• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Un gand bun pentru japonezi si Japonia. Pot posta si utilizatorii neinregistrati

banat

New member
M-am gandit ca ar fi frumos din partea noastra, membrii si nu numai, sa transmitem un gand bun japonezilor de oriunde.
Pentru cine nu stie, Japonia a fost lovita de un seism catastrofal, cu magnitudinea 9, urmat de un val tsunami important.
De parca nu ar fi fost destul, au urmat probleme majore la centrala Daiichi din Fukushima (probleme care nici pana acum nu s-au rezolvat), ce au condus chiar la contaminarea radioactiva a alimentelor din zona.
Si de parca nu ar fi fost suficient, zilele acestea au avut parte si de un val de frig.

Totusi, poporul japonez ne-a dat un exemplu de darzenie.
Pentru aceatsa, haideti sa rupem 1 minut din viata noastra si sa le transmitem un gand bun.
Multumesc.
 

mod1

Administrator
stiu prin ce treceti, stiu cat de greu va e, si va admir pentru educatie, pentru onoare, pentru spiritul de sacrificiu. sunt din tot sufletul alaturi de voi.
 

bodo

Prieten
Transmit toate gandurile bune poprului japonez care sufera. Este fantastic ca intr-o stare de calamitate cum este cea din Japonia, oamenii acelor locuri isi pastreaza increderea si calmul. Sunteti un exemplu pentru oricine! Suntem cu inima alturi de suferinta voastra. Sincere condoleante pentru familiile ce au pierdut pe cineva drag. Sa nu va pierdeti speranta!
 

emerem

Moderator
Sunteti un popor deosebit care nu ingenuncheaza in fata greutatilor ci stie sa le faca fata cu demnitate.Toata admiratia si respectul pentru voi.Sunt convinsa ca veti renaste ca Pasarea Phoenix si veti deveni din nou un exemplu de civilizatie si bunastare.Sincere condoleante si compasiune.Dumnezeu sa va ajute!
 

abcabc

New member
transmit toata compasiunea poporului japonez aflat in suferinta.disciplina si solidaritatea voastra sunt impresionante. Ne-ati oferit tuturor o lectie de viata!
 

alerim_61

New member
Poporul japonez mereu a trebuit sa infrunte stihiile naturii,intotdeauna au reusit sa invinga si sa mearga mai departe.Japonezii sunt un popor de admirat de la care noi ceilalti avem multe de invatat.Mult curaj si putere acestui popor lovit de o asemenea tragedie,sunt convinsa ca-si vor reveni in stilul caracteristic:rapid si eficient.
Sincere condoleante familiilor care si-au pierdut rude dragi.
 

GeoX

Administrator
Tot respectul pentru eroii care "lupta" din greu la centrala nucleara, sacrificandu-si sanatatea si viata pentru a aduce lucrurile sub un anumit control, cat de cat. Respect pentru intreg poporul japonez greu incercat.
 

anuk

Moderator
In situatii limita e greu sa gasesti cuvintele potrivite care sa transmita compasiunea si care sa aline suferintele .Dumnezeu sa va ajute sa aveti puterea de a lua totul de la capat.Toata admiratia pt calmul de care dati dovada.Suntem cu totii alaturi de voi .Un gand bun si o ruga pt sufletele celor care nu mai sunt .
 

Angela74

New member
O admiratie profunda pentru japonezi.
Multumesc pentru speranta pe care o dati intregii lumi.
Daca vreodata voi avea ocazia sa pasesc pe acel taram ,o voi face cu deosebit respect.
Imi doresc din tot sufletul ca pruncii natiei japoneze sa nu fie afectati.Toate energiile universului sa protejeze acest popor minunat.
 

zooks

New member
Ii admir pentru cum lupta sa supravietuiasca!
Nu stiu daca s-ar produce asa ceva la noi, daca ar mai fi supravietuitori!
Le transmit sa fie sanatosi si sa aiba puterea sa treaca peste toate aceste nenorociri!
 

olguta

New member
Dumnezeu sa-i ocroteasca si sa-i ajute sa treaca peste toate aceste nenorociri.
Le doresc sanatate si sa aiba putere sa o ia de la capat.
 

Luna

Prieten
Pana si in fata mortii stiu sa-si pastreze calmul , decenta, onoarea!!! Un natie de eroi care au puterea si curajul sa-si reia viata din acel punct in care cutremurul si tsnami-ul le-a distrus-o.
Un popor de samurai mandri de la care lumea intreaga a primit o lectie de eroism si curaj.
Alaturi de voi, imi plec fruntea in fata lor cu tot respectul si simpatia.
 

magda

New member
impresionant este modul de comportare al japonezilor,dupa grelele incercari la care au fost supusi.
desi nenorocirile vin una dupa alta,nu am vazut si nu vom vedea la ei ce se intampla in romania acum,gradul de umilinta la care au ajuns romanii.
un gand bun pentru tot poporul japonez si le doresc rezolvarea situatiilor catastrofale prin care trec.
 

nita

New member
De-a lungul timpului v-ati confruntat cu nenumarate probleme, dar ati stiut mereu sa treceti mai departe, cu fruntea sus. Sper sa faceti asa si de data asta. Stiu ca puteti! Pe langa taria voastra de caracter aveti alaturi de voi si gandurile bune ale romanilor!
 
Sus