• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Tenis

GeoX

Administrator
Perechea Horia Tecau - Jean-Julien Rojer a castigat proba de dublu a turnelului de la Wimbledon. Tecau, al doilea roman campion la Wimbledon, dupa Ilie Nastase

Perechea Horia Tecau - Jean-Julien Rojer a castigat, sambata, proba de dublu la Wimbledon, anunta Mediafax. Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, a invins, in finala turneului, cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), favorit 13, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, 6-4.
Horia Tecau devine al doilea roman, dupa Ilie Nastase, campion la Wimbledon.
PUBLICITATE

Meciul a durat o ora si 52 de minute.

Acesta este primul titlu de dublu masculin la un Grand Slam pentru Tecau. Horia Tecau a mai castigat un titlu de Grand Slam, insa la dublu mixt, in 2012, la Australian Open.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au obtinut 340.000 de lire sterline (475.000 de euro) si 2.000 de puncte ATP.

Tecau a mai jucat finala de la Wimbledon in 2010, in 2011 si in 2012, impreuna cu suedezul Robert Lindstedt, ei fiind invinsi de fiecare data de cuplurile Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania), Mike Bryan/Bob Bryan (SUA), respectiv Jonathan Marray/Frederik Nielsen (Marea Britanie/Danemarca).

http://sport.hotnews.ro/stiri-tenis...lien-rojer-castigat-proba-dublu-wimbledon.htm
 
Sus