• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Pamantul intra in centura de fotoni

banat

New member
Un subiect abordat de extrem de multi sfertodocti si care denotata atat de multa incultura, si poate fi "demolat" foarte usor.
Se pleaca de la faimoasele zvonuri conform carora in 2012 pamantul intra in nu stiu ce rahat de centura de fotoni spatiala, etc si etc. Ideea este ca totul se lasa cu ceva nasol.

OARE?

In primul rand, ce este un foton? Putem citi wikipedia sau ne putem aduce aminte de fizica din scoala primara. Cine nu a chiulit la orele respective isi aduce aminte ca fotonii sunt niste particole ce compun lumina. Astfel, in permanenta suntem bombardati cu fotoni de catre soare sau de catre sursele artificiale. Si suferim de ceva? Poate de insomnii, daca fotonii "ie prea multi" :)

Asa ca, daca pamantul intra cu drag si spor in centura de fotoni, ne putem proteja extrem de simplu. Cum? Tragem jaluzelele.
 

mihai40

New member
Lumina nu face mai nimic si nu va fi asa multa .
Nici in oameni eterici nu vom fi transformati ci e vb de alt fenomen care tine de lucrarile divine .tot unul benefic care tine de caracter incercari iertare continua si sustinere insa abia la sfirsitul.Judecatii ...caci Dumnezeu trebuia scos din ecuatie Iisus si intreaga Judecata existind si in lumea religioasa un razboi informativ .
Dar ciclul de rotatie al sist. solar nu e de 24 mii ci de 25980 ani deci cam 26 mii insa merge si rotunjit la atita suma.
 

degetica

New member
Adicatelea exista riscul sa devenim toti trolli nu numai eu? Ceea ce ar presupune ca eu sunt deja in centura de fotoni:)
 

mihai40

New member
Chestia cu fotonii e doar o gaselnita ca sa evite subiectul Dumnezeu si Judecata.
Oamenii de stiinta nu au confirmat varianta asta si nu exista nici revelatii din zona religioasa in acest sens si nici ale vizionarilor cu viziuni confirmate deja.
 
Sus