100.000 de ori pana acum, si pe urma, vezi draga, a cerut "poporul" cu lacrimi in ochi, vai draga ce sa spun. Sleahta de sarlatani ordinari. Cu mosneagu, sigur, e de discutat daca suporta regimul de detentie, poate ca internarea la un ospiciu sau la un azil de batrani ar fi o solutie altenativa. Dar acolitii sigur trebuie judecati si condamnati pentru sarlataniile astea...
 

Guest

Guest
Dupa ce sarlatanul a fost expus in public de ziarul cu cel mai mare tiraj din Romania, dupa ce si-a incalcat cuvantul atunci cand a promis ca merge la Antena si apoi nu s-a mai dus, dupa ce si-a inchis situl si dupa ce a vandut forumul, ce intrebari i se mai pot pune lui Istrate?
Eventual, "cand va fi urmatorul cutremur major?" desi nu cred ca mai sunt destui prosti in lumea asta care sa-l mai si creada.
 
Sus