• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Inversarea campului magnetic este nasoala

banat

New member
Va propun un experiment simplu.
Dormiti cateva zile cu capul la nord. Dupa aceea, dormiti cateva zile cu capul la sud.
S-a intamplat ceva nasol cu voi?
 

GeoX

Administrator
O observatie: procesul de inversare a polilor magnetici ai Pamantului nu se petrece de azi pe maine, peste noapte. Este un fenomen de durata, de zeci, sute sau chiar mii de ani, timp in care se produce o slabire treptata a intensitatii campului magnetic terestru, precum si aparitia unor anomalii magnetice in diverse zone.
 

bodo

Prieten
Acest fenomen s-a mai intamplat de-a lungul timpului. Se va mai intampla, insa omul se adaptateaza . Sa fim seriosi, n-o mierlim noi de la asta. Acum , nuj, o sa incerc sa dorm in cap si-ti spun ce efect a avut , Gogule :D.
 
Sus