• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

PARERI

Guest

Guest
bun pina aici.
sunt respectuosi, cu masura si bun simt, ironici dar apti de dialog civilizat. curiosi dar nu peste masura. nu credem in premonitii, vibratii si frica de necunoscut ci doar in logica si buna informare.
ce sectiune recomandati sau invitati, in afara de cea in care ne aflam acum, desigur :D .

sau altfel spus. scuze:
cum sunteti pregatiti (ma adresez adminului desigur) pt cei respectuosi, cu masura si bun simt, ironici dar apti de dialog civilizat, curiosi dar nu peste masura, care nu cred in premonitii, vibratii si frica de necunoscut ci doar in logica si buna informare.
 

banat

New member
Forumul acesta este un forum deschis oricarui tip de utilizator, care cred sau nu in premonitii, dar care este capabil sa poarte un dialog si este capabil sa se limiteze strict la combaterea de idei.
Referitor la sectiuni, sunt convins ca fiecare poate sa-si gaseasca "locul". Daca nu, intotdeauna este disponibila sectiunea de sugestii http://www.premonitii.ro/forumdisplay.php?fid=22
 

Guest

Guest
ma indoiesc sa poftesc vreodata, nu e jindul asa mare.

dar exista o probabilitate:) de a avea un impuls suficient pt a intra in dialog, pe o arie comuna de compatibilitate =)). Asta era ideea, cred...
 

mod1

Administrator
te asteptam oricand, cu siguranta exista un domeniu de compatibilitati. poate florile , poate bucatareala, poate calatoriile (as vrea sa inot cu testoasele, as vrea sa ajung la pol sa vad pinguini imperiali) poate muzica...
iti dedic o melodie
 

Guest

Guest
wow:). persuasiv!...
doi astfel de moderatori pe acelasi forum nu poate insemna decit ca veti face lucruri bune ceea ce va si doresc, sincer!
bineinteles simt provocarea :D si voi raspunde cit de curind :p.
.

erata - super moderatori.

multumesc frumos, eu ador formatia!
am expediat o alta dedicatie, pt tine.
 

mod1

Administrator
Pink Floyd... imi plac mult de tot...
si iata cum am gasit un punct comun...nu stii niciodata de unde sare iepurele. daca doresti sa te inregistrezi esti bine venit. am sa fac si un topic pt muzica, poate te simti bine acolo :)
 

Guest

Guest
:) este meritul super moderatorului(lor) de a identifica 'punctele tari' ale userilor-tinta si de a le oferi spatiul de desfasurare dar si al userului-tintit :) si - musai - open mind :D:p care se situeaza la locul potrivit la momentul potrivit.
indubitabil ca ma inregistrez, imediat ce ajung acasa mea!
 

Guest

Guest
daca e loc pt mine, ne vom atrage reciproc :) (euu si locul). vom vedea daca topicul muzical e cel care ma va consacra :).
promit sa-mi caut doar ariile de compatibilitate :D, din respect pt domniile supermoderatorilor :D.
(Dom'le, nu mai poate avea omul niciun secret pe lumea asta atunci cind este 'o catre deschisa' :) ).
 

Guest

Guest
Dregut forumul tau , dar lipsit de originalitate. Copiezi mult si ai putini membrii. Asta trebuie sa-ti dea de gandit. Poate ai intentii bune, dar nu esti prea convingator. Acum inteleg de ce te plictisesti pe-aici Gogule. Succes! Eu voi fi doar in vizita pe-aici si oricum foarte rar.
 

banat

New member
:) Bine ai venit (asa rar) pe aici.
Intradevar, forumul are putini membrii. Dar asta se poate schimba doar daca tu si altii ca tine se vor inregistra si vor interveni. Totusi, se vrea un forum, nu un blog personal, nu?
Referitor la originalitate si la copiere, spune-mi te rog de unde si ce copiez. Nu de altceva, dar sa ma feresc de acest prost obicei.
Multumesc.
 

Guest

Guest
Mesaj pentru gogu: mare pacat de munca ta si banii dati pentru a deschide acest forum,atata timp cat ai indivizi de genul celor doua...cred ca nu mai e nevoie sa spun despre cine e vorba,nici cine sunt. pretandu-se la chestii de genul celor facute,demonstreaza cata prostie este in capul lor. e suficient sa spun cine sunt eu:magdalena.postand in numele meu la teoctist cristina a facut o mare greseala.
 
Sus