• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Nunta de Haur si legendele rusofile

Catalineee

New member
Cand am vazut ca Haur face nunta am zis da, uite ca si din asta se poate face capital electoral, asa cum s-a lucrat si acum 100 de ani la legionari. Si daca a functionat atunci, de ce sa nu functioneze si acum. Si a functionat.

Dar marea dezamagire pentru mine a fost Nicu Covaci. Imaginea si liderul trupei Phoenix, cel care pe vremea lui Ceausescu a fugit din Romania in Germania pentru libertate, simbolul dizidentei si al libertatii pentru multi romani, iaca a ajuns sa cante la nunta lui Simion. Fiindca bani. Scuza eterna. Si a lui, si a curvelor de pe centura. Incepi sa analizezi cam ce a fost din viata lui adevarat si ce a fost o imagine fake facuta doar ca sa dea bine.

Iata ca si Nicu Covaci incepe sa capete caracteristici de rusofil. Din ce in ce mai trist.
 
Sus