• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Noi vrem respect!

lumina_ioanei

New member
A dori respect din partea altora inseamna a oferi respect, intelegere si iubire neconditionata.Iubirea e un dar divin dar trebuie cistigata prin respect si intelegere a celor din jurul tau.
 

degetica

New member
Unii cred ca pot castiga respect mintind....ceea ce ...e o vorba ...ulciorul nu merge de multe ori la apa ,intr-o zi se dogeste...Respectul e ceva ce oamenii il ofera cuiva fara ca acesta nici macar sa-l ceara.Omul care e om se cunoaste dintr-o mie,cel care e doar cu aparenta de om ...se vede si acela intr-un final si tot asa e si cu respectul.
 
Sus