• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

probleme tehnice

Guest

Guest
Sunt Alerim,nu pot sa ma loghez.Cand scriu userul si parola apare ca m=am logat cu succes si imediat apar ca vizitator.Am sters cookies asa cum ne-a invatat mod,dar in zadar.Ma recunoaste numai daca dau clik pe "ajutor"coltul din stanga forumului dar cand sa intru in pagina principala apar tot ca vizitator.Poate are vreo legatura ca am reinstalat windowsul,dar de ce pe alte forumuri ma pot loga?
Va rog ajutati-ma fiindca de cateva zile incerc in fel si chip dar nu reusesc.

*coltul din dreapta....scuze
 

Guest

Guest
Folosesc opera si da in bara sus apare www.premonitii.ro,oricum forumul este in speed dial si il accesez direct fara sa mai scriu de fiecare data dar nu-mi da voie sa ma loghez.
 

mod1

Administrator
Alerim, patesc si eu asa de pe un calculator. ar trebui sa intri in Start, apoi in search, tastezi cmd, iar in fereastra neagra care apare, scrii o linie exact cum scriu eu:
ipconfig /flushdns
apesi enter
(pui neaparat pauza dupa ipconfig) apoi deschizi browserul si sa-mi spui daca a mers
 

Guest

Guest
mod intru in start si tastez search sau run fiindca fereastra neagra se deschide dupa ce tastez cmd in run?Si inca o intrebare:in fereastra neagra scrie C:\Documents and Settings\mirela>scriu in continuare ceea ce mi-ai spus sa scriu sau mai jos .Nu vad niciun enter in ferestra neagra,poate apare dupa ce scriu.
Da am mail.Iti multumesc si astept raspunsul tau ca sa nu fac o gafa.
 
Sus