adrian_nicolae
Prieten
Mey guest , pentru tine e mai lejer sa comunici asa fiindca tu ai zis ca ne cunosti, dar noi nu te cunoastem. Iti dai seama cum sa cunosti pe toti cei 100 de vizitatori care ne citesc zilnic. Te asteptam sa te loghezi 
Guest a spus:Chiar ma faceti sa rad,un simplu nick poate infatisa identitatea si sufletul unui om?La atata este rezumata o persoana?Vad ca ma provocati,mai mult de atat nu pot oferi- eu am un nume real,un suflet,o inima ...A,am uitat sa amintesc ca-mi este urmarit fiecare pas...
O seara frumoasa tuturor,indiferent pe unde va aflati.
Frumoase romantele,le ascult in continuare,multumesc!
Va mai pot spune-culoarea ochilor mei < caprui >
Guest a spus:foarte urat din partea administratorului ca a suspendat inregistrarea de noi useri, mai ales acum in prag de an nou .....
Guest a spus:foarte urat din partea administratorului ca a suspendat inregistrarea de noi useri, mai ales acum in prag de an nou .....
daca ne iubesti, te asteptam in continuare pe acest topic pana se rezolva problema. un an nou cat mai bun iti doresc!Guest a spus:foarte urat din partea administratorului ca a suspendat inregistrarea de noi useri, mai ales acum in prag de an nou .....
...multumescGogu a spus:Corona (daca tu esti), te-am rugat de mai multe ori niste chestii. Nu ai reusit, asa ca momentan nu ai acces la chat.