• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la info@forpedia.ro

Pareri despre CRISTINATEODORA11

nita

New member
Alexander, iata ce spuneai tu prin iulie:

"07-24-2010, 12:06 PM
Alexanderson Offline
Junior Member
**
RE: Ce va face sa reveniti?
Sunteti de treaba si pusi pe glume, asta ma face sa revin aici. Nu ma deranjeaza nimeni si nimic pe aici."

De ce ti-ai schimbat viziunea acum? Chiar imi pare rau ca ai inceput sa vezi lucrurile asa!!!
Uite, ca sa te impac, poate ne vedem la un tenis pe zgura in Ghencea!!! Ce zici? Percutezi?

mod1

Administrator
lasati baiatul in pace. el si-a spus punctul de vedere si fiindca stiu ca a facut-o cu bune intentii, nu m-a deranjat. mie mi-e drag si il inteleg. Alexander, mereu sa-ti spui parerea, asa cum ai facut-o acum, pe ton civilizat si la obiect.

mod1

Administrator
pentru ca gusata nu se astampara si iar s-a luat de sufletul nostru, ia sa punem noi o poza cu frumusica de ea. ce nota sa-i dam?

Guest

Guest
Da gogule, au avut parte de sex pana au ajuns la analize. Si dupa cativa ani de casnicie tot degeaba. Dar mod1 nu poate sa priceapa. Treaba ei.

banat

New member
Sunt curios totusi cum faceau copii oamenii din urma cu vreo 2000 de ani, cand nu exista postul pastelui si cel al craciunului.
Sau cum fac copii restul de 4.5 miliarde de oameni de pe planeta care nu sunt crestini.

bodo

Prieten
Io cred ca fomeia asta a fost conceputa intr-un post d-asta, de a permis bunul Dumnezeu sa vada lumina zilei asa o creatura! :D Vai de capul ei!

Guest

Guest
bodo,esti o incantare cand vrei.nu poti sa-i lasi pe altii sa-si exprime excesul de superioritate in felul acesta? sunt convins ca poti.

nita

New member
Gogu a spus:
:D Tipic... :D
Apropo, spune-le tu pretinelor tale ca pentru a avea copii tre' sa faca sex, nu sa tina post :D

=))=))=))

Guest a spus:
Da gogule, au avut parte de sex pana au ajuns la analize. Si dupa cativa ani de casnicie tot degeaba. Dar mod1 nu poate sa priceapa. Treaba ei.

Sa schimbe bre barbatul. Poate e de vina samanta. Sa se duca la Bombonel, ca asa a zis el... pt. a dovedi ca este barbat, i-a pus pe aia de ii contestau barbatia, sa-si aduca nevestele la proba, la dansul.... Cine stie... poate se lasa cu bortoseli...

bodo

Prieten
Nazariteano, ai mare grija, ca vine sfantul post al Craciunului. Sper ca vei rezista tentatiilor( ai grija la carnita si fara sex cu barbatelul, ce se apropie cernerea ). In ceea ce priveste talcul sfintei scripturi , tu esti prima care nu a percutat ( mai ales ca te dai si mare credincioasa :D), dar, pentru a demonstra ca esti pe drumul cel bun, roaga-te tu si pentru iertarea pacatelor mele. Demonstreaza ca ne iubesti. :D

nita

New member

Tu te nascusi cu o maaareeee rautate. Si ai dreptate, parca am observat la tine ca in ultimul timp ai inceput sa ne iubesti din ce in ce mai mult. Cu spumite la gura, dar asta e, fiecare iubeste in felul sau. Important este ca incerci sa respecti scriptura si vrei sa te pocaiesti pt. pacatele tale. E bine, esti pe drumul cel bun!!!

P.S. Ai luat ceva pt. greata? Ca vad ca desi te ia cu rau de la lingurea cand intri pe aici, nu te lasi!!! Cred cu tarie ca tu chiar ne iubesti. Asa "jeguri" cum sintem .... Cred ca tot circul asta pe care-l faci e de ochii lumii si mai ales de ochii Janei...

banat

New member

Acelasi isus care spunea urmatoarele? Matei 10:35,35
Sau urmatoarele? Luca 14:26

Spui ca majoritatea suntem atei, dar nu ai habar de ce inseamna ateu. Nu ai nici macar habar ca atei nu exista ;) Nu-i asa?
Oricum, parca tot mai bine sa fii ateu decat sa ignori cele pe care crezi ca le respecti (Matei 6:5)

Sus