• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

OFF-TOPIC pentru guesti

Guest

Guest
Gogule,de ce nu ma pot loga?
DEGETICA


Am vazut eu aseara pe aici un comentariu,dar nesimtirea unora,care ce-i drept cred ca ii caracterizeaza,nu o pune in carca altora,deci de ce nu ma pot loga?
degetica
 
hai ma guestule , de fiecare data cand vii pe aici , vorbesti doar tampenii . E obligat cineva sa puna aici tot bonul cu ce a cumparat in ziua respectiva, ca sa-ti arate daca le-a "imperecheat cu stil" :))))) ? =))))))hai-sictir-si-mars-acasa.png
 

degetica

New member
Dute acasa guest-ule.Acasa la ,,azilul tau,,, si indiferent ce esti ,femeie,,barbat,se pare ca ai o inclinatie pt circ,asa ca melodia asta e pt tine si ...povestile in sectiunea basme pt copii,pe care poate o sa o deschida cineva ,candva.
[video=youtube]
 

degetica

New member
V-am spus eu ca e buna la basme..e dom'le...
Sarrah,eu zic ca daca pe femeie o asemeni cu piatra cand o atingi( cu toatele pot fi asemanate doar pentru ca asa se cred,dar...) eu zic sa atingi un barbat( asta daca gasesti unul doritor ) si vezi cu ce-l asemeni:)
Cat despre bunatatea doar de Craciun si alte sarbatori...sorry,dar nu sunt adepta acestui principiu.Eu prefer o bunatate manifestata in orice zi si perioada a anului,nu doar pentru ca vezi Doamne te transformi intr-un om bun asa...putin..iar in rest...scorpie...nu merge...si astfel de oameni imi par extrem de ipocriti.
Si am si eu o curiozitate,daca tot simti nevoia sa ne scrii basme ,de ce nu te loghezi?Sau consideri ca statutul de guest e cel care ti se potriveste? Cum e sa fii musafir la tine acasa?:)
 
Sus