• Forumul forpedia.ro a fost redeschis. Este 80% functional, inca mai lucram sa eliminam toate erorile. In partea de jos a paginii pot fi alese diverse teme grafice care schimba design-ul forumului, sau poate fi modificata limba. In cazul in care nu va mai amintiti parola contului si nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat, va recomandam sa va faceti un cont nou. Daca care intampinati probleme cu functionarea forumului va rugam sa ne contactati la [email protected]

Vis premonitie

lumina_ioanei

New member
02.10.2014
Azi m-am trezit brusc la ora 7 dimineata dupa ce timp de 3 ore am avut un vis foarte ciudat si interesant .
Se facea ca eram impreuna cu multi tineri linga o cladire uriasa .Deodata dinspre N- NE au aparut niste nori negri si grosi ca si norii provocati de o eruptive vulcanica.Am intrat cu totii in cladirea aceea si deodata ziua s-a transformat in noapte, o noapte vesnica.Timp de citeva zile , desi noapte fiind, oamenii au inceput sa dispara unul cite unul.La un moment dat am vazut o curte imensa unde erau niste clopote de aur 7 la numar si linga unul din clopote era o fiinta de aur care a sunat la unul din clopote.Suna a dezamagire, a suferintza, a pustiu, a parasire si am auzit o voce de femeie de la un geam de baie, desi nu o si vedeam (era un gemulet de apartament la care era aprins un bec de veioza)spunindu-mi:
-Uite este ora 4.30 noaptea caci ziua este noapte si asa va ramane si uite a batut al 3-lea clopot , uite asa ne mai trezim si noi!
Pamintul era acoperit de zapada, o zapada grea care cu fiecare pas facut se transforma in gheata si batea un vint puternic si rece ,rece incit nimeni nu ar fi putut sa ii tina piept.

Dupa ce m-am trezit am stat putin sa imi revin si am inceput sa caut explicatiile acestui mesaj astral.
Acest mesaj este o avertizare spre omenire
Suntem cu totii intr-un moment al omenirii in care facem foarte multe greseli, suntem orientati spre violenta, furturi, minciuni, inselaciuni.Daca incercam sa ne ascundem de furtuna inseamna ca e cazul sa cautam sa ne intelegem, sa fim uniti, sa ne respectam unii pe altii deoarece situatia de fata pe care o traim este grea si se va face si mai grea.Trebuie sa ne iertam unii pe altii, sa facem pace , sa oprim violentele de orice gen caci ne asteapta clipe foarte grele si negre.Vremurile se schimba climatic, vine o iarna grea si din cauza schimbarilor ce se vor adinci va fi si mai greu.Din cauza frigului pamintul foarte greu va mai rodi si oamenii vor suferi de foamete .
In vietile noastre se vor impleti pericole atit vazute cit si nevazute pe care nu suntem capabili sau nu ne dorim sa le intelegem.Este necesar sa cautam in interiorul sufletelor noastre explicatii si solutii, sa meditam si sa ne corectam greselile, sa facem fapte si lucruri bune atit fata de ai nostril cit si fata de pamintul pe care traim si pe care l-am distrus cum am putut mai rau.Din cauza acestei incapacitate de intelegere asupra omenirii planeaza pesimismul, depresiile, suferintele, apasarile si grijile ce umbresc viata fiecaruia dintre noi.Oamenii sufera de anxietate, stress stari ce duc coroborate la violenta la razboi la moarte si ajungind pina la distrugerea totala.Din cauza inconstientei si a iresponsabilitatii ne temem de necunoscut ,ne tememe sa facem ceea ce trebuie facut sa corectam greselile atitor generatii Aceasta frica a omenirii ar putea fi trecuta prin acceptarea realitatii ar trebui sa fim uniti sa infruntam greutatile umane pentru a reface stabilitatea fizica si psihica a finite umane si a finite naturii.Clopotele ne-au avertizat si ne vor avertiza mereu dar daca nu vom intelege Dumnezeu va distruge pamintul.Daca vom ajunge in ultimul moment nu vom mai putea opri ,sfirsitul deja inceput chiar de noi caci am chemat fortele raului prin faptele, cuvintele si gindurile noastre negative .
Este momentul trezirii, a constientizarii si a actului de a face ceva pentru un viitor frumos si linsitit si sa nu ajungem la a 4-a oara de sunat din clopot caci avem doar 7 sanse si este pacat.
Atita timp cit nu ne place noua sa fim dezamagiti asa nici lui Dumnezeu nu ii place si ne va pedepsi pentru cele ce le-am facut cu creatia sa.
 

lumina_ioanei

New member
Nu mereu depinde de ce spirit sau ce voci aud noaptea in vis.Asta a fost cel mai interesant dupa cel cu Mengele.Acuma lucrez la un dosar complet a lui Mengele sa inteleg ce a vrut sa imi spuna si sa vad cum as putea sa il trec dincolo.Majoritatea mediumurilor au vise premonitorii printre care si acei care se ocupa ce cercetari penale de care spuneai parca tu ieri.
 
