• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Pareri despre CRISTINATEODORA11

nita

New member
Parerea mea: o va sfarsi rau.
Am un sentiment urat vis a vis de ea. Am visat-o cracanata, desupra cazanului cu smoala. Tinea biblia cu amandoua mainile, sudorile ii curgeau in valuri peste gusa, iar din gura i se prelingea ceva maro. Repeta isteric: dute-n gatu .... satano!!!
Mai departe ce sa va spun, a aparut satana, a facut putin sex cu ea, ea parea satisfacuta ... si apoi a urmat deznodamantul, pe care nu am sa vi-l spun, din respect pentru membrii acestui forum. .. Dar am sa-i transmit ceva totusi spionului ei ... spune-i sa se fereasca sa mai treaca strada sau sa se uite pe geam ... nu tot timpul, ci doar in zilele de luni, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica. Spune-i sa nu mai calce rufe, sa nu mai stearga praful si sa nu mai faca mancare tot in aceste zile. De sex nu-i spun nimic, ca stiu ca nu face, e mireasa domnului. Si oricum, satana a siluit-o, fara ca ea sa stie .... Spune-i ca oricum e posedata, dar daca respecta ce i-am zis eu mai sus, mai are o sansa sa vada 6 ingeri de-odata! Mi-e mila de ea, dar daca e sa ma iau dupa vis .... o va sfarsi rau.
 

bodo

Prieten
Ahahaha, si as mai adauga eu ca , desi a fost siluita de necuratu' , a inceput sa-i placa, de a facut pact cu el. La modul serios, eu cred ca e o fire nefericita.
 

nita

New member
mod1 a spus:
draga de ea!
mai avem niste informatii, i-a injurat si pe militieni, asa cum injura pe oricine si a fost dusa la sectie. astfel a devenit revolutionara :D

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=68.135

Buna treaba mod1!
Deci fata e usor bronzata, e strungar, a facut o facultate la F.F. probabil, pt. ca a muncit la Mc'Donalds ca sa-si cumpere cursurile si cartile, e revolutionara dupa ce-a scuipat si injurat milietienii, e gusta si sectanta.

Muc si sfarc !!!:D Cu un asa CV n-o angajeaza nimeni!!! Si femeia de servici (nu vreau sa jignesc aceasta categorie) e mai doamna decat nebuna asta.
 

Guest

Guest
Dar v-a suparat rau de tot fata asta, daca ati pus aici ce spune si numele in clar.
Cum spunea si un antevorbitor, orice potential angajator care o cauta pe net dupa informatii si o s-o gaseasca aici se va gandi serios daca s-o cheme macar la un interviu.
 

Guest

Guest
sunteti lamenabili, o gasca de impostori.va priviti in oglinda si refulati pe alte nume.mai bine priviti in ograda voastra care geme de minciuna.nu aveti pic de rusine.
 

mod1

Administrator
Guest a spus:
sunteti lamenabili, o gasca de impostori.va priviti in oglinda si refulati pe alte nume.mai bine priviti in ograda voastra care geme de minciuna.nu aveti pic de rusine.
multumim pentru aprecieri cristinateodora11. nu te dezminti si dovedesti inca o data daca mai era nevoie, ce om de calitate esti :D
 

Guest

Guest
sunteti obsedati de cristina teodora,cred ca nici nu dormiti de grija ei.nu sunteti cu nimic mai presus decat ea.vai mama voastra.mai mergeti pe la bisrica poate se indura Dumnezeu de voi.
 

bodo

Prieten
Gusato, te oftici? Te doare, ai? Nu spunem mincinui. Aici aratam doar cum esti tu cu adevarat. O ipocrita dusmanoasa si fara scrupule.
 
Sus