• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

MESAJE IOAN ISTRATE - "Mesajele se materializeaza in timp."

lucumi

Active member
- 26.11.16. .... cu fata spre nord ... in dreapta mea foarte multa lume in fata careia e o masa cu doua persoane. Din dreapta un cetatean ma intreaba: ce ai cu Rusia? Ai fost acolo? - Am fost cu doua liste si m-am documentat asupra tehnicii de lupta. Tancuri, Rachete... asupra dotarii cu tot felul de armamente, arme atomice, a munitiei, obuze cartuse, a armatei. Am parcurs doar jumatate din liste ... ??!!
 
  • Like
Reacții: sor

lucumi

Active member
- 16.07.13. ... SE DISCUTA DESPRE UNIREA BASARABIEI CU ROMANIA ..... DEODATA MULTI OAMENI PLEACA DIN ROMANIA SE INTORC IN BASARABIA ...
 
  • Like
Reacții: sor

lucumi

Active member
" Prin fereastra timpului din 4 ianuarie 1997 aud si particip la evenimente cu totul deosebite: Vasile Irimescu imi comunica: s-a declansat RAZBOIUL INTR-O REGIUNE CARE NE intereseaza; apoi apare un cifru peste care se apleaca un cetatean cu lupa, iar eu vad in acest moment o harta mare a AFRICII, trenuri de marfa cu refugiati apoi aud vorbind despre CUZANITA sau CUZOMERITA si UCRAINA.
Prin mesajul din 20 februarie 1997 sunt anuntat de catre o voce ca "UCRAINA SE CUTREMURA".
Din mesajele primite pentru UCRAINA rezulta ca UCRAINA INTRA IN RAZBOI, DAR FOARTE CURAND CU VECINII EI; IN PRIMUL RAND CU FEDERATIA RUSA CONDUSA DE COMUNISTI; cand UCRAINA va pierde razboiul.
VASILE IRIMESCU care apare in acest mesaj era din orasul CERNAUTI, deci din nordul BUCOVINEI, iar cuvantul CUZANITA ori COZONITA sau CUZO-MERITA simbolizeaza teritoriul care l-a avut MOLDOVA in timpul lui Alexandru Ioan CUZA, in BASARABIA, in momentul unirii din 1859 cu TARA ROMANEASCA, cele trei judete: CAHUL, BOLGRAD si IZMAIL; teritoriul lui CUZA.
In afara de aceste mesaje legate de Ucraina din fosta Uniune Sovietica apar si mesaje legate de Bulgaria in 3 si 5 iunie 1978 privind o alianta apoi o unire a acesteia cu Federatia Rusa."

- Sursa: Cartea "ROMANIA SI LUMEA IN TIMP - TRECUT PREZENT SI VIITOR", ed. a-ll-a - 2004. Autor: Ioan Istrate.
 

lucumi

Active member
- 15.01.10. Ma aflu intr-o gradina de oameni din care se formeaza cozi la pompele de benzina. Ajung la pompa dar am un sac de gunoi intr-un alt sac de culoare inchisa. Il scot si il umplu cu un calup mare de pamant afanat. Merg inainte cu sacul. Ajung langa o masa unde sta un cetatean tanar (in jur de 20 ani) cu spatele la mine. Eu ii spun: Igen (da, pe maghiara).
 
  • Like
Reacții: sor

lucumi

Active member
- 10.10.14. .... Rusia ... farfuri cu mancare ... refuzate ... pe drumuri intortochiate .... multe fire subtiri dar rezistente ...
 
  • Like
Reacții: sor

lucumi

Active member
- 21.06.12. Aud: Barbat dispus sa se loveasca... in gatul sau...
- 03.07.12. Cineva intra intr-o cladire cu mai multe etaje. De la unu trece la etajul zece unde curge apa ca pe un sant. Pe marginea santului sunt multe bucati de gheata... .. urca si trece pe un pod plin cu zapada, apoi urca la etajul 3 unde este o femeie pe care o intreaba: Unde este Adrian Nastase. Ea ii raspunde: In camera alaturata... .

- In data de 27 Iulie 2012, Ioan Istrate face mai multe precizari printre care:
Legat de Adrian Nastase: "Cazul Adrian Nastase este prezentat in cartea "Romania si lumea in timp" editia a ll-a, la pagina 226, paragraful 3 de jos."

- pag. 226
" .... deodata apare Adrian Nastase, primul ministru, bandajat la cap cu un bandaj alb, si imbracat cu halat alb, spune ceva..., ...."
 
Ultima editare:

lucumi

Active member
- 12.09.10. Urc drumul spre Balanesti, dar ma intorc inapoi in satul Halaresti pentru ca vin rusii, ca nemtii in '44. La intoarcere, nimeresc intr-un tren prin care nu pot trece. Vreau sa-l ocolesc pe partea de sus, dar ma grabesc. Trec pe o carare plina de gropi, dar care duce spre sat.
 
  • Like
Reacții: sor

lucumi

Active member
- 24.08.13. ... LA O MAGAZIE PLINA CU ... CARTOFI VAD UN P.RUS SI UN ROMAN. Rusul da cadou romanului o TEAVA ALBA DE PLASTIC GAURITA SA O PUNA IN MOVILA DE CARTOFI. Romanul a dat 60 de lei pentru 300 kg de cartofi. Acesta intreaba cate kg primeste. Vanzatoarea: 100 kg... Cum? Dar rusul cat primeste? Femeia: nu stiu ptr ca a venit cu CARDUL rusesc. In acest moment intra... Vasilescu de...
- 10.12.15. ... taxe 2-3 ... cu ruble ...
 
  • Like
Reacții: sor

lucumi

Active member
- 13.07.15. ... grupuri de tineri doresc in societate actiuni de calitate ...
- 02.10.16. ... salvati copiii!
 
  • Like
Reacții: sor
Sus