Mda.... mai deci si eu sunt medium :d am povestit cele 3 vise consecutive in aceeasi seara si trezitul brusc ( nu puteam sa ma misc ca acea entitatea a venit si in lumea reala)
 

lumina_ioanei

New member
Sper ca nu ai zis ca o gluma nu ca nu se glumeste cu asa ceva.Daca e asa imi poti spune ora la care te-ai trezit in noapte?Eu am aflat de la mentorul meu ca ora la care energiile spirituale sunt la maxim este intre 4 si 5 dimineatza lucru care inainte nu il stiam dar eu seara de seara ma trezesc la aceste ore ceea ce inainte mis e parea ciudat.Acuma m-am obisnuit chiar mi se pare foarte interesanta viata asta de medium.Sa vezi ce dosar string pentru a-l intelege pe Mengele ca sa pot sa il trec dincolo este foarte antrenant.(dar si trist )
Eu iti recomand ca de la medium la medium sa meditez si sa faci acea meditatie ghidata Meditatia Templului dureaza 30 de minute si in timpul ei sa te rogi la Ingerul pazitor ajuta foarte mult sa stii.Eu meditez cam 1-2 ore pe zi si restul zilei ascult muzica de relaxare.Astept cu interes raspunsul tau si sper sa colaboram amindoua in continuare imi face bine prietenia de aici.


anuk a spus:
Poti fi un piculet mai explicita ?

Intreaba-ma exact ce anume vrei sa spun sau la ce sa aprofundez si iti explic.Ma iertati raspund greu dar lucrez la dosar.
 

lumina_ioanei

New member
Dosar adica adun date sa vad daca ceea ce mi-a aratat Mengele in vis este adevarat la ce se refera acele experimente sa vad ce vrea sa zica cum ca el si-a adus o mare contributie pentru medicina moderna prin ceea ce a facut.Nu lucrez cu ei(mortii) dar odata ce spiritul vine si comunica trebuie sa vezi ce vrea sa iti spuna.Asta inseamna dosar aduni informatii pe baza a ceea ce ai vazut pe baza a ceea ce a facut cel ce a decedat pe marturii.Nu poti ierta sau intelege ceeea ce nu stii .La asta m-am referit.O sa va arat ce am gasit cind voi termina dosarul de facut.
 
Nu am glumit.... eu nu glumesc , inca caut raspunsuri . Cand m-am trezit si nu ma puteam misca era dimineata, nu am avut cum sa ma misc ..... vedeam cu coada ochiului o silueta neagra... .. prin casa se auzeau zgomote ciudate in perioada aia... culminand cu lighean gol de dulap caee a cazut inexplicabil.... dar... anul trecut prin iunie m-a trezit un traznet la 04:08 minute ... aproximativ 1 minut mai tarziu un fulger a lovit blocul unde stau


Anun acesra prin ianuarie am primit in mesaj sa cites psalmul 45 ca e foarte bun .... 43 si inca umul care nu mi-l aduc aminte
 

anuk

Moderator
Adica...a venit la tine in vis Josef Mengele in prsoana ? Daca te rog sa povestesti visul...o faci ,sunt moarta de curiozitate, mai ales ca e un "personaj"
 

anuk

Moderator
lumina_ioanei a spus:
Dosar adica adun date sa vad daca ceea ce mi-a aratat Mengele in vis este adevarat la ce se refera acele experimente sa vad ce vrea sa zica cum ca el si-a adus o mare contributie pentru medicina moderna prin ceea ce a facut.Nu lucrez cu ei(mortii) dar odata ce spiritul vine si comunica trebuie sa vezi ce vrea sa iti spuna.Asta inseamna dosar aduni informatii pe baza a ceea ce ai vazut pe baza a ceea ce a facut cel ce a decedat pe marturii.Nu poti ierta sau intelege ceeea ce nu stii .La asta m-am referit.O sa va arat ce am gasit cind voi termina dosarul de facut.


Bine ca-s dosare si nu grafice :p Lasand gluma la o parte, tu vrei sa compari relaitatea cu visul ?
 

degetica

New member
Bine ca-s dosare si nu grafice :p Lasand gluma la o parte, tu vrei sa compari relaitatea cu visul ?
[/quote]

Maine iti fac un grafic cu ce am visat aseara .Crede-ma ca e un vis ...ma-sa!:) Si promit sa nu scriu ,,de ce bat clopotele,Mitica?,,:)
 
Sus