• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Profetii despre Romania, best seller peste noapte

mihai40

New member
Legat de viitorul din Romania era o revelatie de acum zece ani care zicea ca va fi MRU sef de stat si Videanu in Bucuresti .
Formatiunile electorale se vor dizolva si ramasitele lor ce e mai bun.din ele se va coaliza intr.un fel de scoala de Administratie. In conducerea tarii i.si va aduma un rol egal si biserica cea noua care va deveni chiar atunci majoritara.
Masomeria va dona o suma destul de consistenta destinata reconstructiei tarii moment in care masoneria se va autodesfiinta considerind aceasta ultima misiune in care mai era nevoie de organizare diferita de biserica oficiala.
 
Sus