• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Stiri diverse

anuk

Moderator
Am senzatia ca in Romania cersetoria este o meserie care nu-i trecuta in nomenclator :D:si care din pacate , se pratica in toata lumea cu precadere de romani . Pacat ca ne facem cunoscuti in lume cu asta ,noi, ca popor ,suntem inventivi si muncitori,nu niste pomanogii.

Ia vedeti voi aici : http://www.romaniatv.net/incredibil...ga-intr-o-singura-zi-1-700-de-lei_134843.html cat castiga pe zi un cersetor..... Parca nu-ti mai vine sa le dai nimic celor care intind mana. Nu-i drept sa nu faca nimic si sa "castige "cu mult mai mult decat cei care muncesc .

Aici http://www.infobraila.ro/2014/04/mu...mari-decat-ale-demnitarilor-6000-lei-pe-luna/ gasiti marturiile unei brailence care castiga intr-o zi, echivalenta cu salariul minim pe economie.
 

anuk

Moderator
Zona euro risca sa intre in recesiune, iar SUA se chinuie cu o relansare mediocra, a spus ieri Joseph Stiglitz, laureat al premiului Nobel pentru economie. Acesta a tras un semnal de alarma cu privire la deteriorarea economiei mondiale, transmite CNBC, citat? de Agerpres.
 

anuk

Moderator
Daca aveti curiozitatea sa vedeti lista celelor mai corupte ?i cele mai pu?in corupte tari ,o puteti face dand clic AICI.
La egalitate cu Brazilia, Bulgaria, Grecia, Italia, Senegal si Swaziland se afla si Romania ocupand locul 69.
 
eheeee , multi romani sunt de partea comunistului Tsipras , si aplauda ce face :) isi bate joc de poporul grec , sa-i fie rusine :) Vor sa li se taie datoriile , ca sa poate face altele .... :)


 
Sus