• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Pareri despre CRISTINATEODORA11

mod1

Administrator
abcabc a spus:
nu toturor le place
btw, reusita poza, BATMAN BATMAN

cum sa nu-ti placa "Spargatorul de nuci"??? oricum ideea era ca doamna in cauza se da mare amatoare de muzica dasteapta, nu de manele. daca vrea manele, e treaba ei, dar sa nu mai fie atat de ipocrita. ii criticam prefacatoria, nu gusturile muzicale.
 

banat

New member
No comment!
manele.jpg
 

mod1

Administrator
pentru ca gusata moralista iar nu-si vede barna din propriul ochi, am zis sa scot topicul asta de la naftalina. iata ce scrie imaculata pe forumul inug ioan istrate. este vorba despre gogu, desigur!
 

banat

New member
Uai, vad ca este de interes tpicul, si ar trebui sa le reamintesc (celor ce stiu) si sa le spun (celor ce nu stiu) faptul ca odata, la inceputul acestui forum, duduia cristina teodora dirjan era moderator la noi pe forum, scuipand pe ioan istrate, pe jana, pe tampitul de admin de acolo, si pe toti. Scuipa pe ei in mod gratuit si fara nici o problema. La un moment dat (daca nu ma insel din cauza limbajului folosit) a fost data afara de pe forumul nostru cu un mare sut in kur (mare si sutul, si kurul si gusha) si duduia susmentionata, dupa cateva incercari de a ma convinge sa-i ridic ban-ul si sa vorbesc cu ea, s-a intors pe blogul oficial al ing. chimist ioan istrate cu coada intre picioare si fara sa-si faca mea culpa, a inceput sa linga acolo unde scuipase inainte.
Asta ca sa vedeti probitatea ei morala.
Dupa ce a fost oarecum acceptata in acele cercuri elevate, a inceput sa scuipe pe forumul nostru si pe mine in mod special. Dar asta este viata.

Oricum, mie unul imi pare rau de ea, ca persoana.
 
Sus