bodo
Prieten
Uite cine vorbea de adevar, chiar stimabilul Ogar... Daca venea de la un om corect, mai intelegeam. In privinta evolutiei forumului, nu a fost in niciun caz meritul tau, ci al lui Gogu , care a vrut ceva liber, care sa emane veselie . Asta face acest forum special (am repetat-o de zeci de ori, da vad ca matale te aprinzi repede si pricepi greu). Daca in viziunea ta " luminata" , Ogare, vrei un forum serios, vezi ca ala de la vecini se muleaza la fix pe a ta personalitate "complexa". Si-asa iti place sa-i lauzi pe cei de dincolo. Si apropo de Jana, ti-as da eu o mostra de comportament demn, in niste mesaje private, dar nu-mi sta in caracter sa adun date si sa le folosesc ulterior in astfel de scopuri, cum fac oamenii care pretind ca au coloana vertebrala ( si aici stii foarte bine ce vreau sa zic). Si ia citeste matale mai bine, eu nu am fost in niciun caz pentru un ban dat Janei, doar Manu, asa ca, te-as ruga sa nu te referi la fete, ci doar la Manu. (a, si la Victor, care a zis sa-si dea ban singura Jana). Asa ca nu mai judeca cu jumatati de masura, mai ales ca nu prea stii despre ce e vorba. Nu ai inventat tu mersul pe jos, sa vii acum sa ne tii lectii de morala. Am impresia ca ori iti sopteste cineva ceva la ureche, ori visezi noaptea urat si te trezesti dimineata sa-ti versi frustrarile pe-aici. Ai cam multa energie.... Si trebuie sa te decarci si tu intr-un fel. Dar, daca tot ai surplusul asta de energie, iti sugerez sa faci ceva mai util, sa faci mai mult sport, sa-ti renovezi casa sau curtea (chiar n-ar fi rau), sa aduci fatuca inapoi si sa nu ne mai tii lectii de moala, ca nu e cazul . Si pentru a nu mai plictisi audienta cu chestiuni minore, inchei aici. Si-asa am dat problemei prea multa importanta, la fel si tie. Ca o concluzie, tine-ti ideile cu iz de " intelepciune" pentru tine. Chiar nu ai altceva mai bun de facut?